kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
α δεν το ήξερα,τότε μοιάζουμε γιατί έχω Ρεθυμιώτισσα μάνα και πατέρα από ΒόλοΙντα λες μαρη!Χανιωτισσα μανα και Βολιωτη πατερα εχω!Και σπουδαζω επαε! Ο Κρητικος δεν πρεπει ν'απωθαινει σε ξενο χωμα μπρε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Πλακα κανεις!Απο που απ'το Ρεθυμνο?Απο την πολη μεσα? Ο πατερας μου δεν ειναι ακριβως απο Βολο....Ειναι απο ενα χωριο κοντα στον Αλμυρο!α δεν το ήξερα,τότε μοιάζουμε γιατί έχω Ρεθυμιώτισσα μάνα και πατέρα από Βόλο![]()
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Από Μυλοπόταμο,Ζωνιανά κονταΠλακα κανεις!Απο που απ'το Ρεθυμνο?Απο την πολη μεσα? Ο πατερας μου δεν ειναι ακριβως απο Βολο....Ειναι απο ενα χωριο κοντα στον Αλμυρο!

Πρίνος λέγεται το χωριό και ο πατέρας μου από χωριό κοντά στον Βόλο,Πολυδάμειο
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αχα ξερω ξερω!Εγω μενω στο Γαλλο πες της ειναι ενα χωριο κοντα στο Ατσιποπουλο,ειναι το Πανεπιστημιο εδω!Από Μυλοπόταμο,Ζωνιανά κονταΠρίνος λέγεται το χωριό και ο πατέρας μου από χωριό κοντά στον Βόλο,Πολυδάμειο
![]()
Ολο λεω να επισκευτω το Μυλοποταμο και ολο το αναβαλω!Ειναι πολυ ομορφα λενε! Θεε μου οταν επλαθες με αγαθα τη φυση
γιαντα το Μυλοποταμο το γεμισες χασιση?
Γνωστη και ρεαλιστικη μαντιναδα!
Φιλακια στη συντεκνισσα τη μητερα σου! (Γιαντα δεν παντρευτηκε Κρητικο???)

elvenstar
Επιφανές μέλος
Άρα είσαι κυρίως θεσσαλή κ δευτερευόντως κρητικήΙντα λες μαρη!Χανιωτισσα μανα και Βολιωτη πατερα εχω!Και σπουδαζω επαε! Ο Κρητικος δεν πρεπει ν'απωθαινει σε ξενο χωμα μπρε!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια!Άρα είσαι κυρίως θεσσαλή κ δευτερευόντως κρητική![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Mαζί σου και εγώ έτσι νιώθω!!Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια!![]()

Φιλιά από την μητέρα μου
και λέει μην το αναβάλεις είναι πολύ ωραίαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Έλα μου ντε...Αχα ξερω ξερω
(Γιαντα δεν παντρευτηκε Κρητικο???)![]()
έτυχε μωρέ,γνώρισε τον πατέρα μου
και έπεσε ξερή

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Βγάζω τους νικητές..αναμείνατε για τα αποτελέσματα

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗΣτην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια!![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςΕγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ![]()

θα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχιΩραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο
![]()
Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Βόλο έχουμε σπίτιΜ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχιΟταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς;
εσύ από ποια πόλη είσαι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Α ωραίαΕγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο![]()
να κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετές
να πάμε για τσιπουράκια
(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκιαΑ ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετές
να πάμε για τσιπουράκια
(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα
)

εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκιαεκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες
![]()

!!!ήπια μπυρίτσα πριν,πιάνεται;
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool