Γατοκαλλιστεία

ρε μπασσετομανα, θυμασαι μια τρομερη κ φοβερη φωτο της μπουμπους της χρυσας που ειναι σαν τον δρακουλα? αυτη η φωτο ειναι αξια νικης στην κατηγορια θριλερ. γιατι να μην ειναι η χρυσα εδω γμτ ? θυμασαι ποια λεω? αυτη με τα αυτια πισω ρε συ που ειναι σα δαιμονας :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕΛΒΙΡΑ

Miss Παρδάλω
αχ άλλη και αυτή πάλι..δεν μπορώ:lol::lol::lol::lol:καλά πως τις πετυχαίνετε σε τέτοιες πόζες;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ άλλη και αυτή πάλι..δεν μπορώ:lol::lol::lol::lol:καλά πως τις πετυχαίνετε σε τέτοιες πόζες;;

:lol::lol::lol:
Με το συνεχές πάτημα του κουμπιού της ψηφιακής:P

Και συνεχίζω;)
Mister Ριψοκίνδυνος
30-05-09017-1.jpg

Mister Πατούσα
8-02-09002.jpg

Mister Βλέμμα
DSC00394-1.jpg

Μister Πατσοκοιλάκι
002-2.jpg

Υ.Γ Τώρα είδα Μαρία ότι δεν έχει κατηγορία "Γόη".Βάλε μας Playboy;)

ρε μπασσετομανα, θυμασαι μια τρομερη κ φοβερη φωτο της μπουμπους της χρυσας που ειναι σαν τον δρακουλα? αυτη η φωτο ειναι αξια νικης στην κατηγορια θριλερ. γιατι να μην ειναι η χρυσα εδω γμτ ? θυμασαι ποια λεω? αυτη με τα αυτια πισω ρε συ που ειναι σα δαιμονας :lol::lol:
Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!!:blink:

Να προλάβουμε να δηλώσουμε και εμείς συμμετοχή;)
Λοιπόν συμμετέχει ο Αρης, (19-12-2007) δηλαδή 1,5 χρονών:)

Mister Mαμάκιας
2-2-09.jpg
έχω κάποιες παρατηρήσεις δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις,πρώτον γόη δεν έχουμε οπότε να τον βάλω για mister playboy που είναι το αντίστοιχο και δεύτερον,η φωτογραφία που μπήκε για μαμάκιας πιστεύω είναι για mister Ναζι:inlove:δεν ξέρω τι λένε και οι υπόλοιποι...

Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!!:blink:

ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ?:lol:

αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημα:/:είμαι περίεργη να τη δω...

έχω κάποιες παρατηρήσεις δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις,πρώτον γόη δεν έχουμε οπότε να τον βάλω για mister playboy που είναι το αντίστοιχο και δεύτερον,η φωτογραφία που μπήκε για μαμάκιας πιστεύω είναι για mister Ναζι:inlove:δεν ξέρω τι λένε και οι υπόλοιποι...

Mαρία για το πρώτο το πρόσεξα και εγώ και ήδη σου απάντησα όσο για το δεύτερο, δίκιο έχεις βάλτο στην κατηγορία "νάζι".;)
Πάω να ψάξω Αρη-μαμάκια;)

Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές:up::up::up:

Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης:P

αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημα:/:είμαι περίεργη να τη δω...

ειναι φοβερη. η μπουμπου ειναι σα τον μπαμπουλα, φωτο για να τρωνε το φαι τους τα παιδια :P
μπασσετομανα, να την ψαξω η θα την ψαξεις ? :D

Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές:up::up::up:
Σιγά μην δεινοπαθήσω καλέ η καλύτερή μου,στο μεταξύ είναι έτσι μεγάλες και απολαυστικές μερικές φωτογραφίες που λιγώνομαι θέλω να το ζουλήξω....:redface::redface::inlove::inlove:Εσείς θα υποφέρετε να δω πως θα αποφασίσετε τι θα ψηφίσετε:lol::lol:

ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ?:lol:
Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο:lol::lol::lol::lol:
Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότερα:down:Δεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία;)

Σισσυ

miss υπναρου
miss βλεμμα
miss μαμα

Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο:lol::lol::lol::lol:
Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότερα:down:Δεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία;)

πως δε διαβασα. αλλα φοβαμαι εκει που καθεται. ΦΟΒΑΜΑΙ :(:(

Αν θες ψάξτην , Ιωάννα, γιατί έχω και λίγο βραδύκαυστο PC και θα ξημερώσω:lol:

?????:lol::lol::lol::lol:Θα πάω μετά να το διαβάσω είμαι περίεργη τι έκανε πάλι...σταματημό δεν έχει αυτό το γατί!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back