ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:52 Η ιβανα έγραψε: #1.101 08-07-09 22:52 ρε μπασσετομανα, θυμασαι μια τρομερη κ φοβερη φωτο της μπουμπους της χρυσας που ειναι σαν τον δρακουλα? αυτη η φωτο ειναι αξια νικης στην κατηγορια θριλερ. γιατι να μην ειναι η χρυσα εδω γμτ ? θυμασαι ποια λεω? αυτη με τα αυτια πισω ρε συ που ειναι σα δαιμονας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η Μαρία Γάτσιου: #1.102 08-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ΕΛΒΙΡΑ Miss Παρδάλω Click για ανάπτυξη... αχ άλλη και αυτή πάλι..δεν μπορώκαλά πως τις πετυχαίνετε σε τέτοιες πόζες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η ELENIP έγραψε: #1.103 08-07-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αχ άλλη και αυτή πάλι..δεν μπορώκαλά πως τις πετυχαίνετε σε τέτοιες πόζες;; Click για ανάπτυξη... Με το συνεχές πάτημα του κουμπιού της ψηφιακής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η Μυρτω4038: #1.104 08-07-09 22:56 Και συνεχίζω Mister Ριψοκίνδυνος Mister Πατούσα Mister Βλέμμα Μister Πατσοκοιλάκι Υ.Γ Τώρα είδα Μαρία ότι δεν έχει κατηγορία "Γόη".Βάλε μας Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η Ελένη Άνση: #1.105 08-07-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε μπασσετομανα, θυμασαι μια τρομερη κ φοβερη φωτο της μπουμπους της χρυσας που ειναι σαν τον δρακουλα? αυτη η φωτο ειναι αξια νικης στην κατηγορια θριλερ. γιατι να μην ειναι η χρυσα εδω γμτ ? θυμασαι ποια λεω? αυτη με τα αυτια πισω ρε συ που ειναι σα δαιμονας Click για ανάπτυξη... Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η Μαρία Γάτσιου: #1.106 08-07-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να προλάβουμε να δηλώσουμε και εμείς συμμετοχή Λοιπόν συμμετέχει ο Αρης, (19-12-2007) δηλαδή 1,5 χρονών Mister Mαμάκιας Click για ανάπτυξη... έχω κάποιες παρατηρήσεις δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις,πρώτον γόη δεν έχουμε οπότε να τον βάλω για mister playboy που είναι το αντίστοιχο και δεύτερον,η φωτογραφία που μπήκε για μαμάκιας πιστεύω είναι για mister Ναζιδεν ξέρω τι λένε και οι υπόλοιποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:58 Η ιβανα έγραψε: #1.107 08-07-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!! Click για ανάπτυξη... ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Μαρία Γάτσιου: #1.108 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!! Click για ανάπτυξη... αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημαείμαι περίεργη να τη δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Μυρτω4038: #1.109 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έχω κάποιες παρατηρήσεις δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις,πρώτον γόη δεν έχουμε οπότε να τον βάλω για mister playboy που είναι το αντίστοιχο και δεύτερον,η φωτογραφία που μπήκε για μαμάκιας πιστεύω είναι για mister Ναζιδεν ξέρω τι λένε και οι υπόλοιποι... Click για ανάπτυξη... Mαρία για το πρώτο το πρόσεξα και εγώ και ήδη σου απάντησα όσο για το δεύτερο, δίκιο έχεις βάλτο στην κατηγορία "νάζι". Πάω να ψάξω Αρη-μαμάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Ελένη Άνση: #1.110 08-07-09 22:59 Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ELENIP έγραψε: #1.111 08-07-09 22:59 Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:00 Η ιβανα έγραψε: #1.112 08-07-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημαείμαι περίεργη να τη δω... Click για ανάπτυξη... ειναι φοβερη. η μπουμπου ειναι σα τον μπαμπουλα, φωτο για να τρωνε το φαι τους τα παιδια μπασσετομανα, να την ψαξω η θα την ψαξεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:01 Η ιβανα έγραψε: #1.113 08-07-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #1.114 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Σιγά μην δεινοπαθήσω καλέ η καλύτερή μου,στο μεταξύ είναι έτσι μεγάλες και απολαυστικές μερικές φωτογραφίες που λιγώνομαι θέλω να το ζουλήξω....Εσείς θα υποφέρετε να δω πως θα αποφασίσετε τι θα ψηφίσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Ελένη Άνση: #1.115 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ? Click για ανάπτυξη... Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:04 Η michaela έγραψε: #1.116 08-07-09 23:04 Σισσυ miss υπναρου miss βλεμμα miss μαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η kounelaki: #1.117 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όλα είναι σωστά εκτός από το 12.είναι πατούσα όχι ουρά τελικά Click για ανάπτυξη... Εγω εστειλα φωτο για μιστερ ουρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η ιβανα έγραψε: #1.118 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... πως δε διαβασα. αλλα φοβαμαι εκει που καθεται. ΦΟΒΑΜΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Ελένη Άνση: #1.119 08-07-09 23:06 Αν θες ψάξτην , Ιωάννα, γιατί έχω και λίγο βραδύκαυστο PC και θα ξημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.120 08-07-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... ?????Θα πάω μετά να το διαβάσω είμαι περίεργη τι έκανε πάλι...σταματημό δεν έχει αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε μπασσετομανα, θυμασαι μια τρομερη κ φοβερη φωτο της μπουμπους της χρυσας που ειναι σαν τον δρακουλα? αυτη η φωτο ειναι αξια νικης στην κατηγορια θριλερ. γιατι να μην ειναι η χρυσα εδω γμτ ? θυμασαι ποια λεω? αυτη με τα αυτια πισω ρε συ που ειναι σα δαιμονας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η Μαρία Γάτσιου: #1.102 08-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ΕΛΒΙΡΑ Miss Παρδάλω Click για ανάπτυξη... αχ άλλη και αυτή πάλι..δεν μπορώκαλά πως τις πετυχαίνετε σε τέτοιες πόζες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η ELENIP έγραψε: #1.103 08-07-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αχ άλλη και αυτή πάλι..δεν μπορώκαλά πως τις πετυχαίνετε σε τέτοιες πόζες;; Click για ανάπτυξη... Με το συνεχές πάτημα του κουμπιού της ψηφιακής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η Μυρτω4038: #1.104 08-07-09 22:56 Και συνεχίζω Mister Ριψοκίνδυνος Mister Πατούσα Mister Βλέμμα Μister Πατσοκοιλάκι Υ.Γ Τώρα είδα Μαρία ότι δεν έχει κατηγορία "Γόη".Βάλε μας Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η Ελένη Άνση: #1.105 08-07-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε μπασσετομανα, θυμασαι μια τρομερη κ φοβερη φωτο της μπουμπους της χρυσας που ειναι σαν τον δρακουλα? αυτη η φωτο ειναι αξια νικης στην κατηγορια θριλερ. γιατι να μην ειναι η χρυσα εδω γμτ ? θυμασαι ποια λεω? αυτη με τα αυτια πισω ρε συ που ειναι σα δαιμονας Click για ανάπτυξη... Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η Μαρία Γάτσιου: #1.106 08-07-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να προλάβουμε να δηλώσουμε και εμείς συμμετοχή Λοιπόν συμμετέχει ο Αρης, (19-12-2007) δηλαδή 1,5 χρονών Mister Mαμάκιας Click για ανάπτυξη... έχω κάποιες παρατηρήσεις δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις,πρώτον γόη δεν έχουμε οπότε να τον βάλω για mister playboy που είναι το αντίστοιχο και δεύτερον,η φωτογραφία που μπήκε για μαμάκιας πιστεύω είναι για mister Ναζιδεν ξέρω τι λένε και οι υπόλοιποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:58 Η ιβανα έγραψε: #1.107 08-07-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!! Click για ανάπτυξη... ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Μαρία Γάτσιου: #1.108 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!! Click για ανάπτυξη... αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημαείμαι περίεργη να τη δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Μυρτω4038: #1.109 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έχω κάποιες παρατηρήσεις δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις,πρώτον γόη δεν έχουμε οπότε να τον βάλω για mister playboy που είναι το αντίστοιχο και δεύτερον,η φωτογραφία που μπήκε για μαμάκιας πιστεύω είναι για mister Ναζιδεν ξέρω τι λένε και οι υπόλοιποι... Click για ανάπτυξη... Mαρία για το πρώτο το πρόσεξα και εγώ και ήδη σου απάντησα όσο για το δεύτερο, δίκιο έχεις βάλτο στην κατηγορία "νάζι". Πάω να ψάξω Αρη-μαμάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Ελένη Άνση: #1.110 08-07-09 22:59 Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ELENIP έγραψε: #1.111 08-07-09 22:59 Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:00 Η ιβανα έγραψε: #1.112 08-07-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημαείμαι περίεργη να τη δω... Click για ανάπτυξη... ειναι φοβερη. η μπουμπου ειναι σα τον μπαμπουλα, φωτο για να τρωνε το φαι τους τα παιδια μπασσετομανα, να την ψαξω η θα την ψαξεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:01 Η ιβανα έγραψε: #1.113 08-07-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #1.114 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Σιγά μην δεινοπαθήσω καλέ η καλύτερή μου,στο μεταξύ είναι έτσι μεγάλες και απολαυστικές μερικές φωτογραφίες που λιγώνομαι θέλω να το ζουλήξω....Εσείς θα υποφέρετε να δω πως θα αποφασίσετε τι θα ψηφίσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Ελένη Άνση: #1.115 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ? Click για ανάπτυξη... Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:04 Η michaela έγραψε: #1.116 08-07-09 23:04 Σισσυ miss υπναρου miss βλεμμα miss μαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η kounelaki: #1.117 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όλα είναι σωστά εκτός από το 12.είναι πατούσα όχι ουρά τελικά Click για ανάπτυξη... Εγω εστειλα φωτο για μιστερ ουρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η ιβανα έγραψε: #1.118 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... πως δε διαβασα. αλλα φοβαμαι εκει που καθεται. ΦΟΒΑΜΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Ελένη Άνση: #1.119 08-07-09 23:06 Αν θες ψάξτην , Ιωάννα, γιατί έχω και λίγο βραδύκαυστο PC και θα ξημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.120 08-07-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... ?????Θα πάω μετά να το διαβάσω είμαι περίεργη τι έκανε πάλι...σταματημό δεν έχει αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ΕΛΒΙΡΑ Miss Παρδάλω Click για ανάπτυξη... αχ άλλη και αυτή πάλι..δεν μπορώκαλά πως τις πετυχαίνετε σε τέτοιες πόζες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η ELENIP έγραψε: #1.103 08-07-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αχ άλλη και αυτή πάλι..δεν μπορώκαλά πως τις πετυχαίνετε σε τέτοιες πόζες;; Click για ανάπτυξη... Με το συνεχές πάτημα του κουμπιού της ψηφιακής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η Μυρτω4038: #1.104 08-07-09 22:56 Και συνεχίζω Mister Ριψοκίνδυνος Mister Πατούσα Mister Βλέμμα Μister Πατσοκοιλάκι Υ.Γ Τώρα είδα Μαρία ότι δεν έχει κατηγορία "Γόη".Βάλε μας Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η Ελένη Άνση: #1.105 08-07-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε μπασσετομανα, θυμασαι μια τρομερη κ φοβερη φωτο της μπουμπους της χρυσας που ειναι σαν τον δρακουλα? αυτη η φωτο ειναι αξια νικης στην κατηγορια θριλερ. γιατι να μην ειναι η χρυσα εδω γμτ ? θυμασαι ποια λεω? αυτη με τα αυτια πισω ρε συ που ειναι σα δαιμονας Click για ανάπτυξη... Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η Μαρία Γάτσιου: #1.106 08-07-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να προλάβουμε να δηλώσουμε και εμείς συμμετοχή Λοιπόν συμμετέχει ο Αρης, (19-12-2007) δηλαδή 1,5 χρονών Mister Mαμάκιας Click για ανάπτυξη... έχω κάποιες παρατηρήσεις δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις,πρώτον γόη δεν έχουμε οπότε να τον βάλω για mister playboy που είναι το αντίστοιχο και δεύτερον,η φωτογραφία που μπήκε για μαμάκιας πιστεύω είναι για mister Ναζιδεν ξέρω τι λένε και οι υπόλοιποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:58 Η ιβανα έγραψε: #1.107 08-07-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!! Click για ανάπτυξη... ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Μαρία Γάτσιου: #1.108 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!! Click για ανάπτυξη... αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημαείμαι περίεργη να τη δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Μυρτω4038: #1.109 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έχω κάποιες παρατηρήσεις δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις,πρώτον γόη δεν έχουμε οπότε να τον βάλω για mister playboy που είναι το αντίστοιχο και δεύτερον,η φωτογραφία που μπήκε για μαμάκιας πιστεύω είναι για mister Ναζιδεν ξέρω τι λένε και οι υπόλοιποι... Click για ανάπτυξη... Mαρία για το πρώτο το πρόσεξα και εγώ και ήδη σου απάντησα όσο για το δεύτερο, δίκιο έχεις βάλτο στην κατηγορία "νάζι". Πάω να ψάξω Αρη-μαμάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Ελένη Άνση: #1.110 08-07-09 22:59 Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ELENIP έγραψε: #1.111 08-07-09 22:59 Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:00 Η ιβανα έγραψε: #1.112 08-07-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημαείμαι περίεργη να τη δω... Click για ανάπτυξη... ειναι φοβερη. η μπουμπου ειναι σα τον μπαμπουλα, φωτο για να τρωνε το φαι τους τα παιδια μπασσετομανα, να την ψαξω η θα την ψαξεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:01 Η ιβανα έγραψε: #1.113 08-07-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #1.114 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Σιγά μην δεινοπαθήσω καλέ η καλύτερή μου,στο μεταξύ είναι έτσι μεγάλες και απολαυστικές μερικές φωτογραφίες που λιγώνομαι θέλω να το ζουλήξω....Εσείς θα υποφέρετε να δω πως θα αποφασίσετε τι θα ψηφίσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Ελένη Άνση: #1.115 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ? Click για ανάπτυξη... Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:04 Η michaela έγραψε: #1.116 08-07-09 23:04 Σισσυ miss υπναρου miss βλεμμα miss μαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η kounelaki: #1.117 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όλα είναι σωστά εκτός από το 12.είναι πατούσα όχι ουρά τελικά Click για ανάπτυξη... Εγω εστειλα φωτο για μιστερ ουρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η ιβανα έγραψε: #1.118 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... πως δε διαβασα. αλλα φοβαμαι εκει που καθεται. ΦΟΒΑΜΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Ελένη Άνση: #1.119 08-07-09 23:06 Αν θες ψάξτην , Ιωάννα, γιατί έχω και λίγο βραδύκαυστο PC και θα ξημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.120 08-07-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... ?????Θα πάω μετά να το διαβάσω είμαι περίεργη τι έκανε πάλι...σταματημό δεν έχει αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αχ άλλη και αυτή πάλι..δεν μπορώκαλά πως τις πετυχαίνετε σε τέτοιες πόζες;; Click για ανάπτυξη... Με το συνεχές πάτημα του κουμπιού της ψηφιακής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η Μυρτω4038: #1.104 08-07-09 22:56 Και συνεχίζω Mister Ριψοκίνδυνος Mister Πατούσα Mister Βλέμμα Μister Πατσοκοιλάκι Υ.Γ Τώρα είδα Μαρία ότι δεν έχει κατηγορία "Γόη".Βάλε μας Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η Ελένη Άνση: #1.105 08-07-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε μπασσετομανα, θυμασαι μια τρομερη κ φοβερη φωτο της μπουμπους της χρυσας που ειναι σαν τον δρακουλα? αυτη η φωτο ειναι αξια νικης στην κατηγορια θριλερ. γιατι να μην ειναι η χρυσα εδω γμτ ? θυμασαι ποια λεω? αυτη με τα αυτια πισω ρε συ που ειναι σα δαιμονας Click για ανάπτυξη... Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η Μαρία Γάτσιου: #1.106 08-07-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να προλάβουμε να δηλώσουμε και εμείς συμμετοχή Λοιπόν συμμετέχει ο Αρης, (19-12-2007) δηλαδή 1,5 χρονών Mister Mαμάκιας Click για ανάπτυξη... έχω κάποιες παρατηρήσεις δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις,πρώτον γόη δεν έχουμε οπότε να τον βάλω για mister playboy που είναι το αντίστοιχο και δεύτερον,η φωτογραφία που μπήκε για μαμάκιας πιστεύω είναι για mister Ναζιδεν ξέρω τι λένε και οι υπόλοιποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:58 Η ιβανα έγραψε: #1.107 08-07-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!! Click για ανάπτυξη... ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Μαρία Γάτσιου: #1.108 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!! Click για ανάπτυξη... αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημαείμαι περίεργη να τη δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Μυρτω4038: #1.109 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έχω κάποιες παρατηρήσεις δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις,πρώτον γόη δεν έχουμε οπότε να τον βάλω για mister playboy που είναι το αντίστοιχο και δεύτερον,η φωτογραφία που μπήκε για μαμάκιας πιστεύω είναι για mister Ναζιδεν ξέρω τι λένε και οι υπόλοιποι... Click για ανάπτυξη... Mαρία για το πρώτο το πρόσεξα και εγώ και ήδη σου απάντησα όσο για το δεύτερο, δίκιο έχεις βάλτο στην κατηγορία "νάζι". Πάω να ψάξω Αρη-μαμάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Ελένη Άνση: #1.110 08-07-09 22:59 Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ELENIP έγραψε: #1.111 08-07-09 22:59 Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:00 Η ιβανα έγραψε: #1.112 08-07-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημαείμαι περίεργη να τη δω... Click για ανάπτυξη... ειναι φοβερη. η μπουμπου ειναι σα τον μπαμπουλα, φωτο για να τρωνε το φαι τους τα παιδια μπασσετομανα, να την ψαξω η θα την ψαξεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:01 Η ιβανα έγραψε: #1.113 08-07-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #1.114 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Σιγά μην δεινοπαθήσω καλέ η καλύτερή μου,στο μεταξύ είναι έτσι μεγάλες και απολαυστικές μερικές φωτογραφίες που λιγώνομαι θέλω να το ζουλήξω....Εσείς θα υποφέρετε να δω πως θα αποφασίσετε τι θα ψηφίσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Ελένη Άνση: #1.115 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ? Click για ανάπτυξη... Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:04 Η michaela έγραψε: #1.116 08-07-09 23:04 Σισσυ miss υπναρου miss βλεμμα miss μαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η kounelaki: #1.117 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όλα είναι σωστά εκτός από το 12.είναι πατούσα όχι ουρά τελικά Click για ανάπτυξη... Εγω εστειλα φωτο για μιστερ ουρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η ιβανα έγραψε: #1.118 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... πως δε διαβασα. αλλα φοβαμαι εκει που καθεται. ΦΟΒΑΜΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Ελένη Άνση: #1.119 08-07-09 23:06 Αν θες ψάξτην , Ιωάννα, γιατί έχω και λίγο βραδύκαυστο PC και θα ξημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.120 08-07-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... ?????Θα πάω μετά να το διαβάσω είμαι περίεργη τι έκανε πάλι...σταματημό δεν έχει αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και συνεχίζω Mister Ριψοκίνδυνος Mister Πατούσα Mister Βλέμμα Μister Πατσοκοιλάκι Υ.Γ Τώρα είδα Μαρία ότι δεν έχει κατηγορία "Γόη".Βάλε μας Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η Ελένη Άνση: #1.105 08-07-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε μπασσετομανα, θυμασαι μια τρομερη κ φοβερη φωτο της μπουμπους της χρυσας που ειναι σαν τον δρακουλα? αυτη η φωτο ειναι αξια νικης στην κατηγορια θριλερ. γιατι να μην ειναι η χρυσα εδω γμτ ? θυμασαι ποια λεω? αυτη με τα αυτια πισω ρε συ που ειναι σα δαιμονας Click για ανάπτυξη... Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η Μαρία Γάτσιου: #1.106 08-07-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να προλάβουμε να δηλώσουμε και εμείς συμμετοχή Λοιπόν συμμετέχει ο Αρης, (19-12-2007) δηλαδή 1,5 χρονών Mister Mαμάκιας Click για ανάπτυξη... έχω κάποιες παρατηρήσεις δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις,πρώτον γόη δεν έχουμε οπότε να τον βάλω για mister playboy που είναι το αντίστοιχο και δεύτερον,η φωτογραφία που μπήκε για μαμάκιας πιστεύω είναι για mister Ναζιδεν ξέρω τι λένε και οι υπόλοιποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:58 Η ιβανα έγραψε: #1.107 08-07-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!! Click για ανάπτυξη... ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Μαρία Γάτσιου: #1.108 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!! Click για ανάπτυξη... αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημαείμαι περίεργη να τη δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Μυρτω4038: #1.109 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έχω κάποιες παρατηρήσεις δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις,πρώτον γόη δεν έχουμε οπότε να τον βάλω για mister playboy που είναι το αντίστοιχο και δεύτερον,η φωτογραφία που μπήκε για μαμάκιας πιστεύω είναι για mister Ναζιδεν ξέρω τι λένε και οι υπόλοιποι... Click για ανάπτυξη... Mαρία για το πρώτο το πρόσεξα και εγώ και ήδη σου απάντησα όσο για το δεύτερο, δίκιο έχεις βάλτο στην κατηγορία "νάζι". Πάω να ψάξω Αρη-μαμάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Ελένη Άνση: #1.110 08-07-09 22:59 Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ELENIP έγραψε: #1.111 08-07-09 22:59 Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:00 Η ιβανα έγραψε: #1.112 08-07-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημαείμαι περίεργη να τη δω... Click για ανάπτυξη... ειναι φοβερη. η μπουμπου ειναι σα τον μπαμπουλα, φωτο για να τρωνε το φαι τους τα παιδια μπασσετομανα, να την ψαξω η θα την ψαξεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:01 Η ιβανα έγραψε: #1.113 08-07-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #1.114 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Σιγά μην δεινοπαθήσω καλέ η καλύτερή μου,στο μεταξύ είναι έτσι μεγάλες και απολαυστικές μερικές φωτογραφίες που λιγώνομαι θέλω να το ζουλήξω....Εσείς θα υποφέρετε να δω πως θα αποφασίσετε τι θα ψηφίσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Ελένη Άνση: #1.115 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ? Click για ανάπτυξη... Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:04 Η michaela έγραψε: #1.116 08-07-09 23:04 Σισσυ miss υπναρου miss βλεμμα miss μαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η kounelaki: #1.117 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όλα είναι σωστά εκτός από το 12.είναι πατούσα όχι ουρά τελικά Click για ανάπτυξη... Εγω εστειλα φωτο για μιστερ ουρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η ιβανα έγραψε: #1.118 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... πως δε διαβασα. αλλα φοβαμαι εκει που καθεται. ΦΟΒΑΜΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Ελένη Άνση: #1.119 08-07-09 23:06 Αν θες ψάξτην , Ιωάννα, γιατί έχω και λίγο βραδύκαυστο PC και θα ξημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.120 08-07-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... ?????Θα πάω μετά να το διαβάσω είμαι περίεργη τι έκανε πάλι...σταματημό δεν έχει αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε μπασσετομανα, θυμασαι μια τρομερη κ φοβερη φωτο της μπουμπους της χρυσας που ειναι σαν τον δρακουλα? αυτη η φωτο ειναι αξια νικης στην κατηγορια θριλερ. γιατι να μην ειναι η χρυσα εδω γμτ ? θυμασαι ποια λεω? αυτη με τα αυτια πισω ρε συ που ειναι σα δαιμονας Click για ανάπτυξη... Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η Μαρία Γάτσιου: #1.106 08-07-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να προλάβουμε να δηλώσουμε και εμείς συμμετοχή Λοιπόν συμμετέχει ο Αρης, (19-12-2007) δηλαδή 1,5 χρονών Mister Mαμάκιας Click για ανάπτυξη... έχω κάποιες παρατηρήσεις δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις,πρώτον γόη δεν έχουμε οπότε να τον βάλω για mister playboy που είναι το αντίστοιχο και δεύτερον,η φωτογραφία που μπήκε για μαμάκιας πιστεύω είναι για mister Ναζιδεν ξέρω τι λένε και οι υπόλοιποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:58 Η ιβανα έγραψε: #1.107 08-07-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!! Click για ανάπτυξη... ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Μαρία Γάτσιου: #1.108 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!! Click για ανάπτυξη... αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημαείμαι περίεργη να τη δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Μυρτω4038: #1.109 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έχω κάποιες παρατηρήσεις δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις,πρώτον γόη δεν έχουμε οπότε να τον βάλω για mister playboy που είναι το αντίστοιχο και δεύτερον,η φωτογραφία που μπήκε για μαμάκιας πιστεύω είναι για mister Ναζιδεν ξέρω τι λένε και οι υπόλοιποι... Click για ανάπτυξη... Mαρία για το πρώτο το πρόσεξα και εγώ και ήδη σου απάντησα όσο για το δεύτερο, δίκιο έχεις βάλτο στην κατηγορία "νάζι". Πάω να ψάξω Αρη-μαμάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Ελένη Άνση: #1.110 08-07-09 22:59 Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ELENIP έγραψε: #1.111 08-07-09 22:59 Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:00 Η ιβανα έγραψε: #1.112 08-07-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημαείμαι περίεργη να τη δω... Click για ανάπτυξη... ειναι φοβερη. η μπουμπου ειναι σα τον μπαμπουλα, φωτο για να τρωνε το φαι τους τα παιδια μπασσετομανα, να την ψαξω η θα την ψαξεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:01 Η ιβανα έγραψε: #1.113 08-07-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #1.114 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Σιγά μην δεινοπαθήσω καλέ η καλύτερή μου,στο μεταξύ είναι έτσι μεγάλες και απολαυστικές μερικές φωτογραφίες που λιγώνομαι θέλω να το ζουλήξω....Εσείς θα υποφέρετε να δω πως θα αποφασίσετε τι θα ψηφίσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Ελένη Άνση: #1.115 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ? Click για ανάπτυξη... Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:04 Η michaela έγραψε: #1.116 08-07-09 23:04 Σισσυ miss υπναρου miss βλεμμα miss μαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η kounelaki: #1.117 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όλα είναι σωστά εκτός από το 12.είναι πατούσα όχι ουρά τελικά Click για ανάπτυξη... Εγω εστειλα φωτο για μιστερ ουρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η ιβανα έγραψε: #1.118 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... πως δε διαβασα. αλλα φοβαμαι εκει που καθεται. ΦΟΒΑΜΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Ελένη Άνση: #1.119 08-07-09 23:06 Αν θες ψάξτην , Ιωάννα, γιατί έχω και λίγο βραδύκαυστο PC και θα ξημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.120 08-07-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... ?????Θα πάω μετά να το διαβάσω είμαι περίεργη τι έκανε πάλι...σταματημό δεν έχει αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Να προλάβουμε να δηλώσουμε και εμείς συμμετοχή Λοιπόν συμμετέχει ο Αρης, (19-12-2007) δηλαδή 1,5 χρονών Mister Mαμάκιας Click για ανάπτυξη... έχω κάποιες παρατηρήσεις δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις,πρώτον γόη δεν έχουμε οπότε να τον βάλω για mister playboy που είναι το αντίστοιχο και δεύτερον,η φωτογραφία που μπήκε για μαμάκιας πιστεύω είναι για mister Ναζιδεν ξέρω τι λένε και οι υπόλοιποι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:58 Η ιβανα έγραψε: #1.107 08-07-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!! Click για ανάπτυξη... ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Μαρία Γάτσιου: #1.108 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!! Click για ανάπτυξη... αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημαείμαι περίεργη να τη δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Μυρτω4038: #1.109 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έχω κάποιες παρατηρήσεις δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις,πρώτον γόη δεν έχουμε οπότε να τον βάλω για mister playboy που είναι το αντίστοιχο και δεύτερον,η φωτογραφία που μπήκε για μαμάκιας πιστεύω είναι για mister Ναζιδεν ξέρω τι λένε και οι υπόλοιποι... Click για ανάπτυξη... Mαρία για το πρώτο το πρόσεξα και εγώ και ήδη σου απάντησα όσο για το δεύτερο, δίκιο έχεις βάλτο στην κατηγορία "νάζι". Πάω να ψάξω Αρη-μαμάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Ελένη Άνση: #1.110 08-07-09 22:59 Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ELENIP έγραψε: #1.111 08-07-09 22:59 Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:00 Η ιβανα έγραψε: #1.112 08-07-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημαείμαι περίεργη να τη δω... Click για ανάπτυξη... ειναι φοβερη. η μπουμπου ειναι σα τον μπαμπουλα, φωτο για να τρωνε το φαι τους τα παιδια μπασσετομανα, να την ψαξω η θα την ψαξεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:01 Η ιβανα έγραψε: #1.113 08-07-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #1.114 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Σιγά μην δεινοπαθήσω καλέ η καλύτερή μου,στο μεταξύ είναι έτσι μεγάλες και απολαυστικές μερικές φωτογραφίες που λιγώνομαι θέλω να το ζουλήξω....Εσείς θα υποφέρετε να δω πως θα αποφασίσετε τι θα ψηφίσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Ελένη Άνση: #1.115 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ? Click για ανάπτυξη... Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:04 Η michaela έγραψε: #1.116 08-07-09 23:04 Σισσυ miss υπναρου miss βλεμμα miss μαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η kounelaki: #1.117 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όλα είναι σωστά εκτός από το 12.είναι πατούσα όχι ουρά τελικά Click για ανάπτυξη... Εγω εστειλα φωτο για μιστερ ουρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η ιβανα έγραψε: #1.118 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... πως δε διαβασα. αλλα φοβαμαι εκει που καθεται. ΦΟΒΑΜΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Ελένη Άνση: #1.119 08-07-09 23:06 Αν θες ψάξτην , Ιωάννα, γιατί έχω και λίγο βραδύκαυστο PC και θα ξημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.120 08-07-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... ?????Θα πάω μετά να το διαβάσω είμαι περίεργη τι έκανε πάλι...σταματημό δεν έχει αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!! Click για ανάπτυξη... ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Μαρία Γάτσιου: #1.108 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!! Click για ανάπτυξη... αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημαείμαι περίεργη να τη δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Μυρτω4038: #1.109 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έχω κάποιες παρατηρήσεις δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις,πρώτον γόη δεν έχουμε οπότε να τον βάλω για mister playboy που είναι το αντίστοιχο και δεύτερον,η φωτογραφία που μπήκε για μαμάκιας πιστεύω είναι για mister Ναζιδεν ξέρω τι λένε και οι υπόλοιποι... Click για ανάπτυξη... Mαρία για το πρώτο το πρόσεξα και εγώ και ήδη σου απάντησα όσο για το δεύτερο, δίκιο έχεις βάλτο στην κατηγορία "νάζι". Πάω να ψάξω Αρη-μαμάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Ελένη Άνση: #1.110 08-07-09 22:59 Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ELENIP έγραψε: #1.111 08-07-09 22:59 Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:00 Η ιβανα έγραψε: #1.112 08-07-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημαείμαι περίεργη να τη δω... Click για ανάπτυξη... ειναι φοβερη. η μπουμπου ειναι σα τον μπαμπουλα, φωτο για να τρωνε το φαι τους τα παιδια μπασσετομανα, να την ψαξω η θα την ψαξεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:01 Η ιβανα έγραψε: #1.113 08-07-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #1.114 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Σιγά μην δεινοπαθήσω καλέ η καλύτερή μου,στο μεταξύ είναι έτσι μεγάλες και απολαυστικές μερικές φωτογραφίες που λιγώνομαι θέλω να το ζουλήξω....Εσείς θα υποφέρετε να δω πως θα αποφασίσετε τι θα ψηφίσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Ελένη Άνση: #1.115 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ? Click για ανάπτυξη... Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:04 Η michaela έγραψε: #1.116 08-07-09 23:04 Σισσυ miss υπναρου miss βλεμμα miss μαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η kounelaki: #1.117 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όλα είναι σωστά εκτός από το 12.είναι πατούσα όχι ουρά τελικά Click για ανάπτυξη... Εγω εστειλα φωτο για μιστερ ουρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η ιβανα έγραψε: #1.118 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... πως δε διαβασα. αλλα φοβαμαι εκει που καθεται. ΦΟΒΑΜΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Ελένη Άνση: #1.119 08-07-09 23:06 Αν θες ψάξτην , Ιωάννα, γιατί έχω και λίγο βραδύκαυστο PC και θα ξημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.120 08-07-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... ?????Θα πάω μετά να το διαβάσω είμαι περίεργη τι έκανε πάλι...σταματημό δεν έχει αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μωρέ, να την βρούμε, να τη δηλώσουμε!! γίνεται χωρίς εξουσιοδότηση; Κρίμα , αυτή η φωτογραφία είναι φο-βε-ρή!! Click για ανάπτυξη... αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημαείμαι περίεργη να τη δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Μυρτω4038: #1.109 08-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έχω κάποιες παρατηρήσεις δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις,πρώτον γόη δεν έχουμε οπότε να τον βάλω για mister playboy που είναι το αντίστοιχο και δεύτερον,η φωτογραφία που μπήκε για μαμάκιας πιστεύω είναι για mister Ναζιδεν ξέρω τι λένε και οι υπόλοιποι... Click για ανάπτυξη... Mαρία για το πρώτο το πρόσεξα και εγώ και ήδη σου απάντησα όσο για το δεύτερο, δίκιο έχεις βάλτο στην κατηγορία "νάζι". Πάω να ψάξω Αρη-μαμάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Ελένη Άνση: #1.110 08-07-09 22:59 Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ELENIP έγραψε: #1.111 08-07-09 22:59 Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:00 Η ιβανα έγραψε: #1.112 08-07-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημαείμαι περίεργη να τη δω... Click για ανάπτυξη... ειναι φοβερη. η μπουμπου ειναι σα τον μπαμπουλα, φωτο για να τρωνε το φαι τους τα παιδια μπασσετομανα, να την ψαξω η θα την ψαξεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:01 Η ιβανα έγραψε: #1.113 08-07-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #1.114 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Σιγά μην δεινοπαθήσω καλέ η καλύτερή μου,στο μεταξύ είναι έτσι μεγάλες και απολαυστικές μερικές φωτογραφίες που λιγώνομαι θέλω να το ζουλήξω....Εσείς θα υποφέρετε να δω πως θα αποφασίσετε τι θα ψηφίσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Ελένη Άνση: #1.115 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ? Click για ανάπτυξη... Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:04 Η michaela έγραψε: #1.116 08-07-09 23:04 Σισσυ miss υπναρου miss βλεμμα miss μαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η kounelaki: #1.117 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όλα είναι σωστά εκτός από το 12.είναι πατούσα όχι ουρά τελικά Click για ανάπτυξη... Εγω εστειλα φωτο για μιστερ ουρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η ιβανα έγραψε: #1.118 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... πως δε διαβασα. αλλα φοβαμαι εκει που καθεται. ΦΟΒΑΜΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Ελένη Άνση: #1.119 08-07-09 23:06 Αν θες ψάξτην , Ιωάννα, γιατί έχω και λίγο βραδύκαυστο PC και θα ξημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.120 08-07-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... ?????Θα πάω μετά να το διαβάσω είμαι περίεργη τι έκανε πάλι...σταματημό δεν έχει αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έχω κάποιες παρατηρήσεις δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις,πρώτον γόη δεν έχουμε οπότε να τον βάλω για mister playboy που είναι το αντίστοιχο και δεύτερον,η φωτογραφία που μπήκε για μαμάκιας πιστεύω είναι για mister Ναζιδεν ξέρω τι λένε και οι υπόλοιποι... Click για ανάπτυξη... Mαρία για το πρώτο το πρόσεξα και εγώ και ήδη σου απάντησα όσο για το δεύτερο, δίκιο έχεις βάλτο στην κατηγορία "νάζι". Πάω να ψάξω Αρη-μαμάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Ελένη Άνση: #1.110 08-07-09 22:59 Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ELENIP έγραψε: #1.111 08-07-09 22:59 Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:00 Η ιβανα έγραψε: #1.112 08-07-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημαείμαι περίεργη να τη δω... Click για ανάπτυξη... ειναι φοβερη. η μπουμπου ειναι σα τον μπαμπουλα, φωτο για να τρωνε το φαι τους τα παιδια μπασσετομανα, να την ψαξω η θα την ψαξεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:01 Η ιβανα έγραψε: #1.113 08-07-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #1.114 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Σιγά μην δεινοπαθήσω καλέ η καλύτερή μου,στο μεταξύ είναι έτσι μεγάλες και απολαυστικές μερικές φωτογραφίες που λιγώνομαι θέλω να το ζουλήξω....Εσείς θα υποφέρετε να δω πως θα αποφασίσετε τι θα ψηφίσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Ελένη Άνση: #1.115 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ? Click για ανάπτυξη... Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:04 Η michaela έγραψε: #1.116 08-07-09 23:04 Σισσυ miss υπναρου miss βλεμμα miss μαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η kounelaki: #1.117 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όλα είναι σωστά εκτός από το 12.είναι πατούσα όχι ουρά τελικά Click για ανάπτυξη... Εγω εστειλα φωτο για μιστερ ουρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η ιβανα έγραψε: #1.118 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... πως δε διαβασα. αλλα φοβαμαι εκει που καθεται. ΦΟΒΑΜΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Ελένη Άνση: #1.119 08-07-09 23:06 Αν θες ψάξτην , Ιωάννα, γιατί έχω και λίγο βραδύκαυστο PC και θα ξημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.120 08-07-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... ?????Θα πάω μετά να το διαβάσω είμαι περίεργη τι έκανε πάλι...σταματημό δεν έχει αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ELENIP έγραψε: #1.111 08-07-09 22:59 Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:00 Η ιβανα έγραψε: #1.112 08-07-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημαείμαι περίεργη να τη δω... Click για ανάπτυξη... ειναι φοβερη. η μπουμπου ειναι σα τον μπαμπουλα, φωτο για να τρωνε το φαι τους τα παιδια μπασσετομανα, να την ψαξω η θα την ψαξεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:01 Η ιβανα έγραψε: #1.113 08-07-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #1.114 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Σιγά μην δεινοπαθήσω καλέ η καλύτερή μου,στο μεταξύ είναι έτσι μεγάλες και απολαυστικές μερικές φωτογραφίες που λιγώνομαι θέλω να το ζουλήξω....Εσείς θα υποφέρετε να δω πως θα αποφασίσετε τι θα ψηφίσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Ελένη Άνση: #1.115 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ? Click για ανάπτυξη... Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:04 Η michaela έγραψε: #1.116 08-07-09 23:04 Σισσυ miss υπναρου miss βλεμμα miss μαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η kounelaki: #1.117 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όλα είναι σωστά εκτός από το 12.είναι πατούσα όχι ουρά τελικά Click για ανάπτυξη... Εγω εστειλα φωτο για μιστερ ουρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η ιβανα έγραψε: #1.118 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... πως δε διαβασα. αλλα φοβαμαι εκει που καθεται. ΦΟΒΑΜΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Ελένη Άνση: #1.119 08-07-09 23:06 Αν θες ψάξτην , Ιωάννα, γιατί έχω και λίγο βραδύκαυστο PC και θα ξημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.120 08-07-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... ?????Θα πάω μετά να το διαβάσω είμαι περίεργη τι έκανε πάλι...σταματημό δεν έχει αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:00 Η ιβανα έγραψε: #1.112 08-07-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημαείμαι περίεργη να τη δω... Click για ανάπτυξη... ειναι φοβερη. η μπουμπου ειναι σα τον μπαμπουλα, φωτο για να τρωνε το φαι τους τα παιδια μπασσετομανα, να την ψαξω η θα την ψαξεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:01 Η ιβανα έγραψε: #1.113 08-07-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #1.114 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Σιγά μην δεινοπαθήσω καλέ η καλύτερή μου,στο μεταξύ είναι έτσι μεγάλες και απολαυστικές μερικές φωτογραφίες που λιγώνομαι θέλω να το ζουλήξω....Εσείς θα υποφέρετε να δω πως θα αποφασίσετε τι θα ψηφίσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Ελένη Άνση: #1.115 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ? Click για ανάπτυξη... Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:04 Η michaela έγραψε: #1.116 08-07-09 23:04 Σισσυ miss υπναρου miss βλεμμα miss μαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η kounelaki: #1.117 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όλα είναι σωστά εκτός από το 12.είναι πατούσα όχι ουρά τελικά Click για ανάπτυξη... Εγω εστειλα φωτο για μιστερ ουρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η ιβανα έγραψε: #1.118 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... πως δε διαβασα. αλλα φοβαμαι εκει που καθεται. ΦΟΒΑΜΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Ελένη Άνση: #1.119 08-07-09 23:06 Αν θες ψάξτην , Ιωάννα, γιατί έχω και λίγο βραδύκαυστο PC και θα ξημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.120 08-07-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... ?????Θα πάω μετά να το διαβάσω είμαι περίεργη τι έκανε πάλι...σταματημό δεν έχει αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: αν την βρείτε θα την βάλουμε δεν νομίζω να έχει πρόβλημαείμαι περίεργη να τη δω... Click για ανάπτυξη... ειναι φοβερη. η μπουμπου ειναι σα τον μπαμπουλα, φωτο για να τρωνε το φαι τους τα παιδια μπασσετομανα, να την ψαξω η θα την ψαξεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:01 Η ιβανα έγραψε: #1.113 08-07-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #1.114 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Σιγά μην δεινοπαθήσω καλέ η καλύτερή μου,στο μεταξύ είναι έτσι μεγάλες και απολαυστικές μερικές φωτογραφίες που λιγώνομαι θέλω να το ζουλήξω....Εσείς θα υποφέρετε να δω πως θα αποφασίσετε τι θα ψηφίσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Ελένη Άνση: #1.115 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ? Click για ανάπτυξη... Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:04 Η michaela έγραψε: #1.116 08-07-09 23:04 Σισσυ miss υπναρου miss βλεμμα miss μαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η kounelaki: #1.117 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όλα είναι σωστά εκτός από το 12.είναι πατούσα όχι ουρά τελικά Click για ανάπτυξη... Εγω εστειλα φωτο για μιστερ ουρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η ιβανα έγραψε: #1.118 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... πως δε διαβασα. αλλα φοβαμαι εκει που καθεται. ΦΟΒΑΜΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Ελένη Άνση: #1.119 08-07-09 23:06 Αν θες ψάξτην , Ιωάννα, γιατί έχω και λίγο βραδύκαυστο PC και θα ξημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.120 08-07-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... ?????Θα πάω μετά να το διαβάσω είμαι περίεργη τι έκανε πάλι...σταματημό δεν έχει αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ναιαιαιαι!!Μιστερ Ναζης Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #1.114 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Σιγά μην δεινοπαθήσω καλέ η καλύτερή μου,στο μεταξύ είναι έτσι μεγάλες και απολαυστικές μερικές φωτογραφίες που λιγώνομαι θέλω να το ζουλήξω....Εσείς θα υποφέρετε να δω πως θα αποφασίσετε τι θα ψηφίσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Ελένη Άνση: #1.115 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ? Click για ανάπτυξη... Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:04 Η michaela έγραψε: #1.116 08-07-09 23:04 Σισσυ miss υπναρου miss βλεμμα miss μαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η kounelaki: #1.117 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όλα είναι σωστά εκτός από το 12.είναι πατούσα όχι ουρά τελικά Click για ανάπτυξη... Εγω εστειλα φωτο για μιστερ ουρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η ιβανα έγραψε: #1.118 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... πως δε διαβασα. αλλα φοβαμαι εκει που καθεται. ΦΟΒΑΜΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Ελένη Άνση: #1.119 08-07-09 23:06 Αν θες ψάξτην , Ιωάννα, γιατί έχω και λίγο βραδύκαυστο PC και θα ξημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.120 08-07-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... ?????Θα πάω μετά να το διαβάσω είμαι περίεργη τι έκανε πάλι...σταματημό δεν έχει αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαράκι, θα δεινοπαθήσεις με αυτήν την κατηγορία, είναι πολλοί και εκλεκτοί οι υποψήφιοι. Πιο πολύ θα δυσκολευτούμε να ψηφίσουμε όμως, τί υπέροχες φωτό είναι αυτές Click για ανάπτυξη... Σιγά μην δεινοπαθήσω καλέ η καλύτερή μου,στο μεταξύ είναι έτσι μεγάλες και απολαυστικές μερικές φωτογραφίες που λιγώνομαι θέλω να το ζουλήξω....Εσείς θα υποφέρετε να δω πως θα αποφασίσετε τι θα ψηφίσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Ελένη Άνση: #1.115 08-07-09 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ? Click για ανάπτυξη... Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:04 Η michaela έγραψε: #1.116 08-07-09 23:04 Σισσυ miss υπναρου miss βλεμμα miss μαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η kounelaki: #1.117 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όλα είναι σωστά εκτός από το 12.είναι πατούσα όχι ουρά τελικά Click για ανάπτυξη... Εγω εστειλα φωτο για μιστερ ουρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η ιβανα έγραψε: #1.118 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... πως δε διαβασα. αλλα φοβαμαι εκει που καθεται. ΦΟΒΑΜΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Ελένη Άνση: #1.119 08-07-09 23:06 Αν θες ψάξτην , Ιωάννα, γιατί έχω και λίγο βραδύκαυστο PC και θα ξημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.120 08-07-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... ?????Θα πάω μετά να το διαβάσω είμαι περίεργη τι έκανε πάλι...σταματημό δεν έχει αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια εξουσιοδοτηση και παπα....ες ! θα τη βαλω μωρε, σιγα ! λες να μη μου ξαναμιλησει η χρυσα ? Click για ανάπτυξη... Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:04 Η michaela έγραψε: #1.116 08-07-09 23:04 Σισσυ miss υπναρου miss βλεμμα miss μαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η kounelaki: #1.117 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όλα είναι σωστά εκτός από το 12.είναι πατούσα όχι ουρά τελικά Click για ανάπτυξη... Εγω εστειλα φωτο για μιστερ ουρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η ιβανα έγραψε: #1.118 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... πως δε διαβασα. αλλα φοβαμαι εκει που καθεται. ΦΟΒΑΜΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Ελένη Άνση: #1.119 08-07-09 23:06 Αν θες ψάξτην , Ιωάννα, γιατί έχω και λίγο βραδύκαυστο PC και θα ξημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.120 08-07-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... ?????Θα πάω μετά να το διαβάσω είμαι περίεργη τι έκανε πάλι...σταματημό δεν έχει αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σισσυ miss υπναρου miss βλεμμα miss μαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η kounelaki: #1.117 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όλα είναι σωστά εκτός από το 12.είναι πατούσα όχι ουρά τελικά Click για ανάπτυξη... Εγω εστειλα φωτο για μιστερ ουρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η ιβανα έγραψε: #1.118 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... πως δε διαβασα. αλλα φοβαμαι εκει που καθεται. ΦΟΒΑΜΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Ελένη Άνση: #1.119 08-07-09 23:06 Αν θες ψάξτην , Ιωάννα, γιατί έχω και λίγο βραδύκαυστο PC και θα ξημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.120 08-07-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... ?????Θα πάω μετά να το διαβάσω είμαι περίεργη τι έκανε πάλι...σταματημό δεν έχει αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όλα είναι σωστά εκτός από το 12.είναι πατούσα όχι ουρά τελικά Click για ανάπτυξη... Εγω εστειλα φωτο για μιστερ ουρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:05 Η ιβανα έγραψε: #1.118 08-07-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... πως δε διαβασα. αλλα φοβαμαι εκει που καθεται. ΦΟΒΑΜΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Ελένη Άνση: #1.119 08-07-09 23:06 Αν θες ψάξτην , Ιωάννα, γιατί έχω και λίγο βραδύκαυστο PC και θα ξημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.120 08-07-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... ?????Θα πάω μετά να το διαβάσω είμαι περίεργη τι έκανε πάλι...σταματημό δεν έχει αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... πως δε διαβασα. αλλα φοβαμαι εκει που καθεται. ΦΟΒΑΜΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Ελένη Άνση: #1.119 08-07-09 23:06 Αν θες ψάξτην , Ιωάννα, γιατί έχω και λίγο βραδύκαυστο PC και θα ξημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.120 08-07-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... ?????Θα πάω μετά να το διαβάσω είμαι περίεργη τι έκανε πάλι...σταματημό δεν έχει αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αν θες ψάξτην , Ιωάννα, γιατί έχω και λίγο βραδύκαυστο PC και θα ξημερώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 23:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.120 08-07-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... ?????Θα πάω μετά να το διαβάσω είμαι περίεργη τι έκανε πάλι...σταματημό δεν έχει αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Χρύσσα θα σου ξαναμιλήσει, η Μπουμπού , πάλι, δεν ξέρω, έκτός κι αν κερδίσει τον τίτλο Κι όσο για την Μπασσέτ, άσε, κάνει και χειρότεραΔεν διάβασες το θέμα της τρελλέγκως μου; Έπαθε σαυροπληξία Click για ανάπτυξη... ?????Θα πάω μετά να το διαβάσω είμαι περίεργη τι έκανε πάλι...σταματημό δεν έχει αυτό το γατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.