staman2
Περιβόητο μέλος
Καλα και η Καλυψώ είναι κουκλάρα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Χαχα είδες; κ αν σκεφτεις κ πόσο χαλβαδακι είναι αυτό το γατί τρομάζεις ακόμα περισσότερο. Αλήθεια οι δικές σας που είναι;Έλενα!!! Οι φωτο τέλειες.Του Μπατ η θρίλλερ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! Καλα είναι τοσο πετυχημένη που και να το σκηνοθετούσες δεν θα μπορουσες να το πετύχεις!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
ΕΛΒΙΡΑ
Μις Πατούσα![]()

αυτο μου κανει σε μουντζα........

drf
Δραστήριο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Παναγία μοουυυυ !!!!!
πως επέζησες βλεποντας το παιδί σου να κάθεται στην άκρη του τοίχου στον 4αρτο?
ΦΟΒΕΡΗ ΦΩΤΟ

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Συμφωνω 100%Έλενα!!! Οι φωτο τέλειες.Του Μπατ η θρίλλερ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! Καλα είναι τοσο πετυχημένη που και να το σκηνοθετούσες δεν θα μπορουσες να το πετύχεις!!!!!!
![]()

Ελενα εισαι φαβορι για τη κατηγορια

Αυτη ειναι Η ΠατουσαΕΛΒΙΡΑ
Μις Πατούσα![]()
κι αυτη μου'κοψε τη χολη...Παναγία μοουυυυ !!!!!
πως επέζησες βλεποντας το παιδί σου να κάθεται στην άκρη του τοίχου στον 4αρτο?
ΦΟΒΕΡΗ ΦΩΤΟ![]()
Miss κοψοχολή θα την ελεγα

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ένα έχω να πώ απλά ΥΠΕΡΟΧΟΣ. Ιδιαίτερα αυτη με το βλέμμα με έστειλε.Και συνεχίζω
Mister Ριψοκίνδυνος
![]()
Mister Πατούσα
![]()
Mister Βλέμμα
![]()
Μister Πατσοκοιλάκι
![]()
Υ.Γ Τώρα είδα Μαρία ότι δεν έχει κατηγορία "Γόη".Βάλε μας Playboy![]()

Κουκλος κούκλος . Υπέροχο γατι. Ρίξτου δύο φιλιά από εμέναΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εννοείς ότι θα βγω miss θριλερΣυμφωνω 100%
Ελενα εισαι φαβορι για τη κατηγορια![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ακριβως!Εννοείς ότι θα βγω miss θριλερ![]()

Μπουα χα χα χα χα

elvenstar
Επιφανές μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Μου φτιάξατε τη διάθεση πρωί πρωί με τόσες τέλειες φωτογραφίες
Θεϊκά πλάσματα

ELENIP
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μαρία μη ξεχάσεις να βάλεις κ την δική μου υποψηφιότηταKαλημέρα κορίτσιαΜου φτιάξατε τη διάθεση πρωί πρωί με τόσες τέλειες φωτογραφίες
Θεϊκά πλάσματα
![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Ναιιι αυτο σκεφτόμουν οταν έγραφα το μήνυμα. Οτι το ζουζουνιάρικο είναι σκέτο αγγελάκι και όμως η φωτό σε παραλύει!!!!!!!!!! Σουπερ φαβορί σου λέωΧαχα είδες; κ αν σκεφτεις κ πόσο χαλβαδακι είναι αυτό το γατί τρομάζεις ακόμα περισσότερο. Αλήθεια οι δικές σας που είναι;

Εβαλα χθες το βράδυ το Ναλάκι μου.
Σήμερα θα ακολουθήσουν τα άλλα δυο. Βέβαι Πέρσης και ριψοκίνδυνη φωτο είναι λίγο δύσκολο...
και μάλλον δεν θα συμμετέχουμε σ΄αυτήν την κατηγορία.ααα τώρα που το θυμήθηκα έχω μια που κατεβαίνει απο τα πλήκτρα του πιάνου... ειναι το ρεκόρ του

Και Η πρώτη μουντζο πατουσάρα!!! ΤΕΛΕΙΑ!ΕΛΒΙΡΑ
Μις Πατούσα![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
,πωπω,αγχωθηκα,τι να πρωτοψηφισουμε
,μιλαμε για καλλιστεια θριλλερ,τρομερη αγωνια!!!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι αλλά ο Σεβαχ κ τα παπαγαλάκια θα μπορούσε να είναι ο νικητήςΝαιιι αυτο σκεφτόμουν οταν έγραφα το μήνυμα. Οτι το ζουζουνιάρικο είναι σκέτο αγγελάκι και όμως η φωτό σε παραλύει!!!!!!!!!! Σουπερ φαβορί σου λέω
Εβαλα χθες το βράδυ το Ναλάκι μου.Σήμερα θα ακολουθήσουν τα άλλα δυο. Βέβαι Πέρσης και ριψοκίνδυνη φωτο είναι λίγο δύσκολο...
και μάλλον δεν θα συμμετέχουμε σ΄αυτήν την κατηγορία.
ααα τώρα που το θυμήθηκα έχω μια που κατεβαίνει απο τα πλήκτρα του πιάνου... ειναι το ρεκόρ του![]()

Εχουμε κ εμείς τέτοιες φωτογραφίες σαν τον ξάδερφο Πέρση μία που τρώμε 10 κροκέτες ταυτόχρονα μία που κατεβαίνουμε με ένα πήδημα από το κρεββάτι κ άλλες τέτοιες mission impasibles

ELENIP
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool