Γατοκαλλιστεία

Ποιητή μουυυυυ!!!! Φιλάκια φιλακια φιλάκια στα μουστάκια!
Καλα και η Καλυψώ είναι κουκλάρα!!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλενα!!! Οι φωτο τέλειες. :up:Του Μπατ η θρίλλερ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! Καλα είναι τοσο πετυχημένη που και να το σκηνοθετούσες δεν θα μπορουσες να το πετύχεις!!!!!!:up:
Χαχα είδες; κ αν σκεφτεις κ πόσο χαλβαδακι είναι αυτό το γατί τρομάζεις ακόμα περισσότερο. Αλήθεια οι δικές σας που είναι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕΛΒΙΡΑ

Μις Πατούσα:D

Συνημμένα

• Φωτογραφία1945.jpg
    Φωτογραφία1945.jpg
    114,6 KB · Εμφανίσεις: 145
Δώρα - Μιss Βλέμμα - 33 μηνών

113422075.jpg

Μις Υπναρού

Και......Μις Ριψοκίνδυνη!!!

Παναγία μοουυυυ !!!!!
πως επέζησες βλεποντας το παιδί σου να κάθεται στην άκρη του τοίχου στον 4αρτο?
ΦΟΒΕΡΗ ΦΩΤΟ:up::up::up:

Έλενα!!! Οι φωτο τέλειες. :up:Του Μπατ η θρίλλερ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! Καλα είναι τοσο πετυχημένη που και να το σκηνοθετούσες δεν θα μπορουσες να το πετύχεις!!!!!!:up:
Συμφωνω 100% :up:
Ελενα εισαι φαβορι για τη κατηγορια:rolleyes:

ΕΛΒΙΡΑ

Αυτη ειναι Η Πατουσα
Παναγία μοουυυυ !!!!!
πως επέζησες βλεποντας το παιδί σου να κάθεται στην άκρη του τοίχου στον 4αρτο?
ΦΟΒΕΡΗ ΦΩΤΟ:up::up::up:
κι αυτη μου'κοψε τη χολη...
Miss κοψοχολή θα την ελεγα
:lol::lol::lol::lol:

Και συνεχίζω;)
Mister Ριψοκίνδυνος
30-05-09017-1.jpg

Mister Πατούσα
8-02-09002.jpg

Mister Βλέμμα
DSC00394-1.jpg

Μister Πατσοκοιλάκι
002-2.jpg

Υ.Γ Τώρα είδα Μαρία ότι δεν έχει κατηγορία "Γόη".Βάλε μας Playboy;)
Ένα έχω να πώ απλά ΥΠΕΡΟΧΟΣ. Ιδιαίτερα αυτη με το βλέμμα με έστειλε.:up::up: Κουκλος κούκλος . Υπέροχο γατι. Ρίξτου δύο φιλιά από εμένα

Μαρια οταν θα κανεις την εκθεση με τις φωτο να ανοιξεις τις φωτογραφιες των παιδιων που τις εχουν βαλει μικρες και να τις βαλεις μεγαλες γιατι δεν φαινονται πολυ καλα....:)

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:mad:

Kαλημέρα κορίτσια:up::up:Μου φτιάξατε τη διάθεση πρωί πρωί με τόσες τέλειες φωτογραφίες:DΘεϊκά πλάσματα:inlove::inlove:

ΕΛΒΙΡΑ

Μις Playmate

Συνημμένα

• Φωτογραφία1782.jpg
    Φωτογραφία1782.jpg
    181 KB · Εμφανίσεις: 153
Kαλημέρα κορίτσια:up::up:Μου φτιάξατε τη διάθεση πρωί πρωί με τόσες τέλειες φωτογραφίες:DΘεϊκά πλάσματα:inlove::inlove:
Μαρία μη ξεχάσεις να βάλεις κ την δική μου υποψηφιότητα:lol::lol:

Χαχα είδες; κ αν σκεφτεις κ πόσο χαλβαδακι είναι αυτό το γατί τρομάζεις ακόμα περισσότερο. Αλήθεια οι δικές σας που είναι;
Ναιιι αυτο σκεφτόμουν οταν έγραφα το μήνυμα. Οτι το ζουζουνιάρικο είναι σκέτο αγγελάκι και όμως η φωτό σε παραλύει!!!!!!!!!! Σουπερ φαβορί σου λέω:up::up::up:

Εβαλα χθες το βράδυ το Ναλάκι μου. :)Σήμερα θα ακολουθήσουν τα άλλα δυο. Βέβαι Πέρσης και ριψοκίνδυνη φωτο είναι λίγο δύσκολο...:lol:και μάλλον δεν θα συμμετέχουμε σ΄αυτήν την κατηγορία.
ααα τώρα που το θυμήθηκα έχω μια που κατεβαίνει απο τα πλήκτρα του πιάνου... ειναι το ρεκόρ του

ΕΛΒΙΡΑ

Και Η πρώτη μουντζο πατουσάρα!!! ΤΕΛΕΙΑ!:lol::up:

Κοριτσια τι τελειες φωτο βαλατε:up:,πωπω,αγχωθηκα,τι να πρωτοψηφισουμε:confused:,μιλαμε για καλλιστεια θριλλερ,τρομερη αγωνια!!!:P

Ναιιι αυτο σκεφτόμουν οταν έγραφα το μήνυμα. Οτι το ζουζουνιάρικο είναι σκέτο αγγελάκι και όμως η φωτό σε παραλύει!!!!!!!!!! Σουπερ φαβορί σου λέω:up::up::up:

Εβαλα χθες το βράδυ το Ναλάκι μου. :)Σήμερα θα ακολουθήσουν τα άλλα δυο. Βέβαι Πέρσης και ριψοκίνδυνη φωτο είναι λίγο δύσκολο...:lol:και μάλλον δεν θα συμμετέχουμε σ΄αυτήν την κατηγορία.
ααα τώρα που το θυμήθηκα έχω μια που κατεβαίνει απο τα πλήκτρα του πιάνου... ειναι το ρεκόρ του
Ναι αλλά ο Σεβαχ κ τα παπαγαλάκια θα μπορούσε να είναι ο νικητής :up::up:
Εχουμε κ εμείς τέτοιες φωτογραφίες σαν τον ξάδερφο Πέρση μία που τρώμε 10 κροκέτες ταυτόχρονα μία που κατεβαίνουμε με ένα πήδημα από το κρεββάτι κ άλλες τέτοιες mission impasibles :lol::lol:

Μαράκι ελπιζω να βοήθησα με τα π.μ και οχι να σε μπέρδεψα χειρότερα:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back