Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
βάζω εγώ τις υποψηφιότητες γιατί η μαμά του είχε ένα προβληματάκι
MIster Φωτογένεια
Μister Yπναράς
Mister Νάζι
Mister Θρίλλερ
Mister Πατσοκοιλάκι
Mister Ριψοκίνδυνος
Mister Βλέμμα
Mister Playboy
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ετσι αραγε να γινει και ο δικος μας? 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπαγκιρα_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαρακι ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!!!Έχουμε ακόμα έναν υποψήφιο,είναι ο Μπαγγίραβάζω εγώ τις υποψηφιότητες γιατί η μαμά του είχε ένα προβληματάκι
MIster Φωτογένεια
![]()
Μister Yπναράς
![]()
Mister Νάζι
![]()
Mister Θρίλλερ
![]()
Mister Πατσοκοιλάκι
![]()
Mister Ριψοκίνδυνος
![]()
Mister Βλέμμα
![]()
Mister Playboy
![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Δεν κάνει τίποτα,σιγά μην έμενε εκτός τέτοιος ΘεόςΜαρακι ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!!!![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αλλα λατρεια μου ο Σειριος για playboy! Πολυ γκομενιαρης!
staman2
Περιβόητο μέλος
Ομορφιά μουΈχουμε ακόμα έναν υποψήφιο,είναι ο Μπαγγίραβάζω εγώ τις υποψηφιότητες γιατί η μαμά του είχε ένα προβληματάκι
MIster Φωτογένεια
![]()
Μister Yπναράς
![]()
Mister Νάζι
![]()
Mister Θρίλλερ
![]()
Mister Πατσοκοιλάκι
![]()
Mister Ριψοκίνδυνος
![]()
Mister Βλέμμα
![]()
Mister Playboy
![]()
ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΜΟΡΦΙΑ μου!!!
Πανθηράκι μου ομορφο και εκφραστικό!!!!Καλή επιτυχία ζουζουνο μου!
Ε ρε Γιουλη μόλις τον αντίκρυσα τον Μπακίρα, αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ σκέφτηκα. Οτι και το δικο σας το μαυρουκάκι έτσι θα γίνει. Θεϊκό!Θεος και ο Μπακιραετσι αραγε να γινει και ο δικος μας?
![]()

πω πω ολα ειναι θεικα!Αλλα λατρεια μου ο Σειριος για playboy! Πολυ γκομενιαρης!
![]()

ΑΚΡΙΒΩΣ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ένα έχω να πώ απλά ΥΠΕΡΟΧΟΣ. Ιδιαίτερα αυτη με το βλέμμα με έστειλε.Κουκλος κούκλος . Υπέροχο γατι. Ρίξτου δύο φιλιά από εμένα

Αχ σας ευχαριστούμε πολύ!Σας στέλνουμε τα δυό φιλάκια!:kiss::kiss:

"Η Σεμέλη είναι ενός έτους tabby, έχει μήκος 55 εκατοστά. Ζει στη Νέα Ερυθραία, ασχολείται με το μόντελινγκ και η αγαπημένη της κονσέρβα είναι η Diamond
Σεμέλη, πιστεύεις ότι ο ρόλος της εργαζόμενης μητέρας έχει αναβαθμιστεί σήμερα; Αν ναι πώς και γιατί; Εχεις 20 δευτερόλεπτα για την απάντησή σου"

Πολύ καλό!!!

Σκέφτηκα κάτι,να μου πείτε αν συμφωνείτε βέβαιαεπειδή έχουμε τόσες συμμετοχές και θα είναι δύσκολο κανείς να αποφασίσει λέω να έχει κάποιος 2 ψήφους σε κάθε κατηγορία σε περίπτωση δηλαδή που του αρέσουν εξίσου 2 γατάκια και δεν μπορεί να αποφασίσει...δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα
Εγώ νομίζω οτι είναι πολύ καλή ιδέα Μαρία.

staman2
Περιβόητο μέλος
Mister Φωτογενεια
Mister Υπναρας
Mister ναζι
Mister Playboy
Mister Πατσοκοιλακι
Mister Βλεμμα
Mister πατούσας
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ενα ποτηρι νερο ρε παιδιαααααα

μου΄ρθε ζαλη με αυτο το βλεμμα....

Λουκουμακι μου τρανταφυλλενιο

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Έχουμε καιρό ... 2 μερούλες ακόμα σίγουρα γιατί είναι πολλοί οι υποψήφιοιΜαρια ποτε λειγουν οι συμμετοχες?![]()

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος

Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;;
Τοση χαρά μας δινουν ντε...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το φανταζεσαι να τα αμολησουμε ολα σε ενα δωματιο τι εχει να γινει?Ζαλίστηκα....
Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;;
Τοση χαρά μας δινουν ντε...

της γαλης το καγκελο

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειδες ? Τελικα τα μεγαλα μυαλα συναντιουντε...

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Mister Θρίλλερ
![]()
Mister Πατσοκοιλάκι
Συγγνωμη αλλα αυτη φωτογραφια δεν πρεπει να παει στην ατηγορια Μιστερ Θριλερ αλλα σε νεα κατηγορια Μιστερ ΟΡιΛα!!!

Αμαν μας εφαγε ο ατιμος.Και Μιστερ Καρχαρινι θα ελεγα...Μιστερ Γατοκαρχαρινι...Το σκοτωσα
elvenstar
Επιφανές μέλος
Λοιπόν λέω να κάνει καριέρα στο σινεμα ο δαιμονισμένος χαλβας νο 1, ή ο χαλβάς από την κόλασηδεν φτανει που χεστηκαμε πανω μας με τα φονικα ματια του Mπατ, θυμωνεις κιολας εσυ![]()

δεν θα ερθεις Αθηνα? Θα στις βρεξω τοτε θυμησε το μου μωρε Αναστασια![]()

Ναιιιιι θέλω τη φωτογραφία του περσουλίνου μου αμέσως!!!Αναστασια!! Βαλε εκεινη τη φωτο του Περση που....κοιμαται..!μιλαμε μας ειχε κοψει τη χολη:cry:...θυμασαι??
και να την αφιερωσεις στην Ελενα
![]()
Και 10 ψήφους να έχουμε πάλι πρόβλημα θα έχω ποιο γατάκι να ψηφίσω κ ποιο να αφήσω απ έξω. Πραγματικά είναι δύσκολα τα πράγματα αυτή τη φορά. Οπότε καλύτερα αυτό με τους 2 ψήφουςΚαλό κι αυτο αλλα καλό και το άλλο που πρότεινε η Μαρία απο 2 ψήφους τι λέτε?
?

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
2.Mister-Miss Playboy - Playmate

3.Mister-Miss Υπναράς-ου
4.Mister-Miss Βλέμμα
5.Mister-Miss Πατούσα
6.Mister-Miss Παρδάλος-λω
7.Mister-Miss Νάζι
8.Mister-Miss Πατσοκοιλάκι
9.Mister-Miss Ριψοκίνδυνος-η
10.Mister-Miss Μαμάκιας

11.Μiss μαμά
12.Μister-Miss Θρίλλερ...
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool