Γατοκαλλιστεία

Κοριτσια τι τελειες φωτο βαλατε:up:,πωπω,αγχωθηκα,τι να πρωτοψηφισουμε:confused:,μιλαμε για καλλιστεια θριλλερ,τρομερη αγωνια!!!:P
πραγματικά είμαστε στην αρχή των συμμετοχών και έχουμε ήδη σε μερικές κατηγορίες πάνω από 8 υποψήφιους:D:Dνα δω πως θα ψηφίσετε:P:P:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαράκι ελπιζω να βοήθησα με τα π.μ και οχι να σε μπέρδεψα χειρότερα:hmm:
ευχαριστώ πολύ:)με βοήθησες αλλά δεν χρειάζεται να παιδεύεσαι τις σημειώνω όλες και σε ποιες σελίδες είναι οπότε δεν μπερδεύομαι:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πραγματικά είμαστε στην αρχή των συμμετοχών και έχουμε ήδη σε μερικές κατηγορίες πάνω από 8 υποψήφιους:D:Dνα δω πως θα ψηφίσετε:P:P:lol::lol:
Να κάνω μία πρόταση; Αν μαζευτούν πάρα πολλά γατάκια σ αυτή τη κατηγορία θέλεται να το κάνουμε με φάσεις δηλαδή να ψηφίσουμε πρώτα από τους 10 πχ την πρώτη 5άδα κ μετά από αυτούς για miss/mr

Μαρία μη ξεχάσεις να βάλεις κ την δική μου υποψηφιότητα:lol::lol:
δεν θα ερθεις Αθηνα? Θα στις βρεξω τοτε;):lol:θυμησε το μου μωρε Αναστασια:redface::lol:
Ναιιι αυτο σκεφτόμουν οταν έγραφα το μήνυμα. Οτι το ζουζουνιάρικο είναι σκέτο αγγελάκι και όμως η φωτό σε παραλύει!!!!!!!!!! Σουπερ φαβορί σου λέω

Εβαλα χθες το βράδυ το Ναλάκι μου. :)Σήμερα θα ακολουθήσουν τα άλλα δυο. Βέβαι Πέρσης και ριψοκίνδυνη φωτο είναι λίγο δύσκολο...:lol:και μάλλον δεν θα συμμετέχουμε σ΄αυτήν την κατηγορία.
ααα τώρα που το θυμήθηκα έχω μια που κατεβαίνει απο τα πλήκτρα του πιάνου... ειναι το ρεκόρ του:lol:

Και Η πρώτη μουντζο πατουσάρα!!! ΤΕΛΕΙΑ!:lol::up:
Αναστασια!! Βαλε εκεινη τη φωτο του Περση που....κοιμαται..! :up:μιλαμε μας ειχε κοψει τη χολη:cry::cry:...θυμασαι?? :blink:
:lol::lol::lol:και να την αφιερωσεις στην Ελενα;):)

Η ψηφοφορια ποτε θα γινει;

δεν φτανει που χεστηκαμε πανω μας με τα φονικα ματια του Mπατ, θυμωνεις κιολας εσυ:lol::lol::lol:
ευχαριστώ πολύ:)με βοήθησες αλλά δεν χρειάζεται να παιδεύεσαι τις σημειώνω όλες και σε ποιες σελίδες είναι οπότε δεν μπερδεύομαι:happy:
Αστερι μου εσυ;):up::up::lol:

Η ψηφοφορια ποτε θα γινει;
μαρια ποτε θα ληξει η καταθεση των υποψηφιοτητων?

μαρια ποτε θα ληξει η καταθεση των υποψηφιοτητων?
Ε πάλι δια της επιστημονικής μεθόδου βλέποντας και κάνοντας:P:lol::lol:νομίζω 2 μερούλες ακόμα σίγουρα γιατί είναι πολλά τα γατάκια σε αυτήν την κατηγορία

Να κάνω μία πρόταση; Αν μαζευτούν πάρα πολλά γατάκια σ αυτή τη κατηγορία θέλεται να το κάνουμε με φάσεις δηλαδή να ψηφίσουμε πρώτα από τους 10 πχ την πρώτη 5άδα κ μετά από αυτούς για miss/mr
πάμε να το κάνουμε σαν τα καλλιστεία του Αντ1 δηλαδή:Pστο τέλος θα έχουμε και διαδικασία ερωτήσεων από την κριτική επιτροπή;):lol::lol:

πάμε να το κάνουμε σαν τα καλλιστεία του Αντ1 δηλαδή:Pστο τέλος θα έχουμε και διαδικασία ερωτήσεων από την κριτική επιτροπή;):lol::lol:

"Η Σεμέλη είναι ενός έτους tabby, έχει μήκος 55 εκατοστά. Ζει στη Νέα Ερυθραία, ασχολείται με το μόντελινγκ και η αγαπημένη της κονσέρβα είναι η Diamond
Σεμέλη, πιστεύεις ότι ο ρόλος της εργαζόμενης μητέρας έχει αναβαθμιστεί σήμερα; Αν ναι πώς και γιατί; Εχεις 20 δευτερόλεπτα για την απάντησή σου:D"

"Η Σεμέλη είναι ενός έτους tabby, έχει μήκος 55 εκατοστά. Ζει στη Νέα Ερυθραία, ασχολείται με το μόντελινγκ και η αγαπημένη της κονσέρβα είναι η Diamond
Σεμέλη, πιστεύεις ότι ο ρόλος της εργαζόμενης μητέρας έχει αναβαθμιστεί σήμερα; Αν ναι πώς και γιατί; Εχεις 20 δευτερόλεπτα για την απάντησή σου:D"
Aυτό ακριβώς εννοούσα:P:up::up::lol::lol::lol:

καλημερα σε ολες τις γατομοντελομαμαδες....τι γατονια ειναι αυτα??? αχ ταμπλας θα μου ρθει με τοσες ωραιες υπαρξεις!!!!!:blink::blink::blink:

Σκέφτηκα κάτι,να μου πείτε αν συμφωνείτε βέβαια:hmm:επειδή έχουμε τόσες συμμετοχές και θα είναι δύσκολο κανείς να αποφασίσει λέω να έχει κάποιος 2 ψήφους σε κάθε κατηγορία σε περίπτωση δηλαδή που του αρέσουν εξίσου 2 γατάκια και δεν μπορεί να αποφασίσει...δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα:happy:

:redface:
μαρη παλι Pampers θελω με σενα...που εισαι σημερα? μου ελλειψες...εχω παθει εξαρτηση:redface::lol::lol:

:redface:
μαρη παλι Pampers θελω με σενα...που εισαι σημερα? μου ελλειψες...εχω παθει εξαρτηση:redface::lol::lol:

Εδώ είμαι μωρό μου ατέλειωτο ;):D:lol::lol:
Μ'έχουν χώσει κι εγκαθιστώ προγράμματα :mad: από γραφείο σε γραφείο... δουλεύω σήμερα καλέ :redface::lol::lol:

Κορίτσια!! ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΣΠΙΝΤΥ!!! :up::up::up:

Ναι αλλά ο Σεβαχ κ τα παπαγαλάκια θα μπορούσε να είναι ο νικητής
Εχουμε κ εμείς τέτοιες φωτογραφίες σαν τον ξάδερφο Πέρση μία που τρώμε 10 κροκέτες ταυτόχρονα μία που κατεβαίνουμε με ένα πήδημα από το κρεββάτι κ άλλες τέτοιες mission impasibles
Ναι γμτ θα ήταν δυνατή συμμετοχή αυτή του Σεβαχ αλλα δυστυχώς εκεινη τη στιγμή μόνο ντοκουμέντα και φωτο δεν κρατήσαμε... Καταλαβαίνεις ο Ηλίας κρατουσε αγκαλιά τη Σίλκα η Λούση απο πίσω του ακολουθούσε, και οταν αντίκρυσε τον Σεβάχ με το ένα χέρι τον τραβουσε και με το άλλο ισορροπούσε κρατώντας τη Σίλκα...:lol::lol::lol:
Οσο για τις φωτο του Μπατουλίνου, εεε κι εμας ο Πέρσης κάτι τέτοιες μπορει μόνον να δοκιμάσει missions impossibles:lol::lol::lol:

Καλό κι αυτο αλλα καλό και το άλλο που πρότεινε η Μαρία απο 2 ψήφους τι λέτε?:hmm:
Σκέφτηκα κάτι,να μου πείτε αν συμφωνείτε βέβαιαεπειδή έχουμε τόσες συμμετοχές και θα είναι δύσκολο κανείς να αποφασίσει λέω να έχει κάποιος 2 ψήφους σε κάθε κατηγορία σε περίπτωση δηλαδή που του αρέσουν εξίσου 2 γατάκια και δεν μπορεί να αποφασίσει...δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα

Αναστασια!! Βαλε εκεινη τη φωτο του Περση που....κοιμαται..! :up:μιλαμε μας ειχε κοψει τη χολη:cry:...θυμασαι?? :blink:
και να την αφιερωσεις στην Ελενα;)
Δεν την θυμάμαι Γιουλάκο ποια εννοείς? Ή είναι πλακίτσα?:lol::lol:

πάμε να το κάνουμε σαν τα καλλιστεία του Αντ1 δηλαδή:Pστο τέλος θα έχουμε και διαδικασία ερωτήσεων από την κριτική επιτροπή
Καλό!!! Εγω θελω να κάνω τον Ψινάκη !:lol:

καλημερα σε ολες τις γατομοντελομαμαδες....τι γατονια ειναι αυτα??? αχ ταμπλας θα μου ρθει με τοσες ωραιες υπαρξεις!!!!!:blink::blink::blink:
Πού ΄σαι κουκλί μου εσύ??????:)

Κορίτσια!! ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΣΠΙΝΤΥ!!! :up::up::up:
ΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιι πάω να δωωω στο θεματάκι του!!!:up:

0162.jpg

Βαζουμε υποψηφιοτητα για μιστερ Υπναρας!!!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back