Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
πραγματικά είμαστε στην αρχή των συμμετοχών και έχουμε ήδη σε μερικές κατηγορίες πάνω από 8 υποψήφιουςΚοριτσια τι τελειες φωτο βαλατε,πωπω,αγχωθηκα,τι να πρωτοψηφισουμε
,μιλαμε για καλλιστεια θριλλερ,τρομερη αγωνια!!!
![]()

να δω πως θα ψηφίσετε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αντε πάλι,μιλαμε για καλλιστεια θριλλερ,τρομερη αγωνια!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ευχαριστώ πολύΜαράκι ελπιζω να βοήθησα με τα π.μ και οχι να σε μπέρδεψα χειρότερα![]()
με βοήθησες αλλά δεν χρειάζεται να παιδεύεσαι τις σημειώνω όλες και σε ποιες σελίδες είναι οπότε δεν μπερδεύομαι
elvenstar
Επιφανές μέλος
Να κάνω μία πρόταση; Αν μαζευτούν πάρα πολλά γατάκια σ αυτή τη κατηγορία θέλεται να το κάνουμε με φάσεις δηλαδή να ψηφίσουμε πρώτα από τους 10 πχ την πρώτη 5άδα κ μετά από αυτούς για miss/mrπραγματικά είμαστε στην αρχή των συμμετοχών και έχουμε ήδη σε μερικές κατηγορίες πάνω από 8 υποψήφιουςνα δω πως θα ψηφίσετε
![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν θα ερθεις Αθηνα? Θα στις βρεξω τοτεΜαρία μη ξεχάσεις να βάλεις κ την δική μου υποψηφιότητα![]()

θυμησε το μου μωρε Αναστασια

Αναστασια!! Βαλε εκεινη τη φωτο του Περση που....κοιμαται..!Ναιιι αυτο σκεφτόμουν οταν έγραφα το μήνυμα. Οτι το ζουζουνιάρικο είναι σκέτο αγγελάκι και όμως η φωτό σε παραλύει!!!!!!!!!! Σουπερ φαβορί σου λέω
Εβαλα χθες το βράδυ το Ναλάκι μου.Σήμερα θα ακολουθήσουν τα άλλα δυο. Βέβαι Πέρσης και ριψοκίνδυνη φωτο είναι λίγο δύσκολο...
και μάλλον δεν θα συμμετέχουμε σ΄αυτήν την κατηγορία.
ααα τώρα που το θυμήθηκα έχω μια που κατεβαίνει απο τα πλήκτρα του πιάνου... ειναι το ρεκόρ του
Και Η πρώτη μουντζο πατουσάρα!!! ΤΕΛΕΙΑ!![]()
μιλαμε μας ειχε κοψει τη χολη:cry::cry:...θυμασαι?? 

και να την αφιερωσεις στην Ελενα

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν φτανει που χεστηκαμε πανω μας με τα φονικα ματια του Mπατ, θυμωνεις κιολας εσυΑντε πάλι![]()

Αστερι μου εσυευχαριστώ πολύμε βοήθησες αλλά δεν χρειάζεται να παιδεύεσαι τις σημειώνω όλες και σε ποιες σελίδες είναι οπότε δεν μπερδεύομαι
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μαρια ποτε θα ληξει η καταθεση των υποψηφιοτητων?Η ψηφοφορια ποτε θα γινει;
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ε πάλι δια της επιστημονικής μεθόδου βλέποντας και κάνονταςμαρια ποτε θα ληξει η καταθεση των υποψηφιοτητων?

νομίζω 2 μερούλες ακόμα σίγουρα γιατί είναι πολλά τα γατάκια σε αυτήν την κατηγορίαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
πάμε να το κάνουμε σαν τα καλλιστεία του Αντ1 δηλαδήΝα κάνω μία πρόταση; Αν μαζευτούν πάρα πολλά γατάκια σ αυτή τη κατηγορία θέλεται να το κάνουμε με φάσεις δηλαδή να ψηφίσουμε πρώτα από τους 10 πχ την πρώτη 5άδα κ μετά από αυτούς για miss/mr
στο τέλος θα έχουμε και διαδικασία ερωτήσεων από την κριτική επιτροπή

Melini
Διάσημο μέλος
πάμε να το κάνουμε σαν τα καλλιστεία του Αντ1 δηλαδήστο τέλος θα έχουμε και διαδικασία ερωτήσεων από την κριτική επιτροπή
![]()
"Η Σεμέλη είναι ενός έτους tabby, έχει μήκος 55 εκατοστά. Ζει στη Νέα Ερυθραία, ασχολείται με το μόντελινγκ και η αγαπημένη της κονσέρβα είναι η Diamond
Σεμέλη, πιστεύεις ότι ο ρόλος της εργαζόμενης μητέρας έχει αναβαθμιστεί σήμερα; Αν ναι πώς και γιατί; Εχεις 20 δευτερόλεπτα για την απάντησή σου
"Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Aυτό ακριβώς εννοούσα"Η Σεμέλη είναι ενός έτους tabby, έχει μήκος 55 εκατοστά. Ζει στη Νέα Ερυθραία, ασχολείται με το μόντελινγκ και η αγαπημένη της κονσέρβα είναι η Diamond
Σεμέλη, πιστεύεις ότι ο ρόλος της εργαζόμενης μητέρας έχει αναβαθμιστεί σήμερα; Αν ναι πώς και γιατί; Εχεις 20 δευτερόλεπτα για την απάντησή σου"

Μπαγκιρα_
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
επειδή έχουμε τόσες συμμετοχές και θα είναι δύσκολο κανείς να αποφασίσει λέω να έχει κάποιος 2 ψήφους σε κάθε κατηγορία σε περίπτωση δηλαδή που του αρέσουν εξίσου 2 γατάκια και δεν μπορεί να αποφασίσει...δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μαρη παλι Pampers θελω με σενα...που εισαι σημερα? μου ελλειψες...εχω παθει εξαρτηση"Η Σεμέλη είναι ενός έτους tabby, έχει μήκος 55 εκατοστά. Ζει στη Νέα Ερυθραία, ασχολείται με το μόντελινγκ και η αγαπημένη της κονσέρβα είναι η Diamond
Σεμέλη, πιστεύεις ότι ο ρόλος της εργαζόμενης μητέρας έχει αναβαθμιστεί σήμερα; Αν ναι πώς και γιατί; Εχεις 20 δευτερόλεπτα για την απάντησή σου"

Melini
Διάσημο μέλος
μαρη παλι Pampers θελω με σενα...που εισαι σημερα? μου ελλειψες...εχω παθει εξαρτηση![]()
Εδώ είμαι μωρό μου ατέλειωτο

Μ'έχουν χώσει κι εγκαθιστώ προγράμματα
από γραφείο σε γραφείο... δουλεύω σήμερα καλέ 

Melini
Διάσημο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι γμτ θα ήταν δυνατή συμμετοχή αυτή του Σεβαχ αλλα δυστυχώς εκεινη τη στιγμή μόνο ντοκουμέντα και φωτο δεν κρατήσαμε... Καταλαβαίνεις ο Ηλίας κρατουσε αγκαλιά τη Σίλκα η Λούση απο πίσω του ακολουθούσε, και οταν αντίκρυσε τον Σεβάχ με το ένα χέρι τον τραβουσε και με το άλλο ισορροπούσε κρατώντας τη Σίλκα...Ναι αλλά ο Σεβαχ κ τα παπαγαλάκια θα μπορούσε να είναι ο νικητής
Εχουμε κ εμείς τέτοιες φωτογραφίες σαν τον ξάδερφο Πέρση μία που τρώμε 10 κροκέτες ταυτόχρονα μία που κατεβαίνουμε με ένα πήδημα από το κρεββάτι κ άλλες τέτοιες mission impasibles

Οσο για τις φωτο του Μπατουλίνου, εεε κι εμας ο Πέρσης κάτι τέτοιες μπορει μόνον να δοκιμάσει missions impossibles

Καλό κι αυτο αλλα καλό και το άλλο που πρότεινε η Μαρία απο 2 ψήφους τι λέτε?Να κάνω μία πρόταση; Αν μαζευτούν πάρα πολλά γατάκια σ αυτή τη κατηγορία θέλεται να το κάνουμε με φάσεις δηλαδή να ψηφίσουμε πρώτα από τους 10 πχ την πρώτη 5άδα κ μετά από αυτούς για miss/mr

Σκέφτηκα κάτι,να μου πείτε αν συμφωνείτε βέβαιαεπειδή έχουμε τόσες συμμετοχές και θα είναι δύσκολο κανείς να αποφασίσει λέω να έχει κάποιος 2 ψήφους σε κάθε κατηγορία σε περίπτωση δηλαδή που του αρέσουν εξίσου 2 γατάκια και δεν μπορεί να αποφασίσει...δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα
Δεν την θυμάμαι Γιουλάκο ποια εννοείς? Ή είναι πλακίτσα?Αναστασια!! Βαλε εκεινη τη φωτο του Περση που....κοιμαται..!μιλαμε μας ειχε κοψει τη χολη:cry:...θυμασαι??
και να την αφιερωσεις στην Ελενα![]()

Καλό!!! Εγω θελω να κάνω τον Ψινάκη !πάμε να το κάνουμε σαν τα καλλιστεία του Αντ1 δηλαδήστο τέλος θα έχουμε και διαδικασία ερωτήσεων από την κριτική επιτροπή

"Η Σεμέλη είναι ενός έτους tabby, έχει μήκος 55 εκατοστά. Ζει στη Νέα Ερυθραία, ασχολείται με το μόντελινγκ και η αγαπημένη της κονσέρβα είναι η Diamond
Πού ΄σαι κουκλί μου εσύ??????καλημερα σε ολες τις γατομοντελομαμαδες....τι γατονια ειναι αυτα??? αχ ταμπλας θα μου ρθει με τοσες ωραιες υπαρξεις!!!!!![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
ΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιι πάω να δωωω στο θεματάκι του!!!Κορίτσια!! ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΣΠΙΝΤΥ!!!![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Βαζουμε υποψηφιοτητα για μιστερ Υπναρας!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
,μιλαμε για καλλιστεια θριλλερ,τρομερη αγωνια!!!