Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 12:39 Η Μαρία Γάτσιου: #1.221 09-07-09 12:39 Έχουμε ακόμα έναν υποψήφιο,είναι ο Μπαγγίραβάζω εγώ τις υποψηφιότητες γιατί η μαμά του είχε ένα προβληματάκι MIster Φωτογένεια Μister Yπναράς Mister Νάζι Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Mister Ριψοκίνδυνος Mister Βλέμμα Mister Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.222 09-07-09 12:44 Θεος και ο Μπακιρα ετσι αραγε να γινει και ο δικος μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπαγκιρα_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μπαγκιρα_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 12:45 Η Μπαγκιρα_: #1.223 09-07-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχουμε ακόμα έναν υποψήφιο,είναι ο Μπαγγίραβάζω εγώ τις υποψηφιότητες γιατί η μαμά του είχε ένα προβληματάκι MIster Φωτογένεια Μister Yπναράς Mister Νάζι Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Mister Ριψοκίνδυνος Mister Βλέμμα Mister Playboy Click για ανάπτυξη... Μαρακι ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η Μαρία Γάτσιου: #1.224 09-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Μπαγκιρα_: Μαρακι ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτα,σιγά μην έμενε εκτός τέτοιος Θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 13:56 Η kounelaki: #1.225 09-07-09 13:56 πω πω ολα ειναι θεικα! Αλλα λατρεια μου ο Σειριος για playboy! Πολυ γκομενιαρης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Η staman2 έγραψε: #1.226 09-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχουμε ακόμα έναν υποψήφιο,είναι ο Μπαγγίραβάζω εγώ τις υποψηφιότητες γιατί η μαμά του είχε ένα προβληματάκι MIster Φωτογένεια Μister Yπναράς Mister Νάζι Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Mister Ριψοκίνδυνος Mister Βλέμμα Mister Playboy Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΜΟΡΦΙΑ μου!!! Πανθηράκι μου ομορφο και εκφραστικό!!!!Καλή επιτυχία ζουζουνο μου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θεος και ο Μπακιρα ετσι αραγε να γινει και ο δικος μας? Click για ανάπτυξη... Ε ρε Γιουλη μόλις τον αντίκρυσα τον Μπακίρα, αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ σκέφτηκα. Οτι και το δικο σας το μαυρουκάκι έτσι θα γίνει. Θεϊκό! Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: πω πω ολα ειναι θεικα! Αλλα λατρεια μου ο Σειριος για playboy! Πολυ γκομενιαρης! Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:17 Η Μυρτω4038: #1.227 09-07-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ένα έχω να πώ απλά ΥΠΕΡΟΧΟΣ. Ιδιαίτερα αυτη με το βλέμμα με έστειλε. Κουκλος κούκλος . Υπέροχο γατι. Ρίξτου δύο φιλιά από εμένα Click για ανάπτυξη... Αχ σας ευχαριστούμε πολύ!Σας στέλνουμε τα δυό φιλάκια! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Melini: "Η Σεμέλη είναι ενός έτους tabby, έχει μήκος 55 εκατοστά. Ζει στη Νέα Ερυθραία, ασχολείται με το μόντελινγκ και η αγαπημένη της κονσέρβα είναι η Diamond Σεμέλη, πιστεύεις ότι ο ρόλος της εργαζόμενης μητέρας έχει αναβαθμιστεί σήμερα; Αν ναι πώς και γιατί; Εχεις 20 δευτερόλεπτα για την απάντησή σου" Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!!! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σκέφτηκα κάτι,να μου πείτε αν συμφωνείτε βέβαιαεπειδή έχουμε τόσες συμμετοχές και θα είναι δύσκολο κανείς να αποφασίσει λέω να έχει κάποιος 2 ψήφους σε κάθε κατηγορία σε περίπτωση δηλαδή που του αρέσουν εξίσου 2 γατάκια και δεν μπορεί να αποφασίσει...δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω οτι είναι πολύ καλή ιδέα Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:23 Η staman2 έγραψε: #1.228 09-07-09 14:23 Σεβάχ ο χουρχούρης μας! Ημ/νία γεννησης: 26/6/2008 Mister Φωτογενεια Mister Υπναρας Mister ναζι Mister Playboy Mister Πατσοκοιλακι Mister Βλεμμα Mister πατούσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Νεκταρια έγραψε: #1.229 09-07-09 14:45 Μαρια ποτε λειγουν οι συμμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.230 09-07-09 14:45 ενα ποτηρι νερο ρε παιδιαααααα μου΄ρθε ζαλη με αυτο το βλεμμα.... Λουκουμακι μου τρανταφυλλενιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.231 09-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε λειγουν οι συμμετοχες? Click για ανάπτυξη... Έχουμε καιρό ... 2 μερούλες ακόμα σίγουρα γιατί είναι πολλοί οι υποψήφιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:18 Η Φένια '72: #1.232 09-07-09 15:18 Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.233 09-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Click για ανάπτυξη... το φανταζεσαι να τα αμολησουμε ολα σε ενα δωματιο τι εχει να γινει? της γαλης το καγκελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:39 Η Vasiliki86: #1.234 09-07-09 15:39 Μαρια μου το θεωρω πολυ καλη ιδεα αυτο που προτινες για τις δυο υποψηφιοτητες...Ηθελα να στο πω κι εγω αλλα με προλαβες... Ειδες ? Τελικα τα μεγαλα μυαλα συναντιουντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billio Πολύ δραστήριο μέλος Η billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 958 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:53 Η billio έγραψε: #1.235 09-07-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη αλλα αυτη φωτογραφια δεν πρεπει να παει στην ατηγορια Μιστερ Θριλερ αλλα σε νεα κατηγορια Μιστερ ΟΡιΛα!!! Αμαν μας εφαγε ο ατιμος. Και Μιστερ Καρχαρινι θα ελεγα...Μιστερ Γατοκαρχαρινι...Το σκοτωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:00 Η elvenstar: #1.236 09-07-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν φτανει που χεστηκαμε πανω μας με τα φονικα ματια του Mπατ, θυμωνεις κιολας εσυ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω να κάνει καριέρα στο σινεμα ο δαιμονισμένος χαλβας νο 1, ή ο χαλβάς από την κόλαση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν θα ερθεις Αθηνα? Θα στις βρεξω τοτε θυμησε το μου μωρε Αναστασια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια!! Βαλε εκεινη τη φωτο του Περση που....κοιμαται..! μιλαμε μας ειχε κοψει τη χολη:cry:...θυμασαι?? και να την αφιερωσεις στην Ελενα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι θέλω τη φωτογραφία του περσουλίνου μου αμέσως!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό κι αυτο αλλα καλό και το άλλο που πρότεινε η Μαρία απο 2 ψήφους τι λέτε? ? Click για ανάπτυξη... Και 10 ψήφους να έχουμε πάλι πρόβλημα θα έχω ποιο γατάκι να ψηφίσω κ ποιο να αφήσω απ έξω. Πραγματικά είναι δύσκολα τα πράγματα αυτή τη φορά. Οπότε καλύτερα αυτό με τους 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.237 09-07-09 16:56 Παιδια ξαναβαζετε τις κατηγοριες για να αρχισω να ψαχνω φωτογραφιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:10 Η Vasiliki86: #1.238 09-07-09 17:10 1.Mister-Miss Φωτογένεια 2.Mister-Miss Playboy - Playmate 3.Mister-Miss Υπναράς-ου 4.Mister-Miss Βλέμμα 5.Mister-Miss Πατούσα 6.Mister-Miss Παρδάλος-λω 7.Mister-Miss Νάζι 8.Mister-Miss Πατσοκοιλάκι 9.Mister-Miss Ριψοκίνδυνος-η 10.Mister-Miss Μαμάκιας 11.Μiss μαμά 12.Μister-Miss Θρίλλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:12 Η Vasiliki86: #1.239 09-07-09 17:12 Τις εκανα copy paste για να μην ψαχνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:20 Η Φένια '72: #1.240 09-07-09 17:20 Γκρρρ πάλι δεν μπορώ να περάσω φωτογραφία...οχι για συμμετοχή γιατι ειμαστε κορασίδες ακόμη αλλά τιμής ένεκεν ως "γατο-κουκουβαγιάκι θρίλλερ" γμτ έτσι για τη φάση του όλου πράγματος... ^%$@#^%%(%&* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχουμε ακόμα έναν υποψήφιο,είναι ο Μπαγγίραβάζω εγώ τις υποψηφιότητες γιατί η μαμά του είχε ένα προβληματάκι MIster Φωτογένεια Μister Yπναράς Mister Νάζι Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Mister Ριψοκίνδυνος Mister Βλέμμα Mister Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.222 09-07-09 12:44 Θεος και ο Μπακιρα ετσι αραγε να γινει και ο δικος μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπαγκιρα_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μπαγκιρα_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 12:45 Η Μπαγκιρα_: #1.223 09-07-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχουμε ακόμα έναν υποψήφιο,είναι ο Μπαγγίραβάζω εγώ τις υποψηφιότητες γιατί η μαμά του είχε ένα προβληματάκι MIster Φωτογένεια Μister Yπναράς Mister Νάζι Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Mister Ριψοκίνδυνος Mister Βλέμμα Mister Playboy Click για ανάπτυξη... Μαρακι ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η Μαρία Γάτσιου: #1.224 09-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Μπαγκιρα_: Μαρακι ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτα,σιγά μην έμενε εκτός τέτοιος Θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 13:56 Η kounelaki: #1.225 09-07-09 13:56 πω πω ολα ειναι θεικα! Αλλα λατρεια μου ο Σειριος για playboy! Πολυ γκομενιαρης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Η staman2 έγραψε: #1.226 09-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχουμε ακόμα έναν υποψήφιο,είναι ο Μπαγγίραβάζω εγώ τις υποψηφιότητες γιατί η μαμά του είχε ένα προβληματάκι MIster Φωτογένεια Μister Yπναράς Mister Νάζι Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Mister Ριψοκίνδυνος Mister Βλέμμα Mister Playboy Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΜΟΡΦΙΑ μου!!! Πανθηράκι μου ομορφο και εκφραστικό!!!!Καλή επιτυχία ζουζουνο μου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θεος και ο Μπακιρα ετσι αραγε να γινει και ο δικος μας? Click για ανάπτυξη... Ε ρε Γιουλη μόλις τον αντίκρυσα τον Μπακίρα, αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ σκέφτηκα. Οτι και το δικο σας το μαυρουκάκι έτσι θα γίνει. Θεϊκό! Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: πω πω ολα ειναι θεικα! Αλλα λατρεια μου ο Σειριος για playboy! Πολυ γκομενιαρης! Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:17 Η Μυρτω4038: #1.227 09-07-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ένα έχω να πώ απλά ΥΠΕΡΟΧΟΣ. Ιδιαίτερα αυτη με το βλέμμα με έστειλε. Κουκλος κούκλος . Υπέροχο γατι. Ρίξτου δύο φιλιά από εμένα Click για ανάπτυξη... Αχ σας ευχαριστούμε πολύ!Σας στέλνουμε τα δυό φιλάκια! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Melini: "Η Σεμέλη είναι ενός έτους tabby, έχει μήκος 55 εκατοστά. Ζει στη Νέα Ερυθραία, ασχολείται με το μόντελινγκ και η αγαπημένη της κονσέρβα είναι η Diamond Σεμέλη, πιστεύεις ότι ο ρόλος της εργαζόμενης μητέρας έχει αναβαθμιστεί σήμερα; Αν ναι πώς και γιατί; Εχεις 20 δευτερόλεπτα για την απάντησή σου" Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!!! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σκέφτηκα κάτι,να μου πείτε αν συμφωνείτε βέβαιαεπειδή έχουμε τόσες συμμετοχές και θα είναι δύσκολο κανείς να αποφασίσει λέω να έχει κάποιος 2 ψήφους σε κάθε κατηγορία σε περίπτωση δηλαδή που του αρέσουν εξίσου 2 γατάκια και δεν μπορεί να αποφασίσει...δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω οτι είναι πολύ καλή ιδέα Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:23 Η staman2 έγραψε: #1.228 09-07-09 14:23 Σεβάχ ο χουρχούρης μας! Ημ/νία γεννησης: 26/6/2008 Mister Φωτογενεια Mister Υπναρας Mister ναζι Mister Playboy Mister Πατσοκοιλακι Mister Βλεμμα Mister πατούσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Νεκταρια έγραψε: #1.229 09-07-09 14:45 Μαρια ποτε λειγουν οι συμμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.230 09-07-09 14:45 ενα ποτηρι νερο ρε παιδιαααααα μου΄ρθε ζαλη με αυτο το βλεμμα.... Λουκουμακι μου τρανταφυλλενιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.231 09-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε λειγουν οι συμμετοχες? Click για ανάπτυξη... Έχουμε καιρό ... 2 μερούλες ακόμα σίγουρα γιατί είναι πολλοί οι υποψήφιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:18 Η Φένια '72: #1.232 09-07-09 15:18 Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.233 09-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Click για ανάπτυξη... το φανταζεσαι να τα αμολησουμε ολα σε ενα δωματιο τι εχει να γινει? της γαλης το καγκελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:39 Η Vasiliki86: #1.234 09-07-09 15:39 Μαρια μου το θεωρω πολυ καλη ιδεα αυτο που προτινες για τις δυο υποψηφιοτητες...Ηθελα να στο πω κι εγω αλλα με προλαβες... Ειδες ? Τελικα τα μεγαλα μυαλα συναντιουντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billio Πολύ δραστήριο μέλος Η billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 958 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:53 Η billio έγραψε: #1.235 09-07-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη αλλα αυτη φωτογραφια δεν πρεπει να παει στην ατηγορια Μιστερ Θριλερ αλλα σε νεα κατηγορια Μιστερ ΟΡιΛα!!! Αμαν μας εφαγε ο ατιμος. Και Μιστερ Καρχαρινι θα ελεγα...Μιστερ Γατοκαρχαρινι...Το σκοτωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:00 Η elvenstar: #1.236 09-07-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν φτανει που χεστηκαμε πανω μας με τα φονικα ματια του Mπατ, θυμωνεις κιολας εσυ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω να κάνει καριέρα στο σινεμα ο δαιμονισμένος χαλβας νο 1, ή ο χαλβάς από την κόλαση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν θα ερθεις Αθηνα? Θα στις βρεξω τοτε θυμησε το μου μωρε Αναστασια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια!! Βαλε εκεινη τη φωτο του Περση που....κοιμαται..! μιλαμε μας ειχε κοψει τη χολη:cry:...θυμασαι?? και να την αφιερωσεις στην Ελενα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι θέλω τη φωτογραφία του περσουλίνου μου αμέσως!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό κι αυτο αλλα καλό και το άλλο που πρότεινε η Μαρία απο 2 ψήφους τι λέτε? ? Click για ανάπτυξη... Και 10 ψήφους να έχουμε πάλι πρόβλημα θα έχω ποιο γατάκι να ψηφίσω κ ποιο να αφήσω απ έξω. Πραγματικά είναι δύσκολα τα πράγματα αυτή τη φορά. Οπότε καλύτερα αυτό με τους 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.237 09-07-09 16:56 Παιδια ξαναβαζετε τις κατηγοριες για να αρχισω να ψαχνω φωτογραφιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:10 Η Vasiliki86: #1.238 09-07-09 17:10 1.Mister-Miss Φωτογένεια 2.Mister-Miss Playboy - Playmate 3.Mister-Miss Υπναράς-ου 4.Mister-Miss Βλέμμα 5.Mister-Miss Πατούσα 6.Mister-Miss Παρδάλος-λω 7.Mister-Miss Νάζι 8.Mister-Miss Πατσοκοιλάκι 9.Mister-Miss Ριψοκίνδυνος-η 10.Mister-Miss Μαμάκιας 11.Μiss μαμά 12.Μister-Miss Θρίλλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:12 Η Vasiliki86: #1.239 09-07-09 17:12 Τις εκανα copy paste για να μην ψαχνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:20 Η Φένια '72: #1.240 09-07-09 17:20 Γκρρρ πάλι δεν μπορώ να περάσω φωτογραφία...οχι για συμμετοχή γιατι ειμαστε κορασίδες ακόμη αλλά τιμής ένεκεν ως "γατο-κουκουβαγιάκι θρίλλερ" γμτ έτσι για τη φάση του όλου πράγματος... ^%$@#^%%(%&* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θεος και ο Μπακιρα ετσι αραγε να γινει και ο δικος μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπαγκιρα_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μπαγκιρα_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 12:45 Η Μπαγκιρα_: #1.223 09-07-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχουμε ακόμα έναν υποψήφιο,είναι ο Μπαγγίραβάζω εγώ τις υποψηφιότητες γιατί η μαμά του είχε ένα προβληματάκι MIster Φωτογένεια Μister Yπναράς Mister Νάζι Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Mister Ριψοκίνδυνος Mister Βλέμμα Mister Playboy Click για ανάπτυξη... Μαρακι ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η Μαρία Γάτσιου: #1.224 09-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Μπαγκιρα_: Μαρακι ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτα,σιγά μην έμενε εκτός τέτοιος Θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 13:56 Η kounelaki: #1.225 09-07-09 13:56 πω πω ολα ειναι θεικα! Αλλα λατρεια μου ο Σειριος για playboy! Πολυ γκομενιαρης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Η staman2 έγραψε: #1.226 09-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχουμε ακόμα έναν υποψήφιο,είναι ο Μπαγγίραβάζω εγώ τις υποψηφιότητες γιατί η μαμά του είχε ένα προβληματάκι MIster Φωτογένεια Μister Yπναράς Mister Νάζι Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Mister Ριψοκίνδυνος Mister Βλέμμα Mister Playboy Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΜΟΡΦΙΑ μου!!! Πανθηράκι μου ομορφο και εκφραστικό!!!!Καλή επιτυχία ζουζουνο μου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θεος και ο Μπακιρα ετσι αραγε να γινει και ο δικος μας? Click για ανάπτυξη... Ε ρε Γιουλη μόλις τον αντίκρυσα τον Μπακίρα, αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ σκέφτηκα. Οτι και το δικο σας το μαυρουκάκι έτσι θα γίνει. Θεϊκό! Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: πω πω ολα ειναι θεικα! Αλλα λατρεια μου ο Σειριος για playboy! Πολυ γκομενιαρης! Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:17 Η Μυρτω4038: #1.227 09-07-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ένα έχω να πώ απλά ΥΠΕΡΟΧΟΣ. Ιδιαίτερα αυτη με το βλέμμα με έστειλε. Κουκλος κούκλος . Υπέροχο γατι. Ρίξτου δύο φιλιά από εμένα Click για ανάπτυξη... Αχ σας ευχαριστούμε πολύ!Σας στέλνουμε τα δυό φιλάκια! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Melini: "Η Σεμέλη είναι ενός έτους tabby, έχει μήκος 55 εκατοστά. Ζει στη Νέα Ερυθραία, ασχολείται με το μόντελινγκ και η αγαπημένη της κονσέρβα είναι η Diamond Σεμέλη, πιστεύεις ότι ο ρόλος της εργαζόμενης μητέρας έχει αναβαθμιστεί σήμερα; Αν ναι πώς και γιατί; Εχεις 20 δευτερόλεπτα για την απάντησή σου" Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!!! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σκέφτηκα κάτι,να μου πείτε αν συμφωνείτε βέβαιαεπειδή έχουμε τόσες συμμετοχές και θα είναι δύσκολο κανείς να αποφασίσει λέω να έχει κάποιος 2 ψήφους σε κάθε κατηγορία σε περίπτωση δηλαδή που του αρέσουν εξίσου 2 γατάκια και δεν μπορεί να αποφασίσει...δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω οτι είναι πολύ καλή ιδέα Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:23 Η staman2 έγραψε: #1.228 09-07-09 14:23 Σεβάχ ο χουρχούρης μας! Ημ/νία γεννησης: 26/6/2008 Mister Φωτογενεια Mister Υπναρας Mister ναζι Mister Playboy Mister Πατσοκοιλακι Mister Βλεμμα Mister πατούσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Νεκταρια έγραψε: #1.229 09-07-09 14:45 Μαρια ποτε λειγουν οι συμμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.230 09-07-09 14:45 ενα ποτηρι νερο ρε παιδιαααααα μου΄ρθε ζαλη με αυτο το βλεμμα.... Λουκουμακι μου τρανταφυλλενιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.231 09-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε λειγουν οι συμμετοχες? Click για ανάπτυξη... Έχουμε καιρό ... 2 μερούλες ακόμα σίγουρα γιατί είναι πολλοί οι υποψήφιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:18 Η Φένια '72: #1.232 09-07-09 15:18 Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.233 09-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Click για ανάπτυξη... το φανταζεσαι να τα αμολησουμε ολα σε ενα δωματιο τι εχει να γινει? της γαλης το καγκελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:39 Η Vasiliki86: #1.234 09-07-09 15:39 Μαρια μου το θεωρω πολυ καλη ιδεα αυτο που προτινες για τις δυο υποψηφιοτητες...Ηθελα να στο πω κι εγω αλλα με προλαβες... Ειδες ? Τελικα τα μεγαλα μυαλα συναντιουντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billio Πολύ δραστήριο μέλος Η billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 958 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:53 Η billio έγραψε: #1.235 09-07-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη αλλα αυτη φωτογραφια δεν πρεπει να παει στην ατηγορια Μιστερ Θριλερ αλλα σε νεα κατηγορια Μιστερ ΟΡιΛα!!! Αμαν μας εφαγε ο ατιμος. Και Μιστερ Καρχαρινι θα ελεγα...Μιστερ Γατοκαρχαρινι...Το σκοτωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:00 Η elvenstar: #1.236 09-07-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν φτανει που χεστηκαμε πανω μας με τα φονικα ματια του Mπατ, θυμωνεις κιολας εσυ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω να κάνει καριέρα στο σινεμα ο δαιμονισμένος χαλβας νο 1, ή ο χαλβάς από την κόλαση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν θα ερθεις Αθηνα? Θα στις βρεξω τοτε θυμησε το μου μωρε Αναστασια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια!! Βαλε εκεινη τη φωτο του Περση που....κοιμαται..! μιλαμε μας ειχε κοψει τη χολη:cry:...θυμασαι?? και να την αφιερωσεις στην Ελενα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι θέλω τη φωτογραφία του περσουλίνου μου αμέσως!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό κι αυτο αλλα καλό και το άλλο που πρότεινε η Μαρία απο 2 ψήφους τι λέτε? ? Click για ανάπτυξη... Και 10 ψήφους να έχουμε πάλι πρόβλημα θα έχω ποιο γατάκι να ψηφίσω κ ποιο να αφήσω απ έξω. Πραγματικά είναι δύσκολα τα πράγματα αυτή τη φορά. Οπότε καλύτερα αυτό με τους 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.237 09-07-09 16:56 Παιδια ξαναβαζετε τις κατηγοριες για να αρχισω να ψαχνω φωτογραφιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:10 Η Vasiliki86: #1.238 09-07-09 17:10 1.Mister-Miss Φωτογένεια 2.Mister-Miss Playboy - Playmate 3.Mister-Miss Υπναράς-ου 4.Mister-Miss Βλέμμα 5.Mister-Miss Πατούσα 6.Mister-Miss Παρδάλος-λω 7.Mister-Miss Νάζι 8.Mister-Miss Πατσοκοιλάκι 9.Mister-Miss Ριψοκίνδυνος-η 10.Mister-Miss Μαμάκιας 11.Μiss μαμά 12.Μister-Miss Θρίλλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:12 Η Vasiliki86: #1.239 09-07-09 17:12 Τις εκανα copy paste για να μην ψαχνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:20 Η Φένια '72: #1.240 09-07-09 17:20 Γκρρρ πάλι δεν μπορώ να περάσω φωτογραφία...οχι για συμμετοχή γιατι ειμαστε κορασίδες ακόμη αλλά τιμής ένεκεν ως "γατο-κουκουβαγιάκι θρίλλερ" γμτ έτσι για τη φάση του όλου πράγματος... ^%$@#^%%(%&* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχουμε ακόμα έναν υποψήφιο,είναι ο Μπαγγίραβάζω εγώ τις υποψηφιότητες γιατί η μαμά του είχε ένα προβληματάκι MIster Φωτογένεια Μister Yπναράς Mister Νάζι Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Mister Ριψοκίνδυνος Mister Βλέμμα Mister Playboy Click για ανάπτυξη... Μαρακι ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η Μαρία Γάτσιου: #1.224 09-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Μπαγκιρα_: Μαρακι ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτα,σιγά μην έμενε εκτός τέτοιος Θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 13:56 Η kounelaki: #1.225 09-07-09 13:56 πω πω ολα ειναι θεικα! Αλλα λατρεια μου ο Σειριος για playboy! Πολυ γκομενιαρης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Η staman2 έγραψε: #1.226 09-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχουμε ακόμα έναν υποψήφιο,είναι ο Μπαγγίραβάζω εγώ τις υποψηφιότητες γιατί η μαμά του είχε ένα προβληματάκι MIster Φωτογένεια Μister Yπναράς Mister Νάζι Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Mister Ριψοκίνδυνος Mister Βλέμμα Mister Playboy Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΜΟΡΦΙΑ μου!!! Πανθηράκι μου ομορφο και εκφραστικό!!!!Καλή επιτυχία ζουζουνο μου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θεος και ο Μπακιρα ετσι αραγε να γινει και ο δικος μας? Click για ανάπτυξη... Ε ρε Γιουλη μόλις τον αντίκρυσα τον Μπακίρα, αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ σκέφτηκα. Οτι και το δικο σας το μαυρουκάκι έτσι θα γίνει. Θεϊκό! Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: πω πω ολα ειναι θεικα! Αλλα λατρεια μου ο Σειριος για playboy! Πολυ γκομενιαρης! Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:17 Η Μυρτω4038: #1.227 09-07-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ένα έχω να πώ απλά ΥΠΕΡΟΧΟΣ. Ιδιαίτερα αυτη με το βλέμμα με έστειλε. Κουκλος κούκλος . Υπέροχο γατι. Ρίξτου δύο φιλιά από εμένα Click για ανάπτυξη... Αχ σας ευχαριστούμε πολύ!Σας στέλνουμε τα δυό φιλάκια! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Melini: "Η Σεμέλη είναι ενός έτους tabby, έχει μήκος 55 εκατοστά. Ζει στη Νέα Ερυθραία, ασχολείται με το μόντελινγκ και η αγαπημένη της κονσέρβα είναι η Diamond Σεμέλη, πιστεύεις ότι ο ρόλος της εργαζόμενης μητέρας έχει αναβαθμιστεί σήμερα; Αν ναι πώς και γιατί; Εχεις 20 δευτερόλεπτα για την απάντησή σου" Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!!! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σκέφτηκα κάτι,να μου πείτε αν συμφωνείτε βέβαιαεπειδή έχουμε τόσες συμμετοχές και θα είναι δύσκολο κανείς να αποφασίσει λέω να έχει κάποιος 2 ψήφους σε κάθε κατηγορία σε περίπτωση δηλαδή που του αρέσουν εξίσου 2 γατάκια και δεν μπορεί να αποφασίσει...δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω οτι είναι πολύ καλή ιδέα Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:23 Η staman2 έγραψε: #1.228 09-07-09 14:23 Σεβάχ ο χουρχούρης μας! Ημ/νία γεννησης: 26/6/2008 Mister Φωτογενεια Mister Υπναρας Mister ναζι Mister Playboy Mister Πατσοκοιλακι Mister Βλεμμα Mister πατούσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Νεκταρια έγραψε: #1.229 09-07-09 14:45 Μαρια ποτε λειγουν οι συμμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.230 09-07-09 14:45 ενα ποτηρι νερο ρε παιδιαααααα μου΄ρθε ζαλη με αυτο το βλεμμα.... Λουκουμακι μου τρανταφυλλενιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.231 09-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε λειγουν οι συμμετοχες? Click για ανάπτυξη... Έχουμε καιρό ... 2 μερούλες ακόμα σίγουρα γιατί είναι πολλοί οι υποψήφιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:18 Η Φένια '72: #1.232 09-07-09 15:18 Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.233 09-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Click για ανάπτυξη... το φανταζεσαι να τα αμολησουμε ολα σε ενα δωματιο τι εχει να γινει? της γαλης το καγκελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:39 Η Vasiliki86: #1.234 09-07-09 15:39 Μαρια μου το θεωρω πολυ καλη ιδεα αυτο που προτινες για τις δυο υποψηφιοτητες...Ηθελα να στο πω κι εγω αλλα με προλαβες... Ειδες ? Τελικα τα μεγαλα μυαλα συναντιουντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billio Πολύ δραστήριο μέλος Η billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 958 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:53 Η billio έγραψε: #1.235 09-07-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη αλλα αυτη φωτογραφια δεν πρεπει να παει στην ατηγορια Μιστερ Θριλερ αλλα σε νεα κατηγορια Μιστερ ΟΡιΛα!!! Αμαν μας εφαγε ο ατιμος. Και Μιστερ Καρχαρινι θα ελεγα...Μιστερ Γατοκαρχαρινι...Το σκοτωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:00 Η elvenstar: #1.236 09-07-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν φτανει που χεστηκαμε πανω μας με τα φονικα ματια του Mπατ, θυμωνεις κιολας εσυ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω να κάνει καριέρα στο σινεμα ο δαιμονισμένος χαλβας νο 1, ή ο χαλβάς από την κόλαση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν θα ερθεις Αθηνα? Θα στις βρεξω τοτε θυμησε το μου μωρε Αναστασια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια!! Βαλε εκεινη τη φωτο του Περση που....κοιμαται..! μιλαμε μας ειχε κοψει τη χολη:cry:...θυμασαι?? και να την αφιερωσεις στην Ελενα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι θέλω τη φωτογραφία του περσουλίνου μου αμέσως!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό κι αυτο αλλα καλό και το άλλο που πρότεινε η Μαρία απο 2 ψήφους τι λέτε? ? Click για ανάπτυξη... Και 10 ψήφους να έχουμε πάλι πρόβλημα θα έχω ποιο γατάκι να ψηφίσω κ ποιο να αφήσω απ έξω. Πραγματικά είναι δύσκολα τα πράγματα αυτή τη φορά. Οπότε καλύτερα αυτό με τους 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.237 09-07-09 16:56 Παιδια ξαναβαζετε τις κατηγοριες για να αρχισω να ψαχνω φωτογραφιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:10 Η Vasiliki86: #1.238 09-07-09 17:10 1.Mister-Miss Φωτογένεια 2.Mister-Miss Playboy - Playmate 3.Mister-Miss Υπναράς-ου 4.Mister-Miss Βλέμμα 5.Mister-Miss Πατούσα 6.Mister-Miss Παρδάλος-λω 7.Mister-Miss Νάζι 8.Mister-Miss Πατσοκοιλάκι 9.Mister-Miss Ριψοκίνδυνος-η 10.Mister-Miss Μαμάκιας 11.Μiss μαμά 12.Μister-Miss Θρίλλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:12 Η Vasiliki86: #1.239 09-07-09 17:12 Τις εκανα copy paste για να μην ψαχνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:20 Η Φένια '72: #1.240 09-07-09 17:20 Γκρρρ πάλι δεν μπορώ να περάσω φωτογραφία...οχι για συμμετοχή γιατι ειμαστε κορασίδες ακόμη αλλά τιμής ένεκεν ως "γατο-κουκουβαγιάκι θρίλλερ" γμτ έτσι για τη φάση του όλου πράγματος... ^%$@#^%%(%&* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μπαγκιρα_: Μαρακι ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτα,σιγά μην έμενε εκτός τέτοιος Θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 13:56 Η kounelaki: #1.225 09-07-09 13:56 πω πω ολα ειναι θεικα! Αλλα λατρεια μου ο Σειριος για playboy! Πολυ γκομενιαρης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Η staman2 έγραψε: #1.226 09-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχουμε ακόμα έναν υποψήφιο,είναι ο Μπαγγίραβάζω εγώ τις υποψηφιότητες γιατί η μαμά του είχε ένα προβληματάκι MIster Φωτογένεια Μister Yπναράς Mister Νάζι Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Mister Ριψοκίνδυνος Mister Βλέμμα Mister Playboy Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΜΟΡΦΙΑ μου!!! Πανθηράκι μου ομορφο και εκφραστικό!!!!Καλή επιτυχία ζουζουνο μου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θεος και ο Μπακιρα ετσι αραγε να γινει και ο δικος μας? Click για ανάπτυξη... Ε ρε Γιουλη μόλις τον αντίκρυσα τον Μπακίρα, αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ σκέφτηκα. Οτι και το δικο σας το μαυρουκάκι έτσι θα γίνει. Θεϊκό! Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: πω πω ολα ειναι θεικα! Αλλα λατρεια μου ο Σειριος για playboy! Πολυ γκομενιαρης! Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:17 Η Μυρτω4038: #1.227 09-07-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ένα έχω να πώ απλά ΥΠΕΡΟΧΟΣ. Ιδιαίτερα αυτη με το βλέμμα με έστειλε. Κουκλος κούκλος . Υπέροχο γατι. Ρίξτου δύο φιλιά από εμένα Click για ανάπτυξη... Αχ σας ευχαριστούμε πολύ!Σας στέλνουμε τα δυό φιλάκια! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Melini: "Η Σεμέλη είναι ενός έτους tabby, έχει μήκος 55 εκατοστά. Ζει στη Νέα Ερυθραία, ασχολείται με το μόντελινγκ και η αγαπημένη της κονσέρβα είναι η Diamond Σεμέλη, πιστεύεις ότι ο ρόλος της εργαζόμενης μητέρας έχει αναβαθμιστεί σήμερα; Αν ναι πώς και γιατί; Εχεις 20 δευτερόλεπτα για την απάντησή σου" Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!!! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σκέφτηκα κάτι,να μου πείτε αν συμφωνείτε βέβαιαεπειδή έχουμε τόσες συμμετοχές και θα είναι δύσκολο κανείς να αποφασίσει λέω να έχει κάποιος 2 ψήφους σε κάθε κατηγορία σε περίπτωση δηλαδή που του αρέσουν εξίσου 2 γατάκια και δεν μπορεί να αποφασίσει...δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω οτι είναι πολύ καλή ιδέα Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:23 Η staman2 έγραψε: #1.228 09-07-09 14:23 Σεβάχ ο χουρχούρης μας! Ημ/νία γεννησης: 26/6/2008 Mister Φωτογενεια Mister Υπναρας Mister ναζι Mister Playboy Mister Πατσοκοιλακι Mister Βλεμμα Mister πατούσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Νεκταρια έγραψε: #1.229 09-07-09 14:45 Μαρια ποτε λειγουν οι συμμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.230 09-07-09 14:45 ενα ποτηρι νερο ρε παιδιαααααα μου΄ρθε ζαλη με αυτο το βλεμμα.... Λουκουμακι μου τρανταφυλλενιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.231 09-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε λειγουν οι συμμετοχες? Click για ανάπτυξη... Έχουμε καιρό ... 2 μερούλες ακόμα σίγουρα γιατί είναι πολλοί οι υποψήφιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:18 Η Φένια '72: #1.232 09-07-09 15:18 Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.233 09-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Click για ανάπτυξη... το φανταζεσαι να τα αμολησουμε ολα σε ενα δωματιο τι εχει να γινει? της γαλης το καγκελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:39 Η Vasiliki86: #1.234 09-07-09 15:39 Μαρια μου το θεωρω πολυ καλη ιδεα αυτο που προτινες για τις δυο υποψηφιοτητες...Ηθελα να στο πω κι εγω αλλα με προλαβες... Ειδες ? Τελικα τα μεγαλα μυαλα συναντιουντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billio Πολύ δραστήριο μέλος Η billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 958 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:53 Η billio έγραψε: #1.235 09-07-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη αλλα αυτη φωτογραφια δεν πρεπει να παει στην ατηγορια Μιστερ Θριλερ αλλα σε νεα κατηγορια Μιστερ ΟΡιΛα!!! Αμαν μας εφαγε ο ατιμος. Και Μιστερ Καρχαρινι θα ελεγα...Μιστερ Γατοκαρχαρινι...Το σκοτωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:00 Η elvenstar: #1.236 09-07-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν φτανει που χεστηκαμε πανω μας με τα φονικα ματια του Mπατ, θυμωνεις κιολας εσυ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω να κάνει καριέρα στο σινεμα ο δαιμονισμένος χαλβας νο 1, ή ο χαλβάς από την κόλαση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν θα ερθεις Αθηνα? Θα στις βρεξω τοτε θυμησε το μου μωρε Αναστασια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια!! Βαλε εκεινη τη φωτο του Περση που....κοιμαται..! μιλαμε μας ειχε κοψει τη χολη:cry:...θυμασαι?? και να την αφιερωσεις στην Ελενα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι θέλω τη φωτογραφία του περσουλίνου μου αμέσως!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό κι αυτο αλλα καλό και το άλλο που πρότεινε η Μαρία απο 2 ψήφους τι λέτε? ? Click για ανάπτυξη... Και 10 ψήφους να έχουμε πάλι πρόβλημα θα έχω ποιο γατάκι να ψηφίσω κ ποιο να αφήσω απ έξω. Πραγματικά είναι δύσκολα τα πράγματα αυτή τη φορά. Οπότε καλύτερα αυτό με τους 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.237 09-07-09 16:56 Παιδια ξαναβαζετε τις κατηγοριες για να αρχισω να ψαχνω φωτογραφιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:10 Η Vasiliki86: #1.238 09-07-09 17:10 1.Mister-Miss Φωτογένεια 2.Mister-Miss Playboy - Playmate 3.Mister-Miss Υπναράς-ου 4.Mister-Miss Βλέμμα 5.Mister-Miss Πατούσα 6.Mister-Miss Παρδάλος-λω 7.Mister-Miss Νάζι 8.Mister-Miss Πατσοκοιλάκι 9.Mister-Miss Ριψοκίνδυνος-η 10.Mister-Miss Μαμάκιας 11.Μiss μαμά 12.Μister-Miss Θρίλλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:12 Η Vasiliki86: #1.239 09-07-09 17:12 Τις εκανα copy paste για να μην ψαχνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:20 Η Φένια '72: #1.240 09-07-09 17:20 Γκρρρ πάλι δεν μπορώ να περάσω φωτογραφία...οχι για συμμετοχή γιατι ειμαστε κορασίδες ακόμη αλλά τιμής ένεκεν ως "γατο-κουκουβαγιάκι θρίλλερ" γμτ έτσι για τη φάση του όλου πράγματος... ^%$@#^%%(%&* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πω πω ολα ειναι θεικα! Αλλα λατρεια μου ο Σειριος για playboy! Πολυ γκομενιαρης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Η staman2 έγραψε: #1.226 09-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχουμε ακόμα έναν υποψήφιο,είναι ο Μπαγγίραβάζω εγώ τις υποψηφιότητες γιατί η μαμά του είχε ένα προβληματάκι MIster Φωτογένεια Μister Yπναράς Mister Νάζι Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Mister Ριψοκίνδυνος Mister Βλέμμα Mister Playboy Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΜΟΡΦΙΑ μου!!! Πανθηράκι μου ομορφο και εκφραστικό!!!!Καλή επιτυχία ζουζουνο μου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θεος και ο Μπακιρα ετσι αραγε να γινει και ο δικος μας? Click για ανάπτυξη... Ε ρε Γιουλη μόλις τον αντίκρυσα τον Μπακίρα, αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ σκέφτηκα. Οτι και το δικο σας το μαυρουκάκι έτσι θα γίνει. Θεϊκό! Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: πω πω ολα ειναι θεικα! Αλλα λατρεια μου ο Σειριος για playboy! Πολυ γκομενιαρης! Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:17 Η Μυρτω4038: #1.227 09-07-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ένα έχω να πώ απλά ΥΠΕΡΟΧΟΣ. Ιδιαίτερα αυτη με το βλέμμα με έστειλε. Κουκλος κούκλος . Υπέροχο γατι. Ρίξτου δύο φιλιά από εμένα Click για ανάπτυξη... Αχ σας ευχαριστούμε πολύ!Σας στέλνουμε τα δυό φιλάκια! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Melini: "Η Σεμέλη είναι ενός έτους tabby, έχει μήκος 55 εκατοστά. Ζει στη Νέα Ερυθραία, ασχολείται με το μόντελινγκ και η αγαπημένη της κονσέρβα είναι η Diamond Σεμέλη, πιστεύεις ότι ο ρόλος της εργαζόμενης μητέρας έχει αναβαθμιστεί σήμερα; Αν ναι πώς και γιατί; Εχεις 20 δευτερόλεπτα για την απάντησή σου" Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!!! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σκέφτηκα κάτι,να μου πείτε αν συμφωνείτε βέβαιαεπειδή έχουμε τόσες συμμετοχές και θα είναι δύσκολο κανείς να αποφασίσει λέω να έχει κάποιος 2 ψήφους σε κάθε κατηγορία σε περίπτωση δηλαδή που του αρέσουν εξίσου 2 γατάκια και δεν μπορεί να αποφασίσει...δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω οτι είναι πολύ καλή ιδέα Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:23 Η staman2 έγραψε: #1.228 09-07-09 14:23 Σεβάχ ο χουρχούρης μας! Ημ/νία γεννησης: 26/6/2008 Mister Φωτογενεια Mister Υπναρας Mister ναζι Mister Playboy Mister Πατσοκοιλακι Mister Βλεμμα Mister πατούσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Νεκταρια έγραψε: #1.229 09-07-09 14:45 Μαρια ποτε λειγουν οι συμμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.230 09-07-09 14:45 ενα ποτηρι νερο ρε παιδιαααααα μου΄ρθε ζαλη με αυτο το βλεμμα.... Λουκουμακι μου τρανταφυλλενιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.231 09-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε λειγουν οι συμμετοχες? Click για ανάπτυξη... Έχουμε καιρό ... 2 μερούλες ακόμα σίγουρα γιατί είναι πολλοί οι υποψήφιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:18 Η Φένια '72: #1.232 09-07-09 15:18 Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.233 09-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Click για ανάπτυξη... το φανταζεσαι να τα αμολησουμε ολα σε ενα δωματιο τι εχει να γινει? της γαλης το καγκελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:39 Η Vasiliki86: #1.234 09-07-09 15:39 Μαρια μου το θεωρω πολυ καλη ιδεα αυτο που προτινες για τις δυο υποψηφιοτητες...Ηθελα να στο πω κι εγω αλλα με προλαβες... Ειδες ? Τελικα τα μεγαλα μυαλα συναντιουντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billio Πολύ δραστήριο μέλος Η billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 958 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:53 Η billio έγραψε: #1.235 09-07-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη αλλα αυτη φωτογραφια δεν πρεπει να παει στην ατηγορια Μιστερ Θριλερ αλλα σε νεα κατηγορια Μιστερ ΟΡιΛα!!! Αμαν μας εφαγε ο ατιμος. Και Μιστερ Καρχαρινι θα ελεγα...Μιστερ Γατοκαρχαρινι...Το σκοτωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:00 Η elvenstar: #1.236 09-07-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν φτανει που χεστηκαμε πανω μας με τα φονικα ματια του Mπατ, θυμωνεις κιολας εσυ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω να κάνει καριέρα στο σινεμα ο δαιμονισμένος χαλβας νο 1, ή ο χαλβάς από την κόλαση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν θα ερθεις Αθηνα? Θα στις βρεξω τοτε θυμησε το μου μωρε Αναστασια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια!! Βαλε εκεινη τη φωτο του Περση που....κοιμαται..! μιλαμε μας ειχε κοψει τη χολη:cry:...θυμασαι?? και να την αφιερωσεις στην Ελενα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι θέλω τη φωτογραφία του περσουλίνου μου αμέσως!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό κι αυτο αλλα καλό και το άλλο που πρότεινε η Μαρία απο 2 ψήφους τι λέτε? ? Click για ανάπτυξη... Και 10 ψήφους να έχουμε πάλι πρόβλημα θα έχω ποιο γατάκι να ψηφίσω κ ποιο να αφήσω απ έξω. Πραγματικά είναι δύσκολα τα πράγματα αυτή τη φορά. Οπότε καλύτερα αυτό με τους 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.237 09-07-09 16:56 Παιδια ξαναβαζετε τις κατηγοριες για να αρχισω να ψαχνω φωτογραφιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:10 Η Vasiliki86: #1.238 09-07-09 17:10 1.Mister-Miss Φωτογένεια 2.Mister-Miss Playboy - Playmate 3.Mister-Miss Υπναράς-ου 4.Mister-Miss Βλέμμα 5.Mister-Miss Πατούσα 6.Mister-Miss Παρδάλος-λω 7.Mister-Miss Νάζι 8.Mister-Miss Πατσοκοιλάκι 9.Mister-Miss Ριψοκίνδυνος-η 10.Mister-Miss Μαμάκιας 11.Μiss μαμά 12.Μister-Miss Θρίλλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:12 Η Vasiliki86: #1.239 09-07-09 17:12 Τις εκανα copy paste για να μην ψαχνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:20 Η Φένια '72: #1.240 09-07-09 17:20 Γκρρρ πάλι δεν μπορώ να περάσω φωτογραφία...οχι για συμμετοχή γιατι ειμαστε κορασίδες ακόμη αλλά τιμής ένεκεν ως "γατο-κουκουβαγιάκι θρίλλερ" γμτ έτσι για τη φάση του όλου πράγματος... ^%$@#^%%(%&* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχουμε ακόμα έναν υποψήφιο,είναι ο Μπαγγίραβάζω εγώ τις υποψηφιότητες γιατί η μαμά του είχε ένα προβληματάκι MIster Φωτογένεια Μister Yπναράς Mister Νάζι Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Mister Ριψοκίνδυνος Mister Βλέμμα Mister Playboy Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΜΟΡΦΙΑ μου!!! Πανθηράκι μου ομορφο και εκφραστικό!!!!Καλή επιτυχία ζουζουνο μου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θεος και ο Μπακιρα ετσι αραγε να γινει και ο δικος μας? Click για ανάπτυξη... Ε ρε Γιουλη μόλις τον αντίκρυσα τον Μπακίρα, αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ σκέφτηκα. Οτι και το δικο σας το μαυρουκάκι έτσι θα γίνει. Θεϊκό! Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: πω πω ολα ειναι θεικα! Αλλα λατρεια μου ο Σειριος για playboy! Πολυ γκομενιαρης! Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:17 Η Μυρτω4038: #1.227 09-07-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ένα έχω να πώ απλά ΥΠΕΡΟΧΟΣ. Ιδιαίτερα αυτη με το βλέμμα με έστειλε. Κουκλος κούκλος . Υπέροχο γατι. Ρίξτου δύο φιλιά από εμένα Click για ανάπτυξη... Αχ σας ευχαριστούμε πολύ!Σας στέλνουμε τα δυό φιλάκια! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Melini: "Η Σεμέλη είναι ενός έτους tabby, έχει μήκος 55 εκατοστά. Ζει στη Νέα Ερυθραία, ασχολείται με το μόντελινγκ και η αγαπημένη της κονσέρβα είναι η Diamond Σεμέλη, πιστεύεις ότι ο ρόλος της εργαζόμενης μητέρας έχει αναβαθμιστεί σήμερα; Αν ναι πώς και γιατί; Εχεις 20 δευτερόλεπτα για την απάντησή σου" Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!!! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σκέφτηκα κάτι,να μου πείτε αν συμφωνείτε βέβαιαεπειδή έχουμε τόσες συμμετοχές και θα είναι δύσκολο κανείς να αποφασίσει λέω να έχει κάποιος 2 ψήφους σε κάθε κατηγορία σε περίπτωση δηλαδή που του αρέσουν εξίσου 2 γατάκια και δεν μπορεί να αποφασίσει...δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω οτι είναι πολύ καλή ιδέα Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:23 Η staman2 έγραψε: #1.228 09-07-09 14:23 Σεβάχ ο χουρχούρης μας! Ημ/νία γεννησης: 26/6/2008 Mister Φωτογενεια Mister Υπναρας Mister ναζι Mister Playboy Mister Πατσοκοιλακι Mister Βλεμμα Mister πατούσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Νεκταρια έγραψε: #1.229 09-07-09 14:45 Μαρια ποτε λειγουν οι συμμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.230 09-07-09 14:45 ενα ποτηρι νερο ρε παιδιαααααα μου΄ρθε ζαλη με αυτο το βλεμμα.... Λουκουμακι μου τρανταφυλλενιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.231 09-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε λειγουν οι συμμετοχες? Click για ανάπτυξη... Έχουμε καιρό ... 2 μερούλες ακόμα σίγουρα γιατί είναι πολλοί οι υποψήφιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:18 Η Φένια '72: #1.232 09-07-09 15:18 Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.233 09-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Click για ανάπτυξη... το φανταζεσαι να τα αμολησουμε ολα σε ενα δωματιο τι εχει να γινει? της γαλης το καγκελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:39 Η Vasiliki86: #1.234 09-07-09 15:39 Μαρια μου το θεωρω πολυ καλη ιδεα αυτο που προτινες για τις δυο υποψηφιοτητες...Ηθελα να στο πω κι εγω αλλα με προλαβες... Ειδες ? Τελικα τα μεγαλα μυαλα συναντιουντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billio Πολύ δραστήριο μέλος Η billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 958 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:53 Η billio έγραψε: #1.235 09-07-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη αλλα αυτη φωτογραφια δεν πρεπει να παει στην ατηγορια Μιστερ Θριλερ αλλα σε νεα κατηγορια Μιστερ ΟΡιΛα!!! Αμαν μας εφαγε ο ατιμος. Και Μιστερ Καρχαρινι θα ελεγα...Μιστερ Γατοκαρχαρινι...Το σκοτωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:00 Η elvenstar: #1.236 09-07-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν φτανει που χεστηκαμε πανω μας με τα φονικα ματια του Mπατ, θυμωνεις κιολας εσυ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω να κάνει καριέρα στο σινεμα ο δαιμονισμένος χαλβας νο 1, ή ο χαλβάς από την κόλαση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν θα ερθεις Αθηνα? Θα στις βρεξω τοτε θυμησε το μου μωρε Αναστασια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια!! Βαλε εκεινη τη φωτο του Περση που....κοιμαται..! μιλαμε μας ειχε κοψει τη χολη:cry:...θυμασαι?? και να την αφιερωσεις στην Ελενα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι θέλω τη φωτογραφία του περσουλίνου μου αμέσως!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό κι αυτο αλλα καλό και το άλλο που πρότεινε η Μαρία απο 2 ψήφους τι λέτε? ? Click για ανάπτυξη... Και 10 ψήφους να έχουμε πάλι πρόβλημα θα έχω ποιο γατάκι να ψηφίσω κ ποιο να αφήσω απ έξω. Πραγματικά είναι δύσκολα τα πράγματα αυτή τη φορά. Οπότε καλύτερα αυτό με τους 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.237 09-07-09 16:56 Παιδια ξαναβαζετε τις κατηγοριες για να αρχισω να ψαχνω φωτογραφιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:10 Η Vasiliki86: #1.238 09-07-09 17:10 1.Mister-Miss Φωτογένεια 2.Mister-Miss Playboy - Playmate 3.Mister-Miss Υπναράς-ου 4.Mister-Miss Βλέμμα 5.Mister-Miss Πατούσα 6.Mister-Miss Παρδάλος-λω 7.Mister-Miss Νάζι 8.Mister-Miss Πατσοκοιλάκι 9.Mister-Miss Ριψοκίνδυνος-η 10.Mister-Miss Μαμάκιας 11.Μiss μαμά 12.Μister-Miss Θρίλλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:12 Η Vasiliki86: #1.239 09-07-09 17:12 Τις εκανα copy paste για να μην ψαχνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:20 Η Φένια '72: #1.240 09-07-09 17:20 Γκρρρ πάλι δεν μπορώ να περάσω φωτογραφία...οχι για συμμετοχή γιατι ειμαστε κορασίδες ακόμη αλλά τιμής ένεκεν ως "γατο-κουκουβαγιάκι θρίλλερ" γμτ έτσι για τη φάση του όλου πράγματος... ^%$@#^%%(%&* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ένα έχω να πώ απλά ΥΠΕΡΟΧΟΣ. Ιδιαίτερα αυτη με το βλέμμα με έστειλε. Κουκλος κούκλος . Υπέροχο γατι. Ρίξτου δύο φιλιά από εμένα Click για ανάπτυξη... Αχ σας ευχαριστούμε πολύ!Σας στέλνουμε τα δυό φιλάκια! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Melini: "Η Σεμέλη είναι ενός έτους tabby, έχει μήκος 55 εκατοστά. Ζει στη Νέα Ερυθραία, ασχολείται με το μόντελινγκ και η αγαπημένη της κονσέρβα είναι η Diamond Σεμέλη, πιστεύεις ότι ο ρόλος της εργαζόμενης μητέρας έχει αναβαθμιστεί σήμερα; Αν ναι πώς και γιατί; Εχεις 20 δευτερόλεπτα για την απάντησή σου" Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!!! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σκέφτηκα κάτι,να μου πείτε αν συμφωνείτε βέβαιαεπειδή έχουμε τόσες συμμετοχές και θα είναι δύσκολο κανείς να αποφασίσει λέω να έχει κάποιος 2 ψήφους σε κάθε κατηγορία σε περίπτωση δηλαδή που του αρέσουν εξίσου 2 γατάκια και δεν μπορεί να αποφασίσει...δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω οτι είναι πολύ καλή ιδέα Μαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:23 Η staman2 έγραψε: #1.228 09-07-09 14:23 Σεβάχ ο χουρχούρης μας! Ημ/νία γεννησης: 26/6/2008 Mister Φωτογενεια Mister Υπναρας Mister ναζι Mister Playboy Mister Πατσοκοιλακι Mister Βλεμμα Mister πατούσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Νεκταρια έγραψε: #1.229 09-07-09 14:45 Μαρια ποτε λειγουν οι συμμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.230 09-07-09 14:45 ενα ποτηρι νερο ρε παιδιαααααα μου΄ρθε ζαλη με αυτο το βλεμμα.... Λουκουμακι μου τρανταφυλλενιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.231 09-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε λειγουν οι συμμετοχες? Click για ανάπτυξη... Έχουμε καιρό ... 2 μερούλες ακόμα σίγουρα γιατί είναι πολλοί οι υποψήφιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:18 Η Φένια '72: #1.232 09-07-09 15:18 Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.233 09-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Click για ανάπτυξη... το φανταζεσαι να τα αμολησουμε ολα σε ενα δωματιο τι εχει να γινει? της γαλης το καγκελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:39 Η Vasiliki86: #1.234 09-07-09 15:39 Μαρια μου το θεωρω πολυ καλη ιδεα αυτο που προτινες για τις δυο υποψηφιοτητες...Ηθελα να στο πω κι εγω αλλα με προλαβες... Ειδες ? Τελικα τα μεγαλα μυαλα συναντιουντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billio Πολύ δραστήριο μέλος Η billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 958 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:53 Η billio έγραψε: #1.235 09-07-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη αλλα αυτη φωτογραφια δεν πρεπει να παει στην ατηγορια Μιστερ Θριλερ αλλα σε νεα κατηγορια Μιστερ ΟΡιΛα!!! Αμαν μας εφαγε ο ατιμος. Και Μιστερ Καρχαρινι θα ελεγα...Μιστερ Γατοκαρχαρινι...Το σκοτωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:00 Η elvenstar: #1.236 09-07-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν φτανει που χεστηκαμε πανω μας με τα φονικα ματια του Mπατ, θυμωνεις κιολας εσυ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω να κάνει καριέρα στο σινεμα ο δαιμονισμένος χαλβας νο 1, ή ο χαλβάς από την κόλαση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν θα ερθεις Αθηνα? Θα στις βρεξω τοτε θυμησε το μου μωρε Αναστασια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια!! Βαλε εκεινη τη φωτο του Περση που....κοιμαται..! μιλαμε μας ειχε κοψει τη χολη:cry:...θυμασαι?? και να την αφιερωσεις στην Ελενα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι θέλω τη φωτογραφία του περσουλίνου μου αμέσως!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό κι αυτο αλλα καλό και το άλλο που πρότεινε η Μαρία απο 2 ψήφους τι λέτε? ? Click για ανάπτυξη... Και 10 ψήφους να έχουμε πάλι πρόβλημα θα έχω ποιο γατάκι να ψηφίσω κ ποιο να αφήσω απ έξω. Πραγματικά είναι δύσκολα τα πράγματα αυτή τη φορά. Οπότε καλύτερα αυτό με τους 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.237 09-07-09 16:56 Παιδια ξαναβαζετε τις κατηγοριες για να αρχισω να ψαχνω φωτογραφιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:10 Η Vasiliki86: #1.238 09-07-09 17:10 1.Mister-Miss Φωτογένεια 2.Mister-Miss Playboy - Playmate 3.Mister-Miss Υπναράς-ου 4.Mister-Miss Βλέμμα 5.Mister-Miss Πατούσα 6.Mister-Miss Παρδάλος-λω 7.Mister-Miss Νάζι 8.Mister-Miss Πατσοκοιλάκι 9.Mister-Miss Ριψοκίνδυνος-η 10.Mister-Miss Μαμάκιας 11.Μiss μαμά 12.Μister-Miss Θρίλλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:12 Η Vasiliki86: #1.239 09-07-09 17:12 Τις εκανα copy paste για να μην ψαχνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:20 Η Φένια '72: #1.240 09-07-09 17:20 Γκρρρ πάλι δεν μπορώ να περάσω φωτογραφία...οχι για συμμετοχή γιατι ειμαστε κορασίδες ακόμη αλλά τιμής ένεκεν ως "γατο-κουκουβαγιάκι θρίλλερ" γμτ έτσι για τη φάση του όλου πράγματος... ^%$@#^%%(%&* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σεβάχ ο χουρχούρης μας! Ημ/νία γεννησης: 26/6/2008 Mister Φωτογενεια Mister Υπναρας Mister ναζι Mister Playboy Mister Πατσοκοιλακι Mister Βλεμμα Mister πατούσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Νεκταρια έγραψε: #1.229 09-07-09 14:45 Μαρια ποτε λειγουν οι συμμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.230 09-07-09 14:45 ενα ποτηρι νερο ρε παιδιαααααα μου΄ρθε ζαλη με αυτο το βλεμμα.... Λουκουμακι μου τρανταφυλλενιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.231 09-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε λειγουν οι συμμετοχες? Click για ανάπτυξη... Έχουμε καιρό ... 2 μερούλες ακόμα σίγουρα γιατί είναι πολλοί οι υποψήφιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:18 Η Φένια '72: #1.232 09-07-09 15:18 Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.233 09-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Click για ανάπτυξη... το φανταζεσαι να τα αμολησουμε ολα σε ενα δωματιο τι εχει να γινει? της γαλης το καγκελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:39 Η Vasiliki86: #1.234 09-07-09 15:39 Μαρια μου το θεωρω πολυ καλη ιδεα αυτο που προτινες για τις δυο υποψηφιοτητες...Ηθελα να στο πω κι εγω αλλα με προλαβες... Ειδες ? Τελικα τα μεγαλα μυαλα συναντιουντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billio Πολύ δραστήριο μέλος Η billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 958 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:53 Η billio έγραψε: #1.235 09-07-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη αλλα αυτη φωτογραφια δεν πρεπει να παει στην ατηγορια Μιστερ Θριλερ αλλα σε νεα κατηγορια Μιστερ ΟΡιΛα!!! Αμαν μας εφαγε ο ατιμος. Και Μιστερ Καρχαρινι θα ελεγα...Μιστερ Γατοκαρχαρινι...Το σκοτωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:00 Η elvenstar: #1.236 09-07-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν φτανει που χεστηκαμε πανω μας με τα φονικα ματια του Mπατ, θυμωνεις κιολας εσυ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω να κάνει καριέρα στο σινεμα ο δαιμονισμένος χαλβας νο 1, ή ο χαλβάς από την κόλαση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν θα ερθεις Αθηνα? Θα στις βρεξω τοτε θυμησε το μου μωρε Αναστασια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια!! Βαλε εκεινη τη φωτο του Περση που....κοιμαται..! μιλαμε μας ειχε κοψει τη χολη:cry:...θυμασαι?? και να την αφιερωσεις στην Ελενα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι θέλω τη φωτογραφία του περσουλίνου μου αμέσως!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό κι αυτο αλλα καλό και το άλλο που πρότεινε η Μαρία απο 2 ψήφους τι λέτε? ? Click για ανάπτυξη... Και 10 ψήφους να έχουμε πάλι πρόβλημα θα έχω ποιο γατάκι να ψηφίσω κ ποιο να αφήσω απ έξω. Πραγματικά είναι δύσκολα τα πράγματα αυτή τη φορά. Οπότε καλύτερα αυτό με τους 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.237 09-07-09 16:56 Παιδια ξαναβαζετε τις κατηγοριες για να αρχισω να ψαχνω φωτογραφιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:10 Η Vasiliki86: #1.238 09-07-09 17:10 1.Mister-Miss Φωτογένεια 2.Mister-Miss Playboy - Playmate 3.Mister-Miss Υπναράς-ου 4.Mister-Miss Βλέμμα 5.Mister-Miss Πατούσα 6.Mister-Miss Παρδάλος-λω 7.Mister-Miss Νάζι 8.Mister-Miss Πατσοκοιλάκι 9.Mister-Miss Ριψοκίνδυνος-η 10.Mister-Miss Μαμάκιας 11.Μiss μαμά 12.Μister-Miss Θρίλλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:12 Η Vasiliki86: #1.239 09-07-09 17:12 Τις εκανα copy paste για να μην ψαχνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:20 Η Φένια '72: #1.240 09-07-09 17:20 Γκρρρ πάλι δεν μπορώ να περάσω φωτογραφία...οχι για συμμετοχή γιατι ειμαστε κορασίδες ακόμη αλλά τιμής ένεκεν ως "γατο-κουκουβαγιάκι θρίλλερ" γμτ έτσι για τη φάση του όλου πράγματος... ^%$@#^%%(%&* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαρια ποτε λειγουν οι συμμετοχες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.230 09-07-09 14:45 ενα ποτηρι νερο ρε παιδιαααααα μου΄ρθε ζαλη με αυτο το βλεμμα.... Λουκουμακι μου τρανταφυλλενιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.231 09-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε λειγουν οι συμμετοχες? Click για ανάπτυξη... Έχουμε καιρό ... 2 μερούλες ακόμα σίγουρα γιατί είναι πολλοί οι υποψήφιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:18 Η Φένια '72: #1.232 09-07-09 15:18 Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.233 09-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Click για ανάπτυξη... το φανταζεσαι να τα αμολησουμε ολα σε ενα δωματιο τι εχει να γινει? της γαλης το καγκελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:39 Η Vasiliki86: #1.234 09-07-09 15:39 Μαρια μου το θεωρω πολυ καλη ιδεα αυτο που προτινες για τις δυο υποψηφιοτητες...Ηθελα να στο πω κι εγω αλλα με προλαβες... Ειδες ? Τελικα τα μεγαλα μυαλα συναντιουντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billio Πολύ δραστήριο μέλος Η billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 958 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:53 Η billio έγραψε: #1.235 09-07-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη αλλα αυτη φωτογραφια δεν πρεπει να παει στην ατηγορια Μιστερ Θριλερ αλλα σε νεα κατηγορια Μιστερ ΟΡιΛα!!! Αμαν μας εφαγε ο ατιμος. Και Μιστερ Καρχαρινι θα ελεγα...Μιστερ Γατοκαρχαρινι...Το σκοτωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:00 Η elvenstar: #1.236 09-07-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν φτανει που χεστηκαμε πανω μας με τα φονικα ματια του Mπατ, θυμωνεις κιολας εσυ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω να κάνει καριέρα στο σινεμα ο δαιμονισμένος χαλβας νο 1, ή ο χαλβάς από την κόλαση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν θα ερθεις Αθηνα? Θα στις βρεξω τοτε θυμησε το μου μωρε Αναστασια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια!! Βαλε εκεινη τη φωτο του Περση που....κοιμαται..! μιλαμε μας ειχε κοψει τη χολη:cry:...θυμασαι?? και να την αφιερωσεις στην Ελενα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι θέλω τη φωτογραφία του περσουλίνου μου αμέσως!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό κι αυτο αλλα καλό και το άλλο που πρότεινε η Μαρία απο 2 ψήφους τι λέτε? ? Click για ανάπτυξη... Και 10 ψήφους να έχουμε πάλι πρόβλημα θα έχω ποιο γατάκι να ψηφίσω κ ποιο να αφήσω απ έξω. Πραγματικά είναι δύσκολα τα πράγματα αυτή τη φορά. Οπότε καλύτερα αυτό με τους 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.237 09-07-09 16:56 Παιδια ξαναβαζετε τις κατηγοριες για να αρχισω να ψαχνω φωτογραφιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:10 Η Vasiliki86: #1.238 09-07-09 17:10 1.Mister-Miss Φωτογένεια 2.Mister-Miss Playboy - Playmate 3.Mister-Miss Υπναράς-ου 4.Mister-Miss Βλέμμα 5.Mister-Miss Πατούσα 6.Mister-Miss Παρδάλος-λω 7.Mister-Miss Νάζι 8.Mister-Miss Πατσοκοιλάκι 9.Mister-Miss Ριψοκίνδυνος-η 10.Mister-Miss Μαμάκιας 11.Μiss μαμά 12.Μister-Miss Θρίλλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:12 Η Vasiliki86: #1.239 09-07-09 17:12 Τις εκανα copy paste για να μην ψαχνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:20 Η Φένια '72: #1.240 09-07-09 17:20 Γκρρρ πάλι δεν μπορώ να περάσω φωτογραφία...οχι για συμμετοχή γιατι ειμαστε κορασίδες ακόμη αλλά τιμής ένεκεν ως "γατο-κουκουβαγιάκι θρίλλερ" γμτ έτσι για τη φάση του όλου πράγματος... ^%$@#^%%(%&* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ενα ποτηρι νερο ρε παιδιαααααα μου΄ρθε ζαλη με αυτο το βλεμμα.... Λουκουμακι μου τρανταφυλλενιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.231 09-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε λειγουν οι συμμετοχες? Click για ανάπτυξη... Έχουμε καιρό ... 2 μερούλες ακόμα σίγουρα γιατί είναι πολλοί οι υποψήφιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:18 Η Φένια '72: #1.232 09-07-09 15:18 Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.233 09-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Click για ανάπτυξη... το φανταζεσαι να τα αμολησουμε ολα σε ενα δωματιο τι εχει να γινει? της γαλης το καγκελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:39 Η Vasiliki86: #1.234 09-07-09 15:39 Μαρια μου το θεωρω πολυ καλη ιδεα αυτο που προτινες για τις δυο υποψηφιοτητες...Ηθελα να στο πω κι εγω αλλα με προλαβες... Ειδες ? Τελικα τα μεγαλα μυαλα συναντιουντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billio Πολύ δραστήριο μέλος Η billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 958 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:53 Η billio έγραψε: #1.235 09-07-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη αλλα αυτη φωτογραφια δεν πρεπει να παει στην ατηγορια Μιστερ Θριλερ αλλα σε νεα κατηγορια Μιστερ ΟΡιΛα!!! Αμαν μας εφαγε ο ατιμος. Και Μιστερ Καρχαρινι θα ελεγα...Μιστερ Γατοκαρχαρινι...Το σκοτωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:00 Η elvenstar: #1.236 09-07-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν φτανει που χεστηκαμε πανω μας με τα φονικα ματια του Mπατ, θυμωνεις κιολας εσυ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω να κάνει καριέρα στο σινεμα ο δαιμονισμένος χαλβας νο 1, ή ο χαλβάς από την κόλαση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν θα ερθεις Αθηνα? Θα στις βρεξω τοτε θυμησε το μου μωρε Αναστασια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια!! Βαλε εκεινη τη φωτο του Περση που....κοιμαται..! μιλαμε μας ειχε κοψει τη χολη:cry:...θυμασαι?? και να την αφιερωσεις στην Ελενα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι θέλω τη φωτογραφία του περσουλίνου μου αμέσως!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό κι αυτο αλλα καλό και το άλλο που πρότεινε η Μαρία απο 2 ψήφους τι λέτε? ? Click για ανάπτυξη... Και 10 ψήφους να έχουμε πάλι πρόβλημα θα έχω ποιο γατάκι να ψηφίσω κ ποιο να αφήσω απ έξω. Πραγματικά είναι δύσκολα τα πράγματα αυτή τη φορά. Οπότε καλύτερα αυτό με τους 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.237 09-07-09 16:56 Παιδια ξαναβαζετε τις κατηγοριες για να αρχισω να ψαχνω φωτογραφιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:10 Η Vasiliki86: #1.238 09-07-09 17:10 1.Mister-Miss Φωτογένεια 2.Mister-Miss Playboy - Playmate 3.Mister-Miss Υπναράς-ου 4.Mister-Miss Βλέμμα 5.Mister-Miss Πατούσα 6.Mister-Miss Παρδάλος-λω 7.Mister-Miss Νάζι 8.Mister-Miss Πατσοκοιλάκι 9.Mister-Miss Ριψοκίνδυνος-η 10.Mister-Miss Μαμάκιας 11.Μiss μαμά 12.Μister-Miss Θρίλλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:12 Η Vasiliki86: #1.239 09-07-09 17:12 Τις εκανα copy paste για να μην ψαχνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:20 Η Φένια '72: #1.240 09-07-09 17:20 Γκρρρ πάλι δεν μπορώ να περάσω φωτογραφία...οχι για συμμετοχή γιατι ειμαστε κορασίδες ακόμη αλλά τιμής ένεκεν ως "γατο-κουκουβαγιάκι θρίλλερ" γμτ έτσι για τη φάση του όλου πράγματος... ^%$@#^%%(%&* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε λειγουν οι συμμετοχες? Click για ανάπτυξη... Έχουμε καιρό ... 2 μερούλες ακόμα σίγουρα γιατί είναι πολλοί οι υποψήφιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:18 Η Φένια '72: #1.232 09-07-09 15:18 Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.233 09-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Click για ανάπτυξη... το φανταζεσαι να τα αμολησουμε ολα σε ενα δωματιο τι εχει να γινει? της γαλης το καγκελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:39 Η Vasiliki86: #1.234 09-07-09 15:39 Μαρια μου το θεωρω πολυ καλη ιδεα αυτο που προτινες για τις δυο υποψηφιοτητες...Ηθελα να στο πω κι εγω αλλα με προλαβες... Ειδες ? Τελικα τα μεγαλα μυαλα συναντιουντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billio Πολύ δραστήριο μέλος Η billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 958 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:53 Η billio έγραψε: #1.235 09-07-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη αλλα αυτη φωτογραφια δεν πρεπει να παει στην ατηγορια Μιστερ Θριλερ αλλα σε νεα κατηγορια Μιστερ ΟΡιΛα!!! Αμαν μας εφαγε ο ατιμος. Και Μιστερ Καρχαρινι θα ελεγα...Μιστερ Γατοκαρχαρινι...Το σκοτωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:00 Η elvenstar: #1.236 09-07-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν φτανει που χεστηκαμε πανω μας με τα φονικα ματια του Mπατ, θυμωνεις κιολας εσυ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω να κάνει καριέρα στο σινεμα ο δαιμονισμένος χαλβας νο 1, ή ο χαλβάς από την κόλαση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν θα ερθεις Αθηνα? Θα στις βρεξω τοτε θυμησε το μου μωρε Αναστασια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια!! Βαλε εκεινη τη φωτο του Περση που....κοιμαται..! μιλαμε μας ειχε κοψει τη χολη:cry:...θυμασαι?? και να την αφιερωσεις στην Ελενα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι θέλω τη φωτογραφία του περσουλίνου μου αμέσως!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό κι αυτο αλλα καλό και το άλλο που πρότεινε η Μαρία απο 2 ψήφους τι λέτε? ? Click για ανάπτυξη... Και 10 ψήφους να έχουμε πάλι πρόβλημα θα έχω ποιο γατάκι να ψηφίσω κ ποιο να αφήσω απ έξω. Πραγματικά είναι δύσκολα τα πράγματα αυτή τη φορά. Οπότε καλύτερα αυτό με τους 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.237 09-07-09 16:56 Παιδια ξαναβαζετε τις κατηγοριες για να αρχισω να ψαχνω φωτογραφιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:10 Η Vasiliki86: #1.238 09-07-09 17:10 1.Mister-Miss Φωτογένεια 2.Mister-Miss Playboy - Playmate 3.Mister-Miss Υπναράς-ου 4.Mister-Miss Βλέμμα 5.Mister-Miss Πατούσα 6.Mister-Miss Παρδάλος-λω 7.Mister-Miss Νάζι 8.Mister-Miss Πατσοκοιλάκι 9.Mister-Miss Ριψοκίνδυνος-η 10.Mister-Miss Μαμάκιας 11.Μiss μαμά 12.Μister-Miss Θρίλλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:12 Η Vasiliki86: #1.239 09-07-09 17:12 Τις εκανα copy paste για να μην ψαχνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:20 Η Φένια '72: #1.240 09-07-09 17:20 Γκρρρ πάλι δεν μπορώ να περάσω φωτογραφία...οχι για συμμετοχή γιατι ειμαστε κορασίδες ακόμη αλλά τιμής ένεκεν ως "γατο-κουκουβαγιάκι θρίλλερ" γμτ έτσι για τη φάση του όλου πράγματος... ^%$@#^%%(%&* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.233 09-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Click για ανάπτυξη... το φανταζεσαι να τα αμολησουμε ολα σε ενα δωματιο τι εχει να γινει? της γαλης το καγκελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:39 Η Vasiliki86: #1.234 09-07-09 15:39 Μαρια μου το θεωρω πολυ καλη ιδεα αυτο που προτινες για τις δυο υποψηφιοτητες...Ηθελα να στο πω κι εγω αλλα με προλαβες... Ειδες ? Τελικα τα μεγαλα μυαλα συναντιουντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billio Πολύ δραστήριο μέλος Η billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 958 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:53 Η billio έγραψε: #1.235 09-07-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη αλλα αυτη φωτογραφια δεν πρεπει να παει στην ατηγορια Μιστερ Θριλερ αλλα σε νεα κατηγορια Μιστερ ΟΡιΛα!!! Αμαν μας εφαγε ο ατιμος. Και Μιστερ Καρχαρινι θα ελεγα...Μιστερ Γατοκαρχαρινι...Το σκοτωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:00 Η elvenstar: #1.236 09-07-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν φτανει που χεστηκαμε πανω μας με τα φονικα ματια του Mπατ, θυμωνεις κιολας εσυ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω να κάνει καριέρα στο σινεμα ο δαιμονισμένος χαλβας νο 1, ή ο χαλβάς από την κόλαση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν θα ερθεις Αθηνα? Θα στις βρεξω τοτε θυμησε το μου μωρε Αναστασια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια!! Βαλε εκεινη τη φωτο του Περση που....κοιμαται..! μιλαμε μας ειχε κοψει τη χολη:cry:...θυμασαι?? και να την αφιερωσεις στην Ελενα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι θέλω τη φωτογραφία του περσουλίνου μου αμέσως!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό κι αυτο αλλα καλό και το άλλο που πρότεινε η Μαρία απο 2 ψήφους τι λέτε? ? Click για ανάπτυξη... Και 10 ψήφους να έχουμε πάλι πρόβλημα θα έχω ποιο γατάκι να ψηφίσω κ ποιο να αφήσω απ έξω. Πραγματικά είναι δύσκολα τα πράγματα αυτή τη φορά. Οπότε καλύτερα αυτό με τους 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.237 09-07-09 16:56 Παιδια ξαναβαζετε τις κατηγοριες για να αρχισω να ψαχνω φωτογραφιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:10 Η Vasiliki86: #1.238 09-07-09 17:10 1.Mister-Miss Φωτογένεια 2.Mister-Miss Playboy - Playmate 3.Mister-Miss Υπναράς-ου 4.Mister-Miss Βλέμμα 5.Mister-Miss Πατούσα 6.Mister-Miss Παρδάλος-λω 7.Mister-Miss Νάζι 8.Mister-Miss Πατσοκοιλάκι 9.Mister-Miss Ριψοκίνδυνος-η 10.Mister-Miss Μαμάκιας 11.Μiss μαμά 12.Μister-Miss Θρίλλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:12 Η Vasiliki86: #1.239 09-07-09 17:12 Τις εκανα copy paste για να μην ψαχνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:20 Η Φένια '72: #1.240 09-07-09 17:20 Γκρρρ πάλι δεν μπορώ να περάσω φωτογραφία...οχι για συμμετοχή γιατι ειμαστε κορασίδες ακόμη αλλά τιμής ένεκεν ως "γατο-κουκουβαγιάκι θρίλλερ" γμτ έτσι για τη φάση του όλου πράγματος... ^%$@#^%%(%&* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ζαλίστηκα.... Μήπως στο τελος πρεπει να οργανωσουμε κι ενα πάρτυ και να αφησουμε τα παιδια να ξεσαλώσουν;; Τοση χαρά μας δινουν ντε... Click για ανάπτυξη... το φανταζεσαι να τα αμολησουμε ολα σε ενα δωματιο τι εχει να γινει? της γαλης το καγκελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:39 Η Vasiliki86: #1.234 09-07-09 15:39 Μαρια μου το θεωρω πολυ καλη ιδεα αυτο που προτινες για τις δυο υποψηφιοτητες...Ηθελα να στο πω κι εγω αλλα με προλαβες... Ειδες ? Τελικα τα μεγαλα μυαλα συναντιουντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billio Πολύ δραστήριο μέλος Η billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 958 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:53 Η billio έγραψε: #1.235 09-07-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη αλλα αυτη φωτογραφια δεν πρεπει να παει στην ατηγορια Μιστερ Θριλερ αλλα σε νεα κατηγορια Μιστερ ΟΡιΛα!!! Αμαν μας εφαγε ο ατιμος. Και Μιστερ Καρχαρινι θα ελεγα...Μιστερ Γατοκαρχαρινι...Το σκοτωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:00 Η elvenstar: #1.236 09-07-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν φτανει που χεστηκαμε πανω μας με τα φονικα ματια του Mπατ, θυμωνεις κιολας εσυ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω να κάνει καριέρα στο σινεμα ο δαιμονισμένος χαλβας νο 1, ή ο χαλβάς από την κόλαση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν θα ερθεις Αθηνα? Θα στις βρεξω τοτε θυμησε το μου μωρε Αναστασια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια!! Βαλε εκεινη τη φωτο του Περση που....κοιμαται..! μιλαμε μας ειχε κοψει τη χολη:cry:...θυμασαι?? και να την αφιερωσεις στην Ελενα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι θέλω τη φωτογραφία του περσουλίνου μου αμέσως!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό κι αυτο αλλα καλό και το άλλο που πρότεινε η Μαρία απο 2 ψήφους τι λέτε? ? Click για ανάπτυξη... Και 10 ψήφους να έχουμε πάλι πρόβλημα θα έχω ποιο γατάκι να ψηφίσω κ ποιο να αφήσω απ έξω. Πραγματικά είναι δύσκολα τα πράγματα αυτή τη φορά. Οπότε καλύτερα αυτό με τους 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.237 09-07-09 16:56 Παιδια ξαναβαζετε τις κατηγοριες για να αρχισω να ψαχνω φωτογραφιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:10 Η Vasiliki86: #1.238 09-07-09 17:10 1.Mister-Miss Φωτογένεια 2.Mister-Miss Playboy - Playmate 3.Mister-Miss Υπναράς-ου 4.Mister-Miss Βλέμμα 5.Mister-Miss Πατούσα 6.Mister-Miss Παρδάλος-λω 7.Mister-Miss Νάζι 8.Mister-Miss Πατσοκοιλάκι 9.Mister-Miss Ριψοκίνδυνος-η 10.Mister-Miss Μαμάκιας 11.Μiss μαμά 12.Μister-Miss Θρίλλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:12 Η Vasiliki86: #1.239 09-07-09 17:12 Τις εκανα copy paste για να μην ψαχνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:20 Η Φένια '72: #1.240 09-07-09 17:20 Γκρρρ πάλι δεν μπορώ να περάσω φωτογραφία...οχι για συμμετοχή γιατι ειμαστε κορασίδες ακόμη αλλά τιμής ένεκεν ως "γατο-κουκουβαγιάκι θρίλλερ" γμτ έτσι για τη φάση του όλου πράγματος... ^%$@#^%%(%&* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρια μου το θεωρω πολυ καλη ιδεα αυτο που προτινες για τις δυο υποψηφιοτητες...Ηθελα να στο πω κι εγω αλλα με προλαβες... Ειδες ? Τελικα τα μεγαλα μυαλα συναντιουντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billio Πολύ δραστήριο μέλος Η billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 958 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 15:53 Η billio έγραψε: #1.235 09-07-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη αλλα αυτη φωτογραφια δεν πρεπει να παει στην ατηγορια Μιστερ Θριλερ αλλα σε νεα κατηγορια Μιστερ ΟΡιΛα!!! Αμαν μας εφαγε ο ατιμος. Και Μιστερ Καρχαρινι θα ελεγα...Μιστερ Γατοκαρχαρινι...Το σκοτωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:00 Η elvenstar: #1.236 09-07-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν φτανει που χεστηκαμε πανω μας με τα φονικα ματια του Mπατ, θυμωνεις κιολας εσυ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω να κάνει καριέρα στο σινεμα ο δαιμονισμένος χαλβας νο 1, ή ο χαλβάς από την κόλαση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν θα ερθεις Αθηνα? Θα στις βρεξω τοτε θυμησε το μου μωρε Αναστασια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια!! Βαλε εκεινη τη φωτο του Περση που....κοιμαται..! μιλαμε μας ειχε κοψει τη χολη:cry:...θυμασαι?? και να την αφιερωσεις στην Ελενα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι θέλω τη φωτογραφία του περσουλίνου μου αμέσως!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό κι αυτο αλλα καλό και το άλλο που πρότεινε η Μαρία απο 2 ψήφους τι λέτε? ? Click για ανάπτυξη... Και 10 ψήφους να έχουμε πάλι πρόβλημα θα έχω ποιο γατάκι να ψηφίσω κ ποιο να αφήσω απ έξω. Πραγματικά είναι δύσκολα τα πράγματα αυτή τη φορά. Οπότε καλύτερα αυτό με τους 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.237 09-07-09 16:56 Παιδια ξαναβαζετε τις κατηγοριες για να αρχισω να ψαχνω φωτογραφιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:10 Η Vasiliki86: #1.238 09-07-09 17:10 1.Mister-Miss Φωτογένεια 2.Mister-Miss Playboy - Playmate 3.Mister-Miss Υπναράς-ου 4.Mister-Miss Βλέμμα 5.Mister-Miss Πατούσα 6.Mister-Miss Παρδάλος-λω 7.Mister-Miss Νάζι 8.Mister-Miss Πατσοκοιλάκι 9.Mister-Miss Ριψοκίνδυνος-η 10.Mister-Miss Μαμάκιας 11.Μiss μαμά 12.Μister-Miss Θρίλλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:12 Η Vasiliki86: #1.239 09-07-09 17:12 Τις εκανα copy paste για να μην ψαχνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:20 Η Φένια '72: #1.240 09-07-09 17:20 Γκρρρ πάλι δεν μπορώ να περάσω φωτογραφία...οχι για συμμετοχή γιατι ειμαστε κορασίδες ακόμη αλλά τιμής ένεκεν ως "γατο-κουκουβαγιάκι θρίλλερ" γμτ έτσι για τη φάση του όλου πράγματος... ^%$@#^%%(%&* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mister Θρίλλερ Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη αλλα αυτη φωτογραφια δεν πρεπει να παει στην ατηγορια Μιστερ Θριλερ αλλα σε νεα κατηγορια Μιστερ ΟΡιΛα!!! Αμαν μας εφαγε ο ατιμος. Και Μιστερ Καρχαρινι θα ελεγα...Μιστερ Γατοκαρχαρινι...Το σκοτωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:00 Η elvenstar: #1.236 09-07-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν φτανει που χεστηκαμε πανω μας με τα φονικα ματια του Mπατ, θυμωνεις κιολας εσυ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω να κάνει καριέρα στο σινεμα ο δαιμονισμένος χαλβας νο 1, ή ο χαλβάς από την κόλαση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν θα ερθεις Αθηνα? Θα στις βρεξω τοτε θυμησε το μου μωρε Αναστασια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια!! Βαλε εκεινη τη φωτο του Περση που....κοιμαται..! μιλαμε μας ειχε κοψει τη χολη:cry:...θυμασαι?? και να την αφιερωσεις στην Ελενα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι θέλω τη φωτογραφία του περσουλίνου μου αμέσως!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό κι αυτο αλλα καλό και το άλλο που πρότεινε η Μαρία απο 2 ψήφους τι λέτε? ? Click για ανάπτυξη... Και 10 ψήφους να έχουμε πάλι πρόβλημα θα έχω ποιο γατάκι να ψηφίσω κ ποιο να αφήσω απ έξω. Πραγματικά είναι δύσκολα τα πράγματα αυτή τη φορά. Οπότε καλύτερα αυτό με τους 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.237 09-07-09 16:56 Παιδια ξαναβαζετε τις κατηγοριες για να αρχισω να ψαχνω φωτογραφιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:10 Η Vasiliki86: #1.238 09-07-09 17:10 1.Mister-Miss Φωτογένεια 2.Mister-Miss Playboy - Playmate 3.Mister-Miss Υπναράς-ου 4.Mister-Miss Βλέμμα 5.Mister-Miss Πατούσα 6.Mister-Miss Παρδάλος-λω 7.Mister-Miss Νάζι 8.Mister-Miss Πατσοκοιλάκι 9.Mister-Miss Ριψοκίνδυνος-η 10.Mister-Miss Μαμάκιας 11.Μiss μαμά 12.Μister-Miss Θρίλλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:12 Η Vasiliki86: #1.239 09-07-09 17:12 Τις εκανα copy paste για να μην ψαχνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:20 Η Φένια '72: #1.240 09-07-09 17:20 Γκρρρ πάλι δεν μπορώ να περάσω φωτογραφία...οχι για συμμετοχή γιατι ειμαστε κορασίδες ακόμη αλλά τιμής ένεκεν ως "γατο-κουκουβαγιάκι θρίλλερ" γμτ έτσι για τη φάση του όλου πράγματος... ^%$@#^%%(%&* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν φτανει που χεστηκαμε πανω μας με τα φονικα ματια του Mπατ, θυμωνεις κιολας εσυ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω να κάνει καριέρα στο σινεμα ο δαιμονισμένος χαλβας νο 1, ή ο χαλβάς από την κόλαση Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν θα ερθεις Αθηνα? Θα στις βρεξω τοτε θυμησε το μου μωρε Αναστασια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια!! Βαλε εκεινη τη φωτο του Περση που....κοιμαται..! μιλαμε μας ειχε κοψει τη χολη:cry:...θυμασαι?? και να την αφιερωσεις στην Ελενα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι θέλω τη φωτογραφία του περσουλίνου μου αμέσως!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό κι αυτο αλλα καλό και το άλλο που πρότεινε η Μαρία απο 2 ψήφους τι λέτε? ? Click για ανάπτυξη... Και 10 ψήφους να έχουμε πάλι πρόβλημα θα έχω ποιο γατάκι να ψηφίσω κ ποιο να αφήσω απ έξω. Πραγματικά είναι δύσκολα τα πράγματα αυτή τη φορά. Οπότε καλύτερα αυτό με τους 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 16:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.237 09-07-09 16:56 Παιδια ξαναβαζετε τις κατηγοριες για να αρχισω να ψαχνω φωτογραφιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:10 Η Vasiliki86: #1.238 09-07-09 17:10 1.Mister-Miss Φωτογένεια 2.Mister-Miss Playboy - Playmate 3.Mister-Miss Υπναράς-ου 4.Mister-Miss Βλέμμα 5.Mister-Miss Πατούσα 6.Mister-Miss Παρδάλος-λω 7.Mister-Miss Νάζι 8.Mister-Miss Πατσοκοιλάκι 9.Mister-Miss Ριψοκίνδυνος-η 10.Mister-Miss Μαμάκιας 11.Μiss μαμά 12.Μister-Miss Θρίλλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:12 Η Vasiliki86: #1.239 09-07-09 17:12 Τις εκανα copy paste για να μην ψαχνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:20 Η Φένια '72: #1.240 09-07-09 17:20 Γκρρρ πάλι δεν μπορώ να περάσω φωτογραφία...οχι για συμμετοχή γιατι ειμαστε κορασίδες ακόμη αλλά τιμής ένεκεν ως "γατο-κουκουβαγιάκι θρίλλερ" γμτ έτσι για τη φάση του όλου πράγματος... ^%$@#^%%(%&* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια ξαναβαζετε τις κατηγοριες για να αρχισω να ψαχνω φωτογραφιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:10 Η Vasiliki86: #1.238 09-07-09 17:10 1.Mister-Miss Φωτογένεια 2.Mister-Miss Playboy - Playmate 3.Mister-Miss Υπναράς-ου 4.Mister-Miss Βλέμμα 5.Mister-Miss Πατούσα 6.Mister-Miss Παρδάλος-λω 7.Mister-Miss Νάζι 8.Mister-Miss Πατσοκοιλάκι 9.Mister-Miss Ριψοκίνδυνος-η 10.Mister-Miss Μαμάκιας 11.Μiss μαμά 12.Μister-Miss Θρίλλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:12 Η Vasiliki86: #1.239 09-07-09 17:12 Τις εκανα copy paste για να μην ψαχνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:20 Η Φένια '72: #1.240 09-07-09 17:20 Γκρρρ πάλι δεν μπορώ να περάσω φωτογραφία...οχι για συμμετοχή γιατι ειμαστε κορασίδες ακόμη αλλά τιμής ένεκεν ως "γατο-κουκουβαγιάκι θρίλλερ" γμτ έτσι για τη φάση του όλου πράγματος... ^%$@#^%%(%&* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1.Mister-Miss Φωτογένεια 2.Mister-Miss Playboy - Playmate 3.Mister-Miss Υπναράς-ου 4.Mister-Miss Βλέμμα 5.Mister-Miss Πατούσα 6.Mister-Miss Παρδάλος-λω 7.Mister-Miss Νάζι 8.Mister-Miss Πατσοκοιλάκι 9.Mister-Miss Ριψοκίνδυνος-η 10.Mister-Miss Μαμάκιας 11.Μiss μαμά 12.Μister-Miss Θρίλλερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:12 Η Vasiliki86: #1.239 09-07-09 17:12 Τις εκανα copy paste για να μην ψαχνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:20 Η Φένια '72: #1.240 09-07-09 17:20 Γκρρρ πάλι δεν μπορώ να περάσω φωτογραφία...οχι για συμμετοχή γιατι ειμαστε κορασίδες ακόμη αλλά τιμής ένεκεν ως "γατο-κουκουβαγιάκι θρίλλερ" γμτ έτσι για τη φάση του όλου πράγματος... ^%$@#^%%(%&* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τις εκανα copy paste για να μην ψαχνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2009 στις 17:20 Η Φένια '72: #1.240 09-07-09 17:20 Γκρρρ πάλι δεν μπορώ να περάσω φωτογραφία...οχι για συμμετοχή γιατι ειμαστε κορασίδες ακόμη αλλά τιμής ένεκεν ως "γατο-κουκουβαγιάκι θρίλλερ" γμτ έτσι για τη φάση του όλου πράγματος... ^%$@#^%%(%&* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γκρρρ πάλι δεν μπορώ να περάσω φωτογραφία...οχι για συμμετοχή γιατι ειμαστε κορασίδες ακόμη αλλά τιμής ένεκεν ως "γατο-κουκουβαγιάκι θρίλλερ" γμτ έτσι για τη φάση του όλου πράγματος... ^%$@#^%%(%&* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.