Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:41 Η Vasiliki86: #1.321 10-07-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α βλέπω έχεις και φθηνά γούστα θα σε ικανοποιήσουμε εύκολα Click για ανάπτυξη... Εμ τι ολοκληρους πρωταθλητες θα βγαλουμε....! Κατσε περιμενε λιγο ακομα να πεσουν οι πολλες προσφορες... Και μετα για σενα θα τους ζητησουμε ταξιδακι στην Καραϊβικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:43 Η Vasiliki86: #1.322 10-07-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και πως ανοίγουμε ένα θεματάκι? Δεν έχω βρεί που πρέπει να πατήσουμε. Click για ανάπτυξη... θα πατησεις το Forum διπλα στο Home (πανω-πανω στη σελιδα σου)θα διαλεξεις την κατηγορια που θες να το φτιαξεις πχ "Οι γατες μου" και εκει θα πατησεις "Νεο θεμα" αυτη την επιλογη θα την βρεις πανω απο το δευτερο πλαισιο νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:45 Η Μαρία Γάτσιου: #1.323 10-07-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και πως ανοίγουμε ένα θεματάκι? Δεν έχω βρεί που πρέπει να πατήσουμε. Click για ανάπτυξη... Πας στο Forum πάνω πάνω στη σελίδα και πατάς μετά βρίσκεις την κατηγορία γενική γατοσυζήτηση, μετά ->οι γάτες μου και πατάς νέο θέμα,ελπίζω να βοήθησα κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.324 10-07-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει??? Click για ανάπτυξη... εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:47 Η ELENIP έγραψε: #1.325 10-07-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #1.326 10-07-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πας στο Forum πάνω πάνω στη σελίδα και πατάς μετά βρίσκεις την κατηγορία γενική γατοσυζήτηση, μετά ->οι γάτες μου και πατάς νέο θέμα,ελπίζω να βοήθησα κάπως Click για ανάπτυξη... Αχ σας ευχαριστώ κορίτσια . Εψανα έψαχνα. Αγγελία είχα καταφέρει να βάλω αλλά εδώ και μέρες δεν μπορούσα να βρώ πως δημιουργείτε καινούργια θέματα. Thanks ναστε καλα φιλάκια:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.327 10-07-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σωστήηηηηηη Click για ανάπτυξη... ε μα...ειναι και Καλοκαιρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:58 Η elvenstar: #1.328 10-07-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει??? Click για ανάπτυξη... Οταν ήμουν μικρή έφτιαχνα πολύ ωραία ποτηράκια από αλουμινόχαρτο αν θέλετε σας κάνω μερικά. Και να είσαστε σίγουρες ότι τέτοια δεν έχουν ούτε τα μει κουν ούτε κανένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:00 Η Felice έγραψε: #1.329 10-07-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει??? Click για ανάπτυξη... Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα polyteleias.png 12,6 KB · Εμφανίσεις: 80 Kypela.jpg 122,3 KB · Εμφανίσεις: 88 1.png 12 KB · Εμφανίσεις: 21 konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Η konstans έγραψε: #1.330 10-07-09 12:02 Αν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ELENIP έγραψε: #1.331 10-07-09 12:06 Ναιαιαιαιαι!! Ο,τι μπορείτε κορίτσια να φτιάξετε είναι ευπρόσδεκτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.332 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η konstans έγραψε: #1.333 10-07-09 12:42 Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.334 10-07-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... ωραία περιμένουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 13:58 Η Ntontini έγραψε: #1.335 10-07-09 13:58 Δηλωνω συμμετοχη με την Κριστυ. Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 14:53 Η staman2 έγραψε: #1.336 10-07-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν αργουσαμε λιγους μηνες θα ειχα τρεις γατες για ανω των 10.Τωρα εχω μονο μια τη Μαγια. Ομως απο 5-10 εχω αρκετα γατονια, με αρχηγο τον IVAN Click για ανάπτυξη... Την αγάπη μου την μεγάαααλη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!! Καλή η ιδέα σου Γιουλάκο Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ουάου!!!! Τι ωραία κύπελλα!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... Ναιιιι κάθε προσφορά δεκτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.337 10-07-09 15:00 O Πέρσης δεν θα διαγωνιστεί;Τι περιμένουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Η Μαρία Γάτσιου: #1.338 10-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες είναι οι φωτογραφίες σου πως να μην είναι με τέτοια όμορφη γατούλα;Να την χαίρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:27 Η staman2 έγραψε: #1.339 10-07-09 15:27 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #1.340 10-07-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Ax ψυχή μου όμορφηνα τον χαίρεσαι είναι τέλειοςστο έχω ξαναπεί βέβαιααλλά δεν πειράζει το ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α βλέπω έχεις και φθηνά γούστα θα σε ικανοποιήσουμε εύκολα Click για ανάπτυξη... Εμ τι ολοκληρους πρωταθλητες θα βγαλουμε....! Κατσε περιμενε λιγο ακομα να πεσουν οι πολλες προσφορες... Και μετα για σενα θα τους ζητησουμε ταξιδακι στην Καραϊβικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:43 Η Vasiliki86: #1.322 10-07-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και πως ανοίγουμε ένα θεματάκι? Δεν έχω βρεί που πρέπει να πατήσουμε. Click για ανάπτυξη... θα πατησεις το Forum διπλα στο Home (πανω-πανω στη σελιδα σου)θα διαλεξεις την κατηγορια που θες να το φτιαξεις πχ "Οι γατες μου" και εκει θα πατησεις "Νεο θεμα" αυτη την επιλογη θα την βρεις πανω απο το δευτερο πλαισιο νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:45 Η Μαρία Γάτσιου: #1.323 10-07-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και πως ανοίγουμε ένα θεματάκι? Δεν έχω βρεί που πρέπει να πατήσουμε. Click για ανάπτυξη... Πας στο Forum πάνω πάνω στη σελίδα και πατάς μετά βρίσκεις την κατηγορία γενική γατοσυζήτηση, μετά ->οι γάτες μου και πατάς νέο θέμα,ελπίζω να βοήθησα κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.324 10-07-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει??? Click για ανάπτυξη... εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:47 Η ELENIP έγραψε: #1.325 10-07-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #1.326 10-07-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πας στο Forum πάνω πάνω στη σελίδα και πατάς μετά βρίσκεις την κατηγορία γενική γατοσυζήτηση, μετά ->οι γάτες μου και πατάς νέο θέμα,ελπίζω να βοήθησα κάπως Click για ανάπτυξη... Αχ σας ευχαριστώ κορίτσια . Εψανα έψαχνα. Αγγελία είχα καταφέρει να βάλω αλλά εδώ και μέρες δεν μπορούσα να βρώ πως δημιουργείτε καινούργια θέματα. Thanks ναστε καλα φιλάκια:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.327 10-07-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σωστήηηηηηη Click για ανάπτυξη... ε μα...ειναι και Καλοκαιρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:58 Η elvenstar: #1.328 10-07-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει??? Click για ανάπτυξη... Οταν ήμουν μικρή έφτιαχνα πολύ ωραία ποτηράκια από αλουμινόχαρτο αν θέλετε σας κάνω μερικά. Και να είσαστε σίγουρες ότι τέτοια δεν έχουν ούτε τα μει κουν ούτε κανένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:00 Η Felice έγραψε: #1.329 10-07-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει??? Click για ανάπτυξη... Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα polyteleias.png 12,6 KB · Εμφανίσεις: 80 Kypela.jpg 122,3 KB · Εμφανίσεις: 88 1.png 12 KB · Εμφανίσεις: 21 konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Η konstans έγραψε: #1.330 10-07-09 12:02 Αν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ELENIP έγραψε: #1.331 10-07-09 12:06 Ναιαιαιαιαι!! Ο,τι μπορείτε κορίτσια να φτιάξετε είναι ευπρόσδεκτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.332 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η konstans έγραψε: #1.333 10-07-09 12:42 Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.334 10-07-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... ωραία περιμένουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 13:58 Η Ntontini έγραψε: #1.335 10-07-09 13:58 Δηλωνω συμμετοχη με την Κριστυ. Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 14:53 Η staman2 έγραψε: #1.336 10-07-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν αργουσαμε λιγους μηνες θα ειχα τρεις γατες για ανω των 10.Τωρα εχω μονο μια τη Μαγια. Ομως απο 5-10 εχω αρκετα γατονια, με αρχηγο τον IVAN Click για ανάπτυξη... Την αγάπη μου την μεγάαααλη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!! Καλή η ιδέα σου Γιουλάκο Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ουάου!!!! Τι ωραία κύπελλα!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... Ναιιιι κάθε προσφορά δεκτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.337 10-07-09 15:00 O Πέρσης δεν θα διαγωνιστεί;Τι περιμένουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Η Μαρία Γάτσιου: #1.338 10-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες είναι οι φωτογραφίες σου πως να μην είναι με τέτοια όμορφη γατούλα;Να την χαίρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:27 Η staman2 έγραψε: #1.339 10-07-09 15:27 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #1.340 10-07-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Ax ψυχή μου όμορφηνα τον χαίρεσαι είναι τέλειοςστο έχω ξαναπεί βέβαιααλλά δεν πειράζει το ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και πως ανοίγουμε ένα θεματάκι? Δεν έχω βρεί που πρέπει να πατήσουμε. Click για ανάπτυξη... θα πατησεις το Forum διπλα στο Home (πανω-πανω στη σελιδα σου)θα διαλεξεις την κατηγορια που θες να το φτιαξεις πχ "Οι γατες μου" και εκει θα πατησεις "Νεο θεμα" αυτη την επιλογη θα την βρεις πανω απο το δευτερο πλαισιο νομιζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:45 Η Μαρία Γάτσιου: #1.323 10-07-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και πως ανοίγουμε ένα θεματάκι? Δεν έχω βρεί που πρέπει να πατήσουμε. Click για ανάπτυξη... Πας στο Forum πάνω πάνω στη σελίδα και πατάς μετά βρίσκεις την κατηγορία γενική γατοσυζήτηση, μετά ->οι γάτες μου και πατάς νέο θέμα,ελπίζω να βοήθησα κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.324 10-07-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει??? Click για ανάπτυξη... εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:47 Η ELENIP έγραψε: #1.325 10-07-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #1.326 10-07-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πας στο Forum πάνω πάνω στη σελίδα και πατάς μετά βρίσκεις την κατηγορία γενική γατοσυζήτηση, μετά ->οι γάτες μου και πατάς νέο θέμα,ελπίζω να βοήθησα κάπως Click για ανάπτυξη... Αχ σας ευχαριστώ κορίτσια . Εψανα έψαχνα. Αγγελία είχα καταφέρει να βάλω αλλά εδώ και μέρες δεν μπορούσα να βρώ πως δημιουργείτε καινούργια θέματα. Thanks ναστε καλα φιλάκια:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.327 10-07-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σωστήηηηηηη Click για ανάπτυξη... ε μα...ειναι και Καλοκαιρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:58 Η elvenstar: #1.328 10-07-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει??? Click για ανάπτυξη... Οταν ήμουν μικρή έφτιαχνα πολύ ωραία ποτηράκια από αλουμινόχαρτο αν θέλετε σας κάνω μερικά. Και να είσαστε σίγουρες ότι τέτοια δεν έχουν ούτε τα μει κουν ούτε κανένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:00 Η Felice έγραψε: #1.329 10-07-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει??? Click για ανάπτυξη... Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα polyteleias.png 12,6 KB · Εμφανίσεις: 80 Kypela.jpg 122,3 KB · Εμφανίσεις: 88 1.png 12 KB · Εμφανίσεις: 21 konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Η konstans έγραψε: #1.330 10-07-09 12:02 Αν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ELENIP έγραψε: #1.331 10-07-09 12:06 Ναιαιαιαιαι!! Ο,τι μπορείτε κορίτσια να φτιάξετε είναι ευπρόσδεκτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.332 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η konstans έγραψε: #1.333 10-07-09 12:42 Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.334 10-07-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... ωραία περιμένουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 13:58 Η Ntontini έγραψε: #1.335 10-07-09 13:58 Δηλωνω συμμετοχη με την Κριστυ. Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 14:53 Η staman2 έγραψε: #1.336 10-07-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν αργουσαμε λιγους μηνες θα ειχα τρεις γατες για ανω των 10.Τωρα εχω μονο μια τη Μαγια. Ομως απο 5-10 εχω αρκετα γατονια, με αρχηγο τον IVAN Click για ανάπτυξη... Την αγάπη μου την μεγάαααλη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!! Καλή η ιδέα σου Γιουλάκο Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ουάου!!!! Τι ωραία κύπελλα!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... Ναιιιι κάθε προσφορά δεκτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.337 10-07-09 15:00 O Πέρσης δεν θα διαγωνιστεί;Τι περιμένουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Η Μαρία Γάτσιου: #1.338 10-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες είναι οι φωτογραφίες σου πως να μην είναι με τέτοια όμορφη γατούλα;Να την χαίρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:27 Η staman2 έγραψε: #1.339 10-07-09 15:27 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #1.340 10-07-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Ax ψυχή μου όμορφηνα τον χαίρεσαι είναι τέλειοςστο έχω ξαναπεί βέβαιααλλά δεν πειράζει το ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και πως ανοίγουμε ένα θεματάκι? Δεν έχω βρεί που πρέπει να πατήσουμε. Click για ανάπτυξη... Πας στο Forum πάνω πάνω στη σελίδα και πατάς μετά βρίσκεις την κατηγορία γενική γατοσυζήτηση, μετά ->οι γάτες μου και πατάς νέο θέμα,ελπίζω να βοήθησα κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.324 10-07-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει??? Click για ανάπτυξη... εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:47 Η ELENIP έγραψε: #1.325 10-07-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #1.326 10-07-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πας στο Forum πάνω πάνω στη σελίδα και πατάς μετά βρίσκεις την κατηγορία γενική γατοσυζήτηση, μετά ->οι γάτες μου και πατάς νέο θέμα,ελπίζω να βοήθησα κάπως Click για ανάπτυξη... Αχ σας ευχαριστώ κορίτσια . Εψανα έψαχνα. Αγγελία είχα καταφέρει να βάλω αλλά εδώ και μέρες δεν μπορούσα να βρώ πως δημιουργείτε καινούργια θέματα. Thanks ναστε καλα φιλάκια:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.327 10-07-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σωστήηηηηηη Click για ανάπτυξη... ε μα...ειναι και Καλοκαιρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:58 Η elvenstar: #1.328 10-07-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει??? Click για ανάπτυξη... Οταν ήμουν μικρή έφτιαχνα πολύ ωραία ποτηράκια από αλουμινόχαρτο αν θέλετε σας κάνω μερικά. Και να είσαστε σίγουρες ότι τέτοια δεν έχουν ούτε τα μει κουν ούτε κανένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:00 Η Felice έγραψε: #1.329 10-07-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει??? Click για ανάπτυξη... Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα polyteleias.png 12,6 KB · Εμφανίσεις: 80 Kypela.jpg 122,3 KB · Εμφανίσεις: 88 1.png 12 KB · Εμφανίσεις: 21 konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Η konstans έγραψε: #1.330 10-07-09 12:02 Αν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ELENIP έγραψε: #1.331 10-07-09 12:06 Ναιαιαιαιαι!! Ο,τι μπορείτε κορίτσια να φτιάξετε είναι ευπρόσδεκτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.332 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η konstans έγραψε: #1.333 10-07-09 12:42 Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.334 10-07-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... ωραία περιμένουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 13:58 Η Ntontini έγραψε: #1.335 10-07-09 13:58 Δηλωνω συμμετοχη με την Κριστυ. Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 14:53 Η staman2 έγραψε: #1.336 10-07-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν αργουσαμε λιγους μηνες θα ειχα τρεις γατες για ανω των 10.Τωρα εχω μονο μια τη Μαγια. Ομως απο 5-10 εχω αρκετα γατονια, με αρχηγο τον IVAN Click για ανάπτυξη... Την αγάπη μου την μεγάαααλη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!! Καλή η ιδέα σου Γιουλάκο Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ουάου!!!! Τι ωραία κύπελλα!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... Ναιιιι κάθε προσφορά δεκτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.337 10-07-09 15:00 O Πέρσης δεν θα διαγωνιστεί;Τι περιμένουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Η Μαρία Γάτσιου: #1.338 10-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες είναι οι φωτογραφίες σου πως να μην είναι με τέτοια όμορφη γατούλα;Να την χαίρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:27 Η staman2 έγραψε: #1.339 10-07-09 15:27 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #1.340 10-07-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Ax ψυχή μου όμορφηνα τον χαίρεσαι είναι τέλειοςστο έχω ξαναπεί βέβαιααλλά δεν πειράζει το ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει??? Click για ανάπτυξη... εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:47 Η ELENIP έγραψε: #1.325 10-07-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #1.326 10-07-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πας στο Forum πάνω πάνω στη σελίδα και πατάς μετά βρίσκεις την κατηγορία γενική γατοσυζήτηση, μετά ->οι γάτες μου και πατάς νέο θέμα,ελπίζω να βοήθησα κάπως Click για ανάπτυξη... Αχ σας ευχαριστώ κορίτσια . Εψανα έψαχνα. Αγγελία είχα καταφέρει να βάλω αλλά εδώ και μέρες δεν μπορούσα να βρώ πως δημιουργείτε καινούργια θέματα. Thanks ναστε καλα φιλάκια:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.327 10-07-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σωστήηηηηηη Click για ανάπτυξη... ε μα...ειναι και Καλοκαιρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:58 Η elvenstar: #1.328 10-07-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει??? Click για ανάπτυξη... Οταν ήμουν μικρή έφτιαχνα πολύ ωραία ποτηράκια από αλουμινόχαρτο αν θέλετε σας κάνω μερικά. Και να είσαστε σίγουρες ότι τέτοια δεν έχουν ούτε τα μει κουν ούτε κανένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:00 Η Felice έγραψε: #1.329 10-07-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει??? Click για ανάπτυξη... Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα polyteleias.png 12,6 KB · Εμφανίσεις: 80 Kypela.jpg 122,3 KB · Εμφανίσεις: 88 1.png 12 KB · Εμφανίσεις: 21 konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Η konstans έγραψε: #1.330 10-07-09 12:02 Αν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ELENIP έγραψε: #1.331 10-07-09 12:06 Ναιαιαιαιαι!! Ο,τι μπορείτε κορίτσια να φτιάξετε είναι ευπρόσδεκτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.332 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η konstans έγραψε: #1.333 10-07-09 12:42 Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.334 10-07-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... ωραία περιμένουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 13:58 Η Ntontini έγραψε: #1.335 10-07-09 13:58 Δηλωνω συμμετοχη με την Κριστυ. Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 14:53 Η staman2 έγραψε: #1.336 10-07-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν αργουσαμε λιγους μηνες θα ειχα τρεις γατες για ανω των 10.Τωρα εχω μονο μια τη Μαγια. Ομως απο 5-10 εχω αρκετα γατονια, με αρχηγο τον IVAN Click για ανάπτυξη... Την αγάπη μου την μεγάαααλη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!! Καλή η ιδέα σου Γιουλάκο Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ουάου!!!! Τι ωραία κύπελλα!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... Ναιιιι κάθε προσφορά δεκτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.337 10-07-09 15:00 O Πέρσης δεν θα διαγωνιστεί;Τι περιμένουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Η Μαρία Γάτσιου: #1.338 10-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες είναι οι φωτογραφίες σου πως να μην είναι με τέτοια όμορφη γατούλα;Να την χαίρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:27 Η staman2 έγραψε: #1.339 10-07-09 15:27 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #1.340 10-07-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Ax ψυχή μου όμορφηνα τον χαίρεσαι είναι τέλειοςστο έχω ξαναπεί βέβαιααλλά δεν πειράζει το ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #1.326 10-07-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πας στο Forum πάνω πάνω στη σελίδα και πατάς μετά βρίσκεις την κατηγορία γενική γατοσυζήτηση, μετά ->οι γάτες μου και πατάς νέο θέμα,ελπίζω να βοήθησα κάπως Click για ανάπτυξη... Αχ σας ευχαριστώ κορίτσια . Εψανα έψαχνα. Αγγελία είχα καταφέρει να βάλω αλλά εδώ και μέρες δεν μπορούσα να βρώ πως δημιουργείτε καινούργια θέματα. Thanks ναστε καλα φιλάκια:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.327 10-07-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σωστήηηηηηη Click για ανάπτυξη... ε μα...ειναι και Καλοκαιρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:58 Η elvenstar: #1.328 10-07-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει??? Click για ανάπτυξη... Οταν ήμουν μικρή έφτιαχνα πολύ ωραία ποτηράκια από αλουμινόχαρτο αν θέλετε σας κάνω μερικά. Και να είσαστε σίγουρες ότι τέτοια δεν έχουν ούτε τα μει κουν ούτε κανένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:00 Η Felice έγραψε: #1.329 10-07-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει??? Click για ανάπτυξη... Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα polyteleias.png 12,6 KB · Εμφανίσεις: 80 Kypela.jpg 122,3 KB · Εμφανίσεις: 88 1.png 12 KB · Εμφανίσεις: 21 konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Η konstans έγραψε: #1.330 10-07-09 12:02 Αν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ELENIP έγραψε: #1.331 10-07-09 12:06 Ναιαιαιαιαι!! Ο,τι μπορείτε κορίτσια να φτιάξετε είναι ευπρόσδεκτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.332 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η konstans έγραψε: #1.333 10-07-09 12:42 Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.334 10-07-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... ωραία περιμένουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 13:58 Η Ntontini έγραψε: #1.335 10-07-09 13:58 Δηλωνω συμμετοχη με την Κριστυ. Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 14:53 Η staman2 έγραψε: #1.336 10-07-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν αργουσαμε λιγους μηνες θα ειχα τρεις γατες για ανω των 10.Τωρα εχω μονο μια τη Μαγια. Ομως απο 5-10 εχω αρκετα γατονια, με αρχηγο τον IVAN Click για ανάπτυξη... Την αγάπη μου την μεγάαααλη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!! Καλή η ιδέα σου Γιουλάκο Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ουάου!!!! Τι ωραία κύπελλα!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... Ναιιιι κάθε προσφορά δεκτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.337 10-07-09 15:00 O Πέρσης δεν θα διαγωνιστεί;Τι περιμένουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Η Μαρία Γάτσιου: #1.338 10-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες είναι οι φωτογραφίες σου πως να μην είναι με τέτοια όμορφη γατούλα;Να την χαίρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:27 Η staman2 έγραψε: #1.339 10-07-09 15:27 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #1.340 10-07-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Ax ψυχή μου όμορφηνα τον χαίρεσαι είναι τέλειοςστο έχω ξαναπεί βέβαιααλλά δεν πειράζει το ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πας στο Forum πάνω πάνω στη σελίδα και πατάς μετά βρίσκεις την κατηγορία γενική γατοσυζήτηση, μετά ->οι γάτες μου και πατάς νέο θέμα,ελπίζω να βοήθησα κάπως Click για ανάπτυξη... Αχ σας ευχαριστώ κορίτσια . Εψανα έψαχνα. Αγγελία είχα καταφέρει να βάλω αλλά εδώ και μέρες δεν μπορούσα να βρώ πως δημιουργείτε καινούργια θέματα. Thanks ναστε καλα φιλάκια:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.327 10-07-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σωστήηηηηηη Click για ανάπτυξη... ε μα...ειναι και Καλοκαιρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:58 Η elvenstar: #1.328 10-07-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει??? Click για ανάπτυξη... Οταν ήμουν μικρή έφτιαχνα πολύ ωραία ποτηράκια από αλουμινόχαρτο αν θέλετε σας κάνω μερικά. Και να είσαστε σίγουρες ότι τέτοια δεν έχουν ούτε τα μει κουν ούτε κανένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:00 Η Felice έγραψε: #1.329 10-07-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει??? Click για ανάπτυξη... Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα polyteleias.png 12,6 KB · Εμφανίσεις: 80 Kypela.jpg 122,3 KB · Εμφανίσεις: 88 1.png 12 KB · Εμφανίσεις: 21 konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Η konstans έγραψε: #1.330 10-07-09 12:02 Αν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ELENIP έγραψε: #1.331 10-07-09 12:06 Ναιαιαιαιαι!! Ο,τι μπορείτε κορίτσια να φτιάξετε είναι ευπρόσδεκτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.332 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η konstans έγραψε: #1.333 10-07-09 12:42 Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.334 10-07-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... ωραία περιμένουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 13:58 Η Ntontini έγραψε: #1.335 10-07-09 13:58 Δηλωνω συμμετοχη με την Κριστυ. Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 14:53 Η staman2 έγραψε: #1.336 10-07-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν αργουσαμε λιγους μηνες θα ειχα τρεις γατες για ανω των 10.Τωρα εχω μονο μια τη Μαγια. Ομως απο 5-10 εχω αρκετα γατονια, με αρχηγο τον IVAN Click για ανάπτυξη... Την αγάπη μου την μεγάαααλη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!! Καλή η ιδέα σου Γιουλάκο Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ουάου!!!! Τι ωραία κύπελλα!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... Ναιιιι κάθε προσφορά δεκτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.337 10-07-09 15:00 O Πέρσης δεν θα διαγωνιστεί;Τι περιμένουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Η Μαρία Γάτσιου: #1.338 10-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες είναι οι φωτογραφίες σου πως να μην είναι με τέτοια όμορφη γατούλα;Να την χαίρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:27 Η staman2 έγραψε: #1.339 10-07-09 15:27 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #1.340 10-07-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Ax ψυχή μου όμορφηνα τον χαίρεσαι είναι τέλειοςστο έχω ξαναπεί βέβαιααλλά δεν πειράζει το ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σωστήηηηηηη Click για ανάπτυξη... ε μα...ειναι και Καλοκαιρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:58 Η elvenstar: #1.328 10-07-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει??? Click για ανάπτυξη... Οταν ήμουν μικρή έφτιαχνα πολύ ωραία ποτηράκια από αλουμινόχαρτο αν θέλετε σας κάνω μερικά. Και να είσαστε σίγουρες ότι τέτοια δεν έχουν ούτε τα μει κουν ούτε κανένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:00 Η Felice έγραψε: #1.329 10-07-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει??? Click για ανάπτυξη... Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα polyteleias.png 12,6 KB · Εμφανίσεις: 80 Kypela.jpg 122,3 KB · Εμφανίσεις: 88 1.png 12 KB · Εμφανίσεις: 21 konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Η konstans έγραψε: #1.330 10-07-09 12:02 Αν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ELENIP έγραψε: #1.331 10-07-09 12:06 Ναιαιαιαιαι!! Ο,τι μπορείτε κορίτσια να φτιάξετε είναι ευπρόσδεκτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.332 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η konstans έγραψε: #1.333 10-07-09 12:42 Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.334 10-07-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... ωραία περιμένουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 13:58 Η Ntontini έγραψε: #1.335 10-07-09 13:58 Δηλωνω συμμετοχη με την Κριστυ. Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 14:53 Η staman2 έγραψε: #1.336 10-07-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν αργουσαμε λιγους μηνες θα ειχα τρεις γατες για ανω των 10.Τωρα εχω μονο μια τη Μαγια. Ομως απο 5-10 εχω αρκετα γατονια, με αρχηγο τον IVAN Click για ανάπτυξη... Την αγάπη μου την μεγάαααλη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!! Καλή η ιδέα σου Γιουλάκο Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ουάου!!!! Τι ωραία κύπελλα!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... Ναιιιι κάθε προσφορά δεκτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.337 10-07-09 15:00 O Πέρσης δεν θα διαγωνιστεί;Τι περιμένουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Η Μαρία Γάτσιου: #1.338 10-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες είναι οι φωτογραφίες σου πως να μην είναι με τέτοια όμορφη γατούλα;Να την χαίρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:27 Η staman2 έγραψε: #1.339 10-07-09 15:27 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #1.340 10-07-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Ax ψυχή μου όμορφηνα τον χαίρεσαι είναι τέλειοςστο έχω ξαναπεί βέβαιααλλά δεν πειράζει το ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει??? Click για ανάπτυξη... Οταν ήμουν μικρή έφτιαχνα πολύ ωραία ποτηράκια από αλουμινόχαρτο αν θέλετε σας κάνω μερικά. Και να είσαστε σίγουρες ότι τέτοια δεν έχουν ούτε τα μει κουν ούτε κανένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:00 Η Felice έγραψε: #1.329 10-07-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει??? Click για ανάπτυξη... Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα polyteleias.png 12,6 KB · Εμφανίσεις: 80 Kypela.jpg 122,3 KB · Εμφανίσεις: 88 1.png 12 KB · Εμφανίσεις: 21 konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Η konstans έγραψε: #1.330 10-07-09 12:02 Αν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ELENIP έγραψε: #1.331 10-07-09 12:06 Ναιαιαιαιαι!! Ο,τι μπορείτε κορίτσια να φτιάξετε είναι ευπρόσδεκτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.332 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η konstans έγραψε: #1.333 10-07-09 12:42 Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.334 10-07-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... ωραία περιμένουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 13:58 Η Ntontini έγραψε: #1.335 10-07-09 13:58 Δηλωνω συμμετοχη με την Κριστυ. Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 14:53 Η staman2 έγραψε: #1.336 10-07-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν αργουσαμε λιγους μηνες θα ειχα τρεις γατες για ανω των 10.Τωρα εχω μονο μια τη Μαγια. Ομως απο 5-10 εχω αρκετα γατονια, με αρχηγο τον IVAN Click για ανάπτυξη... Την αγάπη μου την μεγάαααλη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!! Καλή η ιδέα σου Γιουλάκο Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ουάου!!!! Τι ωραία κύπελλα!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... Ναιιιι κάθε προσφορά δεκτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.337 10-07-09 15:00 O Πέρσης δεν θα διαγωνιστεί;Τι περιμένουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Η Μαρία Γάτσιου: #1.338 10-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες είναι οι φωτογραφίες σου πως να μην είναι με τέτοια όμορφη γατούλα;Να την χαίρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:27 Η staman2 έγραψε: #1.339 10-07-09 15:27 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #1.340 10-07-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Ax ψυχή μου όμορφηνα τον χαίρεσαι είναι τέλειοςστο έχω ξαναπεί βέβαιααλλά δεν πειράζει το ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει??? Click για ανάπτυξη... Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Η konstans έγραψε: #1.330 10-07-09 12:02 Αν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ELENIP έγραψε: #1.331 10-07-09 12:06 Ναιαιαιαιαι!! Ο,τι μπορείτε κορίτσια να φτιάξετε είναι ευπρόσδεκτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.332 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η konstans έγραψε: #1.333 10-07-09 12:42 Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.334 10-07-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... ωραία περιμένουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 13:58 Η Ntontini έγραψε: #1.335 10-07-09 13:58 Δηλωνω συμμετοχη με την Κριστυ. Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 14:53 Η staman2 έγραψε: #1.336 10-07-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν αργουσαμε λιγους μηνες θα ειχα τρεις γατες για ανω των 10.Τωρα εχω μονο μια τη Μαγια. Ομως απο 5-10 εχω αρκετα γατονια, με αρχηγο τον IVAN Click για ανάπτυξη... Την αγάπη μου την μεγάαααλη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!! Καλή η ιδέα σου Γιουλάκο Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ουάου!!!! Τι ωραία κύπελλα!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... Ναιιιι κάθε προσφορά δεκτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.337 10-07-09 15:00 O Πέρσης δεν θα διαγωνιστεί;Τι περιμένουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Η Μαρία Γάτσιου: #1.338 10-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες είναι οι φωτογραφίες σου πως να μην είναι με τέτοια όμορφη γατούλα;Να την χαίρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:27 Η staman2 έγραψε: #1.339 10-07-09 15:27 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #1.340 10-07-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Ax ψυχή μου όμορφηνα τον χαίρεσαι είναι τέλειοςστο έχω ξαναπεί βέβαιααλλά δεν πειράζει το ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ELENIP έγραψε: #1.331 10-07-09 12:06 Ναιαιαιαιαι!! Ο,τι μπορείτε κορίτσια να φτιάξετε είναι ευπρόσδεκτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.332 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η konstans έγραψε: #1.333 10-07-09 12:42 Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.334 10-07-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... ωραία περιμένουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 13:58 Η Ntontini έγραψε: #1.335 10-07-09 13:58 Δηλωνω συμμετοχη με την Κριστυ. Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 14:53 Η staman2 έγραψε: #1.336 10-07-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν αργουσαμε λιγους μηνες θα ειχα τρεις γατες για ανω των 10.Τωρα εχω μονο μια τη Μαγια. Ομως απο 5-10 εχω αρκετα γατονια, με αρχηγο τον IVAN Click για ανάπτυξη... Την αγάπη μου την μεγάαααλη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!! Καλή η ιδέα σου Γιουλάκο Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ουάου!!!! Τι ωραία κύπελλα!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... Ναιιιι κάθε προσφορά δεκτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.337 10-07-09 15:00 O Πέρσης δεν θα διαγωνιστεί;Τι περιμένουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Η Μαρία Γάτσιου: #1.338 10-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες είναι οι φωτογραφίες σου πως να μην είναι με τέτοια όμορφη γατούλα;Να την χαίρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:27 Η staman2 έγραψε: #1.339 10-07-09 15:27 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #1.340 10-07-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Ax ψυχή μου όμορφηνα τον χαίρεσαι είναι τέλειοςστο έχω ξαναπεί βέβαιααλλά δεν πειράζει το ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναιαιαιαιαι!! Ο,τι μπορείτε κορίτσια να φτιάξετε είναι ευπρόσδεκτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Μαρία Γάτσιου: #1.332 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η konstans έγραψε: #1.333 10-07-09 12:42 Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.334 10-07-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... ωραία περιμένουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 13:58 Η Ntontini έγραψε: #1.335 10-07-09 13:58 Δηλωνω συμμετοχη με την Κριστυ. Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 14:53 Η staman2 έγραψε: #1.336 10-07-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν αργουσαμε λιγους μηνες θα ειχα τρεις γατες για ανω των 10.Τωρα εχω μονο μια τη Μαγια. Ομως απο 5-10 εχω αρκετα γατονια, με αρχηγο τον IVAN Click για ανάπτυξη... Την αγάπη μου την μεγάαααλη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!! Καλή η ιδέα σου Γιουλάκο Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ουάου!!!! Τι ωραία κύπελλα!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... Ναιιιι κάθε προσφορά δεκτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.337 10-07-09 15:00 O Πέρσης δεν θα διαγωνιστεί;Τι περιμένουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Η Μαρία Γάτσιου: #1.338 10-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες είναι οι φωτογραφίες σου πως να μην είναι με τέτοια όμορφη γατούλα;Να την χαίρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:27 Η staman2 έγραψε: #1.339 10-07-09 15:27 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #1.340 10-07-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Ax ψυχή μου όμορφηνα τον χαίρεσαι είναι τέλειοςστο έχω ξαναπεί βέβαιααλλά δεν πειράζει το ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η konstans έγραψε: #1.333 10-07-09 12:42 Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.334 10-07-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... ωραία περιμένουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 13:58 Η Ntontini έγραψε: #1.335 10-07-09 13:58 Δηλωνω συμμετοχη με την Κριστυ. Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 14:53 Η staman2 έγραψε: #1.336 10-07-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν αργουσαμε λιγους μηνες θα ειχα τρεις γατες για ανω των 10.Τωρα εχω μονο μια τη Μαγια. Ομως απο 5-10 εχω αρκετα γατονια, με αρχηγο τον IVAN Click για ανάπτυξη... Την αγάπη μου την μεγάαααλη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!! Καλή η ιδέα σου Γιουλάκο Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ουάου!!!! Τι ωραία κύπελλα!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... Ναιιιι κάθε προσφορά δεκτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.337 10-07-09 15:00 O Πέρσης δεν θα διαγωνιστεί;Τι περιμένουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Η Μαρία Γάτσιου: #1.338 10-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες είναι οι φωτογραφίες σου πως να μην είναι με τέτοια όμορφη γατούλα;Να την χαίρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:27 Η staman2 έγραψε: #1.339 10-07-09 15:27 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #1.340 10-07-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Ax ψυχή μου όμορφηνα τον χαίρεσαι είναι τέλειοςστο έχω ξαναπεί βέβαιααλλά δεν πειράζει το ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.334 10-07-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... ωραία περιμένουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 13:58 Η Ntontini έγραψε: #1.335 10-07-09 13:58 Δηλωνω συμμετοχη με την Κριστυ. Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 14:53 Η staman2 έγραψε: #1.336 10-07-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν αργουσαμε λιγους μηνες θα ειχα τρεις γατες για ανω των 10.Τωρα εχω μονο μια τη Μαγια. Ομως απο 5-10 εχω αρκετα γατονια, με αρχηγο τον IVAN Click για ανάπτυξη... Την αγάπη μου την μεγάαααλη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!! Καλή η ιδέα σου Γιουλάκο Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ουάου!!!! Τι ωραία κύπελλα!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... Ναιιιι κάθε προσφορά δεκτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.337 10-07-09 15:00 O Πέρσης δεν θα διαγωνιστεί;Τι περιμένουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Η Μαρία Γάτσιου: #1.338 10-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες είναι οι φωτογραφίες σου πως να μην είναι με τέτοια όμορφη γατούλα;Να την χαίρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:27 Η staman2 έγραψε: #1.339 10-07-09 15:27 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #1.340 10-07-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Ax ψυχή μου όμορφηνα τον χαίρεσαι είναι τέλειοςστο έχω ξαναπεί βέβαιααλλά δεν πειράζει το ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... ωραία περιμένουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 13:58 Η Ntontini έγραψε: #1.335 10-07-09 13:58 Δηλωνω συμμετοχη με την Κριστυ. Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 14:53 Η staman2 έγραψε: #1.336 10-07-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν αργουσαμε λιγους μηνες θα ειχα τρεις γατες για ανω των 10.Τωρα εχω μονο μια τη Μαγια. Ομως απο 5-10 εχω αρκετα γατονια, με αρχηγο τον IVAN Click για ανάπτυξη... Την αγάπη μου την μεγάαααλη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!! Καλή η ιδέα σου Γιουλάκο Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ουάου!!!! Τι ωραία κύπελλα!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... Ναιιιι κάθε προσφορά δεκτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.337 10-07-09 15:00 O Πέρσης δεν θα διαγωνιστεί;Τι περιμένουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Η Μαρία Γάτσιου: #1.338 10-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες είναι οι φωτογραφίες σου πως να μην είναι με τέτοια όμορφη γατούλα;Να την χαίρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:27 Η staman2 έγραψε: #1.339 10-07-09 15:27 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #1.340 10-07-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Ax ψυχή μου όμορφηνα τον χαίρεσαι είναι τέλειοςστο έχω ξαναπεί βέβαιααλλά δεν πειράζει το ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δηλωνω συμμετοχη με την Κριστυ. Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 14:53 Η staman2 έγραψε: #1.336 10-07-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν αργουσαμε λιγους μηνες θα ειχα τρεις γατες για ανω των 10.Τωρα εχω μονο μια τη Μαγια. Ομως απο 5-10 εχω αρκετα γατονια, με αρχηγο τον IVAN Click για ανάπτυξη... Την αγάπη μου την μεγάαααλη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!! Καλή η ιδέα σου Γιουλάκο Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ουάου!!!! Τι ωραία κύπελλα!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... Ναιιιι κάθε προσφορά δεκτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.337 10-07-09 15:00 O Πέρσης δεν θα διαγωνιστεί;Τι περιμένουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Η Μαρία Γάτσιου: #1.338 10-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες είναι οι φωτογραφίες σου πως να μην είναι με τέτοια όμορφη γατούλα;Να την χαίρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:27 Η staman2 έγραψε: #1.339 10-07-09 15:27 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #1.340 10-07-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Ax ψυχή μου όμορφηνα τον χαίρεσαι είναι τέλειοςστο έχω ξαναπεί βέβαιααλλά δεν πειράζει το ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν αργουσαμε λιγους μηνες θα ειχα τρεις γατες για ανω των 10.Τωρα εχω μονο μια τη Μαγια. Ομως απο 5-10 εχω αρκετα γατονια, με αρχηγο τον IVAN Click για ανάπτυξη... Την αγάπη μου την μεγάαααλη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!! Καλή η ιδέα σου Γιουλάκο Αρχική Δημοσίευση από Felice: Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ουάου!!!! Τι ωραία κύπελλα!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε Click για ανάπτυξη... Ναιιιι κάθε προσφορά δεκτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.337 10-07-09 15:00 O Πέρσης δεν θα διαγωνιστεί;Τι περιμένουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Η Μαρία Γάτσιου: #1.338 10-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες είναι οι φωτογραφίες σου πως να μην είναι με τέτοια όμορφη γατούλα;Να την χαίρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:27 Η staman2 έγραψε: #1.339 10-07-09 15:27 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #1.340 10-07-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Ax ψυχή μου όμορφηνα τον χαίρεσαι είναι τέλειοςστο έχω ξαναπεί βέβαιααλλά δεν πειράζει το ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
O Πέρσης δεν θα διαγωνιστεί;Τι περιμένουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Η Μαρία Γάτσιου: #1.338 10-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες είναι οι φωτογραφίες σου πως να μην είναι με τέτοια όμορφη γατούλα;Να την χαίρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:27 Η staman2 έγραψε: #1.339 10-07-09 15:27 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #1.340 10-07-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Ax ψυχή μου όμορφηνα τον χαίρεσαι είναι τέλειοςστο έχω ξαναπεί βέβαιααλλά δεν πειράζει το ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Miss Φωτογενεια: Miss Υπναρου: Miss Βλεμμα: PlayMate: Miss Πατουσα: Πατσοκοιλιτσα: Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες είναι οι φωτογραφίες σου πως να μην είναι με τέτοια όμορφη γατούλα;Να την χαίρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:27 Η staman2 έγραψε: #1.339 10-07-09 15:27 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #1.340 10-07-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Ax ψυχή μου όμορφηνα τον χαίρεσαι είναι τέλειοςστο έχω ξαναπεί βέβαιααλλά δεν πειράζει το ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #1.340 10-07-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Ax ψυχή μου όμορφηνα τον χαίρεσαι είναι τέλειοςστο έχω ξαναπεί βέβαιααλλά δεν πειράζει το ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mister Playboy MisterΥπναράς MisterΠαρδάλος MisterΝάζι Mister Πατσοκοιλάκι Click για ανάπτυξη... Ax ψυχή μου όμορφηνα τον χαίρεσαι είναι τέλειοςστο έχω ξαναπεί βέβαιααλλά δεν πειράζει το ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.