Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Α βλέπω έχεις και φθηνά γούστα θα σε ικανοποιήσουμε εύκολα![]()

Εμ τι ολοκληρους πρωταθλητες θα βγαλουμε....!

Κατσε περιμενε λιγο ακομα να πεσουν οι πολλες προσφορες... Και μετα για σενα θα τους ζητησουμε ταξιδακι στην Καραϊβικη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
θα πατησεις το Forum διπλα στο Home (πανω-πανω στη σελιδα σου)θα διαλεξεις την κατηγορια που θες να το φτιαξεις πχ "Οι γατες μου"Και πως ανοίγουμε ένα θεματάκι?
Δεν έχω βρεί που πρέπει να πατήσουμε.![]()
και εκει θα πατησεις "Νεο θεμα" αυτη την επιλογη θα την βρεις πανω απο το δευτερο πλαισιο νομιζω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Πας στο Forum πάνω πάνω στη σελίδα και πατάς μετά βρίσκεις την κατηγορία γενική γατοσυζήτηση, μετά ->οι γάτες μου και πατάς νέο θέμα,ελπίζω να βοήθησα κάπωςΚαι πως ανοίγουμε ένα θεματάκι?
Δεν έχω βρεί που πρέπει να πατήσουμε.![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση τηςΠρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει???![]()

ELENIP
Διάσημο μέλος
εγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της![]()

Σωστήηηηηηη
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ σας ευχαριστώ κορίτσια . Εψανα έψαχνα. Αγγελία είχα καταφέρει να βάλω αλλά εδώ και μέρες δεν μπορούσα να βρώ πως δημιουργείτε καινούργια θέματα.Πας στο Forum πάνω πάνω στη σελίδα και πατάς μετά βρίσκεις την κατηγορία γενική γατοσυζήτηση, μετά ->οι γάτες μου και πατάς νέο θέμα,ελπίζω να βοήθησα κάπως![]()
Thanks ναστε καλα
φιλάκια
:kiss::kiss:
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ε μα...ειναι και Καλοκαιρακι
Σωστήηηηηηη

elvenstar
Επιφανές μέλος
Οταν ήμουν μικρή έφτιαχνα πολύ ωραία ποτηράκια από αλουμινόχαρτο αν θέλετε σας κάνω μερικά. Και να είσαστε σίγουρες ότι τέτοια δεν έχουν ούτε τα μει κουν ούτε κανέναςΠρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει???![]()

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Πρέπει οι νικητές να κερδίσουν κάτι! Μαρία φτιάξε μερικά κύπελλα για τους νικητές! Τι! μόνο η κοπελιά απο το Main θα έχει???![]()
Συνημμένα
konstans
Περιβόητο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ωραία ιδέαΑν θέλετε πάντως μπορώ να φτιάξω αναμνηστικά χαρτιά![]()

konstans
Περιβόητο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ωραία περιμένουμεΜην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε![]()

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Miss Φωτογενεια:
Miss Υπναρου:
Miss Βλεμμα:
PlayMate:
Miss Πατουσα:
Πατσοκοιλιτσα:
Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!!
staman2
Περιβόητο μέλος
Την αγάπη μου την μεγάαααλη!Αν αργουσαμε λιγους μηνες θα ειχα τρεις γατες για ανω των 10.Τωρα εχω μονο μια τη Μαγια.
Ομως απο 5-10 εχω αρκετα γατονια, με αρχηγο τον IVAN

Κι εγώ!!! Καλή η ιδέα σου Γιουλάκοεγω προτιμω η γατα μου να κερδισει αντι για κυπελα κανενα ταξειδακι...κι επειδη οι γατες μισουν τα ταξειδια και την αλλαγη περιβαλλοντος να παω εγω στη θεση της![]()

Ουάου!!!! Τι ωραία κύπελλα!!!!!!![]()
Τι άκουσα κάτι για κύπελα?Πάρτε μερικά για να έχετε.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)![]()

Ναιιιι κάθε προσφορά δεκτή!!!Μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα πολύ ουάου, θα το μελετήσω το ΣΚ και θα σας στείλω ένα δείγμα να μου πείτε![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Τι περιμένουμε;

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
πολύ ωραίες είναι οι φωτογραφίες σου πως να μην είναι με τέτοια όμορφη γατούλα;Να την χαίρεσαιMiss Φωτογενεια:
![]()
Miss Υπναρου:
![]()
Miss Βλεμμα:
![]()
PlayMate:
![]()
Miss Πατουσα:
![]()
Πατσοκοιλιτσα:
![]()
Ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτο και συγχαρητιρια στα γατακια που νηκισαν στον διαγωνισμο 5-12 μηνων αλλα και σε αυτα που δεν νηκισαν.Ειναι ολα τους υπεροχα !!!!!!!!

staman2
Περιβόητο μέλος
Mister Playboy
MisterΥπναράς
MisterΠαρδάλος
MisterΝάζι
Mister Πατσοκοιλάκι
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ax ψυχή μου όμορφηMister Playboy
![]()
MisterΥπναράς
![]()
MisterΠαρδάλος
![]()
MisterΝάζι
![]()
Mister Πατσοκοιλάκι
![]()

να τον χαίρεσαι είναι τέλειος
στο έχω ξαναπεί βέβαια
αλλά δεν πειράζει το ξαναλέω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool