Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:45 Η Μαρία Γάτσιου: #1.341 10-07-09 15:45 Μήπως πρέπει ο Περσούλης να πάρει μέρος και σαν Mister μαμά;;Πιστεύω να καταλαβαίνουν όλοι που αναφέρομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η Nonika έγραψε: #1.342 10-07-09 15:52 Τι τελειες φωτο!!! Θες να βουτηξεις μεσα στη γουνα στην κοιλιτσα του και να κοιμηθεις εκει μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 16:40 Η Βαβελόψαρο: #1.343 10-07-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: MisterΠαρδάλος Click για ανάπτυξη... Πραγματικά εκπληκτικός ο Πέρσης!!!!!! Κοιτάξτε εδώ φατσόνι!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 19:49 Η Νεκταρια έγραψε: #1.344 10-07-09 19:49 MISTER PLAYBOY MAINE COON TROY MISS ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΗ ΜΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:01 Η mickey mouse: #1.345 10-07-09 20:01 Λοιπόν κορίτσια επειδή δεν ξέρω τις κατηγορίες βάζω στο ...περίπου τις υποψηφιότητες του Τούλη και της Πούπσυ (ηλικίες 1-5)και επίσης πείτε μου πως και που ψηφίζουμε διοτι αδύνατον να διαβάσω όοοοοολο το θρεντ Μαμάκιας Υπναρού Τρυφερός/χαδιάρης/Άρχοντας ότι θέλετε Πατούσια ΣΤΑΡ όχι παίζουμε Υπναράς και παιδική μας φωτό ασυναγώνιστη επίσης!!! Μις Πατσοκοιλιά Κωλόγατα (συμπαθάτε μας) ή η περιέργεια κόλησε στον κό... της γάτας!!! χεχεχεχε Αααααααυτά απο μας και pls ενημερώστε μας για την ψηφοφορία Η....υπερήφανη Ελληνίδα μάνα Μίκυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:19 Η Nonika έγραψε: #1.346 10-07-09 20:19 Για μιστερ παρδαλος-παρδαλω τι παιζει;Εννοω...δεν το πιανω,τι σημαινει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:24 Η ιβανα έγραψε: #1.347 10-07-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Για μιστερ παρδαλος-παρδαλω τι παιζει;Εννοω...δεν το πιανω,τι σημαινει;; Click για ανάπτυξη... οτι ειναι η μπιζου. τρελλιαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:45 Η Nonika έγραψε: #1.348 10-07-09 20:45 Ααααααα!Τι κριμα,δεν παιζει σ'αυτην την κατηγορια η Μπιζου,μονο ο Ραμσης ο οποιος κοιμαται ορθιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:52 Η Μαρία Γάτσιου: #1.349 10-07-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Λοιπόν κορίτσια επειδή δεν ξέρω τις κατηγορίες βάζω στο ...περίπου τις υποψηφιότητες του Τούλη και της Πούπσυ (ηλικίες 1-5)και επίσης πείτε μου πως και που ψηφίζουμε διοτι αδύνατον να διαβάσω όοοοοολο το θρεντ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορίαμου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:52 Η tzoutzou έγραψε: #1.350 10-07-09 20:52 Leia συνεχεια....(μια μια θα τις βαζω) Μiss Μπαμπακιας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:58 Η Μαρία Γάτσιου: #1.351 10-07-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Leia συνεχεια....(μια μια θα τις βαζω) Μiss Μπαμπακιας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Miss μπαμπάκια δεν έχουμεεσύ με την κόρη σου δεν έχεις καμιά σε τρυφερή στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η mickey mouse: #1.352 10-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορίαμου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα Click για ανάπτυξη... Mαρία μας σας ευχαριστούμε πολύ-πολύ με ταπεινή συγκίνηση για τα καμάρια μου η Ελληνίδα μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:07 Η tzoutzou έγραψε: #1.353 10-07-09 21:07 Tρυφερη στιγμη?????Ας γελασω...!!! Βαλτην, παιδακι μου, στο Miss Μαμακιας και πες πως ειμαι εγω στη φωτο Τι μαμακιας τι μπαμπακιας??????Αν τα βαζαμε και τα δυο θα εβγαινε μεγαλος ο τιτλος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η staman2 έγραψε: #1.354 10-07-09 21:39 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Μr βλέμμα Μr φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 22:29 Η elvenstar: #1.355 10-07-09 22:29 Candy/miss playmate Bat/Mister playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:29 Η Ελένη Άνση: #1.356 11-07-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mην ακούω τέτοιατο καθένα έχει την ομορφιά του και είναι ξεχωριστό η κάθε ράτσα έχει τις χάρες της Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.357 11-07-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Click για ανάπτυξη... O Άρης σκίζει γενικότερα και σαν υπναράς και σαν όλα τα υπόλοιπαπανέμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η Luna έγραψε: #1.358 11-07-09 01:21 miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:28 Η Μαρία Γάτσιου: #1.359 11-07-09 01:28 Lunaki μου γλυκόσαν λούτρινη είναικαλά στο θρίλλερ σκιάχτηκα λίγο είναι η αλήθεια...(μας λείπει η φωτογραφία για miss μαμά,δεν την εμφανίζει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:31 Η Luna έγραψε: #1.360 11-07-09 01:31 ωωωωωω!!!!!!!!!!ευχαριστουυυμε!!!!!δεν με βλεπετε αλλα κορδωνομαι τωρα... παμε παλι την miss μαμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως πρέπει ο Περσούλης να πάρει μέρος και σαν Mister μαμά;;Πιστεύω να καταλαβαίνουν όλοι που αναφέρομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 15:52 Η Nonika έγραψε: #1.342 10-07-09 15:52 Τι τελειες φωτο!!! Θες να βουτηξεις μεσα στη γουνα στην κοιλιτσα του και να κοιμηθεις εκει μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 16:40 Η Βαβελόψαρο: #1.343 10-07-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: MisterΠαρδάλος Click για ανάπτυξη... Πραγματικά εκπληκτικός ο Πέρσης!!!!!! Κοιτάξτε εδώ φατσόνι!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 19:49 Η Νεκταρια έγραψε: #1.344 10-07-09 19:49 MISTER PLAYBOY MAINE COON TROY MISS ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΗ ΜΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:01 Η mickey mouse: #1.345 10-07-09 20:01 Λοιπόν κορίτσια επειδή δεν ξέρω τις κατηγορίες βάζω στο ...περίπου τις υποψηφιότητες του Τούλη και της Πούπσυ (ηλικίες 1-5)και επίσης πείτε μου πως και που ψηφίζουμε διοτι αδύνατον να διαβάσω όοοοοολο το θρεντ Μαμάκιας Υπναρού Τρυφερός/χαδιάρης/Άρχοντας ότι θέλετε Πατούσια ΣΤΑΡ όχι παίζουμε Υπναράς και παιδική μας φωτό ασυναγώνιστη επίσης!!! Μις Πατσοκοιλιά Κωλόγατα (συμπαθάτε μας) ή η περιέργεια κόλησε στον κό... της γάτας!!! χεχεχεχε Αααααααυτά απο μας και pls ενημερώστε μας για την ψηφοφορία Η....υπερήφανη Ελληνίδα μάνα Μίκυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:19 Η Nonika έγραψε: #1.346 10-07-09 20:19 Για μιστερ παρδαλος-παρδαλω τι παιζει;Εννοω...δεν το πιανω,τι σημαινει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:24 Η ιβανα έγραψε: #1.347 10-07-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Για μιστερ παρδαλος-παρδαλω τι παιζει;Εννοω...δεν το πιανω,τι σημαινει;; Click για ανάπτυξη... οτι ειναι η μπιζου. τρελλιαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:45 Η Nonika έγραψε: #1.348 10-07-09 20:45 Ααααααα!Τι κριμα,δεν παιζει σ'αυτην την κατηγορια η Μπιζου,μονο ο Ραμσης ο οποιος κοιμαται ορθιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:52 Η Μαρία Γάτσιου: #1.349 10-07-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Λοιπόν κορίτσια επειδή δεν ξέρω τις κατηγορίες βάζω στο ...περίπου τις υποψηφιότητες του Τούλη και της Πούπσυ (ηλικίες 1-5)και επίσης πείτε μου πως και που ψηφίζουμε διοτι αδύνατον να διαβάσω όοοοοολο το θρεντ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορίαμου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:52 Η tzoutzou έγραψε: #1.350 10-07-09 20:52 Leia συνεχεια....(μια μια θα τις βαζω) Μiss Μπαμπακιας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:58 Η Μαρία Γάτσιου: #1.351 10-07-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Leia συνεχεια....(μια μια θα τις βαζω) Μiss Μπαμπακιας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Miss μπαμπάκια δεν έχουμεεσύ με την κόρη σου δεν έχεις καμιά σε τρυφερή στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η mickey mouse: #1.352 10-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορίαμου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα Click για ανάπτυξη... Mαρία μας σας ευχαριστούμε πολύ-πολύ με ταπεινή συγκίνηση για τα καμάρια μου η Ελληνίδα μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:07 Η tzoutzou έγραψε: #1.353 10-07-09 21:07 Tρυφερη στιγμη?????Ας γελασω...!!! Βαλτην, παιδακι μου, στο Miss Μαμακιας και πες πως ειμαι εγω στη φωτο Τι μαμακιας τι μπαμπακιας??????Αν τα βαζαμε και τα δυο θα εβγαινε μεγαλος ο τιτλος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η staman2 έγραψε: #1.354 10-07-09 21:39 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Μr βλέμμα Μr φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 22:29 Η elvenstar: #1.355 10-07-09 22:29 Candy/miss playmate Bat/Mister playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:29 Η Ελένη Άνση: #1.356 11-07-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mην ακούω τέτοιατο καθένα έχει την ομορφιά του και είναι ξεχωριστό η κάθε ράτσα έχει τις χάρες της Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.357 11-07-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Click για ανάπτυξη... O Άρης σκίζει γενικότερα και σαν υπναράς και σαν όλα τα υπόλοιπαπανέμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η Luna έγραψε: #1.358 11-07-09 01:21 miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:28 Η Μαρία Γάτσιου: #1.359 11-07-09 01:28 Lunaki μου γλυκόσαν λούτρινη είναικαλά στο θρίλλερ σκιάχτηκα λίγο είναι η αλήθεια...(μας λείπει η φωτογραφία για miss μαμά,δεν την εμφανίζει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:31 Η Luna έγραψε: #1.360 11-07-09 01:31 ωωωωωω!!!!!!!!!!ευχαριστουυυμε!!!!!δεν με βλεπετε αλλα κορδωνομαι τωρα... παμε παλι την miss μαμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι τελειες φωτο!!! Θες να βουτηξεις μεσα στη γουνα στην κοιλιτσα του και να κοιμηθεις εκει μεσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 16:40 Η Βαβελόψαρο: #1.343 10-07-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: MisterΠαρδάλος Click για ανάπτυξη... Πραγματικά εκπληκτικός ο Πέρσης!!!!!! Κοιτάξτε εδώ φατσόνι!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 19:49 Η Νεκταρια έγραψε: #1.344 10-07-09 19:49 MISTER PLAYBOY MAINE COON TROY MISS ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΗ ΜΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:01 Η mickey mouse: #1.345 10-07-09 20:01 Λοιπόν κορίτσια επειδή δεν ξέρω τις κατηγορίες βάζω στο ...περίπου τις υποψηφιότητες του Τούλη και της Πούπσυ (ηλικίες 1-5)και επίσης πείτε μου πως και που ψηφίζουμε διοτι αδύνατον να διαβάσω όοοοοολο το θρεντ Μαμάκιας Υπναρού Τρυφερός/χαδιάρης/Άρχοντας ότι θέλετε Πατούσια ΣΤΑΡ όχι παίζουμε Υπναράς και παιδική μας φωτό ασυναγώνιστη επίσης!!! Μις Πατσοκοιλιά Κωλόγατα (συμπαθάτε μας) ή η περιέργεια κόλησε στον κό... της γάτας!!! χεχεχεχε Αααααααυτά απο μας και pls ενημερώστε μας για την ψηφοφορία Η....υπερήφανη Ελληνίδα μάνα Μίκυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:19 Η Nonika έγραψε: #1.346 10-07-09 20:19 Για μιστερ παρδαλος-παρδαλω τι παιζει;Εννοω...δεν το πιανω,τι σημαινει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:24 Η ιβανα έγραψε: #1.347 10-07-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Για μιστερ παρδαλος-παρδαλω τι παιζει;Εννοω...δεν το πιανω,τι σημαινει;; Click για ανάπτυξη... οτι ειναι η μπιζου. τρελλιαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:45 Η Nonika έγραψε: #1.348 10-07-09 20:45 Ααααααα!Τι κριμα,δεν παιζει σ'αυτην την κατηγορια η Μπιζου,μονο ο Ραμσης ο οποιος κοιμαται ορθιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:52 Η Μαρία Γάτσιου: #1.349 10-07-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Λοιπόν κορίτσια επειδή δεν ξέρω τις κατηγορίες βάζω στο ...περίπου τις υποψηφιότητες του Τούλη και της Πούπσυ (ηλικίες 1-5)και επίσης πείτε μου πως και που ψηφίζουμε διοτι αδύνατον να διαβάσω όοοοοολο το θρεντ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορίαμου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:52 Η tzoutzou έγραψε: #1.350 10-07-09 20:52 Leia συνεχεια....(μια μια θα τις βαζω) Μiss Μπαμπακιας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:58 Η Μαρία Γάτσιου: #1.351 10-07-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Leia συνεχεια....(μια μια θα τις βαζω) Μiss Μπαμπακιας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Miss μπαμπάκια δεν έχουμεεσύ με την κόρη σου δεν έχεις καμιά σε τρυφερή στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η mickey mouse: #1.352 10-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορίαμου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα Click για ανάπτυξη... Mαρία μας σας ευχαριστούμε πολύ-πολύ με ταπεινή συγκίνηση για τα καμάρια μου η Ελληνίδα μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:07 Η tzoutzou έγραψε: #1.353 10-07-09 21:07 Tρυφερη στιγμη?????Ας γελασω...!!! Βαλτην, παιδακι μου, στο Miss Μαμακιας και πες πως ειμαι εγω στη φωτο Τι μαμακιας τι μπαμπακιας??????Αν τα βαζαμε και τα δυο θα εβγαινε μεγαλος ο τιτλος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η staman2 έγραψε: #1.354 10-07-09 21:39 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Μr βλέμμα Μr φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 22:29 Η elvenstar: #1.355 10-07-09 22:29 Candy/miss playmate Bat/Mister playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:29 Η Ελένη Άνση: #1.356 11-07-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mην ακούω τέτοιατο καθένα έχει την ομορφιά του και είναι ξεχωριστό η κάθε ράτσα έχει τις χάρες της Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.357 11-07-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Click για ανάπτυξη... O Άρης σκίζει γενικότερα και σαν υπναράς και σαν όλα τα υπόλοιπαπανέμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η Luna έγραψε: #1.358 11-07-09 01:21 miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:28 Η Μαρία Γάτσιου: #1.359 11-07-09 01:28 Lunaki μου γλυκόσαν λούτρινη είναικαλά στο θρίλλερ σκιάχτηκα λίγο είναι η αλήθεια...(μας λείπει η φωτογραφία για miss μαμά,δεν την εμφανίζει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:31 Η Luna έγραψε: #1.360 11-07-09 01:31 ωωωωωω!!!!!!!!!!ευχαριστουυυμε!!!!!δεν με βλεπετε αλλα κορδωνομαι τωρα... παμε παλι την miss μαμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: MisterΠαρδάλος Click για ανάπτυξη... Πραγματικά εκπληκτικός ο Πέρσης!!!!!! Κοιτάξτε εδώ φατσόνι!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 19:49 Η Νεκταρια έγραψε: #1.344 10-07-09 19:49 MISTER PLAYBOY MAINE COON TROY MISS ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΗ ΜΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:01 Η mickey mouse: #1.345 10-07-09 20:01 Λοιπόν κορίτσια επειδή δεν ξέρω τις κατηγορίες βάζω στο ...περίπου τις υποψηφιότητες του Τούλη και της Πούπσυ (ηλικίες 1-5)και επίσης πείτε μου πως και που ψηφίζουμε διοτι αδύνατον να διαβάσω όοοοοολο το θρεντ Μαμάκιας Υπναρού Τρυφερός/χαδιάρης/Άρχοντας ότι θέλετε Πατούσια ΣΤΑΡ όχι παίζουμε Υπναράς και παιδική μας φωτό ασυναγώνιστη επίσης!!! Μις Πατσοκοιλιά Κωλόγατα (συμπαθάτε μας) ή η περιέργεια κόλησε στον κό... της γάτας!!! χεχεχεχε Αααααααυτά απο μας και pls ενημερώστε μας για την ψηφοφορία Η....υπερήφανη Ελληνίδα μάνα Μίκυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:19 Η Nonika έγραψε: #1.346 10-07-09 20:19 Για μιστερ παρδαλος-παρδαλω τι παιζει;Εννοω...δεν το πιανω,τι σημαινει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:24 Η ιβανα έγραψε: #1.347 10-07-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Για μιστερ παρδαλος-παρδαλω τι παιζει;Εννοω...δεν το πιανω,τι σημαινει;; Click για ανάπτυξη... οτι ειναι η μπιζου. τρελλιαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:45 Η Nonika έγραψε: #1.348 10-07-09 20:45 Ααααααα!Τι κριμα,δεν παιζει σ'αυτην την κατηγορια η Μπιζου,μονο ο Ραμσης ο οποιος κοιμαται ορθιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:52 Η Μαρία Γάτσιου: #1.349 10-07-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Λοιπόν κορίτσια επειδή δεν ξέρω τις κατηγορίες βάζω στο ...περίπου τις υποψηφιότητες του Τούλη και της Πούπσυ (ηλικίες 1-5)και επίσης πείτε μου πως και που ψηφίζουμε διοτι αδύνατον να διαβάσω όοοοοολο το θρεντ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορίαμου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:52 Η tzoutzou έγραψε: #1.350 10-07-09 20:52 Leia συνεχεια....(μια μια θα τις βαζω) Μiss Μπαμπακιας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:58 Η Μαρία Γάτσιου: #1.351 10-07-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Leia συνεχεια....(μια μια θα τις βαζω) Μiss Μπαμπακιας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Miss μπαμπάκια δεν έχουμεεσύ με την κόρη σου δεν έχεις καμιά σε τρυφερή στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η mickey mouse: #1.352 10-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορίαμου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα Click για ανάπτυξη... Mαρία μας σας ευχαριστούμε πολύ-πολύ με ταπεινή συγκίνηση για τα καμάρια μου η Ελληνίδα μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:07 Η tzoutzou έγραψε: #1.353 10-07-09 21:07 Tρυφερη στιγμη?????Ας γελασω...!!! Βαλτην, παιδακι μου, στο Miss Μαμακιας και πες πως ειμαι εγω στη φωτο Τι μαμακιας τι μπαμπακιας??????Αν τα βαζαμε και τα δυο θα εβγαινε μεγαλος ο τιτλος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η staman2 έγραψε: #1.354 10-07-09 21:39 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Μr βλέμμα Μr φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 22:29 Η elvenstar: #1.355 10-07-09 22:29 Candy/miss playmate Bat/Mister playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:29 Η Ελένη Άνση: #1.356 11-07-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mην ακούω τέτοιατο καθένα έχει την ομορφιά του και είναι ξεχωριστό η κάθε ράτσα έχει τις χάρες της Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.357 11-07-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Click για ανάπτυξη... O Άρης σκίζει γενικότερα και σαν υπναράς και σαν όλα τα υπόλοιπαπανέμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η Luna έγραψε: #1.358 11-07-09 01:21 miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:28 Η Μαρία Γάτσιου: #1.359 11-07-09 01:28 Lunaki μου γλυκόσαν λούτρινη είναικαλά στο θρίλλερ σκιάχτηκα λίγο είναι η αλήθεια...(μας λείπει η φωτογραφία για miss μαμά,δεν την εμφανίζει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:31 Η Luna έγραψε: #1.360 11-07-09 01:31 ωωωωωω!!!!!!!!!!ευχαριστουυυμε!!!!!δεν με βλεπετε αλλα κορδωνομαι τωρα... παμε παλι την miss μαμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
MISTER PLAYBOY MAINE COON TROY MISS ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΗ ΜΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:01 Η mickey mouse: #1.345 10-07-09 20:01 Λοιπόν κορίτσια επειδή δεν ξέρω τις κατηγορίες βάζω στο ...περίπου τις υποψηφιότητες του Τούλη και της Πούπσυ (ηλικίες 1-5)και επίσης πείτε μου πως και που ψηφίζουμε διοτι αδύνατον να διαβάσω όοοοοολο το θρεντ Μαμάκιας Υπναρού Τρυφερός/χαδιάρης/Άρχοντας ότι θέλετε Πατούσια ΣΤΑΡ όχι παίζουμε Υπναράς και παιδική μας φωτό ασυναγώνιστη επίσης!!! Μις Πατσοκοιλιά Κωλόγατα (συμπαθάτε μας) ή η περιέργεια κόλησε στον κό... της γάτας!!! χεχεχεχε Αααααααυτά απο μας και pls ενημερώστε μας για την ψηφοφορία Η....υπερήφανη Ελληνίδα μάνα Μίκυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:19 Η Nonika έγραψε: #1.346 10-07-09 20:19 Για μιστερ παρδαλος-παρδαλω τι παιζει;Εννοω...δεν το πιανω,τι σημαινει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:24 Η ιβανα έγραψε: #1.347 10-07-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Για μιστερ παρδαλος-παρδαλω τι παιζει;Εννοω...δεν το πιανω,τι σημαινει;; Click για ανάπτυξη... οτι ειναι η μπιζου. τρελλιαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:45 Η Nonika έγραψε: #1.348 10-07-09 20:45 Ααααααα!Τι κριμα,δεν παιζει σ'αυτην την κατηγορια η Μπιζου,μονο ο Ραμσης ο οποιος κοιμαται ορθιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:52 Η Μαρία Γάτσιου: #1.349 10-07-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Λοιπόν κορίτσια επειδή δεν ξέρω τις κατηγορίες βάζω στο ...περίπου τις υποψηφιότητες του Τούλη και της Πούπσυ (ηλικίες 1-5)και επίσης πείτε μου πως και που ψηφίζουμε διοτι αδύνατον να διαβάσω όοοοοολο το θρεντ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορίαμου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:52 Η tzoutzou έγραψε: #1.350 10-07-09 20:52 Leia συνεχεια....(μια μια θα τις βαζω) Μiss Μπαμπακιας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:58 Η Μαρία Γάτσιου: #1.351 10-07-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Leia συνεχεια....(μια μια θα τις βαζω) Μiss Μπαμπακιας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Miss μπαμπάκια δεν έχουμεεσύ με την κόρη σου δεν έχεις καμιά σε τρυφερή στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η mickey mouse: #1.352 10-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορίαμου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα Click για ανάπτυξη... Mαρία μας σας ευχαριστούμε πολύ-πολύ με ταπεινή συγκίνηση για τα καμάρια μου η Ελληνίδα μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:07 Η tzoutzou έγραψε: #1.353 10-07-09 21:07 Tρυφερη στιγμη?????Ας γελασω...!!! Βαλτην, παιδακι μου, στο Miss Μαμακιας και πες πως ειμαι εγω στη φωτο Τι μαμακιας τι μπαμπακιας??????Αν τα βαζαμε και τα δυο θα εβγαινε μεγαλος ο τιτλος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η staman2 έγραψε: #1.354 10-07-09 21:39 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Μr βλέμμα Μr φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 22:29 Η elvenstar: #1.355 10-07-09 22:29 Candy/miss playmate Bat/Mister playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:29 Η Ελένη Άνση: #1.356 11-07-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mην ακούω τέτοιατο καθένα έχει την ομορφιά του και είναι ξεχωριστό η κάθε ράτσα έχει τις χάρες της Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.357 11-07-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Click για ανάπτυξη... O Άρης σκίζει γενικότερα και σαν υπναράς και σαν όλα τα υπόλοιπαπανέμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η Luna έγραψε: #1.358 11-07-09 01:21 miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:28 Η Μαρία Γάτσιου: #1.359 11-07-09 01:28 Lunaki μου γλυκόσαν λούτρινη είναικαλά στο θρίλλερ σκιάχτηκα λίγο είναι η αλήθεια...(μας λείπει η φωτογραφία για miss μαμά,δεν την εμφανίζει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:31 Η Luna έγραψε: #1.360 11-07-09 01:31 ωωωωωω!!!!!!!!!!ευχαριστουυυμε!!!!!δεν με βλεπετε αλλα κορδωνομαι τωρα... παμε παλι την miss μαμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν κορίτσια επειδή δεν ξέρω τις κατηγορίες βάζω στο ...περίπου τις υποψηφιότητες του Τούλη και της Πούπσυ (ηλικίες 1-5)και επίσης πείτε μου πως και που ψηφίζουμε διοτι αδύνατον να διαβάσω όοοοοολο το θρεντ Μαμάκιας Υπναρού Τρυφερός/χαδιάρης/Άρχοντας ότι θέλετε Πατούσια ΣΤΑΡ όχι παίζουμε Υπναράς και παιδική μας φωτό ασυναγώνιστη επίσης!!! Μις Πατσοκοιλιά Κωλόγατα (συμπαθάτε μας) ή η περιέργεια κόλησε στον κό... της γάτας!!! χεχεχεχε Αααααααυτά απο μας και pls ενημερώστε μας για την ψηφοφορία Η....υπερήφανη Ελληνίδα μάνα Μίκυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:19 Η Nonika έγραψε: #1.346 10-07-09 20:19 Για μιστερ παρδαλος-παρδαλω τι παιζει;Εννοω...δεν το πιανω,τι σημαινει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:24 Η ιβανα έγραψε: #1.347 10-07-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Για μιστερ παρδαλος-παρδαλω τι παιζει;Εννοω...δεν το πιανω,τι σημαινει;; Click για ανάπτυξη... οτι ειναι η μπιζου. τρελλιαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:45 Η Nonika έγραψε: #1.348 10-07-09 20:45 Ααααααα!Τι κριμα,δεν παιζει σ'αυτην την κατηγορια η Μπιζου,μονο ο Ραμσης ο οποιος κοιμαται ορθιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:52 Η Μαρία Γάτσιου: #1.349 10-07-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Λοιπόν κορίτσια επειδή δεν ξέρω τις κατηγορίες βάζω στο ...περίπου τις υποψηφιότητες του Τούλη και της Πούπσυ (ηλικίες 1-5)και επίσης πείτε μου πως και που ψηφίζουμε διοτι αδύνατον να διαβάσω όοοοοολο το θρεντ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορίαμου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:52 Η tzoutzou έγραψε: #1.350 10-07-09 20:52 Leia συνεχεια....(μια μια θα τις βαζω) Μiss Μπαμπακιας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:58 Η Μαρία Γάτσιου: #1.351 10-07-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Leia συνεχεια....(μια μια θα τις βαζω) Μiss Μπαμπακιας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Miss μπαμπάκια δεν έχουμεεσύ με την κόρη σου δεν έχεις καμιά σε τρυφερή στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η mickey mouse: #1.352 10-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορίαμου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα Click για ανάπτυξη... Mαρία μας σας ευχαριστούμε πολύ-πολύ με ταπεινή συγκίνηση για τα καμάρια μου η Ελληνίδα μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:07 Η tzoutzou έγραψε: #1.353 10-07-09 21:07 Tρυφερη στιγμη?????Ας γελασω...!!! Βαλτην, παιδακι μου, στο Miss Μαμακιας και πες πως ειμαι εγω στη φωτο Τι μαμακιας τι μπαμπακιας??????Αν τα βαζαμε και τα δυο θα εβγαινε μεγαλος ο τιτλος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η staman2 έγραψε: #1.354 10-07-09 21:39 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Μr βλέμμα Μr φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 22:29 Η elvenstar: #1.355 10-07-09 22:29 Candy/miss playmate Bat/Mister playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:29 Η Ελένη Άνση: #1.356 11-07-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mην ακούω τέτοιατο καθένα έχει την ομορφιά του και είναι ξεχωριστό η κάθε ράτσα έχει τις χάρες της Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.357 11-07-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Click για ανάπτυξη... O Άρης σκίζει γενικότερα και σαν υπναράς και σαν όλα τα υπόλοιπαπανέμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η Luna έγραψε: #1.358 11-07-09 01:21 miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:28 Η Μαρία Γάτσιου: #1.359 11-07-09 01:28 Lunaki μου γλυκόσαν λούτρινη είναικαλά στο θρίλλερ σκιάχτηκα λίγο είναι η αλήθεια...(μας λείπει η φωτογραφία για miss μαμά,δεν την εμφανίζει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:31 Η Luna έγραψε: #1.360 11-07-09 01:31 ωωωωωω!!!!!!!!!!ευχαριστουυυμε!!!!!δεν με βλεπετε αλλα κορδωνομαι τωρα... παμε παλι την miss μαμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για μιστερ παρδαλος-παρδαλω τι παιζει;Εννοω...δεν το πιανω,τι σημαινει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:24 Η ιβανα έγραψε: #1.347 10-07-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Για μιστερ παρδαλος-παρδαλω τι παιζει;Εννοω...δεν το πιανω,τι σημαινει;; Click για ανάπτυξη... οτι ειναι η μπιζου. τρελλιαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:45 Η Nonika έγραψε: #1.348 10-07-09 20:45 Ααααααα!Τι κριμα,δεν παιζει σ'αυτην την κατηγορια η Μπιζου,μονο ο Ραμσης ο οποιος κοιμαται ορθιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:52 Η Μαρία Γάτσιου: #1.349 10-07-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Λοιπόν κορίτσια επειδή δεν ξέρω τις κατηγορίες βάζω στο ...περίπου τις υποψηφιότητες του Τούλη και της Πούπσυ (ηλικίες 1-5)και επίσης πείτε μου πως και που ψηφίζουμε διοτι αδύνατον να διαβάσω όοοοοολο το θρεντ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορίαμου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:52 Η tzoutzou έγραψε: #1.350 10-07-09 20:52 Leia συνεχεια....(μια μια θα τις βαζω) Μiss Μπαμπακιας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:58 Η Μαρία Γάτσιου: #1.351 10-07-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Leia συνεχεια....(μια μια θα τις βαζω) Μiss Μπαμπακιας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Miss μπαμπάκια δεν έχουμεεσύ με την κόρη σου δεν έχεις καμιά σε τρυφερή στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η mickey mouse: #1.352 10-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορίαμου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα Click για ανάπτυξη... Mαρία μας σας ευχαριστούμε πολύ-πολύ με ταπεινή συγκίνηση για τα καμάρια μου η Ελληνίδα μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:07 Η tzoutzou έγραψε: #1.353 10-07-09 21:07 Tρυφερη στιγμη?????Ας γελασω...!!! Βαλτην, παιδακι μου, στο Miss Μαμακιας και πες πως ειμαι εγω στη φωτο Τι μαμακιας τι μπαμπακιας??????Αν τα βαζαμε και τα δυο θα εβγαινε μεγαλος ο τιτλος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η staman2 έγραψε: #1.354 10-07-09 21:39 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Μr βλέμμα Μr φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 22:29 Η elvenstar: #1.355 10-07-09 22:29 Candy/miss playmate Bat/Mister playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:29 Η Ελένη Άνση: #1.356 11-07-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mην ακούω τέτοιατο καθένα έχει την ομορφιά του και είναι ξεχωριστό η κάθε ράτσα έχει τις χάρες της Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.357 11-07-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Click για ανάπτυξη... O Άρης σκίζει γενικότερα και σαν υπναράς και σαν όλα τα υπόλοιπαπανέμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η Luna έγραψε: #1.358 11-07-09 01:21 miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:28 Η Μαρία Γάτσιου: #1.359 11-07-09 01:28 Lunaki μου γλυκόσαν λούτρινη είναικαλά στο θρίλλερ σκιάχτηκα λίγο είναι η αλήθεια...(μας λείπει η φωτογραφία για miss μαμά,δεν την εμφανίζει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:31 Η Luna έγραψε: #1.360 11-07-09 01:31 ωωωωωω!!!!!!!!!!ευχαριστουυυμε!!!!!δεν με βλεπετε αλλα κορδωνομαι τωρα... παμε παλι την miss μαμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Για μιστερ παρδαλος-παρδαλω τι παιζει;Εννοω...δεν το πιανω,τι σημαινει;; Click για ανάπτυξη... οτι ειναι η μπιζου. τρελλιαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:45 Η Nonika έγραψε: #1.348 10-07-09 20:45 Ααααααα!Τι κριμα,δεν παιζει σ'αυτην την κατηγορια η Μπιζου,μονο ο Ραμσης ο οποιος κοιμαται ορθιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:52 Η Μαρία Γάτσιου: #1.349 10-07-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Λοιπόν κορίτσια επειδή δεν ξέρω τις κατηγορίες βάζω στο ...περίπου τις υποψηφιότητες του Τούλη και της Πούπσυ (ηλικίες 1-5)και επίσης πείτε μου πως και που ψηφίζουμε διοτι αδύνατον να διαβάσω όοοοοολο το θρεντ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορίαμου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:52 Η tzoutzou έγραψε: #1.350 10-07-09 20:52 Leia συνεχεια....(μια μια θα τις βαζω) Μiss Μπαμπακιας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:58 Η Μαρία Γάτσιου: #1.351 10-07-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Leia συνεχεια....(μια μια θα τις βαζω) Μiss Μπαμπακιας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Miss μπαμπάκια δεν έχουμεεσύ με την κόρη σου δεν έχεις καμιά σε τρυφερή στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η mickey mouse: #1.352 10-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορίαμου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα Click για ανάπτυξη... Mαρία μας σας ευχαριστούμε πολύ-πολύ με ταπεινή συγκίνηση για τα καμάρια μου η Ελληνίδα μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:07 Η tzoutzou έγραψε: #1.353 10-07-09 21:07 Tρυφερη στιγμη?????Ας γελασω...!!! Βαλτην, παιδακι μου, στο Miss Μαμακιας και πες πως ειμαι εγω στη φωτο Τι μαμακιας τι μπαμπακιας??????Αν τα βαζαμε και τα δυο θα εβγαινε μεγαλος ο τιτλος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η staman2 έγραψε: #1.354 10-07-09 21:39 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Μr βλέμμα Μr φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 22:29 Η elvenstar: #1.355 10-07-09 22:29 Candy/miss playmate Bat/Mister playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:29 Η Ελένη Άνση: #1.356 11-07-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mην ακούω τέτοιατο καθένα έχει την ομορφιά του και είναι ξεχωριστό η κάθε ράτσα έχει τις χάρες της Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.357 11-07-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Click για ανάπτυξη... O Άρης σκίζει γενικότερα και σαν υπναράς και σαν όλα τα υπόλοιπαπανέμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η Luna έγραψε: #1.358 11-07-09 01:21 miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:28 Η Μαρία Γάτσιου: #1.359 11-07-09 01:28 Lunaki μου γλυκόσαν λούτρινη είναικαλά στο θρίλλερ σκιάχτηκα λίγο είναι η αλήθεια...(μας λείπει η φωτογραφία για miss μαμά,δεν την εμφανίζει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:31 Η Luna έγραψε: #1.360 11-07-09 01:31 ωωωωωω!!!!!!!!!!ευχαριστουυυμε!!!!!δεν με βλεπετε αλλα κορδωνομαι τωρα... παμε παλι την miss μαμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ααααααα!Τι κριμα,δεν παιζει σ'αυτην την κατηγορια η Μπιζου,μονο ο Ραμσης ο οποιος κοιμαται ορθιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:52 Η Μαρία Γάτσιου: #1.349 10-07-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Λοιπόν κορίτσια επειδή δεν ξέρω τις κατηγορίες βάζω στο ...περίπου τις υποψηφιότητες του Τούλη και της Πούπσυ (ηλικίες 1-5)και επίσης πείτε μου πως και που ψηφίζουμε διοτι αδύνατον να διαβάσω όοοοοολο το θρεντ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορίαμου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:52 Η tzoutzou έγραψε: #1.350 10-07-09 20:52 Leia συνεχεια....(μια μια θα τις βαζω) Μiss Μπαμπακιας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:58 Η Μαρία Γάτσιου: #1.351 10-07-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Leia συνεχεια....(μια μια θα τις βαζω) Μiss Μπαμπακιας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Miss μπαμπάκια δεν έχουμεεσύ με την κόρη σου δεν έχεις καμιά σε τρυφερή στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η mickey mouse: #1.352 10-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορίαμου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα Click για ανάπτυξη... Mαρία μας σας ευχαριστούμε πολύ-πολύ με ταπεινή συγκίνηση για τα καμάρια μου η Ελληνίδα μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:07 Η tzoutzou έγραψε: #1.353 10-07-09 21:07 Tρυφερη στιγμη?????Ας γελασω...!!! Βαλτην, παιδακι μου, στο Miss Μαμακιας και πες πως ειμαι εγω στη φωτο Τι μαμακιας τι μπαμπακιας??????Αν τα βαζαμε και τα δυο θα εβγαινε μεγαλος ο τιτλος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η staman2 έγραψε: #1.354 10-07-09 21:39 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Μr βλέμμα Μr φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 22:29 Η elvenstar: #1.355 10-07-09 22:29 Candy/miss playmate Bat/Mister playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:29 Η Ελένη Άνση: #1.356 11-07-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mην ακούω τέτοιατο καθένα έχει την ομορφιά του και είναι ξεχωριστό η κάθε ράτσα έχει τις χάρες της Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.357 11-07-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Click για ανάπτυξη... O Άρης σκίζει γενικότερα και σαν υπναράς και σαν όλα τα υπόλοιπαπανέμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η Luna έγραψε: #1.358 11-07-09 01:21 miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:28 Η Μαρία Γάτσιου: #1.359 11-07-09 01:28 Lunaki μου γλυκόσαν λούτρινη είναικαλά στο θρίλλερ σκιάχτηκα λίγο είναι η αλήθεια...(μας λείπει η φωτογραφία για miss μαμά,δεν την εμφανίζει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:31 Η Luna έγραψε: #1.360 11-07-09 01:31 ωωωωωω!!!!!!!!!!ευχαριστουυυμε!!!!!δεν με βλεπετε αλλα κορδωνομαι τωρα... παμε παλι την miss μαμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Λοιπόν κορίτσια επειδή δεν ξέρω τις κατηγορίες βάζω στο ...περίπου τις υποψηφιότητες του Τούλη και της Πούπσυ (ηλικίες 1-5)και επίσης πείτε μου πως και που ψηφίζουμε διοτι αδύνατον να διαβάσω όοοοοολο το θρεντ Click για ανάπτυξη... Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορίαμου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:52 Η tzoutzou έγραψε: #1.350 10-07-09 20:52 Leia συνεχεια....(μια μια θα τις βαζω) Μiss Μπαμπακιας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:58 Η Μαρία Γάτσιου: #1.351 10-07-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Leia συνεχεια....(μια μια θα τις βαζω) Μiss Μπαμπακιας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Miss μπαμπάκια δεν έχουμεεσύ με την κόρη σου δεν έχεις καμιά σε τρυφερή στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η mickey mouse: #1.352 10-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορίαμου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα Click για ανάπτυξη... Mαρία μας σας ευχαριστούμε πολύ-πολύ με ταπεινή συγκίνηση για τα καμάρια μου η Ελληνίδα μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:07 Η tzoutzou έγραψε: #1.353 10-07-09 21:07 Tρυφερη στιγμη?????Ας γελασω...!!! Βαλτην, παιδακι μου, στο Miss Μαμακιας και πες πως ειμαι εγω στη φωτο Τι μαμακιας τι μπαμπακιας??????Αν τα βαζαμε και τα δυο θα εβγαινε μεγαλος ο τιτλος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η staman2 έγραψε: #1.354 10-07-09 21:39 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Μr βλέμμα Μr φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 22:29 Η elvenstar: #1.355 10-07-09 22:29 Candy/miss playmate Bat/Mister playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:29 Η Ελένη Άνση: #1.356 11-07-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mην ακούω τέτοιατο καθένα έχει την ομορφιά του και είναι ξεχωριστό η κάθε ράτσα έχει τις χάρες της Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.357 11-07-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Click για ανάπτυξη... O Άρης σκίζει γενικότερα και σαν υπναράς και σαν όλα τα υπόλοιπαπανέμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η Luna έγραψε: #1.358 11-07-09 01:21 miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:28 Η Μαρία Γάτσιου: #1.359 11-07-09 01:28 Lunaki μου γλυκόσαν λούτρινη είναικαλά στο θρίλλερ σκιάχτηκα λίγο είναι η αλήθεια...(μας λείπει η φωτογραφία για miss μαμά,δεν την εμφανίζει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:31 Η Luna έγραψε: #1.360 11-07-09 01:31 ωωωωωω!!!!!!!!!!ευχαριστουυυμε!!!!!δεν με βλεπετε αλλα κορδωνομαι τωρα... παμε παλι την miss μαμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Leia συνεχεια....(μια μια θα τις βαζω) Μiss Μπαμπακιας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 20:58 Η Μαρία Γάτσιου: #1.351 10-07-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Leia συνεχεια....(μια μια θα τις βαζω) Μiss Μπαμπακιας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Miss μπαμπάκια δεν έχουμεεσύ με την κόρη σου δεν έχεις καμιά σε τρυφερή στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η mickey mouse: #1.352 10-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορίαμου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα Click για ανάπτυξη... Mαρία μας σας ευχαριστούμε πολύ-πολύ με ταπεινή συγκίνηση για τα καμάρια μου η Ελληνίδα μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:07 Η tzoutzou έγραψε: #1.353 10-07-09 21:07 Tρυφερη στιγμη?????Ας γελασω...!!! Βαλτην, παιδακι μου, στο Miss Μαμακιας και πες πως ειμαι εγω στη φωτο Τι μαμακιας τι μπαμπακιας??????Αν τα βαζαμε και τα δυο θα εβγαινε μεγαλος ο τιτλος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η staman2 έγραψε: #1.354 10-07-09 21:39 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Μr βλέμμα Μr φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 22:29 Η elvenstar: #1.355 10-07-09 22:29 Candy/miss playmate Bat/Mister playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:29 Η Ελένη Άνση: #1.356 11-07-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mην ακούω τέτοιατο καθένα έχει την ομορφιά του και είναι ξεχωριστό η κάθε ράτσα έχει τις χάρες της Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.357 11-07-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Click για ανάπτυξη... O Άρης σκίζει γενικότερα και σαν υπναράς και σαν όλα τα υπόλοιπαπανέμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η Luna έγραψε: #1.358 11-07-09 01:21 miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:28 Η Μαρία Γάτσιου: #1.359 11-07-09 01:28 Lunaki μου γλυκόσαν λούτρινη είναικαλά στο θρίλλερ σκιάχτηκα λίγο είναι η αλήθεια...(μας λείπει η φωτογραφία για miss μαμά,δεν την εμφανίζει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:31 Η Luna έγραψε: #1.360 11-07-09 01:31 ωωωωωω!!!!!!!!!!ευχαριστουυυμε!!!!!δεν με βλεπετε αλλα κορδωνομαι τωρα... παμε παλι την miss μαμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Leia συνεχεια....(μια μια θα τις βαζω) Μiss Μπαμπακιας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Miss μπαμπάκια δεν έχουμεεσύ με την κόρη σου δεν έχεις καμιά σε τρυφερή στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:06 Η mickey mouse: #1.352 10-07-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορίαμου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα Click για ανάπτυξη... Mαρία μας σας ευχαριστούμε πολύ-πολύ με ταπεινή συγκίνηση για τα καμάρια μου η Ελληνίδα μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:07 Η tzoutzou έγραψε: #1.353 10-07-09 21:07 Tρυφερη στιγμη?????Ας γελασω...!!! Βαλτην, παιδακι μου, στο Miss Μαμακιας και πες πως ειμαι εγω στη φωτο Τι μαμακιας τι μπαμπακιας??????Αν τα βαζαμε και τα δυο θα εβγαινε μεγαλος ο τιτλος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η staman2 έγραψε: #1.354 10-07-09 21:39 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Μr βλέμμα Μr φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 22:29 Η elvenstar: #1.355 10-07-09 22:29 Candy/miss playmate Bat/Mister playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:29 Η Ελένη Άνση: #1.356 11-07-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mην ακούω τέτοιατο καθένα έχει την ομορφιά του και είναι ξεχωριστό η κάθε ράτσα έχει τις χάρες της Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.357 11-07-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Click για ανάπτυξη... O Άρης σκίζει γενικότερα και σαν υπναράς και σαν όλα τα υπόλοιπαπανέμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η Luna έγραψε: #1.358 11-07-09 01:21 miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:28 Η Μαρία Γάτσιου: #1.359 11-07-09 01:28 Lunaki μου γλυκόσαν λούτρινη είναικαλά στο θρίλλερ σκιάχτηκα λίγο είναι η αλήθεια...(μας λείπει η φωτογραφία για miss μαμά,δεν την εμφανίζει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:31 Η Luna έγραψε: #1.360 11-07-09 01:31 ωωωωωω!!!!!!!!!!ευχαριστουυυμε!!!!!δεν με βλεπετε αλλα κορδωνομαι τωρα... παμε παλι την miss μαμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορίαμου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα Click για ανάπτυξη... Mαρία μας σας ευχαριστούμε πολύ-πολύ με ταπεινή συγκίνηση για τα καμάρια μου η Ελληνίδα μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:07 Η tzoutzou έγραψε: #1.353 10-07-09 21:07 Tρυφερη στιγμη?????Ας γελασω...!!! Βαλτην, παιδακι μου, στο Miss Μαμακιας και πες πως ειμαι εγω στη φωτο Τι μαμακιας τι μπαμπακιας??????Αν τα βαζαμε και τα δυο θα εβγαινε μεγαλος ο τιτλος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η staman2 έγραψε: #1.354 10-07-09 21:39 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Μr βλέμμα Μr φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 22:29 Η elvenstar: #1.355 10-07-09 22:29 Candy/miss playmate Bat/Mister playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:29 Η Ελένη Άνση: #1.356 11-07-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mην ακούω τέτοιατο καθένα έχει την ομορφιά του και είναι ξεχωριστό η κάθε ράτσα έχει τις χάρες της Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.357 11-07-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Click για ανάπτυξη... O Άρης σκίζει γενικότερα και σαν υπναράς και σαν όλα τα υπόλοιπαπανέμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η Luna έγραψε: #1.358 11-07-09 01:21 miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:28 Η Μαρία Γάτσιου: #1.359 11-07-09 01:28 Lunaki μου γλυκόσαν λούτρινη είναικαλά στο θρίλλερ σκιάχτηκα λίγο είναι η αλήθεια...(μας λείπει η φωτογραφία για miss μαμά,δεν την εμφανίζει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:31 Η Luna έγραψε: #1.360 11-07-09 01:31 ωωωωωω!!!!!!!!!!ευχαριστουυυμε!!!!!δεν με βλεπετε αλλα κορδωνομαι τωρα... παμε παλι την miss μαμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tρυφερη στιγμη?????Ας γελασω...!!! Βαλτην, παιδακι μου, στο Miss Μαμακιας και πες πως ειμαι εγω στη φωτο Τι μαμακιας τι μπαμπακιας??????Αν τα βαζαμε και τα δυο θα εβγαινε μεγαλος ο τιτλος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η staman2 έγραψε: #1.354 10-07-09 21:39 Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Μr βλέμμα Μr φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 22:29 Η elvenstar: #1.355 10-07-09 22:29 Candy/miss playmate Bat/Mister playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:29 Η Ελένη Άνση: #1.356 11-07-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mην ακούω τέτοιατο καθένα έχει την ομορφιά του και είναι ξεχωριστό η κάθε ράτσα έχει τις χάρες της Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.357 11-07-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Click για ανάπτυξη... O Άρης σκίζει γενικότερα και σαν υπναράς και σαν όλα τα υπόλοιπαπανέμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η Luna έγραψε: #1.358 11-07-09 01:21 miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:28 Η Μαρία Γάτσιου: #1.359 11-07-09 01:28 Lunaki μου γλυκόσαν λούτρινη είναικαλά στο θρίλλερ σκιάχτηκα λίγο είναι η αλήθεια...(μας λείπει η φωτογραφία για miss μαμά,δεν την εμφανίζει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:31 Η Luna έγραψε: #1.360 11-07-09 01:31 ωωωωωω!!!!!!!!!!ευχαριστουυυμε!!!!!δεν με βλεπετε αλλα κορδωνομαι τωρα... παμε παλι την miss μαμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων) Μr βλέμμα Μr φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 22:29 Η elvenstar: #1.355 10-07-09 22:29 Candy/miss playmate Bat/Mister playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:29 Η Ελένη Άνση: #1.356 11-07-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mην ακούω τέτοιατο καθένα έχει την ομορφιά του και είναι ξεχωριστό η κάθε ράτσα έχει τις χάρες της Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.357 11-07-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Click για ανάπτυξη... O Άρης σκίζει γενικότερα και σαν υπναράς και σαν όλα τα υπόλοιπαπανέμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η Luna έγραψε: #1.358 11-07-09 01:21 miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:28 Η Μαρία Γάτσιου: #1.359 11-07-09 01:28 Lunaki μου γλυκόσαν λούτρινη είναικαλά στο θρίλλερ σκιάχτηκα λίγο είναι η αλήθεια...(μας λείπει η φωτογραφία για miss μαμά,δεν την εμφανίζει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:31 Η Luna έγραψε: #1.360 11-07-09 01:31 ωωωωωω!!!!!!!!!!ευχαριστουυυμε!!!!!δεν με βλεπετε αλλα κορδωνομαι τωρα... παμε παλι την miss μαμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Candy/miss playmate Bat/Mister playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 00:29 Η Ελένη Άνση: #1.356 11-07-09 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mην ακούω τέτοιατο καθένα έχει την ομορφιά του και είναι ξεχωριστό η κάθε ράτσα έχει τις χάρες της Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.357 11-07-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Click για ανάπτυξη... O Άρης σκίζει γενικότερα και σαν υπναράς και σαν όλα τα υπόλοιπαπανέμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η Luna έγραψε: #1.358 11-07-09 01:21 miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:28 Η Μαρία Γάτσιου: #1.359 11-07-09 01:28 Lunaki μου γλυκόσαν λούτρινη είναικαλά στο θρίλλερ σκιάχτηκα λίγο είναι η αλήθεια...(μας λείπει η φωτογραφία για miss μαμά,δεν την εμφανίζει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:31 Η Luna έγραψε: #1.360 11-07-09 01:31 ωωωωωω!!!!!!!!!!ευχαριστουυυμε!!!!!δεν με βλεπετε αλλα κορδωνομαι τωρα... παμε παλι την miss μαμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Mην ακούω τέτοιατο καθένα έχει την ομορφιά του και είναι ξεχωριστό η κάθε ράτσα έχει τις χάρες της Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.357 11-07-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Click για ανάπτυξη... O Άρης σκίζει γενικότερα και σαν υπναράς και σαν όλα τα υπόλοιπαπανέμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η Luna έγραψε: #1.358 11-07-09 01:21 miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:28 Η Μαρία Γάτσιου: #1.359 11-07-09 01:28 Lunaki μου γλυκόσαν λούτρινη είναικαλά στο θρίλλερ σκιάχτηκα λίγο είναι η αλήθεια...(μας λείπει η φωτογραφία για miss μαμά,δεν την εμφανίζει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:31 Η Luna έγραψε: #1.360 11-07-09 01:31 ωωωωωω!!!!!!!!!!ευχαριστουυυμε!!!!!δεν με βλεπετε αλλα κορδωνομαι τωρα... παμε παλι την miss μαμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!! Click για ανάπτυξη... O Άρης σκίζει γενικότερα και σαν υπναράς και σαν όλα τα υπόλοιπαπανέμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:21 Η Luna έγραψε: #1.358 11-07-09 01:21 miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:28 Η Μαρία Γάτσιου: #1.359 11-07-09 01:28 Lunaki μου γλυκόσαν λούτρινη είναικαλά στο θρίλλερ σκιάχτηκα λίγο είναι η αλήθεια...(μας λείπει η φωτογραφία για miss μαμά,δεν την εμφανίζει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:31 Η Luna έγραψε: #1.360 11-07-09 01:31 ωωωωωω!!!!!!!!!!ευχαριστουυυμε!!!!!δεν με βλεπετε αλλα κορδωνομαι τωρα... παμε παλι την miss μαμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
miss βλεμμα: miss φωτογενεια: miss thriller: miss υπναρου: miss πατουσα: miss ναζι: miss μαμα: miss playmate: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:28 Η Μαρία Γάτσιου: #1.359 11-07-09 01:28 Lunaki μου γλυκόσαν λούτρινη είναικαλά στο θρίλλερ σκιάχτηκα λίγο είναι η αλήθεια...(μας λείπει η φωτογραφία για miss μαμά,δεν την εμφανίζει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:31 Η Luna έγραψε: #1.360 11-07-09 01:31 ωωωωωω!!!!!!!!!!ευχαριστουυυμε!!!!!δεν με βλεπετε αλλα κορδωνομαι τωρα... παμε παλι την miss μαμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Lunaki μου γλυκόσαν λούτρινη είναικαλά στο θρίλλερ σκιάχτηκα λίγο είναι η αλήθεια...(μας λείπει η φωτογραφία για miss μαμά,δεν την εμφανίζει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2009 στις 01:31 Η Luna έγραψε: #1.360 11-07-09 01:31 ωωωωωω!!!!!!!!!!ευχαριστουυυμε!!!!!δεν με βλεπετε αλλα κορδωνομαι τωρα... παμε παλι την miss μαμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ωωωωωω!!!!!!!!!!ευχαριστουυυμε!!!!!δεν με βλεπετε αλλα κορδωνομαι τωρα... παμε παλι την miss μαμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.