Γατοκαλλιστεία

Μήπως πρέπει ο Περσούλης να πάρει μέρος και σαν Mister μαμά;;Πιστεύω να καταλαβαίνουν όλοι που αναφέρομαι...:lol::lol::lol::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι τελειες φωτο!!!:up::up::up:
Θες να βουτηξεις μεσα στη γουνα στην κοιλιτσα του και να κοιμηθεις εκει μεσα!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MisterΠαρδάλος
DSC01617.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Πραγματικά εκπληκτικός ο Πέρσης!!!!!! Κοιτάξτε εδώ φατσόνι!!!!!!!!!!!

MISTER PLAYBOY MAINE COON

TROY
troy_583473.JPG

MISS ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΗ
ΜΙΑ
DSC05477.JPG

Λοιπόν κορίτσια επειδή δεν ξέρω τις κατηγορίες βάζω στο ...περίπου τις υποψηφιότητες του Τούλη και της Πούπσυ (ηλικίες 1-5)και επίσης πείτε μου πως και που ψηφίζουμε διοτι αδύνατον να διαβάσω όοοοοολο το θρεντ

Μαμάκιας
_281483.JPG

Υπναρού

8eaanaskela.JPG

Τρυφερός/χαδιάρης/Άρχοντας ότι θέλετε
DSC03638.JPG

Πατούσια

Patousomytaki.jpg

ΣΤΑΡ όχι παίζουμε

_806472.jpg

Υπναράς

MICKEY090.jpg

και παιδική μας φωτό ασυναγώνιστη επίσης!!!

.jpg

Μις Πατσοκοιλιά

A.JPG

Κωλόγατα (συμπαθάτε μας) ή η περιέργεια κόλησε στον κό... της γάτας!!! χεχεχεχε

T.JPG

Αααααααυτά απο μας και pls ενημερώστε μας για την ψηφοφορία
Η....υπερήφανη Ελληνίδα μάνα
Μίκυ

Για μιστερ παρδαλος-παρδαλω τι παιζει;Εννοω...δεν το πιανω,τι σημαινει;;

Για μιστερ παρδαλος-παρδαλω τι παιζει;Εννοω...δεν το πιανω,τι σημαινει;;

οτι ειναι η μπιζου. τρελλιαρα :lol:

Ααααααα!Τι κριμα,δεν παιζει σ'αυτην την κατηγορια η Μπιζου:(,μονο ο Ραμσης ο οποιος κοιμαται ορθιος.:rolleyes::lol:

Λοιπόν κορίτσια επειδή δεν ξέρω τις κατηγορίες βάζω στο ...περίπου τις υποψηφιότητες του Τούλη και της Πούπσυ (ηλικίες 1-5)και επίσης πείτε μου πως και που ψηφίζουμε διοτι αδύνατον να διαβάσω όοοοοολο το θρεντ
Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα:)
Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορία;)μου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα:P

Leia συνεχεια....(μια μια θα τις βαζω)

Μiss Μπαμπακιας!!!!!!!:P:P

Leia συνεχεια....(μια μια θα τις βαζω)

Μiss Μπαμπακιας!!!!!!!:P:P

Miss μπαμπάκια δεν έχουμε:P:lol::lol::lol:εσύ με την κόρη σου δεν έχεις καμιά σε τρυφερή στιγμη;;)

Λοιπόν ο Τούλης μπήκε υποψήφιος για mister φωτογένεια-playboy-υπναράς-νάζι και μαμάκιας και η Πούπσυ υποψήφια για miss υπναρού-παρδάλω-πατούσα:)
Ακόμα δεν έχει αρχίσει η ψηφοφορία τώρα δηλώνουν ακόμα συμετοχή οι υποψήφιοι μάλλον και αύριο γιατί είναι πολλοί και μετά από Κυριακή θα αρχίσει η ψηφοφορία.Με pm σε μένα γίνεται η ψηφοφορία;)μου στέλνεις τις ψήφους σου(μέχρι 2 για κάθε κατηγορία)αλλά όχι ακόμα:P

Mαρία μας σας ευχαριστούμε πολύ-πολύ
με ταπεινή συγκίνηση για τα καμάρια μου:happy:
η Ελληνίδα μάνα:lol:

Tρυφερη στιγμη?????Ας γελασω...!!!:lol::lol::lol:
Βαλτην, παιδακι μου, στο Miss Μαμακιας και πες πως ειμαι εγω στη φωτο:lol:
Τι μαμακιας τι μπαμπακιας??????Αν τα βαζαμε και τα δυο θα εβγαινε μεγαλος ο τιτλος!!!!

Πέρσης Ημ/νία γεννησης 20/5/2006(3 ετων)

Μr βλέμμα
DSC01312.jpg

Μr φωτογένεια
DSC00781.jpg

Candy/miss playmate
Bat/Mister playboy

Mην ακούω τέτοια:mad::mad:το καθένα έχει την ομορφιά του και είναι ξεχωριστό η κάθε ράτσα έχει τις χάρες της:/:
Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας:D:D Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!!:up::up::up:

Συμφωνώ!!!Διότι, η ψυχή του κάθε γατιού είναι που "γράφει" στο φακό, κι αυτό, νομίζω, κοιτάμε όλοι σ'αυτή τη γιορτούλα του φόρουμ μας:D:D Ο Άρης, τώρα δηλαδή, Νίκη μου, ως μίστερ υπναράς, δεν σκίζει; Τέλειος είναι!!!:up::up::up:
O Άρης σκίζει γενικότερα και σαν υπναράς και σαν όλα τα υπόλοιπα;):up::up:πανέμορφος γάτος:inlove:

miss βλεμμα:
vlemma3.jpg

miss φωτογενεια:
fwtogeneia.jpg

miss thriller:
thriller.jpg

miss υπναρου:
YPNAROU.jpg

miss πατουσα:
patousa.jpg

miss ναζι:
nazi2.jpg

miss μαμα:
mama.jpg

miss playmate:
playmate.jpg

Lunaki μου γλυκό:inlove::inlove::inlove:σαν λούτρινη είναι:up::up:καλά στο θρίλλερ σκιάχτηκα λίγο είναι η αλήθεια...:redface:(μας λείπει η φωτογραφία για miss μαμά,δεν την εμφανίζει:happy:)

ωωωωωω!!!!!!!!!!:Dευχαριστουυυμε!!!!!:redface:δεν με βλεπετε αλλα κορδωνομαι τωρα...:lol::lol::lol::lol:
παμε παλι την miss μαμα:
mama.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back