Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:24 Η Μαρία Γάτσιου: #1.701 19-07-09 21:24 Λοιπόν οι κατηγορίες: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας Αυτές είναι οι στάνταρ,θέλετε να βάλουμε και κάποια άλλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #1.702 19-07-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αααα,ενταξει τοτε,ειπα κι εγω,τοσο ωραιο γατομουτρο να μοιαζει με τον Σρεκ: Ωραια,για μιστερ βλεμμα θα μπει-ακους Μαριααα;;; Τον εβαλα στο αβαταρ τον υπναλεων μου γιατι δεν μπορουσα να τον βαλω στην υπογραφη οποτε τωρα ειναι πατσι. Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιι! ε μα καιρός ήταν πια να αναγνωρίσεις το δεύτερο παιδί σου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: για τα άνω των 10 νόμιζα οτι εννοούσαμε5 είναι μωρά ακόμα,αν και την δικιά μου και 12 που είναι μωρό την βλέπω Click για ανάπτυξη... Και εγώ έτσι νομίζω θα τα βλέπω μωρά, άλλωστε οι γάτες δεν γερνάνε ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.703 19-07-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν οι κατηγορίες: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας Αυτές είναι οι στάνταρ,θέλετε να βάλουμε και κάποια άλλη; Click για ανάπτυξη... Ναι,Μιςς και Μίστερ τεμπέλης/υπναράς,Μίστερ και Μιςς μυστήριο,Μίστερ και Μις Μάτια,Μίς και Μίστερ μορφωμένος.Σας πλιζάρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.704 19-07-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ναι,Μιςς και Μίστερ τεμπέλης/υπναράς,Μίστερ και Μιςς μυστήριο,Μίστερ και Μις Μάτια,Μίς και Μίστερ μορφωμένος.Σας πλιζάρω..... Click για ανάπτυξη... Υπναρά έβαλα,αντί για μάτια έχουμε το βλέμμα..το μορφωμένος αν μπορείς να μου εξηγήσεις,δεν το καταλαβαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:35 Η Μαρία Γάτσιου: #1.705 19-07-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Mαρία,γίνεται να στείλω μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες;Ασπούμε μις ριψοκίνδυνη γιαγιά και μις μυστήριο; Click για ανάπτυξη... γενικά μπορείς αλλά οι κατηγορίες που λες δεν υπάρχουν...τώρα αν τις θέλουν οι υπόλοιποι και έχουν και αυτοί κάτι ανάλογο κατά νου οκ τις βάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.706 19-07-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: γενικά μπορείς αλλά οι κατηγορίες που λες δεν υπάρχουν...τώρα αν τις θέλουν οι υπόλοιποι και έχουν και αυτοί κάτι ανάλογο κατά νου οκ τις βάζω Click για ανάπτυξη... Παράδειγμα είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.707 19-07-09 21:39 Να τσακώσουμε τη γάτα της ώρα που διαβάζει είναι το ΜΙς σοφός.Μιςς και Μίστερ τεμπέλης;Α,ναι,καλή ιδέα είναι και Μις θρίλερ και Μις μυστήριο.Τι λέτε οι υπόλοιποι;Να μπουν αυτές οι τρεις κατηγορίες;Το λέω γιατί είμαι στη Γερμανία χωρίς τη Σίμπα και διαθέετω πολύ λίγες και συγκικριμένες φωτογραφίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:40 Η Nonika έγραψε: #1.708 19-07-09 21:40 Αυτη για ωριμη γοητεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 003.jpg 115,7 KB · Εμφανίσεις: 78 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:43 Η Μαρία Γάτσιου: #1.709 19-07-09 21:43 Αγνή μου οι κατηγορίες πρέπει να είναι λίγο πιο γενικές για να μπορούν να πάρουν μέρος όσο γίνεται πιο πολλά γατάκιαοι κατηγορίες που λες εσύ είναι αυτες που βγαίνουν από τις φωτογραφίες τησ Simbaείναι λίγο δύσκολο να έχουν οι υπόλοιποι παρόμοιες φωτογραφίες,τώρα αν έχουν και τους αρέσουν οι κατηγορίες εμένα δεν με πειράζει...μέχρι να συμφωνήσουν και τα κορίτσια πάντος ισχύουν οι 6 κατηγορίες που ανέφερα που είναι πιο γενικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.710 19-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγνή μου οι κατηγορίες πρέπει να είναι λίγο πιο γενικές για να μπορούν να πάρουν μέρος όσο γίνεται πιο πολλά γατάκιαοι κατηγορίες που λες εσύ είναι αυτες που βγαίνουν από τις φωτογραφίες τησ Simbaείναι λίγο δύσκολο να έχουν οι υπόλοιποι παρόμοιες φωτογραφίες,τώρα αν έχουν και τους αρέσουν οι κατηγορίες εμένα δεν με πειράζει...μέχρι να συμφωνήσουν και τα κορίτσια πάντος ισχύουν οι 6 κατηγορίες που ανέφερα που είναι πιο γενικές Click για ανάπτυξη... To θρίλερ το ανέφερα γιατί το είχατε και στην κατηγορία 1 ως 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.711 19-07-09 21:47 Λοιπόν κορίτσια τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:51 Η Μαρία Γάτσιου: #1.712 19-07-09 21:51 στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η staman2 έγραψε: #1.713 19-07-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσιο μόλις νιωσετε έτοιμες ακούω ιδέες για την επόμενη κατηγορία μας,πιστεύω να έχουμε αρκετές γατούλες άνω των 5 ετών,εγώ πάντος έχω την Τιτίκα μου,12!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω έχω τον ΤΙμάκο μου που είναι 9 χρονών σε ένα μήνα. Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οι γατούλες και οι γατούληδες άνω των 5 ετών δεν ξεχωρίζουν από τις άλλες γατούλες εξωτερικά, οπότε, θα πρέπει να υπάρχουν παρόμοιες κατηγορίες με τις προηγούμενες΄ίσως με κάπως πιο ώριμους χαρακτηρισμούς .πχ. Μις ώριμη γοητεία, Μίστερ πουρογόης, Μις/Μίστερ κοιμάμαι, άρα υπάρχω, και πέρα από αστεία, Μις/Μίστερ Σοφή-Σοφός Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνώ. Νομίζω λοιπόν πως οι κατηγοριες που προτείνει η Μαρία είναι πολύ καλές. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, για δείτε αυτά τα 2 που έφτιαξα και πείτε γνώμες Click για ανάπτυξη... Ειναι υπέροχα. Σ΄ευχαριστουμε konstans.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ψηφους σας!! Μορφεας, Καλυψω Click για ανάπτυξη... Αααα τι ομορφιές είναι αυτές! Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αυτη η φωτο σε ποια κατηγορια θα μπορουσε να μπει...;;; https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15351&stc=1&thumb=1&d=1244158734 Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορία βλέμμα ή έκφραση όπως σου είπε και η Ελενα!!! Τελειο γατόνι! Πραγματικά Νόνικα το αβάταρ με τον Ραμσή είναι υπέροχο. ΤΟ ζουζουνι σου έχει γίνει σούπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:54 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.714 19-07-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Click για ανάπτυξη... Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:59 Η Μαρία Γάτσιου: #1.715 19-07-09 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... όχι δεν χρειάζεται να μπει σε όλες τις κατηγορίες άλλοι βάζουν μόνο σε 1 κανείς δεν βάζει σε όλες είναι λίγο δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:00 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.716 19-07-09 22:00 Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:08 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 19-07-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Click για ανάπτυξη... όχι δεν πειράζειόποτε σε βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.718 19-07-09 22:32 Mια τελευταία ερώτηση γιατί σας έχω σπάσει τα νεύρα.Να βάλουμε μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες γίνεται.Να βάλουμε 2 φωτογραφίες σε μια κατηγορία γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Η konstans έγραψε: #1.719 20-07-09 11:08 Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η ELENIP έγραψε: #1.720 20-07-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα πολύ ωραία ωραία αυτά που εφτιαξες!! Το πρώτο πιστεύω οτι είναι το καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν οι κατηγορίες: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας Αυτές είναι οι στάνταρ,θέλετε να βάλουμε και κάποια άλλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #1.702 19-07-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αααα,ενταξει τοτε,ειπα κι εγω,τοσο ωραιο γατομουτρο να μοιαζει με τον Σρεκ: Ωραια,για μιστερ βλεμμα θα μπει-ακους Μαριααα;;; Τον εβαλα στο αβαταρ τον υπναλεων μου γιατι δεν μπορουσα να τον βαλω στην υπογραφη οποτε τωρα ειναι πατσι. Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιι! ε μα καιρός ήταν πια να αναγνωρίσεις το δεύτερο παιδί σου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: για τα άνω των 10 νόμιζα οτι εννοούσαμε5 είναι μωρά ακόμα,αν και την δικιά μου και 12 που είναι μωρό την βλέπω Click για ανάπτυξη... Και εγώ έτσι νομίζω θα τα βλέπω μωρά, άλλωστε οι γάτες δεν γερνάνε ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.703 19-07-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν οι κατηγορίες: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας Αυτές είναι οι στάνταρ,θέλετε να βάλουμε και κάποια άλλη; Click για ανάπτυξη... Ναι,Μιςς και Μίστερ τεμπέλης/υπναράς,Μίστερ και Μιςς μυστήριο,Μίστερ και Μις Μάτια,Μίς και Μίστερ μορφωμένος.Σας πλιζάρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.704 19-07-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ναι,Μιςς και Μίστερ τεμπέλης/υπναράς,Μίστερ και Μιςς μυστήριο,Μίστερ και Μις Μάτια,Μίς και Μίστερ μορφωμένος.Σας πλιζάρω..... Click για ανάπτυξη... Υπναρά έβαλα,αντί για μάτια έχουμε το βλέμμα..το μορφωμένος αν μπορείς να μου εξηγήσεις,δεν το καταλαβαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:35 Η Μαρία Γάτσιου: #1.705 19-07-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Mαρία,γίνεται να στείλω μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες;Ασπούμε μις ριψοκίνδυνη γιαγιά και μις μυστήριο; Click για ανάπτυξη... γενικά μπορείς αλλά οι κατηγορίες που λες δεν υπάρχουν...τώρα αν τις θέλουν οι υπόλοιποι και έχουν και αυτοί κάτι ανάλογο κατά νου οκ τις βάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.706 19-07-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: γενικά μπορείς αλλά οι κατηγορίες που λες δεν υπάρχουν...τώρα αν τις θέλουν οι υπόλοιποι και έχουν και αυτοί κάτι ανάλογο κατά νου οκ τις βάζω Click για ανάπτυξη... Παράδειγμα είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.707 19-07-09 21:39 Να τσακώσουμε τη γάτα της ώρα που διαβάζει είναι το ΜΙς σοφός.Μιςς και Μίστερ τεμπέλης;Α,ναι,καλή ιδέα είναι και Μις θρίλερ και Μις μυστήριο.Τι λέτε οι υπόλοιποι;Να μπουν αυτές οι τρεις κατηγορίες;Το λέω γιατί είμαι στη Γερμανία χωρίς τη Σίμπα και διαθέετω πολύ λίγες και συγκικριμένες φωτογραφίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:40 Η Nonika έγραψε: #1.708 19-07-09 21:40 Αυτη για ωριμη γοητεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 003.jpg 115,7 KB · Εμφανίσεις: 78 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:43 Η Μαρία Γάτσιου: #1.709 19-07-09 21:43 Αγνή μου οι κατηγορίες πρέπει να είναι λίγο πιο γενικές για να μπορούν να πάρουν μέρος όσο γίνεται πιο πολλά γατάκιαοι κατηγορίες που λες εσύ είναι αυτες που βγαίνουν από τις φωτογραφίες τησ Simbaείναι λίγο δύσκολο να έχουν οι υπόλοιποι παρόμοιες φωτογραφίες,τώρα αν έχουν και τους αρέσουν οι κατηγορίες εμένα δεν με πειράζει...μέχρι να συμφωνήσουν και τα κορίτσια πάντος ισχύουν οι 6 κατηγορίες που ανέφερα που είναι πιο γενικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.710 19-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγνή μου οι κατηγορίες πρέπει να είναι λίγο πιο γενικές για να μπορούν να πάρουν μέρος όσο γίνεται πιο πολλά γατάκιαοι κατηγορίες που λες εσύ είναι αυτες που βγαίνουν από τις φωτογραφίες τησ Simbaείναι λίγο δύσκολο να έχουν οι υπόλοιποι παρόμοιες φωτογραφίες,τώρα αν έχουν και τους αρέσουν οι κατηγορίες εμένα δεν με πειράζει...μέχρι να συμφωνήσουν και τα κορίτσια πάντος ισχύουν οι 6 κατηγορίες που ανέφερα που είναι πιο γενικές Click για ανάπτυξη... To θρίλερ το ανέφερα γιατί το είχατε και στην κατηγορία 1 ως 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.711 19-07-09 21:47 Λοιπόν κορίτσια τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:51 Η Μαρία Γάτσιου: #1.712 19-07-09 21:51 στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η staman2 έγραψε: #1.713 19-07-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσιο μόλις νιωσετε έτοιμες ακούω ιδέες για την επόμενη κατηγορία μας,πιστεύω να έχουμε αρκετές γατούλες άνω των 5 ετών,εγώ πάντος έχω την Τιτίκα μου,12!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω έχω τον ΤΙμάκο μου που είναι 9 χρονών σε ένα μήνα. Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οι γατούλες και οι γατούληδες άνω των 5 ετών δεν ξεχωρίζουν από τις άλλες γατούλες εξωτερικά, οπότε, θα πρέπει να υπάρχουν παρόμοιες κατηγορίες με τις προηγούμενες΄ίσως με κάπως πιο ώριμους χαρακτηρισμούς .πχ. Μις ώριμη γοητεία, Μίστερ πουρογόης, Μις/Μίστερ κοιμάμαι, άρα υπάρχω, και πέρα από αστεία, Μις/Μίστερ Σοφή-Σοφός Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνώ. Νομίζω λοιπόν πως οι κατηγοριες που προτείνει η Μαρία είναι πολύ καλές. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, για δείτε αυτά τα 2 που έφτιαξα και πείτε γνώμες Click για ανάπτυξη... Ειναι υπέροχα. Σ΄ευχαριστουμε konstans.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ψηφους σας!! Μορφεας, Καλυψω Click για ανάπτυξη... Αααα τι ομορφιές είναι αυτές! Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αυτη η φωτο σε ποια κατηγορια θα μπορουσε να μπει...;;; https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15351&stc=1&thumb=1&d=1244158734 Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορία βλέμμα ή έκφραση όπως σου είπε και η Ελενα!!! Τελειο γατόνι! Πραγματικά Νόνικα το αβάταρ με τον Ραμσή είναι υπέροχο. ΤΟ ζουζουνι σου έχει γίνει σούπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:54 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.714 19-07-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Click για ανάπτυξη... Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:59 Η Μαρία Γάτσιου: #1.715 19-07-09 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... όχι δεν χρειάζεται να μπει σε όλες τις κατηγορίες άλλοι βάζουν μόνο σε 1 κανείς δεν βάζει σε όλες είναι λίγο δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:00 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.716 19-07-09 22:00 Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:08 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 19-07-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Click για ανάπτυξη... όχι δεν πειράζειόποτε σε βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.718 19-07-09 22:32 Mια τελευταία ερώτηση γιατί σας έχω σπάσει τα νεύρα.Να βάλουμε μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες γίνεται.Να βάλουμε 2 φωτογραφίες σε μια κατηγορία γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Η konstans έγραψε: #1.719 20-07-09 11:08 Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η ELENIP έγραψε: #1.720 20-07-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα πολύ ωραία ωραία αυτά που εφτιαξες!! Το πρώτο πιστεύω οτι είναι το καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αααα,ενταξει τοτε,ειπα κι εγω,τοσο ωραιο γατομουτρο να μοιαζει με τον Σρεκ: Ωραια,για μιστερ βλεμμα θα μπει-ακους Μαριααα;;; Τον εβαλα στο αβαταρ τον υπναλεων μου γιατι δεν μπορουσα να τον βαλω στην υπογραφη οποτε τωρα ειναι πατσι. Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιι! ε μα καιρός ήταν πια να αναγνωρίσεις το δεύτερο παιδί σου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: για τα άνω των 10 νόμιζα οτι εννοούσαμε5 είναι μωρά ακόμα,αν και την δικιά μου και 12 που είναι μωρό την βλέπω Click για ανάπτυξη... Και εγώ έτσι νομίζω θα τα βλέπω μωρά, άλλωστε οι γάτες δεν γερνάνε ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.703 19-07-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν οι κατηγορίες: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας Αυτές είναι οι στάνταρ,θέλετε να βάλουμε και κάποια άλλη; Click για ανάπτυξη... Ναι,Μιςς και Μίστερ τεμπέλης/υπναράς,Μίστερ και Μιςς μυστήριο,Μίστερ και Μις Μάτια,Μίς και Μίστερ μορφωμένος.Σας πλιζάρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.704 19-07-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ναι,Μιςς και Μίστερ τεμπέλης/υπναράς,Μίστερ και Μιςς μυστήριο,Μίστερ και Μις Μάτια,Μίς και Μίστερ μορφωμένος.Σας πλιζάρω..... Click για ανάπτυξη... Υπναρά έβαλα,αντί για μάτια έχουμε το βλέμμα..το μορφωμένος αν μπορείς να μου εξηγήσεις,δεν το καταλαβαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:35 Η Μαρία Γάτσιου: #1.705 19-07-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Mαρία,γίνεται να στείλω μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες;Ασπούμε μις ριψοκίνδυνη γιαγιά και μις μυστήριο; Click για ανάπτυξη... γενικά μπορείς αλλά οι κατηγορίες που λες δεν υπάρχουν...τώρα αν τις θέλουν οι υπόλοιποι και έχουν και αυτοί κάτι ανάλογο κατά νου οκ τις βάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.706 19-07-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: γενικά μπορείς αλλά οι κατηγορίες που λες δεν υπάρχουν...τώρα αν τις θέλουν οι υπόλοιποι και έχουν και αυτοί κάτι ανάλογο κατά νου οκ τις βάζω Click για ανάπτυξη... Παράδειγμα είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.707 19-07-09 21:39 Να τσακώσουμε τη γάτα της ώρα που διαβάζει είναι το ΜΙς σοφός.Μιςς και Μίστερ τεμπέλης;Α,ναι,καλή ιδέα είναι και Μις θρίλερ και Μις μυστήριο.Τι λέτε οι υπόλοιποι;Να μπουν αυτές οι τρεις κατηγορίες;Το λέω γιατί είμαι στη Γερμανία χωρίς τη Σίμπα και διαθέετω πολύ λίγες και συγκικριμένες φωτογραφίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:40 Η Nonika έγραψε: #1.708 19-07-09 21:40 Αυτη για ωριμη γοητεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 003.jpg 115,7 KB · Εμφανίσεις: 78 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:43 Η Μαρία Γάτσιου: #1.709 19-07-09 21:43 Αγνή μου οι κατηγορίες πρέπει να είναι λίγο πιο γενικές για να μπορούν να πάρουν μέρος όσο γίνεται πιο πολλά γατάκιαοι κατηγορίες που λες εσύ είναι αυτες που βγαίνουν από τις φωτογραφίες τησ Simbaείναι λίγο δύσκολο να έχουν οι υπόλοιποι παρόμοιες φωτογραφίες,τώρα αν έχουν και τους αρέσουν οι κατηγορίες εμένα δεν με πειράζει...μέχρι να συμφωνήσουν και τα κορίτσια πάντος ισχύουν οι 6 κατηγορίες που ανέφερα που είναι πιο γενικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.710 19-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγνή μου οι κατηγορίες πρέπει να είναι λίγο πιο γενικές για να μπορούν να πάρουν μέρος όσο γίνεται πιο πολλά γατάκιαοι κατηγορίες που λες εσύ είναι αυτες που βγαίνουν από τις φωτογραφίες τησ Simbaείναι λίγο δύσκολο να έχουν οι υπόλοιποι παρόμοιες φωτογραφίες,τώρα αν έχουν και τους αρέσουν οι κατηγορίες εμένα δεν με πειράζει...μέχρι να συμφωνήσουν και τα κορίτσια πάντος ισχύουν οι 6 κατηγορίες που ανέφερα που είναι πιο γενικές Click για ανάπτυξη... To θρίλερ το ανέφερα γιατί το είχατε και στην κατηγορία 1 ως 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.711 19-07-09 21:47 Λοιπόν κορίτσια τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:51 Η Μαρία Γάτσιου: #1.712 19-07-09 21:51 στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η staman2 έγραψε: #1.713 19-07-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσιο μόλις νιωσετε έτοιμες ακούω ιδέες για την επόμενη κατηγορία μας,πιστεύω να έχουμε αρκετές γατούλες άνω των 5 ετών,εγώ πάντος έχω την Τιτίκα μου,12!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω έχω τον ΤΙμάκο μου που είναι 9 χρονών σε ένα μήνα. Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οι γατούλες και οι γατούληδες άνω των 5 ετών δεν ξεχωρίζουν από τις άλλες γατούλες εξωτερικά, οπότε, θα πρέπει να υπάρχουν παρόμοιες κατηγορίες με τις προηγούμενες΄ίσως με κάπως πιο ώριμους χαρακτηρισμούς .πχ. Μις ώριμη γοητεία, Μίστερ πουρογόης, Μις/Μίστερ κοιμάμαι, άρα υπάρχω, και πέρα από αστεία, Μις/Μίστερ Σοφή-Σοφός Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνώ. Νομίζω λοιπόν πως οι κατηγοριες που προτείνει η Μαρία είναι πολύ καλές. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, για δείτε αυτά τα 2 που έφτιαξα και πείτε γνώμες Click για ανάπτυξη... Ειναι υπέροχα. Σ΄ευχαριστουμε konstans.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ψηφους σας!! Μορφεας, Καλυψω Click για ανάπτυξη... Αααα τι ομορφιές είναι αυτές! Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αυτη η φωτο σε ποια κατηγορια θα μπορουσε να μπει...;;; https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15351&stc=1&thumb=1&d=1244158734 Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορία βλέμμα ή έκφραση όπως σου είπε και η Ελενα!!! Τελειο γατόνι! Πραγματικά Νόνικα το αβάταρ με τον Ραμσή είναι υπέροχο. ΤΟ ζουζουνι σου έχει γίνει σούπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:54 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.714 19-07-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Click για ανάπτυξη... Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:59 Η Μαρία Γάτσιου: #1.715 19-07-09 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... όχι δεν χρειάζεται να μπει σε όλες τις κατηγορίες άλλοι βάζουν μόνο σε 1 κανείς δεν βάζει σε όλες είναι λίγο δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:00 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.716 19-07-09 22:00 Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:08 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 19-07-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Click για ανάπτυξη... όχι δεν πειράζειόποτε σε βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.718 19-07-09 22:32 Mια τελευταία ερώτηση γιατί σας έχω σπάσει τα νεύρα.Να βάλουμε μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες γίνεται.Να βάλουμε 2 φωτογραφίες σε μια κατηγορία γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Η konstans έγραψε: #1.719 20-07-09 11:08 Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η ELENIP έγραψε: #1.720 20-07-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα πολύ ωραία ωραία αυτά που εφτιαξες!! Το πρώτο πιστεύω οτι είναι το καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν οι κατηγορίες: Miss-Mister: 1.Υπναράς 2.Βλέμμα 3.Νάζι 4.Φωτογένεια 5.Ώριμη γοητεία 6.Μαμάκιας Αυτές είναι οι στάνταρ,θέλετε να βάλουμε και κάποια άλλη; Click για ανάπτυξη... Ναι,Μιςς και Μίστερ τεμπέλης/υπναράς,Μίστερ και Μιςς μυστήριο,Μίστερ και Μις Μάτια,Μίς και Μίστερ μορφωμένος.Σας πλιζάρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.704 19-07-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ναι,Μιςς και Μίστερ τεμπέλης/υπναράς,Μίστερ και Μιςς μυστήριο,Μίστερ και Μις Μάτια,Μίς και Μίστερ μορφωμένος.Σας πλιζάρω..... Click για ανάπτυξη... Υπναρά έβαλα,αντί για μάτια έχουμε το βλέμμα..το μορφωμένος αν μπορείς να μου εξηγήσεις,δεν το καταλαβαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:35 Η Μαρία Γάτσιου: #1.705 19-07-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Mαρία,γίνεται να στείλω μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες;Ασπούμε μις ριψοκίνδυνη γιαγιά και μις μυστήριο; Click για ανάπτυξη... γενικά μπορείς αλλά οι κατηγορίες που λες δεν υπάρχουν...τώρα αν τις θέλουν οι υπόλοιποι και έχουν και αυτοί κάτι ανάλογο κατά νου οκ τις βάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.706 19-07-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: γενικά μπορείς αλλά οι κατηγορίες που λες δεν υπάρχουν...τώρα αν τις θέλουν οι υπόλοιποι και έχουν και αυτοί κάτι ανάλογο κατά νου οκ τις βάζω Click για ανάπτυξη... Παράδειγμα είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.707 19-07-09 21:39 Να τσακώσουμε τη γάτα της ώρα που διαβάζει είναι το ΜΙς σοφός.Μιςς και Μίστερ τεμπέλης;Α,ναι,καλή ιδέα είναι και Μις θρίλερ και Μις μυστήριο.Τι λέτε οι υπόλοιποι;Να μπουν αυτές οι τρεις κατηγορίες;Το λέω γιατί είμαι στη Γερμανία χωρίς τη Σίμπα και διαθέετω πολύ λίγες και συγκικριμένες φωτογραφίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:40 Η Nonika έγραψε: #1.708 19-07-09 21:40 Αυτη για ωριμη γοητεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 003.jpg 115,7 KB · Εμφανίσεις: 78 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:43 Η Μαρία Γάτσιου: #1.709 19-07-09 21:43 Αγνή μου οι κατηγορίες πρέπει να είναι λίγο πιο γενικές για να μπορούν να πάρουν μέρος όσο γίνεται πιο πολλά γατάκιαοι κατηγορίες που λες εσύ είναι αυτες που βγαίνουν από τις φωτογραφίες τησ Simbaείναι λίγο δύσκολο να έχουν οι υπόλοιποι παρόμοιες φωτογραφίες,τώρα αν έχουν και τους αρέσουν οι κατηγορίες εμένα δεν με πειράζει...μέχρι να συμφωνήσουν και τα κορίτσια πάντος ισχύουν οι 6 κατηγορίες που ανέφερα που είναι πιο γενικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.710 19-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγνή μου οι κατηγορίες πρέπει να είναι λίγο πιο γενικές για να μπορούν να πάρουν μέρος όσο γίνεται πιο πολλά γατάκιαοι κατηγορίες που λες εσύ είναι αυτες που βγαίνουν από τις φωτογραφίες τησ Simbaείναι λίγο δύσκολο να έχουν οι υπόλοιποι παρόμοιες φωτογραφίες,τώρα αν έχουν και τους αρέσουν οι κατηγορίες εμένα δεν με πειράζει...μέχρι να συμφωνήσουν και τα κορίτσια πάντος ισχύουν οι 6 κατηγορίες που ανέφερα που είναι πιο γενικές Click για ανάπτυξη... To θρίλερ το ανέφερα γιατί το είχατε και στην κατηγορία 1 ως 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.711 19-07-09 21:47 Λοιπόν κορίτσια τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:51 Η Μαρία Γάτσιου: #1.712 19-07-09 21:51 στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η staman2 έγραψε: #1.713 19-07-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσιο μόλις νιωσετε έτοιμες ακούω ιδέες για την επόμενη κατηγορία μας,πιστεύω να έχουμε αρκετές γατούλες άνω των 5 ετών,εγώ πάντος έχω την Τιτίκα μου,12!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω έχω τον ΤΙμάκο μου που είναι 9 χρονών σε ένα μήνα. Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οι γατούλες και οι γατούληδες άνω των 5 ετών δεν ξεχωρίζουν από τις άλλες γατούλες εξωτερικά, οπότε, θα πρέπει να υπάρχουν παρόμοιες κατηγορίες με τις προηγούμενες΄ίσως με κάπως πιο ώριμους χαρακτηρισμούς .πχ. Μις ώριμη γοητεία, Μίστερ πουρογόης, Μις/Μίστερ κοιμάμαι, άρα υπάρχω, και πέρα από αστεία, Μις/Μίστερ Σοφή-Σοφός Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνώ. Νομίζω λοιπόν πως οι κατηγοριες που προτείνει η Μαρία είναι πολύ καλές. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, για δείτε αυτά τα 2 που έφτιαξα και πείτε γνώμες Click για ανάπτυξη... Ειναι υπέροχα. Σ΄ευχαριστουμε konstans.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ψηφους σας!! Μορφεας, Καλυψω Click για ανάπτυξη... Αααα τι ομορφιές είναι αυτές! Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αυτη η φωτο σε ποια κατηγορια θα μπορουσε να μπει...;;; https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15351&stc=1&thumb=1&d=1244158734 Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορία βλέμμα ή έκφραση όπως σου είπε και η Ελενα!!! Τελειο γατόνι! Πραγματικά Νόνικα το αβάταρ με τον Ραμσή είναι υπέροχο. ΤΟ ζουζουνι σου έχει γίνει σούπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:54 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.714 19-07-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Click για ανάπτυξη... Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:59 Η Μαρία Γάτσιου: #1.715 19-07-09 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... όχι δεν χρειάζεται να μπει σε όλες τις κατηγορίες άλλοι βάζουν μόνο σε 1 κανείς δεν βάζει σε όλες είναι λίγο δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:00 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.716 19-07-09 22:00 Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:08 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 19-07-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Click για ανάπτυξη... όχι δεν πειράζειόποτε σε βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.718 19-07-09 22:32 Mια τελευταία ερώτηση γιατί σας έχω σπάσει τα νεύρα.Να βάλουμε μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες γίνεται.Να βάλουμε 2 φωτογραφίες σε μια κατηγορία γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Η konstans έγραψε: #1.719 20-07-09 11:08 Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η ELENIP έγραψε: #1.720 20-07-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα πολύ ωραία ωραία αυτά που εφτιαξες!! Το πρώτο πιστεύω οτι είναι το καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ναι,Μιςς και Μίστερ τεμπέλης/υπναράς,Μίστερ και Μιςς μυστήριο,Μίστερ και Μις Μάτια,Μίς και Μίστερ μορφωμένος.Σας πλιζάρω..... Click για ανάπτυξη... Υπναρά έβαλα,αντί για μάτια έχουμε το βλέμμα..το μορφωμένος αν μπορείς να μου εξηγήσεις,δεν το καταλαβαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:35 Η Μαρία Γάτσιου: #1.705 19-07-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Mαρία,γίνεται να στείλω μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες;Ασπούμε μις ριψοκίνδυνη γιαγιά και μις μυστήριο; Click για ανάπτυξη... γενικά μπορείς αλλά οι κατηγορίες που λες δεν υπάρχουν...τώρα αν τις θέλουν οι υπόλοιποι και έχουν και αυτοί κάτι ανάλογο κατά νου οκ τις βάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.706 19-07-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: γενικά μπορείς αλλά οι κατηγορίες που λες δεν υπάρχουν...τώρα αν τις θέλουν οι υπόλοιποι και έχουν και αυτοί κάτι ανάλογο κατά νου οκ τις βάζω Click για ανάπτυξη... Παράδειγμα είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.707 19-07-09 21:39 Να τσακώσουμε τη γάτα της ώρα που διαβάζει είναι το ΜΙς σοφός.Μιςς και Μίστερ τεμπέλης;Α,ναι,καλή ιδέα είναι και Μις θρίλερ και Μις μυστήριο.Τι λέτε οι υπόλοιποι;Να μπουν αυτές οι τρεις κατηγορίες;Το λέω γιατί είμαι στη Γερμανία χωρίς τη Σίμπα και διαθέετω πολύ λίγες και συγκικριμένες φωτογραφίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:40 Η Nonika έγραψε: #1.708 19-07-09 21:40 Αυτη για ωριμη γοητεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 003.jpg 115,7 KB · Εμφανίσεις: 78 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:43 Η Μαρία Γάτσιου: #1.709 19-07-09 21:43 Αγνή μου οι κατηγορίες πρέπει να είναι λίγο πιο γενικές για να μπορούν να πάρουν μέρος όσο γίνεται πιο πολλά γατάκιαοι κατηγορίες που λες εσύ είναι αυτες που βγαίνουν από τις φωτογραφίες τησ Simbaείναι λίγο δύσκολο να έχουν οι υπόλοιποι παρόμοιες φωτογραφίες,τώρα αν έχουν και τους αρέσουν οι κατηγορίες εμένα δεν με πειράζει...μέχρι να συμφωνήσουν και τα κορίτσια πάντος ισχύουν οι 6 κατηγορίες που ανέφερα που είναι πιο γενικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.710 19-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγνή μου οι κατηγορίες πρέπει να είναι λίγο πιο γενικές για να μπορούν να πάρουν μέρος όσο γίνεται πιο πολλά γατάκιαοι κατηγορίες που λες εσύ είναι αυτες που βγαίνουν από τις φωτογραφίες τησ Simbaείναι λίγο δύσκολο να έχουν οι υπόλοιποι παρόμοιες φωτογραφίες,τώρα αν έχουν και τους αρέσουν οι κατηγορίες εμένα δεν με πειράζει...μέχρι να συμφωνήσουν και τα κορίτσια πάντος ισχύουν οι 6 κατηγορίες που ανέφερα που είναι πιο γενικές Click για ανάπτυξη... To θρίλερ το ανέφερα γιατί το είχατε και στην κατηγορία 1 ως 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.711 19-07-09 21:47 Λοιπόν κορίτσια τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:51 Η Μαρία Γάτσιου: #1.712 19-07-09 21:51 στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η staman2 έγραψε: #1.713 19-07-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσιο μόλις νιωσετε έτοιμες ακούω ιδέες για την επόμενη κατηγορία μας,πιστεύω να έχουμε αρκετές γατούλες άνω των 5 ετών,εγώ πάντος έχω την Τιτίκα μου,12!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω έχω τον ΤΙμάκο μου που είναι 9 χρονών σε ένα μήνα. Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οι γατούλες και οι γατούληδες άνω των 5 ετών δεν ξεχωρίζουν από τις άλλες γατούλες εξωτερικά, οπότε, θα πρέπει να υπάρχουν παρόμοιες κατηγορίες με τις προηγούμενες΄ίσως με κάπως πιο ώριμους χαρακτηρισμούς .πχ. Μις ώριμη γοητεία, Μίστερ πουρογόης, Μις/Μίστερ κοιμάμαι, άρα υπάρχω, και πέρα από αστεία, Μις/Μίστερ Σοφή-Σοφός Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνώ. Νομίζω λοιπόν πως οι κατηγοριες που προτείνει η Μαρία είναι πολύ καλές. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, για δείτε αυτά τα 2 που έφτιαξα και πείτε γνώμες Click για ανάπτυξη... Ειναι υπέροχα. Σ΄ευχαριστουμε konstans.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ψηφους σας!! Μορφεας, Καλυψω Click για ανάπτυξη... Αααα τι ομορφιές είναι αυτές! Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αυτη η φωτο σε ποια κατηγορια θα μπορουσε να μπει...;;; https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15351&stc=1&thumb=1&d=1244158734 Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορία βλέμμα ή έκφραση όπως σου είπε και η Ελενα!!! Τελειο γατόνι! Πραγματικά Νόνικα το αβάταρ με τον Ραμσή είναι υπέροχο. ΤΟ ζουζουνι σου έχει γίνει σούπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:54 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.714 19-07-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Click για ανάπτυξη... Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:59 Η Μαρία Γάτσιου: #1.715 19-07-09 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... όχι δεν χρειάζεται να μπει σε όλες τις κατηγορίες άλλοι βάζουν μόνο σε 1 κανείς δεν βάζει σε όλες είναι λίγο δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:00 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.716 19-07-09 22:00 Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:08 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 19-07-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Click για ανάπτυξη... όχι δεν πειράζειόποτε σε βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.718 19-07-09 22:32 Mια τελευταία ερώτηση γιατί σας έχω σπάσει τα νεύρα.Να βάλουμε μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες γίνεται.Να βάλουμε 2 φωτογραφίες σε μια κατηγορία γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Η konstans έγραψε: #1.719 20-07-09 11:08 Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η ELENIP έγραψε: #1.720 20-07-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα πολύ ωραία ωραία αυτά που εφτιαξες!! Το πρώτο πιστεύω οτι είναι το καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Mαρία,γίνεται να στείλω μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες;Ασπούμε μις ριψοκίνδυνη γιαγιά και μις μυστήριο; Click για ανάπτυξη... γενικά μπορείς αλλά οι κατηγορίες που λες δεν υπάρχουν...τώρα αν τις θέλουν οι υπόλοιποι και έχουν και αυτοί κάτι ανάλογο κατά νου οκ τις βάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.706 19-07-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: γενικά μπορείς αλλά οι κατηγορίες που λες δεν υπάρχουν...τώρα αν τις θέλουν οι υπόλοιποι και έχουν και αυτοί κάτι ανάλογο κατά νου οκ τις βάζω Click για ανάπτυξη... Παράδειγμα είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.707 19-07-09 21:39 Να τσακώσουμε τη γάτα της ώρα που διαβάζει είναι το ΜΙς σοφός.Μιςς και Μίστερ τεμπέλης;Α,ναι,καλή ιδέα είναι και Μις θρίλερ και Μις μυστήριο.Τι λέτε οι υπόλοιποι;Να μπουν αυτές οι τρεις κατηγορίες;Το λέω γιατί είμαι στη Γερμανία χωρίς τη Σίμπα και διαθέετω πολύ λίγες και συγκικριμένες φωτογραφίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:40 Η Nonika έγραψε: #1.708 19-07-09 21:40 Αυτη για ωριμη γοητεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 003.jpg 115,7 KB · Εμφανίσεις: 78 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:43 Η Μαρία Γάτσιου: #1.709 19-07-09 21:43 Αγνή μου οι κατηγορίες πρέπει να είναι λίγο πιο γενικές για να μπορούν να πάρουν μέρος όσο γίνεται πιο πολλά γατάκιαοι κατηγορίες που λες εσύ είναι αυτες που βγαίνουν από τις φωτογραφίες τησ Simbaείναι λίγο δύσκολο να έχουν οι υπόλοιποι παρόμοιες φωτογραφίες,τώρα αν έχουν και τους αρέσουν οι κατηγορίες εμένα δεν με πειράζει...μέχρι να συμφωνήσουν και τα κορίτσια πάντος ισχύουν οι 6 κατηγορίες που ανέφερα που είναι πιο γενικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.710 19-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγνή μου οι κατηγορίες πρέπει να είναι λίγο πιο γενικές για να μπορούν να πάρουν μέρος όσο γίνεται πιο πολλά γατάκιαοι κατηγορίες που λες εσύ είναι αυτες που βγαίνουν από τις φωτογραφίες τησ Simbaείναι λίγο δύσκολο να έχουν οι υπόλοιποι παρόμοιες φωτογραφίες,τώρα αν έχουν και τους αρέσουν οι κατηγορίες εμένα δεν με πειράζει...μέχρι να συμφωνήσουν και τα κορίτσια πάντος ισχύουν οι 6 κατηγορίες που ανέφερα που είναι πιο γενικές Click για ανάπτυξη... To θρίλερ το ανέφερα γιατί το είχατε και στην κατηγορία 1 ως 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.711 19-07-09 21:47 Λοιπόν κορίτσια τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:51 Η Μαρία Γάτσιου: #1.712 19-07-09 21:51 στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η staman2 έγραψε: #1.713 19-07-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσιο μόλις νιωσετε έτοιμες ακούω ιδέες για την επόμενη κατηγορία μας,πιστεύω να έχουμε αρκετές γατούλες άνω των 5 ετών,εγώ πάντος έχω την Τιτίκα μου,12!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω έχω τον ΤΙμάκο μου που είναι 9 χρονών σε ένα μήνα. Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οι γατούλες και οι γατούληδες άνω των 5 ετών δεν ξεχωρίζουν από τις άλλες γατούλες εξωτερικά, οπότε, θα πρέπει να υπάρχουν παρόμοιες κατηγορίες με τις προηγούμενες΄ίσως με κάπως πιο ώριμους χαρακτηρισμούς .πχ. Μις ώριμη γοητεία, Μίστερ πουρογόης, Μις/Μίστερ κοιμάμαι, άρα υπάρχω, και πέρα από αστεία, Μις/Μίστερ Σοφή-Σοφός Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνώ. Νομίζω λοιπόν πως οι κατηγοριες που προτείνει η Μαρία είναι πολύ καλές. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, για δείτε αυτά τα 2 που έφτιαξα και πείτε γνώμες Click για ανάπτυξη... Ειναι υπέροχα. Σ΄ευχαριστουμε konstans.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ψηφους σας!! Μορφεας, Καλυψω Click για ανάπτυξη... Αααα τι ομορφιές είναι αυτές! Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αυτη η φωτο σε ποια κατηγορια θα μπορουσε να μπει...;;; https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15351&stc=1&thumb=1&d=1244158734 Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορία βλέμμα ή έκφραση όπως σου είπε και η Ελενα!!! Τελειο γατόνι! Πραγματικά Νόνικα το αβάταρ με τον Ραμσή είναι υπέροχο. ΤΟ ζουζουνι σου έχει γίνει σούπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:54 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.714 19-07-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Click για ανάπτυξη... Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:59 Η Μαρία Γάτσιου: #1.715 19-07-09 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... όχι δεν χρειάζεται να μπει σε όλες τις κατηγορίες άλλοι βάζουν μόνο σε 1 κανείς δεν βάζει σε όλες είναι λίγο δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:00 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.716 19-07-09 22:00 Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:08 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 19-07-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Click για ανάπτυξη... όχι δεν πειράζειόποτε σε βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.718 19-07-09 22:32 Mια τελευταία ερώτηση γιατί σας έχω σπάσει τα νεύρα.Να βάλουμε μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες γίνεται.Να βάλουμε 2 φωτογραφίες σε μια κατηγορία γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Η konstans έγραψε: #1.719 20-07-09 11:08 Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η ELENIP έγραψε: #1.720 20-07-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα πολύ ωραία ωραία αυτά που εφτιαξες!! Το πρώτο πιστεύω οτι είναι το καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: γενικά μπορείς αλλά οι κατηγορίες που λες δεν υπάρχουν...τώρα αν τις θέλουν οι υπόλοιποι και έχουν και αυτοί κάτι ανάλογο κατά νου οκ τις βάζω Click για ανάπτυξη... Παράδειγμα είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.707 19-07-09 21:39 Να τσακώσουμε τη γάτα της ώρα που διαβάζει είναι το ΜΙς σοφός.Μιςς και Μίστερ τεμπέλης;Α,ναι,καλή ιδέα είναι και Μις θρίλερ και Μις μυστήριο.Τι λέτε οι υπόλοιποι;Να μπουν αυτές οι τρεις κατηγορίες;Το λέω γιατί είμαι στη Γερμανία χωρίς τη Σίμπα και διαθέετω πολύ λίγες και συγκικριμένες φωτογραφίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:40 Η Nonika έγραψε: #1.708 19-07-09 21:40 Αυτη για ωριμη γοητεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 003.jpg 115,7 KB · Εμφανίσεις: 78 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:43 Η Μαρία Γάτσιου: #1.709 19-07-09 21:43 Αγνή μου οι κατηγορίες πρέπει να είναι λίγο πιο γενικές για να μπορούν να πάρουν μέρος όσο γίνεται πιο πολλά γατάκιαοι κατηγορίες που λες εσύ είναι αυτες που βγαίνουν από τις φωτογραφίες τησ Simbaείναι λίγο δύσκολο να έχουν οι υπόλοιποι παρόμοιες φωτογραφίες,τώρα αν έχουν και τους αρέσουν οι κατηγορίες εμένα δεν με πειράζει...μέχρι να συμφωνήσουν και τα κορίτσια πάντος ισχύουν οι 6 κατηγορίες που ανέφερα που είναι πιο γενικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.710 19-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγνή μου οι κατηγορίες πρέπει να είναι λίγο πιο γενικές για να μπορούν να πάρουν μέρος όσο γίνεται πιο πολλά γατάκιαοι κατηγορίες που λες εσύ είναι αυτες που βγαίνουν από τις φωτογραφίες τησ Simbaείναι λίγο δύσκολο να έχουν οι υπόλοιποι παρόμοιες φωτογραφίες,τώρα αν έχουν και τους αρέσουν οι κατηγορίες εμένα δεν με πειράζει...μέχρι να συμφωνήσουν και τα κορίτσια πάντος ισχύουν οι 6 κατηγορίες που ανέφερα που είναι πιο γενικές Click για ανάπτυξη... To θρίλερ το ανέφερα γιατί το είχατε και στην κατηγορία 1 ως 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.711 19-07-09 21:47 Λοιπόν κορίτσια τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:51 Η Μαρία Γάτσιου: #1.712 19-07-09 21:51 στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η staman2 έγραψε: #1.713 19-07-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσιο μόλις νιωσετε έτοιμες ακούω ιδέες για την επόμενη κατηγορία μας,πιστεύω να έχουμε αρκετές γατούλες άνω των 5 ετών,εγώ πάντος έχω την Τιτίκα μου,12!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω έχω τον ΤΙμάκο μου που είναι 9 χρονών σε ένα μήνα. Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οι γατούλες και οι γατούληδες άνω των 5 ετών δεν ξεχωρίζουν από τις άλλες γατούλες εξωτερικά, οπότε, θα πρέπει να υπάρχουν παρόμοιες κατηγορίες με τις προηγούμενες΄ίσως με κάπως πιο ώριμους χαρακτηρισμούς .πχ. Μις ώριμη γοητεία, Μίστερ πουρογόης, Μις/Μίστερ κοιμάμαι, άρα υπάρχω, και πέρα από αστεία, Μις/Μίστερ Σοφή-Σοφός Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνώ. Νομίζω λοιπόν πως οι κατηγοριες που προτείνει η Μαρία είναι πολύ καλές. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, για δείτε αυτά τα 2 που έφτιαξα και πείτε γνώμες Click για ανάπτυξη... Ειναι υπέροχα. Σ΄ευχαριστουμε konstans.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ψηφους σας!! Μορφεας, Καλυψω Click για ανάπτυξη... Αααα τι ομορφιές είναι αυτές! Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αυτη η φωτο σε ποια κατηγορια θα μπορουσε να μπει...;;; https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15351&stc=1&thumb=1&d=1244158734 Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορία βλέμμα ή έκφραση όπως σου είπε και η Ελενα!!! Τελειο γατόνι! Πραγματικά Νόνικα το αβάταρ με τον Ραμσή είναι υπέροχο. ΤΟ ζουζουνι σου έχει γίνει σούπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:54 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.714 19-07-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Click για ανάπτυξη... Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:59 Η Μαρία Γάτσιου: #1.715 19-07-09 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... όχι δεν χρειάζεται να μπει σε όλες τις κατηγορίες άλλοι βάζουν μόνο σε 1 κανείς δεν βάζει σε όλες είναι λίγο δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:00 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.716 19-07-09 22:00 Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:08 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 19-07-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Click για ανάπτυξη... όχι δεν πειράζειόποτε σε βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.718 19-07-09 22:32 Mια τελευταία ερώτηση γιατί σας έχω σπάσει τα νεύρα.Να βάλουμε μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες γίνεται.Να βάλουμε 2 φωτογραφίες σε μια κατηγορία γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Η konstans έγραψε: #1.719 20-07-09 11:08 Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η ELENIP έγραψε: #1.720 20-07-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα πολύ ωραία ωραία αυτά που εφτιαξες!! Το πρώτο πιστεύω οτι είναι το καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να τσακώσουμε τη γάτα της ώρα που διαβάζει είναι το ΜΙς σοφός.Μιςς και Μίστερ τεμπέλης;Α,ναι,καλή ιδέα είναι και Μις θρίλερ και Μις μυστήριο.Τι λέτε οι υπόλοιποι;Να μπουν αυτές οι τρεις κατηγορίες;Το λέω γιατί είμαι στη Γερμανία χωρίς τη Σίμπα και διαθέετω πολύ λίγες και συγκικριμένες φωτογραφίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:40 Η Nonika έγραψε: #1.708 19-07-09 21:40 Αυτη για ωριμη γοητεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 003.jpg 115,7 KB · Εμφανίσεις: 78 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:43 Η Μαρία Γάτσιου: #1.709 19-07-09 21:43 Αγνή μου οι κατηγορίες πρέπει να είναι λίγο πιο γενικές για να μπορούν να πάρουν μέρος όσο γίνεται πιο πολλά γατάκιαοι κατηγορίες που λες εσύ είναι αυτες που βγαίνουν από τις φωτογραφίες τησ Simbaείναι λίγο δύσκολο να έχουν οι υπόλοιποι παρόμοιες φωτογραφίες,τώρα αν έχουν και τους αρέσουν οι κατηγορίες εμένα δεν με πειράζει...μέχρι να συμφωνήσουν και τα κορίτσια πάντος ισχύουν οι 6 κατηγορίες που ανέφερα που είναι πιο γενικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.710 19-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγνή μου οι κατηγορίες πρέπει να είναι λίγο πιο γενικές για να μπορούν να πάρουν μέρος όσο γίνεται πιο πολλά γατάκιαοι κατηγορίες που λες εσύ είναι αυτες που βγαίνουν από τις φωτογραφίες τησ Simbaείναι λίγο δύσκολο να έχουν οι υπόλοιποι παρόμοιες φωτογραφίες,τώρα αν έχουν και τους αρέσουν οι κατηγορίες εμένα δεν με πειράζει...μέχρι να συμφωνήσουν και τα κορίτσια πάντος ισχύουν οι 6 κατηγορίες που ανέφερα που είναι πιο γενικές Click για ανάπτυξη... To θρίλερ το ανέφερα γιατί το είχατε και στην κατηγορία 1 ως 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.711 19-07-09 21:47 Λοιπόν κορίτσια τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:51 Η Μαρία Γάτσιου: #1.712 19-07-09 21:51 στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η staman2 έγραψε: #1.713 19-07-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσιο μόλις νιωσετε έτοιμες ακούω ιδέες για την επόμενη κατηγορία μας,πιστεύω να έχουμε αρκετές γατούλες άνω των 5 ετών,εγώ πάντος έχω την Τιτίκα μου,12!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω έχω τον ΤΙμάκο μου που είναι 9 χρονών σε ένα μήνα. Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οι γατούλες και οι γατούληδες άνω των 5 ετών δεν ξεχωρίζουν από τις άλλες γατούλες εξωτερικά, οπότε, θα πρέπει να υπάρχουν παρόμοιες κατηγορίες με τις προηγούμενες΄ίσως με κάπως πιο ώριμους χαρακτηρισμούς .πχ. Μις ώριμη γοητεία, Μίστερ πουρογόης, Μις/Μίστερ κοιμάμαι, άρα υπάρχω, και πέρα από αστεία, Μις/Μίστερ Σοφή-Σοφός Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνώ. Νομίζω λοιπόν πως οι κατηγοριες που προτείνει η Μαρία είναι πολύ καλές. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, για δείτε αυτά τα 2 που έφτιαξα και πείτε γνώμες Click για ανάπτυξη... Ειναι υπέροχα. Σ΄ευχαριστουμε konstans.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ψηφους σας!! Μορφεας, Καλυψω Click για ανάπτυξη... Αααα τι ομορφιές είναι αυτές! Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αυτη η φωτο σε ποια κατηγορια θα μπορουσε να μπει...;;; https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15351&stc=1&thumb=1&d=1244158734 Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορία βλέμμα ή έκφραση όπως σου είπε και η Ελενα!!! Τελειο γατόνι! Πραγματικά Νόνικα το αβάταρ με τον Ραμσή είναι υπέροχο. ΤΟ ζουζουνι σου έχει γίνει σούπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:54 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.714 19-07-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Click για ανάπτυξη... Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:59 Η Μαρία Γάτσιου: #1.715 19-07-09 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... όχι δεν χρειάζεται να μπει σε όλες τις κατηγορίες άλλοι βάζουν μόνο σε 1 κανείς δεν βάζει σε όλες είναι λίγο δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:00 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.716 19-07-09 22:00 Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:08 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 19-07-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Click για ανάπτυξη... όχι δεν πειράζειόποτε σε βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.718 19-07-09 22:32 Mια τελευταία ερώτηση γιατί σας έχω σπάσει τα νεύρα.Να βάλουμε μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες γίνεται.Να βάλουμε 2 φωτογραφίες σε μια κατηγορία γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Η konstans έγραψε: #1.719 20-07-09 11:08 Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η ELENIP έγραψε: #1.720 20-07-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα πολύ ωραία ωραία αυτά που εφτιαξες!! Το πρώτο πιστεύω οτι είναι το καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτη για ωριμη γοητεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:43 Η Μαρία Γάτσιου: #1.709 19-07-09 21:43 Αγνή μου οι κατηγορίες πρέπει να είναι λίγο πιο γενικές για να μπορούν να πάρουν μέρος όσο γίνεται πιο πολλά γατάκιαοι κατηγορίες που λες εσύ είναι αυτες που βγαίνουν από τις φωτογραφίες τησ Simbaείναι λίγο δύσκολο να έχουν οι υπόλοιποι παρόμοιες φωτογραφίες,τώρα αν έχουν και τους αρέσουν οι κατηγορίες εμένα δεν με πειράζει...μέχρι να συμφωνήσουν και τα κορίτσια πάντος ισχύουν οι 6 κατηγορίες που ανέφερα που είναι πιο γενικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.710 19-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγνή μου οι κατηγορίες πρέπει να είναι λίγο πιο γενικές για να μπορούν να πάρουν μέρος όσο γίνεται πιο πολλά γατάκιαοι κατηγορίες που λες εσύ είναι αυτες που βγαίνουν από τις φωτογραφίες τησ Simbaείναι λίγο δύσκολο να έχουν οι υπόλοιποι παρόμοιες φωτογραφίες,τώρα αν έχουν και τους αρέσουν οι κατηγορίες εμένα δεν με πειράζει...μέχρι να συμφωνήσουν και τα κορίτσια πάντος ισχύουν οι 6 κατηγορίες που ανέφερα που είναι πιο γενικές Click για ανάπτυξη... To θρίλερ το ανέφερα γιατί το είχατε και στην κατηγορία 1 ως 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.711 19-07-09 21:47 Λοιπόν κορίτσια τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:51 Η Μαρία Γάτσιου: #1.712 19-07-09 21:51 στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η staman2 έγραψε: #1.713 19-07-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσιο μόλις νιωσετε έτοιμες ακούω ιδέες για την επόμενη κατηγορία μας,πιστεύω να έχουμε αρκετές γατούλες άνω των 5 ετών,εγώ πάντος έχω την Τιτίκα μου,12!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω έχω τον ΤΙμάκο μου που είναι 9 χρονών σε ένα μήνα. Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οι γατούλες και οι γατούληδες άνω των 5 ετών δεν ξεχωρίζουν από τις άλλες γατούλες εξωτερικά, οπότε, θα πρέπει να υπάρχουν παρόμοιες κατηγορίες με τις προηγούμενες΄ίσως με κάπως πιο ώριμους χαρακτηρισμούς .πχ. Μις ώριμη γοητεία, Μίστερ πουρογόης, Μις/Μίστερ κοιμάμαι, άρα υπάρχω, και πέρα από αστεία, Μις/Μίστερ Σοφή-Σοφός Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνώ. Νομίζω λοιπόν πως οι κατηγοριες που προτείνει η Μαρία είναι πολύ καλές. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, για δείτε αυτά τα 2 που έφτιαξα και πείτε γνώμες Click για ανάπτυξη... Ειναι υπέροχα. Σ΄ευχαριστουμε konstans.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ψηφους σας!! Μορφεας, Καλυψω Click για ανάπτυξη... Αααα τι ομορφιές είναι αυτές! Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αυτη η φωτο σε ποια κατηγορια θα μπορουσε να μπει...;;; https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15351&stc=1&thumb=1&d=1244158734 Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορία βλέμμα ή έκφραση όπως σου είπε και η Ελενα!!! Τελειο γατόνι! Πραγματικά Νόνικα το αβάταρ με τον Ραμσή είναι υπέροχο. ΤΟ ζουζουνι σου έχει γίνει σούπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:54 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.714 19-07-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Click για ανάπτυξη... Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:59 Η Μαρία Γάτσιου: #1.715 19-07-09 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... όχι δεν χρειάζεται να μπει σε όλες τις κατηγορίες άλλοι βάζουν μόνο σε 1 κανείς δεν βάζει σε όλες είναι λίγο δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:00 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.716 19-07-09 22:00 Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:08 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 19-07-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Click για ανάπτυξη... όχι δεν πειράζειόποτε σε βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.718 19-07-09 22:32 Mια τελευταία ερώτηση γιατί σας έχω σπάσει τα νεύρα.Να βάλουμε μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες γίνεται.Να βάλουμε 2 φωτογραφίες σε μια κατηγορία γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Η konstans έγραψε: #1.719 20-07-09 11:08 Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η ELENIP έγραψε: #1.720 20-07-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα πολύ ωραία ωραία αυτά που εφτιαξες!! Το πρώτο πιστεύω οτι είναι το καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγνή μου οι κατηγορίες πρέπει να είναι λίγο πιο γενικές για να μπορούν να πάρουν μέρος όσο γίνεται πιο πολλά γατάκιαοι κατηγορίες που λες εσύ είναι αυτες που βγαίνουν από τις φωτογραφίες τησ Simbaείναι λίγο δύσκολο να έχουν οι υπόλοιποι παρόμοιες φωτογραφίες,τώρα αν έχουν και τους αρέσουν οι κατηγορίες εμένα δεν με πειράζει...μέχρι να συμφωνήσουν και τα κορίτσια πάντος ισχύουν οι 6 κατηγορίες που ανέφερα που είναι πιο γενικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.710 19-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγνή μου οι κατηγορίες πρέπει να είναι λίγο πιο γενικές για να μπορούν να πάρουν μέρος όσο γίνεται πιο πολλά γατάκιαοι κατηγορίες που λες εσύ είναι αυτες που βγαίνουν από τις φωτογραφίες τησ Simbaείναι λίγο δύσκολο να έχουν οι υπόλοιποι παρόμοιες φωτογραφίες,τώρα αν έχουν και τους αρέσουν οι κατηγορίες εμένα δεν με πειράζει...μέχρι να συμφωνήσουν και τα κορίτσια πάντος ισχύουν οι 6 κατηγορίες που ανέφερα που είναι πιο γενικές Click για ανάπτυξη... To θρίλερ το ανέφερα γιατί το είχατε και στην κατηγορία 1 ως 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.711 19-07-09 21:47 Λοιπόν κορίτσια τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:51 Η Μαρία Γάτσιου: #1.712 19-07-09 21:51 στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η staman2 έγραψε: #1.713 19-07-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσιο μόλις νιωσετε έτοιμες ακούω ιδέες για την επόμενη κατηγορία μας,πιστεύω να έχουμε αρκετές γατούλες άνω των 5 ετών,εγώ πάντος έχω την Τιτίκα μου,12!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω έχω τον ΤΙμάκο μου που είναι 9 χρονών σε ένα μήνα. Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οι γατούλες και οι γατούληδες άνω των 5 ετών δεν ξεχωρίζουν από τις άλλες γατούλες εξωτερικά, οπότε, θα πρέπει να υπάρχουν παρόμοιες κατηγορίες με τις προηγούμενες΄ίσως με κάπως πιο ώριμους χαρακτηρισμούς .πχ. Μις ώριμη γοητεία, Μίστερ πουρογόης, Μις/Μίστερ κοιμάμαι, άρα υπάρχω, και πέρα από αστεία, Μις/Μίστερ Σοφή-Σοφός Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνώ. Νομίζω λοιπόν πως οι κατηγοριες που προτείνει η Μαρία είναι πολύ καλές. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, για δείτε αυτά τα 2 που έφτιαξα και πείτε γνώμες Click για ανάπτυξη... Ειναι υπέροχα. Σ΄ευχαριστουμε konstans.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ψηφους σας!! Μορφεας, Καλυψω Click για ανάπτυξη... Αααα τι ομορφιές είναι αυτές! Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αυτη η φωτο σε ποια κατηγορια θα μπορουσε να μπει...;;; https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15351&stc=1&thumb=1&d=1244158734 Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορία βλέμμα ή έκφραση όπως σου είπε και η Ελενα!!! Τελειο γατόνι! Πραγματικά Νόνικα το αβάταρ με τον Ραμσή είναι υπέροχο. ΤΟ ζουζουνι σου έχει γίνει σούπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:54 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.714 19-07-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Click για ανάπτυξη... Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:59 Η Μαρία Γάτσιου: #1.715 19-07-09 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... όχι δεν χρειάζεται να μπει σε όλες τις κατηγορίες άλλοι βάζουν μόνο σε 1 κανείς δεν βάζει σε όλες είναι λίγο δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:00 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.716 19-07-09 22:00 Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:08 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 19-07-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Click για ανάπτυξη... όχι δεν πειράζειόποτε σε βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.718 19-07-09 22:32 Mια τελευταία ερώτηση γιατί σας έχω σπάσει τα νεύρα.Να βάλουμε μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες γίνεται.Να βάλουμε 2 φωτογραφίες σε μια κατηγορία γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Η konstans έγραψε: #1.719 20-07-09 11:08 Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η ELENIP έγραψε: #1.720 20-07-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα πολύ ωραία ωραία αυτά που εφτιαξες!! Το πρώτο πιστεύω οτι είναι το καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αγνή μου οι κατηγορίες πρέπει να είναι λίγο πιο γενικές για να μπορούν να πάρουν μέρος όσο γίνεται πιο πολλά γατάκιαοι κατηγορίες που λες εσύ είναι αυτες που βγαίνουν από τις φωτογραφίες τησ Simbaείναι λίγο δύσκολο να έχουν οι υπόλοιποι παρόμοιες φωτογραφίες,τώρα αν έχουν και τους αρέσουν οι κατηγορίες εμένα δεν με πειράζει...μέχρι να συμφωνήσουν και τα κορίτσια πάντος ισχύουν οι 6 κατηγορίες που ανέφερα που είναι πιο γενικές Click για ανάπτυξη... To θρίλερ το ανέφερα γιατί το είχατε και στην κατηγορία 1 ως 5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.711 19-07-09 21:47 Λοιπόν κορίτσια τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:51 Η Μαρία Γάτσιου: #1.712 19-07-09 21:51 στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η staman2 έγραψε: #1.713 19-07-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσιο μόλις νιωσετε έτοιμες ακούω ιδέες για την επόμενη κατηγορία μας,πιστεύω να έχουμε αρκετές γατούλες άνω των 5 ετών,εγώ πάντος έχω την Τιτίκα μου,12!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω έχω τον ΤΙμάκο μου που είναι 9 χρονών σε ένα μήνα. Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οι γατούλες και οι γατούληδες άνω των 5 ετών δεν ξεχωρίζουν από τις άλλες γατούλες εξωτερικά, οπότε, θα πρέπει να υπάρχουν παρόμοιες κατηγορίες με τις προηγούμενες΄ίσως με κάπως πιο ώριμους χαρακτηρισμούς .πχ. Μις ώριμη γοητεία, Μίστερ πουρογόης, Μις/Μίστερ κοιμάμαι, άρα υπάρχω, και πέρα από αστεία, Μις/Μίστερ Σοφή-Σοφός Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνώ. Νομίζω λοιπόν πως οι κατηγοριες που προτείνει η Μαρία είναι πολύ καλές. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, για δείτε αυτά τα 2 που έφτιαξα και πείτε γνώμες Click για ανάπτυξη... Ειναι υπέροχα. Σ΄ευχαριστουμε konstans.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ψηφους σας!! Μορφεας, Καλυψω Click για ανάπτυξη... Αααα τι ομορφιές είναι αυτές! Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αυτη η φωτο σε ποια κατηγορια θα μπορουσε να μπει...;;; https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15351&stc=1&thumb=1&d=1244158734 Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορία βλέμμα ή έκφραση όπως σου είπε και η Ελενα!!! Τελειο γατόνι! Πραγματικά Νόνικα το αβάταρ με τον Ραμσή είναι υπέροχο. ΤΟ ζουζουνι σου έχει γίνει σούπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:54 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.714 19-07-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Click για ανάπτυξη... Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:59 Η Μαρία Γάτσιου: #1.715 19-07-09 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... όχι δεν χρειάζεται να μπει σε όλες τις κατηγορίες άλλοι βάζουν μόνο σε 1 κανείς δεν βάζει σε όλες είναι λίγο δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:00 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.716 19-07-09 22:00 Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:08 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 19-07-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Click για ανάπτυξη... όχι δεν πειράζειόποτε σε βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.718 19-07-09 22:32 Mια τελευταία ερώτηση γιατί σας έχω σπάσει τα νεύρα.Να βάλουμε μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες γίνεται.Να βάλουμε 2 φωτογραφίες σε μια κατηγορία γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Η konstans έγραψε: #1.719 20-07-09 11:08 Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η ELENIP έγραψε: #1.720 20-07-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα πολύ ωραία ωραία αυτά που εφτιαξες!! Το πρώτο πιστεύω οτι είναι το καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν κορίτσια τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:51 Η Μαρία Γάτσιου: #1.712 19-07-09 21:51 στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η staman2 έγραψε: #1.713 19-07-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσιο μόλις νιωσετε έτοιμες ακούω ιδέες για την επόμενη κατηγορία μας,πιστεύω να έχουμε αρκετές γατούλες άνω των 5 ετών,εγώ πάντος έχω την Τιτίκα μου,12!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω έχω τον ΤΙμάκο μου που είναι 9 χρονών σε ένα μήνα. Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οι γατούλες και οι γατούληδες άνω των 5 ετών δεν ξεχωρίζουν από τις άλλες γατούλες εξωτερικά, οπότε, θα πρέπει να υπάρχουν παρόμοιες κατηγορίες με τις προηγούμενες΄ίσως με κάπως πιο ώριμους χαρακτηρισμούς .πχ. Μις ώριμη γοητεία, Μίστερ πουρογόης, Μις/Μίστερ κοιμάμαι, άρα υπάρχω, και πέρα από αστεία, Μις/Μίστερ Σοφή-Σοφός Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνώ. Νομίζω λοιπόν πως οι κατηγοριες που προτείνει η Μαρία είναι πολύ καλές. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, για δείτε αυτά τα 2 που έφτιαξα και πείτε γνώμες Click για ανάπτυξη... Ειναι υπέροχα. Σ΄ευχαριστουμε konstans.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ψηφους σας!! Μορφεας, Καλυψω Click για ανάπτυξη... Αααα τι ομορφιές είναι αυτές! Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αυτη η φωτο σε ποια κατηγορια θα μπορουσε να μπει...;;; https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15351&stc=1&thumb=1&d=1244158734 Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορία βλέμμα ή έκφραση όπως σου είπε και η Ελενα!!! Τελειο γατόνι! Πραγματικά Νόνικα το αβάταρ με τον Ραμσή είναι υπέροχο. ΤΟ ζουζουνι σου έχει γίνει σούπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:54 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.714 19-07-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Click για ανάπτυξη... Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:59 Η Μαρία Γάτσιου: #1.715 19-07-09 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... όχι δεν χρειάζεται να μπει σε όλες τις κατηγορίες άλλοι βάζουν μόνο σε 1 κανείς δεν βάζει σε όλες είναι λίγο δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:00 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.716 19-07-09 22:00 Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:08 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 19-07-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Click για ανάπτυξη... όχι δεν πειράζειόποτε σε βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.718 19-07-09 22:32 Mια τελευταία ερώτηση γιατί σας έχω σπάσει τα νεύρα.Να βάλουμε μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες γίνεται.Να βάλουμε 2 φωτογραφίες σε μια κατηγορία γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Η konstans έγραψε: #1.719 20-07-09 11:08 Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η ELENIP έγραψε: #1.720 20-07-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα πολύ ωραία ωραία αυτά που εφτιαξες!! Το πρώτο πιστεύω οτι είναι το καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η staman2 έγραψε: #1.713 19-07-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσιο μόλις νιωσετε έτοιμες ακούω ιδέες για την επόμενη κατηγορία μας,πιστεύω να έχουμε αρκετές γατούλες άνω των 5 ετών,εγώ πάντος έχω την Τιτίκα μου,12!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω έχω τον ΤΙμάκο μου που είναι 9 χρονών σε ένα μήνα. Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οι γατούλες και οι γατούληδες άνω των 5 ετών δεν ξεχωρίζουν από τις άλλες γατούλες εξωτερικά, οπότε, θα πρέπει να υπάρχουν παρόμοιες κατηγορίες με τις προηγούμενες΄ίσως με κάπως πιο ώριμους χαρακτηρισμούς .πχ. Μις ώριμη γοητεία, Μίστερ πουρογόης, Μις/Μίστερ κοιμάμαι, άρα υπάρχω, και πέρα από αστεία, Μις/Μίστερ Σοφή-Σοφός Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνώ. Νομίζω λοιπόν πως οι κατηγοριες που προτείνει η Μαρία είναι πολύ καλές. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, για δείτε αυτά τα 2 που έφτιαξα και πείτε γνώμες Click για ανάπτυξη... Ειναι υπέροχα. Σ΄ευχαριστουμε konstans.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ψηφους σας!! Μορφεας, Καλυψω Click για ανάπτυξη... Αααα τι ομορφιές είναι αυτές! Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αυτη η φωτο σε ποια κατηγορια θα μπορουσε να μπει...;;; https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15351&stc=1&thumb=1&d=1244158734 Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορία βλέμμα ή έκφραση όπως σου είπε και η Ελενα!!! Τελειο γατόνι! Πραγματικά Νόνικα το αβάταρ με τον Ραμσή είναι υπέροχο. ΤΟ ζουζουνι σου έχει γίνει σούπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:54 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.714 19-07-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Click για ανάπτυξη... Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:59 Η Μαρία Γάτσιου: #1.715 19-07-09 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... όχι δεν χρειάζεται να μπει σε όλες τις κατηγορίες άλλοι βάζουν μόνο σε 1 κανείς δεν βάζει σε όλες είναι λίγο δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:00 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.716 19-07-09 22:00 Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:08 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 19-07-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Click για ανάπτυξη... όχι δεν πειράζειόποτε σε βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.718 19-07-09 22:32 Mια τελευταία ερώτηση γιατί σας έχω σπάσει τα νεύρα.Να βάλουμε μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες γίνεται.Να βάλουμε 2 φωτογραφίες σε μια κατηγορία γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Η konstans έγραψε: #1.719 20-07-09 11:08 Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η ELENIP έγραψε: #1.720 20-07-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα πολύ ωραία ωραία αυτά που εφτιαξες!! Το πρώτο πιστεύω οτι είναι το καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσιο μόλις νιωσετε έτοιμες ακούω ιδέες για την επόμενη κατηγορία μας,πιστεύω να έχουμε αρκετές γατούλες άνω των 5 ετών,εγώ πάντος έχω την Τιτίκα μου,12!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω έχω τον ΤΙμάκο μου που είναι 9 χρονών σε ένα μήνα. Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Οι γατούλες και οι γατούληδες άνω των 5 ετών δεν ξεχωρίζουν από τις άλλες γατούλες εξωτερικά, οπότε, θα πρέπει να υπάρχουν παρόμοιες κατηγορίες με τις προηγούμενες΄ίσως με κάπως πιο ώριμους χαρακτηρισμούς .πχ. Μις ώριμη γοητεία, Μίστερ πουρογόης, Μις/Μίστερ κοιμάμαι, άρα υπάρχω, και πέρα από αστεία, Μις/Μίστερ Σοφή-Σοφός Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνώ. Νομίζω λοιπόν πως οι κατηγοριες που προτείνει η Μαρία είναι πολύ καλές. Αρχική Δημοσίευση από konstans: Λοιπόν, για δείτε αυτά τα 2 που έφτιαξα και πείτε γνώμες Click για ανάπτυξη... Ειναι υπέροχα. Σ΄ευχαριστουμε konstans.! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ψηφους σας!! Μορφεας, Καλυψω Click για ανάπτυξη... Αααα τι ομορφιές είναι αυτές! Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αυτη η φωτο σε ποια κατηγορια θα μπορουσε να μπει...;;; https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15351&stc=1&thumb=1&d=1244158734 Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορία βλέμμα ή έκφραση όπως σου είπε και η Ελενα!!! Τελειο γατόνι! Πραγματικά Νόνικα το αβάταρ με τον Ραμσή είναι υπέροχο. ΤΟ ζουζουνι σου έχει γίνει σούπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:54 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.714 19-07-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Click για ανάπτυξη... Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:59 Η Μαρία Γάτσιου: #1.715 19-07-09 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... όχι δεν χρειάζεται να μπει σε όλες τις κατηγορίες άλλοι βάζουν μόνο σε 1 κανείς δεν βάζει σε όλες είναι λίγο δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:00 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.716 19-07-09 22:00 Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:08 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 19-07-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Click για ανάπτυξη... όχι δεν πειράζειόποτε σε βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.718 19-07-09 22:32 Mια τελευταία ερώτηση γιατί σας έχω σπάσει τα νεύρα.Να βάλουμε μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες γίνεται.Να βάλουμε 2 φωτογραφίες σε μια κατηγορία γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Η konstans έγραψε: #1.719 20-07-09 11:08 Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η ELENIP έγραψε: #1.720 20-07-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα πολύ ωραία ωραία αυτά που εφτιαξες!! Το πρώτο πιστεύω οτι είναι το καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: στις κατηγορίες που έχω ήδη η Simba δεν έχει κάποια φωτογραφία; Click για ανάπτυξη... Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:59 Η Μαρία Γάτσιου: #1.715 19-07-09 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... όχι δεν χρειάζεται να μπει σε όλες τις κατηγορίες άλλοι βάζουν μόνο σε 1 κανείς δεν βάζει σε όλες είναι λίγο δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:00 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.716 19-07-09 22:00 Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:08 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 19-07-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Click για ανάπτυξη... όχι δεν πειράζειόποτε σε βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.718 19-07-09 22:32 Mια τελευταία ερώτηση γιατί σας έχω σπάσει τα νεύρα.Να βάλουμε μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες γίνεται.Να βάλουμε 2 φωτογραφίες σε μια κατηγορία γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Η konstans έγραψε: #1.719 20-07-09 11:08 Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η ELENIP έγραψε: #1.720 20-07-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα πολύ ωραία ωραία αυτά που εφτιαξες!! Το πρώτο πιστεύω οτι είναι το καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Έχει,αλλά όχι σε όλες.Το θρίλερ όμως θέλω πολύ να μπει.Anzway.Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... όχι δεν χρειάζεται να μπει σε όλες τις κατηγορίες άλλοι βάζουν μόνο σε 1 κανείς δεν βάζει σε όλες είναι λίγο δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:00 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.716 19-07-09 22:00 Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:08 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 19-07-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Click για ανάπτυξη... όχι δεν πειράζειόποτε σε βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.718 19-07-09 22:32 Mια τελευταία ερώτηση γιατί σας έχω σπάσει τα νεύρα.Να βάλουμε μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες γίνεται.Να βάλουμε 2 φωτογραφίες σε μια κατηγορία γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Η konstans έγραψε: #1.719 20-07-09 11:08 Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η ELENIP έγραψε: #1.720 20-07-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα πολύ ωραία ωραία αυτά που εφτιαξες!! Το πρώτο πιστεύω οτι είναι το καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:08 Η Μαρία Γάτσιου: #1.717 19-07-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Click για ανάπτυξη... όχι δεν πειράζειόποτε σε βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.718 19-07-09 22:32 Mια τελευταία ερώτηση γιατί σας έχω σπάσει τα νεύρα.Να βάλουμε μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες γίνεται.Να βάλουμε 2 φωτογραφίες σε μια κατηγορία γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Η konstans έγραψε: #1.719 20-07-09 11:08 Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η ELENIP έγραψε: #1.720 20-07-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα πολύ ωραία ωραία αυτά που εφτιαξες!! Το πρώτο πιστεύω οτι είναι το καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Maρία θα στείλω τις φώτο αύριο.Πειράζει; Click για ανάπτυξη... όχι δεν πειράζειόποτε σε βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.718 19-07-09 22:32 Mια τελευταία ερώτηση γιατί σας έχω σπάσει τα νεύρα.Να βάλουμε μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες γίνεται.Να βάλουμε 2 φωτογραφίες σε μια κατηγορία γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Η konstans έγραψε: #1.719 20-07-09 11:08 Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η ELENIP έγραψε: #1.720 20-07-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα πολύ ωραία ωραία αυτά που εφτιαξες!! Το πρώτο πιστεύω οτι είναι το καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mια τελευταία ερώτηση γιατί σας έχω σπάσει τα νεύρα.Να βάλουμε μια φωτογραφία σε 2 κατηγορίες γίνεται.Να βάλουμε 2 φωτογραφίες σε μια κατηγορία γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Η konstans έγραψε: #1.719 20-07-09 11:08 Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η ELENIP έγραψε: #1.720 20-07-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα πολύ ωραία ωραία αυτά που εφτιαξες!! Το πρώτο πιστεύω οτι είναι το καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η ELENIP έγραψε: #1.720 20-07-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα πολύ ωραία ωραία αυτά που εφτιαξες!! Το πρώτο πιστεύω οτι είναι το καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν είστε όλοι-όλες οκ με τα βραβεία, αποφασίστε ποιο από τα 2 θέλετε(ή αν θέλετε και τα δύο) και άρχισε να μου στέλνεις e-mail Μαρία τις φωτό με τους νικητές για να αρχίσω να τα ετοιμάζω και να τα στέλνω. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε πείτε μου! Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα πολύ ωραία ωραία αυτά που εφτιαξες!! Το πρώτο πιστεύω οτι είναι το καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.