Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η Μυρτω4038: #1.941 27-07-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Click για ανάπτυξη... Ευχαριτούμε πολύ για την ψήφο !!! Σας στέλνουμε ένα μεγάλο μουσουδοφιλάκι!:kiss::kiss: Καλή επιτυχία σε όλα τα γατόνια! Είναι όλα υπέροχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:54 Η Φένια '72: #1.942 27-07-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά δεν μπορουμε να μην σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας αγαπητή. Ο Τίμυ σας στέλνει ένα ρουφηχτό γατοφιλάκι και ένα σλουρπ στο αφτάκι σας που το συνηθίζει το αγόρι μου. Ξέρεις στη φωτο ατίθασα νιάτα, ο Τίμυ "πηδάει" μια απο τις γυναίκες του τις ψεύτικεςγι αυτο την έβαλα....Παρ΄όλη την ηλικία του είναι σεξουάλας το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... Καταρίπτει το μύθο του ευνούχου δηλαδή;;; ή μήπως δεν ; Α ρε Τιμυ...έπρεπε να βάλουμε και κατηγορία sexy boy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.943 27-07-09 16:03 Πρέπει κάποιος να ψηφίζει όλες τις κατηγορίες ανγκαστικά ή όποια θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 17:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.944 27-07-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Πρέπει κάποιος να ψηφίζει όλες τις κατηγορίες ανγκαστικά ή όποια θέλει; Click για ανάπτυξη... όποιες θέλει φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 18:28 Η inferno έγραψε: #1.945 27-07-09 18:28 Μαρία σου είχα στείλει φωτό του inferno για μαμάκια ,ωριμη γοητεία και βλέμα στο mail και μετά δεν μπορούσα να τις βάλω εδώ και δεν τις βλέπω στους υποψήφιους. Μπορείς να τις βάλεις σε παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #1.946 27-07-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επίσης να πω οτι οι κατηγορίες που δεν εμφανίζονται καθόλου πχ Μister Yπναράς κλπ είναι επειδή είχαμε μόνο 1 υποψήφιο οπότε δεν γινόταν να βγάλουμε νικητή Click για ανάπτυξη... Αααα άρα ο Τίμυ θεωρει πως είναι και ο μόνος νικητής λοιπόν αφου έβαλε μόνον αυτος υποψηφιοτητα. Ασε τα πήρε στο κρανίο σου λέω και μου λέει ψωνισμένος: Νιάααρρρρ εγώ νίκησα στις τρεις αυτές κατηγορίες παμψηφει Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Καταρίπτει το μύθο του ευνούχου δηλαδή;;; ή μήπως δεν ; Α ρε Τιμυ...έπρεπε να βάλουμε και κατηγορία sexy boy Click για ανάπτυξη... Ναι τον καταρρίπτει και μάλιστα έχω ρωτήσει και γιατρό ανθρώπων γι αυτο το θέμα. Εχει ισχυρά επινεφρίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η Μαρία Γάτσιου: #1.947 28-07-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Μαρία σου είχα στείλει φωτό του inferno για μαμάκια ,ωριμη γοητεία και βλέμα στο mail και μετά δεν μπορούσα να τις βάλω εδώ και δεν τις βλέπω στους υποψήφιους. Μπορείς να τις βάλεις σε παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... χίλια συγνώμη θα τις βάλω απλά δεν μου είχες γράψει τις κατηγορίες και έβαλα μόνο αυτές που ανέβασες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 12:45 Η elvenstar: #1.948 28-07-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα άρα ο Τίμυ θεωρει πως είναι και ο μόνος νικητής λοιπόν αφου έβαλε μόνον αυτος υποψηφιοτητα. Ασε τα πήρε στο κρανίο σου λέω και μου λέει ψωνισμένος: Νιάααρρρρ εγώ νίκησα στις τρεις αυτές κατηγορίες παμψηφει Click για ανάπτυξη... Τελικά έχει μοναξιά η κορυφή αγαπητό μου Τιμάκι κ στις 3 κατηγορίες μόνος σου είσαι κ νικητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η inferno έγραψε: #1.949 28-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: χίλια συγνώμη θα τις βάλω απλά δεν μου είχες γράψει τις κατηγορίες και έβαλα μόνο αυτές που ανέβασες εδώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πάλι δεν βλέπω τη Miss Mαμάκιας αυτή που είναι πάνω μου θα ζητήσω πολλά αν πω να τη βάλεις; Σόρυ σκέτη ταλαιπωρία είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Ελένη Άνση: #1.950 28-07-09 21:46 Για δες που δεν θα προλάβω να ψηφίσω με τις κω...δουλειέςΤρέχω να δω συνολικά τις συμμετοχές και να ψηφίχιω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Η inferno έγραψε: #1.951 28-07-09 22:11 Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 01:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.952 29-07-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Felice έγραψε: #1.953 29-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Click για ανάπτυξη... πράγματι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.954 29-07-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... προσπάθησα να βάλω την φωτογραφία αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να επεξεργαστώ τα μηνύματα στο θέμα με τους υποψήφιους και να προσθέσω και το miss μαμάκιας της Infernoαν θέλεις ανέβασε εδώ την φωτογραφία να την δουν όλοι και αν θέλει κάποιος να αλλάξει την ψήφο του μου στέλνει πμ.Συγνώμη για την ταλαιπωρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.955 29-07-09 15:15 Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η Μαρία Γάτσιου: #1.956 29-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Click για ανάπτυξη... H αύριο το βράδυ ή αν δεν προλάβω το αργότερο Παρασκευή γιατί Σάββατο φέυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.957 29-07-09 15:28 Ειναι αρκετοι οι ψηφισαντες? Καλη επιτυχια σε ολα τα γατονια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η Μαρία Γάτσιου: #1.958 29-07-09 15:31 15 άτομα μέχρι στιγμής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:45 Η inferno έγραψε: #1.959 29-07-09 18:45 https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35080&page=13 στο #124 οι φωτό + #125 το σχόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Η inferno έγραψε: #1.960 29-07-09 18:47 Σας περιμένω να δείτε τις φωτό και να με ψηφίσετε σας παρακαλώ πολύ γιατί είμαι κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Click για ανάπτυξη... Ευχαριτούμε πολύ για την ψήφο !!! Σας στέλνουμε ένα μεγάλο μουσουδοφιλάκι!:kiss::kiss: Καλή επιτυχία σε όλα τα γατόνια! Είναι όλα υπέροχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:54 Η Φένια '72: #1.942 27-07-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά δεν μπορουμε να μην σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας αγαπητή. Ο Τίμυ σας στέλνει ένα ρουφηχτό γατοφιλάκι και ένα σλουρπ στο αφτάκι σας που το συνηθίζει το αγόρι μου. Ξέρεις στη φωτο ατίθασα νιάτα, ο Τίμυ "πηδάει" μια απο τις γυναίκες του τις ψεύτικεςγι αυτο την έβαλα....Παρ΄όλη την ηλικία του είναι σεξουάλας το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... Καταρίπτει το μύθο του ευνούχου δηλαδή;;; ή μήπως δεν ; Α ρε Τιμυ...έπρεπε να βάλουμε και κατηγορία sexy boy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.943 27-07-09 16:03 Πρέπει κάποιος να ψηφίζει όλες τις κατηγορίες ανγκαστικά ή όποια θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 17:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.944 27-07-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Πρέπει κάποιος να ψηφίζει όλες τις κατηγορίες ανγκαστικά ή όποια θέλει; Click για ανάπτυξη... όποιες θέλει φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 18:28 Η inferno έγραψε: #1.945 27-07-09 18:28 Μαρία σου είχα στείλει φωτό του inferno για μαμάκια ,ωριμη γοητεία και βλέμα στο mail και μετά δεν μπορούσα να τις βάλω εδώ και δεν τις βλέπω στους υποψήφιους. Μπορείς να τις βάλεις σε παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #1.946 27-07-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επίσης να πω οτι οι κατηγορίες που δεν εμφανίζονται καθόλου πχ Μister Yπναράς κλπ είναι επειδή είχαμε μόνο 1 υποψήφιο οπότε δεν γινόταν να βγάλουμε νικητή Click για ανάπτυξη... Αααα άρα ο Τίμυ θεωρει πως είναι και ο μόνος νικητής λοιπόν αφου έβαλε μόνον αυτος υποψηφιοτητα. Ασε τα πήρε στο κρανίο σου λέω και μου λέει ψωνισμένος: Νιάααρρρρ εγώ νίκησα στις τρεις αυτές κατηγορίες παμψηφει Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Καταρίπτει το μύθο του ευνούχου δηλαδή;;; ή μήπως δεν ; Α ρε Τιμυ...έπρεπε να βάλουμε και κατηγορία sexy boy Click για ανάπτυξη... Ναι τον καταρρίπτει και μάλιστα έχω ρωτήσει και γιατρό ανθρώπων γι αυτο το θέμα. Εχει ισχυρά επινεφρίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η Μαρία Γάτσιου: #1.947 28-07-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Μαρία σου είχα στείλει φωτό του inferno για μαμάκια ,ωριμη γοητεία και βλέμα στο mail και μετά δεν μπορούσα να τις βάλω εδώ και δεν τις βλέπω στους υποψήφιους. Μπορείς να τις βάλεις σε παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... χίλια συγνώμη θα τις βάλω απλά δεν μου είχες γράψει τις κατηγορίες και έβαλα μόνο αυτές που ανέβασες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 12:45 Η elvenstar: #1.948 28-07-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα άρα ο Τίμυ θεωρει πως είναι και ο μόνος νικητής λοιπόν αφου έβαλε μόνον αυτος υποψηφιοτητα. Ασε τα πήρε στο κρανίο σου λέω και μου λέει ψωνισμένος: Νιάααρρρρ εγώ νίκησα στις τρεις αυτές κατηγορίες παμψηφει Click για ανάπτυξη... Τελικά έχει μοναξιά η κορυφή αγαπητό μου Τιμάκι κ στις 3 κατηγορίες μόνος σου είσαι κ νικητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η inferno έγραψε: #1.949 28-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: χίλια συγνώμη θα τις βάλω απλά δεν μου είχες γράψει τις κατηγορίες και έβαλα μόνο αυτές που ανέβασες εδώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πάλι δεν βλέπω τη Miss Mαμάκιας αυτή που είναι πάνω μου θα ζητήσω πολλά αν πω να τη βάλεις; Σόρυ σκέτη ταλαιπωρία είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Ελένη Άνση: #1.950 28-07-09 21:46 Για δες που δεν θα προλάβω να ψηφίσω με τις κω...δουλειέςΤρέχω να δω συνολικά τις συμμετοχές και να ψηφίχιω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Η inferno έγραψε: #1.951 28-07-09 22:11 Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 01:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.952 29-07-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Felice έγραψε: #1.953 29-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Click για ανάπτυξη... πράγματι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.954 29-07-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... προσπάθησα να βάλω την φωτογραφία αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να επεξεργαστώ τα μηνύματα στο θέμα με τους υποψήφιους και να προσθέσω και το miss μαμάκιας της Infernoαν θέλεις ανέβασε εδώ την φωτογραφία να την δουν όλοι και αν θέλει κάποιος να αλλάξει την ψήφο του μου στέλνει πμ.Συγνώμη για την ταλαιπωρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.955 29-07-09 15:15 Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η Μαρία Γάτσιου: #1.956 29-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Click για ανάπτυξη... H αύριο το βράδυ ή αν δεν προλάβω το αργότερο Παρασκευή γιατί Σάββατο φέυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.957 29-07-09 15:28 Ειναι αρκετοι οι ψηφισαντες? Καλη επιτυχια σε ολα τα γατονια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η Μαρία Γάτσιου: #1.958 29-07-09 15:31 15 άτομα μέχρι στιγμής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:45 Η inferno έγραψε: #1.959 29-07-09 18:45 https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35080&page=13 στο #124 οι φωτό + #125 το σχόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Η inferno έγραψε: #1.960 29-07-09 18:47 Σας περιμένω να δείτε τις φωτό και να με ψηφίσετε σας παρακαλώ πολύ γιατί είμαι κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά δεν μπορουμε να μην σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας αγαπητή. Ο Τίμυ σας στέλνει ένα ρουφηχτό γατοφιλάκι και ένα σλουρπ στο αφτάκι σας που το συνηθίζει το αγόρι μου. Ξέρεις στη φωτο ατίθασα νιάτα, ο Τίμυ "πηδάει" μια απο τις γυναίκες του τις ψεύτικεςγι αυτο την έβαλα....Παρ΄όλη την ηλικία του είναι σεξουάλας το αγόρι μου Click για ανάπτυξη... Καταρίπτει το μύθο του ευνούχου δηλαδή;;; ή μήπως δεν ; Α ρε Τιμυ...έπρεπε να βάλουμε και κατηγορία sexy boy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.943 27-07-09 16:03 Πρέπει κάποιος να ψηφίζει όλες τις κατηγορίες ανγκαστικά ή όποια θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 17:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.944 27-07-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Πρέπει κάποιος να ψηφίζει όλες τις κατηγορίες ανγκαστικά ή όποια θέλει; Click για ανάπτυξη... όποιες θέλει φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 18:28 Η inferno έγραψε: #1.945 27-07-09 18:28 Μαρία σου είχα στείλει φωτό του inferno για μαμάκια ,ωριμη γοητεία και βλέμα στο mail και μετά δεν μπορούσα να τις βάλω εδώ και δεν τις βλέπω στους υποψήφιους. Μπορείς να τις βάλεις σε παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #1.946 27-07-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επίσης να πω οτι οι κατηγορίες που δεν εμφανίζονται καθόλου πχ Μister Yπναράς κλπ είναι επειδή είχαμε μόνο 1 υποψήφιο οπότε δεν γινόταν να βγάλουμε νικητή Click για ανάπτυξη... Αααα άρα ο Τίμυ θεωρει πως είναι και ο μόνος νικητής λοιπόν αφου έβαλε μόνον αυτος υποψηφιοτητα. Ασε τα πήρε στο κρανίο σου λέω και μου λέει ψωνισμένος: Νιάααρρρρ εγώ νίκησα στις τρεις αυτές κατηγορίες παμψηφει Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Καταρίπτει το μύθο του ευνούχου δηλαδή;;; ή μήπως δεν ; Α ρε Τιμυ...έπρεπε να βάλουμε και κατηγορία sexy boy Click για ανάπτυξη... Ναι τον καταρρίπτει και μάλιστα έχω ρωτήσει και γιατρό ανθρώπων γι αυτο το θέμα. Εχει ισχυρά επινεφρίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η Μαρία Γάτσιου: #1.947 28-07-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Μαρία σου είχα στείλει φωτό του inferno για μαμάκια ,ωριμη γοητεία και βλέμα στο mail και μετά δεν μπορούσα να τις βάλω εδώ και δεν τις βλέπω στους υποψήφιους. Μπορείς να τις βάλεις σε παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... χίλια συγνώμη θα τις βάλω απλά δεν μου είχες γράψει τις κατηγορίες και έβαλα μόνο αυτές που ανέβασες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 12:45 Η elvenstar: #1.948 28-07-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα άρα ο Τίμυ θεωρει πως είναι και ο μόνος νικητής λοιπόν αφου έβαλε μόνον αυτος υποψηφιοτητα. Ασε τα πήρε στο κρανίο σου λέω και μου λέει ψωνισμένος: Νιάααρρρρ εγώ νίκησα στις τρεις αυτές κατηγορίες παμψηφει Click για ανάπτυξη... Τελικά έχει μοναξιά η κορυφή αγαπητό μου Τιμάκι κ στις 3 κατηγορίες μόνος σου είσαι κ νικητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η inferno έγραψε: #1.949 28-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: χίλια συγνώμη θα τις βάλω απλά δεν μου είχες γράψει τις κατηγορίες και έβαλα μόνο αυτές που ανέβασες εδώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πάλι δεν βλέπω τη Miss Mαμάκιας αυτή που είναι πάνω μου θα ζητήσω πολλά αν πω να τη βάλεις; Σόρυ σκέτη ταλαιπωρία είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Ελένη Άνση: #1.950 28-07-09 21:46 Για δες που δεν θα προλάβω να ψηφίσω με τις κω...δουλειέςΤρέχω να δω συνολικά τις συμμετοχές και να ψηφίχιω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Η inferno έγραψε: #1.951 28-07-09 22:11 Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 01:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.952 29-07-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Felice έγραψε: #1.953 29-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Click για ανάπτυξη... πράγματι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.954 29-07-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... προσπάθησα να βάλω την φωτογραφία αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να επεξεργαστώ τα μηνύματα στο θέμα με τους υποψήφιους και να προσθέσω και το miss μαμάκιας της Infernoαν θέλεις ανέβασε εδώ την φωτογραφία να την δουν όλοι και αν θέλει κάποιος να αλλάξει την ψήφο του μου στέλνει πμ.Συγνώμη για την ταλαιπωρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.955 29-07-09 15:15 Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η Μαρία Γάτσιου: #1.956 29-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Click για ανάπτυξη... H αύριο το βράδυ ή αν δεν προλάβω το αργότερο Παρασκευή γιατί Σάββατο φέυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.957 29-07-09 15:28 Ειναι αρκετοι οι ψηφισαντες? Καλη επιτυχια σε ολα τα γατονια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η Μαρία Γάτσιου: #1.958 29-07-09 15:31 15 άτομα μέχρι στιγμής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:45 Η inferno έγραψε: #1.959 29-07-09 18:45 https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35080&page=13 στο #124 οι φωτό + #125 το σχόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Η inferno έγραψε: #1.960 29-07-09 18:47 Σας περιμένω να δείτε τις φωτό και να με ψηφίσετε σας παρακαλώ πολύ γιατί είμαι κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρέπει κάποιος να ψηφίζει όλες τις κατηγορίες ανγκαστικά ή όποια θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 17:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.944 27-07-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Πρέπει κάποιος να ψηφίζει όλες τις κατηγορίες ανγκαστικά ή όποια θέλει; Click για ανάπτυξη... όποιες θέλει φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 18:28 Η inferno έγραψε: #1.945 27-07-09 18:28 Μαρία σου είχα στείλει φωτό του inferno για μαμάκια ,ωριμη γοητεία και βλέμα στο mail και μετά δεν μπορούσα να τις βάλω εδώ και δεν τις βλέπω στους υποψήφιους. Μπορείς να τις βάλεις σε παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #1.946 27-07-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επίσης να πω οτι οι κατηγορίες που δεν εμφανίζονται καθόλου πχ Μister Yπναράς κλπ είναι επειδή είχαμε μόνο 1 υποψήφιο οπότε δεν γινόταν να βγάλουμε νικητή Click για ανάπτυξη... Αααα άρα ο Τίμυ θεωρει πως είναι και ο μόνος νικητής λοιπόν αφου έβαλε μόνον αυτος υποψηφιοτητα. Ασε τα πήρε στο κρανίο σου λέω και μου λέει ψωνισμένος: Νιάααρρρρ εγώ νίκησα στις τρεις αυτές κατηγορίες παμψηφει Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Καταρίπτει το μύθο του ευνούχου δηλαδή;;; ή μήπως δεν ; Α ρε Τιμυ...έπρεπε να βάλουμε και κατηγορία sexy boy Click για ανάπτυξη... Ναι τον καταρρίπτει και μάλιστα έχω ρωτήσει και γιατρό ανθρώπων γι αυτο το θέμα. Εχει ισχυρά επινεφρίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η Μαρία Γάτσιου: #1.947 28-07-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Μαρία σου είχα στείλει φωτό του inferno για μαμάκια ,ωριμη γοητεία και βλέμα στο mail και μετά δεν μπορούσα να τις βάλω εδώ και δεν τις βλέπω στους υποψήφιους. Μπορείς να τις βάλεις σε παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... χίλια συγνώμη θα τις βάλω απλά δεν μου είχες γράψει τις κατηγορίες και έβαλα μόνο αυτές που ανέβασες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 12:45 Η elvenstar: #1.948 28-07-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα άρα ο Τίμυ θεωρει πως είναι και ο μόνος νικητής λοιπόν αφου έβαλε μόνον αυτος υποψηφιοτητα. Ασε τα πήρε στο κρανίο σου λέω και μου λέει ψωνισμένος: Νιάααρρρρ εγώ νίκησα στις τρεις αυτές κατηγορίες παμψηφει Click για ανάπτυξη... Τελικά έχει μοναξιά η κορυφή αγαπητό μου Τιμάκι κ στις 3 κατηγορίες μόνος σου είσαι κ νικητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η inferno έγραψε: #1.949 28-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: χίλια συγνώμη θα τις βάλω απλά δεν μου είχες γράψει τις κατηγορίες και έβαλα μόνο αυτές που ανέβασες εδώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πάλι δεν βλέπω τη Miss Mαμάκιας αυτή που είναι πάνω μου θα ζητήσω πολλά αν πω να τη βάλεις; Σόρυ σκέτη ταλαιπωρία είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Ελένη Άνση: #1.950 28-07-09 21:46 Για δες που δεν θα προλάβω να ψηφίσω με τις κω...δουλειέςΤρέχω να δω συνολικά τις συμμετοχές και να ψηφίχιω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Η inferno έγραψε: #1.951 28-07-09 22:11 Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 01:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.952 29-07-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Felice έγραψε: #1.953 29-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Click για ανάπτυξη... πράγματι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.954 29-07-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... προσπάθησα να βάλω την φωτογραφία αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να επεξεργαστώ τα μηνύματα στο θέμα με τους υποψήφιους και να προσθέσω και το miss μαμάκιας της Infernoαν θέλεις ανέβασε εδώ την φωτογραφία να την δουν όλοι και αν θέλει κάποιος να αλλάξει την ψήφο του μου στέλνει πμ.Συγνώμη για την ταλαιπωρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.955 29-07-09 15:15 Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η Μαρία Γάτσιου: #1.956 29-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Click για ανάπτυξη... H αύριο το βράδυ ή αν δεν προλάβω το αργότερο Παρασκευή γιατί Σάββατο φέυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.957 29-07-09 15:28 Ειναι αρκετοι οι ψηφισαντες? Καλη επιτυχια σε ολα τα γατονια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η Μαρία Γάτσιου: #1.958 29-07-09 15:31 15 άτομα μέχρι στιγμής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:45 Η inferno έγραψε: #1.959 29-07-09 18:45 https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35080&page=13 στο #124 οι φωτό + #125 το σχόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Η inferno έγραψε: #1.960 29-07-09 18:47 Σας περιμένω να δείτε τις φωτό και να με ψηφίσετε σας παρακαλώ πολύ γιατί είμαι κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Πρέπει κάποιος να ψηφίζει όλες τις κατηγορίες ανγκαστικά ή όποια θέλει; Click για ανάπτυξη... όποιες θέλει φυσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 18:28 Η inferno έγραψε: #1.945 27-07-09 18:28 Μαρία σου είχα στείλει φωτό του inferno για μαμάκια ,ωριμη γοητεία και βλέμα στο mail και μετά δεν μπορούσα να τις βάλω εδώ και δεν τις βλέπω στους υποψήφιους. Μπορείς να τις βάλεις σε παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #1.946 27-07-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επίσης να πω οτι οι κατηγορίες που δεν εμφανίζονται καθόλου πχ Μister Yπναράς κλπ είναι επειδή είχαμε μόνο 1 υποψήφιο οπότε δεν γινόταν να βγάλουμε νικητή Click για ανάπτυξη... Αααα άρα ο Τίμυ θεωρει πως είναι και ο μόνος νικητής λοιπόν αφου έβαλε μόνον αυτος υποψηφιοτητα. Ασε τα πήρε στο κρανίο σου λέω και μου λέει ψωνισμένος: Νιάααρρρρ εγώ νίκησα στις τρεις αυτές κατηγορίες παμψηφει Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Καταρίπτει το μύθο του ευνούχου δηλαδή;;; ή μήπως δεν ; Α ρε Τιμυ...έπρεπε να βάλουμε και κατηγορία sexy boy Click για ανάπτυξη... Ναι τον καταρρίπτει και μάλιστα έχω ρωτήσει και γιατρό ανθρώπων γι αυτο το θέμα. Εχει ισχυρά επινεφρίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η Μαρία Γάτσιου: #1.947 28-07-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Μαρία σου είχα στείλει φωτό του inferno για μαμάκια ,ωριμη γοητεία και βλέμα στο mail και μετά δεν μπορούσα να τις βάλω εδώ και δεν τις βλέπω στους υποψήφιους. Μπορείς να τις βάλεις σε παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... χίλια συγνώμη θα τις βάλω απλά δεν μου είχες γράψει τις κατηγορίες και έβαλα μόνο αυτές που ανέβασες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 12:45 Η elvenstar: #1.948 28-07-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα άρα ο Τίμυ θεωρει πως είναι και ο μόνος νικητής λοιπόν αφου έβαλε μόνον αυτος υποψηφιοτητα. Ασε τα πήρε στο κρανίο σου λέω και μου λέει ψωνισμένος: Νιάααρρρρ εγώ νίκησα στις τρεις αυτές κατηγορίες παμψηφει Click για ανάπτυξη... Τελικά έχει μοναξιά η κορυφή αγαπητό μου Τιμάκι κ στις 3 κατηγορίες μόνος σου είσαι κ νικητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η inferno έγραψε: #1.949 28-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: χίλια συγνώμη θα τις βάλω απλά δεν μου είχες γράψει τις κατηγορίες και έβαλα μόνο αυτές που ανέβασες εδώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πάλι δεν βλέπω τη Miss Mαμάκιας αυτή που είναι πάνω μου θα ζητήσω πολλά αν πω να τη βάλεις; Σόρυ σκέτη ταλαιπωρία είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Ελένη Άνση: #1.950 28-07-09 21:46 Για δες που δεν θα προλάβω να ψηφίσω με τις κω...δουλειέςΤρέχω να δω συνολικά τις συμμετοχές και να ψηφίχιω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Η inferno έγραψε: #1.951 28-07-09 22:11 Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 01:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.952 29-07-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Felice έγραψε: #1.953 29-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Click για ανάπτυξη... πράγματι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.954 29-07-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... προσπάθησα να βάλω την φωτογραφία αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να επεξεργαστώ τα μηνύματα στο θέμα με τους υποψήφιους και να προσθέσω και το miss μαμάκιας της Infernoαν θέλεις ανέβασε εδώ την φωτογραφία να την δουν όλοι και αν θέλει κάποιος να αλλάξει την ψήφο του μου στέλνει πμ.Συγνώμη για την ταλαιπωρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.955 29-07-09 15:15 Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η Μαρία Γάτσιου: #1.956 29-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Click για ανάπτυξη... H αύριο το βράδυ ή αν δεν προλάβω το αργότερο Παρασκευή γιατί Σάββατο φέυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.957 29-07-09 15:28 Ειναι αρκετοι οι ψηφισαντες? Καλη επιτυχια σε ολα τα γατονια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η Μαρία Γάτσιου: #1.958 29-07-09 15:31 15 άτομα μέχρι στιγμής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:45 Η inferno έγραψε: #1.959 29-07-09 18:45 https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35080&page=13 στο #124 οι φωτό + #125 το σχόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Η inferno έγραψε: #1.960 29-07-09 18:47 Σας περιμένω να δείτε τις φωτό και να με ψηφίσετε σας παρακαλώ πολύ γιατί είμαι κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαρία σου είχα στείλει φωτό του inferno για μαμάκια ,ωριμη γοητεία και βλέμα στο mail και μετά δεν μπορούσα να τις βάλω εδώ και δεν τις βλέπω στους υποψήφιους. Μπορείς να τις βάλεις σε παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #1.946 27-07-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επίσης να πω οτι οι κατηγορίες που δεν εμφανίζονται καθόλου πχ Μister Yπναράς κλπ είναι επειδή είχαμε μόνο 1 υποψήφιο οπότε δεν γινόταν να βγάλουμε νικητή Click για ανάπτυξη... Αααα άρα ο Τίμυ θεωρει πως είναι και ο μόνος νικητής λοιπόν αφου έβαλε μόνον αυτος υποψηφιοτητα. Ασε τα πήρε στο κρανίο σου λέω και μου λέει ψωνισμένος: Νιάααρρρρ εγώ νίκησα στις τρεις αυτές κατηγορίες παμψηφει Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Καταρίπτει το μύθο του ευνούχου δηλαδή;;; ή μήπως δεν ; Α ρε Τιμυ...έπρεπε να βάλουμε και κατηγορία sexy boy Click για ανάπτυξη... Ναι τον καταρρίπτει και μάλιστα έχω ρωτήσει και γιατρό ανθρώπων γι αυτο το θέμα. Εχει ισχυρά επινεφρίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η Μαρία Γάτσιου: #1.947 28-07-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Μαρία σου είχα στείλει φωτό του inferno για μαμάκια ,ωριμη γοητεία και βλέμα στο mail και μετά δεν μπορούσα να τις βάλω εδώ και δεν τις βλέπω στους υποψήφιους. Μπορείς να τις βάλεις σε παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... χίλια συγνώμη θα τις βάλω απλά δεν μου είχες γράψει τις κατηγορίες και έβαλα μόνο αυτές που ανέβασες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 12:45 Η elvenstar: #1.948 28-07-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα άρα ο Τίμυ θεωρει πως είναι και ο μόνος νικητής λοιπόν αφου έβαλε μόνον αυτος υποψηφιοτητα. Ασε τα πήρε στο κρανίο σου λέω και μου λέει ψωνισμένος: Νιάααρρρρ εγώ νίκησα στις τρεις αυτές κατηγορίες παμψηφει Click για ανάπτυξη... Τελικά έχει μοναξιά η κορυφή αγαπητό μου Τιμάκι κ στις 3 κατηγορίες μόνος σου είσαι κ νικητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η inferno έγραψε: #1.949 28-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: χίλια συγνώμη θα τις βάλω απλά δεν μου είχες γράψει τις κατηγορίες και έβαλα μόνο αυτές που ανέβασες εδώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πάλι δεν βλέπω τη Miss Mαμάκιας αυτή που είναι πάνω μου θα ζητήσω πολλά αν πω να τη βάλεις; Σόρυ σκέτη ταλαιπωρία είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Ελένη Άνση: #1.950 28-07-09 21:46 Για δες που δεν θα προλάβω να ψηφίσω με τις κω...δουλειέςΤρέχω να δω συνολικά τις συμμετοχές και να ψηφίχιω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Η inferno έγραψε: #1.951 28-07-09 22:11 Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 01:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.952 29-07-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Felice έγραψε: #1.953 29-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Click για ανάπτυξη... πράγματι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.954 29-07-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... προσπάθησα να βάλω την φωτογραφία αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να επεξεργαστώ τα μηνύματα στο θέμα με τους υποψήφιους και να προσθέσω και το miss μαμάκιας της Infernoαν θέλεις ανέβασε εδώ την φωτογραφία να την δουν όλοι και αν θέλει κάποιος να αλλάξει την ψήφο του μου στέλνει πμ.Συγνώμη για την ταλαιπωρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.955 29-07-09 15:15 Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η Μαρία Γάτσιου: #1.956 29-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Click για ανάπτυξη... H αύριο το βράδυ ή αν δεν προλάβω το αργότερο Παρασκευή γιατί Σάββατο φέυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.957 29-07-09 15:28 Ειναι αρκετοι οι ψηφισαντες? Καλη επιτυχια σε ολα τα γατονια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η Μαρία Γάτσιου: #1.958 29-07-09 15:31 15 άτομα μέχρι στιγμής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:45 Η inferno έγραψε: #1.959 29-07-09 18:45 https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35080&page=13 στο #124 οι φωτό + #125 το σχόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Η inferno έγραψε: #1.960 29-07-09 18:47 Σας περιμένω να δείτε τις φωτό και να με ψηφίσετε σας παρακαλώ πολύ γιατί είμαι κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επίσης να πω οτι οι κατηγορίες που δεν εμφανίζονται καθόλου πχ Μister Yπναράς κλπ είναι επειδή είχαμε μόνο 1 υποψήφιο οπότε δεν γινόταν να βγάλουμε νικητή Click για ανάπτυξη... Αααα άρα ο Τίμυ θεωρει πως είναι και ο μόνος νικητής λοιπόν αφου έβαλε μόνον αυτος υποψηφιοτητα. Ασε τα πήρε στο κρανίο σου λέω και μου λέει ψωνισμένος: Νιάααρρρρ εγώ νίκησα στις τρεις αυτές κατηγορίες παμψηφει Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Καταρίπτει το μύθο του ευνούχου δηλαδή;;; ή μήπως δεν ; Α ρε Τιμυ...έπρεπε να βάλουμε και κατηγορία sexy boy Click για ανάπτυξη... Ναι τον καταρρίπτει και μάλιστα έχω ρωτήσει και γιατρό ανθρώπων γι αυτο το θέμα. Εχει ισχυρά επινεφρίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η Μαρία Γάτσιου: #1.947 28-07-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Μαρία σου είχα στείλει φωτό του inferno για μαμάκια ,ωριμη γοητεία και βλέμα στο mail και μετά δεν μπορούσα να τις βάλω εδώ και δεν τις βλέπω στους υποψήφιους. Μπορείς να τις βάλεις σε παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... χίλια συγνώμη θα τις βάλω απλά δεν μου είχες γράψει τις κατηγορίες και έβαλα μόνο αυτές που ανέβασες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 12:45 Η elvenstar: #1.948 28-07-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα άρα ο Τίμυ θεωρει πως είναι και ο μόνος νικητής λοιπόν αφου έβαλε μόνον αυτος υποψηφιοτητα. Ασε τα πήρε στο κρανίο σου λέω και μου λέει ψωνισμένος: Νιάααρρρρ εγώ νίκησα στις τρεις αυτές κατηγορίες παμψηφει Click για ανάπτυξη... Τελικά έχει μοναξιά η κορυφή αγαπητό μου Τιμάκι κ στις 3 κατηγορίες μόνος σου είσαι κ νικητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η inferno έγραψε: #1.949 28-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: χίλια συγνώμη θα τις βάλω απλά δεν μου είχες γράψει τις κατηγορίες και έβαλα μόνο αυτές που ανέβασες εδώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πάλι δεν βλέπω τη Miss Mαμάκιας αυτή που είναι πάνω μου θα ζητήσω πολλά αν πω να τη βάλεις; Σόρυ σκέτη ταλαιπωρία είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Ελένη Άνση: #1.950 28-07-09 21:46 Για δες που δεν θα προλάβω να ψηφίσω με τις κω...δουλειέςΤρέχω να δω συνολικά τις συμμετοχές και να ψηφίχιω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Η inferno έγραψε: #1.951 28-07-09 22:11 Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 01:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.952 29-07-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Felice έγραψε: #1.953 29-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Click για ανάπτυξη... πράγματι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.954 29-07-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... προσπάθησα να βάλω την φωτογραφία αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να επεξεργαστώ τα μηνύματα στο θέμα με τους υποψήφιους και να προσθέσω και το miss μαμάκιας της Infernoαν θέλεις ανέβασε εδώ την φωτογραφία να την δουν όλοι και αν θέλει κάποιος να αλλάξει την ψήφο του μου στέλνει πμ.Συγνώμη για την ταλαιπωρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.955 29-07-09 15:15 Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η Μαρία Γάτσιου: #1.956 29-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Click για ανάπτυξη... H αύριο το βράδυ ή αν δεν προλάβω το αργότερο Παρασκευή γιατί Σάββατο φέυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.957 29-07-09 15:28 Ειναι αρκετοι οι ψηφισαντες? Καλη επιτυχια σε ολα τα γατονια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η Μαρία Γάτσιου: #1.958 29-07-09 15:31 15 άτομα μέχρι στιγμής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:45 Η inferno έγραψε: #1.959 29-07-09 18:45 https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35080&page=13 στο #124 οι φωτό + #125 το σχόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Η inferno έγραψε: #1.960 29-07-09 18:47 Σας περιμένω να δείτε τις φωτό και να με ψηφίσετε σας παρακαλώ πολύ γιατί είμαι κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από inferno: Μαρία σου είχα στείλει φωτό του inferno για μαμάκια ,ωριμη γοητεία και βλέμα στο mail και μετά δεν μπορούσα να τις βάλω εδώ και δεν τις βλέπω στους υποψήφιους. Μπορείς να τις βάλεις σε παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... χίλια συγνώμη θα τις βάλω απλά δεν μου είχες γράψει τις κατηγορίες και έβαλα μόνο αυτές που ανέβασες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 12:45 Η elvenstar: #1.948 28-07-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα άρα ο Τίμυ θεωρει πως είναι και ο μόνος νικητής λοιπόν αφου έβαλε μόνον αυτος υποψηφιοτητα. Ασε τα πήρε στο κρανίο σου λέω και μου λέει ψωνισμένος: Νιάααρρρρ εγώ νίκησα στις τρεις αυτές κατηγορίες παμψηφει Click για ανάπτυξη... Τελικά έχει μοναξιά η κορυφή αγαπητό μου Τιμάκι κ στις 3 κατηγορίες μόνος σου είσαι κ νικητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η inferno έγραψε: #1.949 28-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: χίλια συγνώμη θα τις βάλω απλά δεν μου είχες γράψει τις κατηγορίες και έβαλα μόνο αυτές που ανέβασες εδώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πάλι δεν βλέπω τη Miss Mαμάκιας αυτή που είναι πάνω μου θα ζητήσω πολλά αν πω να τη βάλεις; Σόρυ σκέτη ταλαιπωρία είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Ελένη Άνση: #1.950 28-07-09 21:46 Για δες που δεν θα προλάβω να ψηφίσω με τις κω...δουλειέςΤρέχω να δω συνολικά τις συμμετοχές και να ψηφίχιω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Η inferno έγραψε: #1.951 28-07-09 22:11 Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 01:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.952 29-07-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Felice έγραψε: #1.953 29-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Click για ανάπτυξη... πράγματι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.954 29-07-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... προσπάθησα να βάλω την φωτογραφία αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να επεξεργαστώ τα μηνύματα στο θέμα με τους υποψήφιους και να προσθέσω και το miss μαμάκιας της Infernoαν θέλεις ανέβασε εδώ την φωτογραφία να την δουν όλοι και αν θέλει κάποιος να αλλάξει την ψήφο του μου στέλνει πμ.Συγνώμη για την ταλαιπωρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.955 29-07-09 15:15 Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η Μαρία Γάτσιου: #1.956 29-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Click για ανάπτυξη... H αύριο το βράδυ ή αν δεν προλάβω το αργότερο Παρασκευή γιατί Σάββατο φέυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.957 29-07-09 15:28 Ειναι αρκετοι οι ψηφισαντες? Καλη επιτυχια σε ολα τα γατονια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η Μαρία Γάτσιου: #1.958 29-07-09 15:31 15 άτομα μέχρι στιγμής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:45 Η inferno έγραψε: #1.959 29-07-09 18:45 https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35080&page=13 στο #124 οι φωτό + #125 το σχόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Η inferno έγραψε: #1.960 29-07-09 18:47 Σας περιμένω να δείτε τις φωτό και να με ψηφίσετε σας παρακαλώ πολύ γιατί είμαι κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα άρα ο Τίμυ θεωρει πως είναι και ο μόνος νικητής λοιπόν αφου έβαλε μόνον αυτος υποψηφιοτητα. Ασε τα πήρε στο κρανίο σου λέω και μου λέει ψωνισμένος: Νιάααρρρρ εγώ νίκησα στις τρεις αυτές κατηγορίες παμψηφει Click για ανάπτυξη... Τελικά έχει μοναξιά η κορυφή αγαπητό μου Τιμάκι κ στις 3 κατηγορίες μόνος σου είσαι κ νικητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η inferno έγραψε: #1.949 28-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: χίλια συγνώμη θα τις βάλω απλά δεν μου είχες γράψει τις κατηγορίες και έβαλα μόνο αυτές που ανέβασες εδώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πάλι δεν βλέπω τη Miss Mαμάκιας αυτή που είναι πάνω μου θα ζητήσω πολλά αν πω να τη βάλεις; Σόρυ σκέτη ταλαιπωρία είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Ελένη Άνση: #1.950 28-07-09 21:46 Για δες που δεν θα προλάβω να ψηφίσω με τις κω...δουλειέςΤρέχω να δω συνολικά τις συμμετοχές και να ψηφίχιω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Η inferno έγραψε: #1.951 28-07-09 22:11 Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 01:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.952 29-07-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Felice έγραψε: #1.953 29-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Click για ανάπτυξη... πράγματι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.954 29-07-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... προσπάθησα να βάλω την φωτογραφία αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να επεξεργαστώ τα μηνύματα στο θέμα με τους υποψήφιους και να προσθέσω και το miss μαμάκιας της Infernoαν θέλεις ανέβασε εδώ την φωτογραφία να την δουν όλοι και αν θέλει κάποιος να αλλάξει την ψήφο του μου στέλνει πμ.Συγνώμη για την ταλαιπωρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.955 29-07-09 15:15 Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η Μαρία Γάτσιου: #1.956 29-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Click για ανάπτυξη... H αύριο το βράδυ ή αν δεν προλάβω το αργότερο Παρασκευή γιατί Σάββατο φέυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.957 29-07-09 15:28 Ειναι αρκετοι οι ψηφισαντες? Καλη επιτυχια σε ολα τα γατονια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η Μαρία Γάτσιου: #1.958 29-07-09 15:31 15 άτομα μέχρι στιγμής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:45 Η inferno έγραψε: #1.959 29-07-09 18:45 https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35080&page=13 στο #124 οι φωτό + #125 το σχόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Η inferno έγραψε: #1.960 29-07-09 18:47 Σας περιμένω να δείτε τις φωτό και να με ψηφίσετε σας παρακαλώ πολύ γιατί είμαι κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: χίλια συγνώμη θα τις βάλω απλά δεν μου είχες γράψει τις κατηγορίες και έβαλα μόνο αυτές που ανέβασες εδώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πάλι δεν βλέπω τη Miss Mαμάκιας αυτή που είναι πάνω μου θα ζητήσω πολλά αν πω να τη βάλεις; Σόρυ σκέτη ταλαιπωρία είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Ελένη Άνση: #1.950 28-07-09 21:46 Για δες που δεν θα προλάβω να ψηφίσω με τις κω...δουλειέςΤρέχω να δω συνολικά τις συμμετοχές και να ψηφίχιω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Η inferno έγραψε: #1.951 28-07-09 22:11 Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 01:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.952 29-07-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Felice έγραψε: #1.953 29-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Click για ανάπτυξη... πράγματι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.954 29-07-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... προσπάθησα να βάλω την φωτογραφία αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να επεξεργαστώ τα μηνύματα στο θέμα με τους υποψήφιους και να προσθέσω και το miss μαμάκιας της Infernoαν θέλεις ανέβασε εδώ την φωτογραφία να την δουν όλοι και αν θέλει κάποιος να αλλάξει την ψήφο του μου στέλνει πμ.Συγνώμη για την ταλαιπωρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.955 29-07-09 15:15 Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η Μαρία Γάτσιου: #1.956 29-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Click για ανάπτυξη... H αύριο το βράδυ ή αν δεν προλάβω το αργότερο Παρασκευή γιατί Σάββατο φέυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.957 29-07-09 15:28 Ειναι αρκετοι οι ψηφισαντες? Καλη επιτυχια σε ολα τα γατονια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η Μαρία Γάτσιου: #1.958 29-07-09 15:31 15 άτομα μέχρι στιγμής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:45 Η inferno έγραψε: #1.959 29-07-09 18:45 https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35080&page=13 στο #124 οι φωτό + #125 το σχόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Η inferno έγραψε: #1.960 29-07-09 18:47 Σας περιμένω να δείτε τις φωτό και να με ψηφίσετε σας παρακαλώ πολύ γιατί είμαι κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για δες που δεν θα προλάβω να ψηφίσω με τις κω...δουλειέςΤρέχω να δω συνολικά τις συμμετοχές και να ψηφίχιω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 22:11 Η inferno έγραψε: #1.951 28-07-09 22:11 Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 01:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.952 29-07-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Felice έγραψε: #1.953 29-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Click για ανάπτυξη... πράγματι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.954 29-07-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... προσπάθησα να βάλω την φωτογραφία αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να επεξεργαστώ τα μηνύματα στο θέμα με τους υποψήφιους και να προσθέσω και το miss μαμάκιας της Infernoαν θέλεις ανέβασε εδώ την φωτογραφία να την δουν όλοι και αν θέλει κάποιος να αλλάξει την ψήφο του μου στέλνει πμ.Συγνώμη για την ταλαιπωρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.955 29-07-09 15:15 Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η Μαρία Γάτσιου: #1.956 29-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Click για ανάπτυξη... H αύριο το βράδυ ή αν δεν προλάβω το αργότερο Παρασκευή γιατί Σάββατο φέυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.957 29-07-09 15:28 Ειναι αρκετοι οι ψηφισαντες? Καλη επιτυχια σε ολα τα γατονια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η Μαρία Γάτσιου: #1.958 29-07-09 15:31 15 άτομα μέχρι στιγμής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:45 Η inferno έγραψε: #1.959 29-07-09 18:45 https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35080&page=13 στο #124 οι φωτό + #125 το σχόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Η inferno έγραψε: #1.960 29-07-09 18:47 Σας περιμένω να δείτε τις φωτό και να με ψηφίσετε σας παρακαλώ πολύ γιατί είμαι κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 01:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.952 29-07-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Felice έγραψε: #1.953 29-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Click για ανάπτυξη... πράγματι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.954 29-07-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... προσπάθησα να βάλω την φωτογραφία αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να επεξεργαστώ τα μηνύματα στο θέμα με τους υποψήφιους και να προσθέσω και το miss μαμάκιας της Infernoαν θέλεις ανέβασε εδώ την φωτογραφία να την δουν όλοι και αν θέλει κάποιος να αλλάξει την ψήφο του μου στέλνει πμ.Συγνώμη για την ταλαιπωρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.955 29-07-09 15:15 Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η Μαρία Γάτσιου: #1.956 29-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Click για ανάπτυξη... H αύριο το βράδυ ή αν δεν προλάβω το αργότερο Παρασκευή γιατί Σάββατο φέυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.957 29-07-09 15:28 Ειναι αρκετοι οι ψηφισαντες? Καλη επιτυχια σε ολα τα γατονια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η Μαρία Γάτσιου: #1.958 29-07-09 15:31 15 άτομα μέχρι στιγμής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:45 Η inferno έγραψε: #1.959 29-07-09 18:45 https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35080&page=13 στο #124 οι φωτό + #125 το σχόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Η inferno έγραψε: #1.960 29-07-09 18:47 Σας περιμένω να δείτε τις φωτό και να με ψηφίσετε σας παρακαλώ πολύ γιατί είμαι κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Felice έγραψε: #1.953 29-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Click για ανάπτυξη... πράγματι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.954 29-07-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... προσπάθησα να βάλω την φωτογραφία αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να επεξεργαστώ τα μηνύματα στο θέμα με τους υποψήφιους και να προσθέσω και το miss μαμάκιας της Infernoαν θέλεις ανέβασε εδώ την φωτογραφία να την δουν όλοι και αν θέλει κάποιος να αλλάξει την ψήφο του μου στέλνει πμ.Συγνώμη για την ταλαιπωρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.955 29-07-09 15:15 Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η Μαρία Γάτσιου: #1.956 29-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Click για ανάπτυξη... H αύριο το βράδυ ή αν δεν προλάβω το αργότερο Παρασκευή γιατί Σάββατο φέυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.957 29-07-09 15:28 Ειναι αρκετοι οι ψηφισαντες? Καλη επιτυχια σε ολα τα γατονια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η Μαρία Γάτσιου: #1.958 29-07-09 15:31 15 άτομα μέχρι στιγμής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:45 Η inferno έγραψε: #1.959 29-07-09 18:45 https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35080&page=13 στο #124 οι φωτό + #125 το σχόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Η inferno έγραψε: #1.960 29-07-09 18:47 Σας περιμένω να δείτε τις φωτό και να με ψηφίσετε σας παρακαλώ πολύ γιατί είμαι κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο θα πει προεκλογικη εκστρατεια Click για ανάπτυξη... πράγματι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.954 29-07-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... προσπάθησα να βάλω την φωτογραφία αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να επεξεργαστώ τα μηνύματα στο θέμα με τους υποψήφιους και να προσθέσω και το miss μαμάκιας της Infernoαν θέλεις ανέβασε εδώ την φωτογραφία να την δουν όλοι και αν θέλει κάποιος να αλλάξει την ψήφο του μου στέλνει πμ.Συγνώμη για την ταλαιπωρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.955 29-07-09 15:15 Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η Μαρία Γάτσιου: #1.956 29-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Click για ανάπτυξη... H αύριο το βράδυ ή αν δεν προλάβω το αργότερο Παρασκευή γιατί Σάββατο φέυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.957 29-07-09 15:28 Ειναι αρκετοι οι ψηφισαντες? Καλη επιτυχια σε ολα τα γατονια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η Μαρία Γάτσιου: #1.958 29-07-09 15:31 15 άτομα μέχρι στιγμής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:45 Η inferno έγραψε: #1.959 29-07-09 18:45 https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35080&page=13 στο #124 οι φωτό + #125 το σχόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Η inferno έγραψε: #1.960 29-07-09 18:47 Σας περιμένω να δείτε τις φωτό και να με ψηφίσετε σας παρακαλώ πολύ γιατί είμαι κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από inferno: Να με ψηφίσετε για Miss Μαμάκια είναι το φαβορί μου κι ας μην υπάρχει στις συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... προσπάθησα να βάλω την φωτογραφία αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να επεξεργαστώ τα μηνύματα στο θέμα με τους υποψήφιους και να προσθέσω και το miss μαμάκιας της Infernoαν θέλεις ανέβασε εδώ την φωτογραφία να την δουν όλοι και αν θέλει κάποιος να αλλάξει την ψήφο του μου στέλνει πμ.Συγνώμη για την ταλαιπωρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.955 29-07-09 15:15 Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η Μαρία Γάτσιου: #1.956 29-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Click για ανάπτυξη... H αύριο το βράδυ ή αν δεν προλάβω το αργότερο Παρασκευή γιατί Σάββατο φέυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.957 29-07-09 15:28 Ειναι αρκετοι οι ψηφισαντες? Καλη επιτυχια σε ολα τα γατονια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η Μαρία Γάτσιου: #1.958 29-07-09 15:31 15 άτομα μέχρι στιγμής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:45 Η inferno έγραψε: #1.959 29-07-09 18:45 https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35080&page=13 στο #124 οι φωτό + #125 το σχόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Η inferno έγραψε: #1.960 29-07-09 18:47 Σας περιμένω να δείτε τις φωτό και να με ψηφίσετε σας παρακαλώ πολύ γιατί είμαι κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η Μαρία Γάτσιου: #1.956 29-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Click για ανάπτυξη... H αύριο το βράδυ ή αν δεν προλάβω το αργότερο Παρασκευή γιατί Σάββατο φέυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.957 29-07-09 15:28 Ειναι αρκετοι οι ψηφισαντες? Καλη επιτυχια σε ολα τα γατονια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η Μαρία Γάτσιου: #1.958 29-07-09 15:31 15 άτομα μέχρι στιγμής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:45 Η inferno έγραψε: #1.959 29-07-09 18:45 https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35080&page=13 στο #124 οι φωτό + #125 το σχόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Η inferno έγραψε: #1.960 29-07-09 18:47 Σας περιμένω να δείτε τις φωτό και να με ψηφίσετε σας παρακαλώ πολύ γιατί είμαι κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρια ποτε βγαινουν τ`αποτελεσματα? Click για ανάπτυξη... H αύριο το βράδυ ή αν δεν προλάβω το αργότερο Παρασκευή γιατί Σάββατο φέυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.957 29-07-09 15:28 Ειναι αρκετοι οι ψηφισαντες? Καλη επιτυχια σε ολα τα γατονια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η Μαρία Γάτσιου: #1.958 29-07-09 15:31 15 άτομα μέχρι στιγμής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:45 Η inferno έγραψε: #1.959 29-07-09 18:45 https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35080&page=13 στο #124 οι φωτό + #125 το σχόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Η inferno έγραψε: #1.960 29-07-09 18:47 Σας περιμένω να δείτε τις φωτό και να με ψηφίσετε σας παρακαλώ πολύ γιατί είμαι κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειναι αρκετοι οι ψηφισαντες? Καλη επιτυχια σε ολα τα γατονια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η Μαρία Γάτσιου: #1.958 29-07-09 15:31 15 άτομα μέχρι στιγμής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:45 Η inferno έγραψε: #1.959 29-07-09 18:45 https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35080&page=13 στο #124 οι φωτό + #125 το σχόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Η inferno έγραψε: #1.960 29-07-09 18:47 Σας περιμένω να δείτε τις φωτό και να με ψηφίσετε σας παρακαλώ πολύ γιατί είμαι κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
15 άτομα μέχρι στιγμής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:45 Η inferno έγραψε: #1.959 29-07-09 18:45 https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35080&page=13 στο #124 οι φωτό + #125 το σχόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Η inferno έγραψε: #1.960 29-07-09 18:47 Σας περιμένω να δείτε τις φωτό και να με ψηφίσετε σας παρακαλώ πολύ γιατί είμαι κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35080&page=13 στο #124 οι φωτό + #125 το σχόλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Η inferno έγραψε: #1.960 29-07-09 18:47 Σας περιμένω να δείτε τις φωτό και να με ψηφίσετε σας παρακαλώ πολύ γιατί είμαι κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σας περιμένω να δείτε τις φωτό και να με ψηφίσετε σας παρακαλώ πολύ γιατί είμαι κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.