ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:39 Η ELENIP έγραψε: #161 30-06-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά ) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι θα μπερδευτεί το σύμπαν με τις υποκατηγορίες Ο,τι θέλετε όμως. Να προσθέσω? Μις/μιστερ επιβλητική παρουσία, μις/μιστερ ναζιάρα-ης, μις/μίστερ τεμπέλα-ης, μις/μίστερ σιλουέτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #162 30-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά ) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό Click για ανάπτυξη... Oυρα μαραμένη, ουρά πεσμένη ψυχολογικά, ουρά τσαχπίνα, ουρά νευρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #163 30-06-09 11:40 Αυτο με την ουρα-ερωτηματικο δεν το καταλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #164 30-06-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο με την ουρα-ερωτηματικο δεν το καταλαβα. Click για ανάπτυξη... Πως τσιμπας ετσι παιδακι μου? Ολες οι ουρες οταν γερνουν με χαρη ειναι ερωτηματικα...δες Gandalf Λοιπον εχετε καταλαβει οτι το θεμα με τους τιτλους εχει γινει μπαχαλο και καποιος πρεπει να βαλει ταξη εγω προσθετω τη κατηγορια Mr. Λαπας...δεν εχει Miss γιατι μονο οι αντρες ειναι λαπαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:46 Η Melini έγραψε: #165 30-06-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο με την ουρα-ερωτηματικο δεν το καταλαβα. Click για ανάπτυξη... Σώπα Δώρα... έτοιμη ήμουν να προσθέσω και Ουρά-γουρουνάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #166 30-06-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σώπα Δώρα... έτοιμη ήμουν να προσθέσω και Ουρά-γουρουνάκι Click για ανάπτυξη... θα τη βγαλουν ομως ως κατηγορια γιατι δεν εχει δευτερο γατι για συναγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:47 Η ELENIP έγραψε: #167 30-06-09 11:47 Που είναι καλέ η Μαρία να μας βάλει σε τάξη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:48 Η Melini έγραψε: #168 30-06-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως τσιμπας ετσι παιδακι μου? Ολες οι ουρες οταν γερνουν με χαρη ειναι ερωτηματικα...δες Gandalf Λοιπον εχετε καταλαβει οτι το θεμα με τους τιτλους εχει γινει μπαχαλο και καποιος πρεπει να βαλει ταξη εγω προσθετω τη κατηγορια Mr. Λαπας...δεν εχει Miss γιατι μονο οι αντρες ειναι λαπαδες Click για ανάπτυξη... Α, εγώ ηλεκτρονική τάξη σε 100 παλαβιάρες με κάθε μέρος του σώματος της γάτας τους δε βάζω... άμα θέλετε σας κανονίζω ένα καφέ. Αλλά εδώ θέλει πολλά κότσια Προτιμώ να κάνω κι εγώ την παλαβιάρα και να μπερδεύω όποιον τολμήσει να βάλει τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:49 Η staman2 έγραψε: #169 30-06-09 11:49 Να μας ειδοποιήσει κάποιος πότε θα πρέπει να βάλουμε υποψηφιότητα για την επόμενη κατηγορία 1-3 ετών για να βάλουμε εγκαίρως! Γιουλη εσύ πρέπει να ξαναβάλεις τα γατουνια σου όταν αρχίσει η επόμενη κατηγορία γιατι δεν θα τα ψάξει κάποιος ίσως τόσες σελίδες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #170 30-06-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μας ειδοποιήσει κάποιος πότε θα πρέπει να βάλουμε υποψηφιότητα για την επόμενη κατηγορία 1-3 ετών για να βάλουμε εγκαίρως! Γιουλη εσύ πρέπει να ξαναβάλεις τα γατουνια σου όταν αρχίσει η επόμενη κατηγορία γιατι δεν θα τα ψάξει κάποιος ίσως τόσες σελίδες πριν. Click για ανάπτυξη... ναι το εχω υποψιν μου...απλα καποιος πρεπει να μπηξει μια φωνη και να μας οργανωσει...να οργανωθουμε που λεει και το ανεκδοτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:55 Η konstans έγραψε: #171 30-06-09 11:55 Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:57 Η Melini έγραψε: #172 30-06-09 11:57 Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 30-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Μiss φωτογενεια βαλτην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #174 30-06-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Click για ανάπτυξη... μηπως να βγει κατηγορια young? Μωρε μαλλον παλιες να μη βαζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:08 Ο drf έγραψε: #175 30-06-09 12:08 έχουμε μια νέα είσοδο για το τίτλο της miss young 1-3 / δενέχωσταματήσεινανιαουρίζωαπόότανμεπήρανεαπότοσπίτιμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #176 30-06-09 12:21 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 30-06-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Click για ανάπτυξη... καλα πεθανα με το τροχονομο! Μπραβο Μαρια!! Αν δεν ησουν κι εσυ...πορνοθεμα θα ηταν αυτο...χα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:25 Η elvenstar: #178 30-06-09 12:25 αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 30-06-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... κι εμεις ολο ασχετα βαζαμε Ελενα μην ανησυχεις...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η Μαρία Γάτσιου: #180 30-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά ) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι θα μπερδευτεί το σύμπαν με τις υποκατηγορίες Ο,τι θέλετε όμως. Να προσθέσω? Μις/μιστερ επιβλητική παρουσία, μις/μιστερ ναζιάρα-ης, μις/μίστερ τεμπέλα-ης, μις/μίστερ σιλουέτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #162 30-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά ) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό Click για ανάπτυξη... Oυρα μαραμένη, ουρά πεσμένη ψυχολογικά, ουρά τσαχπίνα, ουρά νευρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #163 30-06-09 11:40 Αυτο με την ουρα-ερωτηματικο δεν το καταλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #164 30-06-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο με την ουρα-ερωτηματικο δεν το καταλαβα. Click για ανάπτυξη... Πως τσιμπας ετσι παιδακι μου? Ολες οι ουρες οταν γερνουν με χαρη ειναι ερωτηματικα...δες Gandalf Λοιπον εχετε καταλαβει οτι το θεμα με τους τιτλους εχει γινει μπαχαλο και καποιος πρεπει να βαλει ταξη εγω προσθετω τη κατηγορια Mr. Λαπας...δεν εχει Miss γιατι μονο οι αντρες ειναι λαπαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:46 Η Melini έγραψε: #165 30-06-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο με την ουρα-ερωτηματικο δεν το καταλαβα. Click για ανάπτυξη... Σώπα Δώρα... έτοιμη ήμουν να προσθέσω και Ουρά-γουρουνάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #166 30-06-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σώπα Δώρα... έτοιμη ήμουν να προσθέσω και Ουρά-γουρουνάκι Click για ανάπτυξη... θα τη βγαλουν ομως ως κατηγορια γιατι δεν εχει δευτερο γατι για συναγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:47 Η ELENIP έγραψε: #167 30-06-09 11:47 Που είναι καλέ η Μαρία να μας βάλει σε τάξη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:48 Η Melini έγραψε: #168 30-06-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως τσιμπας ετσι παιδακι μου? Ολες οι ουρες οταν γερνουν με χαρη ειναι ερωτηματικα...δες Gandalf Λοιπον εχετε καταλαβει οτι το θεμα με τους τιτλους εχει γινει μπαχαλο και καποιος πρεπει να βαλει ταξη εγω προσθετω τη κατηγορια Mr. Λαπας...δεν εχει Miss γιατι μονο οι αντρες ειναι λαπαδες Click για ανάπτυξη... Α, εγώ ηλεκτρονική τάξη σε 100 παλαβιάρες με κάθε μέρος του σώματος της γάτας τους δε βάζω... άμα θέλετε σας κανονίζω ένα καφέ. Αλλά εδώ θέλει πολλά κότσια Προτιμώ να κάνω κι εγώ την παλαβιάρα και να μπερδεύω όποιον τολμήσει να βάλει τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:49 Η staman2 έγραψε: #169 30-06-09 11:49 Να μας ειδοποιήσει κάποιος πότε θα πρέπει να βάλουμε υποψηφιότητα για την επόμενη κατηγορία 1-3 ετών για να βάλουμε εγκαίρως! Γιουλη εσύ πρέπει να ξαναβάλεις τα γατουνια σου όταν αρχίσει η επόμενη κατηγορία γιατι δεν θα τα ψάξει κάποιος ίσως τόσες σελίδες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #170 30-06-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μας ειδοποιήσει κάποιος πότε θα πρέπει να βάλουμε υποψηφιότητα για την επόμενη κατηγορία 1-3 ετών για να βάλουμε εγκαίρως! Γιουλη εσύ πρέπει να ξαναβάλεις τα γατουνια σου όταν αρχίσει η επόμενη κατηγορία γιατι δεν θα τα ψάξει κάποιος ίσως τόσες σελίδες πριν. Click για ανάπτυξη... ναι το εχω υποψιν μου...απλα καποιος πρεπει να μπηξει μια φωνη και να μας οργανωσει...να οργανωθουμε που λεει και το ανεκδοτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:55 Η konstans έγραψε: #171 30-06-09 11:55 Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:57 Η Melini έγραψε: #172 30-06-09 11:57 Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 30-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Μiss φωτογενεια βαλτην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #174 30-06-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Click για ανάπτυξη... μηπως να βγει κατηγορια young? Μωρε μαλλον παλιες να μη βαζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:08 Ο drf έγραψε: #175 30-06-09 12:08 έχουμε μια νέα είσοδο για το τίτλο της miss young 1-3 / δενέχωσταματήσεινανιαουρίζωαπόότανμεπήρανεαπότοσπίτιμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #176 30-06-09 12:21 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 30-06-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Click για ανάπτυξη... καλα πεθανα με το τροχονομο! Μπραβο Μαρια!! Αν δεν ησουν κι εσυ...πορνοθεμα θα ηταν αυτο...χα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:25 Η elvenstar: #178 30-06-09 12:25 αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 30-06-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... κι εμεις ολο ασχετα βαζαμε Ελενα μην ανησυχεις...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η Μαρία Γάτσιου: #180 30-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά ) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό Click για ανάπτυξη... Oυρα μαραμένη, ουρά πεσμένη ψυχολογικά, ουρά τσαχπίνα, ουρά νευρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #163 30-06-09 11:40 Αυτο με την ουρα-ερωτηματικο δεν το καταλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #164 30-06-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο με την ουρα-ερωτηματικο δεν το καταλαβα. Click για ανάπτυξη... Πως τσιμπας ετσι παιδακι μου? Ολες οι ουρες οταν γερνουν με χαρη ειναι ερωτηματικα...δες Gandalf Λοιπον εχετε καταλαβει οτι το θεμα με τους τιτλους εχει γινει μπαχαλο και καποιος πρεπει να βαλει ταξη εγω προσθετω τη κατηγορια Mr. Λαπας...δεν εχει Miss γιατι μονο οι αντρες ειναι λαπαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:46 Η Melini έγραψε: #165 30-06-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο με την ουρα-ερωτηματικο δεν το καταλαβα. Click για ανάπτυξη... Σώπα Δώρα... έτοιμη ήμουν να προσθέσω και Ουρά-γουρουνάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #166 30-06-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σώπα Δώρα... έτοιμη ήμουν να προσθέσω και Ουρά-γουρουνάκι Click για ανάπτυξη... θα τη βγαλουν ομως ως κατηγορια γιατι δεν εχει δευτερο γατι για συναγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:47 Η ELENIP έγραψε: #167 30-06-09 11:47 Που είναι καλέ η Μαρία να μας βάλει σε τάξη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:48 Η Melini έγραψε: #168 30-06-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως τσιμπας ετσι παιδακι μου? Ολες οι ουρες οταν γερνουν με χαρη ειναι ερωτηματικα...δες Gandalf Λοιπον εχετε καταλαβει οτι το θεμα με τους τιτλους εχει γινει μπαχαλο και καποιος πρεπει να βαλει ταξη εγω προσθετω τη κατηγορια Mr. Λαπας...δεν εχει Miss γιατι μονο οι αντρες ειναι λαπαδες Click για ανάπτυξη... Α, εγώ ηλεκτρονική τάξη σε 100 παλαβιάρες με κάθε μέρος του σώματος της γάτας τους δε βάζω... άμα θέλετε σας κανονίζω ένα καφέ. Αλλά εδώ θέλει πολλά κότσια Προτιμώ να κάνω κι εγώ την παλαβιάρα και να μπερδεύω όποιον τολμήσει να βάλει τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:49 Η staman2 έγραψε: #169 30-06-09 11:49 Να μας ειδοποιήσει κάποιος πότε θα πρέπει να βάλουμε υποψηφιότητα για την επόμενη κατηγορία 1-3 ετών για να βάλουμε εγκαίρως! Γιουλη εσύ πρέπει να ξαναβάλεις τα γατουνια σου όταν αρχίσει η επόμενη κατηγορία γιατι δεν θα τα ψάξει κάποιος ίσως τόσες σελίδες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #170 30-06-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μας ειδοποιήσει κάποιος πότε θα πρέπει να βάλουμε υποψηφιότητα για την επόμενη κατηγορία 1-3 ετών για να βάλουμε εγκαίρως! Γιουλη εσύ πρέπει να ξαναβάλεις τα γατουνια σου όταν αρχίσει η επόμενη κατηγορία γιατι δεν θα τα ψάξει κάποιος ίσως τόσες σελίδες πριν. Click για ανάπτυξη... ναι το εχω υποψιν μου...απλα καποιος πρεπει να μπηξει μια φωνη και να μας οργανωσει...να οργανωθουμε που λεει και το ανεκδοτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:55 Η konstans έγραψε: #171 30-06-09 11:55 Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:57 Η Melini έγραψε: #172 30-06-09 11:57 Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 30-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Μiss φωτογενεια βαλτην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #174 30-06-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Click για ανάπτυξη... μηπως να βγει κατηγορια young? Μωρε μαλλον παλιες να μη βαζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:08 Ο drf έγραψε: #175 30-06-09 12:08 έχουμε μια νέα είσοδο για το τίτλο της miss young 1-3 / δενέχωσταματήσεινανιαουρίζωαπόότανμεπήρανεαπότοσπίτιμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #176 30-06-09 12:21 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 30-06-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Click για ανάπτυξη... καλα πεθανα με το τροχονομο! Μπραβο Μαρια!! Αν δεν ησουν κι εσυ...πορνοθεμα θα ηταν αυτο...χα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:25 Η elvenstar: #178 30-06-09 12:25 αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 30-06-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... κι εμεις ολο ασχετα βαζαμε Ελενα μην ανησυχεις...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η Μαρία Γάτσιου: #180 30-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτο με την ουρα-ερωτηματικο δεν το καταλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #164 30-06-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο με την ουρα-ερωτηματικο δεν το καταλαβα. Click για ανάπτυξη... Πως τσιμπας ετσι παιδακι μου? Ολες οι ουρες οταν γερνουν με χαρη ειναι ερωτηματικα...δες Gandalf Λοιπον εχετε καταλαβει οτι το θεμα με τους τιτλους εχει γινει μπαχαλο και καποιος πρεπει να βαλει ταξη εγω προσθετω τη κατηγορια Mr. Λαπας...δεν εχει Miss γιατι μονο οι αντρες ειναι λαπαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:46 Η Melini έγραψε: #165 30-06-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο με την ουρα-ερωτηματικο δεν το καταλαβα. Click για ανάπτυξη... Σώπα Δώρα... έτοιμη ήμουν να προσθέσω και Ουρά-γουρουνάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #166 30-06-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σώπα Δώρα... έτοιμη ήμουν να προσθέσω και Ουρά-γουρουνάκι Click για ανάπτυξη... θα τη βγαλουν ομως ως κατηγορια γιατι δεν εχει δευτερο γατι για συναγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:47 Η ELENIP έγραψε: #167 30-06-09 11:47 Που είναι καλέ η Μαρία να μας βάλει σε τάξη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:48 Η Melini έγραψε: #168 30-06-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως τσιμπας ετσι παιδακι μου? Ολες οι ουρες οταν γερνουν με χαρη ειναι ερωτηματικα...δες Gandalf Λοιπον εχετε καταλαβει οτι το θεμα με τους τιτλους εχει γινει μπαχαλο και καποιος πρεπει να βαλει ταξη εγω προσθετω τη κατηγορια Mr. Λαπας...δεν εχει Miss γιατι μονο οι αντρες ειναι λαπαδες Click για ανάπτυξη... Α, εγώ ηλεκτρονική τάξη σε 100 παλαβιάρες με κάθε μέρος του σώματος της γάτας τους δε βάζω... άμα θέλετε σας κανονίζω ένα καφέ. Αλλά εδώ θέλει πολλά κότσια Προτιμώ να κάνω κι εγώ την παλαβιάρα και να μπερδεύω όποιον τολμήσει να βάλει τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:49 Η staman2 έγραψε: #169 30-06-09 11:49 Να μας ειδοποιήσει κάποιος πότε θα πρέπει να βάλουμε υποψηφιότητα για την επόμενη κατηγορία 1-3 ετών για να βάλουμε εγκαίρως! Γιουλη εσύ πρέπει να ξαναβάλεις τα γατουνια σου όταν αρχίσει η επόμενη κατηγορία γιατι δεν θα τα ψάξει κάποιος ίσως τόσες σελίδες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #170 30-06-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μας ειδοποιήσει κάποιος πότε θα πρέπει να βάλουμε υποψηφιότητα για την επόμενη κατηγορία 1-3 ετών για να βάλουμε εγκαίρως! Γιουλη εσύ πρέπει να ξαναβάλεις τα γατουνια σου όταν αρχίσει η επόμενη κατηγορία γιατι δεν θα τα ψάξει κάποιος ίσως τόσες σελίδες πριν. Click για ανάπτυξη... ναι το εχω υποψιν μου...απλα καποιος πρεπει να μπηξει μια φωνη και να μας οργανωσει...να οργανωθουμε που λεει και το ανεκδοτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:55 Η konstans έγραψε: #171 30-06-09 11:55 Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:57 Η Melini έγραψε: #172 30-06-09 11:57 Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 30-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Μiss φωτογενεια βαλτην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #174 30-06-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Click για ανάπτυξη... μηπως να βγει κατηγορια young? Μωρε μαλλον παλιες να μη βαζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:08 Ο drf έγραψε: #175 30-06-09 12:08 έχουμε μια νέα είσοδο για το τίτλο της miss young 1-3 / δενέχωσταματήσεινανιαουρίζωαπόότανμεπήρανεαπότοσπίτιμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #176 30-06-09 12:21 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 30-06-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Click για ανάπτυξη... καλα πεθανα με το τροχονομο! Μπραβο Μαρια!! Αν δεν ησουν κι εσυ...πορνοθεμα θα ηταν αυτο...χα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:25 Η elvenstar: #178 30-06-09 12:25 αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 30-06-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... κι εμεις ολο ασχετα βαζαμε Ελενα μην ανησυχεις...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η Μαρία Γάτσιου: #180 30-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο με την ουρα-ερωτηματικο δεν το καταλαβα. Click για ανάπτυξη... Πως τσιμπας ετσι παιδακι μου? Ολες οι ουρες οταν γερνουν με χαρη ειναι ερωτηματικα...δες Gandalf Λοιπον εχετε καταλαβει οτι το θεμα με τους τιτλους εχει γινει μπαχαλο και καποιος πρεπει να βαλει ταξη εγω προσθετω τη κατηγορια Mr. Λαπας...δεν εχει Miss γιατι μονο οι αντρες ειναι λαπαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:46 Η Melini έγραψε: #165 30-06-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο με την ουρα-ερωτηματικο δεν το καταλαβα. Click για ανάπτυξη... Σώπα Δώρα... έτοιμη ήμουν να προσθέσω και Ουρά-γουρουνάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #166 30-06-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σώπα Δώρα... έτοιμη ήμουν να προσθέσω και Ουρά-γουρουνάκι Click για ανάπτυξη... θα τη βγαλουν ομως ως κατηγορια γιατι δεν εχει δευτερο γατι για συναγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:47 Η ELENIP έγραψε: #167 30-06-09 11:47 Που είναι καλέ η Μαρία να μας βάλει σε τάξη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:48 Η Melini έγραψε: #168 30-06-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως τσιμπας ετσι παιδακι μου? Ολες οι ουρες οταν γερνουν με χαρη ειναι ερωτηματικα...δες Gandalf Λοιπον εχετε καταλαβει οτι το θεμα με τους τιτλους εχει γινει μπαχαλο και καποιος πρεπει να βαλει ταξη εγω προσθετω τη κατηγορια Mr. Λαπας...δεν εχει Miss γιατι μονο οι αντρες ειναι λαπαδες Click για ανάπτυξη... Α, εγώ ηλεκτρονική τάξη σε 100 παλαβιάρες με κάθε μέρος του σώματος της γάτας τους δε βάζω... άμα θέλετε σας κανονίζω ένα καφέ. Αλλά εδώ θέλει πολλά κότσια Προτιμώ να κάνω κι εγώ την παλαβιάρα και να μπερδεύω όποιον τολμήσει να βάλει τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:49 Η staman2 έγραψε: #169 30-06-09 11:49 Να μας ειδοποιήσει κάποιος πότε θα πρέπει να βάλουμε υποψηφιότητα για την επόμενη κατηγορία 1-3 ετών για να βάλουμε εγκαίρως! Γιουλη εσύ πρέπει να ξαναβάλεις τα γατουνια σου όταν αρχίσει η επόμενη κατηγορία γιατι δεν θα τα ψάξει κάποιος ίσως τόσες σελίδες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #170 30-06-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μας ειδοποιήσει κάποιος πότε θα πρέπει να βάλουμε υποψηφιότητα για την επόμενη κατηγορία 1-3 ετών για να βάλουμε εγκαίρως! Γιουλη εσύ πρέπει να ξαναβάλεις τα γατουνια σου όταν αρχίσει η επόμενη κατηγορία γιατι δεν θα τα ψάξει κάποιος ίσως τόσες σελίδες πριν. Click για ανάπτυξη... ναι το εχω υποψιν μου...απλα καποιος πρεπει να μπηξει μια φωνη και να μας οργανωσει...να οργανωθουμε που λεει και το ανεκδοτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:55 Η konstans έγραψε: #171 30-06-09 11:55 Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:57 Η Melini έγραψε: #172 30-06-09 11:57 Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 30-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Μiss φωτογενεια βαλτην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #174 30-06-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Click για ανάπτυξη... μηπως να βγει κατηγορια young? Μωρε μαλλον παλιες να μη βαζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:08 Ο drf έγραψε: #175 30-06-09 12:08 έχουμε μια νέα είσοδο για το τίτλο της miss young 1-3 / δενέχωσταματήσεινανιαουρίζωαπόότανμεπήρανεαπότοσπίτιμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #176 30-06-09 12:21 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 30-06-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Click για ανάπτυξη... καλα πεθανα με το τροχονομο! Μπραβο Μαρια!! Αν δεν ησουν κι εσυ...πορνοθεμα θα ηταν αυτο...χα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:25 Η elvenstar: #178 30-06-09 12:25 αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 30-06-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... κι εμεις ολο ασχετα βαζαμε Ελενα μην ανησυχεις...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η Μαρία Γάτσιου: #180 30-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο με την ουρα-ερωτηματικο δεν το καταλαβα. Click για ανάπτυξη... Σώπα Δώρα... έτοιμη ήμουν να προσθέσω και Ουρά-γουρουνάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #166 30-06-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σώπα Δώρα... έτοιμη ήμουν να προσθέσω και Ουρά-γουρουνάκι Click για ανάπτυξη... θα τη βγαλουν ομως ως κατηγορια γιατι δεν εχει δευτερο γατι για συναγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:47 Η ELENIP έγραψε: #167 30-06-09 11:47 Που είναι καλέ η Μαρία να μας βάλει σε τάξη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:48 Η Melini έγραψε: #168 30-06-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως τσιμπας ετσι παιδακι μου? Ολες οι ουρες οταν γερνουν με χαρη ειναι ερωτηματικα...δες Gandalf Λοιπον εχετε καταλαβει οτι το θεμα με τους τιτλους εχει γινει μπαχαλο και καποιος πρεπει να βαλει ταξη εγω προσθετω τη κατηγορια Mr. Λαπας...δεν εχει Miss γιατι μονο οι αντρες ειναι λαπαδες Click για ανάπτυξη... Α, εγώ ηλεκτρονική τάξη σε 100 παλαβιάρες με κάθε μέρος του σώματος της γάτας τους δε βάζω... άμα θέλετε σας κανονίζω ένα καφέ. Αλλά εδώ θέλει πολλά κότσια Προτιμώ να κάνω κι εγώ την παλαβιάρα και να μπερδεύω όποιον τολμήσει να βάλει τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:49 Η staman2 έγραψε: #169 30-06-09 11:49 Να μας ειδοποιήσει κάποιος πότε θα πρέπει να βάλουμε υποψηφιότητα για την επόμενη κατηγορία 1-3 ετών για να βάλουμε εγκαίρως! Γιουλη εσύ πρέπει να ξαναβάλεις τα γατουνια σου όταν αρχίσει η επόμενη κατηγορία γιατι δεν θα τα ψάξει κάποιος ίσως τόσες σελίδες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #170 30-06-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μας ειδοποιήσει κάποιος πότε θα πρέπει να βάλουμε υποψηφιότητα για την επόμενη κατηγορία 1-3 ετών για να βάλουμε εγκαίρως! Γιουλη εσύ πρέπει να ξαναβάλεις τα γατουνια σου όταν αρχίσει η επόμενη κατηγορία γιατι δεν θα τα ψάξει κάποιος ίσως τόσες σελίδες πριν. Click για ανάπτυξη... ναι το εχω υποψιν μου...απλα καποιος πρεπει να μπηξει μια φωνη και να μας οργανωσει...να οργανωθουμε που λεει και το ανεκδοτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:55 Η konstans έγραψε: #171 30-06-09 11:55 Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:57 Η Melini έγραψε: #172 30-06-09 11:57 Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 30-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Μiss φωτογενεια βαλτην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #174 30-06-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Click για ανάπτυξη... μηπως να βγει κατηγορια young? Μωρε μαλλον παλιες να μη βαζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:08 Ο drf έγραψε: #175 30-06-09 12:08 έχουμε μια νέα είσοδο για το τίτλο της miss young 1-3 / δενέχωσταματήσεινανιαουρίζωαπόότανμεπήρανεαπότοσπίτιμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #176 30-06-09 12:21 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 30-06-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Click για ανάπτυξη... καλα πεθανα με το τροχονομο! Μπραβο Μαρια!! Αν δεν ησουν κι εσυ...πορνοθεμα θα ηταν αυτο...χα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:25 Η elvenstar: #178 30-06-09 12:25 αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 30-06-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... κι εμεις ολο ασχετα βαζαμε Ελενα μην ανησυχεις...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η Μαρία Γάτσιου: #180 30-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σώπα Δώρα... έτοιμη ήμουν να προσθέσω και Ουρά-γουρουνάκι Click για ανάπτυξη... θα τη βγαλουν ομως ως κατηγορια γιατι δεν εχει δευτερο γατι για συναγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:47 Η ELENIP έγραψε: #167 30-06-09 11:47 Που είναι καλέ η Μαρία να μας βάλει σε τάξη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:48 Η Melini έγραψε: #168 30-06-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως τσιμπας ετσι παιδακι μου? Ολες οι ουρες οταν γερνουν με χαρη ειναι ερωτηματικα...δες Gandalf Λοιπον εχετε καταλαβει οτι το θεμα με τους τιτλους εχει γινει μπαχαλο και καποιος πρεπει να βαλει ταξη εγω προσθετω τη κατηγορια Mr. Λαπας...δεν εχει Miss γιατι μονο οι αντρες ειναι λαπαδες Click για ανάπτυξη... Α, εγώ ηλεκτρονική τάξη σε 100 παλαβιάρες με κάθε μέρος του σώματος της γάτας τους δε βάζω... άμα θέλετε σας κανονίζω ένα καφέ. Αλλά εδώ θέλει πολλά κότσια Προτιμώ να κάνω κι εγώ την παλαβιάρα και να μπερδεύω όποιον τολμήσει να βάλει τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:49 Η staman2 έγραψε: #169 30-06-09 11:49 Να μας ειδοποιήσει κάποιος πότε θα πρέπει να βάλουμε υποψηφιότητα για την επόμενη κατηγορία 1-3 ετών για να βάλουμε εγκαίρως! Γιουλη εσύ πρέπει να ξαναβάλεις τα γατουνια σου όταν αρχίσει η επόμενη κατηγορία γιατι δεν θα τα ψάξει κάποιος ίσως τόσες σελίδες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #170 30-06-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μας ειδοποιήσει κάποιος πότε θα πρέπει να βάλουμε υποψηφιότητα για την επόμενη κατηγορία 1-3 ετών για να βάλουμε εγκαίρως! Γιουλη εσύ πρέπει να ξαναβάλεις τα γατουνια σου όταν αρχίσει η επόμενη κατηγορία γιατι δεν θα τα ψάξει κάποιος ίσως τόσες σελίδες πριν. Click για ανάπτυξη... ναι το εχω υποψιν μου...απλα καποιος πρεπει να μπηξει μια φωνη και να μας οργανωσει...να οργανωθουμε που λεει και το ανεκδοτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:55 Η konstans έγραψε: #171 30-06-09 11:55 Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:57 Η Melini έγραψε: #172 30-06-09 11:57 Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 30-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Μiss φωτογενεια βαλτην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #174 30-06-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Click για ανάπτυξη... μηπως να βγει κατηγορια young? Μωρε μαλλον παλιες να μη βαζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:08 Ο drf έγραψε: #175 30-06-09 12:08 έχουμε μια νέα είσοδο για το τίτλο της miss young 1-3 / δενέχωσταματήσεινανιαουρίζωαπόότανμεπήρανεαπότοσπίτιμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #176 30-06-09 12:21 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 30-06-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Click για ανάπτυξη... καλα πεθανα με το τροχονομο! Μπραβο Μαρια!! Αν δεν ησουν κι εσυ...πορνοθεμα θα ηταν αυτο...χα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:25 Η elvenstar: #178 30-06-09 12:25 αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 30-06-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... κι εμεις ολο ασχετα βαζαμε Ελενα μην ανησυχεις...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η Μαρία Γάτσιου: #180 30-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Που είναι καλέ η Μαρία να μας βάλει σε τάξη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:48 Η Melini έγραψε: #168 30-06-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως τσιμπας ετσι παιδακι μου? Ολες οι ουρες οταν γερνουν με χαρη ειναι ερωτηματικα...δες Gandalf Λοιπον εχετε καταλαβει οτι το θεμα με τους τιτλους εχει γινει μπαχαλο και καποιος πρεπει να βαλει ταξη εγω προσθετω τη κατηγορια Mr. Λαπας...δεν εχει Miss γιατι μονο οι αντρες ειναι λαπαδες Click για ανάπτυξη... Α, εγώ ηλεκτρονική τάξη σε 100 παλαβιάρες με κάθε μέρος του σώματος της γάτας τους δε βάζω... άμα θέλετε σας κανονίζω ένα καφέ. Αλλά εδώ θέλει πολλά κότσια Προτιμώ να κάνω κι εγώ την παλαβιάρα και να μπερδεύω όποιον τολμήσει να βάλει τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:49 Η staman2 έγραψε: #169 30-06-09 11:49 Να μας ειδοποιήσει κάποιος πότε θα πρέπει να βάλουμε υποψηφιότητα για την επόμενη κατηγορία 1-3 ετών για να βάλουμε εγκαίρως! Γιουλη εσύ πρέπει να ξαναβάλεις τα γατουνια σου όταν αρχίσει η επόμενη κατηγορία γιατι δεν θα τα ψάξει κάποιος ίσως τόσες σελίδες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #170 30-06-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μας ειδοποιήσει κάποιος πότε θα πρέπει να βάλουμε υποψηφιότητα για την επόμενη κατηγορία 1-3 ετών για να βάλουμε εγκαίρως! Γιουλη εσύ πρέπει να ξαναβάλεις τα γατουνια σου όταν αρχίσει η επόμενη κατηγορία γιατι δεν θα τα ψάξει κάποιος ίσως τόσες σελίδες πριν. Click για ανάπτυξη... ναι το εχω υποψιν μου...απλα καποιος πρεπει να μπηξει μια φωνη και να μας οργανωσει...να οργανωθουμε που λεει και το ανεκδοτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:55 Η konstans έγραψε: #171 30-06-09 11:55 Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:57 Η Melini έγραψε: #172 30-06-09 11:57 Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 30-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Μiss φωτογενεια βαλτην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #174 30-06-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Click για ανάπτυξη... μηπως να βγει κατηγορια young? Μωρε μαλλον παλιες να μη βαζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:08 Ο drf έγραψε: #175 30-06-09 12:08 έχουμε μια νέα είσοδο για το τίτλο της miss young 1-3 / δενέχωσταματήσεινανιαουρίζωαπόότανμεπήρανεαπότοσπίτιμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #176 30-06-09 12:21 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 30-06-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Click για ανάπτυξη... καλα πεθανα με το τροχονομο! Μπραβο Μαρια!! Αν δεν ησουν κι εσυ...πορνοθεμα θα ηταν αυτο...χα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:25 Η elvenstar: #178 30-06-09 12:25 αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 30-06-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... κι εμεις ολο ασχετα βαζαμε Ελενα μην ανησυχεις...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η Μαρία Γάτσιου: #180 30-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως τσιμπας ετσι παιδακι μου? Ολες οι ουρες οταν γερνουν με χαρη ειναι ερωτηματικα...δες Gandalf Λοιπον εχετε καταλαβει οτι το θεμα με τους τιτλους εχει γινει μπαχαλο και καποιος πρεπει να βαλει ταξη εγω προσθετω τη κατηγορια Mr. Λαπας...δεν εχει Miss γιατι μονο οι αντρες ειναι λαπαδες Click για ανάπτυξη... Α, εγώ ηλεκτρονική τάξη σε 100 παλαβιάρες με κάθε μέρος του σώματος της γάτας τους δε βάζω... άμα θέλετε σας κανονίζω ένα καφέ. Αλλά εδώ θέλει πολλά κότσια Προτιμώ να κάνω κι εγώ την παλαβιάρα και να μπερδεύω όποιον τολμήσει να βάλει τάξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:49 Η staman2 έγραψε: #169 30-06-09 11:49 Να μας ειδοποιήσει κάποιος πότε θα πρέπει να βάλουμε υποψηφιότητα για την επόμενη κατηγορία 1-3 ετών για να βάλουμε εγκαίρως! Γιουλη εσύ πρέπει να ξαναβάλεις τα γατουνια σου όταν αρχίσει η επόμενη κατηγορία γιατι δεν θα τα ψάξει κάποιος ίσως τόσες σελίδες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #170 30-06-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μας ειδοποιήσει κάποιος πότε θα πρέπει να βάλουμε υποψηφιότητα για την επόμενη κατηγορία 1-3 ετών για να βάλουμε εγκαίρως! Γιουλη εσύ πρέπει να ξαναβάλεις τα γατουνια σου όταν αρχίσει η επόμενη κατηγορία γιατι δεν θα τα ψάξει κάποιος ίσως τόσες σελίδες πριν. Click για ανάπτυξη... ναι το εχω υποψιν μου...απλα καποιος πρεπει να μπηξει μια φωνη και να μας οργανωσει...να οργανωθουμε που λεει και το ανεκδοτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:55 Η konstans έγραψε: #171 30-06-09 11:55 Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:57 Η Melini έγραψε: #172 30-06-09 11:57 Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 30-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Μiss φωτογενεια βαλτην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #174 30-06-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Click για ανάπτυξη... μηπως να βγει κατηγορια young? Μωρε μαλλον παλιες να μη βαζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:08 Ο drf έγραψε: #175 30-06-09 12:08 έχουμε μια νέα είσοδο για το τίτλο της miss young 1-3 / δενέχωσταματήσεινανιαουρίζωαπόότανμεπήρανεαπότοσπίτιμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #176 30-06-09 12:21 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 30-06-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Click για ανάπτυξη... καλα πεθανα με το τροχονομο! Μπραβο Μαρια!! Αν δεν ησουν κι εσυ...πορνοθεμα θα ηταν αυτο...χα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:25 Η elvenstar: #178 30-06-09 12:25 αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 30-06-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... κι εμεις ολο ασχετα βαζαμε Ελενα μην ανησυχεις...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η Μαρία Γάτσιου: #180 30-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να μας ειδοποιήσει κάποιος πότε θα πρέπει να βάλουμε υποψηφιότητα για την επόμενη κατηγορία 1-3 ετών για να βάλουμε εγκαίρως! Γιουλη εσύ πρέπει να ξαναβάλεις τα γατουνια σου όταν αρχίσει η επόμενη κατηγορία γιατι δεν θα τα ψάξει κάποιος ίσως τόσες σελίδες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #170 30-06-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μας ειδοποιήσει κάποιος πότε θα πρέπει να βάλουμε υποψηφιότητα για την επόμενη κατηγορία 1-3 ετών για να βάλουμε εγκαίρως! Γιουλη εσύ πρέπει να ξαναβάλεις τα γατουνια σου όταν αρχίσει η επόμενη κατηγορία γιατι δεν θα τα ψάξει κάποιος ίσως τόσες σελίδες πριν. Click για ανάπτυξη... ναι το εχω υποψιν μου...απλα καποιος πρεπει να μπηξει μια φωνη και να μας οργανωσει...να οργανωθουμε που λεει και το ανεκδοτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:55 Η konstans έγραψε: #171 30-06-09 11:55 Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:57 Η Melini έγραψε: #172 30-06-09 11:57 Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 30-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Μiss φωτογενεια βαλτην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #174 30-06-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Click για ανάπτυξη... μηπως να βγει κατηγορια young? Μωρε μαλλον παλιες να μη βαζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:08 Ο drf έγραψε: #175 30-06-09 12:08 έχουμε μια νέα είσοδο για το τίτλο της miss young 1-3 / δενέχωσταματήσεινανιαουρίζωαπόότανμεπήρανεαπότοσπίτιμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #176 30-06-09 12:21 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 30-06-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Click για ανάπτυξη... καλα πεθανα με το τροχονομο! Μπραβο Μαρια!! Αν δεν ησουν κι εσυ...πορνοθεμα θα ηταν αυτο...χα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:25 Η elvenstar: #178 30-06-09 12:25 αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 30-06-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... κι εμεις ολο ασχετα βαζαμε Ελενα μην ανησυχεις...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η Μαρία Γάτσιου: #180 30-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μας ειδοποιήσει κάποιος πότε θα πρέπει να βάλουμε υποψηφιότητα για την επόμενη κατηγορία 1-3 ετών για να βάλουμε εγκαίρως! Γιουλη εσύ πρέπει να ξαναβάλεις τα γατουνια σου όταν αρχίσει η επόμενη κατηγορία γιατι δεν θα τα ψάξει κάποιος ίσως τόσες σελίδες πριν. Click για ανάπτυξη... ναι το εχω υποψιν μου...απλα καποιος πρεπει να μπηξει μια φωνη και να μας οργανωσει...να οργανωθουμε που λεει και το ανεκδοτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:55 Η konstans έγραψε: #171 30-06-09 11:55 Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:57 Η Melini έγραψε: #172 30-06-09 11:57 Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 30-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Μiss φωτογενεια βαλτην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #174 30-06-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Click για ανάπτυξη... μηπως να βγει κατηγορια young? Μωρε μαλλον παλιες να μη βαζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:08 Ο drf έγραψε: #175 30-06-09 12:08 έχουμε μια νέα είσοδο για το τίτλο της miss young 1-3 / δενέχωσταματήσεινανιαουρίζωαπόότανμεπήρανεαπότοσπίτιμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #176 30-06-09 12:21 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 30-06-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Click για ανάπτυξη... καλα πεθανα με το τροχονομο! Μπραβο Μαρια!! Αν δεν ησουν κι εσυ...πορνοθεμα θα ηταν αυτο...χα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:25 Η elvenstar: #178 30-06-09 12:25 αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 30-06-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... κι εμεις ολο ασχετα βαζαμε Ελενα μην ανησυχεις...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η Μαρία Γάτσιου: #180 30-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:57 Η Melini έγραψε: #172 30-06-09 11:57 Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 30-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Μiss φωτογενεια βαλτην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #174 30-06-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Click για ανάπτυξη... μηπως να βγει κατηγορια young? Μωρε μαλλον παλιες να μη βαζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:08 Ο drf έγραψε: #175 30-06-09 12:08 έχουμε μια νέα είσοδο για το τίτλο της miss young 1-3 / δενέχωσταματήσεινανιαουρίζωαπόότανμεπήρανεαπότοσπίτιμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #176 30-06-09 12:21 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 30-06-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Click για ανάπτυξη... καλα πεθανα με το τροχονομο! Μπραβο Μαρια!! Αν δεν ησουν κι εσυ...πορνοθεμα θα ηταν αυτο...χα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:25 Η elvenstar: #178 30-06-09 12:25 αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 30-06-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... κι εμεις ολο ασχετα βαζαμε Ελενα μην ανησυχεις...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η Μαρία Γάτσιου: #180 30-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #173 30-06-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Μiss φωτογενεια βαλτην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #174 30-06-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Click για ανάπτυξη... μηπως να βγει κατηγορια young? Μωρε μαλλον παλιες να μη βαζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:08 Ο drf έγραψε: #175 30-06-09 12:08 έχουμε μια νέα είσοδο για το τίτλο της miss young 1-3 / δενέχωσταματήσεινανιαουρίζωαπόότανμεπήρανεαπότοσπίτιμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #176 30-06-09 12:21 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 30-06-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Click για ανάπτυξη... καλα πεθανα με το τροχονομο! Μπραβο Μαρια!! Αν δεν ησουν κι εσυ...πορνοθεμα θα ηταν αυτο...χα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:25 Η elvenstar: #178 30-06-09 12:25 αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 30-06-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... κι εμεις ολο ασχετα βαζαμε Ελενα μην ανησυχεις...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η Μαρία Γάτσιου: #180 30-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Μiss φωτογενεια βαλτην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #174 30-06-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Click για ανάπτυξη... μηπως να βγει κατηγορια young? Μωρε μαλλον παλιες να μη βαζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:08 Ο drf έγραψε: #175 30-06-09 12:08 έχουμε μια νέα είσοδο για το τίτλο της miss young 1-3 / δενέχωσταματήσεινανιαουρίζωαπόότανμεπήρανεαπότοσπίτιμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #176 30-06-09 12:21 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 30-06-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Click για ανάπτυξη... καλα πεθανα με το τροχονομο! Μπραβο Μαρια!! Αν δεν ησουν κι εσυ...πορνοθεμα θα ηταν αυτο...χα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:25 Η elvenstar: #178 30-06-09 12:25 αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 30-06-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... κι εμεις ολο ασχετα βαζαμε Ελενα μην ανησυχεις...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η Μαρία Γάτσιου: #180 30-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες... Click για ανάπτυξη... μηπως να βγει κατηγορια young? Μωρε μαλλον παλιες να μη βαζουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:08 Ο drf έγραψε: #175 30-06-09 12:08 έχουμε μια νέα είσοδο για το τίτλο της miss young 1-3 / δενέχωσταματήσεινανιαουρίζωαπόότανμεπήρανεαπότοσπίτιμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #176 30-06-09 12:21 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 30-06-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Click για ανάπτυξη... καλα πεθανα με το τροχονομο! Μπραβο Μαρια!! Αν δεν ησουν κι εσυ...πορνοθεμα θα ηταν αυτο...χα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:25 Η elvenstar: #178 30-06-09 12:25 αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 30-06-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... κι εμεις ολο ασχετα βαζαμε Ελενα μην ανησυχεις...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η Μαρία Γάτσιου: #180 30-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
έχουμε μια νέα είσοδο για το τίτλο της miss young 1-3 / δενέχωσταματήσεινανιαουρίζωαπόότανμεπήρανεαπότοσπίτιμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #176 30-06-09 12:21 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 30-06-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Click για ανάπτυξη... καλα πεθανα με το τροχονομο! Μπραβο Μαρια!! Αν δεν ησουν κι εσυ...πορνοθεμα θα ηταν αυτο...χα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:25 Η elvenstar: #178 30-06-09 12:25 αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 30-06-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... κι εμεις ολο ασχετα βαζαμε Ελενα μην ανησυχεις...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η Μαρία Γάτσιου: #180 30-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 30-06-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Click για ανάπτυξη... καλα πεθανα με το τροχονομο! Μπραβο Μαρια!! Αν δεν ησουν κι εσυ...πορνοθεμα θα ηταν αυτο...χα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:25 Η elvenstar: #178 30-06-09 12:25 αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 30-06-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... κι εμεις ολο ασχετα βαζαμε Ελενα μην ανησυχεις...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η Μαρία Γάτσιου: #180 30-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Click για ανάπτυξη... καλα πεθανα με το τροχονομο! Μπραβο Μαρια!! Αν δεν ησουν κι εσυ...πορνοθεμα θα ηταν αυτο...χα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:25 Η elvenstar: #178 30-06-09 12:25 αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 30-06-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... κι εμεις ολο ασχετα βαζαμε Ελενα μην ανησυχεις...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η Μαρία Γάτσιου: #180 30-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 30-06-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... κι εμεις ολο ασχετα βαζαμε Ελενα μην ανησυχεις...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η Μαρία Γάτσιου: #180 30-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... κι εμεις ολο ασχετα βαζαμε Ελενα μην ανησυχεις...χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η Μαρία Γάτσιου: #180 30-06-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες; Click για ανάπτυξη... όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.