ELENIP
Διάσημο μέλος
Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό
![]()
Πιστεύω οτι θα μπερδευτεί το σύμπαν με τις υποκατηγορίες

Ο,τι θέλετε όμως.
Να προσθέσω? Μις/μιστερ επιβλητική παρουσία, μις/μιστερ ναζιάρα-ης,
μις/μίστερ τεμπέλα-ης, μις/μίστερ σιλουέτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Επίσης (και με κίνητρα άκρως αντικειμενικά) επιμένω στην επόμενη ηλικιακή ομάδα να υπάρχει κατηγορία Mr. κσι Miss ουρά!!! Μπορούμε να χωρίσουμε και υπο-ομάδες: Ουρά Φουντωτή, ουρά Σπάγγος, ουρά Κατάρτι και Ουρά Ερωτηματικό
![]()

Oυρα μαραμένη, ουρά πεσμένη ψυχολογικά, ουρά τσαχπίνα, ουρά νευρική

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πως τσιμπας ετσι παιδακι μου? Ολες οι ουρες οταν γερνουν με χαρη ειναι ερωτηματικα...δες GandalfΑυτο με την ουρα-ερωτηματικο δεν το καταλαβα.![]()

Λοιπον εχετε καταλαβει οτι το θεμα με τους τιτλους εχει γινει μπαχαλο και καποιος πρεπει να βαλει ταξη

εγω προσθετω τη κατηγορια Mr. Λαπας...δεν εχει Miss γιατι μονο οι αντρες ειναι λαπαδες

Melini
Διάσημο μέλος
Αυτο με την ουρα-ερωτηματικο δεν το καταλαβα.![]()
Σώπα Δώρα... έτοιμη ήμουν να προσθέσω και Ουρά-γουρουνάκι

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα τη βγαλουν ομως ως κατηγορια γιατι δεν εχει δευτερο γατι για συναγωνισμοΣώπα Δώρα... έτοιμη ήμουν να προσθέσω και Ουρά-γουρουνάκι![]()

ELENIP
Διάσημο μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
Πως τσιμπας ετσι παιδακι μου? Ολες οι ουρες οταν γερνουν με χαρη ειναι ερωτηματικα...δες Gandalf
Λοιπον εχετε καταλαβει οτι το θεμα με τους τιτλους εχει γινει μπαχαλο και καποιος πρεπει να βαλει ταξη
εγω προσθετω τη κατηγορια Mr. Λαπας...δεν εχει Miss γιατι μονο οι αντρες ειναι λαπαδες![]()
Α, εγώ ηλεκτρονική τάξη σε 100 παλαβιάρες με κάθε μέρος του σώματος της γάτας τους δε βάζω... άμα θέλετε σας κανονίζω ένα καφέ. Αλλά εδώ θέλει πολλά κότσια
Προτιμώ να κάνω κι εγώ την παλαβιάρα και να μπερδεύω όποιον τολμήσει να βάλει τάξη 

staman2
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι το εχω υποψιν μου...απλα καποιος πρεπει να μπηξει μια φωνη και να μας οργανωσει...να οργανωθουμε που λεει και το ανεκδοτο...Να μας ειδοποιήσει κάποιος πότε θα πρέπει να βάλουμε υποψηφιότητα για την επόμενη κατηγορία 1-3 ετών για να βάλουμε εγκαίρως! Γιουλη εσύ πρέπει να ξαναβάλεις τα γατουνια σου όταν αρχίσει η επόμενη κατηγορία γιατι δεν θα τα ψάξει κάποιος ίσως τόσες σελίδες πριν.![]()

konstans
Περιβόητο μέλος
Μiss πουρό;;;

Melini
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μiss φωτογενεια βαλτηνKαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε;
Μiss πουρό;;;![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να ρωτήσω κάτι... ο Gandalf δεν είναι ακόμα ενός έτους, αλλά από άποψη μεγέθους υπάγεται στην επόμενη κατηγορία... να περιμένω μέχρι τότε ή να τον βάλω τώρα; Επίσης, μπορώ να συμμετάσχω με φωτογραφίες παλιότερες; ήταν μωράκι πριν από 3 μήνες...![]()
μηπως να βγει κατηγορια young?
Μωρε μαλλον παλιες να μη βαζουμε...
drf
Δραστήριο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ

Καλημέρα
Καλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστεία

Πάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνω

Αλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξη
φτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
![]()
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ
ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστεία
Πάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνω
Αλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξη
φτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας
![]()
καλα πεθανα με το τροχονομο! Μπραβο Μαρια!! Αν δεν ησουν κι εσυ...πορνοθεμα θα ηταν αυτο...χα χα χα....
elvenstar
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες;
κι εμεις ολο ασχετα βαζαμε Ελενα μην ανησυχεις...χι χι...
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλοςαχ σορυ Μαρία επειδή δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο το θέμα δεν ήξερα ότι είναι μόνο μπεμπε θα διαγράψω τα πιο πάνω ποστ που είναι άσχετα.Το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία όταν μαζευτούν οι υποψηφιότητες;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool