Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:30 Η Melini έγραψε: #181 30-06-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Click για ανάπτυξη... Εγώ, η σπαστική υστερική τρελή γατομάνα ξαναρωτώ... μπορώ να συμμετάσχω με παλιότερη φωτο του Γκάνταλφ; Ήταν μωράκι πριν από τρεις μήνες... τι λέει ο τροχονόμος;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:35 Η Μαρία Γάτσιου: #182 30-06-09 12:35 Αν δεν έχουν πρόβλημα οι υπόλοιποι συμμετέχοντες,εγώ δεν έχω,μικρούλης είναι ακόμα.Απλά πρέπει να διαλλέξεις και κατηγορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:38 Η SweetyCat: #183 30-06-09 12:38 Δεν βαζετε και μις υπναρου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:39 Η Melini έγραψε: #184 30-06-09 12:39 Σας ευχαριστώ Gandalf λοιπόν, η δεύτερη συμμετοχή μου στην κατηγορία baby Mr. Φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:55 Η Μαρία Γάτσιου: #185 30-06-09 12:55 Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:09 Η SweetyCat: #186 30-06-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Πως μπορουμε να ψηφισουμε και θα βαλουν φωτογραφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #187 30-06-09 13:11 να πω μια βλακεια αλλα θα σε βαλω σε μπελαδες Μαρια μου? Μηπως διπλα απο καθε συμμετοχη να βαζεις και τον αριθμο του Post που ειναι η φωτο? για να ανατρεχει καποιος και να τη βλεπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:12 Η Μαρία Γάτσιου: #188 30-06-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Πως μπορουμε να ψηφισουμε και θα βαλουν φωτογραφια? Click για ανάπτυξη... μου στέλνεις πμ με την ψήφο σου.Φωτογραφίες έχουν βάλει ήδη στις προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις και όσοι θέλουν θα βάλουν και άλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:13 Η Μαρία Γάτσιου: #189 30-06-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να πω μια βλακεια αλλα θα σε βαλω σε μπελαδες Μαρια μου? Μηπως διπλα απο καθε συμμετοχη να βαζεις και τον αριθμο του Post που ειναι η φωτο? για να ανατρεχει καποιος και να τη βλεπει... Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δύσκολο οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #190 30-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ειναι δύσκολο οκ Click για ανάπτυξη... μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ επισης να κανεις κι επισημη ανακοινωση των πρωτων αποτελεσματων (μερα και ωρα) για να εχουμε το νου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η SweetyCat: #191 30-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: μου στέλνεις πμ με την ψήφο σου.Φωτογραφίες έχουν βάλει ήδη στις προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις και όσοι θέλουν θα βάλουν και άλλες Click για ανάπτυξη... Ok! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #192 30-06-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ Click για ανάπτυξη... ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #193 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Που είναι ο Blanco καλέεεεεεε???? Δεν αντέχετε τον ανταγωνισμό???Ε? Ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Click για ανάπτυξη... τις συμμετοχες των μεγαλων μας τις σημειωσες ή πρεπει τελικα να τις ξαναβαλουμε? μωρε δεν τις σημειωνεις απλα κι αυτες να μην επαναλαμβανομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η elvenstar: #195 30-06-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Click για ανάπτυξη... Τα διέγραψαν για να τα βάλουμε στην κατηγορία μας τις φωτογραφίες τώρα έχουμε ακόμα κατηγορία φτερού εγώ λέω να ανοίξεις ένα θέμα ξεχωριστό με την κατηγορία kitten να μπουν οι φωτογραφίες κ από πάνω να μπουν τα ονόματα των υποψηφίων κ από δίπλα να ψηφίζουμε νομίζω θα είναι πιο εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:42 Η ιβανα έγραψε: #196 30-06-09 13:42 παιδια εγω μπουρδουκλωθηκα, ουτε ξερω τι γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #197 30-06-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ. Τότε κι ο Τιμάκος μου θα συμμετάσχει σταν Mr πούρακλος! (Καθότι 9 ετών ο λουλούδος μου) Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ, η σπαστική υστερική τρελή γατομάνα ξαναρωτώ... μπορώ να συμμετάσχω με παλιότερη φωτο του Γκάνταλφ; Ήταν μωράκι πριν από τρεις μήνες... τι λέει ο τροχονόμος;;; Click για ανάπτυξη... ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:57 Η staman2 έγραψε: #198 30-06-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Νομίζω γιατι τα έψαξα ανα φωτογραφίες των μελών ότι δεν ειναι στην πιο πάνω λίστα στους μαμακιδες η Βεγγάλη που έχει υποβάλει υποψηφιότητα, . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η elvenstar: #199 30-06-09 14:04 Βρε παιδιά δεν βάζετε κάποιος τις κατηγορίες κ από κάτω τους υποψήφιους ανα κατηγορία για να δούμε τι θα ψηφίσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #200 30-06-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Click για ανάπτυξη... Εγώ ρώτησα αν επιτρέπεται να βάλουμε φωτος όταν ήταν μικρότερος... και ο δικός μου είναι 9 μηνών κι έχει γίνει γομαράκι τώρα, απλά ρώτησα επειδή δεν είναι ούτε baby αλλά ούτε και μεγάλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστείαΠάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνωΑλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξηφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας Click για ανάπτυξη... Εγώ, η σπαστική υστερική τρελή γατομάνα ξαναρωτώ... μπορώ να συμμετάσχω με παλιότερη φωτο του Γκάνταλφ; Ήταν μωράκι πριν από τρεις μήνες... τι λέει ο τροχονόμος;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:35 Η Μαρία Γάτσιου: #182 30-06-09 12:35 Αν δεν έχουν πρόβλημα οι υπόλοιποι συμμετέχοντες,εγώ δεν έχω,μικρούλης είναι ακόμα.Απλά πρέπει να διαλλέξεις και κατηγορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:38 Η SweetyCat: #183 30-06-09 12:38 Δεν βαζετε και μις υπναρου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:39 Η Melini έγραψε: #184 30-06-09 12:39 Σας ευχαριστώ Gandalf λοιπόν, η δεύτερη συμμετοχή μου στην κατηγορία baby Mr. Φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:55 Η Μαρία Γάτσιου: #185 30-06-09 12:55 Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:09 Η SweetyCat: #186 30-06-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Πως μπορουμε να ψηφισουμε και θα βαλουν φωτογραφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #187 30-06-09 13:11 να πω μια βλακεια αλλα θα σε βαλω σε μπελαδες Μαρια μου? Μηπως διπλα απο καθε συμμετοχη να βαζεις και τον αριθμο του Post που ειναι η φωτο? για να ανατρεχει καποιος και να τη βλεπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:12 Η Μαρία Γάτσιου: #188 30-06-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Πως μπορουμε να ψηφισουμε και θα βαλουν φωτογραφια? Click για ανάπτυξη... μου στέλνεις πμ με την ψήφο σου.Φωτογραφίες έχουν βάλει ήδη στις προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις και όσοι θέλουν θα βάλουν και άλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:13 Η Μαρία Γάτσιου: #189 30-06-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να πω μια βλακεια αλλα θα σε βαλω σε μπελαδες Μαρια μου? Μηπως διπλα απο καθε συμμετοχη να βαζεις και τον αριθμο του Post που ειναι η φωτο? για να ανατρεχει καποιος και να τη βλεπει... Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δύσκολο οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #190 30-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ειναι δύσκολο οκ Click για ανάπτυξη... μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ επισης να κανεις κι επισημη ανακοινωση των πρωτων αποτελεσματων (μερα και ωρα) για να εχουμε το νου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η SweetyCat: #191 30-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: μου στέλνεις πμ με την ψήφο σου.Φωτογραφίες έχουν βάλει ήδη στις προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις και όσοι θέλουν θα βάλουν και άλλες Click για ανάπτυξη... Ok! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #192 30-06-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ Click για ανάπτυξη... ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #193 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Που είναι ο Blanco καλέεεεεεε???? Δεν αντέχετε τον ανταγωνισμό???Ε? Ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Click για ανάπτυξη... τις συμμετοχες των μεγαλων μας τις σημειωσες ή πρεπει τελικα να τις ξαναβαλουμε? μωρε δεν τις σημειωνεις απλα κι αυτες να μην επαναλαμβανομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η elvenstar: #195 30-06-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Click για ανάπτυξη... Τα διέγραψαν για να τα βάλουμε στην κατηγορία μας τις φωτογραφίες τώρα έχουμε ακόμα κατηγορία φτερού εγώ λέω να ανοίξεις ένα θέμα ξεχωριστό με την κατηγορία kitten να μπουν οι φωτογραφίες κ από πάνω να μπουν τα ονόματα των υποψηφίων κ από δίπλα να ψηφίζουμε νομίζω θα είναι πιο εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:42 Η ιβανα έγραψε: #196 30-06-09 13:42 παιδια εγω μπουρδουκλωθηκα, ουτε ξερω τι γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #197 30-06-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ. Τότε κι ο Τιμάκος μου θα συμμετάσχει σταν Mr πούρακλος! (Καθότι 9 ετών ο λουλούδος μου) Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ, η σπαστική υστερική τρελή γατομάνα ξαναρωτώ... μπορώ να συμμετάσχω με παλιότερη φωτο του Γκάνταλφ; Ήταν μωράκι πριν από τρεις μήνες... τι λέει ο τροχονόμος;;; Click για ανάπτυξη... ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:57 Η staman2 έγραψε: #198 30-06-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Νομίζω γιατι τα έψαξα ανα φωτογραφίες των μελών ότι δεν ειναι στην πιο πάνω λίστα στους μαμακιδες η Βεγγάλη που έχει υποβάλει υποψηφιότητα, . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η elvenstar: #199 30-06-09 14:04 Βρε παιδιά δεν βάζετε κάποιος τις κατηγορίες κ από κάτω τους υποψήφιους ανα κατηγορία για να δούμε τι θα ψηφίσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #200 30-06-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Click για ανάπτυξη... Εγώ ρώτησα αν επιτρέπεται να βάλουμε φωτος όταν ήταν μικρότερος... και ο δικός μου είναι 9 μηνών κι έχει γίνει γομαράκι τώρα, απλά ρώτησα επειδή δεν είναι ούτε baby αλλά ούτε και μεγάλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν δεν έχουν πρόβλημα οι υπόλοιποι συμμετέχοντες,εγώ δεν έχω,μικρούλης είναι ακόμα.Απλά πρέπει να διαλλέξεις και κατηγορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:38 Η SweetyCat: #183 30-06-09 12:38 Δεν βαζετε και μις υπναρου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:39 Η Melini έγραψε: #184 30-06-09 12:39 Σας ευχαριστώ Gandalf λοιπόν, η δεύτερη συμμετοχή μου στην κατηγορία baby Mr. Φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:55 Η Μαρία Γάτσιου: #185 30-06-09 12:55 Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:09 Η SweetyCat: #186 30-06-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Πως μπορουμε να ψηφισουμε και θα βαλουν φωτογραφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #187 30-06-09 13:11 να πω μια βλακεια αλλα θα σε βαλω σε μπελαδες Μαρια μου? Μηπως διπλα απο καθε συμμετοχη να βαζεις και τον αριθμο του Post που ειναι η φωτο? για να ανατρεχει καποιος και να τη βλεπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:12 Η Μαρία Γάτσιου: #188 30-06-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Πως μπορουμε να ψηφισουμε και θα βαλουν φωτογραφια? Click για ανάπτυξη... μου στέλνεις πμ με την ψήφο σου.Φωτογραφίες έχουν βάλει ήδη στις προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις και όσοι θέλουν θα βάλουν και άλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:13 Η Μαρία Γάτσιου: #189 30-06-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να πω μια βλακεια αλλα θα σε βαλω σε μπελαδες Μαρια μου? Μηπως διπλα απο καθε συμμετοχη να βαζεις και τον αριθμο του Post που ειναι η φωτο? για να ανατρεχει καποιος και να τη βλεπει... Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δύσκολο οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #190 30-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ειναι δύσκολο οκ Click για ανάπτυξη... μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ επισης να κανεις κι επισημη ανακοινωση των πρωτων αποτελεσματων (μερα και ωρα) για να εχουμε το νου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η SweetyCat: #191 30-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: μου στέλνεις πμ με την ψήφο σου.Φωτογραφίες έχουν βάλει ήδη στις προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις και όσοι θέλουν θα βάλουν και άλλες Click για ανάπτυξη... Ok! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #192 30-06-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ Click για ανάπτυξη... ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #193 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Που είναι ο Blanco καλέεεεεεε???? Δεν αντέχετε τον ανταγωνισμό???Ε? Ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Click για ανάπτυξη... τις συμμετοχες των μεγαλων μας τις σημειωσες ή πρεπει τελικα να τις ξαναβαλουμε? μωρε δεν τις σημειωνεις απλα κι αυτες να μην επαναλαμβανομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η elvenstar: #195 30-06-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Click για ανάπτυξη... Τα διέγραψαν για να τα βάλουμε στην κατηγορία μας τις φωτογραφίες τώρα έχουμε ακόμα κατηγορία φτερού εγώ λέω να ανοίξεις ένα θέμα ξεχωριστό με την κατηγορία kitten να μπουν οι φωτογραφίες κ από πάνω να μπουν τα ονόματα των υποψηφίων κ από δίπλα να ψηφίζουμε νομίζω θα είναι πιο εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:42 Η ιβανα έγραψε: #196 30-06-09 13:42 παιδια εγω μπουρδουκλωθηκα, ουτε ξερω τι γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #197 30-06-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ. Τότε κι ο Τιμάκος μου θα συμμετάσχει σταν Mr πούρακλος! (Καθότι 9 ετών ο λουλούδος μου) Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ, η σπαστική υστερική τρελή γατομάνα ξαναρωτώ... μπορώ να συμμετάσχω με παλιότερη φωτο του Γκάνταλφ; Ήταν μωράκι πριν από τρεις μήνες... τι λέει ο τροχονόμος;;; Click για ανάπτυξη... ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:57 Η staman2 έγραψε: #198 30-06-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Νομίζω γιατι τα έψαξα ανα φωτογραφίες των μελών ότι δεν ειναι στην πιο πάνω λίστα στους μαμακιδες η Βεγγάλη που έχει υποβάλει υποψηφιότητα, . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η elvenstar: #199 30-06-09 14:04 Βρε παιδιά δεν βάζετε κάποιος τις κατηγορίες κ από κάτω τους υποψήφιους ανα κατηγορία για να δούμε τι θα ψηφίσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #200 30-06-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Click για ανάπτυξη... Εγώ ρώτησα αν επιτρέπεται να βάλουμε φωτος όταν ήταν μικρότερος... και ο δικός μου είναι 9 μηνών κι έχει γίνει γομαράκι τώρα, απλά ρώτησα επειδή δεν είναι ούτε baby αλλά ούτε και μεγάλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν βαζετε και μις υπναρου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:39 Η Melini έγραψε: #184 30-06-09 12:39 Σας ευχαριστώ Gandalf λοιπόν, η δεύτερη συμμετοχή μου στην κατηγορία baby Mr. Φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:55 Η Μαρία Γάτσιου: #185 30-06-09 12:55 Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:09 Η SweetyCat: #186 30-06-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Πως μπορουμε να ψηφισουμε και θα βαλουν φωτογραφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #187 30-06-09 13:11 να πω μια βλακεια αλλα θα σε βαλω σε μπελαδες Μαρια μου? Μηπως διπλα απο καθε συμμετοχη να βαζεις και τον αριθμο του Post που ειναι η φωτο? για να ανατρεχει καποιος και να τη βλεπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:12 Η Μαρία Γάτσιου: #188 30-06-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Πως μπορουμε να ψηφισουμε και θα βαλουν φωτογραφια? Click για ανάπτυξη... μου στέλνεις πμ με την ψήφο σου.Φωτογραφίες έχουν βάλει ήδη στις προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις και όσοι θέλουν θα βάλουν και άλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:13 Η Μαρία Γάτσιου: #189 30-06-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να πω μια βλακεια αλλα θα σε βαλω σε μπελαδες Μαρια μου? Μηπως διπλα απο καθε συμμετοχη να βαζεις και τον αριθμο του Post που ειναι η φωτο? για να ανατρεχει καποιος και να τη βλεπει... Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δύσκολο οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #190 30-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ειναι δύσκολο οκ Click για ανάπτυξη... μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ επισης να κανεις κι επισημη ανακοινωση των πρωτων αποτελεσματων (μερα και ωρα) για να εχουμε το νου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η SweetyCat: #191 30-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: μου στέλνεις πμ με την ψήφο σου.Φωτογραφίες έχουν βάλει ήδη στις προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις και όσοι θέλουν θα βάλουν και άλλες Click για ανάπτυξη... Ok! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #192 30-06-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ Click για ανάπτυξη... ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #193 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Που είναι ο Blanco καλέεεεεεε???? Δεν αντέχετε τον ανταγωνισμό???Ε? Ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Click για ανάπτυξη... τις συμμετοχες των μεγαλων μας τις σημειωσες ή πρεπει τελικα να τις ξαναβαλουμε? μωρε δεν τις σημειωνεις απλα κι αυτες να μην επαναλαμβανομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η elvenstar: #195 30-06-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Click για ανάπτυξη... Τα διέγραψαν για να τα βάλουμε στην κατηγορία μας τις φωτογραφίες τώρα έχουμε ακόμα κατηγορία φτερού εγώ λέω να ανοίξεις ένα θέμα ξεχωριστό με την κατηγορία kitten να μπουν οι φωτογραφίες κ από πάνω να μπουν τα ονόματα των υποψηφίων κ από δίπλα να ψηφίζουμε νομίζω θα είναι πιο εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:42 Η ιβανα έγραψε: #196 30-06-09 13:42 παιδια εγω μπουρδουκλωθηκα, ουτε ξερω τι γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #197 30-06-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ. Τότε κι ο Τιμάκος μου θα συμμετάσχει σταν Mr πούρακλος! (Καθότι 9 ετών ο λουλούδος μου) Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ, η σπαστική υστερική τρελή γατομάνα ξαναρωτώ... μπορώ να συμμετάσχω με παλιότερη φωτο του Γκάνταλφ; Ήταν μωράκι πριν από τρεις μήνες... τι λέει ο τροχονόμος;;; Click για ανάπτυξη... ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:57 Η staman2 έγραψε: #198 30-06-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Νομίζω γιατι τα έψαξα ανα φωτογραφίες των μελών ότι δεν ειναι στην πιο πάνω λίστα στους μαμακιδες η Βεγγάλη που έχει υποβάλει υποψηφιότητα, . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η elvenstar: #199 30-06-09 14:04 Βρε παιδιά δεν βάζετε κάποιος τις κατηγορίες κ από κάτω τους υποψήφιους ανα κατηγορία για να δούμε τι θα ψηφίσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #200 30-06-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Click για ανάπτυξη... Εγώ ρώτησα αν επιτρέπεται να βάλουμε φωτος όταν ήταν μικρότερος... και ο δικός μου είναι 9 μηνών κι έχει γίνει γομαράκι τώρα, απλά ρώτησα επειδή δεν είναι ούτε baby αλλά ούτε και μεγάλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας ευχαριστώ Gandalf λοιπόν, η δεύτερη συμμετοχή μου στην κατηγορία baby Mr. Φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:55 Η Μαρία Γάτσιου: #185 30-06-09 12:55 Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:09 Η SweetyCat: #186 30-06-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Πως μπορουμε να ψηφισουμε και θα βαλουν φωτογραφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #187 30-06-09 13:11 να πω μια βλακεια αλλα θα σε βαλω σε μπελαδες Μαρια μου? Μηπως διπλα απο καθε συμμετοχη να βαζεις και τον αριθμο του Post που ειναι η φωτο? για να ανατρεχει καποιος και να τη βλεπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:12 Η Μαρία Γάτσιου: #188 30-06-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Πως μπορουμε να ψηφισουμε και θα βαλουν φωτογραφια? Click για ανάπτυξη... μου στέλνεις πμ με την ψήφο σου.Φωτογραφίες έχουν βάλει ήδη στις προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις και όσοι θέλουν θα βάλουν και άλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:13 Η Μαρία Γάτσιου: #189 30-06-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να πω μια βλακεια αλλα θα σε βαλω σε μπελαδες Μαρια μου? Μηπως διπλα απο καθε συμμετοχη να βαζεις και τον αριθμο του Post που ειναι η φωτο? για να ανατρεχει καποιος και να τη βλεπει... Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δύσκολο οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #190 30-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ειναι δύσκολο οκ Click για ανάπτυξη... μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ επισης να κανεις κι επισημη ανακοινωση των πρωτων αποτελεσματων (μερα και ωρα) για να εχουμε το νου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η SweetyCat: #191 30-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: μου στέλνεις πμ με την ψήφο σου.Φωτογραφίες έχουν βάλει ήδη στις προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις και όσοι θέλουν θα βάλουν και άλλες Click για ανάπτυξη... Ok! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #192 30-06-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ Click για ανάπτυξη... ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #193 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Που είναι ο Blanco καλέεεεεεε???? Δεν αντέχετε τον ανταγωνισμό???Ε? Ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Click για ανάπτυξη... τις συμμετοχες των μεγαλων μας τις σημειωσες ή πρεπει τελικα να τις ξαναβαλουμε? μωρε δεν τις σημειωνεις απλα κι αυτες να μην επαναλαμβανομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η elvenstar: #195 30-06-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Click για ανάπτυξη... Τα διέγραψαν για να τα βάλουμε στην κατηγορία μας τις φωτογραφίες τώρα έχουμε ακόμα κατηγορία φτερού εγώ λέω να ανοίξεις ένα θέμα ξεχωριστό με την κατηγορία kitten να μπουν οι φωτογραφίες κ από πάνω να μπουν τα ονόματα των υποψηφίων κ από δίπλα να ψηφίζουμε νομίζω θα είναι πιο εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:42 Η ιβανα έγραψε: #196 30-06-09 13:42 παιδια εγω μπουρδουκλωθηκα, ουτε ξερω τι γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #197 30-06-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ. Τότε κι ο Τιμάκος μου θα συμμετάσχει σταν Mr πούρακλος! (Καθότι 9 ετών ο λουλούδος μου) Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ, η σπαστική υστερική τρελή γατομάνα ξαναρωτώ... μπορώ να συμμετάσχω με παλιότερη φωτο του Γκάνταλφ; Ήταν μωράκι πριν από τρεις μήνες... τι λέει ο τροχονόμος;;; Click για ανάπτυξη... ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:57 Η staman2 έγραψε: #198 30-06-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Νομίζω γιατι τα έψαξα ανα φωτογραφίες των μελών ότι δεν ειναι στην πιο πάνω λίστα στους μαμακιδες η Βεγγάλη που έχει υποβάλει υποψηφιότητα, . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η elvenstar: #199 30-06-09 14:04 Βρε παιδιά δεν βάζετε κάποιος τις κατηγορίες κ από κάτω τους υποψήφιους ανα κατηγορία για να δούμε τι θα ψηφίσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #200 30-06-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Click για ανάπτυξη... Εγώ ρώτησα αν επιτρέπεται να βάλουμε φωτος όταν ήταν μικρότερος... και ο δικός μου είναι 9 μηνών κι έχει γίνει γομαράκι τώρα, απλά ρώτησα επειδή δεν είναι ούτε baby αλλά ούτε και μεγάλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:09 Η SweetyCat: #186 30-06-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Πως μπορουμε να ψηφισουμε και θα βαλουν φωτογραφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #187 30-06-09 13:11 να πω μια βλακεια αλλα θα σε βαλω σε μπελαδες Μαρια μου? Μηπως διπλα απο καθε συμμετοχη να βαζεις και τον αριθμο του Post που ειναι η φωτο? για να ανατρεχει καποιος και να τη βλεπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:12 Η Μαρία Γάτσιου: #188 30-06-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Πως μπορουμε να ψηφισουμε και θα βαλουν φωτογραφια? Click για ανάπτυξη... μου στέλνεις πμ με την ψήφο σου.Φωτογραφίες έχουν βάλει ήδη στις προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις και όσοι θέλουν θα βάλουν και άλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:13 Η Μαρία Γάτσιου: #189 30-06-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να πω μια βλακεια αλλα θα σε βαλω σε μπελαδες Μαρια μου? Μηπως διπλα απο καθε συμμετοχη να βαζεις και τον αριθμο του Post που ειναι η φωτο? για να ανατρεχει καποιος και να τη βλεπει... Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δύσκολο οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #190 30-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ειναι δύσκολο οκ Click για ανάπτυξη... μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ επισης να κανεις κι επισημη ανακοινωση των πρωτων αποτελεσματων (μερα και ωρα) για να εχουμε το νου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η SweetyCat: #191 30-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: μου στέλνεις πμ με την ψήφο σου.Φωτογραφίες έχουν βάλει ήδη στις προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις και όσοι θέλουν θα βάλουν και άλλες Click για ανάπτυξη... Ok! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #192 30-06-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ Click για ανάπτυξη... ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #193 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Που είναι ο Blanco καλέεεεεεε???? Δεν αντέχετε τον ανταγωνισμό???Ε? Ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Click για ανάπτυξη... τις συμμετοχες των μεγαλων μας τις σημειωσες ή πρεπει τελικα να τις ξαναβαλουμε? μωρε δεν τις σημειωνεις απλα κι αυτες να μην επαναλαμβανομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η elvenstar: #195 30-06-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Click για ανάπτυξη... Τα διέγραψαν για να τα βάλουμε στην κατηγορία μας τις φωτογραφίες τώρα έχουμε ακόμα κατηγορία φτερού εγώ λέω να ανοίξεις ένα θέμα ξεχωριστό με την κατηγορία kitten να μπουν οι φωτογραφίες κ από πάνω να μπουν τα ονόματα των υποψηφίων κ από δίπλα να ψηφίζουμε νομίζω θα είναι πιο εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:42 Η ιβανα έγραψε: #196 30-06-09 13:42 παιδια εγω μπουρδουκλωθηκα, ουτε ξερω τι γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #197 30-06-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ. Τότε κι ο Τιμάκος μου θα συμμετάσχει σταν Mr πούρακλος! (Καθότι 9 ετών ο λουλούδος μου) Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ, η σπαστική υστερική τρελή γατομάνα ξαναρωτώ... μπορώ να συμμετάσχω με παλιότερη φωτο του Γκάνταλφ; Ήταν μωράκι πριν από τρεις μήνες... τι λέει ο τροχονόμος;;; Click για ανάπτυξη... ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:57 Η staman2 έγραψε: #198 30-06-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Νομίζω γιατι τα έψαξα ανα φωτογραφίες των μελών ότι δεν ειναι στην πιο πάνω λίστα στους μαμακιδες η Βεγγάλη που έχει υποβάλει υποψηφιότητα, . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η elvenstar: #199 30-06-09 14:04 Βρε παιδιά δεν βάζετε κάποιος τις κατηγορίες κ από κάτω τους υποψήφιους ανα κατηγορία για να δούμε τι θα ψηφίσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #200 30-06-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Click για ανάπτυξη... Εγώ ρώτησα αν επιτρέπεται να βάλουμε φωτος όταν ήταν μικρότερος... και ο δικός μου είναι 9 μηνών κι έχει γίνει γομαράκι τώρα, απλά ρώτησα επειδή δεν είναι ούτε baby αλλά ούτε και μεγάλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Πως μπορουμε να ψηφισουμε και θα βαλουν φωτογραφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #187 30-06-09 13:11 να πω μια βλακεια αλλα θα σε βαλω σε μπελαδες Μαρια μου? Μηπως διπλα απο καθε συμμετοχη να βαζεις και τον αριθμο του Post που ειναι η φωτο? για να ανατρεχει καποιος και να τη βλεπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:12 Η Μαρία Γάτσιου: #188 30-06-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Πως μπορουμε να ψηφισουμε και θα βαλουν φωτογραφια? Click για ανάπτυξη... μου στέλνεις πμ με την ψήφο σου.Φωτογραφίες έχουν βάλει ήδη στις προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις και όσοι θέλουν θα βάλουν και άλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:13 Η Μαρία Γάτσιου: #189 30-06-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να πω μια βλακεια αλλα θα σε βαλω σε μπελαδες Μαρια μου? Μηπως διπλα απο καθε συμμετοχη να βαζεις και τον αριθμο του Post που ειναι η φωτο? για να ανατρεχει καποιος και να τη βλεπει... Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δύσκολο οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #190 30-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ειναι δύσκολο οκ Click για ανάπτυξη... μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ επισης να κανεις κι επισημη ανακοινωση των πρωτων αποτελεσματων (μερα και ωρα) για να εχουμε το νου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η SweetyCat: #191 30-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: μου στέλνεις πμ με την ψήφο σου.Φωτογραφίες έχουν βάλει ήδη στις προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις και όσοι θέλουν θα βάλουν και άλλες Click για ανάπτυξη... Ok! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #192 30-06-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ Click για ανάπτυξη... ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #193 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Που είναι ο Blanco καλέεεεεεε???? Δεν αντέχετε τον ανταγωνισμό???Ε? Ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Click για ανάπτυξη... τις συμμετοχες των μεγαλων μας τις σημειωσες ή πρεπει τελικα να τις ξαναβαλουμε? μωρε δεν τις σημειωνεις απλα κι αυτες να μην επαναλαμβανομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η elvenstar: #195 30-06-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Click για ανάπτυξη... Τα διέγραψαν για να τα βάλουμε στην κατηγορία μας τις φωτογραφίες τώρα έχουμε ακόμα κατηγορία φτερού εγώ λέω να ανοίξεις ένα θέμα ξεχωριστό με την κατηγορία kitten να μπουν οι φωτογραφίες κ από πάνω να μπουν τα ονόματα των υποψηφίων κ από δίπλα να ψηφίζουμε νομίζω θα είναι πιο εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:42 Η ιβανα έγραψε: #196 30-06-09 13:42 παιδια εγω μπουρδουκλωθηκα, ουτε ξερω τι γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #197 30-06-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ. Τότε κι ο Τιμάκος μου θα συμμετάσχει σταν Mr πούρακλος! (Καθότι 9 ετών ο λουλούδος μου) Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ, η σπαστική υστερική τρελή γατομάνα ξαναρωτώ... μπορώ να συμμετάσχω με παλιότερη φωτο του Γκάνταλφ; Ήταν μωράκι πριν από τρεις μήνες... τι λέει ο τροχονόμος;;; Click για ανάπτυξη... ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:57 Η staman2 έγραψε: #198 30-06-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Νομίζω γιατι τα έψαξα ανα φωτογραφίες των μελών ότι δεν ειναι στην πιο πάνω λίστα στους μαμακιδες η Βεγγάλη που έχει υποβάλει υποψηφιότητα, . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η elvenstar: #199 30-06-09 14:04 Βρε παιδιά δεν βάζετε κάποιος τις κατηγορίες κ από κάτω τους υποψήφιους ανα κατηγορία για να δούμε τι θα ψηφίσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #200 30-06-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Click για ανάπτυξη... Εγώ ρώτησα αν επιτρέπεται να βάλουμε φωτος όταν ήταν μικρότερος... και ο δικός μου είναι 9 μηνών κι έχει γίνει γομαράκι τώρα, απλά ρώτησα επειδή δεν είναι ούτε baby αλλά ούτε και μεγάλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να πω μια βλακεια αλλα θα σε βαλω σε μπελαδες Μαρια μου? Μηπως διπλα απο καθε συμμετοχη να βαζεις και τον αριθμο του Post που ειναι η φωτο? για να ανατρεχει καποιος και να τη βλεπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:12 Η Μαρία Γάτσιου: #188 30-06-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Πως μπορουμε να ψηφισουμε και θα βαλουν φωτογραφια? Click για ανάπτυξη... μου στέλνεις πμ με την ψήφο σου.Φωτογραφίες έχουν βάλει ήδη στις προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις και όσοι θέλουν θα βάλουν και άλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:13 Η Μαρία Γάτσιου: #189 30-06-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να πω μια βλακεια αλλα θα σε βαλω σε μπελαδες Μαρια μου? Μηπως διπλα απο καθε συμμετοχη να βαζεις και τον αριθμο του Post που ειναι η φωτο? για να ανατρεχει καποιος και να τη βλεπει... Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δύσκολο οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #190 30-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ειναι δύσκολο οκ Click για ανάπτυξη... μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ επισης να κανεις κι επισημη ανακοινωση των πρωτων αποτελεσματων (μερα και ωρα) για να εχουμε το νου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η SweetyCat: #191 30-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: μου στέλνεις πμ με την ψήφο σου.Φωτογραφίες έχουν βάλει ήδη στις προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις και όσοι θέλουν θα βάλουν και άλλες Click για ανάπτυξη... Ok! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #192 30-06-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ Click για ανάπτυξη... ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #193 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Που είναι ο Blanco καλέεεεεεε???? Δεν αντέχετε τον ανταγωνισμό???Ε? Ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Click για ανάπτυξη... τις συμμετοχες των μεγαλων μας τις σημειωσες ή πρεπει τελικα να τις ξαναβαλουμε? μωρε δεν τις σημειωνεις απλα κι αυτες να μην επαναλαμβανομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η elvenstar: #195 30-06-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Click για ανάπτυξη... Τα διέγραψαν για να τα βάλουμε στην κατηγορία μας τις φωτογραφίες τώρα έχουμε ακόμα κατηγορία φτερού εγώ λέω να ανοίξεις ένα θέμα ξεχωριστό με την κατηγορία kitten να μπουν οι φωτογραφίες κ από πάνω να μπουν τα ονόματα των υποψηφίων κ από δίπλα να ψηφίζουμε νομίζω θα είναι πιο εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:42 Η ιβανα έγραψε: #196 30-06-09 13:42 παιδια εγω μπουρδουκλωθηκα, ουτε ξερω τι γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #197 30-06-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ. Τότε κι ο Τιμάκος μου θα συμμετάσχει σταν Mr πούρακλος! (Καθότι 9 ετών ο λουλούδος μου) Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ, η σπαστική υστερική τρελή γατομάνα ξαναρωτώ... μπορώ να συμμετάσχω με παλιότερη φωτο του Γκάνταλφ; Ήταν μωράκι πριν από τρεις μήνες... τι λέει ο τροχονόμος;;; Click για ανάπτυξη... ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:57 Η staman2 έγραψε: #198 30-06-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Νομίζω γιατι τα έψαξα ανα φωτογραφίες των μελών ότι δεν ειναι στην πιο πάνω λίστα στους μαμακιδες η Βεγγάλη που έχει υποβάλει υποψηφιότητα, . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η elvenstar: #199 30-06-09 14:04 Βρε παιδιά δεν βάζετε κάποιος τις κατηγορίες κ από κάτω τους υποψήφιους ανα κατηγορία για να δούμε τι θα ψηφίσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #200 30-06-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Click για ανάπτυξη... Εγώ ρώτησα αν επιτρέπεται να βάλουμε φωτος όταν ήταν μικρότερος... και ο δικός μου είναι 9 μηνών κι έχει γίνει γομαράκι τώρα, απλά ρώτησα επειδή δεν είναι ούτε baby αλλά ούτε και μεγάλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Πως μπορουμε να ψηφισουμε και θα βαλουν φωτογραφια? Click για ανάπτυξη... μου στέλνεις πμ με την ψήφο σου.Φωτογραφίες έχουν βάλει ήδη στις προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις και όσοι θέλουν θα βάλουν και άλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:13 Η Μαρία Γάτσιου: #189 30-06-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να πω μια βλακεια αλλα θα σε βαλω σε μπελαδες Μαρια μου? Μηπως διπλα απο καθε συμμετοχη να βαζεις και τον αριθμο του Post που ειναι η φωτο? για να ανατρεχει καποιος και να τη βλεπει... Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δύσκολο οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #190 30-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ειναι δύσκολο οκ Click για ανάπτυξη... μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ επισης να κανεις κι επισημη ανακοινωση των πρωτων αποτελεσματων (μερα και ωρα) για να εχουμε το νου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η SweetyCat: #191 30-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: μου στέλνεις πμ με την ψήφο σου.Φωτογραφίες έχουν βάλει ήδη στις προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις και όσοι θέλουν θα βάλουν και άλλες Click για ανάπτυξη... Ok! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #192 30-06-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ Click για ανάπτυξη... ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #193 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Που είναι ο Blanco καλέεεεεεε???? Δεν αντέχετε τον ανταγωνισμό???Ε? Ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Click για ανάπτυξη... τις συμμετοχες των μεγαλων μας τις σημειωσες ή πρεπει τελικα να τις ξαναβαλουμε? μωρε δεν τις σημειωνεις απλα κι αυτες να μην επαναλαμβανομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η elvenstar: #195 30-06-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Click για ανάπτυξη... Τα διέγραψαν για να τα βάλουμε στην κατηγορία μας τις φωτογραφίες τώρα έχουμε ακόμα κατηγορία φτερού εγώ λέω να ανοίξεις ένα θέμα ξεχωριστό με την κατηγορία kitten να μπουν οι φωτογραφίες κ από πάνω να μπουν τα ονόματα των υποψηφίων κ από δίπλα να ψηφίζουμε νομίζω θα είναι πιο εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:42 Η ιβανα έγραψε: #196 30-06-09 13:42 παιδια εγω μπουρδουκλωθηκα, ουτε ξερω τι γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #197 30-06-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ. Τότε κι ο Τιμάκος μου θα συμμετάσχει σταν Mr πούρακλος! (Καθότι 9 ετών ο λουλούδος μου) Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ, η σπαστική υστερική τρελή γατομάνα ξαναρωτώ... μπορώ να συμμετάσχω με παλιότερη φωτο του Γκάνταλφ; Ήταν μωράκι πριν από τρεις μήνες... τι λέει ο τροχονόμος;;; Click για ανάπτυξη... ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:57 Η staman2 έγραψε: #198 30-06-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Νομίζω γιατι τα έψαξα ανα φωτογραφίες των μελών ότι δεν ειναι στην πιο πάνω λίστα στους μαμακιδες η Βεγγάλη που έχει υποβάλει υποψηφιότητα, . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η elvenstar: #199 30-06-09 14:04 Βρε παιδιά δεν βάζετε κάποιος τις κατηγορίες κ από κάτω τους υποψήφιους ανα κατηγορία για να δούμε τι θα ψηφίσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #200 30-06-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Click για ανάπτυξη... Εγώ ρώτησα αν επιτρέπεται να βάλουμε φωτος όταν ήταν μικρότερος... και ο δικός μου είναι 9 μηνών κι έχει γίνει γομαράκι τώρα, απλά ρώτησα επειδή δεν είναι ούτε baby αλλά ούτε και μεγάλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να πω μια βλακεια αλλα θα σε βαλω σε μπελαδες Μαρια μου? Μηπως διπλα απο καθε συμμετοχη να βαζεις και τον αριθμο του Post που ειναι η φωτο? για να ανατρεχει καποιος και να τη βλεπει... Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δύσκολο οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #190 30-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ειναι δύσκολο οκ Click για ανάπτυξη... μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ επισης να κανεις κι επισημη ανακοινωση των πρωτων αποτελεσματων (μερα και ωρα) για να εχουμε το νου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η SweetyCat: #191 30-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: μου στέλνεις πμ με την ψήφο σου.Φωτογραφίες έχουν βάλει ήδη στις προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις και όσοι θέλουν θα βάλουν και άλλες Click για ανάπτυξη... Ok! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #192 30-06-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ Click για ανάπτυξη... ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #193 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Που είναι ο Blanco καλέεεεεεε???? Δεν αντέχετε τον ανταγωνισμό???Ε? Ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Click για ανάπτυξη... τις συμμετοχες των μεγαλων μας τις σημειωσες ή πρεπει τελικα να τις ξαναβαλουμε? μωρε δεν τις σημειωνεις απλα κι αυτες να μην επαναλαμβανομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η elvenstar: #195 30-06-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Click για ανάπτυξη... Τα διέγραψαν για να τα βάλουμε στην κατηγορία μας τις φωτογραφίες τώρα έχουμε ακόμα κατηγορία φτερού εγώ λέω να ανοίξεις ένα θέμα ξεχωριστό με την κατηγορία kitten να μπουν οι φωτογραφίες κ από πάνω να μπουν τα ονόματα των υποψηφίων κ από δίπλα να ψηφίζουμε νομίζω θα είναι πιο εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:42 Η ιβανα έγραψε: #196 30-06-09 13:42 παιδια εγω μπουρδουκλωθηκα, ουτε ξερω τι γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #197 30-06-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ. Τότε κι ο Τιμάκος μου θα συμμετάσχει σταν Mr πούρακλος! (Καθότι 9 ετών ο λουλούδος μου) Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ, η σπαστική υστερική τρελή γατομάνα ξαναρωτώ... μπορώ να συμμετάσχω με παλιότερη φωτο του Γκάνταλφ; Ήταν μωράκι πριν από τρεις μήνες... τι λέει ο τροχονόμος;;; Click για ανάπτυξη... ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:57 Η staman2 έγραψε: #198 30-06-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Νομίζω γιατι τα έψαξα ανα φωτογραφίες των μελών ότι δεν ειναι στην πιο πάνω λίστα στους μαμακιδες η Βεγγάλη που έχει υποβάλει υποψηφιότητα, . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η elvenstar: #199 30-06-09 14:04 Βρε παιδιά δεν βάζετε κάποιος τις κατηγορίες κ από κάτω τους υποψήφιους ανα κατηγορία για να δούμε τι θα ψηφίσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #200 30-06-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Click για ανάπτυξη... Εγώ ρώτησα αν επιτρέπεται να βάλουμε φωτος όταν ήταν μικρότερος... και ο δικός μου είναι 9 μηνών κι έχει γίνει γομαράκι τώρα, απλά ρώτησα επειδή δεν είναι ούτε baby αλλά ούτε και μεγάλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ειναι δύσκολο οκ Click για ανάπτυξη... μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ επισης να κανεις κι επισημη ανακοινωση των πρωτων αποτελεσματων (μερα και ωρα) για να εχουμε το νου μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:14 Η SweetyCat: #191 30-06-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: μου στέλνεις πμ με την ψήφο σου.Φωτογραφίες έχουν βάλει ήδη στις προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις και όσοι θέλουν θα βάλουν και άλλες Click για ανάπτυξη... Ok! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #192 30-06-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ Click για ανάπτυξη... ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #193 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Που είναι ο Blanco καλέεεεεεε???? Δεν αντέχετε τον ανταγωνισμό???Ε? Ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Click για ανάπτυξη... τις συμμετοχες των μεγαλων μας τις σημειωσες ή πρεπει τελικα να τις ξαναβαλουμε? μωρε δεν τις σημειωνεις απλα κι αυτες να μην επαναλαμβανομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η elvenstar: #195 30-06-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Click για ανάπτυξη... Τα διέγραψαν για να τα βάλουμε στην κατηγορία μας τις φωτογραφίες τώρα έχουμε ακόμα κατηγορία φτερού εγώ λέω να ανοίξεις ένα θέμα ξεχωριστό με την κατηγορία kitten να μπουν οι φωτογραφίες κ από πάνω να μπουν τα ονόματα των υποψηφίων κ από δίπλα να ψηφίζουμε νομίζω θα είναι πιο εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:42 Η ιβανα έγραψε: #196 30-06-09 13:42 παιδια εγω μπουρδουκλωθηκα, ουτε ξερω τι γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #197 30-06-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ. Τότε κι ο Τιμάκος μου θα συμμετάσχει σταν Mr πούρακλος! (Καθότι 9 ετών ο λουλούδος μου) Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ, η σπαστική υστερική τρελή γατομάνα ξαναρωτώ... μπορώ να συμμετάσχω με παλιότερη φωτο του Γκάνταλφ; Ήταν μωράκι πριν από τρεις μήνες... τι λέει ο τροχονόμος;;; Click για ανάπτυξη... ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:57 Η staman2 έγραψε: #198 30-06-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Νομίζω γιατι τα έψαξα ανα φωτογραφίες των μελών ότι δεν ειναι στην πιο πάνω λίστα στους μαμακιδες η Βεγγάλη που έχει υποβάλει υποψηφιότητα, . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η elvenstar: #199 30-06-09 14:04 Βρε παιδιά δεν βάζετε κάποιος τις κατηγορίες κ από κάτω τους υποψήφιους ανα κατηγορία για να δούμε τι θα ψηφίσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #200 30-06-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Click για ανάπτυξη... Εγώ ρώτησα αν επιτρέπεται να βάλουμε φωτος όταν ήταν μικρότερος... και ο δικός μου είναι 9 μηνών κι έχει γίνει γομαράκι τώρα, απλά ρώτησα επειδή δεν είναι ούτε baby αλλά ούτε και μεγάλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: μου στέλνεις πμ με την ψήφο σου.Φωτογραφίες έχουν βάλει ήδη στις προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις και όσοι θέλουν θα βάλουν και άλλες Click για ανάπτυξη... Ok! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:16 Η Μαρία Γάτσιου: #192 30-06-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ Click για ανάπτυξη... ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #193 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Που είναι ο Blanco καλέεεεεεε???? Δεν αντέχετε τον ανταγωνισμό???Ε? Ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Click για ανάπτυξη... τις συμμετοχες των μεγαλων μας τις σημειωσες ή πρεπει τελικα να τις ξαναβαλουμε? μωρε δεν τις σημειωνεις απλα κι αυτες να μην επαναλαμβανομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η elvenstar: #195 30-06-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Click για ανάπτυξη... Τα διέγραψαν για να τα βάλουμε στην κατηγορία μας τις φωτογραφίες τώρα έχουμε ακόμα κατηγορία φτερού εγώ λέω να ανοίξεις ένα θέμα ξεχωριστό με την κατηγορία kitten να μπουν οι φωτογραφίες κ από πάνω να μπουν τα ονόματα των υποψηφίων κ από δίπλα να ψηφίζουμε νομίζω θα είναι πιο εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:42 Η ιβανα έγραψε: #196 30-06-09 13:42 παιδια εγω μπουρδουκλωθηκα, ουτε ξερω τι γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #197 30-06-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ. Τότε κι ο Τιμάκος μου θα συμμετάσχει σταν Mr πούρακλος! (Καθότι 9 ετών ο λουλούδος μου) Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ, η σπαστική υστερική τρελή γατομάνα ξαναρωτώ... μπορώ να συμμετάσχω με παλιότερη φωτο του Γκάνταλφ; Ήταν μωράκι πριν από τρεις μήνες... τι λέει ο τροχονόμος;;; Click για ανάπτυξη... ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:57 Η staman2 έγραψε: #198 30-06-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Νομίζω γιατι τα έψαξα ανα φωτογραφίες των μελών ότι δεν ειναι στην πιο πάνω λίστα στους μαμακιδες η Βεγγάλη που έχει υποβάλει υποψηφιότητα, . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η elvenstar: #199 30-06-09 14:04 Βρε παιδιά δεν βάζετε κάποιος τις κατηγορίες κ από κάτω τους υποψήφιους ανα κατηγορία για να δούμε τι θα ψηφίσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #200 30-06-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Click για ανάπτυξη... Εγώ ρώτησα αν επιτρέπεται να βάλουμε φωτος όταν ήταν μικρότερος... και ο δικός μου είναι 9 μηνών κι έχει γίνει γομαράκι τώρα, απλά ρώτησα επειδή δεν είναι ούτε baby αλλά ούτε και μεγάλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ Click για ανάπτυξη... ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #193 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Που είναι ο Blanco καλέεεεεεε???? Δεν αντέχετε τον ανταγωνισμό???Ε? Ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Click για ανάπτυξη... τις συμμετοχες των μεγαλων μας τις σημειωσες ή πρεπει τελικα να τις ξαναβαλουμε? μωρε δεν τις σημειωνεις απλα κι αυτες να μην επαναλαμβανομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η elvenstar: #195 30-06-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Click για ανάπτυξη... Τα διέγραψαν για να τα βάλουμε στην κατηγορία μας τις φωτογραφίες τώρα έχουμε ακόμα κατηγορία φτερού εγώ λέω να ανοίξεις ένα θέμα ξεχωριστό με την κατηγορία kitten να μπουν οι φωτογραφίες κ από πάνω να μπουν τα ονόματα των υποψηφίων κ από δίπλα να ψηφίζουμε νομίζω θα είναι πιο εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:42 Η ιβανα έγραψε: #196 30-06-09 13:42 παιδια εγω μπουρδουκλωθηκα, ουτε ξερω τι γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #197 30-06-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ. Τότε κι ο Τιμάκος μου θα συμμετάσχει σταν Mr πούρακλος! (Καθότι 9 ετών ο λουλούδος μου) Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ, η σπαστική υστερική τρελή γατομάνα ξαναρωτώ... μπορώ να συμμετάσχω με παλιότερη φωτο του Γκάνταλφ; Ήταν μωράκι πριν από τρεις μήνες... τι λέει ο τροχονόμος;;; Click για ανάπτυξη... ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:57 Η staman2 έγραψε: #198 30-06-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Νομίζω γιατι τα έψαξα ανα φωτογραφίες των μελών ότι δεν ειναι στην πιο πάνω λίστα στους μαμακιδες η Βεγγάλη που έχει υποβάλει υποψηφιότητα, . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η elvenstar: #199 30-06-09 14:04 Βρε παιδιά δεν βάζετε κάποιος τις κατηγορίες κ από κάτω τους υποψήφιους ανα κατηγορία για να δούμε τι θα ψηφίσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #200 30-06-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Click για ανάπτυξη... Εγώ ρώτησα αν επιτρέπεται να βάλουμε φωτος όταν ήταν μικρότερος... και ο δικός μου είναι 9 μηνών κι έχει γίνει γομαράκι τώρα, απλά ρώτησα επειδή δεν είναι ούτε baby αλλά ούτε και μεγάλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Που είναι ο Blanco καλέεεεεεε???? Δεν αντέχετε τον ανταγωνισμό???Ε? Ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #194 30-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Click για ανάπτυξη... τις συμμετοχες των μεγαλων μας τις σημειωσες ή πρεπει τελικα να τις ξαναβαλουμε? μωρε δεν τις σημειωνεις απλα κι αυτες να μην επαναλαμβανομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η elvenstar: #195 30-06-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Click για ανάπτυξη... Τα διέγραψαν για να τα βάλουμε στην κατηγορία μας τις φωτογραφίες τώρα έχουμε ακόμα κατηγορία φτερού εγώ λέω να ανοίξεις ένα θέμα ξεχωριστό με την κατηγορία kitten να μπουν οι φωτογραφίες κ από πάνω να μπουν τα ονόματα των υποψηφίων κ από δίπλα να ψηφίζουμε νομίζω θα είναι πιο εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:42 Η ιβανα έγραψε: #196 30-06-09 13:42 παιδια εγω μπουρδουκλωθηκα, ουτε ξερω τι γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #197 30-06-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ. Τότε κι ο Τιμάκος μου θα συμμετάσχει σταν Mr πούρακλος! (Καθότι 9 ετών ο λουλούδος μου) Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ, η σπαστική υστερική τρελή γατομάνα ξαναρωτώ... μπορώ να συμμετάσχω με παλιότερη φωτο του Γκάνταλφ; Ήταν μωράκι πριν από τρεις μήνες... τι λέει ο τροχονόμος;;; Click για ανάπτυξη... ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:57 Η staman2 έγραψε: #198 30-06-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Νομίζω γιατι τα έψαξα ανα φωτογραφίες των μελών ότι δεν ειναι στην πιο πάνω λίστα στους μαμακιδες η Βεγγάλη που έχει υποβάλει υποψηφιότητα, . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η elvenstar: #199 30-06-09 14:04 Βρε παιδιά δεν βάζετε κάποιος τις κατηγορίες κ από κάτω τους υποψήφιους ανα κατηγορία για να δούμε τι θα ψηφίσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #200 30-06-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Click για ανάπτυξη... Εγώ ρώτησα αν επιτρέπεται να βάλουμε φωτος όταν ήταν μικρότερος... και ο δικός μου είναι 9 μηνών κι έχει γίνει γομαράκι τώρα, απλά ρώτησα επειδή δεν είναι ούτε baby αλλά ούτε και μεγάλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω) Click για ανάπτυξη... τις συμμετοχες των μεγαλων μας τις σημειωσες ή πρεπει τελικα να τις ξαναβαλουμε? μωρε δεν τις σημειωνεις απλα κι αυτες να μην επαναλαμβανομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η elvenstar: #195 30-06-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Click για ανάπτυξη... Τα διέγραψαν για να τα βάλουμε στην κατηγορία μας τις φωτογραφίες τώρα έχουμε ακόμα κατηγορία φτερού εγώ λέω να ανοίξεις ένα θέμα ξεχωριστό με την κατηγορία kitten να μπουν οι φωτογραφίες κ από πάνω να μπουν τα ονόματα των υποψηφίων κ από δίπλα να ψηφίζουμε νομίζω θα είναι πιο εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:42 Η ιβανα έγραψε: #196 30-06-09 13:42 παιδια εγω μπουρδουκλωθηκα, ουτε ξερω τι γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #197 30-06-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ. Τότε κι ο Τιμάκος μου θα συμμετάσχει σταν Mr πούρακλος! (Καθότι 9 ετών ο λουλούδος μου) Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ, η σπαστική υστερική τρελή γατομάνα ξαναρωτώ... μπορώ να συμμετάσχω με παλιότερη φωτο του Γκάνταλφ; Ήταν μωράκι πριν από τρεις μήνες... τι λέει ο τροχονόμος;;; Click για ανάπτυξη... ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:57 Η staman2 έγραψε: #198 30-06-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Νομίζω γιατι τα έψαξα ανα φωτογραφίες των μελών ότι δεν ειναι στην πιο πάνω λίστα στους μαμακιδες η Βεγγάλη που έχει υποβάλει υποψηφιότητα, . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η elvenstar: #199 30-06-09 14:04 Βρε παιδιά δεν βάζετε κάποιος τις κατηγορίες κ από κάτω τους υποψήφιους ανα κατηγορία για να δούμε τι θα ψηφίσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #200 30-06-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Click για ανάπτυξη... Εγώ ρώτησα αν επιτρέπεται να βάλουμε φωτος όταν ήταν μικρότερος... και ο δικός μου είναι 9 μηνών κι έχει γίνει γομαράκι τώρα, απλά ρώτησα επειδή δεν είναι ούτε baby αλλά ούτε και μεγάλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος Click για ανάπτυξη... Τα διέγραψαν για να τα βάλουμε στην κατηγορία μας τις φωτογραφίες τώρα έχουμε ακόμα κατηγορία φτερού εγώ λέω να ανοίξεις ένα θέμα ξεχωριστό με την κατηγορία kitten να μπουν οι φωτογραφίες κ από πάνω να μπουν τα ονόματα των υποψηφίων κ από δίπλα να ψηφίζουμε νομίζω θα είναι πιο εύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:42 Η ιβανα έγραψε: #196 30-06-09 13:42 παιδια εγω μπουρδουκλωθηκα, ουτε ξερω τι γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #197 30-06-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ. Τότε κι ο Τιμάκος μου θα συμμετάσχει σταν Mr πούρακλος! (Καθότι 9 ετών ο λουλούδος μου) Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ, η σπαστική υστερική τρελή γατομάνα ξαναρωτώ... μπορώ να συμμετάσχω με παλιότερη φωτο του Γκάνταλφ; Ήταν μωράκι πριν από τρεις μήνες... τι λέει ο τροχονόμος;;; Click για ανάπτυξη... ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:57 Η staman2 έγραψε: #198 30-06-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Νομίζω γιατι τα έψαξα ανα φωτογραφίες των μελών ότι δεν ειναι στην πιο πάνω λίστα στους μαμακιδες η Βεγγάλη που έχει υποβάλει υποψηφιότητα, . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η elvenstar: #199 30-06-09 14:04 Βρε παιδιά δεν βάζετε κάποιος τις κατηγορίες κ από κάτω τους υποψήφιους ανα κατηγορία για να δούμε τι θα ψηφίσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #200 30-06-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Click για ανάπτυξη... Εγώ ρώτησα αν επιτρέπεται να βάλουμε φωτος όταν ήταν μικρότερος... και ο δικός μου είναι 9 μηνών κι έχει γίνει γομαράκι τώρα, απλά ρώτησα επειδή δεν είναι ούτε baby αλλά ούτε και μεγάλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια εγω μπουρδουκλωθηκα, ουτε ξερω τι γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #197 30-06-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ. Τότε κι ο Τιμάκος μου θα συμμετάσχει σταν Mr πούρακλος! (Καθότι 9 ετών ο λουλούδος μου) Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ, η σπαστική υστερική τρελή γατομάνα ξαναρωτώ... μπορώ να συμμετάσχω με παλιότερη φωτο του Γκάνταλφ; Ήταν μωράκι πριν από τρεις μήνες... τι λέει ο τροχονόμος;;; Click για ανάπτυξη... ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:57 Η staman2 έγραψε: #198 30-06-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Νομίζω γιατι τα έψαξα ανα φωτογραφίες των μελών ότι δεν ειναι στην πιο πάνω λίστα στους μαμακιδες η Βεγγάλη που έχει υποβάλει υποψηφιότητα, . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η elvenstar: #199 30-06-09 14:04 Βρε παιδιά δεν βάζετε κάποιος τις κατηγορίες κ από κάτω τους υποψήφιους ανα κατηγορία για να δούμε τι θα ψηφίσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #200 30-06-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Click για ανάπτυξη... Εγώ ρώτησα αν επιτρέπεται να βάλουμε φωτος όταν ήταν μικρότερος... και ο δικός μου είναι 9 μηνών κι έχει γίνει γομαράκι τώρα, απλά ρώτησα επειδή δεν είναι ούτε baby αλλά ούτε και μεγάλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε; Μiss πουρό;;; Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου εσύ. Τότε κι ο Τιμάκος μου θα συμμετάσχει σταν Mr πούρακλος! (Καθότι 9 ετών ο λουλούδος μου) Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ, η σπαστική υστερική τρελή γατομάνα ξαναρωτώ... μπορώ να συμμετάσχω με παλιότερη φωτο του Γκάνταλφ; Ήταν μωράκι πριν από τρεις μήνες... τι λέει ο τροχονόμος;;; Click για ανάπτυξη... ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 13:57 Η staman2 έγραψε: #198 30-06-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Νομίζω γιατι τα έψαξα ανα φωτογραφίες των μελών ότι δεν ειναι στην πιο πάνω λίστα στους μαμακιδες η Βεγγάλη που έχει υποβάλει υποψηφιότητα, . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η elvenstar: #199 30-06-09 14:04 Βρε παιδιά δεν βάζετε κάποιος τις κατηγορίες κ από κάτω τους υποψήφιους ανα κατηγορία για να δούμε τι θα ψηφίσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #200 30-06-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Click για ανάπτυξη... Εγώ ρώτησα αν επιτρέπεται να βάλουμε φωτος όταν ήταν μικρότερος... και ο δικός μου είναι 9 μηνών κι έχει γίνει γομαράκι τώρα, απλά ρώτησα επειδή δεν είναι ούτε baby αλλά ούτε και μεγάλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!! Mr baby fwtogeneia Pastel Blanco Toffee Mous Ivan ο tromeros(telika) Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος Mr baby ypnaras Pastel Tartuffo Alvin-Mitsos Miss baby ypnarou Fifiki Mr baby mamakias Mous Tiramisu Miss baby fwtogeneia Audrey Miss baby peiraxtiri Maya Beggalli Mr baby peiraxtiri Tartuffo Mr baby fwkaki Pastel Truffles Click για ανάπτυξη... Νομίζω γιατι τα έψαξα ανα φωτογραφίες των μελών ότι δεν ειναι στην πιο πάνω λίστα στους μαμακιδες η Βεγγάλη που έχει υποβάλει υποψηφιότητα, . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η elvenstar: #199 30-06-09 14:04 Βρε παιδιά δεν βάζετε κάποιος τις κατηγορίες κ από κάτω τους υποψήφιους ανα κατηγορία για να δούμε τι θα ψηφίσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #200 30-06-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Click για ανάπτυξη... Εγώ ρώτησα αν επιτρέπεται να βάλουμε φωτος όταν ήταν μικρότερος... και ο δικός μου είναι 9 μηνών κι έχει γίνει γομαράκι τώρα, απλά ρώτησα επειδή δεν είναι ούτε baby αλλά ούτε και μεγάλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Βρε παιδιά δεν βάζετε κάποιος τις κατηγορίες κ από κάτω τους υποψήφιους ανα κατηγορία για να δούμε τι θα ψηφίσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #200 30-06-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Click για ανάπτυξη... Εγώ ρώτησα αν επιτρέπεται να βάλουμε φωτος όταν ήταν μικρότερος... και ο δικός μου είναι 9 μηνών κι έχει γίνει γομαράκι τώρα, απλά ρώτησα επειδή δεν είναι ούτε baby αλλά ούτε και μεγάλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ? Click για ανάπτυξη... Εγώ ρώτησα αν επιτρέπεται να βάλουμε φωτος όταν ήταν μικρότερος... και ο δικός μου είναι 9 μηνών κι έχει γίνει γομαράκι τώρα, απλά ρώτησα επειδή δεν είναι ούτε baby αλλά ούτε και μεγάλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.