Melini
Διάσημο μέλος
![]()
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ
ΚαλημέραΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστεία
Πάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνω
Αλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξη
φτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας
![]()
Εγώ, η σπαστική υστερική τρελή γατομάνα ξαναρωτώ... μπορώ να συμμετάσχω με παλιότερη φωτο του Γκάνταλφ;

Ήταν μωράκι πριν από τρεις μήνες... τι λέει ο τροχονόμος;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος

Gandalf λοιπόν, η δεύτερη συμμετοχή μου στην κατηγορία
baby Mr. Φωτογένεια

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Mr baby fwtogeneia

Pastel
Blanco
Toffee
Mous
Ivan ο tromeros(telika)

Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος
Mr baby ypnaras

Pastel
Tartuffo
Alvin-Mitsos
Miss baby ypnarou
Fifiki
Mr baby mamakias
Mous
Tiramisu
Miss baby fwtogeneia
Audrey
Miss baby peiraxtiri
Maya
Beggalli
Mr baby peiraxtiri
Tartuffo
Mr baby fwkaki

Pastel
Truffles
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Πως μπορουμε να ψηφισουμε και θα βαλουν φωτογραφια?Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!!
Mr baby fwtogeneia
Pastel
Blanco
Toffee
Mous
Ivan ο tromeros(telika)![]()
Mr baby ypnaras
Pastel
Tartuffo
Alvin-Mitsos
Miss baby ypnarou
Fifiki
Mr baby mamakias![]()
Mous
Tiramisu
Miss baby fwtogeneia![]()
Audrey
Miss baby peiraxtiri
Maya
Beggalli
Mr baby peiraxtiri
Tartuffo
Mr baby fwkaki![]()
Pastel
Truffles
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μηπως διπλα απο καθε συμμετοχη να βαζεις και τον αριθμο του Post που ειναι η φωτο? για να ανατρεχει καποιος και να τη βλεπει...
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
μου στέλνεις πμ με την ψήφο σου.Πως μπορουμε να ψηφισουμε και θα βαλουν φωτογραφια?
Φωτογραφίες έχουν βάλει ήδη στις προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις και όσοι θέλουν θα βάλουν και άλλες
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
δεν ειναι δύσκολο οκνα πω μια βλακεια αλλα θα σε βαλω σε μπελαδες Μαρια μου?
Μηπως διπλα απο καθε συμμετοχη να βαζεις και τον αριθμο του Post που ειναι η φωτο? για να ανατρεχει καποιος και να τη βλεπει...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυδεν ειναι δύσκολο οκ![]()

επισης να κανεις κι επισημη ανακοινωση των πρωτων αποτελεσματων (μερα και ωρα) για να εχουμε το νου μας

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκιμπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ![]()
(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!!
Mr baby fwtogeneia
Pastel
Blanco
Toffee
Mous
Mr baby ypnaras
Pastel
Tartuffo
Alvin-Mitsos
Miss baby ypnarou
Fifiki
Mr baby mamakias![]()
Mous
Tiramisu
Audrey
Miss baby peiraxtiri
Maya
Beggalli
Mr baby peiraxtiri
Tartuffo
Mr baby fwkaki![]()
Pastel
Truffles
Που είναι ο Blanco καλέεεεεεε????
Δεν αντέχετε τον ανταγωνισμό???Ε? Ε???
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω
)

τις συμμετοχες των μεγαλων μας τις σημειωσες ή πρεπει τελικα να τις ξαναβαλουμε? μωρε δεν τις σημειωνεις απλα κι αυτες να μην επαναλαμβανομαστε?

elvenstar
Επιφανές μέλος
Τα διέγραψαν για να τα βάλουμε στην κατηγορία μας τις φωτογραφίες τώρα έχουμε ακόμα κατηγορία φτερούόχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος![]()

εγώ λέω να ανοίξεις ένα θέμα ξεχωριστό με την κατηγορία kitten να μπουν οι φωτογραφίες κ από πάνω να μπουν τα ονόματα των υποψηφίων κ από δίπλα να ψηφίζουμε νομίζω θα είναι πιο εύκολο
ιβανα
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Αγάπη μου εσύ. Τότε κι ο Τιμάκος μου θα συμμετάσχει σταν Mr πούρακλος! (Καθότι 9 ετών ο λουλούδος μου)Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε;
Μiss πουρό;;;
![]()

ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάριΕγώ, η σπαστική υστερική τρελή γατομάνα ξαναρωτώ... μπορώ να συμμετάσχω με παλιότερη φωτο του Γκάνταλφ;Ήταν μωράκι πριν από τρεις μήνες... τι λέει ο τροχονόμος;;;

) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ?

staman2
Περιβόητο μέλος
Νομίζω γιατι τα έψαξα ανα φωτογραφίες των μελών ότι δεν ειναι στην πιο πάνω λίστα στους μαμακιδες η Βεγγάλη που έχει υποβάλει υποψηφιότητα, .Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!!
Mr baby fwtogeneia
Pastel
Blanco
Toffee
Mous
Mr baby ypnaras
Pastel
Tartuffo
Alvin-Mitsos
Miss baby ypnarou
Fifiki
Mr baby mamakias![]()
Mous
Tiramisu
Audrey
Miss baby peiraxtiri
Maya
Beggalli
Mr baby peiraxtiri
Tartuffo
Mr baby fwkaki![]()
Pastel
Truffles

elvenstar
Επιφανές μέλος
Melini
Διάσημο μέλος
ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ?
![]()
Εγώ ρώτησα αν επιτρέπεται να βάλουμε φωτος όταν ήταν μικρότερος... και ο δικός μου είναι 9 μηνών κι έχει γίνει γομαράκι τώρα, απλά ρώτησα επειδή δεν είναι ούτε baby αλλά ούτε και μεγάλος...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool