Γατοκαλλιστεία

Image143.gif

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ:blink::blink::blink:
Καλημέρα:DΚαλά βρε σεις λίγο σας άφησα και τα κάνατε άνω κάτω τα καλλιστεία:P:lol::lol:Πάντος για την κατηγορία πορνοστάρ συμφωνώ και επαυξάνω:redface::up::up:Αλλά όταν έρθει η ώρα,προς το παρόν για να σας μαζέψω λίγο είμαστε ακόμα στα μπεμπέ και η ψηφοφορία έχει αρχίσει κανονικά σε λίγο θα σας φτιάξω και μια λίστα με τις τελικές υποψηφιότητες για να μου πείτε μήπως έχω καταχωρ'ησει κανέναν λάθος.Συνεχίστε να ψηφίζετε για τα ΜΩΡΑ!!!Και σας έχω και μια έκπληξη:Dφτιάχνουμε μια σελιδίτσα με το αγόρι μου για το διαγωνισμό για να βάλουμε τους νικητές και τους υποψήφιους και να φαίνεται κάπως πιο οργανωμένο.Ελπίζω να μην σας πειράζει να χρησιμοποίσω μερικές φωτογραφίες των μωρών σας:confused:

Εγώ, η σπαστική υστερική τρελή γατομάνα ξαναρωτώ... μπορώ να συμμετάσχω με παλιότερη φωτο του Γκάνταλφ; :redface::D Ήταν μωράκι πριν από τρεις μήνες... τι λέει ο τροχονόμος;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν έχουν πρόβλημα οι υπόλοιποι συμμετέχοντες,εγώ δεν έχω,μικρούλης είναι ακόμα.Απλά πρέπει να διαλλέξεις και κατηγορία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν βαζετε και μις υπναρου?:hmm::lol::lol::lol:

Σας ευχαριστώ :D
Gandalf λοιπόν, η δεύτερη συμμετοχή μου στην κατηγορία
baby Mr. Φωτογένεια:D:D

attachment.php

Λοιπόν σας ξαναβάζω τις υποψηφιότητες για να ξέρετε τι να ψηφίζετε!!
Mr baby fwtogeneia :cool:
Pastel
Blanco
Toffee
Mous
Ivan ο tromeros(telika):lol::lol::P
Gandalf (?)αν συμφωνούν οι υπόλοιποι επειδή είναι πιο μεγάλος

Mr baby ypnaras:happy:
Pastel
Tartuffo
Alvin-Mitsos
Miss baby ypnarou
Fifiki
Mr baby mamakias:inlove:
Mous
Tiramisu
Miss baby fwtogeneia;)
Audrey

Miss baby peiraxtiri
Maya
Beggalli
Mr baby peiraxtiri
Tartuffo

Mr baby fwkaki:lol::lol:
Pastel
Truffles

Pastel
Blanco
Toffee
Mous

Pastel
Tartuffo
Alvin-Mitsos
Miss baby ypnarou
Fifiki
Mous
Tiramisu
Miss baby fwtogeneia;)
Audrey

Miss baby peiraxtiri
Maya
Beggalli
Mr baby peiraxtiri
Tartuffo

Pastel
Truffles
Πως μπορουμε να ψηφισουμε και θα βαλουν φωτογραφια?

να πω μια βλακεια αλλα θα σε βαλω σε μπελαδες Μαρια μου?
Μηπως διπλα απο καθε συμμετοχη να βαζεις και τον αριθμο του Post που ειναι η φωτο? για να ανατρεχει καποιος και να τη βλεπει...

Πως μπορουμε να ψηφισουμε και θα βαλουν φωτογραφια?
μου στέλνεις πμ με την ψήφο σου.:)Φωτογραφίες έχουν βάλει ήδη στις προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις και όσοι θέλουν θα βάλουν και άλλες:D

να πω μια βλακεια αλλα θα σε βαλω σε μπελαδες Μαρια μου?
Μηπως διπλα απο καθε συμμετοχη να βαζεις και τον αριθμο του Post που ειναι η φωτο? για να ανατρεχει καποιος και να τη βλεπει...
δεν ειναι δύσκολο οκ:)

δεν ειναι δύσκολο οκ:)
μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ:up:
επισης να κανεις κι επισημη ανακοινωση των πρωτων αποτελεσματων (μερα και ωρα) για να εχουμε το νου μας:P

μου στέλνεις πμ με την ψήφο σου.:)Φωτογραφίες έχουν βάλει ήδη στις προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις και όσοι θέλουν θα βάλουν και άλλες:D
Ok!

μπραβο ρε Μαρια...αυτο θα διευκολυνει παρα πολυ:up:
ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι:up:(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω:P:lol::lol:)

Pastel
Blanco
Toffee
Mous

Pastel
Tartuffo
Alvin-Mitsos

Miss baby ypnarou
Fifiki
Mous
Tiramisu
Miss baby fwtogeneia;)
Audrey

Miss baby peiraxtiri
Maya
Beggalli
Mr baby peiraxtiri
Tartuffo

Pastel
Truffles

Που είναι ο Blanco καλέεεεεεε????
Δεν αντέχετε τον ανταγωνισμό???Ε? Ε???

ε ναι δίκιο έχεις γιατί δεν θα τα θυμούνται..απλά θα το κάνω σε λίγο γιατί πάω να παραλάβω ένα γατάκι:up:(μην τα βρω άνω κάτω μέχρι να γυρίσω:P:lol::lol:)
:lol::lol::lol:
τις συμμετοχες των μεγαλων μας τις σημειωσες ή πρεπει τελικα να τις ξαναβαλουμε? μωρε δεν τις σημειωνεις απλα κι αυτες να μην επαναλαμβανομαστε? :redface::D

όχι βρε μην διαγράψεις τίποτα,σιγά για πλάκα τα κάνουμε απλά είπαμε για να μην γίνει μπάχαλο να τα βάλουμε με σειρά ηλικίας και αυτές τις μέρες έχουμε τα μωράκια του φόρουμ.Δες τα και ψήφισε.Η ψήφος γίνεται με πμ σε μένα για να υπολογίσ τα αποτελέσματα στο τέλος:)
Τα διέγραψαν για να τα βάλουμε στην κατηγορία μας τις φωτογραφίες τώρα έχουμε ακόμα κατηγορία φτερού:lol:
εγώ λέω να ανοίξεις ένα θέμα ξεχωριστό με την κατηγορία kitten να μπουν οι φωτογραφίες κ από πάνω να μπουν τα ονόματα των υποψηφίων κ από δίπλα να ψηφίζουμε νομίζω θα είναι πιο εύκολο

παιδια εγω μπουρδουκλωθηκα, ουτε ξερω τι γινεται :P:P

Kαλέ εμείς οι χμ,χμ, λίγο μεγαλύτερες που θα μπούμε;
Μiss πουρό;;;:P
DSC00196.jpg
Αγάπη μου εσύ. Τότε κι ο Τιμάκος μου θα συμμετάσχει σταν Mr πούρακλος! (Καθότι 9 ετών ο λουλούδος μου):)

Εγώ, η σπαστική υστερική τρελή γατομάνα ξαναρωτώ... μπορώ να συμμετάσχω με παλιότερη φωτο του Γκάνταλφ; :redface::D Ήταν μωράκι πριν από τρεις μήνες... τι λέει ο τροχονόμος;;;
ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι:lol::lol:) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ?:lol::lol::lol:

Pastel
Blanco
Toffee
Mous

Pastel
Tartuffo
Alvin-Mitsos
Miss baby ypnarou
Fifiki
Mous
Tiramisu
Miss baby fwtogeneia;)
Audrey

Miss baby peiraxtiri
Maya
Beggalli
Mr baby peiraxtiri
Tartuffo

Pastel
Truffles
Νομίζω γιατι τα έψαξα ανα φωτογραφίες των μελών ότι δεν ειναι στην πιο πάνω λίστα στους μαμακιδες η Βεγγάλη που έχει υποβάλει υποψηφιότητα, .:hmm:

Βρε παιδιά δεν βάζετε κάποιος τις κατηγορίες κ από κάτω τους υποψήφιους ανα κατηγορία για να δούμε τι θα ψηφίσουμε;

ααα αν είναι ετσι μανδάμ κι εμένα ο Σεβαχουλίνος έκλεισε τον χρόνο πριν 5 μέρες. Και δικαιολογείται να τον βάλω και στις δύο κατηγορίες τότε: 0-1 (5,5 κιλά γομάρι:lol::lol:) και 1-3. Για ... φαντάσου τον δίπλα στα ΜοϊροΣιμπάκια και στα ΚαλυψοΜορφεάκια? χιχιχι και σε πολλα άλλα μωράκια ?:lol::lol::lol:

Εγώ ρώτησα αν επιτρέπεται να βάλουμε φωτος όταν ήταν μικρότερος... και ο δικός μου είναι 9 μηνών κι έχει γίνει γομαράκι τώρα, απλά ρώτησα επειδή δεν είναι ούτε baby αλλά ούτε και μεγάλος... :redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back