Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Μαρια!!! Τελεια η υπογραφη!!!
Το'χεις παιδι μου! Το'χεις!! εισαι και ωραιο κοριτσι!
αντε και σε Live παρουσιαση με τα κερδη στα αδεσποτακια![]()

ευχαριστούμε
με εμπνέει και το θέμα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ε καλα πάντα σε καλλιστεία υπάρχουν παρασκήνιαΧμμμμ...για ...καλό το ειπες τώρα αυτο;;;;;;;
Νομιζα πως τα pm στέλνονταν αλλου για το θέμα...![]()
Χμμμμμμμ ...................

αυτά έχουν πιο πολύ πλάκα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε τι παρασκηνια λετε?Ε καλα πάντα σε καλλιστεία υπάρχουν παρασκήνιααυτά έχουν πιο πολύ πλάκα
![]()
με ρωτησε καποιος που ψηφισε κατ' αυτον τον τροπο και ρωτησα για επιβεβαιωση
αλλωστε η ψηφοφορια ειναι και φανερη...αντε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Καλά βρε σε πειράζουμεκαλε τι παρασκηνια λετε?
με ρωτησε καποιος που ψηφισε κατ' αυτον τον τροπο και ρωτησα για επιβεβαιωσηαλλωστε η ψηφοφορια ειναι και φανερη...αντε
![]()

βρες και άλλους ψηφοφόρους γιατί έχω ισοψηφίες και αν δεν ξεχωρίσει κάποιος δεν μπορώ να βγάλω νικητή.Μόνο σε 2 κατηγορίες έχει ήδη βγει νικητής και δεν βλέπω να αλλάζει
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τρεχω να το πω στους φιλους μουΚαλά βρε σε πειράζουμεβρες και άλλους ψηφοφόρους γιατί έχω ισοψηφίες και αν δεν ξεχωρίσει κάποιος δεν μπορώ να βγάλω νικητή.Μόνο σε 2 κατηγορίες έχει ήδη βγει νικητής και δεν βλέπω να αλλάζει
![]()

Melini
Διάσημο μέλος
τρεχω να το πω στους φιλους μου![]()
Μην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεταιΜην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα![]()

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις;τρεχω να το πω στους φιλους μου![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Σκέψου καλά με τόσες ισοψηφίες μπορεί να είσαι και αυτή που θα κρίνει τον νικητήEγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις;![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώαχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
περίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές...
ELENIP
Διάσημο μέλος
Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις;![]()
Εγω σου δίνω, σου δίνω....Α! ΝΑΙ

Ενα μουστάκι απο κάθε γατί μου!!Στο σύνολο 4!!!!
Εφτασεεεεεειιιιι

Εναλακτικά σου δίνω την Πασχαλιά της Ιωάννας

Ιωάννα πλάκα κάνω μην με δείρεις!!!!

Melini
Διάσημο μέλος
όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται![]()
Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω

Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα περιμενω με πολυ αγωνια!Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές...
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
την αγαπη μου που την εχεις ουτως ή αλλως Λενακι μουEγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις;![]()

ανυπομονουμεΕυχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές...
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω
Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια![]()
τα σπιτικα τσουρεκια εσυ με τα χρωστας
αντε κι εγω με γεμιση καστανο..τα ετοιμα....

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Τσουρέκια;;Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω
Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια![]()
και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ

δεν θα πάρει τίποτα;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ
δεν θα πάρει τίποτα;;
Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα

Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος

Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Καλά καλά δεν θα τα δεχτώ (δημόσια)Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα
Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος
Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool