Γατοκαλλιστεία

Μαρια!!! Τελεια η υπογραφη!!!
Το'χεις παιδι μου! Το'χεις!! εισαι και ωραιο κοριτσι!
αντε και σε Live παρουσιαση με τα κερδη στα αδεσποτακια;):up::up:
:redface::redface:ευχαριστούμε:)με εμπνέει και το θέμα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμμμμ...για ...καλό το ειπες τώρα αυτο;;;;;;;
Νομιζα πως τα pm στέλνονταν αλλου για το θέμα... :P :lol:
Χμμμμμμμ ...................
Ε καλα πάντα σε καλλιστεία υπάρχουν παρασκήνια:lol::lol::Pαυτά έχουν πιο πολύ πλάκα;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε καλα πάντα σε καλλιστεία υπάρχουν παρασκήνια:lol::lol::Pαυτά έχουν πιο πολύ πλάκα;)
καλε τι παρασκηνια λετε?
με ρωτησε καποιος που ψηφισε κατ' αυτον τον τροπο και ρωτησα για επιβεβαιωση:Pαλλωστε η ψηφοφορια ειναι και φανερη...αντε:P

καλε τι παρασκηνια λετε?
με ρωτησε καποιος που ψηφισε κατ' αυτον τον τροπο και ρωτησα για επιβεβαιωση:Pαλλωστε η ψηφοφορια ειναι και φανερη...αντε:P
Καλά βρε σε πειράζουμε:P:Dβρες και άλλους ψηφοφόρους γιατί έχω ισοψηφίες και αν δεν ξεχωρίσει κάποιος δεν μπορώ να βγάλω νικητή.Μόνο σε 2 κατηγορίες έχει ήδη βγει νικητής και δεν βλέπω να αλλάζει;)

Καλά βρε σε πειράζουμε:P:Dβρες και άλλους ψηφοφόρους γιατί έχω ισοψηφίες και αν δεν ξεχωρίσει κάποιος δεν μπορώ να βγάλω νικητή.Μόνο σε 2 κατηγορίες έχει ήδη βγει νικητής και δεν βλέπω να αλλάζει;)
τρεχω να το πω στους φιλους μου:redface::D:lol::lol:

αχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up:

Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις;:rolleyes:
Σκέψου καλά με τόσες ισοψηφίες μπορεί να είσαι και αυτή που θα κρίνει τον νικητή;)

αχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up:
Ευχαριστώ:)περίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές...:D

Εγω σου δίνω, σου δίνω....Α! ΝΑΙ:up::up:
Ενα μουστάκι απο κάθε γατί μου!!Στο σύνολο 4!!!!
Εφτασεεεεεειιιιι:P

Εναλακτικά σου δίνω την Πασχαλιά της Ιωάννας:P:P:lol:
Ιωάννα πλάκα κάνω μην με δείρεις!!!!:P

όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται:lol::lol:

Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω :lol::lol::lol:
Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια:rolleyes:

την αγαπη μου που την εχεις ουτως ή αλλως Λενακι μου:inlove::)
Ευχαριστώ:)περίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές...:D
ανυπομονουμε:up:

:lol:τα σπιτικα τσουρεκια εσυ με τα χρωστας:Pαντε κι εγω με γεμιση καστανο..τα ετοιμα....:hmm::redface::P

Τσουρέκια;;:Pκαι η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ:lol::lol::lol:δεν θα πάρει τίποτα;;

Τσουρέκια;;:Pκαι η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ:lol::lol::lol:δεν θα πάρει τίποτα;;

Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα :rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol:
Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος:mad:
Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας :lol::lol:

Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα :rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol:
Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος:mad:
Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας :lol::lol:
Καλά καλά δεν θα τα δεχτώ (δημόσια):redface::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back