Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:15 Η Μαρία Γάτσιου: #281 01-07-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρια!!! Τελεια η υπογραφη!!! Το'χεις παιδι μου! Το'χεις!! εισαι και ωραιο κοριτσι! αντε και σε Live παρουσιαση με τα κερδη στα αδεσποτακια Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμεμε εμπνέει και το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Η Μαρία Γάτσιου: #282 01-07-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμμμ...για ...καλό το ειπες τώρα αυτο;;;;;;; Νομιζα πως τα pm στέλνονταν αλλου για το θέμα... Χμμμμμμμ ................... Click για ανάπτυξη... Ε καλα πάντα σε καλλιστεία υπάρχουν παρασκήνιααυτά έχουν πιο πολύ πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #283 01-07-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ε καλα πάντα σε καλλιστεία υπάρχουν παρασκήνιααυτά έχουν πιο πολύ πλάκα Click για ανάπτυξη... καλε τι παρασκηνια λετε? με ρωτησε καποιος που ψηφισε κατ' αυτον τον τροπο και ρωτησα για επιβεβαιωσηαλλωστε η ψηφοφορια ειναι και φανερη...αντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η Μαρία Γάτσιου: #284 01-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε τι παρασκηνια λετε? με ρωτησε καποιος που ψηφισε κατ' αυτον τον τροπο και ρωτησα για επιβεβαιωσηαλλωστε η ψηφοφορια ειναι και φανερη...αντε Click για ανάπτυξη... Καλά βρε σε πειράζουμεβρες και άλλους ψηφοφόρους γιατί έχω ισοψηφίες και αν δεν ξεχωρίσει κάποιος δεν μπορώ να βγάλω νικητή.Μόνο σε 2 κατηγορίες έχει ήδη βγει νικητής και δεν βλέπω να αλλάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #285 01-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά βρε σε πειράζουμεβρες και άλλους ψηφοφόρους γιατί έχω ισοψηφίες και αν δεν ξεχωρίσει κάποιος δεν μπορώ να βγάλω νικητή.Μόνο σε 2 κατηγορίες έχει ήδη βγει νικητής και δεν βλέπω να αλλάζει Click για ανάπτυξη... τρεχω να το πω στους φιλους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #286 01-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τρεχω να το πω στους φιλους μου Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #287 01-07-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μαρία Γάτσιου: #288 01-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα Click για ανάπτυξη... όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η SweetyCat: #289 01-07-09 13:39 αχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η elvenstar: #290 01-07-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τρεχω να το πω στους φιλους μου Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #291 01-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Σκέψου καλά με τόσες ισοψηφίες μπορεί να είσαι και αυτή που θα κρίνει τον νικητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η Μαρία Γάτσιου: #292 01-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: αχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ELENIP έγραψε: #293 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Εγω σου δίνω, σου δίνω....Α! ΝΑΙ Ενα μουστάκι απο κάθε γατί μου!!Στο σύνολο 4!!!! Εφτασεεεεεειιιιι Εναλακτικά σου δίνω την Πασχαλιά της Ιωάννας Ιωάννα πλάκα κάνω μην με δείρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η Melini έγραψε: #294 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται Click για ανάπτυξη... Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η SweetyCat: #295 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... Θα περιμενω με πολυ αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... την αγαπη μου που την εχεις ουτως ή αλλως Λενακι μου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... ανυπομονουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... τα σπιτικα τσουρεκια εσυ με τα χρωσταςαντε κι εγω με γεμιση καστανο..τα ετοιμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η Μαρία Γάτσιου: #298 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η Melini έγραψε: #299 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Click για ανάπτυξη... Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:52 Η Μαρία Γάτσιου: #300 01-07-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Click για ανάπτυξη... Καλά καλά δεν θα τα δεχτώ (δημόσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρια!!! Τελεια η υπογραφη!!! Το'χεις παιδι μου! Το'χεις!! εισαι και ωραιο κοριτσι! αντε και σε Live παρουσιαση με τα κερδη στα αδεσποτακια Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμεμε εμπνέει και το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Η Μαρία Γάτσιου: #282 01-07-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμμμ...για ...καλό το ειπες τώρα αυτο;;;;;;; Νομιζα πως τα pm στέλνονταν αλλου για το θέμα... Χμμμμμμμ ................... Click για ανάπτυξη... Ε καλα πάντα σε καλλιστεία υπάρχουν παρασκήνιααυτά έχουν πιο πολύ πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #283 01-07-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ε καλα πάντα σε καλλιστεία υπάρχουν παρασκήνιααυτά έχουν πιο πολύ πλάκα Click για ανάπτυξη... καλε τι παρασκηνια λετε? με ρωτησε καποιος που ψηφισε κατ' αυτον τον τροπο και ρωτησα για επιβεβαιωσηαλλωστε η ψηφοφορια ειναι και φανερη...αντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η Μαρία Γάτσιου: #284 01-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε τι παρασκηνια λετε? με ρωτησε καποιος που ψηφισε κατ' αυτον τον τροπο και ρωτησα για επιβεβαιωσηαλλωστε η ψηφοφορια ειναι και φανερη...αντε Click για ανάπτυξη... Καλά βρε σε πειράζουμεβρες και άλλους ψηφοφόρους γιατί έχω ισοψηφίες και αν δεν ξεχωρίσει κάποιος δεν μπορώ να βγάλω νικητή.Μόνο σε 2 κατηγορίες έχει ήδη βγει νικητής και δεν βλέπω να αλλάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #285 01-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά βρε σε πειράζουμεβρες και άλλους ψηφοφόρους γιατί έχω ισοψηφίες και αν δεν ξεχωρίσει κάποιος δεν μπορώ να βγάλω νικητή.Μόνο σε 2 κατηγορίες έχει ήδη βγει νικητής και δεν βλέπω να αλλάζει Click για ανάπτυξη... τρεχω να το πω στους φιλους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #286 01-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τρεχω να το πω στους φιλους μου Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #287 01-07-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μαρία Γάτσιου: #288 01-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα Click για ανάπτυξη... όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η SweetyCat: #289 01-07-09 13:39 αχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η elvenstar: #290 01-07-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τρεχω να το πω στους φιλους μου Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #291 01-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Σκέψου καλά με τόσες ισοψηφίες μπορεί να είσαι και αυτή που θα κρίνει τον νικητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η Μαρία Γάτσιου: #292 01-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: αχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ELENIP έγραψε: #293 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Εγω σου δίνω, σου δίνω....Α! ΝΑΙ Ενα μουστάκι απο κάθε γατί μου!!Στο σύνολο 4!!!! Εφτασεεεεεειιιιι Εναλακτικά σου δίνω την Πασχαλιά της Ιωάννας Ιωάννα πλάκα κάνω μην με δείρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η Melini έγραψε: #294 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται Click για ανάπτυξη... Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η SweetyCat: #295 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... Θα περιμενω με πολυ αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... την αγαπη μου που την εχεις ουτως ή αλλως Λενακι μου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... ανυπομονουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... τα σπιτικα τσουρεκια εσυ με τα χρωσταςαντε κι εγω με γεμιση καστανο..τα ετοιμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η Μαρία Γάτσιου: #298 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η Melini έγραψε: #299 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Click για ανάπτυξη... Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:52 Η Μαρία Γάτσιου: #300 01-07-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Click για ανάπτυξη... Καλά καλά δεν θα τα δεχτώ (δημόσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμμμ...για ...καλό το ειπες τώρα αυτο;;;;;;; Νομιζα πως τα pm στέλνονταν αλλου για το θέμα... Χμμμμμμμ ................... Click για ανάπτυξη... Ε καλα πάντα σε καλλιστεία υπάρχουν παρασκήνιααυτά έχουν πιο πολύ πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #283 01-07-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ε καλα πάντα σε καλλιστεία υπάρχουν παρασκήνιααυτά έχουν πιο πολύ πλάκα Click για ανάπτυξη... καλε τι παρασκηνια λετε? με ρωτησε καποιος που ψηφισε κατ' αυτον τον τροπο και ρωτησα για επιβεβαιωσηαλλωστε η ψηφοφορια ειναι και φανερη...αντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η Μαρία Γάτσιου: #284 01-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε τι παρασκηνια λετε? με ρωτησε καποιος που ψηφισε κατ' αυτον τον τροπο και ρωτησα για επιβεβαιωσηαλλωστε η ψηφοφορια ειναι και φανερη...αντε Click για ανάπτυξη... Καλά βρε σε πειράζουμεβρες και άλλους ψηφοφόρους γιατί έχω ισοψηφίες και αν δεν ξεχωρίσει κάποιος δεν μπορώ να βγάλω νικητή.Μόνο σε 2 κατηγορίες έχει ήδη βγει νικητής και δεν βλέπω να αλλάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #285 01-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά βρε σε πειράζουμεβρες και άλλους ψηφοφόρους γιατί έχω ισοψηφίες και αν δεν ξεχωρίσει κάποιος δεν μπορώ να βγάλω νικητή.Μόνο σε 2 κατηγορίες έχει ήδη βγει νικητής και δεν βλέπω να αλλάζει Click για ανάπτυξη... τρεχω να το πω στους φιλους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #286 01-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τρεχω να το πω στους φιλους μου Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #287 01-07-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μαρία Γάτσιου: #288 01-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα Click για ανάπτυξη... όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η SweetyCat: #289 01-07-09 13:39 αχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η elvenstar: #290 01-07-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τρεχω να το πω στους φιλους μου Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #291 01-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Σκέψου καλά με τόσες ισοψηφίες μπορεί να είσαι και αυτή που θα κρίνει τον νικητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η Μαρία Γάτσιου: #292 01-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: αχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ELENIP έγραψε: #293 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Εγω σου δίνω, σου δίνω....Α! ΝΑΙ Ενα μουστάκι απο κάθε γατί μου!!Στο σύνολο 4!!!! Εφτασεεεεεειιιιι Εναλακτικά σου δίνω την Πασχαλιά της Ιωάννας Ιωάννα πλάκα κάνω μην με δείρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η Melini έγραψε: #294 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται Click για ανάπτυξη... Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η SweetyCat: #295 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... Θα περιμενω με πολυ αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... την αγαπη μου που την εχεις ουτως ή αλλως Λενακι μου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... ανυπομονουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... τα σπιτικα τσουρεκια εσυ με τα χρωσταςαντε κι εγω με γεμιση καστανο..τα ετοιμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η Μαρία Γάτσιου: #298 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η Melini έγραψε: #299 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Click για ανάπτυξη... Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:52 Η Μαρία Γάτσιου: #300 01-07-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Click για ανάπτυξη... Καλά καλά δεν θα τα δεχτώ (δημόσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ε καλα πάντα σε καλλιστεία υπάρχουν παρασκήνιααυτά έχουν πιο πολύ πλάκα Click για ανάπτυξη... καλε τι παρασκηνια λετε? με ρωτησε καποιος που ψηφισε κατ' αυτον τον τροπο και ρωτησα για επιβεβαιωσηαλλωστε η ψηφοφορια ειναι και φανερη...αντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η Μαρία Γάτσιου: #284 01-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε τι παρασκηνια λετε? με ρωτησε καποιος που ψηφισε κατ' αυτον τον τροπο και ρωτησα για επιβεβαιωσηαλλωστε η ψηφοφορια ειναι και φανερη...αντε Click για ανάπτυξη... Καλά βρε σε πειράζουμεβρες και άλλους ψηφοφόρους γιατί έχω ισοψηφίες και αν δεν ξεχωρίσει κάποιος δεν μπορώ να βγάλω νικητή.Μόνο σε 2 κατηγορίες έχει ήδη βγει νικητής και δεν βλέπω να αλλάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #285 01-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά βρε σε πειράζουμεβρες και άλλους ψηφοφόρους γιατί έχω ισοψηφίες και αν δεν ξεχωρίσει κάποιος δεν μπορώ να βγάλω νικητή.Μόνο σε 2 κατηγορίες έχει ήδη βγει νικητής και δεν βλέπω να αλλάζει Click για ανάπτυξη... τρεχω να το πω στους φιλους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #286 01-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τρεχω να το πω στους φιλους μου Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #287 01-07-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μαρία Γάτσιου: #288 01-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα Click για ανάπτυξη... όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η SweetyCat: #289 01-07-09 13:39 αχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η elvenstar: #290 01-07-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τρεχω να το πω στους φιλους μου Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #291 01-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Σκέψου καλά με τόσες ισοψηφίες μπορεί να είσαι και αυτή που θα κρίνει τον νικητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η Μαρία Γάτσιου: #292 01-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: αχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ELENIP έγραψε: #293 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Εγω σου δίνω, σου δίνω....Α! ΝΑΙ Ενα μουστάκι απο κάθε γατί μου!!Στο σύνολο 4!!!! Εφτασεεεεεειιιιι Εναλακτικά σου δίνω την Πασχαλιά της Ιωάννας Ιωάννα πλάκα κάνω μην με δείρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η Melini έγραψε: #294 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται Click για ανάπτυξη... Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η SweetyCat: #295 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... Θα περιμενω με πολυ αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... την αγαπη μου που την εχεις ουτως ή αλλως Λενακι μου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... ανυπομονουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... τα σπιτικα τσουρεκια εσυ με τα χρωσταςαντε κι εγω με γεμιση καστανο..τα ετοιμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η Μαρία Γάτσιου: #298 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η Melini έγραψε: #299 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Click για ανάπτυξη... Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:52 Η Μαρία Γάτσιου: #300 01-07-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Click για ανάπτυξη... Καλά καλά δεν θα τα δεχτώ (δημόσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε τι παρασκηνια λετε? με ρωτησε καποιος που ψηφισε κατ' αυτον τον τροπο και ρωτησα για επιβεβαιωσηαλλωστε η ψηφοφορια ειναι και φανερη...αντε Click για ανάπτυξη... Καλά βρε σε πειράζουμεβρες και άλλους ψηφοφόρους γιατί έχω ισοψηφίες και αν δεν ξεχωρίσει κάποιος δεν μπορώ να βγάλω νικητή.Μόνο σε 2 κατηγορίες έχει ήδη βγει νικητής και δεν βλέπω να αλλάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #285 01-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά βρε σε πειράζουμεβρες και άλλους ψηφοφόρους γιατί έχω ισοψηφίες και αν δεν ξεχωρίσει κάποιος δεν μπορώ να βγάλω νικητή.Μόνο σε 2 κατηγορίες έχει ήδη βγει νικητής και δεν βλέπω να αλλάζει Click για ανάπτυξη... τρεχω να το πω στους φιλους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #286 01-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τρεχω να το πω στους φιλους μου Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #287 01-07-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μαρία Γάτσιου: #288 01-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα Click για ανάπτυξη... όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η SweetyCat: #289 01-07-09 13:39 αχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η elvenstar: #290 01-07-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τρεχω να το πω στους φιλους μου Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #291 01-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Σκέψου καλά με τόσες ισοψηφίες μπορεί να είσαι και αυτή που θα κρίνει τον νικητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η Μαρία Γάτσιου: #292 01-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: αχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ELENIP έγραψε: #293 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Εγω σου δίνω, σου δίνω....Α! ΝΑΙ Ενα μουστάκι απο κάθε γατί μου!!Στο σύνολο 4!!!! Εφτασεεεεεειιιιι Εναλακτικά σου δίνω την Πασχαλιά της Ιωάννας Ιωάννα πλάκα κάνω μην με δείρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η Melini έγραψε: #294 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται Click για ανάπτυξη... Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η SweetyCat: #295 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... Θα περιμενω με πολυ αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... την αγαπη μου που την εχεις ουτως ή αλλως Λενακι μου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... ανυπομονουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... τα σπιτικα τσουρεκια εσυ με τα χρωσταςαντε κι εγω με γεμιση καστανο..τα ετοιμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η Μαρία Γάτσιου: #298 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η Melini έγραψε: #299 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Click για ανάπτυξη... Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:52 Η Μαρία Γάτσιου: #300 01-07-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Click για ανάπτυξη... Καλά καλά δεν θα τα δεχτώ (δημόσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά βρε σε πειράζουμεβρες και άλλους ψηφοφόρους γιατί έχω ισοψηφίες και αν δεν ξεχωρίσει κάποιος δεν μπορώ να βγάλω νικητή.Μόνο σε 2 κατηγορίες έχει ήδη βγει νικητής και δεν βλέπω να αλλάζει Click για ανάπτυξη... τρεχω να το πω στους φιλους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #286 01-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τρεχω να το πω στους φιλους μου Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #287 01-07-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μαρία Γάτσιου: #288 01-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα Click για ανάπτυξη... όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η SweetyCat: #289 01-07-09 13:39 αχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η elvenstar: #290 01-07-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τρεχω να το πω στους φιλους μου Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #291 01-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Σκέψου καλά με τόσες ισοψηφίες μπορεί να είσαι και αυτή που θα κρίνει τον νικητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η Μαρία Γάτσιου: #292 01-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: αχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ELENIP έγραψε: #293 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Εγω σου δίνω, σου δίνω....Α! ΝΑΙ Ενα μουστάκι απο κάθε γατί μου!!Στο σύνολο 4!!!! Εφτασεεεεεειιιιι Εναλακτικά σου δίνω την Πασχαλιά της Ιωάννας Ιωάννα πλάκα κάνω μην με δείρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η Melini έγραψε: #294 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται Click για ανάπτυξη... Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η SweetyCat: #295 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... Θα περιμενω με πολυ αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... την αγαπη μου που την εχεις ουτως ή αλλως Λενακι μου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... ανυπομονουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... τα σπιτικα τσουρεκια εσυ με τα χρωσταςαντε κι εγω με γεμιση καστανο..τα ετοιμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η Μαρία Γάτσιου: #298 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η Melini έγραψε: #299 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Click για ανάπτυξη... Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:52 Η Μαρία Γάτσιου: #300 01-07-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Click για ανάπτυξη... Καλά καλά δεν θα τα δεχτώ (δημόσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τρεχω να το πω στους φιλους μου Click για ανάπτυξη... Μην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #287 01-07-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μαρία Γάτσιου: #288 01-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα Click για ανάπτυξη... όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η SweetyCat: #289 01-07-09 13:39 αχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η elvenstar: #290 01-07-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τρεχω να το πω στους φιλους μου Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #291 01-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Σκέψου καλά με τόσες ισοψηφίες μπορεί να είσαι και αυτή που θα κρίνει τον νικητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η Μαρία Γάτσιου: #292 01-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: αχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ELENIP έγραψε: #293 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Εγω σου δίνω, σου δίνω....Α! ΝΑΙ Ενα μουστάκι απο κάθε γατί μου!!Στο σύνολο 4!!!! Εφτασεεεεεειιιιι Εναλακτικά σου δίνω την Πασχαλιά της Ιωάννας Ιωάννα πλάκα κάνω μην με δείρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η Melini έγραψε: #294 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται Click για ανάπτυξη... Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η SweetyCat: #295 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... Θα περιμενω με πολυ αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... την αγαπη μου που την εχεις ουτως ή αλλως Λενακι μου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... ανυπομονουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... τα σπιτικα τσουρεκια εσυ με τα χρωσταςαντε κι εγω με γεμιση καστανο..τα ετοιμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η Μαρία Γάτσιου: #298 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η Melini έγραψε: #299 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Click για ανάπτυξη... Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:52 Η Μαρία Γάτσιου: #300 01-07-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Click για ανάπτυξη... Καλά καλά δεν θα τα δεχτώ (δημόσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μαρία Γάτσιου: #288 01-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα Click για ανάπτυξη... όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η SweetyCat: #289 01-07-09 13:39 αχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η elvenstar: #290 01-07-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τρεχω να το πω στους φιλους μου Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #291 01-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Σκέψου καλά με τόσες ισοψηφίες μπορεί να είσαι και αυτή που θα κρίνει τον νικητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η Μαρία Γάτσιου: #292 01-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: αχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ELENIP έγραψε: #293 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Εγω σου δίνω, σου δίνω....Α! ΝΑΙ Ενα μουστάκι απο κάθε γατί μου!!Στο σύνολο 4!!!! Εφτασεεεεεειιιιι Εναλακτικά σου δίνω την Πασχαλιά της Ιωάννας Ιωάννα πλάκα κάνω μην με δείρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η Melini έγραψε: #294 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται Click για ανάπτυξη... Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η SweetyCat: #295 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... Θα περιμενω με πολυ αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... την αγαπη μου που την εχεις ουτως ή αλλως Λενακι μου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... ανυπομονουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... τα σπιτικα τσουρεκια εσυ με τα χρωσταςαντε κι εγω με γεμιση καστανο..τα ετοιμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η Μαρία Γάτσιου: #298 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η Melini έγραψε: #299 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Click για ανάπτυξη... Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:52 Η Μαρία Γάτσιου: #300 01-07-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Click για ανάπτυξη... Καλά καλά δεν θα τα δεχτώ (δημόσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μην κοιτάς προς τα εδώ.... εγώ ψήφισα Click για ανάπτυξη... όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η SweetyCat: #289 01-07-09 13:39 αχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η elvenstar: #290 01-07-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τρεχω να το πω στους φιλους μου Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #291 01-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Σκέψου καλά με τόσες ισοψηφίες μπορεί να είσαι και αυτή που θα κρίνει τον νικητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η Μαρία Γάτσιου: #292 01-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: αχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ELENIP έγραψε: #293 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Εγω σου δίνω, σου δίνω....Α! ΝΑΙ Ενα μουστάκι απο κάθε γατί μου!!Στο σύνολο 4!!!! Εφτασεεεεεειιιιι Εναλακτικά σου δίνω την Πασχαλιά της Ιωάννας Ιωάννα πλάκα κάνω μην με δείρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η Melini έγραψε: #294 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται Click για ανάπτυξη... Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η SweetyCat: #295 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... Θα περιμενω με πολυ αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... την αγαπη μου που την εχεις ουτως ή αλλως Λενακι μου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... ανυπομονουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... τα σπιτικα τσουρεκια εσυ με τα χρωσταςαντε κι εγω με γεμιση καστανο..τα ετοιμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η Μαρία Γάτσιου: #298 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η Melini έγραψε: #299 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Click για ανάπτυξη... Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:52 Η Μαρία Γάτσιου: #300 01-07-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Click για ανάπτυξη... Καλά καλά δεν θα τα δεχτώ (δημόσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η elvenstar: #290 01-07-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τρεχω να το πω στους φιλους μου Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #291 01-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Σκέψου καλά με τόσες ισοψηφίες μπορεί να είσαι και αυτή που θα κρίνει τον νικητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η Μαρία Γάτσιου: #292 01-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: αχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ELENIP έγραψε: #293 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Εγω σου δίνω, σου δίνω....Α! ΝΑΙ Ενα μουστάκι απο κάθε γατί μου!!Στο σύνολο 4!!!! Εφτασεεεεεειιιιι Εναλακτικά σου δίνω την Πασχαλιά της Ιωάννας Ιωάννα πλάκα κάνω μην με δείρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η Melini έγραψε: #294 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται Click για ανάπτυξη... Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η SweetyCat: #295 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... Θα περιμενω με πολυ αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... την αγαπη μου που την εχεις ουτως ή αλλως Λενακι μου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... ανυπομονουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... τα σπιτικα τσουρεκια εσυ με τα χρωσταςαντε κι εγω με γεμιση καστανο..τα ετοιμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η Μαρία Γάτσιου: #298 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η Melini έγραψε: #299 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Click για ανάπτυξη... Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:52 Η Μαρία Γάτσιου: #300 01-07-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Click για ανάπτυξη... Καλά καλά δεν θα τα δεχτώ (δημόσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τρεχω να το πω στους φιλους μου Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η Μαρία Γάτσιου: #291 01-07-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Σκέψου καλά με τόσες ισοψηφίες μπορεί να είσαι και αυτή που θα κρίνει τον νικητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η Μαρία Γάτσιου: #292 01-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: αχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ELENIP έγραψε: #293 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Εγω σου δίνω, σου δίνω....Α! ΝΑΙ Ενα μουστάκι απο κάθε γατί μου!!Στο σύνολο 4!!!! Εφτασεεεεεειιιιι Εναλακτικά σου δίνω την Πασχαλιά της Ιωάννας Ιωάννα πλάκα κάνω μην με δείρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η Melini έγραψε: #294 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται Click για ανάπτυξη... Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η SweetyCat: #295 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... Θα περιμενω με πολυ αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... την αγαπη μου που την εχεις ουτως ή αλλως Λενακι μου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... ανυπομονουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... τα σπιτικα τσουρεκια εσυ με τα χρωσταςαντε κι εγω με γεμιση καστανο..τα ετοιμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η Μαρία Γάτσιου: #298 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η Melini έγραψε: #299 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Click για ανάπτυξη... Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:52 Η Μαρία Γάτσιου: #300 01-07-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Click για ανάπτυξη... Καλά καλά δεν θα τα δεχτώ (δημόσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Σκέψου καλά με τόσες ισοψηφίες μπορεί να είσαι και αυτή που θα κρίνει τον νικητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η Μαρία Γάτσιου: #292 01-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: αχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ELENIP έγραψε: #293 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Εγω σου δίνω, σου δίνω....Α! ΝΑΙ Ενα μουστάκι απο κάθε γατί μου!!Στο σύνολο 4!!!! Εφτασεεεεεειιιιι Εναλακτικά σου δίνω την Πασχαλιά της Ιωάννας Ιωάννα πλάκα κάνω μην με δείρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η Melini έγραψε: #294 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται Click για ανάπτυξη... Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η SweetyCat: #295 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... Θα περιμενω με πολυ αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... την αγαπη μου που την εχεις ουτως ή αλλως Λενακι μου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... ανυπομονουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... τα σπιτικα τσουρεκια εσυ με τα χρωσταςαντε κι εγω με γεμιση καστανο..τα ετοιμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η Μαρία Γάτσιου: #298 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η Melini έγραψε: #299 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Click για ανάπτυξη... Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:52 Η Μαρία Γάτσιου: #300 01-07-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Click για ανάπτυξη... Καλά καλά δεν θα τα δεχτώ (δημόσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: αχχχχχ...τι ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ELENIP έγραψε: #293 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Εγω σου δίνω, σου δίνω....Α! ΝΑΙ Ενα μουστάκι απο κάθε γατί μου!!Στο σύνολο 4!!!! Εφτασεεεεεειιιιι Εναλακτικά σου δίνω την Πασχαλιά της Ιωάννας Ιωάννα πλάκα κάνω μην με δείρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η Melini έγραψε: #294 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται Click για ανάπτυξη... Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η SweetyCat: #295 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... Θα περιμενω με πολυ αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... την αγαπη μου που την εχεις ουτως ή αλλως Λενακι μου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... ανυπομονουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... τα σπιτικα τσουρεκια εσυ με τα χρωσταςαντε κι εγω με γεμιση καστανο..τα ετοιμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η Μαρία Γάτσιου: #298 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η Melini έγραψε: #299 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Click για ανάπτυξη... Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:52 Η Μαρία Γάτσιου: #300 01-07-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Click για ανάπτυξη... Καλά καλά δεν θα τα δεχτώ (δημόσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... Εγω σου δίνω, σου δίνω....Α! ΝΑΙ Ενα μουστάκι απο κάθε γατί μου!!Στο σύνολο 4!!!! Εφτασεεεεεειιιιι Εναλακτικά σου δίνω την Πασχαλιά της Ιωάννας Ιωάννα πλάκα κάνω μην με δείρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η Melini έγραψε: #294 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται Click για ανάπτυξη... Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η SweetyCat: #295 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... Θα περιμενω με πολυ αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... την αγαπη μου που την εχεις ουτως ή αλλως Λενακι μου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... ανυπομονουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... τα σπιτικα τσουρεκια εσυ με τα χρωσταςαντε κι εγω με γεμιση καστανο..τα ετοιμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η Μαρία Γάτσιου: #298 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η Melini έγραψε: #299 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Click για ανάπτυξη... Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:52 Η Μαρία Γάτσιου: #300 01-07-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Click για ανάπτυξη... Καλά καλά δεν θα τα δεχτώ (δημόσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται Click για ανάπτυξη... Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η SweetyCat: #295 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... Θα περιμενω με πολυ αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... την αγαπη μου που την εχεις ουτως ή αλλως Λενακι μου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... ανυπομονουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... τα σπιτικα τσουρεκια εσυ με τα χρωσταςαντε κι εγω με γεμιση καστανο..τα ετοιμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η Μαρία Γάτσιου: #298 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η Melini έγραψε: #299 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Click για ανάπτυξη... Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:52 Η Μαρία Γάτσιου: #300 01-07-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Click για ανάπτυξη... Καλά καλά δεν θα τα δεχτώ (δημόσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... Θα περιμενω με πολυ αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... την αγαπη μου που την εχεις ουτως ή αλλως Λενακι μου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... ανυπομονουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... τα σπιτικα τσουρεκια εσυ με τα χρωσταςαντε κι εγω με γεμιση καστανο..τα ετοιμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η Μαρία Γάτσιου: #298 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η Melini έγραψε: #299 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Click για ανάπτυξη... Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:52 Η Μαρία Γάτσιου: #300 01-07-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Click για ανάπτυξη... Καλά καλά δεν θα τα δεχτώ (δημόσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Eγώ δεν ψήφησα ακόμα τι μου δίνεις; Click για ανάπτυξη... την αγαπη μου που την εχεις ουτως ή αλλως Λενακι μου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώπερίμενε και που να δεις την σελίδα που ετοιμάζουμε για τους νικητές... Click για ανάπτυξη... ανυπομονουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... τα σπιτικα τσουρεκια εσυ με τα χρωσταςαντε κι εγω με γεμιση καστανο..τα ετοιμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η Μαρία Γάτσιου: #298 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η Melini έγραψε: #299 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Click για ανάπτυξη... Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:52 Η Μαρία Γάτσιου: #300 01-07-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Click για ανάπτυξη... Καλά καλά δεν θα τα δεχτώ (δημόσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... τα σπιτικα τσουρεκια εσυ με τα χρωσταςαντε κι εγω με γεμιση καστανο..τα ετοιμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η Μαρία Γάτσιου: #298 01-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η Melini έγραψε: #299 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Click για ανάπτυξη... Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:52 Η Μαρία Γάτσιου: #300 01-07-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Click για ανάπτυξη... Καλά καλά δεν θα τα δεχτώ (δημόσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κανείς δε μυγιάζεται... ξέρω εγώ τι λέω Θα με πλευρίσει και θα μου τάξει τσουρέκια Click για ανάπτυξη... Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η Melini έγραψε: #299 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Click για ανάπτυξη... Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:52 Η Μαρία Γάτσιου: #300 01-07-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Click για ανάπτυξη... Καλά καλά δεν θα τα δεχτώ (δημόσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τσουρέκια;;και η διοργανώτρια που ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣδεν θα πάρει τίποτα;; Click για ανάπτυξη... Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:52 Η Μαρία Γάτσιου: #300 01-07-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Click για ανάπτυξη... Καλά καλά δεν θα τα δεχτώ (δημόσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η διοργανώτρια θα πάρει τα εύσημα Γιατί αν αρχίσει να δέχεται (δημοσία) δωράκια πάσης φύσεως, θα κατηγορηθεί για νοθεία του αποτελέσματος Πρόσεξε Μαρία, 6 χρόνια στο φοιτητικό κίνημα έχω κάνει, κι εφορευτική κιόλας Click για ανάπτυξη... Καλά καλά δεν θα τα δεχτώ (δημόσια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.