Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 09:30 Η Melini έγραψε: #541 03-07-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη Μελινακι...αλλα στην ολοσωμη μου φαινεται οτι ταιριαζει περισσοτερο το Mr. Γοης...ειναι καλε σα να'χει δει γκομενα, κι αφου εχει κανει αγριο καμακι, να ετοιμαζεται να παει να της τη πεσει η φωτογενεια τον αντιπροσωπευει στην κοντινη... Συγνωμη αλλα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα αυτο...αγνοηστε με Click για ανάπτυξη... Εχεις μια φαντασία βρε Γιούλη Ίσως την αλλάξω τη φωτογραφία της φωτογένειας, θα δω τι άλλο έχω από φωτογραφίες στον υπολογιστή του γραφείου... Το πρόβλημα είναι ότι σε όλες τις φωτος είναι σκέτος γόης Πρέπει να διαλέξω κι εγώ η καψερή μάνα μια που να τη βάλω στη φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #542 03-07-09 09:37 Σου΄ρχομαι μωρο μου...ειμαι ετοιμος για ολα... Αμαν ρε μανα πηγες και μου τα΄κοψεςθα σε φυστικωσω εγω καλη μου, με ο,τι μου αφησανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 09:42 Η Melini έγραψε: #543 03-07-09 09:42 Gandalf Mister Φωτογένεια, Φωτογραφία #2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 09:44 Η Melini έγραψε: #544 03-07-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου΄ρχομαι μωρο μου...ειμαι ετοιμος για ολα... Αμαν ρε μανα πηγες και μου τα΄κοψεςθα σε φυστικωσω εγω καλη μου, με ο,τι μου αφησανε! Click για ανάπτυξη... Αϊ μαρή... Αμα δε του τα'κοβα, θα φιστίκωνε κι εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #545 03-07-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αϊ μαρή... Αμα δε του τα'κοβα, θα φιστίκωνε κι εμένα Click για ανάπτυξη... Για το συγκεκριμενο?? Ειμαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η Felice έγραψε: #546 03-07-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλε απο Ν.Ηρακλειο εισαι?Εκει μενω κι εγω αλλα στο Παλαιο,στην πλατεια Αγ.Λουκα,στην εκκλησια Αγ.Γεωργιου εκει που ηταν ο Γαλαξιας!Καταλαβες? Click για ανάπτυξη... γεια σου Κουνελάκι, ναι, εγώ μένω στα 3 αστέρια κοντά. Που λες ο Γαλαξίας πάει, φέτος έγινε Βερόπουλος. Εσύ πως πήγες Ρεθυμνο? Αχχ!! Κρητη , εχω πάει 4 φορές και θαθελα να πάω άλλες τόσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:06 Η Felice έγραψε: #547 03-07-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και mister υπναρας: Click για ανάπτυξη... Πεθαίνωωωω πεθαίνω καλέ τι όμορφος άνδρας είναι αυτός. Αχχ! να τον είχα μπροστά μου να τον γατοζουμπουλούσα λιγο. Να τον χαίρεσαι είναι γλύκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #548 03-07-09 10:17 Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:23 Η Felice έγραψε: #549 03-07-09 10:23 Κορίτσια που ψηφίζουμε? Εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #550 03-07-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια που ψηφίζουμε? Εδώ? Click για ανάπτυξη... με Pm στη Μαρια Γατσιου...οχι ακομα!!! μολις ανοιχτει το θεμα και μπουν ολες οι φωτογραφιες ομως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:40 Η Felice έγραψε: #551 03-07-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με Pm στη Μαρια Γατσιου...οχι ακομα!!! μολις ανοιχτει το θεμα και μπουν ολες οι φωτογραφιες ομως!!! Click για ανάπτυξη... Ok. Thanks Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Η Φένια '72: #552 03-07-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Παιδια μη βαράτε, αλλά αυτο το κουκλί με τα πλακουτσωτά αυτια (μουρλια ειναι το ατιμο) τι ράτσα ειναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η Φένια '72: #553 03-07-09 11:17 Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:19 Η Melini έγραψε: #554 03-07-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνει και σε πονάει... έχεις κάνει τόσα για τη μικρή τσαχπίνα... να την βάλεις στο διαγωνισμό όπως και δήποτε και θα δεις ότι θα πάει και πολύ καλά ή κούκλα!!! Νομίζω ότι η προηγούμενη φωτο αντιστοιχεί στην κατηγορία Miss Υπναρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:23 Η Μαρία Γάτσιου: #555 03-07-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη Μελινακι...αλλα στην ολοσωμη μου φαινεται οτι ταιριαζει περισσοτερο το Mr. Γοης...ειναι καλε σα να'χει δει γκομενα, κι αφου εχει κανει αγριο καμακι, να ετοιμαζεται να παει να της τη πεσει η φωτογενεια τον αντιπροσωπευει στην κοντινη... Συγνωμη αλλα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα αυτο...αγνοηστε με Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η Μαρία Γάτσιου: #556 03-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Click για ανάπτυξη... ε καλά σας καταλαβαίνω...δύσκολο να κρατηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #557 03-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Click για ανάπτυξη... Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Μαρία Γάτσιου: #558 03-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Click για ανάπτυξη... και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #559 03-07-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Click για ανάπτυξη... ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #560 03-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Click για ανάπτυξη... Εκλασσική ερωτευμένη γατομάναοκ θα διαλέξω εγώ τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη Μελινακι...αλλα στην ολοσωμη μου φαινεται οτι ταιριαζει περισσοτερο το Mr. Γοης...ειναι καλε σα να'χει δει γκομενα, κι αφου εχει κανει αγριο καμακι, να ετοιμαζεται να παει να της τη πεσει η φωτογενεια τον αντιπροσωπευει στην κοντινη... Συγνωμη αλλα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα αυτο...αγνοηστε με Click για ανάπτυξη... Εχεις μια φαντασία βρε Γιούλη Ίσως την αλλάξω τη φωτογραφία της φωτογένειας, θα δω τι άλλο έχω από φωτογραφίες στον υπολογιστή του γραφείου... Το πρόβλημα είναι ότι σε όλες τις φωτος είναι σκέτος γόης Πρέπει να διαλέξω κι εγώ η καψερή μάνα μια που να τη βάλω στη φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #542 03-07-09 09:37 Σου΄ρχομαι μωρο μου...ειμαι ετοιμος για ολα... Αμαν ρε μανα πηγες και μου τα΄κοψεςθα σε φυστικωσω εγω καλη μου, με ο,τι μου αφησανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 09:42 Η Melini έγραψε: #543 03-07-09 09:42 Gandalf Mister Φωτογένεια, Φωτογραφία #2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 09:44 Η Melini έγραψε: #544 03-07-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου΄ρχομαι μωρο μου...ειμαι ετοιμος για ολα... Αμαν ρε μανα πηγες και μου τα΄κοψεςθα σε φυστικωσω εγω καλη μου, με ο,τι μου αφησανε! Click για ανάπτυξη... Αϊ μαρή... Αμα δε του τα'κοβα, θα φιστίκωνε κι εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #545 03-07-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αϊ μαρή... Αμα δε του τα'κοβα, θα φιστίκωνε κι εμένα Click για ανάπτυξη... Για το συγκεκριμενο?? Ειμαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η Felice έγραψε: #546 03-07-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλε απο Ν.Ηρακλειο εισαι?Εκει μενω κι εγω αλλα στο Παλαιο,στην πλατεια Αγ.Λουκα,στην εκκλησια Αγ.Γεωργιου εκει που ηταν ο Γαλαξιας!Καταλαβες? Click για ανάπτυξη... γεια σου Κουνελάκι, ναι, εγώ μένω στα 3 αστέρια κοντά. Που λες ο Γαλαξίας πάει, φέτος έγινε Βερόπουλος. Εσύ πως πήγες Ρεθυμνο? Αχχ!! Κρητη , εχω πάει 4 φορές και θαθελα να πάω άλλες τόσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:06 Η Felice έγραψε: #547 03-07-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και mister υπναρας: Click για ανάπτυξη... Πεθαίνωωωω πεθαίνω καλέ τι όμορφος άνδρας είναι αυτός. Αχχ! να τον είχα μπροστά μου να τον γατοζουμπουλούσα λιγο. Να τον χαίρεσαι είναι γλύκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #548 03-07-09 10:17 Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:23 Η Felice έγραψε: #549 03-07-09 10:23 Κορίτσια που ψηφίζουμε? Εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #550 03-07-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια που ψηφίζουμε? Εδώ? Click για ανάπτυξη... με Pm στη Μαρια Γατσιου...οχι ακομα!!! μολις ανοιχτει το θεμα και μπουν ολες οι φωτογραφιες ομως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:40 Η Felice έγραψε: #551 03-07-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με Pm στη Μαρια Γατσιου...οχι ακομα!!! μολις ανοιχτει το θεμα και μπουν ολες οι φωτογραφιες ομως!!! Click για ανάπτυξη... Ok. Thanks Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Η Φένια '72: #552 03-07-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Παιδια μη βαράτε, αλλά αυτο το κουκλί με τα πλακουτσωτά αυτια (μουρλια ειναι το ατιμο) τι ράτσα ειναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η Φένια '72: #553 03-07-09 11:17 Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:19 Η Melini έγραψε: #554 03-07-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνει και σε πονάει... έχεις κάνει τόσα για τη μικρή τσαχπίνα... να την βάλεις στο διαγωνισμό όπως και δήποτε και θα δεις ότι θα πάει και πολύ καλά ή κούκλα!!! Νομίζω ότι η προηγούμενη φωτο αντιστοιχεί στην κατηγορία Miss Υπναρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:23 Η Μαρία Γάτσιου: #555 03-07-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη Μελινακι...αλλα στην ολοσωμη μου φαινεται οτι ταιριαζει περισσοτερο το Mr. Γοης...ειναι καλε σα να'χει δει γκομενα, κι αφου εχει κανει αγριο καμακι, να ετοιμαζεται να παει να της τη πεσει η φωτογενεια τον αντιπροσωπευει στην κοντινη... Συγνωμη αλλα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα αυτο...αγνοηστε με Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η Μαρία Γάτσιου: #556 03-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Click για ανάπτυξη... ε καλά σας καταλαβαίνω...δύσκολο να κρατηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #557 03-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Click για ανάπτυξη... Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Μαρία Γάτσιου: #558 03-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Click για ανάπτυξη... και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #559 03-07-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Click για ανάπτυξη... ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #560 03-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Click για ανάπτυξη... Εκλασσική ερωτευμένη γατομάναοκ θα διαλέξω εγώ τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σου΄ρχομαι μωρο μου...ειμαι ετοιμος για ολα... Αμαν ρε μανα πηγες και μου τα΄κοψεςθα σε φυστικωσω εγω καλη μου, με ο,τι μου αφησανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 09:42 Η Melini έγραψε: #543 03-07-09 09:42 Gandalf Mister Φωτογένεια, Φωτογραφία #2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 09:44 Η Melini έγραψε: #544 03-07-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου΄ρχομαι μωρο μου...ειμαι ετοιμος για ολα... Αμαν ρε μανα πηγες και μου τα΄κοψεςθα σε φυστικωσω εγω καλη μου, με ο,τι μου αφησανε! Click για ανάπτυξη... Αϊ μαρή... Αμα δε του τα'κοβα, θα φιστίκωνε κι εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #545 03-07-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αϊ μαρή... Αμα δε του τα'κοβα, θα φιστίκωνε κι εμένα Click για ανάπτυξη... Για το συγκεκριμενο?? Ειμαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η Felice έγραψε: #546 03-07-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλε απο Ν.Ηρακλειο εισαι?Εκει μενω κι εγω αλλα στο Παλαιο,στην πλατεια Αγ.Λουκα,στην εκκλησια Αγ.Γεωργιου εκει που ηταν ο Γαλαξιας!Καταλαβες? Click για ανάπτυξη... γεια σου Κουνελάκι, ναι, εγώ μένω στα 3 αστέρια κοντά. Που λες ο Γαλαξίας πάει, φέτος έγινε Βερόπουλος. Εσύ πως πήγες Ρεθυμνο? Αχχ!! Κρητη , εχω πάει 4 φορές και θαθελα να πάω άλλες τόσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:06 Η Felice έγραψε: #547 03-07-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και mister υπναρας: Click για ανάπτυξη... Πεθαίνωωωω πεθαίνω καλέ τι όμορφος άνδρας είναι αυτός. Αχχ! να τον είχα μπροστά μου να τον γατοζουμπουλούσα λιγο. Να τον χαίρεσαι είναι γλύκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #548 03-07-09 10:17 Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:23 Η Felice έγραψε: #549 03-07-09 10:23 Κορίτσια που ψηφίζουμε? Εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #550 03-07-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια που ψηφίζουμε? Εδώ? Click για ανάπτυξη... με Pm στη Μαρια Γατσιου...οχι ακομα!!! μολις ανοιχτει το θεμα και μπουν ολες οι φωτογραφιες ομως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:40 Η Felice έγραψε: #551 03-07-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με Pm στη Μαρια Γατσιου...οχι ακομα!!! μολις ανοιχτει το θεμα και μπουν ολες οι φωτογραφιες ομως!!! Click για ανάπτυξη... Ok. Thanks Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Η Φένια '72: #552 03-07-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Παιδια μη βαράτε, αλλά αυτο το κουκλί με τα πλακουτσωτά αυτια (μουρλια ειναι το ατιμο) τι ράτσα ειναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η Φένια '72: #553 03-07-09 11:17 Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:19 Η Melini έγραψε: #554 03-07-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνει και σε πονάει... έχεις κάνει τόσα για τη μικρή τσαχπίνα... να την βάλεις στο διαγωνισμό όπως και δήποτε και θα δεις ότι θα πάει και πολύ καλά ή κούκλα!!! Νομίζω ότι η προηγούμενη φωτο αντιστοιχεί στην κατηγορία Miss Υπναρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:23 Η Μαρία Γάτσιου: #555 03-07-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη Μελινακι...αλλα στην ολοσωμη μου φαινεται οτι ταιριαζει περισσοτερο το Mr. Γοης...ειναι καλε σα να'χει δει γκομενα, κι αφου εχει κανει αγριο καμακι, να ετοιμαζεται να παει να της τη πεσει η φωτογενεια τον αντιπροσωπευει στην κοντινη... Συγνωμη αλλα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα αυτο...αγνοηστε με Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η Μαρία Γάτσιου: #556 03-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Click για ανάπτυξη... ε καλά σας καταλαβαίνω...δύσκολο να κρατηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #557 03-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Click για ανάπτυξη... Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Μαρία Γάτσιου: #558 03-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Click για ανάπτυξη... και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #559 03-07-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Click για ανάπτυξη... ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #560 03-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Click για ανάπτυξη... Εκλασσική ερωτευμένη γατομάναοκ θα διαλέξω εγώ τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Gandalf Mister Φωτογένεια, Φωτογραφία #2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 09:44 Η Melini έγραψε: #544 03-07-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου΄ρχομαι μωρο μου...ειμαι ετοιμος για ολα... Αμαν ρε μανα πηγες και μου τα΄κοψεςθα σε φυστικωσω εγω καλη μου, με ο,τι μου αφησανε! Click για ανάπτυξη... Αϊ μαρή... Αμα δε του τα'κοβα, θα φιστίκωνε κι εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #545 03-07-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αϊ μαρή... Αμα δε του τα'κοβα, θα φιστίκωνε κι εμένα Click για ανάπτυξη... Για το συγκεκριμενο?? Ειμαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η Felice έγραψε: #546 03-07-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλε απο Ν.Ηρακλειο εισαι?Εκει μενω κι εγω αλλα στο Παλαιο,στην πλατεια Αγ.Λουκα,στην εκκλησια Αγ.Γεωργιου εκει που ηταν ο Γαλαξιας!Καταλαβες? Click για ανάπτυξη... γεια σου Κουνελάκι, ναι, εγώ μένω στα 3 αστέρια κοντά. Που λες ο Γαλαξίας πάει, φέτος έγινε Βερόπουλος. Εσύ πως πήγες Ρεθυμνο? Αχχ!! Κρητη , εχω πάει 4 φορές και θαθελα να πάω άλλες τόσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:06 Η Felice έγραψε: #547 03-07-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και mister υπναρας: Click για ανάπτυξη... Πεθαίνωωωω πεθαίνω καλέ τι όμορφος άνδρας είναι αυτός. Αχχ! να τον είχα μπροστά μου να τον γατοζουμπουλούσα λιγο. Να τον χαίρεσαι είναι γλύκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #548 03-07-09 10:17 Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:23 Η Felice έγραψε: #549 03-07-09 10:23 Κορίτσια που ψηφίζουμε? Εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #550 03-07-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια που ψηφίζουμε? Εδώ? Click για ανάπτυξη... με Pm στη Μαρια Γατσιου...οχι ακομα!!! μολις ανοιχτει το θεμα και μπουν ολες οι φωτογραφιες ομως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:40 Η Felice έγραψε: #551 03-07-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με Pm στη Μαρια Γατσιου...οχι ακομα!!! μολις ανοιχτει το θεμα και μπουν ολες οι φωτογραφιες ομως!!! Click για ανάπτυξη... Ok. Thanks Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Η Φένια '72: #552 03-07-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Παιδια μη βαράτε, αλλά αυτο το κουκλί με τα πλακουτσωτά αυτια (μουρλια ειναι το ατιμο) τι ράτσα ειναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η Φένια '72: #553 03-07-09 11:17 Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:19 Η Melini έγραψε: #554 03-07-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνει και σε πονάει... έχεις κάνει τόσα για τη μικρή τσαχπίνα... να την βάλεις στο διαγωνισμό όπως και δήποτε και θα δεις ότι θα πάει και πολύ καλά ή κούκλα!!! Νομίζω ότι η προηγούμενη φωτο αντιστοιχεί στην κατηγορία Miss Υπναρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:23 Η Μαρία Γάτσιου: #555 03-07-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη Μελινακι...αλλα στην ολοσωμη μου φαινεται οτι ταιριαζει περισσοτερο το Mr. Γοης...ειναι καλε σα να'χει δει γκομενα, κι αφου εχει κανει αγριο καμακι, να ετοιμαζεται να παει να της τη πεσει η φωτογενεια τον αντιπροσωπευει στην κοντινη... Συγνωμη αλλα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα αυτο...αγνοηστε με Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η Μαρία Γάτσιου: #556 03-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Click για ανάπτυξη... ε καλά σας καταλαβαίνω...δύσκολο να κρατηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #557 03-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Click για ανάπτυξη... Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Μαρία Γάτσιου: #558 03-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Click για ανάπτυξη... και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #559 03-07-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Click για ανάπτυξη... ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #560 03-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Click για ανάπτυξη... Εκλασσική ερωτευμένη γατομάναοκ θα διαλέξω εγώ τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου΄ρχομαι μωρο μου...ειμαι ετοιμος για ολα... Αμαν ρε μανα πηγες και μου τα΄κοψεςθα σε φυστικωσω εγω καλη μου, με ο,τι μου αφησανε! Click για ανάπτυξη... Αϊ μαρή... Αμα δε του τα'κοβα, θα φιστίκωνε κι εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #545 03-07-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αϊ μαρή... Αμα δε του τα'κοβα, θα φιστίκωνε κι εμένα Click για ανάπτυξη... Για το συγκεκριμενο?? Ειμαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η Felice έγραψε: #546 03-07-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλε απο Ν.Ηρακλειο εισαι?Εκει μενω κι εγω αλλα στο Παλαιο,στην πλατεια Αγ.Λουκα,στην εκκλησια Αγ.Γεωργιου εκει που ηταν ο Γαλαξιας!Καταλαβες? Click για ανάπτυξη... γεια σου Κουνελάκι, ναι, εγώ μένω στα 3 αστέρια κοντά. Που λες ο Γαλαξίας πάει, φέτος έγινε Βερόπουλος. Εσύ πως πήγες Ρεθυμνο? Αχχ!! Κρητη , εχω πάει 4 φορές και θαθελα να πάω άλλες τόσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:06 Η Felice έγραψε: #547 03-07-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και mister υπναρας: Click για ανάπτυξη... Πεθαίνωωωω πεθαίνω καλέ τι όμορφος άνδρας είναι αυτός. Αχχ! να τον είχα μπροστά μου να τον γατοζουμπουλούσα λιγο. Να τον χαίρεσαι είναι γλύκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #548 03-07-09 10:17 Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:23 Η Felice έγραψε: #549 03-07-09 10:23 Κορίτσια που ψηφίζουμε? Εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #550 03-07-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια που ψηφίζουμε? Εδώ? Click για ανάπτυξη... με Pm στη Μαρια Γατσιου...οχι ακομα!!! μολις ανοιχτει το θεμα και μπουν ολες οι φωτογραφιες ομως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:40 Η Felice έγραψε: #551 03-07-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με Pm στη Μαρια Γατσιου...οχι ακομα!!! μολις ανοιχτει το θεμα και μπουν ολες οι φωτογραφιες ομως!!! Click για ανάπτυξη... Ok. Thanks Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Η Φένια '72: #552 03-07-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Παιδια μη βαράτε, αλλά αυτο το κουκλί με τα πλακουτσωτά αυτια (μουρλια ειναι το ατιμο) τι ράτσα ειναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η Φένια '72: #553 03-07-09 11:17 Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:19 Η Melini έγραψε: #554 03-07-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνει και σε πονάει... έχεις κάνει τόσα για τη μικρή τσαχπίνα... να την βάλεις στο διαγωνισμό όπως και δήποτε και θα δεις ότι θα πάει και πολύ καλά ή κούκλα!!! Νομίζω ότι η προηγούμενη φωτο αντιστοιχεί στην κατηγορία Miss Υπναρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:23 Η Μαρία Γάτσιου: #555 03-07-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη Μελινακι...αλλα στην ολοσωμη μου φαινεται οτι ταιριαζει περισσοτερο το Mr. Γοης...ειναι καλε σα να'χει δει γκομενα, κι αφου εχει κανει αγριο καμακι, να ετοιμαζεται να παει να της τη πεσει η φωτογενεια τον αντιπροσωπευει στην κοντινη... Συγνωμη αλλα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα αυτο...αγνοηστε με Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η Μαρία Γάτσιου: #556 03-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Click για ανάπτυξη... ε καλά σας καταλαβαίνω...δύσκολο να κρατηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #557 03-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Click για ανάπτυξη... Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Μαρία Γάτσιου: #558 03-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Click για ανάπτυξη... και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #559 03-07-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Click για ανάπτυξη... ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #560 03-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Click για ανάπτυξη... Εκλασσική ερωτευμένη γατομάναοκ θα διαλέξω εγώ τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αϊ μαρή... Αμα δε του τα'κοβα, θα φιστίκωνε κι εμένα Click για ανάπτυξη... Για το συγκεκριμενο?? Ειμαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η Felice έγραψε: #546 03-07-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλε απο Ν.Ηρακλειο εισαι?Εκει μενω κι εγω αλλα στο Παλαιο,στην πλατεια Αγ.Λουκα,στην εκκλησια Αγ.Γεωργιου εκει που ηταν ο Γαλαξιας!Καταλαβες? Click για ανάπτυξη... γεια σου Κουνελάκι, ναι, εγώ μένω στα 3 αστέρια κοντά. Που λες ο Γαλαξίας πάει, φέτος έγινε Βερόπουλος. Εσύ πως πήγες Ρεθυμνο? Αχχ!! Κρητη , εχω πάει 4 φορές και θαθελα να πάω άλλες τόσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:06 Η Felice έγραψε: #547 03-07-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και mister υπναρας: Click για ανάπτυξη... Πεθαίνωωωω πεθαίνω καλέ τι όμορφος άνδρας είναι αυτός. Αχχ! να τον είχα μπροστά μου να τον γατοζουμπουλούσα λιγο. Να τον χαίρεσαι είναι γλύκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #548 03-07-09 10:17 Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:23 Η Felice έγραψε: #549 03-07-09 10:23 Κορίτσια που ψηφίζουμε? Εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #550 03-07-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια που ψηφίζουμε? Εδώ? Click για ανάπτυξη... με Pm στη Μαρια Γατσιου...οχι ακομα!!! μολις ανοιχτει το θεμα και μπουν ολες οι φωτογραφιες ομως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:40 Η Felice έγραψε: #551 03-07-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με Pm στη Μαρια Γατσιου...οχι ακομα!!! μολις ανοιχτει το θεμα και μπουν ολες οι φωτογραφιες ομως!!! Click για ανάπτυξη... Ok. Thanks Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Η Φένια '72: #552 03-07-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Παιδια μη βαράτε, αλλά αυτο το κουκλί με τα πλακουτσωτά αυτια (μουρλια ειναι το ατιμο) τι ράτσα ειναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η Φένια '72: #553 03-07-09 11:17 Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:19 Η Melini έγραψε: #554 03-07-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνει και σε πονάει... έχεις κάνει τόσα για τη μικρή τσαχπίνα... να την βάλεις στο διαγωνισμό όπως και δήποτε και θα δεις ότι θα πάει και πολύ καλά ή κούκλα!!! Νομίζω ότι η προηγούμενη φωτο αντιστοιχεί στην κατηγορία Miss Υπναρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:23 Η Μαρία Γάτσιου: #555 03-07-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη Μελινακι...αλλα στην ολοσωμη μου φαινεται οτι ταιριαζει περισσοτερο το Mr. Γοης...ειναι καλε σα να'χει δει γκομενα, κι αφου εχει κανει αγριο καμακι, να ετοιμαζεται να παει να της τη πεσει η φωτογενεια τον αντιπροσωπευει στην κοντινη... Συγνωμη αλλα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα αυτο...αγνοηστε με Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η Μαρία Γάτσιου: #556 03-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Click για ανάπτυξη... ε καλά σας καταλαβαίνω...δύσκολο να κρατηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #557 03-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Click για ανάπτυξη... Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Μαρία Γάτσιου: #558 03-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Click για ανάπτυξη... και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #559 03-07-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Click για ανάπτυξη... ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #560 03-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Click για ανάπτυξη... Εκλασσική ερωτευμένη γατομάναοκ θα διαλέξω εγώ τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλε απο Ν.Ηρακλειο εισαι?Εκει μενω κι εγω αλλα στο Παλαιο,στην πλατεια Αγ.Λουκα,στην εκκλησια Αγ.Γεωργιου εκει που ηταν ο Γαλαξιας!Καταλαβες? Click για ανάπτυξη... γεια σου Κουνελάκι, ναι, εγώ μένω στα 3 αστέρια κοντά. Που λες ο Γαλαξίας πάει, φέτος έγινε Βερόπουλος. Εσύ πως πήγες Ρεθυμνο? Αχχ!! Κρητη , εχω πάει 4 φορές και θαθελα να πάω άλλες τόσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:06 Η Felice έγραψε: #547 03-07-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και mister υπναρας: Click για ανάπτυξη... Πεθαίνωωωω πεθαίνω καλέ τι όμορφος άνδρας είναι αυτός. Αχχ! να τον είχα μπροστά μου να τον γατοζουμπουλούσα λιγο. Να τον χαίρεσαι είναι γλύκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #548 03-07-09 10:17 Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:23 Η Felice έγραψε: #549 03-07-09 10:23 Κορίτσια που ψηφίζουμε? Εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #550 03-07-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια που ψηφίζουμε? Εδώ? Click για ανάπτυξη... με Pm στη Μαρια Γατσιου...οχι ακομα!!! μολις ανοιχτει το θεμα και μπουν ολες οι φωτογραφιες ομως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:40 Η Felice έγραψε: #551 03-07-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με Pm στη Μαρια Γατσιου...οχι ακομα!!! μολις ανοιχτει το θεμα και μπουν ολες οι φωτογραφιες ομως!!! Click για ανάπτυξη... Ok. Thanks Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Η Φένια '72: #552 03-07-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Παιδια μη βαράτε, αλλά αυτο το κουκλί με τα πλακουτσωτά αυτια (μουρλια ειναι το ατιμο) τι ράτσα ειναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η Φένια '72: #553 03-07-09 11:17 Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:19 Η Melini έγραψε: #554 03-07-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνει και σε πονάει... έχεις κάνει τόσα για τη μικρή τσαχπίνα... να την βάλεις στο διαγωνισμό όπως και δήποτε και θα δεις ότι θα πάει και πολύ καλά ή κούκλα!!! Νομίζω ότι η προηγούμενη φωτο αντιστοιχεί στην κατηγορία Miss Υπναρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:23 Η Μαρία Γάτσιου: #555 03-07-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη Μελινακι...αλλα στην ολοσωμη μου φαινεται οτι ταιριαζει περισσοτερο το Mr. Γοης...ειναι καλε σα να'χει δει γκομενα, κι αφου εχει κανει αγριο καμακι, να ετοιμαζεται να παει να της τη πεσει η φωτογενεια τον αντιπροσωπευει στην κοντινη... Συγνωμη αλλα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα αυτο...αγνοηστε με Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η Μαρία Γάτσιου: #556 03-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Click για ανάπτυξη... ε καλά σας καταλαβαίνω...δύσκολο να κρατηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #557 03-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Click για ανάπτυξη... Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Μαρία Γάτσιου: #558 03-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Click για ανάπτυξη... και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #559 03-07-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Click για ανάπτυξη... ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #560 03-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Click για ανάπτυξη... Εκλασσική ερωτευμένη γατομάναοκ θα διαλέξω εγώ τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: και mister υπναρας: Click για ανάπτυξη... Πεθαίνωωωω πεθαίνω καλέ τι όμορφος άνδρας είναι αυτός. Αχχ! να τον είχα μπροστά μου να τον γατοζουμπουλούσα λιγο. Να τον χαίρεσαι είναι γλύκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #548 03-07-09 10:17 Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:23 Η Felice έγραψε: #549 03-07-09 10:23 Κορίτσια που ψηφίζουμε? Εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #550 03-07-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια που ψηφίζουμε? Εδώ? Click για ανάπτυξη... με Pm στη Μαρια Γατσιου...οχι ακομα!!! μολις ανοιχτει το θεμα και μπουν ολες οι φωτογραφιες ομως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:40 Η Felice έγραψε: #551 03-07-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με Pm στη Μαρια Γατσιου...οχι ακομα!!! μολις ανοιχτει το θεμα και μπουν ολες οι φωτογραφιες ομως!!! Click για ανάπτυξη... Ok. Thanks Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Η Φένια '72: #552 03-07-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Παιδια μη βαράτε, αλλά αυτο το κουκλί με τα πλακουτσωτά αυτια (μουρλια ειναι το ατιμο) τι ράτσα ειναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η Φένια '72: #553 03-07-09 11:17 Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:19 Η Melini έγραψε: #554 03-07-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνει και σε πονάει... έχεις κάνει τόσα για τη μικρή τσαχπίνα... να την βάλεις στο διαγωνισμό όπως και δήποτε και θα δεις ότι θα πάει και πολύ καλά ή κούκλα!!! Νομίζω ότι η προηγούμενη φωτο αντιστοιχεί στην κατηγορία Miss Υπναρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:23 Η Μαρία Γάτσιου: #555 03-07-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη Μελινακι...αλλα στην ολοσωμη μου φαινεται οτι ταιριαζει περισσοτερο το Mr. Γοης...ειναι καλε σα να'χει δει γκομενα, κι αφου εχει κανει αγριο καμακι, να ετοιμαζεται να παει να της τη πεσει η φωτογενεια τον αντιπροσωπευει στην κοντινη... Συγνωμη αλλα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα αυτο...αγνοηστε με Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η Μαρία Γάτσιου: #556 03-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Click για ανάπτυξη... ε καλά σας καταλαβαίνω...δύσκολο να κρατηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #557 03-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Click για ανάπτυξη... Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Μαρία Γάτσιου: #558 03-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Click για ανάπτυξη... και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #559 03-07-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Click για ανάπτυξη... ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #560 03-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Click για ανάπτυξη... Εκλασσική ερωτευμένη γατομάναοκ θα διαλέξω εγώ τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:23 Η Felice έγραψε: #549 03-07-09 10:23 Κορίτσια που ψηφίζουμε? Εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #550 03-07-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια που ψηφίζουμε? Εδώ? Click για ανάπτυξη... με Pm στη Μαρια Γατσιου...οχι ακομα!!! μολις ανοιχτει το θεμα και μπουν ολες οι φωτογραφιες ομως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:40 Η Felice έγραψε: #551 03-07-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με Pm στη Μαρια Γατσιου...οχι ακομα!!! μολις ανοιχτει το θεμα και μπουν ολες οι φωτογραφιες ομως!!! Click για ανάπτυξη... Ok. Thanks Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Η Φένια '72: #552 03-07-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Παιδια μη βαράτε, αλλά αυτο το κουκλί με τα πλακουτσωτά αυτια (μουρλια ειναι το ατιμο) τι ράτσα ειναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η Φένια '72: #553 03-07-09 11:17 Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:19 Η Melini έγραψε: #554 03-07-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνει και σε πονάει... έχεις κάνει τόσα για τη μικρή τσαχπίνα... να την βάλεις στο διαγωνισμό όπως και δήποτε και θα δεις ότι θα πάει και πολύ καλά ή κούκλα!!! Νομίζω ότι η προηγούμενη φωτο αντιστοιχεί στην κατηγορία Miss Υπναρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:23 Η Μαρία Γάτσιου: #555 03-07-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη Μελινακι...αλλα στην ολοσωμη μου φαινεται οτι ταιριαζει περισσοτερο το Mr. Γοης...ειναι καλε σα να'χει δει γκομενα, κι αφου εχει κανει αγριο καμακι, να ετοιμαζεται να παει να της τη πεσει η φωτογενεια τον αντιπροσωπευει στην κοντινη... Συγνωμη αλλα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα αυτο...αγνοηστε με Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η Μαρία Γάτσιου: #556 03-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Click για ανάπτυξη... ε καλά σας καταλαβαίνω...δύσκολο να κρατηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #557 03-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Click για ανάπτυξη... Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Μαρία Γάτσιου: #558 03-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Click για ανάπτυξη... και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #559 03-07-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Click για ανάπτυξη... ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #560 03-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Click για ανάπτυξη... Εκλασσική ερωτευμένη γατομάναοκ θα διαλέξω εγώ τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια που ψηφίζουμε? Εδώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #550 03-07-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια που ψηφίζουμε? Εδώ? Click για ανάπτυξη... με Pm στη Μαρια Γατσιου...οχι ακομα!!! μολις ανοιχτει το θεμα και μπουν ολες οι φωτογραφιες ομως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:40 Η Felice έγραψε: #551 03-07-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με Pm στη Μαρια Γατσιου...οχι ακομα!!! μολις ανοιχτει το θεμα και μπουν ολες οι φωτογραφιες ομως!!! Click για ανάπτυξη... Ok. Thanks Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Η Φένια '72: #552 03-07-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Παιδια μη βαράτε, αλλά αυτο το κουκλί με τα πλακουτσωτά αυτια (μουρλια ειναι το ατιμο) τι ράτσα ειναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η Φένια '72: #553 03-07-09 11:17 Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:19 Η Melini έγραψε: #554 03-07-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνει και σε πονάει... έχεις κάνει τόσα για τη μικρή τσαχπίνα... να την βάλεις στο διαγωνισμό όπως και δήποτε και θα δεις ότι θα πάει και πολύ καλά ή κούκλα!!! Νομίζω ότι η προηγούμενη φωτο αντιστοιχεί στην κατηγορία Miss Υπναρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:23 Η Μαρία Γάτσιου: #555 03-07-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη Μελινακι...αλλα στην ολοσωμη μου φαινεται οτι ταιριαζει περισσοτερο το Mr. Γοης...ειναι καλε σα να'χει δει γκομενα, κι αφου εχει κανει αγριο καμακι, να ετοιμαζεται να παει να της τη πεσει η φωτογενεια τον αντιπροσωπευει στην κοντινη... Συγνωμη αλλα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα αυτο...αγνοηστε με Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η Μαρία Γάτσιου: #556 03-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Click για ανάπτυξη... ε καλά σας καταλαβαίνω...δύσκολο να κρατηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #557 03-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Click για ανάπτυξη... Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Μαρία Γάτσιου: #558 03-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Click για ανάπτυξη... και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #559 03-07-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Click για ανάπτυξη... ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #560 03-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Click για ανάπτυξη... Εκλασσική ερωτευμένη γατομάναοκ θα διαλέξω εγώ τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια που ψηφίζουμε? Εδώ? Click για ανάπτυξη... με Pm στη Μαρια Γατσιου...οχι ακομα!!! μολις ανοιχτει το θεμα και μπουν ολες οι φωτογραφιες ομως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 10:40 Η Felice έγραψε: #551 03-07-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με Pm στη Μαρια Γατσιου...οχι ακομα!!! μολις ανοιχτει το θεμα και μπουν ολες οι φωτογραφιες ομως!!! Click για ανάπτυξη... Ok. Thanks Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Η Φένια '72: #552 03-07-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Παιδια μη βαράτε, αλλά αυτο το κουκλί με τα πλακουτσωτά αυτια (μουρλια ειναι το ατιμο) τι ράτσα ειναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η Φένια '72: #553 03-07-09 11:17 Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:19 Η Melini έγραψε: #554 03-07-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνει και σε πονάει... έχεις κάνει τόσα για τη μικρή τσαχπίνα... να την βάλεις στο διαγωνισμό όπως και δήποτε και θα δεις ότι θα πάει και πολύ καλά ή κούκλα!!! Νομίζω ότι η προηγούμενη φωτο αντιστοιχεί στην κατηγορία Miss Υπναρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:23 Η Μαρία Γάτσιου: #555 03-07-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη Μελινακι...αλλα στην ολοσωμη μου φαινεται οτι ταιριαζει περισσοτερο το Mr. Γοης...ειναι καλε σα να'χει δει γκομενα, κι αφου εχει κανει αγριο καμακι, να ετοιμαζεται να παει να της τη πεσει η φωτογενεια τον αντιπροσωπευει στην κοντινη... Συγνωμη αλλα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα αυτο...αγνοηστε με Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η Μαρία Γάτσιου: #556 03-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Click για ανάπτυξη... ε καλά σας καταλαβαίνω...δύσκολο να κρατηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #557 03-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Click για ανάπτυξη... Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Μαρία Γάτσιου: #558 03-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Click για ανάπτυξη... και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #559 03-07-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Click για ανάπτυξη... ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #560 03-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Click για ανάπτυξη... Εκλασσική ερωτευμένη γατομάναοκ θα διαλέξω εγώ τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με Pm στη Μαρια Γατσιου...οχι ακομα!!! μολις ανοιχτει το θεμα και μπουν ολες οι φωτογραφιες ομως!!! Click για ανάπτυξη... Ok. Thanks Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Η Φένια '72: #552 03-07-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Παιδια μη βαράτε, αλλά αυτο το κουκλί με τα πλακουτσωτά αυτια (μουρλια ειναι το ατιμο) τι ράτσα ειναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η Φένια '72: #553 03-07-09 11:17 Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:19 Η Melini έγραψε: #554 03-07-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνει και σε πονάει... έχεις κάνει τόσα για τη μικρή τσαχπίνα... να την βάλεις στο διαγωνισμό όπως και δήποτε και θα δεις ότι θα πάει και πολύ καλά ή κούκλα!!! Νομίζω ότι η προηγούμενη φωτο αντιστοιχεί στην κατηγορία Miss Υπναρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:23 Η Μαρία Γάτσιου: #555 03-07-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη Μελινακι...αλλα στην ολοσωμη μου φαινεται οτι ταιριαζει περισσοτερο το Mr. Γοης...ειναι καλε σα να'χει δει γκομενα, κι αφου εχει κανει αγριο καμακι, να ετοιμαζεται να παει να της τη πεσει η φωτογενεια τον αντιπροσωπευει στην κοντινη... Συγνωμη αλλα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα αυτο...αγνοηστε με Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η Μαρία Γάτσιου: #556 03-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Click για ανάπτυξη... ε καλά σας καταλαβαίνω...δύσκολο να κρατηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #557 03-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Click για ανάπτυξη... Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Μαρία Γάτσιου: #558 03-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Click για ανάπτυξη... και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #559 03-07-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Click για ανάπτυξη... ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #560 03-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Click για ανάπτυξη... Εκλασσική ερωτευμένη γατομάναοκ θα διαλέξω εγώ τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: λεες???? mister φωτογενεια λοιπον: Click για ανάπτυξη... Παιδια μη βαράτε, αλλά αυτο το κουκλί με τα πλακουτσωτά αυτια (μουρλια ειναι το ατιμο) τι ράτσα ειναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η Φένια '72: #553 03-07-09 11:17 Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:19 Η Melini έγραψε: #554 03-07-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνει και σε πονάει... έχεις κάνει τόσα για τη μικρή τσαχπίνα... να την βάλεις στο διαγωνισμό όπως και δήποτε και θα δεις ότι θα πάει και πολύ καλά ή κούκλα!!! Νομίζω ότι η προηγούμενη φωτο αντιστοιχεί στην κατηγορία Miss Υπναρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:23 Η Μαρία Γάτσιου: #555 03-07-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη Μελινακι...αλλα στην ολοσωμη μου φαινεται οτι ταιριαζει περισσοτερο το Mr. Γοης...ειναι καλε σα να'χει δει γκομενα, κι αφου εχει κανει αγριο καμακι, να ετοιμαζεται να παει να της τη πεσει η φωτογενεια τον αντιπροσωπευει στην κοντινη... Συγνωμη αλλα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα αυτο...αγνοηστε με Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η Μαρία Γάτσιου: #556 03-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Click για ανάπτυξη... ε καλά σας καταλαβαίνω...δύσκολο να κρατηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #557 03-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Click για ανάπτυξη... Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Μαρία Γάτσιου: #558 03-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Click για ανάπτυξη... και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #559 03-07-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Click για ανάπτυξη... ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #560 03-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Click για ανάπτυξη... Εκλασσική ερωτευμένη γατομάναοκ θα διαλέξω εγώ τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:19 Η Melini έγραψε: #554 03-07-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνει και σε πονάει... έχεις κάνει τόσα για τη μικρή τσαχπίνα... να την βάλεις στο διαγωνισμό όπως και δήποτε και θα δεις ότι θα πάει και πολύ καλά ή κούκλα!!! Νομίζω ότι η προηγούμενη φωτο αντιστοιχεί στην κατηγορία Miss Υπναρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:23 Η Μαρία Γάτσιου: #555 03-07-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη Μελινακι...αλλα στην ολοσωμη μου φαινεται οτι ταιριαζει περισσοτερο το Mr. Γοης...ειναι καλε σα να'χει δει γκομενα, κι αφου εχει κανει αγριο καμακι, να ετοιμαζεται να παει να της τη πεσει η φωτογενεια τον αντιπροσωπευει στην κοντινη... Συγνωμη αλλα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα αυτο...αγνοηστε με Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η Μαρία Γάτσιου: #556 03-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Click για ανάπτυξη... ε καλά σας καταλαβαίνω...δύσκολο να κρατηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #557 03-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Click για ανάπτυξη... Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Μαρία Γάτσιου: #558 03-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Click για ανάπτυξη... και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #559 03-07-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Click για ανάπτυξη... ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #560 03-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Click για ανάπτυξη... Εκλασσική ερωτευμένη γατομάναοκ θα διαλέξω εγώ τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...) Click για ανάπτυξη... Καλά κάνει και σε πονάει... έχεις κάνει τόσα για τη μικρή τσαχπίνα... να την βάλεις στο διαγωνισμό όπως και δήποτε και θα δεις ότι θα πάει και πολύ καλά ή κούκλα!!! Νομίζω ότι η προηγούμενη φωτο αντιστοιχεί στην κατηγορία Miss Υπναρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:23 Η Μαρία Γάτσιου: #555 03-07-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη Μελινακι...αλλα στην ολοσωμη μου φαινεται οτι ταιριαζει περισσοτερο το Mr. Γοης...ειναι καλε σα να'χει δει γκομενα, κι αφου εχει κανει αγριο καμακι, να ετοιμαζεται να παει να της τη πεσει η φωτογενεια τον αντιπροσωπευει στην κοντινη... Συγνωμη αλλα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα αυτο...αγνοηστε με Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η Μαρία Γάτσιου: #556 03-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Click για ανάπτυξη... ε καλά σας καταλαβαίνω...δύσκολο να κρατηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #557 03-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Click για ανάπτυξη... Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Μαρία Γάτσιου: #558 03-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Click για ανάπτυξη... και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #559 03-07-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Click για ανάπτυξη... ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #560 03-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Click για ανάπτυξη... Εκλασσική ερωτευμένη γατομάναοκ θα διαλέξω εγώ τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη Μελινακι...αλλα στην ολοσωμη μου φαινεται οτι ταιριαζει περισσοτερο το Mr. Γοης...ειναι καλε σα να'χει δει γκομενα, κι αφου εχει κανει αγριο καμακι, να ετοιμαζεται να παει να της τη πεσει η φωτογενεια τον αντιπροσωπευει στην κοντινη... Συγνωμη αλλα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα αυτο...αγνοηστε με Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η Μαρία Γάτσιου: #556 03-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Click για ανάπτυξη... ε καλά σας καταλαβαίνω...δύσκολο να κρατηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #557 03-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Click για ανάπτυξη... Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Μαρία Γάτσιου: #558 03-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Click για ανάπτυξη... και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #559 03-07-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Click για ανάπτυξη... ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #560 03-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Click για ανάπτυξη... Εκλασσική ερωτευμένη γατομάναοκ θα διαλέξω εγώ τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια Click για ανάπτυξη... ε καλά σας καταλαβαίνω...δύσκολο να κρατηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #557 03-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Click για ανάπτυξη... Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Μαρία Γάτσιου: #558 03-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Click για ανάπτυξη... και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #559 03-07-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Click για ανάπτυξη... ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #560 03-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Click για ανάπτυξη... Εκλασσική ερωτευμένη γατομάναοκ θα διαλέξω εγώ τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι Click για ανάπτυξη... Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Μαρία Γάτσιου: #558 03-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Click για ανάπτυξη... και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #559 03-07-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Click για ανάπτυξη... ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #560 03-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Click για ανάπτυξη... Εκλασσική ερωτευμένη γατομάναοκ θα διαλέξω εγώ τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία Click για ανάπτυξη... και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #559 03-07-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Click για ανάπτυξη... ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #560 03-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Click για ανάπτυξη... Εκλασσική ερωτευμένη γατομάναοκ θα διαλέξω εγώ τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια Click για ανάπτυξη... ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #560 03-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Click για ανάπτυξη... Εκλασσική ερωτευμένη γατομάναοκ θα διαλέξω εγώ τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω Click για ανάπτυξη... Εκλασσική ερωτευμένη γατομάναοκ θα διαλέξω εγώ τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.