Γατοκαλλιστεία

Συγνωμη Μελινακι...αλλα στην ολοσωμη μου φαινεται οτι ταιριαζει περισσοτερο το Mr. Γοης...ειναι καλε σα να'χει δει γκομενα, κι αφου εχει κανει αγριο καμακι, να ετοιμαζεται να παει να της τη πεσει :up::lol:
η φωτογενεια τον αντιπροσωπευει στην κοντινη...:inlove:

Συγνωμη αλλα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα αυτο...:redface::redface::lol:αγνοηστε με:lol:

Εχεις μια φαντασία βρε Γιούλη :lol::lol:
Ίσως την αλλάξω τη φωτογραφία της φωτογένειας, θα δω τι άλλο έχω από φωτογραφίες στον υπολογιστή του γραφείου...
Το πρόβλημα είναι ότι σε όλες τις φωτος είναι σκέτος γόης:inlove:
Πρέπει να διαλέξω κι εγώ η καψερή μάνα μια που να τη βάλω στη φωτογένεια:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σου΄ρχομαι μωρο μου...ειμαι ετοιμος για ολα...:cool:
Αμαν ρε μανα πηγες και μου τα΄κοψες:mad::down:θα σε φυστικωσω εγω καλη μου, με ο,τι μου αφησανε!;)

:lol::lol::lol::lol:

attachment.php

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gandalf Mister Φωτογένεια, Φωτογραφία #2 :D

attachment.php

Σου΄ρχομαι μωρο μου...ειμαι ετοιμος για ολα...:cool:
Αμαν ρε μανα πηγες και μου τα΄κοψες:mad::down:θα σε φυστικωσω εγω καλη μου, με ο,τι μου αφησανε!;)

:lol::lol::lol::lol:

:bleh::bleh::bleh::bleh:
Αϊ μαρή... :lol::lol::lol:
Αμα δε του τα'κοβα, θα φιστίκωνε κι εμένα :lol:

:bleh::bleh::bleh::bleh:
Αϊ μαρή... :lol::lol::lol:
Αμα δε του τα'κοβα, θα φιστίκωνε κι εμένα :lol:
Για το συγκεκριμενο?? :hmm:Ειμαι σιγουρη:up::lol:

Καλε απο Ν.Ηρακλειο εισαι?Εκει μενω κι εγω αλλα στο Παλαιο,στην πλατεια Αγ.Λουκα,στην εκκλησια Αγ.Γεωργιου εκει που ηταν ο Γαλαξιας!Καταλαβες?
γεια σου Κουνελάκι:hello:,
ναι, εγώ μένω στα 3 αστέρια κοντά.:) Που λες ο Γαλαξίας πάει, φέτος έγινε Βερόπουλος.
Εσύ πως πήγες Ρεθυμνο? Αχχ!! Κρητη:rolleyes: , εχω πάει 4 φορές και θαθελα να πάω άλλες τόσες.:up::up:

και mister υπναρας:
IMG_0183.jpg

IMG_0105.jpg

IMG_0051.jpg
Πεθαίνωωωω πεθαίνω καλέ τι όμορφος άνδρας είναι αυτός.:cool: Αχχ! να τον είχα μπροστά μου να τον γατοζουμπουλούσα λιγο. Να τον χαίρεσαι είναι γλύκας:)

Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια:redface::redface::lol::lol:

Κορίτσια που ψηφίζουμε? Εδώ?

Κορίτσια που ψηφίζουμε? Εδώ?
με Pm στη Μαρια Γατσιου...οχι ακομα!!!;) μολις ανοιχτει το θεμα και μπουν ολες οι φωτογραφιες ομως!!!

με Pm στη Μαρια Γατσιου...οχι ακομα!!!;) μολις ανοιχτει το θεμα και μπουν ολες οι φωτογραφιες ομως!!!
Ok. Thanks Γιουλη:)

λεες????
mister φωτογενεια λοιπον:
IMG_0174.jpg

DSC03625.jpg

Παιδια μη βαράτε, αλλά αυτο το κουκλί με τα πλακουτσωτά αυτια (μουρλια ειναι το ατιμο) τι ράτσα ειναι;;

Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...)

Δε γκρινιάζω μωρέ Βαβελόψαρο...απλά με πονάει...σχωράτε με... (οσοι ξέρετε τις περιπετειες μας ξέρω πως μας καταλαβαινετε...)

Καλά κάνει και σε πονάει... έχεις κάνει τόσα για τη μικρή τσαχπίνα... να την βάλεις στο διαγωνισμό όπως και δήποτε και θα δεις ότι θα πάει και πολύ καλά ή κούκλα!!! Νομίζω ότι η προηγούμενη φωτο αντιστοιχεί στην κατηγορία Miss Υπναρού ;):D:up::up:

Συγνωμη Μελινακι...αλλα στην ολοσωμη μου φαινεται οτι ταιριαζει περισσοτερο το Mr. Γοης...ειναι καλε σα να'χει δει γκομενα, κι αφου εχει κανει αγριο καμακι, να ετοιμαζεται να παει να της τη πεσει :up::lol:
η φωτογενεια τον αντιπροσωπευει στην κοντινη...:inlove:

Συγνωμη αλλα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα αυτο...:redface::redface::lol:αγνοηστε με:lol:
Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι :lol::lol::lol:

Μαρια...δεν αντεχουμε στις ομορφιες και κανουμε σχολια:redface::redface::lol::lol:
ε καλά σας καταλαβαίνω...δύσκολο να κρατηθείς:D

Συμφωνώ με την μάνατζέρ μου,καλύτερα να τις βάλουμε ανάποδα τις φωτογραφίες,στην 2η είναι σαν να ετοιμάζεται για καμάκι :lol::lol::lol:

Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία :D

Εχω ανεβάσει και δεύτερη φωτογραφία για αυτή την κατηγορία... διάλεξε Μαρία :D
και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια:D

και οι 2 καλές είναι αλλά προτείνω την κοντινή για φωτογένεια:D

ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω :inlove::inlove::redface:

ΟΚ, βάλ'τες όπως θέλεις Μαρία... για μένα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω... κάθε φορά που τις κοιτάζω χαζεύω και ξεχνάω τι ήθελα να κάνω :inlove::inlove::redface:
Εκλασσική ερωτευμένη γατομάνα:P:)οκ θα διαλέξω εγώ τότε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back