Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
τα βάζω για φωτογένεια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Συγχαρητηρια καταρχας για τις γατουλες που κερδισαν στο baby-edition...
Ηταν ολες μια προς μια κουκλες και κουλοι....
Ποτε θα αρχισουμε να ψηθιζουμε για τα επομενα γατοακαλλιστεια(5-12 μηνων) ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

Ο Σίμπα πόσο είναι Βασιλική;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καταπληκτικη ουραΜιστερ ουρα (για τον περιεργο χρωματισμο της)!
Πινελακι-ουρα!![]()

τι κανει η φυση ρε παιδια....τελικα για μενα τελεια δεν ειναι μονο η φουντωτη ουρα αλλα και η ασυνηθιστη...Πολλες συμμετοχες ειχαμε τελικα ε?

Καλη επιτυχια! παρελασαν θεικα πλάσματα...

kounelaki
Περιβόητο μέλος
καταπληκτικη ουρατι κανει η φυση ρε παιδια....τελικα για μενα τελεια δεν ειναι μονο η φουντωτη ουρα αλλα και η ασυνηθιστη...
Πολλες συμμετοχες ειχαμε τελικα ε?
Καλη επιτυχια! παρελασαν θεικα πλάσματα...![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ναι καλέ τι ρωτάς;Όποιος θέλει παίρνει μέρος αρκεί η γατούλα σου να είναι 5-12 μηνώννα λαβουμε και εμεις μερος???![]()
περιμένουμε φωτογραφίες και κατηγορίες στις οποίες να διαγωνιστεί..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
πράγματι είχαμε πολλές συμμετοχές και θα έχουμε και άλλες πιστεύω,όποις ψηφίσει θα δυσκολευτεί πολύ να αποφασίσεικαταπληκτικη ουρατι κανει η φυση ρε παιδια....τελικα για μενα τελεια δεν ειναι μονο η φουντωτη ουρα αλλα και η ασυνηθιστη...
Πολλες συμμετοχες ειχαμε τελικα ε?
Καλη επιτυχια! παρελασαν θεικα πλάσματα...![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
Πεθαίνωωωω πεθαίνω καλέ τι όμορφος άνδρας είναι αυτός.Αχχ! να τον είχα μπροστά μου να τον γατοζουμπουλούσα λιγο. Να τον χαίρεσαι είναι γλύκας
![]()
Παιδια μη βαράτε, αλλά αυτο το κουκλί με τα πλακουτσωτά αυτια (μουρλια ειναι το ατιμο) τι ράτσα ειναι;;
ευχαριστω πολυ που θαυμαζετε το αγορι μου!!!!

και ευχαριστω τα κοριτσια που ανεφεραν τι ειμαστε...

kounelaki
Περιβόητο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
οκ...Aλλαζουμε φωτο για πιπινι......
![]()
καταχωρήθηκεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πραγματι θα δυσκολευτουμε! κι αυτο κανει το διαγωνισμο πιο ενδιαφερωνπράγματι είχαμε πολλές συμμετοχές και θα έχουμε και άλλες πιστεύω,όποις ψηφίσει θα δυσκολευτεί πολύ να αποφασίσει![]()

Μαρακι στην επομενη φαση να βαλουμε ακομα πιο πολλες κατηγοριες και πολλες αστειες να πεθανουμε στο γελιο

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Και ναι!!Ειμαι διαθεσιμη!!

Υ.Γ. η μαμα μου δεν ξερει πως να εμφανιζει τις φωτο μου μεγαλυτερες!!

Συνημμένα
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Να 'μαι και 'γω!!!και για οσους δεν με γνωριζουν ειμαι η Μπιανκα!!8 μηνων,(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ασπρη(με μια γκρι τουφιτσα στο κεφαλακι μου),με πρασινα ματια(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου), σε αριστη φυσικη κατασταση(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(κανω οποιοδηποτε ακροβατικο), 3,5 kg περιπου και το δυνατο μου σημειο ειναι τα μπουτακια και ο πισινουλης μου...(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Και ναι!!Ειμαι διαθεσιμη!!
Υ.Γ. η μαμα μου δεν ξερει πως να εμφανιζει τις φωτο μου μεγαλυτερες!!![]()

Κουκλα!Θεικα ματια!ΘΕΑ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μπορει να μπει πιστευω στη κατηγορια φωτογενεια αλλα και πιπινι(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Να 'μαι και 'γω!!!και για οσους δεν με γνωριζουν ειμαι η Μπιανκα!!8 μηνων,(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ασπρη(με μια γκρι τουφιτσα στο κεφαλακι μου),με πρασινα ματια(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου), σε αριστη φυσικη κατασταση(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(κανω οποιοδηποτε ακροβατικο), 3,5 kg περιπου και το δυνατο μου σημειο ειναι τα μπουτακια και ο πισινουλης μου...(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Και ναι!!Ειμαι διαθεσιμη!!
Υ.Γ. η μαμα μου δεν ξερει πως να εμφανιζει τις φωτο μου μεγαλυτερες!!![]()

ΚΟΥΚΛΑ ειναι η ατιμη

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μην ανησυχείς αν πατήσει κανείς πάνω στις φωτογραφίες που έχεις βάλει φαίνεται η πλήρη ανάλυσηΥ.Γ. η μαμα μου δεν ξερει πως να εμφανιζει τις φωτο μου μεγαλυτερες!!![]()
Νόνικα πραγματικά θα ήταν αμαρτία να μην την βάλεις για μις ουράΟι φωτο που εβαλα της Μπιζου μπορουν να μπουν στην κατηγορια ουρα (η δευτερη φωτο)και υπναρου(η πρωτη φωτο);

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Νόνικα πραγματικά θα ήταν αμαρτία να μην την βάλεις για μις ουρά![]()
Για ουρα βαζω στανταρ,δεν μπορω να βαλω ομως και την αλλα φωτο για υπναρου;;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Αχχ! να τον είχα μπροστά μου να τον γατοζουμπουλούσα λιγο. Να τον χαίρεσαι είναι γλύκας