ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #781 06-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μαρή, αυτός είναι ο σεβασμός σου στο Οργανο της Τάξης;; Click για ανάπτυξη... δεν με εμπνεει παιδι μου να πειθαρχησω, τι να κανω? θελω εναν να με εμπνεει να του κατσω πιο ευκολα...καθοτι ειμαι πολυ δυσκολο και ατιθασο θηλυκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Μαρία Γάτσιου: #782 06-07-09 14:48 Έχουμε και για την κυρα Μελίνατο κατιτίς μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #783 06-07-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχουμε και για την κυρα Μελίνατο κατιτίς μας... Click για ανάπτυξη... βαλε μου μωρο μου χειροπεδες και κανε με ο,τι θες Θα φερω και τη φιλη μου τη Μελινα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η Μαρία Γάτσιου: #784 06-07-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαλε μου μωρο μου χειροπεδες και κανε με ο,τι θες Θα φερω και τη φιλη μου τη Μελινα μαζι Click για ανάπτυξη... Ααα εσύ ήθελες τροχονόμο..!!Αυτόν για άλλη τον έφερα,τώρα αν συμφωνεί να τον μοιραστείτε...εμένα δεν μου πέφτει λόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:56 Η Melini έγραψε: #785 06-07-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαλε μου μωρο μου χειροπεδες και κανε με ο,τι θες Θα φερω και τη φιλη μου τη Μελινα μαζι Click για ανάπτυξη... ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! Τώρα μιλάς Γιούλη, πώς θα τον μοιραστούμε; Κυρία ΜΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ τα μάλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Η Μαρία Γάτσιου: #786 06-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! Τώρα μιλάς Γιούλη, πώς θα τον μοιραστούμε; Κυρία ΜΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ τα μάλα Click για ανάπτυξη... δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #787 06-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! Τώρα μιλάς Γιούλη, πώς θα τον μοιραστούμε; Κυρία ΜΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ τα μάλα Click για ανάπτυξη... Τωρα που το σκεφτομαι...μωρε Μελινακι...παντρεμενη γυναικα εσυ..δε λεειαστο..θα θυσιαστω μονη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:09 Η Μαρία Γάτσιου: #788 06-07-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τωρα που το σκεφτομαι...μωρε Μελινακι...παντρεμενη γυναικα εσυ..δε λεειαστο..θα θυσιαστω μονη μου Click για ανάπτυξη... την πιάσανε και τα ηθικά της τώρα!!!Μην στεναχωριέσαι Μελίνα δώστης τον και θα σου βρώ καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:15 Η Μαρία Γάτσιου: #789 06-07-09 15:15 Μελίνα κάτι σε αστυνομικό δεν κατάφερα να σου βρω,βγήκαν σε άδειααλλά και αυτός πιστέυω κάπως θα σε κάνει να τον υπακούσεις έχει τον τρόπο του το παιδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Μαρία Γάτσιου: #790 06-07-09 15:16 Θέλω να διαβάσει κανείς το θέμα και να αναρωτιέται που είναι τα γατοκαλλιστεία οέο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #791 06-07-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: την πιάσανε και τα ηθικά της τώρα!!!Μην στεναχωριέσαι Μελίνα δώστης τον και θα σου βρώ καλυτερο Click για ανάπτυξη... ναι ναι...εκεινον με το...μινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #792 06-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θέλω να διαβάσει κανείς το θέμα και να αναρωτιέται που είναι τα γατοκαλλιστεία οέο;; Click για ανάπτυξη... ενιοτε το γυρναμε σε καλλιστεια "τροχονομων" εχει μηπως καμια αντιρρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #793 06-07-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι...εκεινον με το...μινι Click για ανάπτυξη... Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:25 Η staman2 έγραψε: #794 06-07-09 15:25 Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #795 06-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... ελα που δεν σου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #796 06-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... Μας πήραν χαμπάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Μαρία Γάτσιου: #797 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... δεν τον θυμάμαιάλλη πρέπει να τον έφερε αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Φένια '72: #798 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:38 Η Μαρία Γάτσιου: #799 06-07-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα... παρασύρουν και εμένα το αθώο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:40 Η Μαρία Γάτσιου: #800 06-07-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που έχω βάλει,φοράει μίνι,έχει 2 φουσκωτά πράγματα και μακρυά μαλλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μαρή, αυτός είναι ο σεβασμός σου στο Οργανο της Τάξης;; Click για ανάπτυξη... δεν με εμπνεει παιδι μου να πειθαρχησω, τι να κανω? θελω εναν να με εμπνεει να του κατσω πιο ευκολα...καθοτι ειμαι πολυ δυσκολο και ατιθασο θηλυκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Μαρία Γάτσιου: #782 06-07-09 14:48 Έχουμε και για την κυρα Μελίνατο κατιτίς μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #783 06-07-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχουμε και για την κυρα Μελίνατο κατιτίς μας... Click για ανάπτυξη... βαλε μου μωρο μου χειροπεδες και κανε με ο,τι θες Θα φερω και τη φιλη μου τη Μελινα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η Μαρία Γάτσιου: #784 06-07-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαλε μου μωρο μου χειροπεδες και κανε με ο,τι θες Θα φερω και τη φιλη μου τη Μελινα μαζι Click για ανάπτυξη... Ααα εσύ ήθελες τροχονόμο..!!Αυτόν για άλλη τον έφερα,τώρα αν συμφωνεί να τον μοιραστείτε...εμένα δεν μου πέφτει λόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:56 Η Melini έγραψε: #785 06-07-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαλε μου μωρο μου χειροπεδες και κανε με ο,τι θες Θα φερω και τη φιλη μου τη Μελινα μαζι Click για ανάπτυξη... ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! Τώρα μιλάς Γιούλη, πώς θα τον μοιραστούμε; Κυρία ΜΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ τα μάλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Η Μαρία Γάτσιου: #786 06-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! Τώρα μιλάς Γιούλη, πώς θα τον μοιραστούμε; Κυρία ΜΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ τα μάλα Click για ανάπτυξη... δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #787 06-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! Τώρα μιλάς Γιούλη, πώς θα τον μοιραστούμε; Κυρία ΜΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ τα μάλα Click για ανάπτυξη... Τωρα που το σκεφτομαι...μωρε Μελινακι...παντρεμενη γυναικα εσυ..δε λεειαστο..θα θυσιαστω μονη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:09 Η Μαρία Γάτσιου: #788 06-07-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τωρα που το σκεφτομαι...μωρε Μελινακι...παντρεμενη γυναικα εσυ..δε λεειαστο..θα θυσιαστω μονη μου Click για ανάπτυξη... την πιάσανε και τα ηθικά της τώρα!!!Μην στεναχωριέσαι Μελίνα δώστης τον και θα σου βρώ καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:15 Η Μαρία Γάτσιου: #789 06-07-09 15:15 Μελίνα κάτι σε αστυνομικό δεν κατάφερα να σου βρω,βγήκαν σε άδειααλλά και αυτός πιστέυω κάπως θα σε κάνει να τον υπακούσεις έχει τον τρόπο του το παιδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Μαρία Γάτσιου: #790 06-07-09 15:16 Θέλω να διαβάσει κανείς το θέμα και να αναρωτιέται που είναι τα γατοκαλλιστεία οέο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #791 06-07-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: την πιάσανε και τα ηθικά της τώρα!!!Μην στεναχωριέσαι Μελίνα δώστης τον και θα σου βρώ καλυτερο Click για ανάπτυξη... ναι ναι...εκεινον με το...μινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #792 06-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θέλω να διαβάσει κανείς το θέμα και να αναρωτιέται που είναι τα γατοκαλλιστεία οέο;; Click για ανάπτυξη... ενιοτε το γυρναμε σε καλλιστεια "τροχονομων" εχει μηπως καμια αντιρρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #793 06-07-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι...εκεινον με το...μινι Click για ανάπτυξη... Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:25 Η staman2 έγραψε: #794 06-07-09 15:25 Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #795 06-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... ελα που δεν σου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #796 06-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... Μας πήραν χαμπάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Μαρία Γάτσιου: #797 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... δεν τον θυμάμαιάλλη πρέπει να τον έφερε αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Φένια '72: #798 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:38 Η Μαρία Γάτσιου: #799 06-07-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα... παρασύρουν και εμένα το αθώο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:40 Η Μαρία Γάτσιου: #800 06-07-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που έχω βάλει,φοράει μίνι,έχει 2 φουσκωτά πράγματα και μακρυά μαλλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχουμε και για την κυρα Μελίνατο κατιτίς μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #783 06-07-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχουμε και για την κυρα Μελίνατο κατιτίς μας... Click για ανάπτυξη... βαλε μου μωρο μου χειροπεδες και κανε με ο,τι θες Θα φερω και τη φιλη μου τη Μελινα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η Μαρία Γάτσιου: #784 06-07-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαλε μου μωρο μου χειροπεδες και κανε με ο,τι θες Θα φερω και τη φιλη μου τη Μελινα μαζι Click για ανάπτυξη... Ααα εσύ ήθελες τροχονόμο..!!Αυτόν για άλλη τον έφερα,τώρα αν συμφωνεί να τον μοιραστείτε...εμένα δεν μου πέφτει λόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:56 Η Melini έγραψε: #785 06-07-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαλε μου μωρο μου χειροπεδες και κανε με ο,τι θες Θα φερω και τη φιλη μου τη Μελινα μαζι Click για ανάπτυξη... ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! Τώρα μιλάς Γιούλη, πώς θα τον μοιραστούμε; Κυρία ΜΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ τα μάλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Η Μαρία Γάτσιου: #786 06-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! Τώρα μιλάς Γιούλη, πώς θα τον μοιραστούμε; Κυρία ΜΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ τα μάλα Click για ανάπτυξη... δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #787 06-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! Τώρα μιλάς Γιούλη, πώς θα τον μοιραστούμε; Κυρία ΜΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ τα μάλα Click για ανάπτυξη... Τωρα που το σκεφτομαι...μωρε Μελινακι...παντρεμενη γυναικα εσυ..δε λεειαστο..θα θυσιαστω μονη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:09 Η Μαρία Γάτσιου: #788 06-07-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τωρα που το σκεφτομαι...μωρε Μελινακι...παντρεμενη γυναικα εσυ..δε λεειαστο..θα θυσιαστω μονη μου Click για ανάπτυξη... την πιάσανε και τα ηθικά της τώρα!!!Μην στεναχωριέσαι Μελίνα δώστης τον και θα σου βρώ καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:15 Η Μαρία Γάτσιου: #789 06-07-09 15:15 Μελίνα κάτι σε αστυνομικό δεν κατάφερα να σου βρω,βγήκαν σε άδειααλλά και αυτός πιστέυω κάπως θα σε κάνει να τον υπακούσεις έχει τον τρόπο του το παιδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Μαρία Γάτσιου: #790 06-07-09 15:16 Θέλω να διαβάσει κανείς το θέμα και να αναρωτιέται που είναι τα γατοκαλλιστεία οέο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #791 06-07-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: την πιάσανε και τα ηθικά της τώρα!!!Μην στεναχωριέσαι Μελίνα δώστης τον και θα σου βρώ καλυτερο Click για ανάπτυξη... ναι ναι...εκεινον με το...μινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #792 06-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θέλω να διαβάσει κανείς το θέμα και να αναρωτιέται που είναι τα γατοκαλλιστεία οέο;; Click για ανάπτυξη... ενιοτε το γυρναμε σε καλλιστεια "τροχονομων" εχει μηπως καμια αντιρρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #793 06-07-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι...εκεινον με το...μινι Click για ανάπτυξη... Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:25 Η staman2 έγραψε: #794 06-07-09 15:25 Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #795 06-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... ελα που δεν σου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #796 06-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... Μας πήραν χαμπάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Μαρία Γάτσιου: #797 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... δεν τον θυμάμαιάλλη πρέπει να τον έφερε αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Φένια '72: #798 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:38 Η Μαρία Γάτσιου: #799 06-07-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα... παρασύρουν και εμένα το αθώο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:40 Η Μαρία Γάτσιου: #800 06-07-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που έχω βάλει,φοράει μίνι,έχει 2 φουσκωτά πράγματα και μακρυά μαλλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχουμε και για την κυρα Μελίνατο κατιτίς μας... Click για ανάπτυξη... βαλε μου μωρο μου χειροπεδες και κανε με ο,τι θες Θα φερω και τη φιλη μου τη Μελινα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η Μαρία Γάτσιου: #784 06-07-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαλε μου μωρο μου χειροπεδες και κανε με ο,τι θες Θα φερω και τη φιλη μου τη Μελινα μαζι Click για ανάπτυξη... Ααα εσύ ήθελες τροχονόμο..!!Αυτόν για άλλη τον έφερα,τώρα αν συμφωνεί να τον μοιραστείτε...εμένα δεν μου πέφτει λόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:56 Η Melini έγραψε: #785 06-07-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαλε μου μωρο μου χειροπεδες και κανε με ο,τι θες Θα φερω και τη φιλη μου τη Μελινα μαζι Click για ανάπτυξη... ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! Τώρα μιλάς Γιούλη, πώς θα τον μοιραστούμε; Κυρία ΜΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ τα μάλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Η Μαρία Γάτσιου: #786 06-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! Τώρα μιλάς Γιούλη, πώς θα τον μοιραστούμε; Κυρία ΜΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ τα μάλα Click για ανάπτυξη... δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #787 06-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! Τώρα μιλάς Γιούλη, πώς θα τον μοιραστούμε; Κυρία ΜΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ τα μάλα Click για ανάπτυξη... Τωρα που το σκεφτομαι...μωρε Μελινακι...παντρεμενη γυναικα εσυ..δε λεειαστο..θα θυσιαστω μονη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:09 Η Μαρία Γάτσιου: #788 06-07-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τωρα που το σκεφτομαι...μωρε Μελινακι...παντρεμενη γυναικα εσυ..δε λεειαστο..θα θυσιαστω μονη μου Click για ανάπτυξη... την πιάσανε και τα ηθικά της τώρα!!!Μην στεναχωριέσαι Μελίνα δώστης τον και θα σου βρώ καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:15 Η Μαρία Γάτσιου: #789 06-07-09 15:15 Μελίνα κάτι σε αστυνομικό δεν κατάφερα να σου βρω,βγήκαν σε άδειααλλά και αυτός πιστέυω κάπως θα σε κάνει να τον υπακούσεις έχει τον τρόπο του το παιδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Μαρία Γάτσιου: #790 06-07-09 15:16 Θέλω να διαβάσει κανείς το θέμα και να αναρωτιέται που είναι τα γατοκαλλιστεία οέο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #791 06-07-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: την πιάσανε και τα ηθικά της τώρα!!!Μην στεναχωριέσαι Μελίνα δώστης τον και θα σου βρώ καλυτερο Click για ανάπτυξη... ναι ναι...εκεινον με το...μινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #792 06-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θέλω να διαβάσει κανείς το θέμα και να αναρωτιέται που είναι τα γατοκαλλιστεία οέο;; Click για ανάπτυξη... ενιοτε το γυρναμε σε καλλιστεια "τροχονομων" εχει μηπως καμια αντιρρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #793 06-07-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι...εκεινον με το...μινι Click για ανάπτυξη... Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:25 Η staman2 έγραψε: #794 06-07-09 15:25 Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #795 06-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... ελα που δεν σου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #796 06-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... Μας πήραν χαμπάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Μαρία Γάτσιου: #797 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... δεν τον θυμάμαιάλλη πρέπει να τον έφερε αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Φένια '72: #798 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:38 Η Μαρία Γάτσιου: #799 06-07-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα... παρασύρουν και εμένα το αθώο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:40 Η Μαρία Γάτσιου: #800 06-07-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που έχω βάλει,φοράει μίνι,έχει 2 φουσκωτά πράγματα και μακρυά μαλλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαλε μου μωρο μου χειροπεδες και κανε με ο,τι θες Θα φερω και τη φιλη μου τη Μελινα μαζι Click για ανάπτυξη... Ααα εσύ ήθελες τροχονόμο..!!Αυτόν για άλλη τον έφερα,τώρα αν συμφωνεί να τον μοιραστείτε...εμένα δεν μου πέφτει λόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:56 Η Melini έγραψε: #785 06-07-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαλε μου μωρο μου χειροπεδες και κανε με ο,τι θες Θα φερω και τη φιλη μου τη Μελινα μαζι Click για ανάπτυξη... ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! Τώρα μιλάς Γιούλη, πώς θα τον μοιραστούμε; Κυρία ΜΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ τα μάλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Η Μαρία Γάτσιου: #786 06-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! Τώρα μιλάς Γιούλη, πώς θα τον μοιραστούμε; Κυρία ΜΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ τα μάλα Click για ανάπτυξη... δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #787 06-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! Τώρα μιλάς Γιούλη, πώς θα τον μοιραστούμε; Κυρία ΜΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ τα μάλα Click για ανάπτυξη... Τωρα που το σκεφτομαι...μωρε Μελινακι...παντρεμενη γυναικα εσυ..δε λεειαστο..θα θυσιαστω μονη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:09 Η Μαρία Γάτσιου: #788 06-07-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τωρα που το σκεφτομαι...μωρε Μελινακι...παντρεμενη γυναικα εσυ..δε λεειαστο..θα θυσιαστω μονη μου Click για ανάπτυξη... την πιάσανε και τα ηθικά της τώρα!!!Μην στεναχωριέσαι Μελίνα δώστης τον και θα σου βρώ καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:15 Η Μαρία Γάτσιου: #789 06-07-09 15:15 Μελίνα κάτι σε αστυνομικό δεν κατάφερα να σου βρω,βγήκαν σε άδειααλλά και αυτός πιστέυω κάπως θα σε κάνει να τον υπακούσεις έχει τον τρόπο του το παιδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Μαρία Γάτσιου: #790 06-07-09 15:16 Θέλω να διαβάσει κανείς το θέμα και να αναρωτιέται που είναι τα γατοκαλλιστεία οέο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #791 06-07-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: την πιάσανε και τα ηθικά της τώρα!!!Μην στεναχωριέσαι Μελίνα δώστης τον και θα σου βρώ καλυτερο Click για ανάπτυξη... ναι ναι...εκεινον με το...μινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #792 06-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θέλω να διαβάσει κανείς το θέμα και να αναρωτιέται που είναι τα γατοκαλλιστεία οέο;; Click για ανάπτυξη... ενιοτε το γυρναμε σε καλλιστεια "τροχονομων" εχει μηπως καμια αντιρρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #793 06-07-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι...εκεινον με το...μινι Click για ανάπτυξη... Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:25 Η staman2 έγραψε: #794 06-07-09 15:25 Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #795 06-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... ελα που δεν σου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #796 06-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... Μας πήραν χαμπάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Μαρία Γάτσιου: #797 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... δεν τον θυμάμαιάλλη πρέπει να τον έφερε αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Φένια '72: #798 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:38 Η Μαρία Γάτσιου: #799 06-07-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα... παρασύρουν και εμένα το αθώο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:40 Η Μαρία Γάτσιου: #800 06-07-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που έχω βάλει,φοράει μίνι,έχει 2 φουσκωτά πράγματα και μακρυά μαλλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαλε μου μωρο μου χειροπεδες και κανε με ο,τι θες Θα φερω και τη φιλη μου τη Μελινα μαζι Click για ανάπτυξη... ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! Τώρα μιλάς Γιούλη, πώς θα τον μοιραστούμε; Κυρία ΜΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ τα μάλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Η Μαρία Γάτσιου: #786 06-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! Τώρα μιλάς Γιούλη, πώς θα τον μοιραστούμε; Κυρία ΜΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ τα μάλα Click για ανάπτυξη... δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #787 06-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! Τώρα μιλάς Γιούλη, πώς θα τον μοιραστούμε; Κυρία ΜΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ τα μάλα Click για ανάπτυξη... Τωρα που το σκεφτομαι...μωρε Μελινακι...παντρεμενη γυναικα εσυ..δε λεειαστο..θα θυσιαστω μονη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:09 Η Μαρία Γάτσιου: #788 06-07-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τωρα που το σκεφτομαι...μωρε Μελινακι...παντρεμενη γυναικα εσυ..δε λεειαστο..θα θυσιαστω μονη μου Click για ανάπτυξη... την πιάσανε και τα ηθικά της τώρα!!!Μην στεναχωριέσαι Μελίνα δώστης τον και θα σου βρώ καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:15 Η Μαρία Γάτσιου: #789 06-07-09 15:15 Μελίνα κάτι σε αστυνομικό δεν κατάφερα να σου βρω,βγήκαν σε άδειααλλά και αυτός πιστέυω κάπως θα σε κάνει να τον υπακούσεις έχει τον τρόπο του το παιδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Μαρία Γάτσιου: #790 06-07-09 15:16 Θέλω να διαβάσει κανείς το θέμα και να αναρωτιέται που είναι τα γατοκαλλιστεία οέο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #791 06-07-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: την πιάσανε και τα ηθικά της τώρα!!!Μην στεναχωριέσαι Μελίνα δώστης τον και θα σου βρώ καλυτερο Click για ανάπτυξη... ναι ναι...εκεινον με το...μινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #792 06-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θέλω να διαβάσει κανείς το θέμα και να αναρωτιέται που είναι τα γατοκαλλιστεία οέο;; Click για ανάπτυξη... ενιοτε το γυρναμε σε καλλιστεια "τροχονομων" εχει μηπως καμια αντιρρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #793 06-07-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι...εκεινον με το...μινι Click για ανάπτυξη... Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:25 Η staman2 έγραψε: #794 06-07-09 15:25 Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #795 06-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... ελα που δεν σου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #796 06-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... Μας πήραν χαμπάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Μαρία Γάτσιου: #797 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... δεν τον θυμάμαιάλλη πρέπει να τον έφερε αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Φένια '72: #798 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:38 Η Μαρία Γάτσιου: #799 06-07-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα... παρασύρουν και εμένα το αθώο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:40 Η Μαρία Γάτσιου: #800 06-07-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που έχω βάλει,φοράει μίνι,έχει 2 φουσκωτά πράγματα και μακρυά μαλλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! Τώρα μιλάς Γιούλη, πώς θα τον μοιραστούμε; Κυρία ΜΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ τα μάλα Click για ανάπτυξη... δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #787 06-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! Τώρα μιλάς Γιούλη, πώς θα τον μοιραστούμε; Κυρία ΜΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ τα μάλα Click για ανάπτυξη... Τωρα που το σκεφτομαι...μωρε Μελινακι...παντρεμενη γυναικα εσυ..δε λεειαστο..θα θυσιαστω μονη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:09 Η Μαρία Γάτσιου: #788 06-07-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τωρα που το σκεφτομαι...μωρε Μελινακι...παντρεμενη γυναικα εσυ..δε λεειαστο..θα θυσιαστω μονη μου Click για ανάπτυξη... την πιάσανε και τα ηθικά της τώρα!!!Μην στεναχωριέσαι Μελίνα δώστης τον και θα σου βρώ καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:15 Η Μαρία Γάτσιου: #789 06-07-09 15:15 Μελίνα κάτι σε αστυνομικό δεν κατάφερα να σου βρω,βγήκαν σε άδειααλλά και αυτός πιστέυω κάπως θα σε κάνει να τον υπακούσεις έχει τον τρόπο του το παιδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Μαρία Γάτσιου: #790 06-07-09 15:16 Θέλω να διαβάσει κανείς το θέμα και να αναρωτιέται που είναι τα γατοκαλλιστεία οέο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #791 06-07-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: την πιάσανε και τα ηθικά της τώρα!!!Μην στεναχωριέσαι Μελίνα δώστης τον και θα σου βρώ καλυτερο Click για ανάπτυξη... ναι ναι...εκεινον με το...μινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #792 06-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θέλω να διαβάσει κανείς το θέμα και να αναρωτιέται που είναι τα γατοκαλλιστεία οέο;; Click για ανάπτυξη... ενιοτε το γυρναμε σε καλλιστεια "τροχονομων" εχει μηπως καμια αντιρρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #793 06-07-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι...εκεινον με το...μινι Click για ανάπτυξη... Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:25 Η staman2 έγραψε: #794 06-07-09 15:25 Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #795 06-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... ελα που δεν σου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #796 06-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... Μας πήραν χαμπάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Μαρία Γάτσιου: #797 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... δεν τον θυμάμαιάλλη πρέπει να τον έφερε αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Φένια '72: #798 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:38 Η Μαρία Γάτσιου: #799 06-07-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα... παρασύρουν και εμένα το αθώο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:40 Η Μαρία Γάτσιου: #800 06-07-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που έχω βάλει,φοράει μίνι,έχει 2 φουσκωτά πράγματα και μακρυά μαλλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! Τώρα μιλάς Γιούλη, πώς θα τον μοιραστούμε; Κυρία ΜΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ τα μάλα Click για ανάπτυξη... Τωρα που το σκεφτομαι...μωρε Μελινακι...παντρεμενη γυναικα εσυ..δε λεειαστο..θα θυσιαστω μονη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:09 Η Μαρία Γάτσιου: #788 06-07-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τωρα που το σκεφτομαι...μωρε Μελινακι...παντρεμενη γυναικα εσυ..δε λεειαστο..θα θυσιαστω μονη μου Click για ανάπτυξη... την πιάσανε και τα ηθικά της τώρα!!!Μην στεναχωριέσαι Μελίνα δώστης τον και θα σου βρώ καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:15 Η Μαρία Γάτσιου: #789 06-07-09 15:15 Μελίνα κάτι σε αστυνομικό δεν κατάφερα να σου βρω,βγήκαν σε άδειααλλά και αυτός πιστέυω κάπως θα σε κάνει να τον υπακούσεις έχει τον τρόπο του το παιδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Μαρία Γάτσιου: #790 06-07-09 15:16 Θέλω να διαβάσει κανείς το θέμα και να αναρωτιέται που είναι τα γατοκαλλιστεία οέο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #791 06-07-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: την πιάσανε και τα ηθικά της τώρα!!!Μην στεναχωριέσαι Μελίνα δώστης τον και θα σου βρώ καλυτερο Click για ανάπτυξη... ναι ναι...εκεινον με το...μινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #792 06-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θέλω να διαβάσει κανείς το θέμα και να αναρωτιέται που είναι τα γατοκαλλιστεία οέο;; Click για ανάπτυξη... ενιοτε το γυρναμε σε καλλιστεια "τροχονομων" εχει μηπως καμια αντιρρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #793 06-07-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι...εκεινον με το...μινι Click για ανάπτυξη... Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:25 Η staman2 έγραψε: #794 06-07-09 15:25 Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #795 06-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... ελα που δεν σου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #796 06-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... Μας πήραν χαμπάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Μαρία Γάτσιου: #797 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... δεν τον θυμάμαιάλλη πρέπει να τον έφερε αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Φένια '72: #798 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:38 Η Μαρία Γάτσιου: #799 06-07-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα... παρασύρουν και εμένα το αθώο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:40 Η Μαρία Γάτσιου: #800 06-07-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που έχω βάλει,φοράει μίνι,έχει 2 φουσκωτά πράγματα και μακρυά μαλλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τωρα που το σκεφτομαι...μωρε Μελινακι...παντρεμενη γυναικα εσυ..δε λεειαστο..θα θυσιαστω μονη μου Click για ανάπτυξη... την πιάσανε και τα ηθικά της τώρα!!!Μην στεναχωριέσαι Μελίνα δώστης τον και θα σου βρώ καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:15 Η Μαρία Γάτσιου: #789 06-07-09 15:15 Μελίνα κάτι σε αστυνομικό δεν κατάφερα να σου βρω,βγήκαν σε άδειααλλά και αυτός πιστέυω κάπως θα σε κάνει να τον υπακούσεις έχει τον τρόπο του το παιδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Μαρία Γάτσιου: #790 06-07-09 15:16 Θέλω να διαβάσει κανείς το θέμα και να αναρωτιέται που είναι τα γατοκαλλιστεία οέο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #791 06-07-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: την πιάσανε και τα ηθικά της τώρα!!!Μην στεναχωριέσαι Μελίνα δώστης τον και θα σου βρώ καλυτερο Click για ανάπτυξη... ναι ναι...εκεινον με το...μινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #792 06-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θέλω να διαβάσει κανείς το θέμα και να αναρωτιέται που είναι τα γατοκαλλιστεία οέο;; Click για ανάπτυξη... ενιοτε το γυρναμε σε καλλιστεια "τροχονομων" εχει μηπως καμια αντιρρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #793 06-07-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι...εκεινον με το...μινι Click για ανάπτυξη... Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:25 Η staman2 έγραψε: #794 06-07-09 15:25 Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #795 06-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... ελα που δεν σου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #796 06-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... Μας πήραν χαμπάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Μαρία Γάτσιου: #797 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... δεν τον θυμάμαιάλλη πρέπει να τον έφερε αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Φένια '72: #798 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:38 Η Μαρία Γάτσιου: #799 06-07-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα... παρασύρουν και εμένα το αθώο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:40 Η Μαρία Γάτσιου: #800 06-07-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που έχω βάλει,φοράει μίνι,έχει 2 φουσκωτά πράγματα και μακρυά μαλλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μελίνα κάτι σε αστυνομικό δεν κατάφερα να σου βρω,βγήκαν σε άδειααλλά και αυτός πιστέυω κάπως θα σε κάνει να τον υπακούσεις έχει τον τρόπο του το παιδί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Μαρία Γάτσιου: #790 06-07-09 15:16 Θέλω να διαβάσει κανείς το θέμα και να αναρωτιέται που είναι τα γατοκαλλιστεία οέο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #791 06-07-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: την πιάσανε και τα ηθικά της τώρα!!!Μην στεναχωριέσαι Μελίνα δώστης τον και θα σου βρώ καλυτερο Click για ανάπτυξη... ναι ναι...εκεινον με το...μινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #792 06-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θέλω να διαβάσει κανείς το θέμα και να αναρωτιέται που είναι τα γατοκαλλιστεία οέο;; Click για ανάπτυξη... ενιοτε το γυρναμε σε καλλιστεια "τροχονομων" εχει μηπως καμια αντιρρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #793 06-07-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι...εκεινον με το...μινι Click για ανάπτυξη... Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:25 Η staman2 έγραψε: #794 06-07-09 15:25 Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #795 06-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... ελα που δεν σου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #796 06-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... Μας πήραν χαμπάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Μαρία Γάτσιου: #797 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... δεν τον θυμάμαιάλλη πρέπει να τον έφερε αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Φένια '72: #798 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:38 Η Μαρία Γάτσιου: #799 06-07-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα... παρασύρουν και εμένα το αθώο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:40 Η Μαρία Γάτσιου: #800 06-07-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που έχω βάλει,φοράει μίνι,έχει 2 φουσκωτά πράγματα και μακρυά μαλλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλω να διαβάσει κανείς το θέμα και να αναρωτιέται που είναι τα γατοκαλλιστεία οέο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #791 06-07-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: την πιάσανε και τα ηθικά της τώρα!!!Μην στεναχωριέσαι Μελίνα δώστης τον και θα σου βρώ καλυτερο Click για ανάπτυξη... ναι ναι...εκεινον με το...μινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #792 06-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θέλω να διαβάσει κανείς το θέμα και να αναρωτιέται που είναι τα γατοκαλλιστεία οέο;; Click για ανάπτυξη... ενιοτε το γυρναμε σε καλλιστεια "τροχονομων" εχει μηπως καμια αντιρρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #793 06-07-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι...εκεινον με το...μινι Click για ανάπτυξη... Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:25 Η staman2 έγραψε: #794 06-07-09 15:25 Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #795 06-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... ελα που δεν σου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #796 06-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... Μας πήραν χαμπάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Μαρία Γάτσιου: #797 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... δεν τον θυμάμαιάλλη πρέπει να τον έφερε αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Φένια '72: #798 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:38 Η Μαρία Γάτσιου: #799 06-07-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα... παρασύρουν και εμένα το αθώο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:40 Η Μαρία Γάτσιου: #800 06-07-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που έχω βάλει,φοράει μίνι,έχει 2 φουσκωτά πράγματα και μακρυά μαλλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: την πιάσανε και τα ηθικά της τώρα!!!Μην στεναχωριέσαι Μελίνα δώστης τον και θα σου βρώ καλυτερο Click για ανάπτυξη... ναι ναι...εκεινον με το...μινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #792 06-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θέλω να διαβάσει κανείς το θέμα και να αναρωτιέται που είναι τα γατοκαλλιστεία οέο;; Click για ανάπτυξη... ενιοτε το γυρναμε σε καλλιστεια "τροχονομων" εχει μηπως καμια αντιρρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #793 06-07-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι...εκεινον με το...μινι Click για ανάπτυξη... Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:25 Η staman2 έγραψε: #794 06-07-09 15:25 Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #795 06-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... ελα που δεν σου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #796 06-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... Μας πήραν χαμπάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Μαρία Γάτσιου: #797 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... δεν τον θυμάμαιάλλη πρέπει να τον έφερε αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Φένια '72: #798 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:38 Η Μαρία Γάτσιου: #799 06-07-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα... παρασύρουν και εμένα το αθώο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:40 Η Μαρία Γάτσιου: #800 06-07-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που έχω βάλει,φοράει μίνι,έχει 2 φουσκωτά πράγματα και μακρυά μαλλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θέλω να διαβάσει κανείς το θέμα και να αναρωτιέται που είναι τα γατοκαλλιστεία οέο;; Click για ανάπτυξη... ενιοτε το γυρναμε σε καλλιστεια "τροχονομων" εχει μηπως καμια αντιρρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #793 06-07-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι...εκεινον με το...μινι Click για ανάπτυξη... Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:25 Η staman2 έγραψε: #794 06-07-09 15:25 Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #795 06-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... ελα που δεν σου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #796 06-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... Μας πήραν χαμπάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Μαρία Γάτσιου: #797 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... δεν τον θυμάμαιάλλη πρέπει να τον έφερε αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Φένια '72: #798 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:38 Η Μαρία Γάτσιου: #799 06-07-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα... παρασύρουν και εμένα το αθώο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:40 Η Μαρία Γάτσιου: #800 06-07-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που έχω βάλει,φοράει μίνι,έχει 2 φουσκωτά πράγματα και μακρυά μαλλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι...εκεινον με το...μινι Click για ανάπτυξη... Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:25 Η staman2 έγραψε: #794 06-07-09 15:25 Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #795 06-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... ελα που δεν σου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #796 06-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... Μας πήραν χαμπάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Μαρία Γάτσιου: #797 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... δεν τον θυμάμαιάλλη πρέπει να τον έφερε αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Φένια '72: #798 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:38 Η Μαρία Γάτσιου: #799 06-07-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα... παρασύρουν και εμένα το αθώο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:40 Η Μαρία Γάτσιου: #800 06-07-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που έχω βάλει,φοράει μίνι,έχει 2 φουσκωτά πράγματα και μακρυά μαλλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #795 06-07-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... ελα που δεν σου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #796 06-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... Μας πήραν χαμπάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Μαρία Γάτσιου: #797 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... δεν τον θυμάμαιάλλη πρέπει να τον έφερε αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Φένια '72: #798 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:38 Η Μαρία Γάτσιου: #799 06-07-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα... παρασύρουν και εμένα το αθώο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:40 Η Μαρία Γάτσιου: #800 06-07-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που έχω βάλει,φοράει μίνι,έχει 2 φουσκωτά πράγματα και μακρυά μαλλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... ελα που δεν σου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #796 06-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... Μας πήραν χαμπάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Μαρία Γάτσιου: #797 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... δεν τον θυμάμαιάλλη πρέπει να τον έφερε αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Φένια '72: #798 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:38 Η Μαρία Γάτσιου: #799 06-07-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα... παρασύρουν και εμένα το αθώο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:40 Η Μαρία Γάτσιου: #800 06-07-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που έχω βάλει,φοράει μίνι,έχει 2 φουσκωτά πράγματα και μακρυά μαλλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε Click για ανάπτυξη... Μας πήραν χαμπάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Μαρία Γάτσιου: #797 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... δεν τον θυμάμαιάλλη πρέπει να τον έφερε αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Φένια '72: #798 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:38 Η Μαρία Γάτσιου: #799 06-07-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα... παρασύρουν και εμένα το αθώο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:40 Η Μαρία Γάτσιου: #800 06-07-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που έχω βάλει,φοράει μίνι,έχει 2 φουσκωτά πράγματα και μακρυά μαλλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... δεν τον θυμάμαιάλλη πρέπει να τον έφερε αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:35 Η Φένια '72: #798 06-07-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:38 Η Μαρία Γάτσιου: #799 06-07-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα... παρασύρουν και εμένα το αθώο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:40 Η Μαρία Γάτσιου: #800 06-07-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που έχω βάλει,φοράει μίνι,έχει 2 φουσκωτά πράγματα και μακρυά μαλλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;; Click για ανάπτυξη... Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:38 Η Μαρία Γάτσιου: #799 06-07-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα... παρασύρουν και εμένα το αθώο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:40 Η Μαρία Γάτσιου: #800 06-07-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που έχω βάλει,φοράει μίνι,έχει 2 φουσκωτά πράγματα και μακρυά μαλλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ε μα...κι εσυ! Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι; Η γυνή ήτο ή trans.. Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα Μπουρλώωωωτοοοοοο! Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα... παρασύρουν και εμένα το αθώο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:40 Η Μαρία Γάτσιου: #800 06-07-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που έχω βάλει,φοράει μίνι,έχει 2 φουσκωτά πράγματα και μακρυά μαλλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του...α ναι...και μακρυα μαλλια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που έχω βάλει,φοράει μίνι,έχει 2 φουσκωτά πράγματα και μακρυά μαλλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.