ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν με εμπνεει παιδι μου να πειθαρχησω, τι να κανω?Μαρή, αυτός είναι ο σεβασμός σου στο Οργανο της Τάξης;;![]()
θελω εναν να με εμπνεει να του κατσω πιο ευκολα
...καθοτι ειμαι πολυ δυσκολο και ατιθασο θηλυκο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
το κατιτίς μας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
βαλε μου μωρο μου χειροπεδες και κανε με ο,τι θεςΈχουμε και για την κυρα Μελίνατο κατιτίς μας...
![]()

Θα φερω και τη φιλη μου τη Μελινα μαζι

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
βαλε μου μωρο μου χειροπεδες και κανε με ο,τι θες
Θα φερω και τη φιλη μου τη Μελινα μαζι![]()
Ααα εσύ ήθελες τροχονόμο..!!Αυτόν για άλλη τον έφερα,τώρα αν συμφωνεί να τον μοιραστείτε...εμένα δεν μου πέφτει λόγος

Melini
Διάσημο μέλος
βαλε μου μωρο μου χειροπεδες και κανε με ο,τι θες
Θα φερω και τη φιλη μου τη Μελινα μαζι![]()
ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!

Τώρα μιλάς

Γιούλη, πώς θα τον μοιραστούμε;

Κυρία ΜΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ τα μάλα

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!
Τώρα μιλάς
Κυρία ΜΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ τα μάλα![]()

δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τωρα που το σκεφτομαι...μωρε Μελινακι...παντρεμενη γυναικα εσυ..δε λεειΕΡΧΟΜΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!
Τώρα μιλάς
Κυρία ΜΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ τα μάλα![]()

αστο..θα θυσιαστω μονη μου

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Τωρα που το σκεφτομαι...μωρε Μελινακι...παντρεμενη γυναικα εσυ..δε λεειαστο..θα θυσιαστω μονη μου
![]()

την πιάσανε και τα ηθικά της τώρα!!!Μην στεναχωριέσαι Μελίνα δώστης τον και θα σου βρώ καλυτερο

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
αλλά και αυτός πιστέυω κάπως θα σε κάνει να τον υπακούσεις 
έχει τον τρόπο του το παιδί

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι ναι...εκεινον με το...μινιτην πιάσανε και τα ηθικά της τώρα!!!Μην στεναχωριέσαι Μελίνα δώστης τον και θα σου βρώ καλυτερο
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ενιοτε το γυρναμε σε καλλιστεια "τροχονομων"Θέλω να διαβάσει κανείς το θέμα και να αναρωτιέται που είναι τα γατοκαλλιστεία οέο;;![]()

εχει μηπως καμια αντιρρηση?

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;ναι ναι...εκεινον με το...μινι![]()

και δεν με ειδοποιείτε;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;;
ναι...
με μινι και 2 φουσκωτα πραγματα στο υψος του στηθους του
...α ναι...και μακρυα μαλλια

ελα που δεν σου αρεσειNτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Μας πήραν χαμπάρι...Nτροπή και αίσχος!!! Απο γατοκαλλιστεία κοντεύουν να μεταμορφωθουν σε ανθρωποκαλλιστεία και μάλιστα μανουλίων.... Ντροπή και όνειδος!!! Για να σοβαρευόμαστε![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
δεν τον θυμάμαιναι...
![]()
άλλη πρέπει να τον έφερε αυτόν
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιο μίνι καλέ;;Φέρνετε εδώ άνδρες όταν λείπω;;και δεν με ειδοποιείτε;;
Ε μα...κι εσυ!
Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι;
Η γυνή ήτο ή trans..
Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα
Μπουρλώωωωτοοοοοο!
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
πες τα πες τα...Ε μα...κι εσυ!
Τι σοι άντρας θα ήτο παιδι μου με μίνι;; Το φαντάζεσαι;
Η γυνή ήτο ή trans..
Εδώ μέσα γίνονται ...... Σόδομα και γόμορααααααααα
Μπουρλώωωωτοοοοοο!
παρασύρουν και εμένα το αθώο πλάσμα

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Αυτό είναι το μόνο που έχω βάλει,φοράει μίνι,έχει 2 φουσκωτά πράγματα και μακρυά μαλλιάναι...
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool