staman2
Περιβόητο μέλος
Ναιιιιιιιιιιιιιι ειναι και κούκλος και ο Yuri και ο Φοιβούλης.ε κρίμα ήταν τέτοιος υπναράς σαν τον Υuri να μείνει απ'εξωέχει κλέψει καρδιές
![]()
Και του πάει και το καλάθι του του Φοίβου!!!!!!!!!!! Μιλάμε πολύ γκο$#$%νος!!!!!!!!!!

Και επίσης, αν υπήρχε και η κατηγορία "μαμάκια" σ΄αυτον τον γύρο,
ο Yuri θα έβγαινε φαβορί το αγόρι μας. Είναι 5 μηνών άντρας και θηλάζει ακόμα τη μαμα του!!!!!

Και καλά κάνεις!!!
χαζοπεριφανευομαι κι εγω!!!!ευχαριστω πολυυυυ!!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εκτος απο τις υπαρχουσες, προτεινω:Για λεγε,για λεγε![]()
Μr. / Miss χαμουρητο

Mr / Miss Πορνοσταρ

Μr. Χαλβας
(Miss δεν εχει γιατι οι γυναικες δεν ειναι ποτε χαλβαδες)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Ναιιι ναι μ΄αρέσουν αυτές οι κατηγορίες.εκτος απο τις υπαρχουσες, προτεινω:
Μr. / Miss χαμουρητο
Mr / Miss Πορνοσταρ
Μr. Χαλβας(Miss δεν εχει γιατι οι γυναικες δεν ειναι ποτε χαλβαδες)
![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
εκτος απο τις υπαρχουσες, προτεινω:
Μr. / Miss χαμουρητο
Mr / Miss Πορνοσταρ
Μr. Χαλβας(Miss δεν εχει γιατι οι γυναικες δεν ειναι ποτε χαλβαδες)
![]()

πολύ ωραίες!Κατοχυρώνονται..
να προσθέσω για τα αγοράκια το mister Playboy
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Όχι από την αρχή καλέ...έχουν ψηφίσει τόσα άτομαΚαλημέρα κι απο εμένα!!!
Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε?![]()
απλά να ψηφίσει για mister υπναρά όποιος δεν έχει ψηφίσει,oι πιο πολλοί δεν είχαν πάρει είδηδη τι έγινε και συνέχιζαν να ψηφίζουν και για mister υπναρά κανονικά
οπότε δεν υπάρχει θέμα,έχουμε νικητή
(αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι το βράδυ που δεν νομίζω γιατί οι περισσότεροι ψήφισαν)
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
τι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα
(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...
)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τελειος ο Playboy βαλτον στην θεση του Πορνοσταρ καλυτεραπολύ ωραίες!Κατοχυρώνονται..
να προσθέσω για τα αγοράκια το mister Playboy
![]()

και που το ξερεις οτι δεν εχει ξυπνησει καλε??? τι περιμενεις να κανει δηλαδη?Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα
![]()
Melini
Διάσημο μέλος
Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα
![]()
Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου
και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καμια φορα οταν αργουν να στειρωθουν εχουν ορμες και ψεκαζουν, τους μενει το κουσουρι και μετα τη στειρωση...Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σουκαι χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς...
![]()

Melini
Διάσημο μέλος
καμια φορα οταν αργουν να στειρωθουν εχουν ορμες και ψεκαζουν, τους μενει το κουσουρι και μετα τη στειρωση...![]()
Λές;
Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off 
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
To έχω ήδη πάρει απόφαση και ειδικά στο αρσενικό είναι και πιο εύκολη απόφαση δεν είναι τόσο πολύπλοκη διαδικασία.Η κτηνίατρος είναι και η μητέρα του Φίλιππου οπότε νιώθω πιο σίγουρη.Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σουκαι χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς...
![]()
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
οκ playboy λοιπόντελειος ο Playboy βαλτον στην θεση του Πορνοσταρ καλυτερα
και που το ξερεις οτι δεν εχει ξυπνησει καλε??? τι περιμενεις να κανει δηλαδη?

Δεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένο

Πάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει 
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Μην με τρομάζετε,δεν το ήξερα αυτόΛές;Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off
)

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
το βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές

Melini
Διάσημο μέλος
Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές
![]()
Ουπς,
Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... 
Τρέχωωωωωωωωω
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
άντε καλέ τι περιμένεις;;Ουπς,Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα...
Τρέχωωωωωωωωω

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτο δεν το ξερωΛές;Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off
)

για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος...οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένο
Πάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει
![]()
δεν γκαριζει
ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηγια να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος...
δεν γκαριζειετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει?
Σε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλή
και εκεί δεν έχει γάτες
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εχει σημασια να μου πεις αν φωναζει καμια φορα με χαρακτηριστικη βαρια φωνη...ακομα κι αν δεν καλει ακομα...επειδη εχει περσικο στο αιμα του, ειναι απολυτα φυσιολογικο, γιατι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικαΗ μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλή
και εκεί δεν έχει γάτες
![]()

μια χαρα ειναι ο λευκος σου μαγος
φερτον μια μερα σπιτι να τον τεσταρουμε...
Melini
Διάσημο μέλος
άντε καλέ τι περιμένεις;;![]()
Να μου τάξει κοκό η Γιούλη

(Πλάκα κάνω, ψήφισα)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool