Γατοκαλλιστεία

ε κρίμα ήταν τέτοιος υπναράς σαν τον Υuri να μείνει απ'εξω:)έχει κλέψει καρδιές:up:
Ναιιιιιιιιιιιιιι ειναι και κούκλος και ο Yuri και ο Φοιβούλης.:up: Και του πάει και το καλάθι του του Φοίβου!!!!!!!!!!! Μιλάμε πολύ γκο$#$%νος!!!!!!!!!!:up::up:
Και επίσης, αν υπήρχε και η κατηγορία "μαμάκια" σ΄αυτον τον γύρο, :lol:ο Yuri θα έβγαινε φαβορί το αγόρι μας. Είναι 5 μηνών άντρας και θηλάζει ακόμα τη μαμα του!!!!!:lol::lol::lol:
:):D:):D
χαζοπεριφανευομαι κι εγω!!!!ευχαριστω πολυυυυ!!!!:P:P
Και καλά κάνεις!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για λεγε,για λεγε:hmm:
εκτος απο τις υπαρχουσες, προτεινω:

Μr. / Miss χαμουρητο:P
Mr / Miss Πορνοσταρ :redface:
Μr. Χαλβας:P (Miss δεν εχει γιατι οι γυναικες δεν ειναι ποτε χαλβαδες):lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναιιι ναι μ΄αρέσουν αυτές οι κατηγορίες.:up:

:lol::lol:πολύ ωραίες!Κατοχυρώνονται..:up:να προσθέσω για τα αγοράκια το mister Playboy;)

Καλημέρα κι απο εμένα!!!
Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε?
:hmm:
Όχι από την αρχή καλέ...έχουν ψηφίσει τόσα άτομα:)απλά να ψηφίσει για mister υπναρά όποιος δεν έχει ψηφίσει,oι πιο πολλοί δεν είχαν πάρει είδηδη τι έγινε και συνέχιζαν να ψηφίζουν και για mister υπναρά κανονικά;)οπότε δεν υπάρχει θέμα,έχουμε νικητή:D(αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι το βράδυ που δεν νομίζω γιατί οι περισσότεροι ψήφισαν):/:

Να πω το παράπονό μου η μάνα:Pτι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα:blink:(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...:lol::lol:)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του;:rolleyes::P:P

:lol::lol:πολύ ωραίες!Κατοχυρώνονται..:up:να προσθέσω για τα αγοράκια το mister Playboy;)
τελειος ο Playboy βαλτον στην θεση του Πορνοσταρ καλυτερα:hmm:
Να πω το παράπονό μου η μάνα:Pτι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα:blink:(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...:lol::lol:)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του;:rolleyes::P:P
και που το ξερεις οτι δεν εχει ξυπνησει καλε??? τι περιμενεις να κανει δηλαδη?

Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου ;) και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... :(

Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου ;) και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... :(
καμια φορα οταν αργουν να στειρωθουν εχουν ορμες και ψεκαζουν, τους μενει το κουσουρι και μετα τη στειρωση...:/:

καμια φορα οταν αργουν να στειρωθουν εχουν ορμες και ψεκαζουν, τους μενει το κουσουρι και μετα τη στειρωση...:/:

Λές; :hmm: Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off :lol::lol:)

To έχω ήδη πάρει απόφαση και ειδικά στο αρσενικό είναι και πιο εύκολη απόφαση δεν είναι τόσο πολύπλοκη διαδικασία.Η κτηνίατρος είναι και η μητέρα του Φίλιππου οπότε νιώθω πιο σίγουρη.

τελειος ο Playboy βαλτον στην θεση του Πορνοσταρ καλυτερα:hmm:

και που το ξερεις οτι δεν εχει ξυπνησει καλε??? τι περιμενεις να κανει δηλαδη?
οκ playboy λοιπόν:lol::lol:Δεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένο:lol::lol::lol::redface:Πάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει :confused:

Λές; :hmm: Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off :lol::lol:)
Μην με τρομάζετε,δεν το ήξερα αυτό:blink:

Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέμα;)το βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές:up::up:

Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέμα;)το βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές:up::up:

Ουπς, :blink: Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... :redface:
Τρέχωωωωωωωωω

Ουπς, :blink: Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... :redface:
Τρέχωωωωωωωωω
άντε καλέ τι περιμένεις;;:lol::lol:

αυτο δεν το ξερω:hmm:
οκ playboy λοιπόν:lol::lol:Δεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένο:lol::lol::lol::redface:Πάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει :confused:
για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος...
δεν γκαριζει:P ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει?

για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος...
δεν γκαριζει:P ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει?
Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθηση;)Σε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλή:/:και εκεί δεν έχει γάτες:hmm:

Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθηση;)Σε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλή:/:και εκεί δεν έχει γάτες:hmm:
εχει σημασια να μου πεις αν φωναζει καμια φορα με χαρακτηριστικη βαρια φωνη...ακομα κι αν δεν καλει ακομα...επειδη εχει περσικο στο αιμα του, ειναι απολυτα φυσιολογικο, γιατι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικα:)
μια χαρα ειναι ο λευκος σου μαγος :rolleyes:φερτον μια μερα σπιτι να τον τεσταρουμε...:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back