staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:28 Η staman2 έγραψε: #821 07-07-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε κρίμα ήταν τέτοιος υπναράς σαν τον Υuri να μείνει απ'εξωέχει κλέψει καρδιές Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι ειναι και κούκλος και ο Yuri και ο Φοιβούλης. Και του πάει και το καλάθι του του Φοίβου!!!!!!!!!!! Μιλάμε πολύ γκο$#$%νος!!!!!!!!!! Και επίσης, αν υπήρχε και η κατηγορία "μαμάκια" σ΄αυτον τον γύρο, ο Yuri θα έβγαινε φαβορί το αγόρι μας. Είναι 5 μηνών άντρας και θηλάζει ακόμα τη μαμα του!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: χαζοπεριφανευομαι κι εγω!!!!ευχαριστω πολυυυυ!!!! Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #822 07-07-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για λεγε,για λεγε Click για ανάπτυξη... εκτος απο τις υπαρχουσες, προτεινω: Μr. / Miss χαμουρητο Mr / Miss Πορνοσταρ Μr. Χαλβας (Miss δεν εχει γιατι οι γυναικες δεν ειναι ποτε χαλβαδες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:49 Η staman2 έγραψε: #823 07-07-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εκτος απο τις υπαρχουσες, προτεινω: Μr. / Miss χαμουρητο Mr / Miss Πορνοσταρ Μr. Χαλβας (Miss δεν εχει γιατι οι γυναικες δεν ειναι ποτε χαλβαδες) Click για ανάπτυξη... Ναιιι ναι μ΄αρέσουν αυτές οι κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:54 Η Μαρία Γάτσιου: #824 07-07-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εκτος απο τις υπαρχουσες, προτεινω: Μr. / Miss χαμουρητο Mr / Miss Πορνοσταρ Μr. Χαλβας (Miss δεν εχει γιατι οι γυναικες δεν ειναι ποτε χαλβαδες) Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες!Κατοχυρώνονται..να προσθέσω για τα αγοράκια το mister Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:18 Η Μαρία Γάτσιου: #825 07-07-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Όχι από την αρχή καλέ...έχουν ψηφίσει τόσα άτομααπλά να ψηφίσει για mister υπναρά όποιος δεν έχει ψηφίσει,oι πιο πολλοί δεν είχαν πάρει είδηδη τι έγινε και συνέχιζαν να ψηφίζουν και για mister υπναρά κανονικάοπότε δεν υπάρχει θέμα,έχουμε νικητή(αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι το βράδυ που δεν νομίζω γιατί οι περισσότεροι ψήφισαν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η Μαρία Γάτσιου: #826 07-07-09 12:25 Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #827 07-07-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: πολύ ωραίες!Κατοχυρώνονται..να προσθέσω για τα αγοράκια το mister Playboy Click για ανάπτυξη... τελειος ο Playboy βαλτον στην θεση του Πορνοσταρ καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του; Click για ανάπτυξη... και που το ξερεις οτι δεν εχει ξυπνησει καλε??? τι περιμενεις να κανει δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η Melini έγραψε: #828 07-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του; Click για ανάπτυξη... Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #829 07-07-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Click για ανάπτυξη... καμια φορα οταν αργουν να στειρωθουν εχουν ορμες και ψεκαζουν, τους μενει το κουσουρι και μετα τη στειρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:51 Η Melini έγραψε: #830 07-07-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φορα οταν αργουν να στειρωθουν εχουν ορμες και ψεκαζουν, τους μενει το κουσουρι και μετα τη στειρωση... Click για ανάπτυξη... Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:55 Η Μαρία Γάτσιου: #831 07-07-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Click για ανάπτυξη... To έχω ήδη πάρει απόφαση και ειδικά στο αρσενικό είναι και πιο εύκολη απόφαση δεν είναι τόσο πολύπλοκη διαδικασία.Η κτηνίατρος είναι και η μητέρα του Φίλιππου οπότε νιώθω πιο σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η Μαρία Γάτσιου: #832 07-07-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελειος ο Playboy βαλτον στην θεση του Πορνοσταρ καλυτερα και που το ξερεις οτι δεν εχει ξυπνησει καλε??? τι περιμενεις να κανει δηλαδη? Click για ανάπτυξη... οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:00 Η Μαρία Γάτσιου: #833 07-07-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... Μην με τρομάζετε,δεν το ήξερα αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η Μαρία Γάτσιου: #834 07-07-09 13:07 Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:08 Η Melini έγραψε: #835 07-07-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Click για ανάπτυξη... Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Η Μαρία Γάτσιου: #836 07-07-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... άντε καλέ τι περιμένεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #837 07-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... αυτο δεν το ξερω Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Click για ανάπτυξη... για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η Μαρία Γάτσιου: #838 07-07-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Click για ανάπτυξη... Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #839 07-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Click για ανάπτυξη... εχει σημασια να μου πεις αν φωναζει καμια φορα με χαρακτηριστικη βαρια φωνη...ακομα κι αν δεν καλει ακομα...επειδη εχει περσικο στο αιμα του, ειναι απολυτα φυσιολογικο, γιατι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικα μια χαρα ειναι ο λευκος σου μαγος φερτον μια μερα σπιτι να τον τεσταρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:32 Η Melini έγραψε: #840 07-07-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: άντε καλέ τι περιμένεις;; Click για ανάπτυξη... Να μου τάξει κοκό η Γιούλη (Πλάκα κάνω, ψήφισα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε κρίμα ήταν τέτοιος υπναράς σαν τον Υuri να μείνει απ'εξωέχει κλέψει καρδιές Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι ειναι και κούκλος και ο Yuri και ο Φοιβούλης. Και του πάει και το καλάθι του του Φοίβου!!!!!!!!!!! Μιλάμε πολύ γκο$#$%νος!!!!!!!!!! Και επίσης, αν υπήρχε και η κατηγορία "μαμάκια" σ΄αυτον τον γύρο, ο Yuri θα έβγαινε φαβορί το αγόρι μας. Είναι 5 μηνών άντρας και θηλάζει ακόμα τη μαμα του!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: χαζοπεριφανευομαι κι εγω!!!!ευχαριστω πολυυυυ!!!! Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #822 07-07-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για λεγε,για λεγε Click για ανάπτυξη... εκτος απο τις υπαρχουσες, προτεινω: Μr. / Miss χαμουρητο Mr / Miss Πορνοσταρ Μr. Χαλβας (Miss δεν εχει γιατι οι γυναικες δεν ειναι ποτε χαλβαδες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:49 Η staman2 έγραψε: #823 07-07-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εκτος απο τις υπαρχουσες, προτεινω: Μr. / Miss χαμουρητο Mr / Miss Πορνοσταρ Μr. Χαλβας (Miss δεν εχει γιατι οι γυναικες δεν ειναι ποτε χαλβαδες) Click για ανάπτυξη... Ναιιι ναι μ΄αρέσουν αυτές οι κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:54 Η Μαρία Γάτσιου: #824 07-07-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εκτος απο τις υπαρχουσες, προτεινω: Μr. / Miss χαμουρητο Mr / Miss Πορνοσταρ Μr. Χαλβας (Miss δεν εχει γιατι οι γυναικες δεν ειναι ποτε χαλβαδες) Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες!Κατοχυρώνονται..να προσθέσω για τα αγοράκια το mister Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:18 Η Μαρία Γάτσιου: #825 07-07-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Όχι από την αρχή καλέ...έχουν ψηφίσει τόσα άτομααπλά να ψηφίσει για mister υπναρά όποιος δεν έχει ψηφίσει,oι πιο πολλοί δεν είχαν πάρει είδηδη τι έγινε και συνέχιζαν να ψηφίζουν και για mister υπναρά κανονικάοπότε δεν υπάρχει θέμα,έχουμε νικητή(αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι το βράδυ που δεν νομίζω γιατί οι περισσότεροι ψήφισαν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η Μαρία Γάτσιου: #826 07-07-09 12:25 Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #827 07-07-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: πολύ ωραίες!Κατοχυρώνονται..να προσθέσω για τα αγοράκια το mister Playboy Click για ανάπτυξη... τελειος ο Playboy βαλτον στην θεση του Πορνοσταρ καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του; Click για ανάπτυξη... και που το ξερεις οτι δεν εχει ξυπνησει καλε??? τι περιμενεις να κανει δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η Melini έγραψε: #828 07-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του; Click για ανάπτυξη... Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #829 07-07-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Click για ανάπτυξη... καμια φορα οταν αργουν να στειρωθουν εχουν ορμες και ψεκαζουν, τους μενει το κουσουρι και μετα τη στειρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:51 Η Melini έγραψε: #830 07-07-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φορα οταν αργουν να στειρωθουν εχουν ορμες και ψεκαζουν, τους μενει το κουσουρι και μετα τη στειρωση... Click για ανάπτυξη... Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:55 Η Μαρία Γάτσιου: #831 07-07-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Click για ανάπτυξη... To έχω ήδη πάρει απόφαση και ειδικά στο αρσενικό είναι και πιο εύκολη απόφαση δεν είναι τόσο πολύπλοκη διαδικασία.Η κτηνίατρος είναι και η μητέρα του Φίλιππου οπότε νιώθω πιο σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η Μαρία Γάτσιου: #832 07-07-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελειος ο Playboy βαλτον στην θεση του Πορνοσταρ καλυτερα και που το ξερεις οτι δεν εχει ξυπνησει καλε??? τι περιμενεις να κανει δηλαδη? Click για ανάπτυξη... οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:00 Η Μαρία Γάτσιου: #833 07-07-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... Μην με τρομάζετε,δεν το ήξερα αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η Μαρία Γάτσιου: #834 07-07-09 13:07 Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:08 Η Melini έγραψε: #835 07-07-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Click για ανάπτυξη... Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Η Μαρία Γάτσιου: #836 07-07-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... άντε καλέ τι περιμένεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #837 07-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... αυτο δεν το ξερω Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Click για ανάπτυξη... για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η Μαρία Γάτσιου: #838 07-07-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Click για ανάπτυξη... Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #839 07-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Click για ανάπτυξη... εχει σημασια να μου πεις αν φωναζει καμια φορα με χαρακτηριστικη βαρια φωνη...ακομα κι αν δεν καλει ακομα...επειδη εχει περσικο στο αιμα του, ειναι απολυτα φυσιολογικο, γιατι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικα μια χαρα ειναι ο λευκος σου μαγος φερτον μια μερα σπιτι να τον τεσταρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:32 Η Melini έγραψε: #840 07-07-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: άντε καλέ τι περιμένεις;; Click για ανάπτυξη... Να μου τάξει κοκό η Γιούλη (Πλάκα κάνω, ψήφισα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για λεγε,για λεγε Click για ανάπτυξη... εκτος απο τις υπαρχουσες, προτεινω: Μr. / Miss χαμουρητο Mr / Miss Πορνοσταρ Μr. Χαλβας (Miss δεν εχει γιατι οι γυναικες δεν ειναι ποτε χαλβαδες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:49 Η staman2 έγραψε: #823 07-07-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εκτος απο τις υπαρχουσες, προτεινω: Μr. / Miss χαμουρητο Mr / Miss Πορνοσταρ Μr. Χαλβας (Miss δεν εχει γιατι οι γυναικες δεν ειναι ποτε χαλβαδες) Click για ανάπτυξη... Ναιιι ναι μ΄αρέσουν αυτές οι κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:54 Η Μαρία Γάτσιου: #824 07-07-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εκτος απο τις υπαρχουσες, προτεινω: Μr. / Miss χαμουρητο Mr / Miss Πορνοσταρ Μr. Χαλβας (Miss δεν εχει γιατι οι γυναικες δεν ειναι ποτε χαλβαδες) Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες!Κατοχυρώνονται..να προσθέσω για τα αγοράκια το mister Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:18 Η Μαρία Γάτσιου: #825 07-07-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Όχι από την αρχή καλέ...έχουν ψηφίσει τόσα άτομααπλά να ψηφίσει για mister υπναρά όποιος δεν έχει ψηφίσει,oι πιο πολλοί δεν είχαν πάρει είδηδη τι έγινε και συνέχιζαν να ψηφίζουν και για mister υπναρά κανονικάοπότε δεν υπάρχει θέμα,έχουμε νικητή(αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι το βράδυ που δεν νομίζω γιατί οι περισσότεροι ψήφισαν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η Μαρία Γάτσιου: #826 07-07-09 12:25 Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #827 07-07-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: πολύ ωραίες!Κατοχυρώνονται..να προσθέσω για τα αγοράκια το mister Playboy Click για ανάπτυξη... τελειος ο Playboy βαλτον στην θεση του Πορνοσταρ καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του; Click για ανάπτυξη... και που το ξερεις οτι δεν εχει ξυπνησει καλε??? τι περιμενεις να κανει δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η Melini έγραψε: #828 07-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του; Click για ανάπτυξη... Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #829 07-07-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Click για ανάπτυξη... καμια φορα οταν αργουν να στειρωθουν εχουν ορμες και ψεκαζουν, τους μενει το κουσουρι και μετα τη στειρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:51 Η Melini έγραψε: #830 07-07-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φορα οταν αργουν να στειρωθουν εχουν ορμες και ψεκαζουν, τους μενει το κουσουρι και μετα τη στειρωση... Click για ανάπτυξη... Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:55 Η Μαρία Γάτσιου: #831 07-07-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Click για ανάπτυξη... To έχω ήδη πάρει απόφαση και ειδικά στο αρσενικό είναι και πιο εύκολη απόφαση δεν είναι τόσο πολύπλοκη διαδικασία.Η κτηνίατρος είναι και η μητέρα του Φίλιππου οπότε νιώθω πιο σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η Μαρία Γάτσιου: #832 07-07-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελειος ο Playboy βαλτον στην θεση του Πορνοσταρ καλυτερα και που το ξερεις οτι δεν εχει ξυπνησει καλε??? τι περιμενεις να κανει δηλαδη? Click για ανάπτυξη... οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:00 Η Μαρία Γάτσιου: #833 07-07-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... Μην με τρομάζετε,δεν το ήξερα αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η Μαρία Γάτσιου: #834 07-07-09 13:07 Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:08 Η Melini έγραψε: #835 07-07-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Click για ανάπτυξη... Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Η Μαρία Γάτσιου: #836 07-07-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... άντε καλέ τι περιμένεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #837 07-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... αυτο δεν το ξερω Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Click για ανάπτυξη... για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η Μαρία Γάτσιου: #838 07-07-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Click για ανάπτυξη... Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #839 07-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Click για ανάπτυξη... εχει σημασια να μου πεις αν φωναζει καμια φορα με χαρακτηριστικη βαρια φωνη...ακομα κι αν δεν καλει ακομα...επειδη εχει περσικο στο αιμα του, ειναι απολυτα φυσιολογικο, γιατι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικα μια χαρα ειναι ο λευκος σου μαγος φερτον μια μερα σπιτι να τον τεσταρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:32 Η Melini έγραψε: #840 07-07-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: άντε καλέ τι περιμένεις;; Click για ανάπτυξη... Να μου τάξει κοκό η Γιούλη (Πλάκα κάνω, ψήφισα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εκτος απο τις υπαρχουσες, προτεινω: Μr. / Miss χαμουρητο Mr / Miss Πορνοσταρ Μr. Χαλβας (Miss δεν εχει γιατι οι γυναικες δεν ειναι ποτε χαλβαδες) Click για ανάπτυξη... Ναιιι ναι μ΄αρέσουν αυτές οι κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:54 Η Μαρία Γάτσιου: #824 07-07-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εκτος απο τις υπαρχουσες, προτεινω: Μr. / Miss χαμουρητο Mr / Miss Πορνοσταρ Μr. Χαλβας (Miss δεν εχει γιατι οι γυναικες δεν ειναι ποτε χαλβαδες) Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες!Κατοχυρώνονται..να προσθέσω για τα αγοράκια το mister Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:18 Η Μαρία Γάτσιου: #825 07-07-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Όχι από την αρχή καλέ...έχουν ψηφίσει τόσα άτομααπλά να ψηφίσει για mister υπναρά όποιος δεν έχει ψηφίσει,oι πιο πολλοί δεν είχαν πάρει είδηδη τι έγινε και συνέχιζαν να ψηφίζουν και για mister υπναρά κανονικάοπότε δεν υπάρχει θέμα,έχουμε νικητή(αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι το βράδυ που δεν νομίζω γιατί οι περισσότεροι ψήφισαν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η Μαρία Γάτσιου: #826 07-07-09 12:25 Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #827 07-07-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: πολύ ωραίες!Κατοχυρώνονται..να προσθέσω για τα αγοράκια το mister Playboy Click για ανάπτυξη... τελειος ο Playboy βαλτον στην θεση του Πορνοσταρ καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του; Click για ανάπτυξη... και που το ξερεις οτι δεν εχει ξυπνησει καλε??? τι περιμενεις να κανει δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η Melini έγραψε: #828 07-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του; Click για ανάπτυξη... Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #829 07-07-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Click για ανάπτυξη... καμια φορα οταν αργουν να στειρωθουν εχουν ορμες και ψεκαζουν, τους μενει το κουσουρι και μετα τη στειρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:51 Η Melini έγραψε: #830 07-07-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φορα οταν αργουν να στειρωθουν εχουν ορμες και ψεκαζουν, τους μενει το κουσουρι και μετα τη στειρωση... Click για ανάπτυξη... Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:55 Η Μαρία Γάτσιου: #831 07-07-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Click για ανάπτυξη... To έχω ήδη πάρει απόφαση και ειδικά στο αρσενικό είναι και πιο εύκολη απόφαση δεν είναι τόσο πολύπλοκη διαδικασία.Η κτηνίατρος είναι και η μητέρα του Φίλιππου οπότε νιώθω πιο σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η Μαρία Γάτσιου: #832 07-07-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελειος ο Playboy βαλτον στην θεση του Πορνοσταρ καλυτερα και που το ξερεις οτι δεν εχει ξυπνησει καλε??? τι περιμενεις να κανει δηλαδη? Click για ανάπτυξη... οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:00 Η Μαρία Γάτσιου: #833 07-07-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... Μην με τρομάζετε,δεν το ήξερα αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η Μαρία Γάτσιου: #834 07-07-09 13:07 Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:08 Η Melini έγραψε: #835 07-07-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Click για ανάπτυξη... Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Η Μαρία Γάτσιου: #836 07-07-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... άντε καλέ τι περιμένεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #837 07-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... αυτο δεν το ξερω Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Click για ανάπτυξη... για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η Μαρία Γάτσιου: #838 07-07-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Click για ανάπτυξη... Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #839 07-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Click για ανάπτυξη... εχει σημασια να μου πεις αν φωναζει καμια φορα με χαρακτηριστικη βαρια φωνη...ακομα κι αν δεν καλει ακομα...επειδη εχει περσικο στο αιμα του, ειναι απολυτα φυσιολογικο, γιατι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικα μια χαρα ειναι ο λευκος σου μαγος φερτον μια μερα σπιτι να τον τεσταρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:32 Η Melini έγραψε: #840 07-07-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: άντε καλέ τι περιμένεις;; Click για ανάπτυξη... Να μου τάξει κοκό η Γιούλη (Πλάκα κάνω, ψήφισα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εκτος απο τις υπαρχουσες, προτεινω: Μr. / Miss χαμουρητο Mr / Miss Πορνοσταρ Μr. Χαλβας (Miss δεν εχει γιατι οι γυναικες δεν ειναι ποτε χαλβαδες) Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίες!Κατοχυρώνονται..να προσθέσω για τα αγοράκια το mister Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:18 Η Μαρία Γάτσιου: #825 07-07-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Όχι από την αρχή καλέ...έχουν ψηφίσει τόσα άτομααπλά να ψηφίσει για mister υπναρά όποιος δεν έχει ψηφίσει,oι πιο πολλοί δεν είχαν πάρει είδηδη τι έγινε και συνέχιζαν να ψηφίζουν και για mister υπναρά κανονικάοπότε δεν υπάρχει θέμα,έχουμε νικητή(αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι το βράδυ που δεν νομίζω γιατί οι περισσότεροι ψήφισαν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η Μαρία Γάτσιου: #826 07-07-09 12:25 Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #827 07-07-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: πολύ ωραίες!Κατοχυρώνονται..να προσθέσω για τα αγοράκια το mister Playboy Click για ανάπτυξη... τελειος ο Playboy βαλτον στην θεση του Πορνοσταρ καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του; Click για ανάπτυξη... και που το ξερεις οτι δεν εχει ξυπνησει καλε??? τι περιμενεις να κανει δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η Melini έγραψε: #828 07-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του; Click για ανάπτυξη... Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #829 07-07-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Click για ανάπτυξη... καμια φορα οταν αργουν να στειρωθουν εχουν ορμες και ψεκαζουν, τους μενει το κουσουρι και μετα τη στειρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:51 Η Melini έγραψε: #830 07-07-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φορα οταν αργουν να στειρωθουν εχουν ορμες και ψεκαζουν, τους μενει το κουσουρι και μετα τη στειρωση... Click για ανάπτυξη... Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:55 Η Μαρία Γάτσιου: #831 07-07-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Click για ανάπτυξη... To έχω ήδη πάρει απόφαση και ειδικά στο αρσενικό είναι και πιο εύκολη απόφαση δεν είναι τόσο πολύπλοκη διαδικασία.Η κτηνίατρος είναι και η μητέρα του Φίλιππου οπότε νιώθω πιο σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η Μαρία Γάτσιου: #832 07-07-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελειος ο Playboy βαλτον στην θεση του Πορνοσταρ καλυτερα και που το ξερεις οτι δεν εχει ξυπνησει καλε??? τι περιμενεις να κανει δηλαδη? Click για ανάπτυξη... οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:00 Η Μαρία Γάτσιου: #833 07-07-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... Μην με τρομάζετε,δεν το ήξερα αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η Μαρία Γάτσιου: #834 07-07-09 13:07 Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:08 Η Melini έγραψε: #835 07-07-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Click για ανάπτυξη... Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Η Μαρία Γάτσιου: #836 07-07-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... άντε καλέ τι περιμένεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #837 07-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... αυτο δεν το ξερω Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Click για ανάπτυξη... για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η Μαρία Γάτσιου: #838 07-07-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Click για ανάπτυξη... Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #839 07-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Click για ανάπτυξη... εχει σημασια να μου πεις αν φωναζει καμια φορα με χαρακτηριστικη βαρια φωνη...ακομα κι αν δεν καλει ακομα...επειδη εχει περσικο στο αιμα του, ειναι απολυτα φυσιολογικο, γιατι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικα μια χαρα ειναι ο λευκος σου μαγος φερτον μια μερα σπιτι να τον τεσταρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:32 Η Melini έγραψε: #840 07-07-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: άντε καλέ τι περιμένεις;; Click για ανάπτυξη... Να μου τάξει κοκό η Γιούλη (Πλάκα κάνω, ψήφισα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Όχι από την αρχή καλέ...έχουν ψηφίσει τόσα άτομααπλά να ψηφίσει για mister υπναρά όποιος δεν έχει ψηφίσει,oι πιο πολλοί δεν είχαν πάρει είδηδη τι έγινε και συνέχιζαν να ψηφίζουν και για mister υπναρά κανονικάοπότε δεν υπάρχει θέμα,έχουμε νικητή(αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι το βράδυ που δεν νομίζω γιατί οι περισσότεροι ψήφισαν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η Μαρία Γάτσιου: #826 07-07-09 12:25 Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #827 07-07-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: πολύ ωραίες!Κατοχυρώνονται..να προσθέσω για τα αγοράκια το mister Playboy Click για ανάπτυξη... τελειος ο Playboy βαλτον στην θεση του Πορνοσταρ καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του; Click για ανάπτυξη... και που το ξερεις οτι δεν εχει ξυπνησει καλε??? τι περιμενεις να κανει δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η Melini έγραψε: #828 07-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του; Click για ανάπτυξη... Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #829 07-07-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Click για ανάπτυξη... καμια φορα οταν αργουν να στειρωθουν εχουν ορμες και ψεκαζουν, τους μενει το κουσουρι και μετα τη στειρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:51 Η Melini έγραψε: #830 07-07-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φορα οταν αργουν να στειρωθουν εχουν ορμες και ψεκαζουν, τους μενει το κουσουρι και μετα τη στειρωση... Click για ανάπτυξη... Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:55 Η Μαρία Γάτσιου: #831 07-07-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Click για ανάπτυξη... To έχω ήδη πάρει απόφαση και ειδικά στο αρσενικό είναι και πιο εύκολη απόφαση δεν είναι τόσο πολύπλοκη διαδικασία.Η κτηνίατρος είναι και η μητέρα του Φίλιππου οπότε νιώθω πιο σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η Μαρία Γάτσιου: #832 07-07-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελειος ο Playboy βαλτον στην θεση του Πορνοσταρ καλυτερα και που το ξερεις οτι δεν εχει ξυπνησει καλε??? τι περιμενεις να κανει δηλαδη? Click για ανάπτυξη... οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:00 Η Μαρία Γάτσιου: #833 07-07-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... Μην με τρομάζετε,δεν το ήξερα αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η Μαρία Γάτσιου: #834 07-07-09 13:07 Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:08 Η Melini έγραψε: #835 07-07-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Click για ανάπτυξη... Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Η Μαρία Γάτσιου: #836 07-07-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... άντε καλέ τι περιμένεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #837 07-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... αυτο δεν το ξερω Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Click για ανάπτυξη... για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η Μαρία Γάτσιου: #838 07-07-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Click για ανάπτυξη... Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #839 07-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Click για ανάπτυξη... εχει σημασια να μου πεις αν φωναζει καμια φορα με χαρακτηριστικη βαρια φωνη...ακομα κι αν δεν καλει ακομα...επειδη εχει περσικο στο αιμα του, ειναι απολυτα φυσιολογικο, γιατι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικα μια χαρα ειναι ο λευκος σου μαγος φερτον μια μερα σπιτι να τον τεσταρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:32 Η Melini έγραψε: #840 07-07-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: άντε καλέ τι περιμένεις;; Click για ανάπτυξη... Να μου τάξει κοκό η Γιούλη (Πλάκα κάνω, ψήφισα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #827 07-07-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: πολύ ωραίες!Κατοχυρώνονται..να προσθέσω για τα αγοράκια το mister Playboy Click για ανάπτυξη... τελειος ο Playboy βαλτον στην θεση του Πορνοσταρ καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του; Click για ανάπτυξη... και που το ξερεις οτι δεν εχει ξυπνησει καλε??? τι περιμενεις να κανει δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η Melini έγραψε: #828 07-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του; Click για ανάπτυξη... Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #829 07-07-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Click για ανάπτυξη... καμια φορα οταν αργουν να στειρωθουν εχουν ορμες και ψεκαζουν, τους μενει το κουσουρι και μετα τη στειρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:51 Η Melini έγραψε: #830 07-07-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φορα οταν αργουν να στειρωθουν εχουν ορμες και ψεκαζουν, τους μενει το κουσουρι και μετα τη στειρωση... Click για ανάπτυξη... Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:55 Η Μαρία Γάτσιου: #831 07-07-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Click για ανάπτυξη... To έχω ήδη πάρει απόφαση και ειδικά στο αρσενικό είναι και πιο εύκολη απόφαση δεν είναι τόσο πολύπλοκη διαδικασία.Η κτηνίατρος είναι και η μητέρα του Φίλιππου οπότε νιώθω πιο σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η Μαρία Γάτσιου: #832 07-07-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελειος ο Playboy βαλτον στην θεση του Πορνοσταρ καλυτερα και που το ξερεις οτι δεν εχει ξυπνησει καλε??? τι περιμενεις να κανει δηλαδη? Click για ανάπτυξη... οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:00 Η Μαρία Γάτσιου: #833 07-07-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... Μην με τρομάζετε,δεν το ήξερα αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η Μαρία Γάτσιου: #834 07-07-09 13:07 Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:08 Η Melini έγραψε: #835 07-07-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Click για ανάπτυξη... Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Η Μαρία Γάτσιου: #836 07-07-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... άντε καλέ τι περιμένεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #837 07-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... αυτο δεν το ξερω Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Click για ανάπτυξη... για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η Μαρία Γάτσιου: #838 07-07-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Click για ανάπτυξη... Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #839 07-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Click για ανάπτυξη... εχει σημασια να μου πεις αν φωναζει καμια φορα με χαρακτηριστικη βαρια φωνη...ακομα κι αν δεν καλει ακομα...επειδη εχει περσικο στο αιμα του, ειναι απολυτα φυσιολογικο, γιατι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικα μια χαρα ειναι ο λευκος σου μαγος φερτον μια μερα σπιτι να τον τεσταρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:32 Η Melini έγραψε: #840 07-07-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: άντε καλέ τι περιμένεις;; Click για ανάπτυξη... Να μου τάξει κοκό η Γιούλη (Πλάκα κάνω, ψήφισα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: πολύ ωραίες!Κατοχυρώνονται..να προσθέσω για τα αγοράκια το mister Playboy Click για ανάπτυξη... τελειος ο Playboy βαλτον στην θεση του Πορνοσταρ καλυτερα Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του; Click για ανάπτυξη... και που το ξερεις οτι δεν εχει ξυπνησει καλε??? τι περιμενεις να κανει δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η Melini έγραψε: #828 07-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του; Click για ανάπτυξη... Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #829 07-07-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Click για ανάπτυξη... καμια φορα οταν αργουν να στειρωθουν εχουν ορμες και ψεκαζουν, τους μενει το κουσουρι και μετα τη στειρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:51 Η Melini έγραψε: #830 07-07-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φορα οταν αργουν να στειρωθουν εχουν ορμες και ψεκαζουν, τους μενει το κουσουρι και μετα τη στειρωση... Click για ανάπτυξη... Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:55 Η Μαρία Γάτσιου: #831 07-07-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Click για ανάπτυξη... To έχω ήδη πάρει απόφαση και ειδικά στο αρσενικό είναι και πιο εύκολη απόφαση δεν είναι τόσο πολύπλοκη διαδικασία.Η κτηνίατρος είναι και η μητέρα του Φίλιππου οπότε νιώθω πιο σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η Μαρία Γάτσιου: #832 07-07-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελειος ο Playboy βαλτον στην θεση του Πορνοσταρ καλυτερα και που το ξερεις οτι δεν εχει ξυπνησει καλε??? τι περιμενεις να κανει δηλαδη? Click για ανάπτυξη... οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:00 Η Μαρία Γάτσιου: #833 07-07-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... Μην με τρομάζετε,δεν το ήξερα αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η Μαρία Γάτσιου: #834 07-07-09 13:07 Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:08 Η Melini έγραψε: #835 07-07-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Click για ανάπτυξη... Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Η Μαρία Γάτσιου: #836 07-07-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... άντε καλέ τι περιμένεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #837 07-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... αυτο δεν το ξερω Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Click για ανάπτυξη... για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η Μαρία Γάτσιου: #838 07-07-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Click για ανάπτυξη... Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #839 07-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Click για ανάπτυξη... εχει σημασια να μου πεις αν φωναζει καμια φορα με χαρακτηριστικη βαρια φωνη...ακομα κι αν δεν καλει ακομα...επειδη εχει περσικο στο αιμα του, ειναι απολυτα φυσιολογικο, γιατι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικα μια χαρα ειναι ο λευκος σου μαγος φερτον μια μερα σπιτι να τον τεσταρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:32 Η Melini έγραψε: #840 07-07-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: άντε καλέ τι περιμένεις;; Click για ανάπτυξη... Να μου τάξει κοκό η Γιούλη (Πλάκα κάνω, ψήφισα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να πω το παράπονό μου η μάνατι τον έβαλα τον Φοίβο για mister Γόη;;Είναι 10 μηνών και ακόμα δεν έχει ζητήσει να πάει με γυναίκα(καλά όχι οτι θα πάει και να ζητήσει...)αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι..καλά πότε θα ξυπνήσει ο άνδρας μέσα του; Click για ανάπτυξη... Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #829 07-07-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Click για ανάπτυξη... καμια φορα οταν αργουν να στειρωθουν εχουν ορμες και ψεκαζουν, τους μενει το κουσουρι και μετα τη στειρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:51 Η Melini έγραψε: #830 07-07-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φορα οταν αργουν να στειρωθουν εχουν ορμες και ψεκαζουν, τους μενει το κουσουρι και μετα τη στειρωση... Click για ανάπτυξη... Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:55 Η Μαρία Γάτσιου: #831 07-07-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Click για ανάπτυξη... To έχω ήδη πάρει απόφαση και ειδικά στο αρσενικό είναι και πιο εύκολη απόφαση δεν είναι τόσο πολύπλοκη διαδικασία.Η κτηνίατρος είναι και η μητέρα του Φίλιππου οπότε νιώθω πιο σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η Μαρία Γάτσιου: #832 07-07-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελειος ο Playboy βαλτον στην θεση του Πορνοσταρ καλυτερα και που το ξερεις οτι δεν εχει ξυπνησει καλε??? τι περιμενεις να κανει δηλαδη? Click για ανάπτυξη... οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:00 Η Μαρία Γάτσιου: #833 07-07-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... Μην με τρομάζετε,δεν το ήξερα αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η Μαρία Γάτσιου: #834 07-07-09 13:07 Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:08 Η Melini έγραψε: #835 07-07-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Click για ανάπτυξη... Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Η Μαρία Γάτσιου: #836 07-07-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... άντε καλέ τι περιμένεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #837 07-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... αυτο δεν το ξερω Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Click για ανάπτυξη... για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η Μαρία Γάτσιου: #838 07-07-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Click για ανάπτυξη... Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #839 07-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Click για ανάπτυξη... εχει σημασια να μου πεις αν φωναζει καμια φορα με χαρακτηριστικη βαρια φωνη...ακομα κι αν δεν καλει ακομα...επειδη εχει περσικο στο αιμα του, ειναι απολυτα φυσιολογικο, γιατι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικα μια χαρα ειναι ο λευκος σου μαγος φερτον μια μερα σπιτι να τον τεσταρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:32 Η Melini έγραψε: #840 07-07-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: άντε καλέ τι περιμένεις;; Click για ανάπτυξη... Να μου τάξει κοκό η Γιούλη (Πλάκα κάνω, ψήφισα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Click για ανάπτυξη... καμια φορα οταν αργουν να στειρωθουν εχουν ορμες και ψεκαζουν, τους μενει το κουσουρι και μετα τη στειρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:51 Η Melini έγραψε: #830 07-07-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φορα οταν αργουν να στειρωθουν εχουν ορμες και ψεκαζουν, τους μενει το κουσουρι και μετα τη στειρωση... Click για ανάπτυξη... Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:55 Η Μαρία Γάτσιου: #831 07-07-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Click για ανάπτυξη... To έχω ήδη πάρει απόφαση και ειδικά στο αρσενικό είναι και πιο εύκολη απόφαση δεν είναι τόσο πολύπλοκη διαδικασία.Η κτηνίατρος είναι και η μητέρα του Φίλιππου οπότε νιώθω πιο σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η Μαρία Γάτσιου: #832 07-07-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελειος ο Playboy βαλτον στην θεση του Πορνοσταρ καλυτερα και που το ξερεις οτι δεν εχει ξυπνησει καλε??? τι περιμενεις να κανει δηλαδη? Click για ανάπτυξη... οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:00 Η Μαρία Γάτσιου: #833 07-07-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... Μην με τρομάζετε,δεν το ήξερα αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η Μαρία Γάτσιου: #834 07-07-09 13:07 Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:08 Η Melini έγραψε: #835 07-07-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Click για ανάπτυξη... Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Η Μαρία Γάτσιου: #836 07-07-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... άντε καλέ τι περιμένεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #837 07-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... αυτο δεν το ξερω Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Click για ανάπτυξη... για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η Μαρία Γάτσιου: #838 07-07-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Click για ανάπτυξη... Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #839 07-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Click για ανάπτυξη... εχει σημασια να μου πεις αν φωναζει καμια φορα με χαρακτηριστικη βαρια φωνη...ακομα κι αν δεν καλει ακομα...επειδη εχει περσικο στο αιμα του, ειναι απολυτα φυσιολογικο, γιατι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικα μια χαρα ειναι ο λευκος σου μαγος φερτον μια μερα σπιτι να τον τεσταρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:32 Η Melini έγραψε: #840 07-07-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: άντε καλέ τι περιμένεις;; Click για ανάπτυξη... Να μου τάξει κοκό η Γιούλη (Πλάκα κάνω, ψήφισα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φορα οταν αργουν να στειρωθουν εχουν ορμες και ψεκαζουν, τους μενει το κουσουρι και μετα τη στειρωση... Click για ανάπτυξη... Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:55 Η Μαρία Γάτσιου: #831 07-07-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Click για ανάπτυξη... To έχω ήδη πάρει απόφαση και ειδικά στο αρσενικό είναι και πιο εύκολη απόφαση δεν είναι τόσο πολύπλοκη διαδικασία.Η κτηνίατρος είναι και η μητέρα του Φίλιππου οπότε νιώθω πιο σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η Μαρία Γάτσιου: #832 07-07-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελειος ο Playboy βαλτον στην θεση του Πορνοσταρ καλυτερα και που το ξερεις οτι δεν εχει ξυπνησει καλε??? τι περιμενεις να κανει δηλαδη? Click για ανάπτυξη... οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:00 Η Μαρία Γάτσιου: #833 07-07-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... Μην με τρομάζετε,δεν το ήξερα αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η Μαρία Γάτσιου: #834 07-07-09 13:07 Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:08 Η Melini έγραψε: #835 07-07-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Click για ανάπτυξη... Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Η Μαρία Γάτσιου: #836 07-07-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... άντε καλέ τι περιμένεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #837 07-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... αυτο δεν το ξερω Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Click για ανάπτυξη... για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η Μαρία Γάτσιου: #838 07-07-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Click για ανάπτυξη... Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #839 07-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Click για ανάπτυξη... εχει σημασια να μου πεις αν φωναζει καμια φορα με χαρακτηριστικη βαρια φωνη...ακομα κι αν δεν καλει ακομα...επειδη εχει περσικο στο αιμα του, ειναι απολυτα φυσιολογικο, γιατι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικα μια χαρα ειναι ο λευκος σου μαγος φερτον μια μερα σπιτι να τον τεσταρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:32 Η Melini έγραψε: #840 07-07-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: άντε καλέ τι περιμένεις;; Click για ανάπτυξη... Να μου τάξει κοκό η Γιούλη (Πλάκα κάνω, ψήφισα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και δε χαίρεσαι; Εχεις την ησυχία σου και χρόνο μέχρι να το πάρεις απόφαση για τη στείρωση... είναι δύσκολη απόφαση... πρέπει να σε φτάσει στο αμήν ο γάτος σου, και πάλι θα στενοχωρηθείς... Click για ανάπτυξη... To έχω ήδη πάρει απόφαση και ειδικά στο αρσενικό είναι και πιο εύκολη απόφαση δεν είναι τόσο πολύπλοκη διαδικασία.Η κτηνίατρος είναι και η μητέρα του Φίλιππου οπότε νιώθω πιο σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η Μαρία Γάτσιου: #832 07-07-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελειος ο Playboy βαλτον στην θεση του Πορνοσταρ καλυτερα και που το ξερεις οτι δεν εχει ξυπνησει καλε??? τι περιμενεις να κανει δηλαδη? Click για ανάπτυξη... οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:00 Η Μαρία Γάτσιου: #833 07-07-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... Μην με τρομάζετε,δεν το ήξερα αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η Μαρία Γάτσιου: #834 07-07-09 13:07 Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:08 Η Melini έγραψε: #835 07-07-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Click για ανάπτυξη... Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Η Μαρία Γάτσιου: #836 07-07-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... άντε καλέ τι περιμένεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #837 07-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... αυτο δεν το ξερω Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Click για ανάπτυξη... για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η Μαρία Γάτσιου: #838 07-07-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Click για ανάπτυξη... Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #839 07-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Click για ανάπτυξη... εχει σημασια να μου πεις αν φωναζει καμια φορα με χαρακτηριστικη βαρια φωνη...ακομα κι αν δεν καλει ακομα...επειδη εχει περσικο στο αιμα του, ειναι απολυτα φυσιολογικο, γιατι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικα μια χαρα ειναι ο λευκος σου μαγος φερτον μια μερα σπιτι να τον τεσταρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:32 Η Melini έγραψε: #840 07-07-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: άντε καλέ τι περιμένεις;; Click για ανάπτυξη... Να μου τάξει κοκό η Γιούλη (Πλάκα κάνω, ψήφισα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελειος ο Playboy βαλτον στην θεση του Πορνοσταρ καλυτερα και που το ξερεις οτι δεν εχει ξυπνησει καλε??? τι περιμενεις να κανει δηλαδη? Click για ανάπτυξη... οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:00 Η Μαρία Γάτσιου: #833 07-07-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... Μην με τρομάζετε,δεν το ήξερα αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η Μαρία Γάτσιου: #834 07-07-09 13:07 Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:08 Η Melini έγραψε: #835 07-07-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Click για ανάπτυξη... Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Η Μαρία Γάτσιου: #836 07-07-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... άντε καλέ τι περιμένεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #837 07-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... αυτο δεν το ξερω Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Click για ανάπτυξη... για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η Μαρία Γάτσιου: #838 07-07-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Click για ανάπτυξη... Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #839 07-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Click για ανάπτυξη... εχει σημασια να μου πεις αν φωναζει καμια φορα με χαρακτηριστικη βαρια φωνη...ακομα κι αν δεν καλει ακομα...επειδη εχει περσικο στο αιμα του, ειναι απολυτα φυσιολογικο, γιατι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικα μια χαρα ειναι ο λευκος σου μαγος φερτον μια μερα σπιτι να τον τεσταρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:32 Η Melini έγραψε: #840 07-07-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: άντε καλέ τι περιμένεις;; Click για ανάπτυξη... Να μου τάξει κοκό η Γιούλη (Πλάκα κάνω, ψήφισα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... Μην με τρομάζετε,δεν το ήξερα αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η Μαρία Γάτσιου: #834 07-07-09 13:07 Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:08 Η Melini έγραψε: #835 07-07-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Click για ανάπτυξη... Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Η Μαρία Γάτσιου: #836 07-07-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... άντε καλέ τι περιμένεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #837 07-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... αυτο δεν το ξερω Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Click για ανάπτυξη... για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η Μαρία Γάτσιου: #838 07-07-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Click για ανάπτυξη... Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #839 07-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Click για ανάπτυξη... εχει σημασια να μου πεις αν φωναζει καμια φορα με χαρακτηριστικη βαρια φωνη...ακομα κι αν δεν καλει ακομα...επειδη εχει περσικο στο αιμα του, ειναι απολυτα φυσιολογικο, γιατι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικα μια χαρα ειναι ο λευκος σου μαγος φερτον μια μερα σπιτι να τον τεσταρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:32 Η Melini έγραψε: #840 07-07-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: άντε καλέ τι περιμένεις;; Click για ανάπτυξη... Να μου τάξει κοκό η Γιούλη (Πλάκα κάνω, ψήφισα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:08 Η Melini έγραψε: #835 07-07-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Click για ανάπτυξη... Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Η Μαρία Γάτσιου: #836 07-07-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... άντε καλέ τι περιμένεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #837 07-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... αυτο δεν το ξερω Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Click για ανάπτυξη... για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η Μαρία Γάτσιου: #838 07-07-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Click για ανάπτυξη... Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #839 07-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Click για ανάπτυξη... εχει σημασια να μου πεις αν φωναζει καμια φορα με χαρακτηριστικη βαρια φωνη...ακομα κι αν δεν καλει ακομα...επειδη εχει περσικο στο αιμα του, ειναι απολυτα φυσιολογικο, γιατι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικα μια χαρα ειναι ο λευκος σου μαγος φερτον μια μερα σπιτι να τον τεσταρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:32 Η Melini έγραψε: #840 07-07-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: άντε καλέ τι περιμένεις;; Click για ανάπτυξη... Να μου τάξει κοκό η Γιούλη (Πλάκα κάνω, ψήφισα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Για να μας ξαναβάλω μέσα στο θέματο βράδυ κατά τις 9-10 θα έχουμε τους νικητές Click για ανάπτυξη... Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Η Μαρία Γάτσιου: #836 07-07-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... άντε καλέ τι περιμένεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #837 07-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... αυτο δεν το ξερω Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Click για ανάπτυξη... για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η Μαρία Γάτσιου: #838 07-07-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Click για ανάπτυξη... Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #839 07-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Click για ανάπτυξη... εχει σημασια να μου πεις αν φωναζει καμια φορα με χαρακτηριστικη βαρια φωνη...ακομα κι αν δεν καλει ακομα...επειδη εχει περσικο στο αιμα του, ειναι απολυτα φυσιολογικο, γιατι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικα μια χαρα ειναι ο λευκος σου μαγος φερτον μια μερα σπιτι να τον τεσταρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:32 Η Melini έγραψε: #840 07-07-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: άντε καλέ τι περιμένεις;; Click για ανάπτυξη... Να μου τάξει κοκό η Γιούλη (Πλάκα κάνω, ψήφισα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς, Εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα... Τρέχωωωωωωωωω Click για ανάπτυξη... άντε καλέ τι περιμένεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #837 07-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... αυτο δεν το ξερω Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Click για ανάπτυξη... για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η Μαρία Γάτσιου: #838 07-07-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Click για ανάπτυξη... Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #839 07-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Click για ανάπτυξη... εχει σημασια να μου πεις αν φωναζει καμια φορα με χαρακτηριστικη βαρια φωνη...ακομα κι αν δεν καλει ακομα...επειδη εχει περσικο στο αιμα του, ειναι απολυτα φυσιολογικο, γιατι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικα μια χαρα ειναι ο λευκος σου μαγος φερτον μια μερα σπιτι να τον τεσταρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:32 Η Melini έγραψε: #840 07-07-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: άντε καλέ τι περιμένεις;; Click για ανάπτυξη... Να μου τάξει κοκό η Γιούλη (Πλάκα κάνω, ψήφισα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λές; Αλλά κι αν ψεκάζει θα μυρίζει εξίσου έντονα και μετά τη στείρωση; (πάλι βγήκαμε off ) Click για ανάπτυξη... αυτο δεν το ξερω Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: οκ playboy λοιπόνΔεν περιμένω να κάνει κάτι αλλά να δείξει κάπως οτι έχει ορμές,αφού σε κάποια φάση αναρωτιόμουν μήπως μου τον έχουν δώσει στειρωμένοΠάντος σε 1 μήνα θα γίνει μάλλον η στείρωση έχει δεν έχει ορμές,πριν αρχίσει να ψεκάζει Click για ανάπτυξη... για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:18 Η Μαρία Γάτσιου: #838 07-07-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Click για ανάπτυξη... Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #839 07-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Click για ανάπτυξη... εχει σημασια να μου πεις αν φωναζει καμια φορα με χαρακτηριστικη βαρια φωνη...ακομα κι αν δεν καλει ακομα...επειδη εχει περσικο στο αιμα του, ειναι απολυτα φυσιολογικο, γιατι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικα μια χαρα ειναι ο λευκος σου μαγος φερτον μια μερα σπιτι να τον τεσταρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:32 Η Melini έγραψε: #840 07-07-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: άντε καλέ τι περιμένεις;; Click για ανάπτυξη... Να μου τάξει κοκό η Γιούλη (Πλάκα κάνω, ψήφισα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να καταλαβεις τον ανδρισμο του γατου σου πρεπει να συμβρεθει με γατα καλη μου...αν ειναι σε οιστρο η κυρια και δεν του κανει κου κου....τοτε ειναι ανενεργος... δεν γκαριζει ετσι στη τυχη καμια φορα μονος του? στο μπαλκονι βγαινει? Click για ανάπτυξη... Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #839 07-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Click για ανάπτυξη... εχει σημασια να μου πεις αν φωναζει καμια φορα με χαρακτηριστικη βαρια φωνη...ακομα κι αν δεν καλει ακομα...επειδη εχει περσικο στο αιμα του, ειναι απολυτα φυσιολογικο, γιατι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικα μια χαρα ειναι ο λευκος σου μαγος φερτον μια μερα σπιτι να τον τεσταρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:32 Η Melini έγραψε: #840 07-07-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: άντε καλέ τι περιμένεις;; Click για ανάπτυξη... Να μου τάξει κοκό η Γιούλη (Πλάκα κάνω, ψήφισα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Η μόνη γάτα που βλέπει είναι η Τιτίκα μου που είναι 12 ετών στειρωμένη,δεν νομίζω να του κάνει και πολυ αίσθησηΣε μπαλκόνι δεν πολυβγαίνει γιατί προτιμά την εσωτερική αυλήκαι εκεί δεν έχει γάτες Click για ανάπτυξη... εχει σημασια να μου πεις αν φωναζει καμια φορα με χαρακτηριστικη βαρια φωνη...ακομα κι αν δεν καλει ακομα...επειδη εχει περσικο στο αιμα του, ειναι απολυτα φυσιολογικο, γιατι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικα μια χαρα ειναι ο λευκος σου μαγος φερτον μια μερα σπιτι να τον τεσταρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:32 Η Melini έγραψε: #840 07-07-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: άντε καλέ τι περιμένεις;; Click για ανάπτυξη... Να μου τάξει κοκό η Γιούλη (Πλάκα κάνω, ψήφισα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: άντε καλέ τι περιμένεις;; Click για ανάπτυξη... Να μου τάξει κοκό η Γιούλη (Πλάκα κάνω, ψήφισα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.