Γατοκαλλιστεία

Καλημερα! :)
Μαρια και παλι συγχαρητηρια!!!
Τελεια δουλεια, τελεια οργανωση!εισαι η ψυχη των καλλιστειων....εκεινη που τις ατελειωτες ωρες της κρεπαλης μας, μας επανεφερες με τοσο ομορφο:inlove: τροπο στη ταξη:lol:
Μπραβο κοριτσαρα μου!! :up:

Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ψηφους σας παιδια! :)
Συγχαρητηρια σε ολα τα γατονια!! :up:μου ελλειψε ενας κυριος απο τους νικητες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελεια δουλεια, τελεια οργανωση!εισαι η ψυχη των καλλιστειων....εκεινη που τις ατελειωτες ωρες της κρεπαλης μας μας επανεφερες με τοσο ομορφο:inlove: τροπο στη ταξη:lol:

Συγχαρητηρια σε ολα τα γατονια!! :up:μου ελλειψε ενας κυριος απο τους νικητες...

Καλημέρα κι από μένα :D
Βρε σεις, λυσσάξατε χτες το απόγευμα :lol: Από τη στύση το πήγατε στα τσιπουράκια και τα χασίσια:blink::lol: Διάβασα πρωί πρωί και γελούσα μόνη μου:lol:
Πρώτα πρώτα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα γατόνια που κέρδισαν το διαγωνισμό :up: και στο μικρό μου Σεμελάκι που κερδίζει όλες τις καρδιές. Δεύτερον, σας ευχαριστούμε πολύ που μας ψηφίσατε. Ο Γκάνταλφ, αν και δεύτερος, θα φάει έξτρα κροκετούλες σήμερα γιατί είναι ένας κούκλος γάταρος, αγαπητός στο φόρουμ :D Γιουλάκο, δεν πειράζει που δεν είναι στους νικητές ;) Ο φίλος Μούψης είναι άξιος ανταγωνιστής και τον συγχαίρουμε :up:Εμείς κρατάμε την ευρωπαϊκή μας διάκριση :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα κι από μένα :D
Βρε σεις, λυσσάξατε χτες το απόγευμα :lol: Από τη στύση το πήγατε στα τσιπουράκια και τα χασίσια:blink::lol: Διάβασα πρωί πρωί και γελούσα μόνη μου:lol:
Πρώτα πρώτα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα γατόνια που κέρδισαν το διαγωνισμό :up: και στο μικρό μου Σεμελάκι που κερδίζει όλες τις καρδιές. Δεύτερον, σας ευχαριστούμε πολύ που μας ψηφίσατε. Ο Γκάνταλφ, αν και δεύτερος, θα φάει έξτρα κροκετούλες σήμερα γιατί είναι ένας κούκλος γάταρος, αγαπητός στο φόρουμ :D Γιουλάκο, δεν πειράζει που δεν είναι στους νικητές ;) Ο φίλος Μούψης είναι άξιος ανταγωνιστής και τον συγχαίρουμε :up:Εμείς κρατάμε την ευρωπαϊκή μας διάκριση :lol::lol:
ναι, αλλα ειναι και Ο ΓΟΗΣ....η φωτο εκεινη δεν παιζοταν...:D:up:
οσο για την ουρα του Μουψη...ειναι η πιο πλουσια που εβγαλε ποτε το εκτροφειο της Νεκταριας:)

ναι, αλλα ειναι και Ο ΓΟΗΣ....η φωτο εκεινη δεν παιζοταν...:D:up:
οσο για την ουρα του Μουψη...ειναι η πιο πλουσια που εβγαλε ποτε το εκτροφειο της Νεκταριας:)

Ε, πείτε κάτι και για το φωτογράφο;):D:lol:
Όταν μιλάνε τα Κουνάκια, όλοι οι άλλοι απλά κάνουμε... τουμπεκί :rolleyes::lol:

Σας ευχαριστω για την ψηφο στο Μουψη. Αν και απων απο την ολη διαδικασια, καλα πηγαμε βλεπω.

Thnx!

Σας ευχαριστω για την ψηφο στο Μουψη. Αν και απων απο την ολη διαδικασια, καλα πηγαμε βλεπω.

Thnx!

Συγχαρητήρια Παύλο:up::up: (Μελίνα)
Συγχαρητηρια Μούψη!!:up::up: (Γκάνταλφ)

η Σεμελη θα ηθελε να αφιερωσει τους τιτλους της στη μαμα της τη Καλυψω:lol::lol::lol::lol:

Thnx!
Συγχαρητήρια Μουψάκο μας γλυκιέ!!!!!!!! :up:Παύλο να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου!!!:):):):up:
Φιλάκια απο Τίμυ, Πέρση, Νάλα, Σεβάχ, Λούση και ... Σίλκα:)
η Σεμελη θα ηθελε να αφιερωσει τους τιτλους της στη μαμα της τη Καλυψω:lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:Μπράβο στο Σεμελάκι!!! Και η λεχώνα μας ο Πέρσης σας στέλνει πολλα φιλάκια...:)

Συνχαρητήρια σε όλους και πάνω από όλα στην Μαρία :up::up::up::up::up:για την καταπληκτική δουλειά που πάντα κάνει. :)

Τελεια δουλεια, τελεια οργανωση!εισαι η ψυχη των καλλιστειων....εκεινη που τις ατελειωτες ωρες της κρεπαλης μας, μας επανεφερες με τοσο ομορφο:inlove: τροπο στη ταξη:lol:

Καλημέρα:DΓιούλη μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια,χωρίς την μάνατζέρ μου δεν θα τα κατάφερνα;)Σε αφήνω στο πόδι μου υπεύθυνη γιατί θα πάω για μπανάκι οπότε θα λείψω για μερικές ωρίτσες και τρέμω στο πως μπορώ να βρώ το θέμα:lol::lol::lol:Στο μεταξύ σκεφτείτε τις επόμενες κατηγορίες να διαλέξουμε τις τελικές..βλέπω έχουμε πολλές προτάσεις πρέπει να διαλέξουμε τις καλύτερες ;)Και επειδή εκεί που πάω τροχονόμο δεν θα μπορώ να βρώ αν δεν είστε φρόνιμες θα φέρω ναυαγοσώστη!!:P:lol::lol:

Συνχαρητήρια σε όλους και πάνω από όλα στην Μαρία :up::up::up::up::up:για την καταπληκτική δουλειά που πάντα κάνει. :)
Σιγά καλέ απλά σας οργανώνω λιγάκι:Pεδώ παρουσία μου και γίνονται σόδομα και γόμορα...φαντάσου να έλειπα:blink::blink:

Καλημέρα:DΓιούλη μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια,χωρίς την μάνατζέρ μου δεν θα τα κατάφερνα;)Σε αφήνω στο πόδι μου υπεύθυνη γιατί θα πάω για μπανάκι οπότε θα λείψω για μερικές ωρίτσες και τρέμω στο πως μπορώ να βρώ το θέμα:lol::lol::lol:Στο μεταξύ σκεφτείτε τις επόμενες κατηγορίες να διαλέξουμε τις τελικές..βλέπω έχουμε πολλές προτάσεις πρέπει να διαλέξουμε τις καλύτερες ;)Και επειδή εκεί που πάω τροχονόμο δεν θα μπορώ να βρώ αν δεν είστε φρόνιμες θα φέρω ναυαγοσώστη!!:P:lol::lol:

Φέρε εσύ το ναυαγοσώστη, κι εμείς εδώ θα φροντίσουμε τα υπόλοιπα ;):lol::lol::lol:

ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες;:hmm:
:redface::redface::lol::lol::lol::lol:ποιές μπύρες;;:whistle::whistle:

Μπράβο σε όλους κι ευχαριστούμε όσους μας ψήφισαν :D
Γκανταλφίνοοο μουυυυυυυ...τώρα θέλω πιο πολύ να σε ζουλίξω!
Ματάρες μου γλυκές κι άντρακλά μου τεράστιε....

Αμα φέρεις κανά ναυγοσώστη στις επόμενες ωρες που θα λείπεις θα γίνει της τρελής εδώ μέσα:D. Θα ξεσαλώσουν:lol::lol:. Αμα λείπεις εσύ ποια θα τους κρατάει λίγο τα χαλινάρια?:blink:
Πάντως, :P αμα σου βρίσκεται κανείς φέρε λίγο και από εδώ.:lol::lol::lol::lol:

ΚΑλημέρα Μαρία!!! Και πάλι συγχαρητήρια για την όμορφη παρουσίαση κοπέλα μου! Καλό μπανάκι και μην ανησυχεις... Το θέμα θα το βρεις όπως πρέπει.:lol::lol::lol:

Μπράβο σε όλους κι ευχαριστούμε όσους μας ψήφισαν :D
Γκανταλφίνοοο μουυυυυυυ...τώρα θέλω πιο πολύ να σε ζουλίξω!
Ματάρες μου γλυκές κι άντρακλά μου τεράστιε....

:up::up::up:
Ευχαριστώ θεία Φένια:D Σήμερα παραλαμβάνει η μαμά μου τα έπιπλα για το μπαλκόνι μας:D χεχε, θα έχει μαξιλαράκια για να ξύνω τα νυχάκια μου :up::up: και θα σε καλέσει για καφέ, να με ζουλήξεις, να με χαϊδέψεις και κυρίως να παίξεις μαζί μου, γιατί η μαμά όλο λέει είναι κουρασμένη :mad:

Καλημέρα:DΓιούλη μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια,χωρίς την μάνατζέρ μου δεν θα τα κατάφερνα;)Σε αφήνω στο πόδι μου υπεύθυνη γιατί θα πάω για μπανάκι οπότε θα λείψω για μερικές ωρίτσες και τρέμω στο πως μπορώ να βρώ το θέμα:lol:Στο μεταξύ σκεφτείτε τις επόμενες κατηγορίες να διαλέξουμε τις τελικές..βλέπω έχουμε πολλές προτάσεις πρέπει να διαλέξουμε τις καλύτερες ;)Και επειδή εκεί που πάω τροχονόμο δεν θα μπορώ να βρώ αν δεν είστε φρόνιμες θα φέρω ναυαγοσώστη!!:P:lol::lol:
τη βασιλισσα του off παιδι μου βρηκες να επιβλεπει? :redface::lol:
Φέρε εσύ το ναυαγοσώστη, κι εμείς εδώ θα φροντίσουμε τα υπόλοιπα ;):lol:
ΚΑλημέρα Μαρία!!! Και πάλι συγχαρητήρια για την όμορφη παρουσίαση κοπέλα μου! Καλό μπανάκι και μην ανησυχεις... Το θέμα θα το βρεις όπως πρέπει.:lol:
:lol::lol::lol:ακριβως :lol:

Καλέ τωρα το πηρα πρέφα. Νικήσαμε; Νικησαμε; ΝΙΚΗΣΑΜΕΕΕΕ!!!!!!:D:D:D
Αχ το κοριτσάκι μου, το μωράκι μου, η γλυκιά μου η Χαρουλα:inlove::inlove::inlove:

Μαρία μου περιττό να σου πω ότι έκανες καταπληκτική δουλεία. Σε ευχαριστούμε και εγώ και η Χαρά μου.

Όλα τα γατουλακια ήταν υπέροχα και αξιοζούλιχτα!!!! Συγχαρητήρια σε γατούλια και γατουλομαμάδες και γατουλομπαμπάδες βέβαια.

Στον επόμενο γύρο τρέμετε όμως γιατι θα κατέβω με το βαρύ πυροβολικό της ομάδας μου τον ΧΩΣΟΥΛΗ.
Προσεχώς νέες φώτογραφίες της Χαράς και βέβαια του άντρα :cool:για την συμμετοχή του.

κανω μια προσπαθεια να συνοψισω τις κατηγοριες...θα με συμπληρωσετε ή διορθωσετε παρακαλω αν χρειαστει?

Φωτογενεια,
Γοης - Γοησσα
Μαμακιας (παρα την ηλικια, καποια γατονια παραμενουν μαμακηδες:P)
Playboy - Πορνοσταρ (τα συμπτιξα αν συμφωνειτε για οικονομια:P)
Υπναρας
Ουρα
Χασμουρητο
Χαλβας
Πατουσα
Καλλωπισμος
Βλεμμα (αντι για ματια...αν συμφωνειτε κι εσεις...)
Ριψοκινδυνος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back