ιβανα
Επιφανές μέλος
Εγώ θα προτιμούσα Μίστερ Παρδαλόγατος/ Μις Παρδάλω(έτσι λέω το δικό μου όταν τον πιάνει αμόκ και χοροπηδάει απ'τον καναπέ στην πολυθρόνα με τα αυτιά κατεβασμένα
)
συμφωνω. καλα εχω πεθανει στα γελια. μις παρδαλω 2009

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ο,τι πειτε μεσα σε ολαΕγώ θα προτιμούσα Μίστερ Παρδαλόγατος/ Μις Παρδάλω(έτσι λέω το δικό μου όταν τον πιάνει αμόκ και χοροπηδάει απ'τον καναπέ στην πολυθρόνα με τα αυτιά κατεβασμένα
)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
συμφωνω. καλα εχω πεθανει στα γελια. μις παρδαλω 2009![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!σας παρακαλω. επειδη εχω κατι πολυ αστειες φωτος της πασχαλως, μπορουμε να βαλουμε κατηγορια "γελοια γατα" κ να παρω το βραβειο απο τωρα ?![]()

ΜΑ βέβαια ναι ναι θα πεις κυρία μου εσύ. Γιατι στις περισσότερες φωτο ο Σιμπάκος σας είναι εντελώς αστείος έτσι ξαφνιασμένος που κοιτάζει.Ναι ναι..!! Να το πουμε γελοια ή να το πουμε Αστεια ή κατι τετοιο σχετικο...?Αυτο ηθελα και γω να το προτεινω αλλα δεν το θυμομουνα και καθομουν πριν που εγραφα την απαντηση για το παιχνιδιαρης κι σκεφτομουν 1 ωρα "μωρε τι ηθελα να πω...?"![]()

Καλά όλα τα λεφτά σας λέω είναι!!

Εεεεε έρχεται! Η Πασχάλω έρχεται!!ωραια. εγω δε θελω βραβειο ομορφιας, αυτο το βραβειο με ενδιαφερει.
αστεια/γελοια γατα, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΣΧΑΛΩΩΩΩΩΩ![]()
Μωρό μου ατελείωτο και ομορφο και γαργαλιάρικο. Σε λατρεύω φιλενάδα μου Πασχάλω. Τίμυ ο αθληταράς!

Το φαντάζεσαι??????συμφωνω. καλα εχω πεθανει στα γελια. μις παρδαλω 2009

Μωρέ και μέσα κι όξωο,τι πειτε μεσα σε ολα

staman2
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν θα με αναγκάσετε να προτείνω να μπει τότε και μια κατηγορία βίντεο και ήχουο,τι πειτε μεσα σε ολα![]()

Με το πιο τρομαχτικό γατί να τσιρίζει. ΤΟΤΕ Η ΝΑΛΑ θα πάρει το 1ο βραβείο και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ της δαιμονισμένης γάτας του σατανά, εν ώρα χτενίσματος.

ιβανα
Επιφανές μέλος
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!
ΜΑ βέβαια ναι ναι θα πεις κυρία μου εσύ. Γιατι στις περισσότερες φωτο ο Σιμπάκος σας είναι εντελώς αστείος έτσι ξαφνιασμένος που κοιτάζει.
Καλά όλα τα λεφτά σας λέω είναι!!
Εεεεε έρχεται! Η Πασχάλω έρχεται!!Μωρό μου ατελείωτο και ομορφο και γαργαλιάρικο. Σε λατρεύω φιλενάδα μου Πασχάλω. Τίμυ ο αθληταράς!
Το φαντάζεσαι??????
Μωρέ και μέσα κι όξω![]()
δε μπορω με εχει πιασει νευρικο. σκεφτομαι τα γατια μας σε παρδαλες φωτος κ δε μπορω

ιβανα
Επιφανές μέλος
Λοιπόν θα με αναγκάσετε να προτείνω να μπει τότε και μια κατηγορία βίντεο και ήχου
Με το πιο τρομαχτικό γατί να τσιρίζει. ΤΟΤΕ Η ΝΑΛΑ θα πάρει το 1ο βραβείο και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ της δαιμονισμένης γάτας του σατανά, εν ώρα χτενίσματος.![]()
![]()

μις δαιμονας 2009, ΤΕΛΕΙΟ !

staman2
Περιβόητο μέλος
δε μπορω με εχει πιασει νευρικο. σκεφτομαι τα γατια μας σε παρδαλες φωτος κ δε μπορω![]()

Καλά θα πέσει ΤΟ γέλιο
ιβανα
Επιφανές μέλος

να δουμε γατια με κοκκινα ματια, να κανουν κκχχχχ στην καμερα και τετοια, εχω μια φωτο υποψη μου που αξιζει βραβειο. μπηλιωωωωω

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Δηλαδή χοντρός ή χοντρή?το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε![]()
Παρεξηγήθηκα τώρα...
Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν
staman2
Περιβόητο μέλος
Μονον για άντρες γάτους: Mr ανάρχιδος

για στειρωμένους .
Οπως και το αντίστοιχο με χρωματισμούς για τα έχοντα ως ώρας τέτοια 

ΚΑλά πού είσαι Μαρία όταν έρθεις θα φρίξεις απο τις προτάσεις

Melini
Διάσημο μέλος
Δηλαδή χοντρός ή χοντρή?Παρεξηγήθηκα τώρα...
![]()
Μην ανησυχείς Αναστασία μου... θα τα πάρουν σε ύψος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οχι... οχι...αυτοι θα παιξουν στη κατηγορια Mr. ΣυλφιδαςΔηλαδή χοντρός ή χοντρή?Παρεξηγήθηκα τώρα...
![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Τώρα θα κατέβει το "βαρύ πυροβολικό" του φόρουμ!

Ο Αρης θα κατέβει φυσικά, καταλήξτε στις κατηγορίες γιατί ήδη αρχίσαμε να ξεσκονίζουμε τις φωτογραφίες μας από το πατάρι!

Ελένη η νυφούλα μας θα κατέβει στα καλλιστεία?
Υ.Γ Μόνο που έχω λίγες τύψεις για το τα'ι'μινγκ που ξεκινήσα(από ιδέα της ιβάνας) το θέμα των καλλιστείων.Είναι Ιούλιος και ήδη έχουμε κάποιες απουσίες.Λείπει ο Σείριος, η Πουπουλίνα, η Κλάρα ο Μπουκάκος και φυσικά ο Παρουλίτο(με την εκπληκτική φωτό με τους κυνόδοντες) κ.α
Από τώρα να πώ οτι ...θα το επαναλάβουμε τον χειμώνα!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Παιδια μη ξεχνατε την ημ/νια και χρονια γεννησης ή το μηνα του στο περιπου

ιβανα
Επιφανές μέλος
το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε![]()
καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια !

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια !![]()
ακου μπυροκοιλια...
το πατσοκοιλια ειναι Super

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια !![]()
Αχ κρατήστε αυτήν την κατηγορία ή κάτι αντίστοιχο.

Εχουμε έτοιμη πολύ καλή φωτό!

Στις "χιουμοριστικές" κατηγορίες μην κάνετε διαχωρισμό των φύλων, δεν έχει σημασία.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool