Γατοκαλλιστεία

Εγώ θα προτιμούσα Μίστερ Παρδαλόγατος/ Μις Παρδάλω :) (έτσι λέω το δικό μου όταν τον πιάνει αμόκ και χοροπηδάει απ'τον καναπέ στην πολυθρόνα με τα αυτιά κατεβασμένα :lol:)

συμφωνω. καλα εχω πεθανει στα γελια. μις παρδαλω 2009 :lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ θα προτιμούσα Μίστερ Παρδαλόγατος/ Μις Παρδάλω :) (έτσι λέω το δικό μου όταν τον πιάνει αμόκ και χοροπηδάει απ'τον καναπέ στην πολυθρόνα με τα αυτιά κατεβασμένα :lol:)
ο,τι πειτε μεσα σε ολα:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μηπως παλαβογατος/α:hmm::lol::lol::lol:

σας παρακαλω. επειδη εχω κατι πολυ αστειες φωτος της πασχαλως, μπορουμε να βαλουμε κατηγορια "γελοια γατα" κ να παρω το βραβειο απο τωρα ? :up:
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!:up::lol:

Ναι ναι..!! Να το πουμε γελοια ή να το πουμε Αστεια ή κατι τετοιο σχετικο...?Αυτο ηθελα και γω να το προτεινω αλλα δεν το θυμομουνα και καθομουν πριν που εγραφα την απαντηση για το παιχνιδιαρης κι σκεφτομουν 1 ωρα "μωρε τι ηθελα να πω...?":P:up:
ΜΑ βέβαια ναι ναι θα πεις κυρία μου εσύ. Γιατι στις περισσότερες φωτο ο Σιμπάκος σας είναι εντελώς αστείος έτσι ξαφνιασμένος που κοιτάζει.:lol:
Καλά όλα τα λεφτά σας λέω είναι!!:lol::lol::lol:

ωραια. εγω δε θελω βραβειο ομορφιας, αυτο το βραβειο με ενδιαφερει.
αστεια/γελοια γατα, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΣΧΑΛΩΩΩΩΩΩ :lol:
Εεεεε έρχεται! Η Πασχάλω έρχεται!!:up: Μωρό μου ατελείωτο και ομορφο και γαργαλιάρικο. Σε λατρεύω φιλενάδα μου Πασχάλω. Τίμυ ο αθληταράς!:up::)

συμφωνω. καλα εχω πεθανει στα γελια. μις παρδαλω 2009
Το φαντάζεσαι??????:lol::lol:

ο,τι πειτε μεσα σε ολα
Μωρέ και μέσα κι όξω:lol::lol::lol::up:

ο,τι πειτε μεσα σε ολα:up:
Λοιπόν θα με αναγκάσετε να προτείνω να μπει τότε και μια κατηγορία βίντεο και ήχου:lol::lol:
Με το πιο τρομαχτικό γατί να τσιρίζει. ΤΟΤΕ Η ΝΑΛΑ θα πάρει το 1ο βραβείο και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ της δαιμονισμένης γάτας του σατανά, εν ώρα χτενίσματος.:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!:up::lol:

ΜΑ βέβαια ναι ναι θα πεις κυρία μου εσύ. Γιατι στις περισσότερες φωτο ο Σιμπάκος σας είναι εντελώς αστείος έτσι ξαφνιασμένος που κοιτάζει.:lol:
Καλά όλα τα λεφτά σας λέω είναι!!:lol::lol::lol:

Εεεεε έρχεται! Η Πασχάλω έρχεται!!:up: Μωρό μου ατελείωτο και ομορφο και γαργαλιάρικο. Σε λατρεύω φιλενάδα μου Πασχάλω. Τίμυ ο αθληταράς!:up::)

Το φαντάζεσαι??????:lol::lol:

Μωρέ και μέσα κι όξω:lol::lol::lol::up:

δε μπορω με εχει πιασει νευρικο. σκεφτομαι τα γατια μας σε παρδαλες φωτος κ δε μπορω :lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν θα με αναγκάσετε να προτείνω να μπει τότε και μια κατηγορία βίντεο και ήχου:lol::lol:
Με το πιο τρομαχτικό γατί να τσιρίζει. ΤΟΤΕ Η ΝΑΛΑ θα πάρει το 1ο βραβείο και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ της δαιμονισμένης γάτας του σατανά, εν ώρα χτενίσματος.:lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:
μις δαιμονας 2009, ΤΕΛΕΙΟ ! :up:

δε μπορω με εχει πιασει νευρικο. σκεφτομαι τα γατια μας σε παρδαλες φωτος κ δε μπορω :lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:Καλά θα πέσει ΤΟ γέλιο:up:

Επισης ωραια θα ηταν μια κατηγορια "μις θριλερ" η "μις τρομαρα" η κατι τετοιο. τετοιες κατηγοριες να βαλουμε ρε σεις να γελασουμε :up::P
να δουμε γατια με κοκκινα ματια, να κανουν κκχχχχ στην καμερα και τετοια, εχω μια φωτο υποψη μου που αξιζει βραβειο. μπηλιωωωωω:up:

το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε :lol::lol::lol::up:

το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε :lol::lol::lol::up:
Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? :hmm: Παρεξηγήθηκα τώρα...:P:lol:Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν:lol:

Να και μια άλλη κατηγορία:
Μονον για άντρες γάτους: Mr ανάρχιδος:lol::lol::lol: για στειρωμένους
.:lol:Οπως και το αντίστοιχο με χρωματισμούς για τα έχοντα ως ώρας τέτοια :lol::lol:

ΚΑλά πού είσαι Μαρία όταν έρθεις θα φρίξεις απο τις προτάσεις :lol:

Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? :hmm: Παρεξηγήθηκα τώρα...:P:lol:Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν:lol:

Μην ανησυχείς Αναστασία μου... θα τα πάρουν σε ύψος:rolleyes::lol::lol:

οχι... οχι...αυτοι θα παιξουν στη κατηγορια Mr. Συλφιδας
:lol::lol::lol:

Καλά το βλέπω από τώρα θα είναι πολύ σκληρός ο συναγωνισμός!;):lol:
Τώρα θα κατέβει το "βαρύ πυροβολικό" του φόρουμ!:up::up::up:
Ο Αρης θα κατέβει φυσικά, καταλήξτε στις κατηγορίες γιατί ήδη αρχίσαμε να ξεσκονίζουμε τις φωτογραφίες μας από το πατάρι!;):lol::lol::lol:
Ελένη η νυφούλα μας θα κατέβει στα καλλιστεία?

Υ.Γ Μόνο που έχω λίγες τύψεις για το τα'ι'μινγκ που ξεκινήσα(από ιδέα της ιβάνας) το θέμα των καλλιστείων.Είναι Ιούλιος και ήδη έχουμε κάποιες απουσίες.Λείπει ο Σείριος, η Πουπουλίνα, η Κλάρα ο Μπουκάκος και φυσικά ο Παρουλίτο(με την εκπληκτική φωτό με τους κυνόδοντες) κ.α:(Από τώρα να πώ οτι ...θα το επαναλάβουμε τον χειμώνα!;):cool::rolleyes:

Μαρακι αυτη η κατηγορια εχει πολλες υποκατηγοριες απ'οτι βλεπεις και πολλες υποψηφιοτητες!! Θα εχεις πολλη δουλεια, αλλα θα σε βοηθησω οσο μπορω! :)
Παιδια μη ξεχνατε την ημ/νια και χρονια γεννησης ή το μηνα του στο περιπου:)

καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! :lol:
:lol:ακου μπυροκοιλια...:lol:
το πατσοκοιλια ειναι Super:up::lol:

καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! :lol:

Αχ κρατήστε αυτήν την κατηγορία ή κάτι αντίστοιχο.:D
Εχουμε έτοιμη πολύ καλή φωτό!;):P:lol:

Στις "χιουμοριστικές" κατηγορίες μην κάνετε διαχωρισμό των φύλων, δεν έχει σημασία.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back