ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:17 Η ιβανα έγραψε: #981 08-07-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα προτιμούσα Μίστερ Παρδαλόγατος/ Μις Παρδάλω (έτσι λέω το δικό μου όταν τον πιάνει αμόκ και χοροπηδάει απ'τον καναπέ στην πολυθρόνα με τα αυτιά κατεβασμένα ) Click για ανάπτυξη... συμφωνω. καλα εχω πεθανει στα γελια. μις παρδαλω 2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #982 08-07-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα προτιμούσα Μίστερ Παρδαλόγατος/ Μις Παρδάλω (έτσι λέω το δικό μου όταν τον πιάνει αμόκ και χοροπηδάει απ'τον καναπέ στην πολυθρόνα με τα αυτιά κατεβασμένα ) Click για ανάπτυξη... ο,τι πειτε μεσα σε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #983 08-07-09 12:18 Μηπως παλαβογατος/α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #984 08-07-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμφωνω. καλα εχω πεθανει στα γελια. μις παρδαλω 2009 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:23 Η staman2 έγραψε: #985 08-07-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: σας παρακαλω. επειδη εχω κατι πολυ αστειες φωτος της πασχαλως, μπορουμε να βαλουμε κατηγορια "γελοια γατα" κ να παρω το βραβειο απο τωρα ? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ναι ναι..!! Να το πουμε γελοια ή να το πουμε Αστεια ή κατι τετοιο σχετικο...?Αυτο ηθελα και γω να το προτεινω αλλα δεν το θυμομουνα και καθομουν πριν που εγραφα την απαντηση για το παιχνιδιαρης κι σκεφτομουν 1 ωρα "μωρε τι ηθελα να πω...?" Click για ανάπτυξη... ΜΑ βέβαια ναι ναι θα πεις κυρία μου εσύ. Γιατι στις περισσότερες φωτο ο Σιμπάκος σας είναι εντελώς αστείος έτσι ξαφνιασμένος που κοιτάζει. Καλά όλα τα λεφτά σας λέω είναι!! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραια. εγω δε θελω βραβειο ομορφιας, αυτο το βραβειο με ενδιαφερει. αστεια/γελοια γατα, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΣΧΑΛΩΩΩΩΩΩ Click για ανάπτυξη... Εεεεε έρχεται! Η Πασχάλω έρχεται!! Μωρό μου ατελείωτο και ομορφο και γαργαλιάρικο. Σε λατρεύω φιλενάδα μου Πασχάλω. Τίμυ ο αθληταράς! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμφωνω. καλα εχω πεθανει στα γελια. μις παρδαλω 2009 Click για ανάπτυξη... Το φαντάζεσαι?????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο,τι πειτε μεσα σε ολα Click για ανάπτυξη... Μωρέ και μέσα κι όξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η staman2 έγραψε: #986 08-07-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο,τι πειτε μεσα σε ολα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα με αναγκάσετε να προτείνω να μπει τότε και μια κατηγορία βίντεο και ήχου Με το πιο τρομαχτικό γατί να τσιρίζει. ΤΟΤΕ Η ΝΑΛΑ θα πάρει το 1ο βραβείο και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ της δαιμονισμένης γάτας του σατανά, εν ώρα χτενίσματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η ιβανα έγραψε: #987 08-07-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! ΜΑ βέβαια ναι ναι θα πεις κυρία μου εσύ. Γιατι στις περισσότερες φωτο ο Σιμπάκος σας είναι εντελώς αστείος έτσι ξαφνιασμένος που κοιτάζει. Καλά όλα τα λεφτά σας λέω είναι!! Εεεεε έρχεται! Η Πασχάλω έρχεται!! Μωρό μου ατελείωτο και ομορφο και γαργαλιάρικο. Σε λατρεύω φιλενάδα μου Πασχάλω. Τίμυ ο αθληταράς! Το φαντάζεσαι?????? Μωρέ και μέσα κι όξω Click για ανάπτυξη... δε μπορω με εχει πιασει νευρικο. σκεφτομαι τα γατια μας σε παρδαλες φωτος κ δε μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:32 Η ιβανα έγραψε: #988 08-07-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα με αναγκάσετε να προτείνω να μπει τότε και μια κατηγορία βίντεο και ήχου Με το πιο τρομαχτικό γατί να τσιρίζει. ΤΟΤΕ Η ΝΑΛΑ θα πάρει το 1ο βραβείο και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ της δαιμονισμένης γάτας του σατανά, εν ώρα χτενίσματος. Click για ανάπτυξη... μις δαιμονας 2009, ΤΕΛΕΙΟ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:32 Η staman2 έγραψε: #989 08-07-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε μπορω με εχει πιασει νευρικο. σκεφτομαι τα γατια μας σε παρδαλες φωτος κ δε μπορω Click για ανάπτυξη... Καλά θα πέσει ΤΟ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η ιβανα έγραψε: #990 08-07-09 12:34 Επισης ωραια θα ηταν μια κατηγορια "μις θριλερ" η "μις τρομαρα" η κατι τετοιο. τετοιες κατηγοριες να βαλουμε ρε σεις να γελασουμε να δουμε γατια με κοκκινα ματια, να κανουν κκχχχχ στην καμερα και τετοια, εχω μια φωτο υποψη μου που αξιζει βραβειο. μπηλιωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #991 08-07-09 12:58 το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η staman2 έγραψε: #992 08-07-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #993 08-07-09 13:05 Να και μια άλλη κατηγορία: Μονον για άντρες γάτους: Mr ανάρχιδος για στειρωμένους .Οπως και το αντίστοιχο με χρωματισμούς για τα έχοντα ως ώρας τέτοια ΚΑλά πού είσαι Μαρία όταν έρθεις θα φρίξεις απο τις προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #994 08-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Αναστασία μου... θα τα πάρουν σε ύψος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #995 08-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... οχι... οχι...αυτοι θα παιξουν στη κατηγορια Mr. Συλφιδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #996 08-07-09 13:10 Καλά το βλέπω από τώρα θα είναι πολύ σκληρός ο συναγωνισμός! Τώρα θα κατέβει το "βαρύ πυροβολικό" του φόρουμ! Ο Αρης θα κατέβει φυσικά, καταλήξτε στις κατηγορίες γιατί ήδη αρχίσαμε να ξεσκονίζουμε τις φωτογραφίες μας από το πατάρι! Ελένη η νυφούλα μας θα κατέβει στα καλλιστεία? Υ.Γ Μόνο που έχω λίγες τύψεις για το τα'ι'μινγκ που ξεκινήσα(από ιδέα της ιβάνας) το θέμα των καλλιστείων.Είναι Ιούλιος και ήδη έχουμε κάποιες απουσίες.Λείπει ο Σείριος, η Πουπουλίνα, η Κλάρα ο Μπουκάκος και φυσικά ο Παρουλίτο(με την εκπληκτική φωτό με τους κυνόδοντες) κ.αΑπό τώρα να πώ οτι ...θα το επαναλάβουμε τον χειμώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 08-07-09 13:14 Μαρακι αυτη η κατηγορια εχει πολλες υποκατηγοριες απ'οτι βλεπεις και πολλες υποψηφιοτητες!! Θα εχεις πολλη δουλεια, αλλα θα σε βοηθησω οσο μπορω! Παιδια μη ξεχνατε την ημ/νια και χρονια γεννησης ή το μηνα του στο περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η ιβανα έγραψε: #998 08-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #999 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... ακου μπυροκοιλια... το πατσοκοιλια ειναι Super Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #1.000 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... Αχ κρατήστε αυτήν την κατηγορία ή κάτι αντίστοιχο. Εχουμε έτοιμη πολύ καλή φωτό! Στις "χιουμοριστικές" κατηγορίες μην κάνετε διαχωρισμό των φύλων, δεν έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα προτιμούσα Μίστερ Παρδαλόγατος/ Μις Παρδάλω (έτσι λέω το δικό μου όταν τον πιάνει αμόκ και χοροπηδάει απ'τον καναπέ στην πολυθρόνα με τα αυτιά κατεβασμένα ) Click για ανάπτυξη... συμφωνω. καλα εχω πεθανει στα γελια. μις παρδαλω 2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #982 08-07-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα προτιμούσα Μίστερ Παρδαλόγατος/ Μις Παρδάλω (έτσι λέω το δικό μου όταν τον πιάνει αμόκ και χοροπηδάει απ'τον καναπέ στην πολυθρόνα με τα αυτιά κατεβασμένα ) Click για ανάπτυξη... ο,τι πειτε μεσα σε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #983 08-07-09 12:18 Μηπως παλαβογατος/α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #984 08-07-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμφωνω. καλα εχω πεθανει στα γελια. μις παρδαλω 2009 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:23 Η staman2 έγραψε: #985 08-07-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: σας παρακαλω. επειδη εχω κατι πολυ αστειες φωτος της πασχαλως, μπορουμε να βαλουμε κατηγορια "γελοια γατα" κ να παρω το βραβειο απο τωρα ? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ναι ναι..!! Να το πουμε γελοια ή να το πουμε Αστεια ή κατι τετοιο σχετικο...?Αυτο ηθελα και γω να το προτεινω αλλα δεν το θυμομουνα και καθομουν πριν που εγραφα την απαντηση για το παιχνιδιαρης κι σκεφτομουν 1 ωρα "μωρε τι ηθελα να πω...?" Click για ανάπτυξη... ΜΑ βέβαια ναι ναι θα πεις κυρία μου εσύ. Γιατι στις περισσότερες φωτο ο Σιμπάκος σας είναι εντελώς αστείος έτσι ξαφνιασμένος που κοιτάζει. Καλά όλα τα λεφτά σας λέω είναι!! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραια. εγω δε θελω βραβειο ομορφιας, αυτο το βραβειο με ενδιαφερει. αστεια/γελοια γατα, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΣΧΑΛΩΩΩΩΩΩ Click για ανάπτυξη... Εεεεε έρχεται! Η Πασχάλω έρχεται!! Μωρό μου ατελείωτο και ομορφο και γαργαλιάρικο. Σε λατρεύω φιλενάδα μου Πασχάλω. Τίμυ ο αθληταράς! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμφωνω. καλα εχω πεθανει στα γελια. μις παρδαλω 2009 Click για ανάπτυξη... Το φαντάζεσαι?????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο,τι πειτε μεσα σε ολα Click για ανάπτυξη... Μωρέ και μέσα κι όξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η staman2 έγραψε: #986 08-07-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο,τι πειτε μεσα σε ολα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα με αναγκάσετε να προτείνω να μπει τότε και μια κατηγορία βίντεο και ήχου Με το πιο τρομαχτικό γατί να τσιρίζει. ΤΟΤΕ Η ΝΑΛΑ θα πάρει το 1ο βραβείο και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ της δαιμονισμένης γάτας του σατανά, εν ώρα χτενίσματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η ιβανα έγραψε: #987 08-07-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! ΜΑ βέβαια ναι ναι θα πεις κυρία μου εσύ. Γιατι στις περισσότερες φωτο ο Σιμπάκος σας είναι εντελώς αστείος έτσι ξαφνιασμένος που κοιτάζει. Καλά όλα τα λεφτά σας λέω είναι!! Εεεεε έρχεται! Η Πασχάλω έρχεται!! Μωρό μου ατελείωτο και ομορφο και γαργαλιάρικο. Σε λατρεύω φιλενάδα μου Πασχάλω. Τίμυ ο αθληταράς! Το φαντάζεσαι?????? Μωρέ και μέσα κι όξω Click για ανάπτυξη... δε μπορω με εχει πιασει νευρικο. σκεφτομαι τα γατια μας σε παρδαλες φωτος κ δε μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:32 Η ιβανα έγραψε: #988 08-07-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα με αναγκάσετε να προτείνω να μπει τότε και μια κατηγορία βίντεο και ήχου Με το πιο τρομαχτικό γατί να τσιρίζει. ΤΟΤΕ Η ΝΑΛΑ θα πάρει το 1ο βραβείο και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ της δαιμονισμένης γάτας του σατανά, εν ώρα χτενίσματος. Click για ανάπτυξη... μις δαιμονας 2009, ΤΕΛΕΙΟ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:32 Η staman2 έγραψε: #989 08-07-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε μπορω με εχει πιασει νευρικο. σκεφτομαι τα γατια μας σε παρδαλες φωτος κ δε μπορω Click για ανάπτυξη... Καλά θα πέσει ΤΟ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η ιβανα έγραψε: #990 08-07-09 12:34 Επισης ωραια θα ηταν μια κατηγορια "μις θριλερ" η "μις τρομαρα" η κατι τετοιο. τετοιες κατηγοριες να βαλουμε ρε σεις να γελασουμε να δουμε γατια με κοκκινα ματια, να κανουν κκχχχχ στην καμερα και τετοια, εχω μια φωτο υποψη μου που αξιζει βραβειο. μπηλιωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #991 08-07-09 12:58 το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η staman2 έγραψε: #992 08-07-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #993 08-07-09 13:05 Να και μια άλλη κατηγορία: Μονον για άντρες γάτους: Mr ανάρχιδος για στειρωμένους .Οπως και το αντίστοιχο με χρωματισμούς για τα έχοντα ως ώρας τέτοια ΚΑλά πού είσαι Μαρία όταν έρθεις θα φρίξεις απο τις προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #994 08-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Αναστασία μου... θα τα πάρουν σε ύψος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #995 08-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... οχι... οχι...αυτοι θα παιξουν στη κατηγορια Mr. Συλφιδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #996 08-07-09 13:10 Καλά το βλέπω από τώρα θα είναι πολύ σκληρός ο συναγωνισμός! Τώρα θα κατέβει το "βαρύ πυροβολικό" του φόρουμ! Ο Αρης θα κατέβει φυσικά, καταλήξτε στις κατηγορίες γιατί ήδη αρχίσαμε να ξεσκονίζουμε τις φωτογραφίες μας από το πατάρι! Ελένη η νυφούλα μας θα κατέβει στα καλλιστεία? Υ.Γ Μόνο που έχω λίγες τύψεις για το τα'ι'μινγκ που ξεκινήσα(από ιδέα της ιβάνας) το θέμα των καλλιστείων.Είναι Ιούλιος και ήδη έχουμε κάποιες απουσίες.Λείπει ο Σείριος, η Πουπουλίνα, η Κλάρα ο Μπουκάκος και φυσικά ο Παρουλίτο(με την εκπληκτική φωτό με τους κυνόδοντες) κ.αΑπό τώρα να πώ οτι ...θα το επαναλάβουμε τον χειμώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 08-07-09 13:14 Μαρακι αυτη η κατηγορια εχει πολλες υποκατηγοριες απ'οτι βλεπεις και πολλες υποψηφιοτητες!! Θα εχεις πολλη δουλεια, αλλα θα σε βοηθησω οσο μπορω! Παιδια μη ξεχνατε την ημ/νια και χρονια γεννησης ή το μηνα του στο περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η ιβανα έγραψε: #998 08-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #999 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... ακου μπυροκοιλια... το πατσοκοιλια ειναι Super Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #1.000 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... Αχ κρατήστε αυτήν την κατηγορία ή κάτι αντίστοιχο. Εχουμε έτοιμη πολύ καλή φωτό! Στις "χιουμοριστικές" κατηγορίες μην κάνετε διαχωρισμό των φύλων, δεν έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα προτιμούσα Μίστερ Παρδαλόγατος/ Μις Παρδάλω (έτσι λέω το δικό μου όταν τον πιάνει αμόκ και χοροπηδάει απ'τον καναπέ στην πολυθρόνα με τα αυτιά κατεβασμένα ) Click για ανάπτυξη... ο,τι πειτε μεσα σε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #983 08-07-09 12:18 Μηπως παλαβογατος/α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #984 08-07-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμφωνω. καλα εχω πεθανει στα γελια. μις παρδαλω 2009 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:23 Η staman2 έγραψε: #985 08-07-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: σας παρακαλω. επειδη εχω κατι πολυ αστειες φωτος της πασχαλως, μπορουμε να βαλουμε κατηγορια "γελοια γατα" κ να παρω το βραβειο απο τωρα ? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ναι ναι..!! Να το πουμε γελοια ή να το πουμε Αστεια ή κατι τετοιο σχετικο...?Αυτο ηθελα και γω να το προτεινω αλλα δεν το θυμομουνα και καθομουν πριν που εγραφα την απαντηση για το παιχνιδιαρης κι σκεφτομουν 1 ωρα "μωρε τι ηθελα να πω...?" Click για ανάπτυξη... ΜΑ βέβαια ναι ναι θα πεις κυρία μου εσύ. Γιατι στις περισσότερες φωτο ο Σιμπάκος σας είναι εντελώς αστείος έτσι ξαφνιασμένος που κοιτάζει. Καλά όλα τα λεφτά σας λέω είναι!! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραια. εγω δε θελω βραβειο ομορφιας, αυτο το βραβειο με ενδιαφερει. αστεια/γελοια γατα, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΣΧΑΛΩΩΩΩΩΩ Click για ανάπτυξη... Εεεεε έρχεται! Η Πασχάλω έρχεται!! Μωρό μου ατελείωτο και ομορφο και γαργαλιάρικο. Σε λατρεύω φιλενάδα μου Πασχάλω. Τίμυ ο αθληταράς! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμφωνω. καλα εχω πεθανει στα γελια. μις παρδαλω 2009 Click για ανάπτυξη... Το φαντάζεσαι?????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο,τι πειτε μεσα σε ολα Click για ανάπτυξη... Μωρέ και μέσα κι όξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η staman2 έγραψε: #986 08-07-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο,τι πειτε μεσα σε ολα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα με αναγκάσετε να προτείνω να μπει τότε και μια κατηγορία βίντεο και ήχου Με το πιο τρομαχτικό γατί να τσιρίζει. ΤΟΤΕ Η ΝΑΛΑ θα πάρει το 1ο βραβείο και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ της δαιμονισμένης γάτας του σατανά, εν ώρα χτενίσματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η ιβανα έγραψε: #987 08-07-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! ΜΑ βέβαια ναι ναι θα πεις κυρία μου εσύ. Γιατι στις περισσότερες φωτο ο Σιμπάκος σας είναι εντελώς αστείος έτσι ξαφνιασμένος που κοιτάζει. Καλά όλα τα λεφτά σας λέω είναι!! Εεεεε έρχεται! Η Πασχάλω έρχεται!! Μωρό μου ατελείωτο και ομορφο και γαργαλιάρικο. Σε λατρεύω φιλενάδα μου Πασχάλω. Τίμυ ο αθληταράς! Το φαντάζεσαι?????? Μωρέ και μέσα κι όξω Click για ανάπτυξη... δε μπορω με εχει πιασει νευρικο. σκεφτομαι τα γατια μας σε παρδαλες φωτος κ δε μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:32 Η ιβανα έγραψε: #988 08-07-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα με αναγκάσετε να προτείνω να μπει τότε και μια κατηγορία βίντεο και ήχου Με το πιο τρομαχτικό γατί να τσιρίζει. ΤΟΤΕ Η ΝΑΛΑ θα πάρει το 1ο βραβείο και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ της δαιμονισμένης γάτας του σατανά, εν ώρα χτενίσματος. Click για ανάπτυξη... μις δαιμονας 2009, ΤΕΛΕΙΟ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:32 Η staman2 έγραψε: #989 08-07-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε μπορω με εχει πιασει νευρικο. σκεφτομαι τα γατια μας σε παρδαλες φωτος κ δε μπορω Click για ανάπτυξη... Καλά θα πέσει ΤΟ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η ιβανα έγραψε: #990 08-07-09 12:34 Επισης ωραια θα ηταν μια κατηγορια "μις θριλερ" η "μις τρομαρα" η κατι τετοιο. τετοιες κατηγοριες να βαλουμε ρε σεις να γελασουμε να δουμε γατια με κοκκινα ματια, να κανουν κκχχχχ στην καμερα και τετοια, εχω μια φωτο υποψη μου που αξιζει βραβειο. μπηλιωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #991 08-07-09 12:58 το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η staman2 έγραψε: #992 08-07-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #993 08-07-09 13:05 Να και μια άλλη κατηγορία: Μονον για άντρες γάτους: Mr ανάρχιδος για στειρωμένους .Οπως και το αντίστοιχο με χρωματισμούς για τα έχοντα ως ώρας τέτοια ΚΑλά πού είσαι Μαρία όταν έρθεις θα φρίξεις απο τις προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #994 08-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Αναστασία μου... θα τα πάρουν σε ύψος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #995 08-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... οχι... οχι...αυτοι θα παιξουν στη κατηγορια Mr. Συλφιδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #996 08-07-09 13:10 Καλά το βλέπω από τώρα θα είναι πολύ σκληρός ο συναγωνισμός! Τώρα θα κατέβει το "βαρύ πυροβολικό" του φόρουμ! Ο Αρης θα κατέβει φυσικά, καταλήξτε στις κατηγορίες γιατί ήδη αρχίσαμε να ξεσκονίζουμε τις φωτογραφίες μας από το πατάρι! Ελένη η νυφούλα μας θα κατέβει στα καλλιστεία? Υ.Γ Μόνο που έχω λίγες τύψεις για το τα'ι'μινγκ που ξεκινήσα(από ιδέα της ιβάνας) το θέμα των καλλιστείων.Είναι Ιούλιος και ήδη έχουμε κάποιες απουσίες.Λείπει ο Σείριος, η Πουπουλίνα, η Κλάρα ο Μπουκάκος και φυσικά ο Παρουλίτο(με την εκπληκτική φωτό με τους κυνόδοντες) κ.αΑπό τώρα να πώ οτι ...θα το επαναλάβουμε τον χειμώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 08-07-09 13:14 Μαρακι αυτη η κατηγορια εχει πολλες υποκατηγοριες απ'οτι βλεπεις και πολλες υποψηφιοτητες!! Θα εχεις πολλη δουλεια, αλλα θα σε βοηθησω οσο μπορω! Παιδια μη ξεχνατε την ημ/νια και χρονια γεννησης ή το μηνα του στο περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η ιβανα έγραψε: #998 08-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #999 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... ακου μπυροκοιλια... το πατσοκοιλια ειναι Super Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #1.000 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... Αχ κρατήστε αυτήν την κατηγορία ή κάτι αντίστοιχο. Εχουμε έτοιμη πολύ καλή φωτό! Στις "χιουμοριστικές" κατηγορίες μην κάνετε διαχωρισμό των φύλων, δεν έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μηπως παλαβογατος/α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #984 08-07-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμφωνω. καλα εχω πεθανει στα γελια. μις παρδαλω 2009 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:23 Η staman2 έγραψε: #985 08-07-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: σας παρακαλω. επειδη εχω κατι πολυ αστειες φωτος της πασχαλως, μπορουμε να βαλουμε κατηγορια "γελοια γατα" κ να παρω το βραβειο απο τωρα ? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ναι ναι..!! Να το πουμε γελοια ή να το πουμε Αστεια ή κατι τετοιο σχετικο...?Αυτο ηθελα και γω να το προτεινω αλλα δεν το θυμομουνα και καθομουν πριν που εγραφα την απαντηση για το παιχνιδιαρης κι σκεφτομουν 1 ωρα "μωρε τι ηθελα να πω...?" Click για ανάπτυξη... ΜΑ βέβαια ναι ναι θα πεις κυρία μου εσύ. Γιατι στις περισσότερες φωτο ο Σιμπάκος σας είναι εντελώς αστείος έτσι ξαφνιασμένος που κοιτάζει. Καλά όλα τα λεφτά σας λέω είναι!! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραια. εγω δε θελω βραβειο ομορφιας, αυτο το βραβειο με ενδιαφερει. αστεια/γελοια γατα, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΣΧΑΛΩΩΩΩΩΩ Click για ανάπτυξη... Εεεεε έρχεται! Η Πασχάλω έρχεται!! Μωρό μου ατελείωτο και ομορφο και γαργαλιάρικο. Σε λατρεύω φιλενάδα μου Πασχάλω. Τίμυ ο αθληταράς! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμφωνω. καλα εχω πεθανει στα γελια. μις παρδαλω 2009 Click για ανάπτυξη... Το φαντάζεσαι?????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο,τι πειτε μεσα σε ολα Click για ανάπτυξη... Μωρέ και μέσα κι όξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η staman2 έγραψε: #986 08-07-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο,τι πειτε μεσα σε ολα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα με αναγκάσετε να προτείνω να μπει τότε και μια κατηγορία βίντεο και ήχου Με το πιο τρομαχτικό γατί να τσιρίζει. ΤΟΤΕ Η ΝΑΛΑ θα πάρει το 1ο βραβείο και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ της δαιμονισμένης γάτας του σατανά, εν ώρα χτενίσματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η ιβανα έγραψε: #987 08-07-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! ΜΑ βέβαια ναι ναι θα πεις κυρία μου εσύ. Γιατι στις περισσότερες φωτο ο Σιμπάκος σας είναι εντελώς αστείος έτσι ξαφνιασμένος που κοιτάζει. Καλά όλα τα λεφτά σας λέω είναι!! Εεεεε έρχεται! Η Πασχάλω έρχεται!! Μωρό μου ατελείωτο και ομορφο και γαργαλιάρικο. Σε λατρεύω φιλενάδα μου Πασχάλω. Τίμυ ο αθληταράς! Το φαντάζεσαι?????? Μωρέ και μέσα κι όξω Click για ανάπτυξη... δε μπορω με εχει πιασει νευρικο. σκεφτομαι τα γατια μας σε παρδαλες φωτος κ δε μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:32 Η ιβανα έγραψε: #988 08-07-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα με αναγκάσετε να προτείνω να μπει τότε και μια κατηγορία βίντεο και ήχου Με το πιο τρομαχτικό γατί να τσιρίζει. ΤΟΤΕ Η ΝΑΛΑ θα πάρει το 1ο βραβείο και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ της δαιμονισμένης γάτας του σατανά, εν ώρα χτενίσματος. Click για ανάπτυξη... μις δαιμονας 2009, ΤΕΛΕΙΟ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:32 Η staman2 έγραψε: #989 08-07-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε μπορω με εχει πιασει νευρικο. σκεφτομαι τα γατια μας σε παρδαλες φωτος κ δε μπορω Click για ανάπτυξη... Καλά θα πέσει ΤΟ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η ιβανα έγραψε: #990 08-07-09 12:34 Επισης ωραια θα ηταν μια κατηγορια "μις θριλερ" η "μις τρομαρα" η κατι τετοιο. τετοιες κατηγοριες να βαλουμε ρε σεις να γελασουμε να δουμε γατια με κοκκινα ματια, να κανουν κκχχχχ στην καμερα και τετοια, εχω μια φωτο υποψη μου που αξιζει βραβειο. μπηλιωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #991 08-07-09 12:58 το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η staman2 έγραψε: #992 08-07-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #993 08-07-09 13:05 Να και μια άλλη κατηγορία: Μονον για άντρες γάτους: Mr ανάρχιδος για στειρωμένους .Οπως και το αντίστοιχο με χρωματισμούς για τα έχοντα ως ώρας τέτοια ΚΑλά πού είσαι Μαρία όταν έρθεις θα φρίξεις απο τις προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #994 08-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Αναστασία μου... θα τα πάρουν σε ύψος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #995 08-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... οχι... οχι...αυτοι θα παιξουν στη κατηγορια Mr. Συλφιδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #996 08-07-09 13:10 Καλά το βλέπω από τώρα θα είναι πολύ σκληρός ο συναγωνισμός! Τώρα θα κατέβει το "βαρύ πυροβολικό" του φόρουμ! Ο Αρης θα κατέβει φυσικά, καταλήξτε στις κατηγορίες γιατί ήδη αρχίσαμε να ξεσκονίζουμε τις φωτογραφίες μας από το πατάρι! Ελένη η νυφούλα μας θα κατέβει στα καλλιστεία? Υ.Γ Μόνο που έχω λίγες τύψεις για το τα'ι'μινγκ που ξεκινήσα(από ιδέα της ιβάνας) το θέμα των καλλιστείων.Είναι Ιούλιος και ήδη έχουμε κάποιες απουσίες.Λείπει ο Σείριος, η Πουπουλίνα, η Κλάρα ο Μπουκάκος και φυσικά ο Παρουλίτο(με την εκπληκτική φωτό με τους κυνόδοντες) κ.αΑπό τώρα να πώ οτι ...θα το επαναλάβουμε τον χειμώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 08-07-09 13:14 Μαρακι αυτη η κατηγορια εχει πολλες υποκατηγοριες απ'οτι βλεπεις και πολλες υποψηφιοτητες!! Θα εχεις πολλη δουλεια, αλλα θα σε βοηθησω οσο μπορω! Παιδια μη ξεχνατε την ημ/νια και χρονια γεννησης ή το μηνα του στο περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η ιβανα έγραψε: #998 08-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #999 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... ακου μπυροκοιλια... το πατσοκοιλια ειναι Super Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #1.000 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... Αχ κρατήστε αυτήν την κατηγορία ή κάτι αντίστοιχο. Εχουμε έτοιμη πολύ καλή φωτό! Στις "χιουμοριστικές" κατηγορίες μην κάνετε διαχωρισμό των φύλων, δεν έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμφωνω. καλα εχω πεθανει στα γελια. μις παρδαλω 2009 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:23 Η staman2 έγραψε: #985 08-07-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: σας παρακαλω. επειδη εχω κατι πολυ αστειες φωτος της πασχαλως, μπορουμε να βαλουμε κατηγορια "γελοια γατα" κ να παρω το βραβειο απο τωρα ? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ναι ναι..!! Να το πουμε γελοια ή να το πουμε Αστεια ή κατι τετοιο σχετικο...?Αυτο ηθελα και γω να το προτεινω αλλα δεν το θυμομουνα και καθομουν πριν που εγραφα την απαντηση για το παιχνιδιαρης κι σκεφτομουν 1 ωρα "μωρε τι ηθελα να πω...?" Click για ανάπτυξη... ΜΑ βέβαια ναι ναι θα πεις κυρία μου εσύ. Γιατι στις περισσότερες φωτο ο Σιμπάκος σας είναι εντελώς αστείος έτσι ξαφνιασμένος που κοιτάζει. Καλά όλα τα λεφτά σας λέω είναι!! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραια. εγω δε θελω βραβειο ομορφιας, αυτο το βραβειο με ενδιαφερει. αστεια/γελοια γατα, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΣΧΑΛΩΩΩΩΩΩ Click για ανάπτυξη... Εεεεε έρχεται! Η Πασχάλω έρχεται!! Μωρό μου ατελείωτο και ομορφο και γαργαλιάρικο. Σε λατρεύω φιλενάδα μου Πασχάλω. Τίμυ ο αθληταράς! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμφωνω. καλα εχω πεθανει στα γελια. μις παρδαλω 2009 Click για ανάπτυξη... Το φαντάζεσαι?????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο,τι πειτε μεσα σε ολα Click για ανάπτυξη... Μωρέ και μέσα κι όξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η staman2 έγραψε: #986 08-07-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο,τι πειτε μεσα σε ολα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα με αναγκάσετε να προτείνω να μπει τότε και μια κατηγορία βίντεο και ήχου Με το πιο τρομαχτικό γατί να τσιρίζει. ΤΟΤΕ Η ΝΑΛΑ θα πάρει το 1ο βραβείο και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ της δαιμονισμένης γάτας του σατανά, εν ώρα χτενίσματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η ιβανα έγραψε: #987 08-07-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! ΜΑ βέβαια ναι ναι θα πεις κυρία μου εσύ. Γιατι στις περισσότερες φωτο ο Σιμπάκος σας είναι εντελώς αστείος έτσι ξαφνιασμένος που κοιτάζει. Καλά όλα τα λεφτά σας λέω είναι!! Εεεεε έρχεται! Η Πασχάλω έρχεται!! Μωρό μου ατελείωτο και ομορφο και γαργαλιάρικο. Σε λατρεύω φιλενάδα μου Πασχάλω. Τίμυ ο αθληταράς! Το φαντάζεσαι?????? Μωρέ και μέσα κι όξω Click για ανάπτυξη... δε μπορω με εχει πιασει νευρικο. σκεφτομαι τα γατια μας σε παρδαλες φωτος κ δε μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:32 Η ιβανα έγραψε: #988 08-07-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα με αναγκάσετε να προτείνω να μπει τότε και μια κατηγορία βίντεο και ήχου Με το πιο τρομαχτικό γατί να τσιρίζει. ΤΟΤΕ Η ΝΑΛΑ θα πάρει το 1ο βραβείο και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ της δαιμονισμένης γάτας του σατανά, εν ώρα χτενίσματος. Click για ανάπτυξη... μις δαιμονας 2009, ΤΕΛΕΙΟ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:32 Η staman2 έγραψε: #989 08-07-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε μπορω με εχει πιασει νευρικο. σκεφτομαι τα γατια μας σε παρδαλες φωτος κ δε μπορω Click για ανάπτυξη... Καλά θα πέσει ΤΟ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η ιβανα έγραψε: #990 08-07-09 12:34 Επισης ωραια θα ηταν μια κατηγορια "μις θριλερ" η "μις τρομαρα" η κατι τετοιο. τετοιες κατηγοριες να βαλουμε ρε σεις να γελασουμε να δουμε γατια με κοκκινα ματια, να κανουν κκχχχχ στην καμερα και τετοια, εχω μια φωτο υποψη μου που αξιζει βραβειο. μπηλιωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #991 08-07-09 12:58 το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η staman2 έγραψε: #992 08-07-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #993 08-07-09 13:05 Να και μια άλλη κατηγορία: Μονον για άντρες γάτους: Mr ανάρχιδος για στειρωμένους .Οπως και το αντίστοιχο με χρωματισμούς για τα έχοντα ως ώρας τέτοια ΚΑλά πού είσαι Μαρία όταν έρθεις θα φρίξεις απο τις προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #994 08-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Αναστασία μου... θα τα πάρουν σε ύψος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #995 08-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... οχι... οχι...αυτοι θα παιξουν στη κατηγορια Mr. Συλφιδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #996 08-07-09 13:10 Καλά το βλέπω από τώρα θα είναι πολύ σκληρός ο συναγωνισμός! Τώρα θα κατέβει το "βαρύ πυροβολικό" του φόρουμ! Ο Αρης θα κατέβει φυσικά, καταλήξτε στις κατηγορίες γιατί ήδη αρχίσαμε να ξεσκονίζουμε τις φωτογραφίες μας από το πατάρι! Ελένη η νυφούλα μας θα κατέβει στα καλλιστεία? Υ.Γ Μόνο που έχω λίγες τύψεις για το τα'ι'μινγκ που ξεκινήσα(από ιδέα της ιβάνας) το θέμα των καλλιστείων.Είναι Ιούλιος και ήδη έχουμε κάποιες απουσίες.Λείπει ο Σείριος, η Πουπουλίνα, η Κλάρα ο Μπουκάκος και φυσικά ο Παρουλίτο(με την εκπληκτική φωτό με τους κυνόδοντες) κ.αΑπό τώρα να πώ οτι ...θα το επαναλάβουμε τον χειμώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 08-07-09 13:14 Μαρακι αυτη η κατηγορια εχει πολλες υποκατηγοριες απ'οτι βλεπεις και πολλες υποψηφιοτητες!! Θα εχεις πολλη δουλεια, αλλα θα σε βοηθησω οσο μπορω! Παιδια μη ξεχνατε την ημ/νια και χρονια γεννησης ή το μηνα του στο περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η ιβανα έγραψε: #998 08-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #999 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... ακου μπυροκοιλια... το πατσοκοιλια ειναι Super Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #1.000 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... Αχ κρατήστε αυτήν την κατηγορία ή κάτι αντίστοιχο. Εχουμε έτοιμη πολύ καλή φωτό! Στις "χιουμοριστικές" κατηγορίες μην κάνετε διαχωρισμό των φύλων, δεν έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: σας παρακαλω. επειδη εχω κατι πολυ αστειες φωτος της πασχαλως, μπορουμε να βαλουμε κατηγορια "γελοια γατα" κ να παρω το βραβειο απο τωρα ? Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ναι ναι..!! Να το πουμε γελοια ή να το πουμε Αστεια ή κατι τετοιο σχετικο...?Αυτο ηθελα και γω να το προτεινω αλλα δεν το θυμομουνα και καθομουν πριν που εγραφα την απαντηση για το παιχνιδιαρης κι σκεφτομουν 1 ωρα "μωρε τι ηθελα να πω...?" Click για ανάπτυξη... ΜΑ βέβαια ναι ναι θα πεις κυρία μου εσύ. Γιατι στις περισσότερες φωτο ο Σιμπάκος σας είναι εντελώς αστείος έτσι ξαφνιασμένος που κοιτάζει. Καλά όλα τα λεφτά σας λέω είναι!! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραια. εγω δε θελω βραβειο ομορφιας, αυτο το βραβειο με ενδιαφερει. αστεια/γελοια γατα, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΣΧΑΛΩΩΩΩΩΩ Click για ανάπτυξη... Εεεεε έρχεται! Η Πασχάλω έρχεται!! Μωρό μου ατελείωτο και ομορφο και γαργαλιάρικο. Σε λατρεύω φιλενάδα μου Πασχάλω. Τίμυ ο αθληταράς! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: συμφωνω. καλα εχω πεθανει στα γελια. μις παρδαλω 2009 Click για ανάπτυξη... Το φαντάζεσαι?????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο,τι πειτε μεσα σε ολα Click για ανάπτυξη... Μωρέ και μέσα κι όξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η staman2 έγραψε: #986 08-07-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο,τι πειτε μεσα σε ολα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα με αναγκάσετε να προτείνω να μπει τότε και μια κατηγορία βίντεο και ήχου Με το πιο τρομαχτικό γατί να τσιρίζει. ΤΟΤΕ Η ΝΑΛΑ θα πάρει το 1ο βραβείο και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ της δαιμονισμένης γάτας του σατανά, εν ώρα χτενίσματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η ιβανα έγραψε: #987 08-07-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! ΜΑ βέβαια ναι ναι θα πεις κυρία μου εσύ. Γιατι στις περισσότερες φωτο ο Σιμπάκος σας είναι εντελώς αστείος έτσι ξαφνιασμένος που κοιτάζει. Καλά όλα τα λεφτά σας λέω είναι!! Εεεεε έρχεται! Η Πασχάλω έρχεται!! Μωρό μου ατελείωτο και ομορφο και γαργαλιάρικο. Σε λατρεύω φιλενάδα μου Πασχάλω. Τίμυ ο αθληταράς! Το φαντάζεσαι?????? Μωρέ και μέσα κι όξω Click για ανάπτυξη... δε μπορω με εχει πιασει νευρικο. σκεφτομαι τα γατια μας σε παρδαλες φωτος κ δε μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:32 Η ιβανα έγραψε: #988 08-07-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα με αναγκάσετε να προτείνω να μπει τότε και μια κατηγορία βίντεο και ήχου Με το πιο τρομαχτικό γατί να τσιρίζει. ΤΟΤΕ Η ΝΑΛΑ θα πάρει το 1ο βραβείο και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ της δαιμονισμένης γάτας του σατανά, εν ώρα χτενίσματος. Click για ανάπτυξη... μις δαιμονας 2009, ΤΕΛΕΙΟ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:32 Η staman2 έγραψε: #989 08-07-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε μπορω με εχει πιασει νευρικο. σκεφτομαι τα γατια μας σε παρδαλες φωτος κ δε μπορω Click για ανάπτυξη... Καλά θα πέσει ΤΟ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η ιβανα έγραψε: #990 08-07-09 12:34 Επισης ωραια θα ηταν μια κατηγορια "μις θριλερ" η "μις τρομαρα" η κατι τετοιο. τετοιες κατηγοριες να βαλουμε ρε σεις να γελασουμε να δουμε γατια με κοκκινα ματια, να κανουν κκχχχχ στην καμερα και τετοια, εχω μια φωτο υποψη μου που αξιζει βραβειο. μπηλιωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #991 08-07-09 12:58 το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η staman2 έγραψε: #992 08-07-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #993 08-07-09 13:05 Να και μια άλλη κατηγορία: Μονον για άντρες γάτους: Mr ανάρχιδος για στειρωμένους .Οπως και το αντίστοιχο με χρωματισμούς για τα έχοντα ως ώρας τέτοια ΚΑλά πού είσαι Μαρία όταν έρθεις θα φρίξεις απο τις προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #994 08-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Αναστασία μου... θα τα πάρουν σε ύψος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #995 08-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... οχι... οχι...αυτοι θα παιξουν στη κατηγορια Mr. Συλφιδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #996 08-07-09 13:10 Καλά το βλέπω από τώρα θα είναι πολύ σκληρός ο συναγωνισμός! Τώρα θα κατέβει το "βαρύ πυροβολικό" του φόρουμ! Ο Αρης θα κατέβει φυσικά, καταλήξτε στις κατηγορίες γιατί ήδη αρχίσαμε να ξεσκονίζουμε τις φωτογραφίες μας από το πατάρι! Ελένη η νυφούλα μας θα κατέβει στα καλλιστεία? Υ.Γ Μόνο που έχω λίγες τύψεις για το τα'ι'μινγκ που ξεκινήσα(από ιδέα της ιβάνας) το θέμα των καλλιστείων.Είναι Ιούλιος και ήδη έχουμε κάποιες απουσίες.Λείπει ο Σείριος, η Πουπουλίνα, η Κλάρα ο Μπουκάκος και φυσικά ο Παρουλίτο(με την εκπληκτική φωτό με τους κυνόδοντες) κ.αΑπό τώρα να πώ οτι ...θα το επαναλάβουμε τον χειμώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 08-07-09 13:14 Μαρακι αυτη η κατηγορια εχει πολλες υποκατηγοριες απ'οτι βλεπεις και πολλες υποψηφιοτητες!! Θα εχεις πολλη δουλεια, αλλα θα σε βοηθησω οσο μπορω! Παιδια μη ξεχνατε την ημ/νια και χρονια γεννησης ή το μηνα του στο περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η ιβανα έγραψε: #998 08-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #999 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... ακου μπυροκοιλια... το πατσοκοιλια ειναι Super Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #1.000 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... Αχ κρατήστε αυτήν την κατηγορία ή κάτι αντίστοιχο. Εχουμε έτοιμη πολύ καλή φωτό! Στις "χιουμοριστικές" κατηγορίες μην κάνετε διαχωρισμό των φύλων, δεν έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο,τι πειτε μεσα σε ολα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα με αναγκάσετε να προτείνω να μπει τότε και μια κατηγορία βίντεο και ήχου Με το πιο τρομαχτικό γατί να τσιρίζει. ΤΟΤΕ Η ΝΑΛΑ θα πάρει το 1ο βραβείο και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ της δαιμονισμένης γάτας του σατανά, εν ώρα χτενίσματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η ιβανα έγραψε: #987 08-07-09 12:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! ΜΑ βέβαια ναι ναι θα πεις κυρία μου εσύ. Γιατι στις περισσότερες φωτο ο Σιμπάκος σας είναι εντελώς αστείος έτσι ξαφνιασμένος που κοιτάζει. Καλά όλα τα λεφτά σας λέω είναι!! Εεεεε έρχεται! Η Πασχάλω έρχεται!! Μωρό μου ατελείωτο και ομορφο και γαργαλιάρικο. Σε λατρεύω φιλενάδα μου Πασχάλω. Τίμυ ο αθληταράς! Το φαντάζεσαι?????? Μωρέ και μέσα κι όξω Click για ανάπτυξη... δε μπορω με εχει πιασει νευρικο. σκεφτομαι τα γατια μας σε παρδαλες φωτος κ δε μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:32 Η ιβανα έγραψε: #988 08-07-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα με αναγκάσετε να προτείνω να μπει τότε και μια κατηγορία βίντεο και ήχου Με το πιο τρομαχτικό γατί να τσιρίζει. ΤΟΤΕ Η ΝΑΛΑ θα πάρει το 1ο βραβείο και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ της δαιμονισμένης γάτας του σατανά, εν ώρα χτενίσματος. Click για ανάπτυξη... μις δαιμονας 2009, ΤΕΛΕΙΟ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:32 Η staman2 έγραψε: #989 08-07-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε μπορω με εχει πιασει νευρικο. σκεφτομαι τα γατια μας σε παρδαλες φωτος κ δε μπορω Click για ανάπτυξη... Καλά θα πέσει ΤΟ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η ιβανα έγραψε: #990 08-07-09 12:34 Επισης ωραια θα ηταν μια κατηγορια "μις θριλερ" η "μις τρομαρα" η κατι τετοιο. τετοιες κατηγοριες να βαλουμε ρε σεις να γελασουμε να δουμε γατια με κοκκινα ματια, να κανουν κκχχχχ στην καμερα και τετοια, εχω μια φωτο υποψη μου που αξιζει βραβειο. μπηλιωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #991 08-07-09 12:58 το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η staman2 έγραψε: #992 08-07-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #993 08-07-09 13:05 Να και μια άλλη κατηγορία: Μονον για άντρες γάτους: Mr ανάρχιδος για στειρωμένους .Οπως και το αντίστοιχο με χρωματισμούς για τα έχοντα ως ώρας τέτοια ΚΑλά πού είσαι Μαρία όταν έρθεις θα φρίξεις απο τις προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #994 08-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Αναστασία μου... θα τα πάρουν σε ύψος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #995 08-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... οχι... οχι...αυτοι θα παιξουν στη κατηγορια Mr. Συλφιδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #996 08-07-09 13:10 Καλά το βλέπω από τώρα θα είναι πολύ σκληρός ο συναγωνισμός! Τώρα θα κατέβει το "βαρύ πυροβολικό" του φόρουμ! Ο Αρης θα κατέβει φυσικά, καταλήξτε στις κατηγορίες γιατί ήδη αρχίσαμε να ξεσκονίζουμε τις φωτογραφίες μας από το πατάρι! Ελένη η νυφούλα μας θα κατέβει στα καλλιστεία? Υ.Γ Μόνο που έχω λίγες τύψεις για το τα'ι'μινγκ που ξεκινήσα(από ιδέα της ιβάνας) το θέμα των καλλιστείων.Είναι Ιούλιος και ήδη έχουμε κάποιες απουσίες.Λείπει ο Σείριος, η Πουπουλίνα, η Κλάρα ο Μπουκάκος και φυσικά ο Παρουλίτο(με την εκπληκτική φωτό με τους κυνόδοντες) κ.αΑπό τώρα να πώ οτι ...θα το επαναλάβουμε τον χειμώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 08-07-09 13:14 Μαρακι αυτη η κατηγορια εχει πολλες υποκατηγοριες απ'οτι βλεπεις και πολλες υποψηφιοτητες!! Θα εχεις πολλη δουλεια, αλλα θα σε βοηθησω οσο μπορω! Παιδια μη ξεχνατε την ημ/νια και χρονια γεννησης ή το μηνα του στο περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η ιβανα έγραψε: #998 08-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #999 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... ακου μπυροκοιλια... το πατσοκοιλια ειναι Super Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #1.000 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... Αχ κρατήστε αυτήν την κατηγορία ή κάτι αντίστοιχο. Εχουμε έτοιμη πολύ καλή φωτό! Στις "χιουμοριστικές" κατηγορίες μην κάνετε διαχωρισμό των φύλων, δεν έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! ΜΑ βέβαια ναι ναι θα πεις κυρία μου εσύ. Γιατι στις περισσότερες φωτο ο Σιμπάκος σας είναι εντελώς αστείος έτσι ξαφνιασμένος που κοιτάζει. Καλά όλα τα λεφτά σας λέω είναι!! Εεεεε έρχεται! Η Πασχάλω έρχεται!! Μωρό μου ατελείωτο και ομορφο και γαργαλιάρικο. Σε λατρεύω φιλενάδα μου Πασχάλω. Τίμυ ο αθληταράς! Το φαντάζεσαι?????? Μωρέ και μέσα κι όξω Click για ανάπτυξη... δε μπορω με εχει πιασει νευρικο. σκεφτομαι τα γατια μας σε παρδαλες φωτος κ δε μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:32 Η ιβανα έγραψε: #988 08-07-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα με αναγκάσετε να προτείνω να μπει τότε και μια κατηγορία βίντεο και ήχου Με το πιο τρομαχτικό γατί να τσιρίζει. ΤΟΤΕ Η ΝΑΛΑ θα πάρει το 1ο βραβείο και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ της δαιμονισμένης γάτας του σατανά, εν ώρα χτενίσματος. Click για ανάπτυξη... μις δαιμονας 2009, ΤΕΛΕΙΟ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:32 Η staman2 έγραψε: #989 08-07-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε μπορω με εχει πιασει νευρικο. σκεφτομαι τα γατια μας σε παρδαλες φωτος κ δε μπορω Click για ανάπτυξη... Καλά θα πέσει ΤΟ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η ιβανα έγραψε: #990 08-07-09 12:34 Επισης ωραια θα ηταν μια κατηγορια "μις θριλερ" η "μις τρομαρα" η κατι τετοιο. τετοιες κατηγοριες να βαλουμε ρε σεις να γελασουμε να δουμε γατια με κοκκινα ματια, να κανουν κκχχχχ στην καμερα και τετοια, εχω μια φωτο υποψη μου που αξιζει βραβειο. μπηλιωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #991 08-07-09 12:58 το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η staman2 έγραψε: #992 08-07-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #993 08-07-09 13:05 Να και μια άλλη κατηγορία: Μονον για άντρες γάτους: Mr ανάρχιδος για στειρωμένους .Οπως και το αντίστοιχο με χρωματισμούς για τα έχοντα ως ώρας τέτοια ΚΑλά πού είσαι Μαρία όταν έρθεις θα φρίξεις απο τις προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #994 08-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Αναστασία μου... θα τα πάρουν σε ύψος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #995 08-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... οχι... οχι...αυτοι θα παιξουν στη κατηγορια Mr. Συλφιδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #996 08-07-09 13:10 Καλά το βλέπω από τώρα θα είναι πολύ σκληρός ο συναγωνισμός! Τώρα θα κατέβει το "βαρύ πυροβολικό" του φόρουμ! Ο Αρης θα κατέβει φυσικά, καταλήξτε στις κατηγορίες γιατί ήδη αρχίσαμε να ξεσκονίζουμε τις φωτογραφίες μας από το πατάρι! Ελένη η νυφούλα μας θα κατέβει στα καλλιστεία? Υ.Γ Μόνο που έχω λίγες τύψεις για το τα'ι'μινγκ που ξεκινήσα(από ιδέα της ιβάνας) το θέμα των καλλιστείων.Είναι Ιούλιος και ήδη έχουμε κάποιες απουσίες.Λείπει ο Σείριος, η Πουπουλίνα, η Κλάρα ο Μπουκάκος και φυσικά ο Παρουλίτο(με την εκπληκτική φωτό με τους κυνόδοντες) κ.αΑπό τώρα να πώ οτι ...θα το επαναλάβουμε τον χειμώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 08-07-09 13:14 Μαρακι αυτη η κατηγορια εχει πολλες υποκατηγοριες απ'οτι βλεπεις και πολλες υποψηφιοτητες!! Θα εχεις πολλη δουλεια, αλλα θα σε βοηθησω οσο μπορω! Παιδια μη ξεχνατε την ημ/νια και χρονια γεννησης ή το μηνα του στο περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η ιβανα έγραψε: #998 08-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #999 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... ακου μπυροκοιλια... το πατσοκοιλια ειναι Super Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #1.000 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... Αχ κρατήστε αυτήν την κατηγορία ή κάτι αντίστοιχο. Εχουμε έτοιμη πολύ καλή φωτό! Στις "χιουμοριστικές" κατηγορίες μην κάνετε διαχωρισμό των φύλων, δεν έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν θα με αναγκάσετε να προτείνω να μπει τότε και μια κατηγορία βίντεο και ήχου Με το πιο τρομαχτικό γατί να τσιρίζει. ΤΟΤΕ Η ΝΑΛΑ θα πάρει το 1ο βραβείο και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ της δαιμονισμένης γάτας του σατανά, εν ώρα χτενίσματος. Click για ανάπτυξη... μις δαιμονας 2009, ΤΕΛΕΙΟ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:32 Η staman2 έγραψε: #989 08-07-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε μπορω με εχει πιασει νευρικο. σκεφτομαι τα γατια μας σε παρδαλες φωτος κ δε μπορω Click για ανάπτυξη... Καλά θα πέσει ΤΟ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η ιβανα έγραψε: #990 08-07-09 12:34 Επισης ωραια θα ηταν μια κατηγορια "μις θριλερ" η "μις τρομαρα" η κατι τετοιο. τετοιες κατηγοριες να βαλουμε ρε σεις να γελασουμε να δουμε γατια με κοκκινα ματια, να κανουν κκχχχχ στην καμερα και τετοια, εχω μια φωτο υποψη μου που αξιζει βραβειο. μπηλιωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #991 08-07-09 12:58 το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η staman2 έγραψε: #992 08-07-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #993 08-07-09 13:05 Να και μια άλλη κατηγορία: Μονον για άντρες γάτους: Mr ανάρχιδος για στειρωμένους .Οπως και το αντίστοιχο με χρωματισμούς για τα έχοντα ως ώρας τέτοια ΚΑλά πού είσαι Μαρία όταν έρθεις θα φρίξεις απο τις προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #994 08-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Αναστασία μου... θα τα πάρουν σε ύψος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #995 08-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... οχι... οχι...αυτοι θα παιξουν στη κατηγορια Mr. Συλφιδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #996 08-07-09 13:10 Καλά το βλέπω από τώρα θα είναι πολύ σκληρός ο συναγωνισμός! Τώρα θα κατέβει το "βαρύ πυροβολικό" του φόρουμ! Ο Αρης θα κατέβει φυσικά, καταλήξτε στις κατηγορίες γιατί ήδη αρχίσαμε να ξεσκονίζουμε τις φωτογραφίες μας από το πατάρι! Ελένη η νυφούλα μας θα κατέβει στα καλλιστεία? Υ.Γ Μόνο που έχω λίγες τύψεις για το τα'ι'μινγκ που ξεκινήσα(από ιδέα της ιβάνας) το θέμα των καλλιστείων.Είναι Ιούλιος και ήδη έχουμε κάποιες απουσίες.Λείπει ο Σείριος, η Πουπουλίνα, η Κλάρα ο Μπουκάκος και φυσικά ο Παρουλίτο(με την εκπληκτική φωτό με τους κυνόδοντες) κ.αΑπό τώρα να πώ οτι ...θα το επαναλάβουμε τον χειμώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 08-07-09 13:14 Μαρακι αυτη η κατηγορια εχει πολλες υποκατηγοριες απ'οτι βλεπεις και πολλες υποψηφιοτητες!! Θα εχεις πολλη δουλεια, αλλα θα σε βοηθησω οσο μπορω! Παιδια μη ξεχνατε την ημ/νια και χρονια γεννησης ή το μηνα του στο περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η ιβανα έγραψε: #998 08-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #999 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... ακου μπυροκοιλια... το πατσοκοιλια ειναι Super Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #1.000 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... Αχ κρατήστε αυτήν την κατηγορία ή κάτι αντίστοιχο. Εχουμε έτοιμη πολύ καλή φωτό! Στις "χιουμοριστικές" κατηγορίες μην κάνετε διαχωρισμό των φύλων, δεν έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε μπορω με εχει πιασει νευρικο. σκεφτομαι τα γατια μας σε παρδαλες φωτος κ δε μπορω Click για ανάπτυξη... Καλά θα πέσει ΤΟ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η ιβανα έγραψε: #990 08-07-09 12:34 Επισης ωραια θα ηταν μια κατηγορια "μις θριλερ" η "μις τρομαρα" η κατι τετοιο. τετοιες κατηγοριες να βαλουμε ρε σεις να γελασουμε να δουμε γατια με κοκκινα ματια, να κανουν κκχχχχ στην καμερα και τετοια, εχω μια φωτο υποψη μου που αξιζει βραβειο. μπηλιωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #991 08-07-09 12:58 το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η staman2 έγραψε: #992 08-07-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #993 08-07-09 13:05 Να και μια άλλη κατηγορία: Μονον για άντρες γάτους: Mr ανάρχιδος για στειρωμένους .Οπως και το αντίστοιχο με χρωματισμούς για τα έχοντα ως ώρας τέτοια ΚΑλά πού είσαι Μαρία όταν έρθεις θα φρίξεις απο τις προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #994 08-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Αναστασία μου... θα τα πάρουν σε ύψος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #995 08-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... οχι... οχι...αυτοι θα παιξουν στη κατηγορια Mr. Συλφιδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #996 08-07-09 13:10 Καλά το βλέπω από τώρα θα είναι πολύ σκληρός ο συναγωνισμός! Τώρα θα κατέβει το "βαρύ πυροβολικό" του φόρουμ! Ο Αρης θα κατέβει φυσικά, καταλήξτε στις κατηγορίες γιατί ήδη αρχίσαμε να ξεσκονίζουμε τις φωτογραφίες μας από το πατάρι! Ελένη η νυφούλα μας θα κατέβει στα καλλιστεία? Υ.Γ Μόνο που έχω λίγες τύψεις για το τα'ι'μινγκ που ξεκινήσα(από ιδέα της ιβάνας) το θέμα των καλλιστείων.Είναι Ιούλιος και ήδη έχουμε κάποιες απουσίες.Λείπει ο Σείριος, η Πουπουλίνα, η Κλάρα ο Μπουκάκος και φυσικά ο Παρουλίτο(με την εκπληκτική φωτό με τους κυνόδοντες) κ.αΑπό τώρα να πώ οτι ...θα το επαναλάβουμε τον χειμώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 08-07-09 13:14 Μαρακι αυτη η κατηγορια εχει πολλες υποκατηγοριες απ'οτι βλεπεις και πολλες υποψηφιοτητες!! Θα εχεις πολλη δουλεια, αλλα θα σε βοηθησω οσο μπορω! Παιδια μη ξεχνατε την ημ/νια και χρονια γεννησης ή το μηνα του στο περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η ιβανα έγραψε: #998 08-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #999 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... ακου μπυροκοιλια... το πατσοκοιλια ειναι Super Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #1.000 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... Αχ κρατήστε αυτήν την κατηγορία ή κάτι αντίστοιχο. Εχουμε έτοιμη πολύ καλή φωτό! Στις "χιουμοριστικές" κατηγορίες μην κάνετε διαχωρισμό των φύλων, δεν έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επισης ωραια θα ηταν μια κατηγορια "μις θριλερ" η "μις τρομαρα" η κατι τετοιο. τετοιες κατηγοριες να βαλουμε ρε σεις να γελασουμε να δουμε γατια με κοκκινα ματια, να κανουν κκχχχχ στην καμερα και τετοια, εχω μια φωτο υποψη μου που αξιζει βραβειο. μπηλιωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #991 08-07-09 12:58 το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η staman2 έγραψε: #992 08-07-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #993 08-07-09 13:05 Να και μια άλλη κατηγορία: Μονον για άντρες γάτους: Mr ανάρχιδος για στειρωμένους .Οπως και το αντίστοιχο με χρωματισμούς για τα έχοντα ως ώρας τέτοια ΚΑλά πού είσαι Μαρία όταν έρθεις θα φρίξεις απο τις προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #994 08-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Αναστασία μου... θα τα πάρουν σε ύψος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #995 08-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... οχι... οχι...αυτοι θα παιξουν στη κατηγορια Mr. Συλφιδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #996 08-07-09 13:10 Καλά το βλέπω από τώρα θα είναι πολύ σκληρός ο συναγωνισμός! Τώρα θα κατέβει το "βαρύ πυροβολικό" του φόρουμ! Ο Αρης θα κατέβει φυσικά, καταλήξτε στις κατηγορίες γιατί ήδη αρχίσαμε να ξεσκονίζουμε τις φωτογραφίες μας από το πατάρι! Ελένη η νυφούλα μας θα κατέβει στα καλλιστεία? Υ.Γ Μόνο που έχω λίγες τύψεις για το τα'ι'μινγκ που ξεκινήσα(από ιδέα της ιβάνας) το θέμα των καλλιστείων.Είναι Ιούλιος και ήδη έχουμε κάποιες απουσίες.Λείπει ο Σείριος, η Πουπουλίνα, η Κλάρα ο Μπουκάκος και φυσικά ο Παρουλίτο(με την εκπληκτική φωτό με τους κυνόδοντες) κ.αΑπό τώρα να πώ οτι ...θα το επαναλάβουμε τον χειμώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 08-07-09 13:14 Μαρακι αυτη η κατηγορια εχει πολλες υποκατηγοριες απ'οτι βλεπεις και πολλες υποψηφιοτητες!! Θα εχεις πολλη δουλεια, αλλα θα σε βοηθησω οσο μπορω! Παιδια μη ξεχνατε την ημ/νια και χρονια γεννησης ή το μηνα του στο περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η ιβανα έγραψε: #998 08-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #999 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... ακου μπυροκοιλια... το πατσοκοιλια ειναι Super Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #1.000 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... Αχ κρατήστε αυτήν την κατηγορία ή κάτι αντίστοιχο. Εχουμε έτοιμη πολύ καλή φωτό! Στις "χιουμοριστικές" κατηγορίες μην κάνετε διαχωρισμό των φύλων, δεν έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η staman2 έγραψε: #992 08-07-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #993 08-07-09 13:05 Να και μια άλλη κατηγορία: Μονον για άντρες γάτους: Mr ανάρχιδος για στειρωμένους .Οπως και το αντίστοιχο με χρωματισμούς για τα έχοντα ως ώρας τέτοια ΚΑλά πού είσαι Μαρία όταν έρθεις θα φρίξεις απο τις προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #994 08-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Αναστασία μου... θα τα πάρουν σε ύψος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #995 08-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... οχι... οχι...αυτοι θα παιξουν στη κατηγορια Mr. Συλφιδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #996 08-07-09 13:10 Καλά το βλέπω από τώρα θα είναι πολύ σκληρός ο συναγωνισμός! Τώρα θα κατέβει το "βαρύ πυροβολικό" του φόρουμ! Ο Αρης θα κατέβει φυσικά, καταλήξτε στις κατηγορίες γιατί ήδη αρχίσαμε να ξεσκονίζουμε τις φωτογραφίες μας από το πατάρι! Ελένη η νυφούλα μας θα κατέβει στα καλλιστεία? Υ.Γ Μόνο που έχω λίγες τύψεις για το τα'ι'μινγκ που ξεκινήσα(από ιδέα της ιβάνας) το θέμα των καλλιστείων.Είναι Ιούλιος και ήδη έχουμε κάποιες απουσίες.Λείπει ο Σείριος, η Πουπουλίνα, η Κλάρα ο Μπουκάκος και φυσικά ο Παρουλίτο(με την εκπληκτική φωτό με τους κυνόδοντες) κ.αΑπό τώρα να πώ οτι ...θα το επαναλάβουμε τον χειμώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 08-07-09 13:14 Μαρακι αυτη η κατηγορια εχει πολλες υποκατηγοριες απ'οτι βλεπεις και πολλες υποψηφιοτητες!! Θα εχεις πολλη δουλεια, αλλα θα σε βοηθησω οσο μπορω! Παιδια μη ξεχνατε την ημ/νια και χρονια γεννησης ή το μηνα του στο περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η ιβανα έγραψε: #998 08-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #999 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... ακου μπυροκοιλια... το πατσοκοιλια ειναι Super Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #1.000 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... Αχ κρατήστε αυτήν την κατηγορία ή κάτι αντίστοιχο. Εχουμε έτοιμη πολύ καλή φωτό! Στις "χιουμοριστικές" κατηγορίες μην κάνετε διαχωρισμό των φύλων, δεν έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #993 08-07-09 13:05 Να και μια άλλη κατηγορία: Μονον για άντρες γάτους: Mr ανάρχιδος για στειρωμένους .Οπως και το αντίστοιχο με χρωματισμούς για τα έχοντα ως ώρας τέτοια ΚΑλά πού είσαι Μαρία όταν έρθεις θα φρίξεις απο τις προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #994 08-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Αναστασία μου... θα τα πάρουν σε ύψος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #995 08-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... οχι... οχι...αυτοι θα παιξουν στη κατηγορια Mr. Συλφιδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #996 08-07-09 13:10 Καλά το βλέπω από τώρα θα είναι πολύ σκληρός ο συναγωνισμός! Τώρα θα κατέβει το "βαρύ πυροβολικό" του φόρουμ! Ο Αρης θα κατέβει φυσικά, καταλήξτε στις κατηγορίες γιατί ήδη αρχίσαμε να ξεσκονίζουμε τις φωτογραφίες μας από το πατάρι! Ελένη η νυφούλα μας θα κατέβει στα καλλιστεία? Υ.Γ Μόνο που έχω λίγες τύψεις για το τα'ι'μινγκ που ξεκινήσα(από ιδέα της ιβάνας) το θέμα των καλλιστείων.Είναι Ιούλιος και ήδη έχουμε κάποιες απουσίες.Λείπει ο Σείριος, η Πουπουλίνα, η Κλάρα ο Μπουκάκος και φυσικά ο Παρουλίτο(με την εκπληκτική φωτό με τους κυνόδοντες) κ.αΑπό τώρα να πώ οτι ...θα το επαναλάβουμε τον χειμώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 08-07-09 13:14 Μαρακι αυτη η κατηγορια εχει πολλες υποκατηγοριες απ'οτι βλεπεις και πολλες υποψηφιοτητες!! Θα εχεις πολλη δουλεια, αλλα θα σε βοηθησω οσο μπορω! Παιδια μη ξεχνατε την ημ/νια και χρονια γεννησης ή το μηνα του στο περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η ιβανα έγραψε: #998 08-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #999 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... ακου μπυροκοιλια... το πατσοκοιλια ειναι Super Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #1.000 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... Αχ κρατήστε αυτήν την κατηγορία ή κάτι αντίστοιχο. Εχουμε έτοιμη πολύ καλή φωτό! Στις "χιουμοριστικές" κατηγορίες μην κάνετε διαχωρισμό των φύλων, δεν έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να και μια άλλη κατηγορία: Μονον για άντρες γάτους: Mr ανάρχιδος για στειρωμένους .Οπως και το αντίστοιχο με χρωματισμούς για τα έχοντα ως ώρας τέτοια ΚΑλά πού είσαι Μαρία όταν έρθεις θα φρίξεις απο τις προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #994 08-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Αναστασία μου... θα τα πάρουν σε ύψος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #995 08-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... οχι... οχι...αυτοι θα παιξουν στη κατηγορια Mr. Συλφιδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #996 08-07-09 13:10 Καλά το βλέπω από τώρα θα είναι πολύ σκληρός ο συναγωνισμός! Τώρα θα κατέβει το "βαρύ πυροβολικό" του φόρουμ! Ο Αρης θα κατέβει φυσικά, καταλήξτε στις κατηγορίες γιατί ήδη αρχίσαμε να ξεσκονίζουμε τις φωτογραφίες μας από το πατάρι! Ελένη η νυφούλα μας θα κατέβει στα καλλιστεία? Υ.Γ Μόνο που έχω λίγες τύψεις για το τα'ι'μινγκ που ξεκινήσα(από ιδέα της ιβάνας) το θέμα των καλλιστείων.Είναι Ιούλιος και ήδη έχουμε κάποιες απουσίες.Λείπει ο Σείριος, η Πουπουλίνα, η Κλάρα ο Μπουκάκος και φυσικά ο Παρουλίτο(με την εκπληκτική φωτό με τους κυνόδοντες) κ.αΑπό τώρα να πώ οτι ...θα το επαναλάβουμε τον χειμώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 08-07-09 13:14 Μαρακι αυτη η κατηγορια εχει πολλες υποκατηγοριες απ'οτι βλεπεις και πολλες υποψηφιοτητες!! Θα εχεις πολλη δουλεια, αλλα θα σε βοηθησω οσο μπορω! Παιδια μη ξεχνατε την ημ/νια και χρονια γεννησης ή το μηνα του στο περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η ιβανα έγραψε: #998 08-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #999 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... ακου μπυροκοιλια... το πατσοκοιλια ειναι Super Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #1.000 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... Αχ κρατήστε αυτήν την κατηγορία ή κάτι αντίστοιχο. Εχουμε έτοιμη πολύ καλή φωτό! Στις "χιουμοριστικές" κατηγορίες μην κάνετε διαχωρισμό των φύλων, δεν έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Αναστασία μου... θα τα πάρουν σε ύψος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #995 08-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... οχι... οχι...αυτοι θα παιξουν στη κατηγορια Mr. Συλφιδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #996 08-07-09 13:10 Καλά το βλέπω από τώρα θα είναι πολύ σκληρός ο συναγωνισμός! Τώρα θα κατέβει το "βαρύ πυροβολικό" του φόρουμ! Ο Αρης θα κατέβει φυσικά, καταλήξτε στις κατηγορίες γιατί ήδη αρχίσαμε να ξεσκονίζουμε τις φωτογραφίες μας από το πατάρι! Ελένη η νυφούλα μας θα κατέβει στα καλλιστεία? Υ.Γ Μόνο που έχω λίγες τύψεις για το τα'ι'μινγκ που ξεκινήσα(από ιδέα της ιβάνας) το θέμα των καλλιστείων.Είναι Ιούλιος και ήδη έχουμε κάποιες απουσίες.Λείπει ο Σείριος, η Πουπουλίνα, η Κλάρα ο Μπουκάκος και φυσικά ο Παρουλίτο(με την εκπληκτική φωτό με τους κυνόδοντες) κ.αΑπό τώρα να πώ οτι ...θα το επαναλάβουμε τον χειμώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 08-07-09 13:14 Μαρακι αυτη η κατηγορια εχει πολλες υποκατηγοριες απ'οτι βλεπεις και πολλες υποψηφιοτητες!! Θα εχεις πολλη δουλεια, αλλα θα σε βοηθησω οσο μπορω! Παιδια μη ξεχνατε την ημ/νια και χρονια γεννησης ή το μηνα του στο περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η ιβανα έγραψε: #998 08-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #999 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... ακου μπυροκοιλια... το πατσοκοιλια ειναι Super Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #1.000 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... Αχ κρατήστε αυτήν την κατηγορία ή κάτι αντίστοιχο. Εχουμε έτοιμη πολύ καλή φωτό! Στις "χιουμοριστικές" κατηγορίες μην κάνετε διαχωρισμό των φύλων, δεν έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δηλαδή χοντρός ή χοντρή? Παρεξηγήθηκα τώρα...Δηλ. ο Σεβάχ κι ο Πέρσης παρεξηγήθηκαν Click για ανάπτυξη... οχι... οχι...αυτοι θα παιξουν στη κατηγορια Mr. Συλφιδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #996 08-07-09 13:10 Καλά το βλέπω από τώρα θα είναι πολύ σκληρός ο συναγωνισμός! Τώρα θα κατέβει το "βαρύ πυροβολικό" του φόρουμ! Ο Αρης θα κατέβει φυσικά, καταλήξτε στις κατηγορίες γιατί ήδη αρχίσαμε να ξεσκονίζουμε τις φωτογραφίες μας από το πατάρι! Ελένη η νυφούλα μας θα κατέβει στα καλλιστεία? Υ.Γ Μόνο που έχω λίγες τύψεις για το τα'ι'μινγκ που ξεκινήσα(από ιδέα της ιβάνας) το θέμα των καλλιστείων.Είναι Ιούλιος και ήδη έχουμε κάποιες απουσίες.Λείπει ο Σείριος, η Πουπουλίνα, η Κλάρα ο Μπουκάκος και φυσικά ο Παρουλίτο(με την εκπληκτική φωτό με τους κυνόδοντες) κ.αΑπό τώρα να πώ οτι ...θα το επαναλάβουμε τον χειμώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 08-07-09 13:14 Μαρακι αυτη η κατηγορια εχει πολλες υποκατηγοριες απ'οτι βλεπεις και πολλες υποψηφιοτητες!! Θα εχεις πολλη δουλεια, αλλα θα σε βοηθησω οσο μπορω! Παιδια μη ξεχνατε την ημ/νια και χρονια γεννησης ή το μηνα του στο περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η ιβανα έγραψε: #998 08-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #999 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... ακου μπυροκοιλια... το πατσοκοιλια ειναι Super Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #1.000 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... Αχ κρατήστε αυτήν την κατηγορία ή κάτι αντίστοιχο. Εχουμε έτοιμη πολύ καλή φωτό! Στις "χιουμοριστικές" κατηγορίες μην κάνετε διαχωρισμό των φύλων, δεν έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά το βλέπω από τώρα θα είναι πολύ σκληρός ο συναγωνισμός! Τώρα θα κατέβει το "βαρύ πυροβολικό" του φόρουμ! Ο Αρης θα κατέβει φυσικά, καταλήξτε στις κατηγορίες γιατί ήδη αρχίσαμε να ξεσκονίζουμε τις φωτογραφίες μας από το πατάρι! Ελένη η νυφούλα μας θα κατέβει στα καλλιστεία? Υ.Γ Μόνο που έχω λίγες τύψεις για το τα'ι'μινγκ που ξεκινήσα(από ιδέα της ιβάνας) το θέμα των καλλιστείων.Είναι Ιούλιος και ήδη έχουμε κάποιες απουσίες.Λείπει ο Σείριος, η Πουπουλίνα, η Κλάρα ο Μπουκάκος και φυσικά ο Παρουλίτο(με την εκπληκτική φωτό με τους κυνόδοντες) κ.αΑπό τώρα να πώ οτι ...θα το επαναλάβουμε τον χειμώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 08-07-09 13:14 Μαρακι αυτη η κατηγορια εχει πολλες υποκατηγοριες απ'οτι βλεπεις και πολλες υποψηφιοτητες!! Θα εχεις πολλη δουλεια, αλλα θα σε βοηθησω οσο μπορω! Παιδια μη ξεχνατε την ημ/νια και χρονια γεννησης ή το μηνα του στο περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η ιβανα έγραψε: #998 08-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #999 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... ακου μπυροκοιλια... το πατσοκοιλια ειναι Super Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #1.000 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... Αχ κρατήστε αυτήν την κατηγορία ή κάτι αντίστοιχο. Εχουμε έτοιμη πολύ καλή φωτό! Στις "χιουμοριστικές" κατηγορίες μην κάνετε διαχωρισμό των φύλων, δεν έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρακι αυτη η κατηγορια εχει πολλες υποκατηγοριες απ'οτι βλεπεις και πολλες υποψηφιοτητες!! Θα εχεις πολλη δουλεια, αλλα θα σε βοηθησω οσο μπορω! Παιδια μη ξεχνατε την ημ/νια και χρονια γεννησης ή το μηνα του στο περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:22 Η ιβανα έγραψε: #998 08-07-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #999 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... ακου μπυροκοιλια... το πατσοκοιλια ειναι Super Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #1.000 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... Αχ κρατήστε αυτήν την κατηγορία ή κάτι αντίστοιχο. Εχουμε έτοιμη πολύ καλή φωτό! Στις "χιουμοριστικές" κατηγορίες μην κάνετε διαχωρισμό των φύλων, δεν έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το Mr. Μiss Φουσκας/α καλε ξεχασαμε Click για ανάπτυξη... καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #999 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... ακου μπυροκοιλια... το πατσοκοιλια ειναι Super Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #1.000 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... Αχ κρατήστε αυτήν την κατηγορία ή κάτι αντίστοιχο. Εχουμε έτοιμη πολύ καλή φωτό! Στις "χιουμοριστικές" κατηγορίες μην κάνετε διαχωρισμό των φύλων, δεν έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... ακου μπυροκοιλια... το πατσοκοιλια ειναι Super Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #1.000 08-07-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... Αχ κρατήστε αυτήν την κατηγορία ή κάτι αντίστοιχο. Εχουμε έτοιμη πολύ καλή φωτό! Στις "χιουμοριστικές" κατηγορίες μην κάνετε διαχωρισμό των φύλων, δεν έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: καλο ! ή μιστερ/μις πατσοκοιλια/μπυροκοιλια ! Click για ανάπτυξη... Αχ κρατήστε αυτήν την κατηγορία ή κάτι αντίστοιχο. Εχουμε έτοιμη πολύ καλή φωτό! Στις "χιουμοριστικές" κατηγορίες μην κάνετε διαχωρισμό των φύλων, δεν έχει σημασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.