drf
Δραστήριο μέλος
Μελινα, την ξερεις την Kitty walk? μου αρεσουν παρα πολυ τα πραγματα τους...τωρα θυμηθηκα τη πολυκατοικια που εχουν...
αλλα στελνουν Ελλαδα? Κανεναν να αγκαρεψεις?
https://www.kittywalk.com/climber_taupe.asp
https://cgi.ebay.co.uk/Kittywalk-Coz...3.l1177&_trkparms=240:1318|301:1|293:1|294:50

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αντε παρτη να ησυχασω απο τη γκρινια σου...παιδια δεν μου βγαινουν τα smiles...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
αντε παρτη να ησυχασω απο τη γκρινια σου...παιδια δεν μου βγαινουν τα smiles...
Αυτό με τα smilies το έχω πάθει κι εγώ... δεν ξέρω γιατί γίνεται.
Στο e-bay δεν έχω ψωνίσει ποτέ... άσε που το βρίσκω λίγο ακριβό το συγκεκριμένο. Θα κάνω λίγη υπομονή

drf
Δραστήριο μέλος
Αυτό με τα smilies το έχω πάθει κι εγώ... δεν ξέρω γιατί γίνεται.
Στο e-bay δεν έχω ψωνίσει ποτέ... άσε που το βρίσκω λίγο ακριβό το συγκεκριμένο. Θα κάνω λίγη υπομονή![]()
όντως .. είναι παράδοξα ακριβό χωρίς ιδιαίτερο λόγο , επίσης μη ξεχνάμε ότι είναι Αμερική + δε λέει έξοδα και πάντα παίζεις το τζόκερ με το πώς θα έχει ξυπνήσει ο τελωνειακός που θα στο περάσει..

Melini
Διάσημο μέλος
όντως .. είναι παράδοξα ακριβό χωρίς ιδιαίτερο λόγο , επίσης μη ξεχνάμε ότι είναι Αμερική + δε λέει έξοδα και πάντα παίζεις το τζόκερ με το πώς θα έχει ξυπνήσει ο τελωνειακός που θα στο περάσει..![]()
Σωστά
Προτιμώ να μου χαρίσει τη δικιά της η Γιούλη 

drf
Δραστήριο μέλος
ΣωστάΠροτιμώ να μου χαρίσει τη δικιά της η Γιούλη
![]()
Γιούλη εκείνο το άλλο κομμάτι θα το πάρω εγώ το άλλο η Μελίνα εντάξει;

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειδα αυτο το βιβλιο στο fnac στο mall...μου αρεσε πολυ ειδικα για νεους γατογονεις
https://www.psichogios.gr/book.asp?cid=22047
Το έχω και εγώ!!!!!!!! Μάλιστα πρώτη μούρη πάνω στο τραπέζι του σαλονιού μας!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΣωστάΠροτιμώ να μου χαρίσει τη δικιά της η Γιούλη
![]()
βρε α να χαθειτε...που ετρεχε η καημηνη η Βουλα στον Αλιμο και μου τη κουβαλουσε...οταν παρετε τριτο γατι, παιρνετε δωρο πολυκατοικιαΓιούλη εκείνο το άλλο κομμάτι θα το πάρω εγώ το άλλο η Μελίνα εντάξει;![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Γιούλη να το πάρουμε μισό μισό αυτό; εσύ θα πάρεις το καναπεδάκι κ εγώ την γατούλα που έχει πάνωκαπως ετσι σε καφε...
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κανενα προβλημαΓιούλη να το πάρουμε μισό μισό αυτό; εσύ θα πάρεις το καναπεδάκι κ εγώ την γατούλα που έχει πάνω![]()
...σαν τον Παρη της Σταυρουλας ειναι

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Κανει και για Βιρμανομωρα
να δουμε τι αλλο θα βγαλουν οι ανθρωποι
https://www.cattrees.co.uk/munchkin-faux-fur-cat-tree.html

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εμένα μου θυμίζει περισσότερο Πρινς αλλά στο μαύρο του, όπως κ να έχει τον θέλω αυτόν τον χνουδωτό γατούληκανενα προβλημα...σαν τον Παρη της Σταυρουλας ειναι
![]()

Αλήθεια το καναπεδάκι αυτό που βρήκες σε τι τιμή είναι; εγώ τους πήρα κ μια σκηνή ινδιάνικη αν κ είναι για το χειμώνα γιατί από μέσα είναι γούνινηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οταν ξαναπερασω θα σου πω τιμη ΕλεναΕμένα μου θυμίζει περισσότερο Πρινς αλλά στο μαύρο του, όπως κ να έχει τον θέλω αυτόν τον χνουδωτό γατούληΑλήθεια το καναπεδάκι αυτό που βρήκες σε τι τιμή είναι; εγώ τους πήρα κ μια σκηνή ινδιάνικη αν κ είναι για το χειμώνα γιατί από μέσα είναι γούνινη

elvenstar
Επιφανές μέλος
και μία φωτογραφία θέλουμεοταν ξαναπερασω θα σου πω τιμη Ελενα![]()
(αν είναι εύκολο φυσικά)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος

Η φωτογραφιάρα σου ήταν το τελειωτικό χτύπημα στη μπαγκατέλα μου κι έκανα Restart
Καλά είναι... το ψηλό στο βάθος το θέλω 2 φορές

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειναι ολοιδιο με αυτο της φωτο αλλα σε καφεκαι μία φωτογραφία θέλουμε(αν είναι εύκολο φυσικά)

ναι το ξερω, θα το σβησω γιατι ειναι turbo η φωτοΜαρή, μου μπλόκαρες το σύστημα!!!Η φωτογραφιάρα σου ήταν το τελειωτικό χτύπημα στη μπαγκατέλα μου κι έκανα Restart
Καλά είναι... το ψηλό στο βάθος το θέλω 2 φορές![]()

arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
https://www.epetshop.gr/index.php?main_page=index&cPath=3_18&zenid=kgequ30qp2bhfpvk3vktdvjnb4Ρε παιδια μια βοηθεια θέλω. Κάποια στιγμή ειχε βάλει κάποιος εδώ ένα link για ενα e-shop από ελλάδα που είχε κάτι ωραία γατόδεντρα ανα ράτσα .Είχε birman , british, ragdoll και τα λοιπά. Μπορεί κανείς να μου δώσει το λινκ αν το εχει γιατι ψάχνω εδω και 3 τεταρτα και τπτ...Πλζ γατοσυντρόφια!!!!![]()

arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool