ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
απλα πηρα κι εγω απο εκειΑχ βρε Γιούλη!Πάντα έχεις την απάντηση!!!Χίλια thanks!!!!![]()
το russian blue.2 Himalayan για Κηφισιά παρακαλώ![]()

ιεφτασεεεεε
2 κιολας? 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
ιεφτασεεεεε
2 κιολας?
![]()
Ναι παιδί μου... ό,τι μ'αρέσει το θέλω σε ποσότητες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καταλαβα...σε βλεπω με 3-4 γατες κι εσενα...Ναι παιδί μου... ό,τι μ'αρέσει το θέλω σε ποσότητες...![]()

Κι εγω τωρα που απεσυρα ενα γατοδεντρο θελω να το αντικαταστησω αμεσα

Melini
Διάσημο μέλος
καταλαβα...σε βλεπω με 3-4 γατες κι εσενα...
Κι εγω τωρα που απεσυρα ενα γατοδεντρο θελω να το αντικαταστησω αμεσα![]()
Πρέπει να με δεις όταν με πιάνει shopping-mania
Κάτι που συμβαίνει 1-2 το πολύ φορές το χρόνο, γιατί είμαι ασύμφορη... άμα μου αρέσει κάτι το παίρνω σε 2-3 χρώματα για να'χω επιλογές

Εν μέσω κρίσης, οι μαγαζάτορες με λατρεύουν!! 
drf
Δραστήριο μέλος
καταλαβα...σε βλεπω με 3-4 γατες κι εσενα...
Κι εγω τωρα που απεσυρα ενα γατοδεντρο θελω να το αντικαταστησω αμεσα![]()
που πήγε το γατόδεντρο;;; 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μονο του πουθενα!που πήγε το γατόδεντρο;;;
![]()
εγω το πηγα στα σκουπιδια..το αποτελειωσαν τα μικρα...ηταν πολυ μικρο και παρα πολυ παλιο...και οοοοοχι...δεν ειχα κεφι να αγορασω σιζαλ και υφασμα να το ξαναφτιαξω...
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αη μαρη!Πιφ...γατοδεντρα για κοντους...![]()

Χθες αγορασα (δεν κρατηθηκα) την "χιλιες και μια νυχτες" σκηνουλα του ΙΚΕΑ

! Καλα...ξετρελαθηκαν τα 3 μεγαλα...και τα τρια μπηκαν μεσα και κλωσσαγανε 

Voula
Διάσημο μέλος
Χθες αγορασα (δεν κρατηθηκα) την "χιλιες και μια νυχτες" σκηνουλα του ΙΚΕΑ
Μπορούμε να έχουμε μια φωτό της σκηνούλας με την πρώτη ευκαιρία ?
Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε άλλο τόπικ, αλλά το περιβόητο furminator, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα.
Πηγαίνετε στο θέμα του 'Χαλβάς και Πριγκιπισσούλα' όπου η μαμά τους, η marzep γράφει την δ/νση του καταστήματος που το αγόρασε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι το ειδα Βουλα....αλλα ο γνωστος μου το ειχε ηδη παραγγειλει....Μπορούμε να έχουμε μια φωτό της σκηνούλας με την πρώτη ευκαιρία ?
Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει σε άλλο τόπικ, αλλά το περιβόητο furminator, εμφανίστηκε και στην Ελλάδα.
Πηγαίνετε στο θέμα του 'Χαλβάς και Πριγκιπισσούλα' όπου η μαμά τους, η marzep γράφει την δ/νση του καταστήματος που το αγόρασε.
θα βγαλω σημερα φωτο της σκηνης...την εχει νομιζω και η Αλικη...κατσε μηπως τη βρω τωρα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ!
Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται

Voula
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
στο ισογειο, στο τελος του καταστηματος πριν το σημειο που εχουν τα εμπορευματα...αν εννοεις τη καλαθουνα τη ψηλη, εχει ενα κομματι νομιζω...ζητα αν δεν θες να πας σε ολη την εκθεση του καταστηματος απο τους υπαλληλους πως πας κατευθειαν κατωΓιούλη,σ'ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σκοπεύω να πάω κι εγώ ΙΚΕΑ μήπως βρω επίσης το ψάθινο κρεβατάκι, οπότε τα παίρνω εγώ. Μόνο πες μου σε ποιο σημείο τα έχει ακριβώς ?

zanin
Διάσημο μέλος
![]()
Να'τη, δεν εχει μαλακο πατο! Αλλα τους αρεσει παρα πολυ!
Θελει κανεις αν ξαναπαω την αλλη βδομαδα? Βουλα για σενα εννοειται![]()
Π'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα?
moukelis
Επιφανές μέλος
https://www.anglopets.co.uk/
drf
Δραστήριο μέλος
Δειτε εδω κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γατοδεντρα:
https://www.anglopets.co.uk/
super!!! μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162
ελπίζω να τους αρέσει

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν θυμαμαι τιμηΠ'οσο κοστίζει η σκηνούλα αυτή και τι έχει μέσα?

νομιζω 7 ευρω αλλα θα σε γελασω
θα εχει μεσα τη γατα σου αν της την παρεις

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Το φαινόμενο του να εγκαθιστούν οι γονείς μιά κάμερα και να παρακολουθούν τι κάνουν τα παιδιά τους, όταν οι ίδιοι απουσιάζουν, νομίζω οτι είναι πιά διαδεδομένο.
Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για τα κατικοίδια?
Δείτε τι αλίευσα στο σημερινό ΒΗΜΑ της Κυριακής στην ενότητα BHMA SCIENCE σελ 12
Κάμερα για κατοικίδια

https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=277023&ct=49&tid=210&dt=05/07/2009
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
πόσο σου κόστισε συνολικά;Μου αρέσει λέω να το παρω και εγώsuper!!!
μόλις αγόρασα αυτό εδώ: https://www.anglopets.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_50&products_id=162
ελπίζω να τους αρέσει![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool