moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:57 Η moukelis έγραψε: #2.401 22-09-09 08:57 Μελινα γιατι δε βαζετε εσεις ραφακια κατα μηκος του δωματιου;Ειχα δει μια κατασκευη πολυ ωραια,που περνουσε πανω απο πορτα,αν τη βρω θα σου τη βαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:00 Η Ceres Victoria: #2.402 22-09-09 09:00 μελινα μαλλον κατι τετοιο εννοει η δωρα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:02 Η moukelis έγραψε: #2.403 22-09-09 09:02 Ναι,κατι τετοιο που το ρυθμιζεις σε μεγεθος και εκταση οπως θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:05 Η Ceres Victoria: #2.404 22-09-09 09:05 εγω ηθελα να φτιαξω δικο μου δεντρο, πηρα μοκετα αλλα εμεινα ως εκει Πρεπει να αγορασω ξυλα, τρυπανι, ηλεκτρικο πριονι για τα ξυλα και γενικα ολο αυτο μου φαινεται καπως επιπονο (για τους γειτονες ). Το αλλο μου προβλημα με τα ξυλα ειναι το πως θα τα μεταφερω στο σπιτι. Αν ειναι μακρια δεν μπορω να τα βαλω στο αστικο. Αν πω να μου τα φερουν σπιτι, η ολη διαδικασια και τα υλικα θα μου κοστισουν πιο ακριβα απο οτι να παω να το παρω απο το pet store Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:06 Η Melini έγραψε: #2.405 22-09-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,κατι τετοιο που το ρυθμιζεις σε μεγεθος και εκταση οπως θες. Click για ανάπτυξη... Το έχω σκεφτεί, Δωράκι, αλλά ο Πέτρος δε θέλει λέει ότι το σαλόνι είναι ήδη αρκετά γεμάτο, δε θέλει και ράφια γύρω γύρω (και εδώ που τα λέμε, έχει δίκιο ) Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:09 Η moukelis έγραψε: #2.406 22-09-09 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το έχω σκεφτεί, Δωράκι, αλλά ο Πέτρος δε θέλει λέει ότι το σαλόνι είναι ήδη αρκετά γεμάτο, δε θέλει και ράφια γύρω γύρω (και εδώ που τα λέμε, έχει δίκιο ) Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Click για ανάπτυξη... Ναι,τους αρεσει πολυ,εγω την εβαλα στο σπιτακι τους και ξετρελαθηκαν,ολα πανω ειναι.Δεν ξερω αν μπορουσες να βολευτεις με καμια ενδιαμεση λυση,σαν τα δυχτια του ΙΚΕΑ,αλλα για τον Γκανταλφ θα ειναι μικρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η Melini έγραψε: #2.407 22-09-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,τους αρεσει πολυ,εγω την εβαλα στο σπιτακι τους και ξετρελαθηκαν,ολα πανω ειναι.Δεν ξερω αν μπορουσες να βολευτεις με καμια ενδιαμεση λυση,σαν τα δυχτια του ΙΚΕΑ,αλλα για τον Γκανταλφ θα ειναι μικρα. Click για ανάπτυξη... Ο Γκάνταλφ είναι πολύ βαρύς για τα δίχτυα του ΙΚΕΑ αγάπη μου Τέλος πάντων, κάτι θα βρω, μάλλον προς χαμηλό γατόδεντρο προσανατολίζομαι, αλλά θα το ψάξω λίγο ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.408 22-09-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Γκάνταλφ είναι πολύ βαρύς για τα δίχτυα του ΙΚΕΑ αγάπη μου Τέλος πάντων, κάτι θα βρω, μάλλον προς χαμηλό γατόδεντρο προσανατολίζομαι, αλλά θα το ψάξω λίγο ακόμα... Click για ανάπτυξη... θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:19 Η Melini έγραψε: #2.409 22-09-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Click για ανάπτυξη... Εννοείς τα δίχτυα του ΙΚΕΑ; Ευχαριστώ βρε Αν και δε νομίζω να αντέξουν πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.410 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εννοείς τα δίχτυα του ΙΚΕΑ; Ευχαριστώ βρε Αν και δε νομίζω να αντέξουν πολλά... Click για ανάπτυξη... Action Men και δεκαδες μεταλλικα αυτοκινητακια τα αντεχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #2.411 22-09-09 09:21 Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.412 22-09-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:25 Η Melini έγραψε: #2.413 22-09-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά έχει πάει τώρα ο Yogi; Θα πρέπει να λάβω σοβαρά υπ'όψιν το θέμα του βάρους... ο Γκάνταλφ νομίζω ότι θα μεγαλώσει κι άλλο Είναι ενός έτους τώρα... δε θα συνεχίσει μέχρι να πάει ενάμισι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.414 22-09-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχουν και χειρότερα.... μια πολυκατοικία για Μέιν Κούν έχει ειδικές προδιαγραφές κατασκευής... ειδικά άμα είναι να χρησιμοποιείται από 10 γάτες ταυτόχρονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #2.415 22-09-09 09:28 Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.416 22-09-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά... ο Γκάνταλφ πρέπει να είναι γύρω στα 6 κιλά τώρα... πρέπει να τον ζυγίσω επιτέλους, να δω Τέλος πάντων, μόλις με πήραν τηλ. κι απ'το πετ σοπ, παρέλαβαν τις τροφές που είχα παραγγείλει, και σήμερα που θα πάω να τις πάρω, θα ρίξω και μια ματιά στον κατάλογο... θέλω να τους πάρω και ένα μεγάλο παχύ μαξιλάρι, να το βάλω στο χαμηλό ράφι της βιβλιοθήκης, όπου κοιμούνται... θέλω να τους πάρω και ένα ωραίο μεγάλο μπολ για νερό (κι έχει ένα φανταστικό με πατουσάκια ) Αχ, με βλέπω να τα σκάω κανονικότατα σήμερα... είναι πειρασμός αυτό το μαγαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η aretha έγραψε: #2.417 22-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.418 22-09-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Click για ανάπτυξη... zanin, ευχαρίστως να σου πω... χρειάζεσαι ξύλα για να κάνεις τα ράφια και το σπιτάκι, αυτά τα ζητάς από έναν ξυλουργό στις επιθυμητές διαστάσεις και του λές να σου δώσει ότι ξύλα να είναι (mdf, novopan) ή οτιδήποτε άλλα ρετάλια έχει, και αυτό για να σου κοστίσει λιγότερο... Εμεις του δώσαμε 12€ και μας έδωσε ένα κομμάτι πάγκο κουζίνας που είχε περισσέψει απο τοποθέτηση νεροχύτη και κάτι πορτάκια που είχε για πέταμα. Δεν σε ενδιαφέρει και πολύ τι ξύλα θα πάρεις αφού έτσι κι αλλίως θα τα ντύσεις με μοκέτα. Αγοράσαμε ένα κουτάκι βενζινόκολλα και ένα πινέλο δηλαδή άλλα 2,50€ από χρωματοπωλείο, 2τ.μ. μοκέτα (επί 3,50€ το μέτρο) απο μαγαζί με μοκέτες και χαλιά. Επίσης θα χρειαστείς σωλήνες αποχέτευσης πλαστικές. Eμείς βάλαμε Φ100, Φ40 και τετράγωνη 6χ10cm μας κόστισαν 15€ και τις αγοράσαμε απο κατάστημα υδραυλικών ειδών, πάλι ρετάλια. Αγοράσαμε σχοινί τρίκλονο απο κατάστημα με είδη συσκευασίας όπου μία κουλούρα έκανε 10€ αλλά μας περίσσεψε και η μισή. Δώσαμε και άλλα 2€ περίπου για βίδες και μεταλλικές γωνίες στήριξης. Αυτά. Επίσης απαραίτητο είναι να έχεις κατσαβιδιέρα για να βιδώνεις εύκολα στις ενώσεις και ένα συρραπτικό μεγάλο για να καρφώνεις τη μοκέτα (εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι ταπετσέριδες κάτω απο τις καρέκλες όταν τις ντύνουν με ύφασμα). Αν θές το στολίζεις με παιχνιδάκια, χαντρούλες και ότι άλλο αρέσει στη γατούλα σου... Καλή επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.419 22-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφο κι εξυπνο! Ανοιγεις τη πορτα ή τη κλεινεις και σερνεις και τις γατες μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #2.420 22-09-09 11:40 Ειναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο. Αλήθεια θα μπορουσαμε να το βρουμε κάπου? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μελινα γιατι δε βαζετε εσεις ραφακια κατα μηκος του δωματιου;Ειχα δει μια κατασκευη πολυ ωραια,που περνουσε πανω απο πορτα,αν τη βρω θα σου τη βαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:00 Η Ceres Victoria: #2.402 22-09-09 09:00 μελινα μαλλον κατι τετοιο εννοει η δωρα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:02 Η moukelis έγραψε: #2.403 22-09-09 09:02 Ναι,κατι τετοιο που το ρυθμιζεις σε μεγεθος και εκταση οπως θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:05 Η Ceres Victoria: #2.404 22-09-09 09:05 εγω ηθελα να φτιαξω δικο μου δεντρο, πηρα μοκετα αλλα εμεινα ως εκει Πρεπει να αγορασω ξυλα, τρυπανι, ηλεκτρικο πριονι για τα ξυλα και γενικα ολο αυτο μου φαινεται καπως επιπονο (για τους γειτονες ). Το αλλο μου προβλημα με τα ξυλα ειναι το πως θα τα μεταφερω στο σπιτι. Αν ειναι μακρια δεν μπορω να τα βαλω στο αστικο. Αν πω να μου τα φερουν σπιτι, η ολη διαδικασια και τα υλικα θα μου κοστισουν πιο ακριβα απο οτι να παω να το παρω απο το pet store Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:06 Η Melini έγραψε: #2.405 22-09-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,κατι τετοιο που το ρυθμιζεις σε μεγεθος και εκταση οπως θες. Click για ανάπτυξη... Το έχω σκεφτεί, Δωράκι, αλλά ο Πέτρος δε θέλει λέει ότι το σαλόνι είναι ήδη αρκετά γεμάτο, δε θέλει και ράφια γύρω γύρω (και εδώ που τα λέμε, έχει δίκιο ) Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:09 Η moukelis έγραψε: #2.406 22-09-09 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το έχω σκεφτεί, Δωράκι, αλλά ο Πέτρος δε θέλει λέει ότι το σαλόνι είναι ήδη αρκετά γεμάτο, δε θέλει και ράφια γύρω γύρω (και εδώ που τα λέμε, έχει δίκιο ) Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Click για ανάπτυξη... Ναι,τους αρεσει πολυ,εγω την εβαλα στο σπιτακι τους και ξετρελαθηκαν,ολα πανω ειναι.Δεν ξερω αν μπορουσες να βολευτεις με καμια ενδιαμεση λυση,σαν τα δυχτια του ΙΚΕΑ,αλλα για τον Γκανταλφ θα ειναι μικρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η Melini έγραψε: #2.407 22-09-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,τους αρεσει πολυ,εγω την εβαλα στο σπιτακι τους και ξετρελαθηκαν,ολα πανω ειναι.Δεν ξερω αν μπορουσες να βολευτεις με καμια ενδιαμεση λυση,σαν τα δυχτια του ΙΚΕΑ,αλλα για τον Γκανταλφ θα ειναι μικρα. Click για ανάπτυξη... Ο Γκάνταλφ είναι πολύ βαρύς για τα δίχτυα του ΙΚΕΑ αγάπη μου Τέλος πάντων, κάτι θα βρω, μάλλον προς χαμηλό γατόδεντρο προσανατολίζομαι, αλλά θα το ψάξω λίγο ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.408 22-09-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Γκάνταλφ είναι πολύ βαρύς για τα δίχτυα του ΙΚΕΑ αγάπη μου Τέλος πάντων, κάτι θα βρω, μάλλον προς χαμηλό γατόδεντρο προσανατολίζομαι, αλλά θα το ψάξω λίγο ακόμα... Click για ανάπτυξη... θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:19 Η Melini έγραψε: #2.409 22-09-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Click για ανάπτυξη... Εννοείς τα δίχτυα του ΙΚΕΑ; Ευχαριστώ βρε Αν και δε νομίζω να αντέξουν πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.410 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εννοείς τα δίχτυα του ΙΚΕΑ; Ευχαριστώ βρε Αν και δε νομίζω να αντέξουν πολλά... Click για ανάπτυξη... Action Men και δεκαδες μεταλλικα αυτοκινητακια τα αντεχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #2.411 22-09-09 09:21 Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.412 22-09-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:25 Η Melini έγραψε: #2.413 22-09-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά έχει πάει τώρα ο Yogi; Θα πρέπει να λάβω σοβαρά υπ'όψιν το θέμα του βάρους... ο Γκάνταλφ νομίζω ότι θα μεγαλώσει κι άλλο Είναι ενός έτους τώρα... δε θα συνεχίσει μέχρι να πάει ενάμισι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.414 22-09-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχουν και χειρότερα.... μια πολυκατοικία για Μέιν Κούν έχει ειδικές προδιαγραφές κατασκευής... ειδικά άμα είναι να χρησιμοποιείται από 10 γάτες ταυτόχρονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #2.415 22-09-09 09:28 Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.416 22-09-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά... ο Γκάνταλφ πρέπει να είναι γύρω στα 6 κιλά τώρα... πρέπει να τον ζυγίσω επιτέλους, να δω Τέλος πάντων, μόλις με πήραν τηλ. κι απ'το πετ σοπ, παρέλαβαν τις τροφές που είχα παραγγείλει, και σήμερα που θα πάω να τις πάρω, θα ρίξω και μια ματιά στον κατάλογο... θέλω να τους πάρω και ένα μεγάλο παχύ μαξιλάρι, να το βάλω στο χαμηλό ράφι της βιβλιοθήκης, όπου κοιμούνται... θέλω να τους πάρω και ένα ωραίο μεγάλο μπολ για νερό (κι έχει ένα φανταστικό με πατουσάκια ) Αχ, με βλέπω να τα σκάω κανονικότατα σήμερα... είναι πειρασμός αυτό το μαγαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η aretha έγραψε: #2.417 22-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.418 22-09-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Click για ανάπτυξη... zanin, ευχαρίστως να σου πω... χρειάζεσαι ξύλα για να κάνεις τα ράφια και το σπιτάκι, αυτά τα ζητάς από έναν ξυλουργό στις επιθυμητές διαστάσεις και του λές να σου δώσει ότι ξύλα να είναι (mdf, novopan) ή οτιδήποτε άλλα ρετάλια έχει, και αυτό για να σου κοστίσει λιγότερο... Εμεις του δώσαμε 12€ και μας έδωσε ένα κομμάτι πάγκο κουζίνας που είχε περισσέψει απο τοποθέτηση νεροχύτη και κάτι πορτάκια που είχε για πέταμα. Δεν σε ενδιαφέρει και πολύ τι ξύλα θα πάρεις αφού έτσι κι αλλίως θα τα ντύσεις με μοκέτα. Αγοράσαμε ένα κουτάκι βενζινόκολλα και ένα πινέλο δηλαδή άλλα 2,50€ από χρωματοπωλείο, 2τ.μ. μοκέτα (επί 3,50€ το μέτρο) απο μαγαζί με μοκέτες και χαλιά. Επίσης θα χρειαστείς σωλήνες αποχέτευσης πλαστικές. Eμείς βάλαμε Φ100, Φ40 και τετράγωνη 6χ10cm μας κόστισαν 15€ και τις αγοράσαμε απο κατάστημα υδραυλικών ειδών, πάλι ρετάλια. Αγοράσαμε σχοινί τρίκλονο απο κατάστημα με είδη συσκευασίας όπου μία κουλούρα έκανε 10€ αλλά μας περίσσεψε και η μισή. Δώσαμε και άλλα 2€ περίπου για βίδες και μεταλλικές γωνίες στήριξης. Αυτά. Επίσης απαραίτητο είναι να έχεις κατσαβιδιέρα για να βιδώνεις εύκολα στις ενώσεις και ένα συρραπτικό μεγάλο για να καρφώνεις τη μοκέτα (εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι ταπετσέριδες κάτω απο τις καρέκλες όταν τις ντύνουν με ύφασμα). Αν θές το στολίζεις με παιχνιδάκια, χαντρούλες και ότι άλλο αρέσει στη γατούλα σου... Καλή επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.419 22-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφο κι εξυπνο! Ανοιγεις τη πορτα ή τη κλεινεις και σερνεις και τις γατες μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #2.420 22-09-09 11:40 Ειναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο. Αλήθεια θα μπορουσαμε να το βρουμε κάπου? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μελινα μαλλον κατι τετοιο εννοει η δωρα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:02 Η moukelis έγραψε: #2.403 22-09-09 09:02 Ναι,κατι τετοιο που το ρυθμιζεις σε μεγεθος και εκταση οπως θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:05 Η Ceres Victoria: #2.404 22-09-09 09:05 εγω ηθελα να φτιαξω δικο μου δεντρο, πηρα μοκετα αλλα εμεινα ως εκει Πρεπει να αγορασω ξυλα, τρυπανι, ηλεκτρικο πριονι για τα ξυλα και γενικα ολο αυτο μου φαινεται καπως επιπονο (για τους γειτονες ). Το αλλο μου προβλημα με τα ξυλα ειναι το πως θα τα μεταφερω στο σπιτι. Αν ειναι μακρια δεν μπορω να τα βαλω στο αστικο. Αν πω να μου τα φερουν σπιτι, η ολη διαδικασια και τα υλικα θα μου κοστισουν πιο ακριβα απο οτι να παω να το παρω απο το pet store Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:06 Η Melini έγραψε: #2.405 22-09-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,κατι τετοιο που το ρυθμιζεις σε μεγεθος και εκταση οπως θες. Click για ανάπτυξη... Το έχω σκεφτεί, Δωράκι, αλλά ο Πέτρος δε θέλει λέει ότι το σαλόνι είναι ήδη αρκετά γεμάτο, δε θέλει και ράφια γύρω γύρω (και εδώ που τα λέμε, έχει δίκιο ) Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:09 Η moukelis έγραψε: #2.406 22-09-09 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το έχω σκεφτεί, Δωράκι, αλλά ο Πέτρος δε θέλει λέει ότι το σαλόνι είναι ήδη αρκετά γεμάτο, δε θέλει και ράφια γύρω γύρω (και εδώ που τα λέμε, έχει δίκιο ) Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Click για ανάπτυξη... Ναι,τους αρεσει πολυ,εγω την εβαλα στο σπιτακι τους και ξετρελαθηκαν,ολα πανω ειναι.Δεν ξερω αν μπορουσες να βολευτεις με καμια ενδιαμεση λυση,σαν τα δυχτια του ΙΚΕΑ,αλλα για τον Γκανταλφ θα ειναι μικρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η Melini έγραψε: #2.407 22-09-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,τους αρεσει πολυ,εγω την εβαλα στο σπιτακι τους και ξετρελαθηκαν,ολα πανω ειναι.Δεν ξερω αν μπορουσες να βολευτεις με καμια ενδιαμεση λυση,σαν τα δυχτια του ΙΚΕΑ,αλλα για τον Γκανταλφ θα ειναι μικρα. Click για ανάπτυξη... Ο Γκάνταλφ είναι πολύ βαρύς για τα δίχτυα του ΙΚΕΑ αγάπη μου Τέλος πάντων, κάτι θα βρω, μάλλον προς χαμηλό γατόδεντρο προσανατολίζομαι, αλλά θα το ψάξω λίγο ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.408 22-09-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Γκάνταλφ είναι πολύ βαρύς για τα δίχτυα του ΙΚΕΑ αγάπη μου Τέλος πάντων, κάτι θα βρω, μάλλον προς χαμηλό γατόδεντρο προσανατολίζομαι, αλλά θα το ψάξω λίγο ακόμα... Click για ανάπτυξη... θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:19 Η Melini έγραψε: #2.409 22-09-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Click για ανάπτυξη... Εννοείς τα δίχτυα του ΙΚΕΑ; Ευχαριστώ βρε Αν και δε νομίζω να αντέξουν πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.410 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εννοείς τα δίχτυα του ΙΚΕΑ; Ευχαριστώ βρε Αν και δε νομίζω να αντέξουν πολλά... Click για ανάπτυξη... Action Men και δεκαδες μεταλλικα αυτοκινητακια τα αντεχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #2.411 22-09-09 09:21 Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.412 22-09-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:25 Η Melini έγραψε: #2.413 22-09-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά έχει πάει τώρα ο Yogi; Θα πρέπει να λάβω σοβαρά υπ'όψιν το θέμα του βάρους... ο Γκάνταλφ νομίζω ότι θα μεγαλώσει κι άλλο Είναι ενός έτους τώρα... δε θα συνεχίσει μέχρι να πάει ενάμισι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.414 22-09-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχουν και χειρότερα.... μια πολυκατοικία για Μέιν Κούν έχει ειδικές προδιαγραφές κατασκευής... ειδικά άμα είναι να χρησιμοποιείται από 10 γάτες ταυτόχρονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #2.415 22-09-09 09:28 Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.416 22-09-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά... ο Γκάνταλφ πρέπει να είναι γύρω στα 6 κιλά τώρα... πρέπει να τον ζυγίσω επιτέλους, να δω Τέλος πάντων, μόλις με πήραν τηλ. κι απ'το πετ σοπ, παρέλαβαν τις τροφές που είχα παραγγείλει, και σήμερα που θα πάω να τις πάρω, θα ρίξω και μια ματιά στον κατάλογο... θέλω να τους πάρω και ένα μεγάλο παχύ μαξιλάρι, να το βάλω στο χαμηλό ράφι της βιβλιοθήκης, όπου κοιμούνται... θέλω να τους πάρω και ένα ωραίο μεγάλο μπολ για νερό (κι έχει ένα φανταστικό με πατουσάκια ) Αχ, με βλέπω να τα σκάω κανονικότατα σήμερα... είναι πειρασμός αυτό το μαγαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η aretha έγραψε: #2.417 22-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.418 22-09-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Click για ανάπτυξη... zanin, ευχαρίστως να σου πω... χρειάζεσαι ξύλα για να κάνεις τα ράφια και το σπιτάκι, αυτά τα ζητάς από έναν ξυλουργό στις επιθυμητές διαστάσεις και του λές να σου δώσει ότι ξύλα να είναι (mdf, novopan) ή οτιδήποτε άλλα ρετάλια έχει, και αυτό για να σου κοστίσει λιγότερο... Εμεις του δώσαμε 12€ και μας έδωσε ένα κομμάτι πάγκο κουζίνας που είχε περισσέψει απο τοποθέτηση νεροχύτη και κάτι πορτάκια που είχε για πέταμα. Δεν σε ενδιαφέρει και πολύ τι ξύλα θα πάρεις αφού έτσι κι αλλίως θα τα ντύσεις με μοκέτα. Αγοράσαμε ένα κουτάκι βενζινόκολλα και ένα πινέλο δηλαδή άλλα 2,50€ από χρωματοπωλείο, 2τ.μ. μοκέτα (επί 3,50€ το μέτρο) απο μαγαζί με μοκέτες και χαλιά. Επίσης θα χρειαστείς σωλήνες αποχέτευσης πλαστικές. Eμείς βάλαμε Φ100, Φ40 και τετράγωνη 6χ10cm μας κόστισαν 15€ και τις αγοράσαμε απο κατάστημα υδραυλικών ειδών, πάλι ρετάλια. Αγοράσαμε σχοινί τρίκλονο απο κατάστημα με είδη συσκευασίας όπου μία κουλούρα έκανε 10€ αλλά μας περίσσεψε και η μισή. Δώσαμε και άλλα 2€ περίπου για βίδες και μεταλλικές γωνίες στήριξης. Αυτά. Επίσης απαραίτητο είναι να έχεις κατσαβιδιέρα για να βιδώνεις εύκολα στις ενώσεις και ένα συρραπτικό μεγάλο για να καρφώνεις τη μοκέτα (εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι ταπετσέριδες κάτω απο τις καρέκλες όταν τις ντύνουν με ύφασμα). Αν θές το στολίζεις με παιχνιδάκια, χαντρούλες και ότι άλλο αρέσει στη γατούλα σου... Καλή επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.419 22-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφο κι εξυπνο! Ανοιγεις τη πορτα ή τη κλεινεις και σερνεις και τις γατες μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #2.420 22-09-09 11:40 Ειναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο. Αλήθεια θα μπορουσαμε να το βρουμε κάπου? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι,κατι τετοιο που το ρυθμιζεις σε μεγεθος και εκταση οπως θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:05 Η Ceres Victoria: #2.404 22-09-09 09:05 εγω ηθελα να φτιαξω δικο μου δεντρο, πηρα μοκετα αλλα εμεινα ως εκει Πρεπει να αγορασω ξυλα, τρυπανι, ηλεκτρικο πριονι για τα ξυλα και γενικα ολο αυτο μου φαινεται καπως επιπονο (για τους γειτονες ). Το αλλο μου προβλημα με τα ξυλα ειναι το πως θα τα μεταφερω στο σπιτι. Αν ειναι μακρια δεν μπορω να τα βαλω στο αστικο. Αν πω να μου τα φερουν σπιτι, η ολη διαδικασια και τα υλικα θα μου κοστισουν πιο ακριβα απο οτι να παω να το παρω απο το pet store Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:06 Η Melini έγραψε: #2.405 22-09-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,κατι τετοιο που το ρυθμιζεις σε μεγεθος και εκταση οπως θες. Click για ανάπτυξη... Το έχω σκεφτεί, Δωράκι, αλλά ο Πέτρος δε θέλει λέει ότι το σαλόνι είναι ήδη αρκετά γεμάτο, δε θέλει και ράφια γύρω γύρω (και εδώ που τα λέμε, έχει δίκιο ) Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:09 Η moukelis έγραψε: #2.406 22-09-09 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το έχω σκεφτεί, Δωράκι, αλλά ο Πέτρος δε θέλει λέει ότι το σαλόνι είναι ήδη αρκετά γεμάτο, δε θέλει και ράφια γύρω γύρω (και εδώ που τα λέμε, έχει δίκιο ) Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Click για ανάπτυξη... Ναι,τους αρεσει πολυ,εγω την εβαλα στο σπιτακι τους και ξετρελαθηκαν,ολα πανω ειναι.Δεν ξερω αν μπορουσες να βολευτεις με καμια ενδιαμεση λυση,σαν τα δυχτια του ΙΚΕΑ,αλλα για τον Γκανταλφ θα ειναι μικρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η Melini έγραψε: #2.407 22-09-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,τους αρεσει πολυ,εγω την εβαλα στο σπιτακι τους και ξετρελαθηκαν,ολα πανω ειναι.Δεν ξερω αν μπορουσες να βολευτεις με καμια ενδιαμεση λυση,σαν τα δυχτια του ΙΚΕΑ,αλλα για τον Γκανταλφ θα ειναι μικρα. Click για ανάπτυξη... Ο Γκάνταλφ είναι πολύ βαρύς για τα δίχτυα του ΙΚΕΑ αγάπη μου Τέλος πάντων, κάτι θα βρω, μάλλον προς χαμηλό γατόδεντρο προσανατολίζομαι, αλλά θα το ψάξω λίγο ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.408 22-09-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Γκάνταλφ είναι πολύ βαρύς για τα δίχτυα του ΙΚΕΑ αγάπη μου Τέλος πάντων, κάτι θα βρω, μάλλον προς χαμηλό γατόδεντρο προσανατολίζομαι, αλλά θα το ψάξω λίγο ακόμα... Click για ανάπτυξη... θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:19 Η Melini έγραψε: #2.409 22-09-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Click για ανάπτυξη... Εννοείς τα δίχτυα του ΙΚΕΑ; Ευχαριστώ βρε Αν και δε νομίζω να αντέξουν πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.410 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εννοείς τα δίχτυα του ΙΚΕΑ; Ευχαριστώ βρε Αν και δε νομίζω να αντέξουν πολλά... Click για ανάπτυξη... Action Men και δεκαδες μεταλλικα αυτοκινητακια τα αντεχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #2.411 22-09-09 09:21 Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.412 22-09-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:25 Η Melini έγραψε: #2.413 22-09-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά έχει πάει τώρα ο Yogi; Θα πρέπει να λάβω σοβαρά υπ'όψιν το θέμα του βάρους... ο Γκάνταλφ νομίζω ότι θα μεγαλώσει κι άλλο Είναι ενός έτους τώρα... δε θα συνεχίσει μέχρι να πάει ενάμισι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.414 22-09-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχουν και χειρότερα.... μια πολυκατοικία για Μέιν Κούν έχει ειδικές προδιαγραφές κατασκευής... ειδικά άμα είναι να χρησιμοποιείται από 10 γάτες ταυτόχρονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #2.415 22-09-09 09:28 Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.416 22-09-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά... ο Γκάνταλφ πρέπει να είναι γύρω στα 6 κιλά τώρα... πρέπει να τον ζυγίσω επιτέλους, να δω Τέλος πάντων, μόλις με πήραν τηλ. κι απ'το πετ σοπ, παρέλαβαν τις τροφές που είχα παραγγείλει, και σήμερα που θα πάω να τις πάρω, θα ρίξω και μια ματιά στον κατάλογο... θέλω να τους πάρω και ένα μεγάλο παχύ μαξιλάρι, να το βάλω στο χαμηλό ράφι της βιβλιοθήκης, όπου κοιμούνται... θέλω να τους πάρω και ένα ωραίο μεγάλο μπολ για νερό (κι έχει ένα φανταστικό με πατουσάκια ) Αχ, με βλέπω να τα σκάω κανονικότατα σήμερα... είναι πειρασμός αυτό το μαγαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η aretha έγραψε: #2.417 22-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.418 22-09-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Click για ανάπτυξη... zanin, ευχαρίστως να σου πω... χρειάζεσαι ξύλα για να κάνεις τα ράφια και το σπιτάκι, αυτά τα ζητάς από έναν ξυλουργό στις επιθυμητές διαστάσεις και του λές να σου δώσει ότι ξύλα να είναι (mdf, novopan) ή οτιδήποτε άλλα ρετάλια έχει, και αυτό για να σου κοστίσει λιγότερο... Εμεις του δώσαμε 12€ και μας έδωσε ένα κομμάτι πάγκο κουζίνας που είχε περισσέψει απο τοποθέτηση νεροχύτη και κάτι πορτάκια που είχε για πέταμα. Δεν σε ενδιαφέρει και πολύ τι ξύλα θα πάρεις αφού έτσι κι αλλίως θα τα ντύσεις με μοκέτα. Αγοράσαμε ένα κουτάκι βενζινόκολλα και ένα πινέλο δηλαδή άλλα 2,50€ από χρωματοπωλείο, 2τ.μ. μοκέτα (επί 3,50€ το μέτρο) απο μαγαζί με μοκέτες και χαλιά. Επίσης θα χρειαστείς σωλήνες αποχέτευσης πλαστικές. Eμείς βάλαμε Φ100, Φ40 και τετράγωνη 6χ10cm μας κόστισαν 15€ και τις αγοράσαμε απο κατάστημα υδραυλικών ειδών, πάλι ρετάλια. Αγοράσαμε σχοινί τρίκλονο απο κατάστημα με είδη συσκευασίας όπου μία κουλούρα έκανε 10€ αλλά μας περίσσεψε και η μισή. Δώσαμε και άλλα 2€ περίπου για βίδες και μεταλλικές γωνίες στήριξης. Αυτά. Επίσης απαραίτητο είναι να έχεις κατσαβιδιέρα για να βιδώνεις εύκολα στις ενώσεις και ένα συρραπτικό μεγάλο για να καρφώνεις τη μοκέτα (εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι ταπετσέριδες κάτω απο τις καρέκλες όταν τις ντύνουν με ύφασμα). Αν θές το στολίζεις με παιχνιδάκια, χαντρούλες και ότι άλλο αρέσει στη γατούλα σου... Καλή επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.419 22-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφο κι εξυπνο! Ανοιγεις τη πορτα ή τη κλεινεις και σερνεις και τις γατες μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #2.420 22-09-09 11:40 Ειναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο. Αλήθεια θα μπορουσαμε να το βρουμε κάπου? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω ηθελα να φτιαξω δικο μου δεντρο, πηρα μοκετα αλλα εμεινα ως εκει Πρεπει να αγορασω ξυλα, τρυπανι, ηλεκτρικο πριονι για τα ξυλα και γενικα ολο αυτο μου φαινεται καπως επιπονο (για τους γειτονες ). Το αλλο μου προβλημα με τα ξυλα ειναι το πως θα τα μεταφερω στο σπιτι. Αν ειναι μακρια δεν μπορω να τα βαλω στο αστικο. Αν πω να μου τα φερουν σπιτι, η ολη διαδικασια και τα υλικα θα μου κοστισουν πιο ακριβα απο οτι να παω να το παρω απο το pet store Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:06 Η Melini έγραψε: #2.405 22-09-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,κατι τετοιο που το ρυθμιζεις σε μεγεθος και εκταση οπως θες. Click για ανάπτυξη... Το έχω σκεφτεί, Δωράκι, αλλά ο Πέτρος δε θέλει λέει ότι το σαλόνι είναι ήδη αρκετά γεμάτο, δε θέλει και ράφια γύρω γύρω (και εδώ που τα λέμε, έχει δίκιο ) Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:09 Η moukelis έγραψε: #2.406 22-09-09 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το έχω σκεφτεί, Δωράκι, αλλά ο Πέτρος δε θέλει λέει ότι το σαλόνι είναι ήδη αρκετά γεμάτο, δε θέλει και ράφια γύρω γύρω (και εδώ που τα λέμε, έχει δίκιο ) Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Click για ανάπτυξη... Ναι,τους αρεσει πολυ,εγω την εβαλα στο σπιτακι τους και ξετρελαθηκαν,ολα πανω ειναι.Δεν ξερω αν μπορουσες να βολευτεις με καμια ενδιαμεση λυση,σαν τα δυχτια του ΙΚΕΑ,αλλα για τον Γκανταλφ θα ειναι μικρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η Melini έγραψε: #2.407 22-09-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,τους αρεσει πολυ,εγω την εβαλα στο σπιτακι τους και ξετρελαθηκαν,ολα πανω ειναι.Δεν ξερω αν μπορουσες να βολευτεις με καμια ενδιαμεση λυση,σαν τα δυχτια του ΙΚΕΑ,αλλα για τον Γκανταλφ θα ειναι μικρα. Click για ανάπτυξη... Ο Γκάνταλφ είναι πολύ βαρύς για τα δίχτυα του ΙΚΕΑ αγάπη μου Τέλος πάντων, κάτι θα βρω, μάλλον προς χαμηλό γατόδεντρο προσανατολίζομαι, αλλά θα το ψάξω λίγο ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.408 22-09-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Γκάνταλφ είναι πολύ βαρύς για τα δίχτυα του ΙΚΕΑ αγάπη μου Τέλος πάντων, κάτι θα βρω, μάλλον προς χαμηλό γατόδεντρο προσανατολίζομαι, αλλά θα το ψάξω λίγο ακόμα... Click για ανάπτυξη... θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:19 Η Melini έγραψε: #2.409 22-09-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Click για ανάπτυξη... Εννοείς τα δίχτυα του ΙΚΕΑ; Ευχαριστώ βρε Αν και δε νομίζω να αντέξουν πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.410 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εννοείς τα δίχτυα του ΙΚΕΑ; Ευχαριστώ βρε Αν και δε νομίζω να αντέξουν πολλά... Click για ανάπτυξη... Action Men και δεκαδες μεταλλικα αυτοκινητακια τα αντεχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #2.411 22-09-09 09:21 Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.412 22-09-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:25 Η Melini έγραψε: #2.413 22-09-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά έχει πάει τώρα ο Yogi; Θα πρέπει να λάβω σοβαρά υπ'όψιν το θέμα του βάρους... ο Γκάνταλφ νομίζω ότι θα μεγαλώσει κι άλλο Είναι ενός έτους τώρα... δε θα συνεχίσει μέχρι να πάει ενάμισι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.414 22-09-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχουν και χειρότερα.... μια πολυκατοικία για Μέιν Κούν έχει ειδικές προδιαγραφές κατασκευής... ειδικά άμα είναι να χρησιμοποιείται από 10 γάτες ταυτόχρονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #2.415 22-09-09 09:28 Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.416 22-09-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά... ο Γκάνταλφ πρέπει να είναι γύρω στα 6 κιλά τώρα... πρέπει να τον ζυγίσω επιτέλους, να δω Τέλος πάντων, μόλις με πήραν τηλ. κι απ'το πετ σοπ, παρέλαβαν τις τροφές που είχα παραγγείλει, και σήμερα που θα πάω να τις πάρω, θα ρίξω και μια ματιά στον κατάλογο... θέλω να τους πάρω και ένα μεγάλο παχύ μαξιλάρι, να το βάλω στο χαμηλό ράφι της βιβλιοθήκης, όπου κοιμούνται... θέλω να τους πάρω και ένα ωραίο μεγάλο μπολ για νερό (κι έχει ένα φανταστικό με πατουσάκια ) Αχ, με βλέπω να τα σκάω κανονικότατα σήμερα... είναι πειρασμός αυτό το μαγαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η aretha έγραψε: #2.417 22-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.418 22-09-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Click για ανάπτυξη... zanin, ευχαρίστως να σου πω... χρειάζεσαι ξύλα για να κάνεις τα ράφια και το σπιτάκι, αυτά τα ζητάς από έναν ξυλουργό στις επιθυμητές διαστάσεις και του λές να σου δώσει ότι ξύλα να είναι (mdf, novopan) ή οτιδήποτε άλλα ρετάλια έχει, και αυτό για να σου κοστίσει λιγότερο... Εμεις του δώσαμε 12€ και μας έδωσε ένα κομμάτι πάγκο κουζίνας που είχε περισσέψει απο τοποθέτηση νεροχύτη και κάτι πορτάκια που είχε για πέταμα. Δεν σε ενδιαφέρει και πολύ τι ξύλα θα πάρεις αφού έτσι κι αλλίως θα τα ντύσεις με μοκέτα. Αγοράσαμε ένα κουτάκι βενζινόκολλα και ένα πινέλο δηλαδή άλλα 2,50€ από χρωματοπωλείο, 2τ.μ. μοκέτα (επί 3,50€ το μέτρο) απο μαγαζί με μοκέτες και χαλιά. Επίσης θα χρειαστείς σωλήνες αποχέτευσης πλαστικές. Eμείς βάλαμε Φ100, Φ40 και τετράγωνη 6χ10cm μας κόστισαν 15€ και τις αγοράσαμε απο κατάστημα υδραυλικών ειδών, πάλι ρετάλια. Αγοράσαμε σχοινί τρίκλονο απο κατάστημα με είδη συσκευασίας όπου μία κουλούρα έκανε 10€ αλλά μας περίσσεψε και η μισή. Δώσαμε και άλλα 2€ περίπου για βίδες και μεταλλικές γωνίες στήριξης. Αυτά. Επίσης απαραίτητο είναι να έχεις κατσαβιδιέρα για να βιδώνεις εύκολα στις ενώσεις και ένα συρραπτικό μεγάλο για να καρφώνεις τη μοκέτα (εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι ταπετσέριδες κάτω απο τις καρέκλες όταν τις ντύνουν με ύφασμα). Αν θές το στολίζεις με παιχνιδάκια, χαντρούλες και ότι άλλο αρέσει στη γατούλα σου... Καλή επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.419 22-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφο κι εξυπνο! Ανοιγεις τη πορτα ή τη κλεινεις και σερνεις και τις γατες μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #2.420 22-09-09 11:40 Ειναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο. Αλήθεια θα μπορουσαμε να το βρουμε κάπου? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,κατι τετοιο που το ρυθμιζεις σε μεγεθος και εκταση οπως θες. Click για ανάπτυξη... Το έχω σκεφτεί, Δωράκι, αλλά ο Πέτρος δε θέλει λέει ότι το σαλόνι είναι ήδη αρκετά γεμάτο, δε θέλει και ράφια γύρω γύρω (και εδώ που τα λέμε, έχει δίκιο ) Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:09 Η moukelis έγραψε: #2.406 22-09-09 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το έχω σκεφτεί, Δωράκι, αλλά ο Πέτρος δε θέλει λέει ότι το σαλόνι είναι ήδη αρκετά γεμάτο, δε θέλει και ράφια γύρω γύρω (και εδώ που τα λέμε, έχει δίκιο ) Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Click για ανάπτυξη... Ναι,τους αρεσει πολυ,εγω την εβαλα στο σπιτακι τους και ξετρελαθηκαν,ολα πανω ειναι.Δεν ξερω αν μπορουσες να βολευτεις με καμια ενδιαμεση λυση,σαν τα δυχτια του ΙΚΕΑ,αλλα για τον Γκανταλφ θα ειναι μικρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η Melini έγραψε: #2.407 22-09-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,τους αρεσει πολυ,εγω την εβαλα στο σπιτακι τους και ξετρελαθηκαν,ολα πανω ειναι.Δεν ξερω αν μπορουσες να βολευτεις με καμια ενδιαμεση λυση,σαν τα δυχτια του ΙΚΕΑ,αλλα για τον Γκανταλφ θα ειναι μικρα. Click για ανάπτυξη... Ο Γκάνταλφ είναι πολύ βαρύς για τα δίχτυα του ΙΚΕΑ αγάπη μου Τέλος πάντων, κάτι θα βρω, μάλλον προς χαμηλό γατόδεντρο προσανατολίζομαι, αλλά θα το ψάξω λίγο ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.408 22-09-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Γκάνταλφ είναι πολύ βαρύς για τα δίχτυα του ΙΚΕΑ αγάπη μου Τέλος πάντων, κάτι θα βρω, μάλλον προς χαμηλό γατόδεντρο προσανατολίζομαι, αλλά θα το ψάξω λίγο ακόμα... Click για ανάπτυξη... θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:19 Η Melini έγραψε: #2.409 22-09-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Click για ανάπτυξη... Εννοείς τα δίχτυα του ΙΚΕΑ; Ευχαριστώ βρε Αν και δε νομίζω να αντέξουν πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.410 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εννοείς τα δίχτυα του ΙΚΕΑ; Ευχαριστώ βρε Αν και δε νομίζω να αντέξουν πολλά... Click για ανάπτυξη... Action Men και δεκαδες μεταλλικα αυτοκινητακια τα αντεχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #2.411 22-09-09 09:21 Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.412 22-09-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:25 Η Melini έγραψε: #2.413 22-09-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά έχει πάει τώρα ο Yogi; Θα πρέπει να λάβω σοβαρά υπ'όψιν το θέμα του βάρους... ο Γκάνταλφ νομίζω ότι θα μεγαλώσει κι άλλο Είναι ενός έτους τώρα... δε θα συνεχίσει μέχρι να πάει ενάμισι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.414 22-09-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχουν και χειρότερα.... μια πολυκατοικία για Μέιν Κούν έχει ειδικές προδιαγραφές κατασκευής... ειδικά άμα είναι να χρησιμοποιείται από 10 γάτες ταυτόχρονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #2.415 22-09-09 09:28 Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.416 22-09-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά... ο Γκάνταλφ πρέπει να είναι γύρω στα 6 κιλά τώρα... πρέπει να τον ζυγίσω επιτέλους, να δω Τέλος πάντων, μόλις με πήραν τηλ. κι απ'το πετ σοπ, παρέλαβαν τις τροφές που είχα παραγγείλει, και σήμερα που θα πάω να τις πάρω, θα ρίξω και μια ματιά στον κατάλογο... θέλω να τους πάρω και ένα μεγάλο παχύ μαξιλάρι, να το βάλω στο χαμηλό ράφι της βιβλιοθήκης, όπου κοιμούνται... θέλω να τους πάρω και ένα ωραίο μεγάλο μπολ για νερό (κι έχει ένα φανταστικό με πατουσάκια ) Αχ, με βλέπω να τα σκάω κανονικότατα σήμερα... είναι πειρασμός αυτό το μαγαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η aretha έγραψε: #2.417 22-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.418 22-09-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Click για ανάπτυξη... zanin, ευχαρίστως να σου πω... χρειάζεσαι ξύλα για να κάνεις τα ράφια και το σπιτάκι, αυτά τα ζητάς από έναν ξυλουργό στις επιθυμητές διαστάσεις και του λές να σου δώσει ότι ξύλα να είναι (mdf, novopan) ή οτιδήποτε άλλα ρετάλια έχει, και αυτό για να σου κοστίσει λιγότερο... Εμεις του δώσαμε 12€ και μας έδωσε ένα κομμάτι πάγκο κουζίνας που είχε περισσέψει απο τοποθέτηση νεροχύτη και κάτι πορτάκια που είχε για πέταμα. Δεν σε ενδιαφέρει και πολύ τι ξύλα θα πάρεις αφού έτσι κι αλλίως θα τα ντύσεις με μοκέτα. Αγοράσαμε ένα κουτάκι βενζινόκολλα και ένα πινέλο δηλαδή άλλα 2,50€ από χρωματοπωλείο, 2τ.μ. μοκέτα (επί 3,50€ το μέτρο) απο μαγαζί με μοκέτες και χαλιά. Επίσης θα χρειαστείς σωλήνες αποχέτευσης πλαστικές. Eμείς βάλαμε Φ100, Φ40 και τετράγωνη 6χ10cm μας κόστισαν 15€ και τις αγοράσαμε απο κατάστημα υδραυλικών ειδών, πάλι ρετάλια. Αγοράσαμε σχοινί τρίκλονο απο κατάστημα με είδη συσκευασίας όπου μία κουλούρα έκανε 10€ αλλά μας περίσσεψε και η μισή. Δώσαμε και άλλα 2€ περίπου για βίδες και μεταλλικές γωνίες στήριξης. Αυτά. Επίσης απαραίτητο είναι να έχεις κατσαβιδιέρα για να βιδώνεις εύκολα στις ενώσεις και ένα συρραπτικό μεγάλο για να καρφώνεις τη μοκέτα (εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι ταπετσέριδες κάτω απο τις καρέκλες όταν τις ντύνουν με ύφασμα). Αν θές το στολίζεις με παιχνιδάκια, χαντρούλες και ότι άλλο αρέσει στη γατούλα σου... Καλή επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.419 22-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφο κι εξυπνο! Ανοιγεις τη πορτα ή τη κλεινεις και σερνεις και τις γατες μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #2.420 22-09-09 11:40 Ειναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο. Αλήθεια θα μπορουσαμε να το βρουμε κάπου? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το έχω σκεφτεί, Δωράκι, αλλά ο Πέτρος δε θέλει λέει ότι το σαλόνι είναι ήδη αρκετά γεμάτο, δε θέλει και ράφια γύρω γύρω (και εδώ που τα λέμε, έχει δίκιο ) Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Click για ανάπτυξη... Ναι,τους αρεσει πολυ,εγω την εβαλα στο σπιτακι τους και ξετρελαθηκαν,ολα πανω ειναι.Δεν ξερω αν μπορουσες να βολευτεις με καμια ενδιαμεση λυση,σαν τα δυχτια του ΙΚΕΑ,αλλα για τον Γκανταλφ θα ειναι μικρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η Melini έγραψε: #2.407 22-09-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,τους αρεσει πολυ,εγω την εβαλα στο σπιτακι τους και ξετρελαθηκαν,ολα πανω ειναι.Δεν ξερω αν μπορουσες να βολευτεις με καμια ενδιαμεση λυση,σαν τα δυχτια του ΙΚΕΑ,αλλα για τον Γκανταλφ θα ειναι μικρα. Click για ανάπτυξη... Ο Γκάνταλφ είναι πολύ βαρύς για τα δίχτυα του ΙΚΕΑ αγάπη μου Τέλος πάντων, κάτι θα βρω, μάλλον προς χαμηλό γατόδεντρο προσανατολίζομαι, αλλά θα το ψάξω λίγο ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.408 22-09-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Γκάνταλφ είναι πολύ βαρύς για τα δίχτυα του ΙΚΕΑ αγάπη μου Τέλος πάντων, κάτι θα βρω, μάλλον προς χαμηλό γατόδεντρο προσανατολίζομαι, αλλά θα το ψάξω λίγο ακόμα... Click για ανάπτυξη... θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:19 Η Melini έγραψε: #2.409 22-09-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Click για ανάπτυξη... Εννοείς τα δίχτυα του ΙΚΕΑ; Ευχαριστώ βρε Αν και δε νομίζω να αντέξουν πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.410 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εννοείς τα δίχτυα του ΙΚΕΑ; Ευχαριστώ βρε Αν και δε νομίζω να αντέξουν πολλά... Click για ανάπτυξη... Action Men και δεκαδες μεταλλικα αυτοκινητακια τα αντεχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #2.411 22-09-09 09:21 Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.412 22-09-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:25 Η Melini έγραψε: #2.413 22-09-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά έχει πάει τώρα ο Yogi; Θα πρέπει να λάβω σοβαρά υπ'όψιν το θέμα του βάρους... ο Γκάνταλφ νομίζω ότι θα μεγαλώσει κι άλλο Είναι ενός έτους τώρα... δε θα συνεχίσει μέχρι να πάει ενάμισι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.414 22-09-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχουν και χειρότερα.... μια πολυκατοικία για Μέιν Κούν έχει ειδικές προδιαγραφές κατασκευής... ειδικά άμα είναι να χρησιμοποιείται από 10 γάτες ταυτόχρονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #2.415 22-09-09 09:28 Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.416 22-09-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά... ο Γκάνταλφ πρέπει να είναι γύρω στα 6 κιλά τώρα... πρέπει να τον ζυγίσω επιτέλους, να δω Τέλος πάντων, μόλις με πήραν τηλ. κι απ'το πετ σοπ, παρέλαβαν τις τροφές που είχα παραγγείλει, και σήμερα που θα πάω να τις πάρω, θα ρίξω και μια ματιά στον κατάλογο... θέλω να τους πάρω και ένα μεγάλο παχύ μαξιλάρι, να το βάλω στο χαμηλό ράφι της βιβλιοθήκης, όπου κοιμούνται... θέλω να τους πάρω και ένα ωραίο μεγάλο μπολ για νερό (κι έχει ένα φανταστικό με πατουσάκια ) Αχ, με βλέπω να τα σκάω κανονικότατα σήμερα... είναι πειρασμός αυτό το μαγαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η aretha έγραψε: #2.417 22-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.418 22-09-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Click για ανάπτυξη... zanin, ευχαρίστως να σου πω... χρειάζεσαι ξύλα για να κάνεις τα ράφια και το σπιτάκι, αυτά τα ζητάς από έναν ξυλουργό στις επιθυμητές διαστάσεις και του λές να σου δώσει ότι ξύλα να είναι (mdf, novopan) ή οτιδήποτε άλλα ρετάλια έχει, και αυτό για να σου κοστίσει λιγότερο... Εμεις του δώσαμε 12€ και μας έδωσε ένα κομμάτι πάγκο κουζίνας που είχε περισσέψει απο τοποθέτηση νεροχύτη και κάτι πορτάκια που είχε για πέταμα. Δεν σε ενδιαφέρει και πολύ τι ξύλα θα πάρεις αφού έτσι κι αλλίως θα τα ντύσεις με μοκέτα. Αγοράσαμε ένα κουτάκι βενζινόκολλα και ένα πινέλο δηλαδή άλλα 2,50€ από χρωματοπωλείο, 2τ.μ. μοκέτα (επί 3,50€ το μέτρο) απο μαγαζί με μοκέτες και χαλιά. Επίσης θα χρειαστείς σωλήνες αποχέτευσης πλαστικές. Eμείς βάλαμε Φ100, Φ40 και τετράγωνη 6χ10cm μας κόστισαν 15€ και τις αγοράσαμε απο κατάστημα υδραυλικών ειδών, πάλι ρετάλια. Αγοράσαμε σχοινί τρίκλονο απο κατάστημα με είδη συσκευασίας όπου μία κουλούρα έκανε 10€ αλλά μας περίσσεψε και η μισή. Δώσαμε και άλλα 2€ περίπου για βίδες και μεταλλικές γωνίες στήριξης. Αυτά. Επίσης απαραίτητο είναι να έχεις κατσαβιδιέρα για να βιδώνεις εύκολα στις ενώσεις και ένα συρραπτικό μεγάλο για να καρφώνεις τη μοκέτα (εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι ταπετσέριδες κάτω απο τις καρέκλες όταν τις ντύνουν με ύφασμα). Αν θές το στολίζεις με παιχνιδάκια, χαντρούλες και ότι άλλο αρέσει στη γατούλα σου... Καλή επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.419 22-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφο κι εξυπνο! Ανοιγεις τη πορτα ή τη κλεινεις και σερνεις και τις γατες μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #2.420 22-09-09 11:40 Ειναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο. Αλήθεια θα μπορουσαμε να το βρουμε κάπου? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,τους αρεσει πολυ,εγω την εβαλα στο σπιτακι τους και ξετρελαθηκαν,ολα πανω ειναι.Δεν ξερω αν μπορουσες να βολευτεις με καμια ενδιαμεση λυση,σαν τα δυχτια του ΙΚΕΑ,αλλα για τον Γκανταλφ θα ειναι μικρα. Click για ανάπτυξη... Ο Γκάνταλφ είναι πολύ βαρύς για τα δίχτυα του ΙΚΕΑ αγάπη μου Τέλος πάντων, κάτι θα βρω, μάλλον προς χαμηλό γατόδεντρο προσανατολίζομαι, αλλά θα το ψάξω λίγο ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.408 22-09-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Γκάνταλφ είναι πολύ βαρύς για τα δίχτυα του ΙΚΕΑ αγάπη μου Τέλος πάντων, κάτι θα βρω, μάλλον προς χαμηλό γατόδεντρο προσανατολίζομαι, αλλά θα το ψάξω λίγο ακόμα... Click για ανάπτυξη... θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:19 Η Melini έγραψε: #2.409 22-09-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Click για ανάπτυξη... Εννοείς τα δίχτυα του ΙΚΕΑ; Ευχαριστώ βρε Αν και δε νομίζω να αντέξουν πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.410 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εννοείς τα δίχτυα του ΙΚΕΑ; Ευχαριστώ βρε Αν και δε νομίζω να αντέξουν πολλά... Click για ανάπτυξη... Action Men και δεκαδες μεταλλικα αυτοκινητακια τα αντεχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #2.411 22-09-09 09:21 Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.412 22-09-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:25 Η Melini έγραψε: #2.413 22-09-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά έχει πάει τώρα ο Yogi; Θα πρέπει να λάβω σοβαρά υπ'όψιν το θέμα του βάρους... ο Γκάνταλφ νομίζω ότι θα μεγαλώσει κι άλλο Είναι ενός έτους τώρα... δε θα συνεχίσει μέχρι να πάει ενάμισι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.414 22-09-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχουν και χειρότερα.... μια πολυκατοικία για Μέιν Κούν έχει ειδικές προδιαγραφές κατασκευής... ειδικά άμα είναι να χρησιμοποιείται από 10 γάτες ταυτόχρονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #2.415 22-09-09 09:28 Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.416 22-09-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά... ο Γκάνταλφ πρέπει να είναι γύρω στα 6 κιλά τώρα... πρέπει να τον ζυγίσω επιτέλους, να δω Τέλος πάντων, μόλις με πήραν τηλ. κι απ'το πετ σοπ, παρέλαβαν τις τροφές που είχα παραγγείλει, και σήμερα που θα πάω να τις πάρω, θα ρίξω και μια ματιά στον κατάλογο... θέλω να τους πάρω και ένα μεγάλο παχύ μαξιλάρι, να το βάλω στο χαμηλό ράφι της βιβλιοθήκης, όπου κοιμούνται... θέλω να τους πάρω και ένα ωραίο μεγάλο μπολ για νερό (κι έχει ένα φανταστικό με πατουσάκια ) Αχ, με βλέπω να τα σκάω κανονικότατα σήμερα... είναι πειρασμός αυτό το μαγαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η aretha έγραψε: #2.417 22-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.418 22-09-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Click για ανάπτυξη... zanin, ευχαρίστως να σου πω... χρειάζεσαι ξύλα για να κάνεις τα ράφια και το σπιτάκι, αυτά τα ζητάς από έναν ξυλουργό στις επιθυμητές διαστάσεις και του λές να σου δώσει ότι ξύλα να είναι (mdf, novopan) ή οτιδήποτε άλλα ρετάλια έχει, και αυτό για να σου κοστίσει λιγότερο... Εμεις του δώσαμε 12€ και μας έδωσε ένα κομμάτι πάγκο κουζίνας που είχε περισσέψει απο τοποθέτηση νεροχύτη και κάτι πορτάκια που είχε για πέταμα. Δεν σε ενδιαφέρει και πολύ τι ξύλα θα πάρεις αφού έτσι κι αλλίως θα τα ντύσεις με μοκέτα. Αγοράσαμε ένα κουτάκι βενζινόκολλα και ένα πινέλο δηλαδή άλλα 2,50€ από χρωματοπωλείο, 2τ.μ. μοκέτα (επί 3,50€ το μέτρο) απο μαγαζί με μοκέτες και χαλιά. Επίσης θα χρειαστείς σωλήνες αποχέτευσης πλαστικές. Eμείς βάλαμε Φ100, Φ40 και τετράγωνη 6χ10cm μας κόστισαν 15€ και τις αγοράσαμε απο κατάστημα υδραυλικών ειδών, πάλι ρετάλια. Αγοράσαμε σχοινί τρίκλονο απο κατάστημα με είδη συσκευασίας όπου μία κουλούρα έκανε 10€ αλλά μας περίσσεψε και η μισή. Δώσαμε και άλλα 2€ περίπου για βίδες και μεταλλικές γωνίες στήριξης. Αυτά. Επίσης απαραίτητο είναι να έχεις κατσαβιδιέρα για να βιδώνεις εύκολα στις ενώσεις και ένα συρραπτικό μεγάλο για να καρφώνεις τη μοκέτα (εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι ταπετσέριδες κάτω απο τις καρέκλες όταν τις ντύνουν με ύφασμα). Αν θές το στολίζεις με παιχνιδάκια, χαντρούλες και ότι άλλο αρέσει στη γατούλα σου... Καλή επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.419 22-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφο κι εξυπνο! Ανοιγεις τη πορτα ή τη κλεινεις και σερνεις και τις γατες μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #2.420 22-09-09 11:40 Ειναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο. Αλήθεια θα μπορουσαμε να το βρουμε κάπου? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Γκάνταλφ είναι πολύ βαρύς για τα δίχτυα του ΙΚΕΑ αγάπη μου Τέλος πάντων, κάτι θα βρω, μάλλον προς χαμηλό γατόδεντρο προσανατολίζομαι, αλλά θα το ψάξω λίγο ακόμα... Click για ανάπτυξη... θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:19 Η Melini έγραψε: #2.409 22-09-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Click για ανάπτυξη... Εννοείς τα δίχτυα του ΙΚΕΑ; Ευχαριστώ βρε Αν και δε νομίζω να αντέξουν πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.410 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εννοείς τα δίχτυα του ΙΚΕΑ; Ευχαριστώ βρε Αν και δε νομίζω να αντέξουν πολλά... Click για ανάπτυξη... Action Men και δεκαδες μεταλλικα αυτοκινητακια τα αντεχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #2.411 22-09-09 09:21 Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.412 22-09-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:25 Η Melini έγραψε: #2.413 22-09-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά έχει πάει τώρα ο Yogi; Θα πρέπει να λάβω σοβαρά υπ'όψιν το θέμα του βάρους... ο Γκάνταλφ νομίζω ότι θα μεγαλώσει κι άλλο Είναι ενός έτους τώρα... δε θα συνεχίσει μέχρι να πάει ενάμισι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.414 22-09-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχουν και χειρότερα.... μια πολυκατοικία για Μέιν Κούν έχει ειδικές προδιαγραφές κατασκευής... ειδικά άμα είναι να χρησιμοποιείται από 10 γάτες ταυτόχρονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #2.415 22-09-09 09:28 Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.416 22-09-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά... ο Γκάνταλφ πρέπει να είναι γύρω στα 6 κιλά τώρα... πρέπει να τον ζυγίσω επιτέλους, να δω Τέλος πάντων, μόλις με πήραν τηλ. κι απ'το πετ σοπ, παρέλαβαν τις τροφές που είχα παραγγείλει, και σήμερα που θα πάω να τις πάρω, θα ρίξω και μια ματιά στον κατάλογο... θέλω να τους πάρω και ένα μεγάλο παχύ μαξιλάρι, να το βάλω στο χαμηλό ράφι της βιβλιοθήκης, όπου κοιμούνται... θέλω να τους πάρω και ένα ωραίο μεγάλο μπολ για νερό (κι έχει ένα φανταστικό με πατουσάκια ) Αχ, με βλέπω να τα σκάω κανονικότατα σήμερα... είναι πειρασμός αυτό το μαγαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η aretha έγραψε: #2.417 22-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.418 22-09-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Click για ανάπτυξη... zanin, ευχαρίστως να σου πω... χρειάζεσαι ξύλα για να κάνεις τα ράφια και το σπιτάκι, αυτά τα ζητάς από έναν ξυλουργό στις επιθυμητές διαστάσεις και του λές να σου δώσει ότι ξύλα να είναι (mdf, novopan) ή οτιδήποτε άλλα ρετάλια έχει, και αυτό για να σου κοστίσει λιγότερο... Εμεις του δώσαμε 12€ και μας έδωσε ένα κομμάτι πάγκο κουζίνας που είχε περισσέψει απο τοποθέτηση νεροχύτη και κάτι πορτάκια που είχε για πέταμα. Δεν σε ενδιαφέρει και πολύ τι ξύλα θα πάρεις αφού έτσι κι αλλίως θα τα ντύσεις με μοκέτα. Αγοράσαμε ένα κουτάκι βενζινόκολλα και ένα πινέλο δηλαδή άλλα 2,50€ από χρωματοπωλείο, 2τ.μ. μοκέτα (επί 3,50€ το μέτρο) απο μαγαζί με μοκέτες και χαλιά. Επίσης θα χρειαστείς σωλήνες αποχέτευσης πλαστικές. Eμείς βάλαμε Φ100, Φ40 και τετράγωνη 6χ10cm μας κόστισαν 15€ και τις αγοράσαμε απο κατάστημα υδραυλικών ειδών, πάλι ρετάλια. Αγοράσαμε σχοινί τρίκλονο απο κατάστημα με είδη συσκευασίας όπου μία κουλούρα έκανε 10€ αλλά μας περίσσεψε και η μισή. Δώσαμε και άλλα 2€ περίπου για βίδες και μεταλλικές γωνίες στήριξης. Αυτά. Επίσης απαραίτητο είναι να έχεις κατσαβιδιέρα για να βιδώνεις εύκολα στις ενώσεις και ένα συρραπτικό μεγάλο για να καρφώνεις τη μοκέτα (εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι ταπετσέριδες κάτω απο τις καρέκλες όταν τις ντύνουν με ύφασμα). Αν θές το στολίζεις με παιχνιδάκια, χαντρούλες και ότι άλλο αρέσει στη γατούλα σου... Καλή επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.419 22-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφο κι εξυπνο! Ανοιγεις τη πορτα ή τη κλεινεις και σερνεις και τις γατες μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #2.420 22-09-09 11:40 Ειναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο. Αλήθεια θα μπορουσαμε να το βρουμε κάπου? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Click για ανάπτυξη... Εννοείς τα δίχτυα του ΙΚΕΑ; Ευχαριστώ βρε Αν και δε νομίζω να αντέξουν πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.410 22-09-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εννοείς τα δίχτυα του ΙΚΕΑ; Ευχαριστώ βρε Αν και δε νομίζω να αντέξουν πολλά... Click για ανάπτυξη... Action Men και δεκαδες μεταλλικα αυτοκινητακια τα αντεχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #2.411 22-09-09 09:21 Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.412 22-09-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:25 Η Melini έγραψε: #2.413 22-09-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά έχει πάει τώρα ο Yogi; Θα πρέπει να λάβω σοβαρά υπ'όψιν το θέμα του βάρους... ο Γκάνταλφ νομίζω ότι θα μεγαλώσει κι άλλο Είναι ενός έτους τώρα... δε θα συνεχίσει μέχρι να πάει ενάμισι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.414 22-09-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχουν και χειρότερα.... μια πολυκατοικία για Μέιν Κούν έχει ειδικές προδιαγραφές κατασκευής... ειδικά άμα είναι να χρησιμοποιείται από 10 γάτες ταυτόχρονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #2.415 22-09-09 09:28 Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.416 22-09-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά... ο Γκάνταλφ πρέπει να είναι γύρω στα 6 κιλά τώρα... πρέπει να τον ζυγίσω επιτέλους, να δω Τέλος πάντων, μόλις με πήραν τηλ. κι απ'το πετ σοπ, παρέλαβαν τις τροφές που είχα παραγγείλει, και σήμερα που θα πάω να τις πάρω, θα ρίξω και μια ματιά στον κατάλογο... θέλω να τους πάρω και ένα μεγάλο παχύ μαξιλάρι, να το βάλω στο χαμηλό ράφι της βιβλιοθήκης, όπου κοιμούνται... θέλω να τους πάρω και ένα ωραίο μεγάλο μπολ για νερό (κι έχει ένα φανταστικό με πατουσάκια ) Αχ, με βλέπω να τα σκάω κανονικότατα σήμερα... είναι πειρασμός αυτό το μαγαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η aretha έγραψε: #2.417 22-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.418 22-09-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Click για ανάπτυξη... zanin, ευχαρίστως να σου πω... χρειάζεσαι ξύλα για να κάνεις τα ράφια και το σπιτάκι, αυτά τα ζητάς από έναν ξυλουργό στις επιθυμητές διαστάσεις και του λές να σου δώσει ότι ξύλα να είναι (mdf, novopan) ή οτιδήποτε άλλα ρετάλια έχει, και αυτό για να σου κοστίσει λιγότερο... Εμεις του δώσαμε 12€ και μας έδωσε ένα κομμάτι πάγκο κουζίνας που είχε περισσέψει απο τοποθέτηση νεροχύτη και κάτι πορτάκια που είχε για πέταμα. Δεν σε ενδιαφέρει και πολύ τι ξύλα θα πάρεις αφού έτσι κι αλλίως θα τα ντύσεις με μοκέτα. Αγοράσαμε ένα κουτάκι βενζινόκολλα και ένα πινέλο δηλαδή άλλα 2,50€ από χρωματοπωλείο, 2τ.μ. μοκέτα (επί 3,50€ το μέτρο) απο μαγαζί με μοκέτες και χαλιά. Επίσης θα χρειαστείς σωλήνες αποχέτευσης πλαστικές. Eμείς βάλαμε Φ100, Φ40 και τετράγωνη 6χ10cm μας κόστισαν 15€ και τις αγοράσαμε απο κατάστημα υδραυλικών ειδών, πάλι ρετάλια. Αγοράσαμε σχοινί τρίκλονο απο κατάστημα με είδη συσκευασίας όπου μία κουλούρα έκανε 10€ αλλά μας περίσσεψε και η μισή. Δώσαμε και άλλα 2€ περίπου για βίδες και μεταλλικές γωνίες στήριξης. Αυτά. Επίσης απαραίτητο είναι να έχεις κατσαβιδιέρα για να βιδώνεις εύκολα στις ενώσεις και ένα συρραπτικό μεγάλο για να καρφώνεις τη μοκέτα (εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι ταπετσέριδες κάτω απο τις καρέκλες όταν τις ντύνουν με ύφασμα). Αν θές το στολίζεις με παιχνιδάκια, χαντρούλες και ότι άλλο αρέσει στη γατούλα σου... Καλή επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.419 22-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφο κι εξυπνο! Ανοιγεις τη πορτα ή τη κλεινεις και σερνεις και τις γατες μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #2.420 22-09-09 11:40 Ειναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο. Αλήθεια θα μπορουσαμε να το βρουμε κάπου? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εννοείς τα δίχτυα του ΙΚΕΑ; Ευχαριστώ βρε Αν και δε νομίζω να αντέξουν πολλά... Click για ανάπτυξη... Action Men και δεκαδες μεταλλικα αυτοκινητακια τα αντεχαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #2.411 22-09-09 09:21 Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.412 22-09-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:25 Η Melini έγραψε: #2.413 22-09-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά έχει πάει τώρα ο Yogi; Θα πρέπει να λάβω σοβαρά υπ'όψιν το θέμα του βάρους... ο Γκάνταλφ νομίζω ότι θα μεγαλώσει κι άλλο Είναι ενός έτους τώρα... δε θα συνεχίσει μέχρι να πάει ενάμισι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.414 22-09-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχουν και χειρότερα.... μια πολυκατοικία για Μέιν Κούν έχει ειδικές προδιαγραφές κατασκευής... ειδικά άμα είναι να χρησιμοποιείται από 10 γάτες ταυτόχρονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #2.415 22-09-09 09:28 Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.416 22-09-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά... ο Γκάνταλφ πρέπει να είναι γύρω στα 6 κιλά τώρα... πρέπει να τον ζυγίσω επιτέλους, να δω Τέλος πάντων, μόλις με πήραν τηλ. κι απ'το πετ σοπ, παρέλαβαν τις τροφές που είχα παραγγείλει, και σήμερα που θα πάω να τις πάρω, θα ρίξω και μια ματιά στον κατάλογο... θέλω να τους πάρω και ένα μεγάλο παχύ μαξιλάρι, να το βάλω στο χαμηλό ράφι της βιβλιοθήκης, όπου κοιμούνται... θέλω να τους πάρω και ένα ωραίο μεγάλο μπολ για νερό (κι έχει ένα φανταστικό με πατουσάκια ) Αχ, με βλέπω να τα σκάω κανονικότατα σήμερα... είναι πειρασμός αυτό το μαγαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η aretha έγραψε: #2.417 22-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.418 22-09-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Click για ανάπτυξη... zanin, ευχαρίστως να σου πω... χρειάζεσαι ξύλα για να κάνεις τα ράφια και το σπιτάκι, αυτά τα ζητάς από έναν ξυλουργό στις επιθυμητές διαστάσεις και του λές να σου δώσει ότι ξύλα να είναι (mdf, novopan) ή οτιδήποτε άλλα ρετάλια έχει, και αυτό για να σου κοστίσει λιγότερο... Εμεις του δώσαμε 12€ και μας έδωσε ένα κομμάτι πάγκο κουζίνας που είχε περισσέψει απο τοποθέτηση νεροχύτη και κάτι πορτάκια που είχε για πέταμα. Δεν σε ενδιαφέρει και πολύ τι ξύλα θα πάρεις αφού έτσι κι αλλίως θα τα ντύσεις με μοκέτα. Αγοράσαμε ένα κουτάκι βενζινόκολλα και ένα πινέλο δηλαδή άλλα 2,50€ από χρωματοπωλείο, 2τ.μ. μοκέτα (επί 3,50€ το μέτρο) απο μαγαζί με μοκέτες και χαλιά. Επίσης θα χρειαστείς σωλήνες αποχέτευσης πλαστικές. Eμείς βάλαμε Φ100, Φ40 και τετράγωνη 6χ10cm μας κόστισαν 15€ και τις αγοράσαμε απο κατάστημα υδραυλικών ειδών, πάλι ρετάλια. Αγοράσαμε σχοινί τρίκλονο απο κατάστημα με είδη συσκευασίας όπου μία κουλούρα έκανε 10€ αλλά μας περίσσεψε και η μισή. Δώσαμε και άλλα 2€ περίπου για βίδες και μεταλλικές γωνίες στήριξης. Αυτά. Επίσης απαραίτητο είναι να έχεις κατσαβιδιέρα για να βιδώνεις εύκολα στις ενώσεις και ένα συρραπτικό μεγάλο για να καρφώνεις τη μοκέτα (εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι ταπετσέριδες κάτω απο τις καρέκλες όταν τις ντύνουν με ύφασμα). Αν θές το στολίζεις με παιχνιδάκια, χαντρούλες και ότι άλλο αρέσει στη γατούλα σου... Καλή επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.419 22-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφο κι εξυπνο! Ανοιγεις τη πορτα ή τη κλεινεις και σερνεις και τις γατες μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #2.420 22-09-09 11:40 Ειναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο. Αλήθεια θα μπορουσαμε να το βρουμε κάπου? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.412 22-09-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:25 Η Melini έγραψε: #2.413 22-09-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά έχει πάει τώρα ο Yogi; Θα πρέπει να λάβω σοβαρά υπ'όψιν το θέμα του βάρους... ο Γκάνταλφ νομίζω ότι θα μεγαλώσει κι άλλο Είναι ενός έτους τώρα... δε θα συνεχίσει μέχρι να πάει ενάμισι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.414 22-09-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχουν και χειρότερα.... μια πολυκατοικία για Μέιν Κούν έχει ειδικές προδιαγραφές κατασκευής... ειδικά άμα είναι να χρησιμοποιείται από 10 γάτες ταυτόχρονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #2.415 22-09-09 09:28 Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.416 22-09-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά... ο Γκάνταλφ πρέπει να είναι γύρω στα 6 κιλά τώρα... πρέπει να τον ζυγίσω επιτέλους, να δω Τέλος πάντων, μόλις με πήραν τηλ. κι απ'το πετ σοπ, παρέλαβαν τις τροφές που είχα παραγγείλει, και σήμερα που θα πάω να τις πάρω, θα ρίξω και μια ματιά στον κατάλογο... θέλω να τους πάρω και ένα μεγάλο παχύ μαξιλάρι, να το βάλω στο χαμηλό ράφι της βιβλιοθήκης, όπου κοιμούνται... θέλω να τους πάρω και ένα ωραίο μεγάλο μπολ για νερό (κι έχει ένα φανταστικό με πατουσάκια ) Αχ, με βλέπω να τα σκάω κανονικότατα σήμερα... είναι πειρασμός αυτό το μαγαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η aretha έγραψε: #2.417 22-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.418 22-09-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Click για ανάπτυξη... zanin, ευχαρίστως να σου πω... χρειάζεσαι ξύλα για να κάνεις τα ράφια και το σπιτάκι, αυτά τα ζητάς από έναν ξυλουργό στις επιθυμητές διαστάσεις και του λές να σου δώσει ότι ξύλα να είναι (mdf, novopan) ή οτιδήποτε άλλα ρετάλια έχει, και αυτό για να σου κοστίσει λιγότερο... Εμεις του δώσαμε 12€ και μας έδωσε ένα κομμάτι πάγκο κουζίνας που είχε περισσέψει απο τοποθέτηση νεροχύτη και κάτι πορτάκια που είχε για πέταμα. Δεν σε ενδιαφέρει και πολύ τι ξύλα θα πάρεις αφού έτσι κι αλλίως θα τα ντύσεις με μοκέτα. Αγοράσαμε ένα κουτάκι βενζινόκολλα και ένα πινέλο δηλαδή άλλα 2,50€ από χρωματοπωλείο, 2τ.μ. μοκέτα (επί 3,50€ το μέτρο) απο μαγαζί με μοκέτες και χαλιά. Επίσης θα χρειαστείς σωλήνες αποχέτευσης πλαστικές. Eμείς βάλαμε Φ100, Φ40 και τετράγωνη 6χ10cm μας κόστισαν 15€ και τις αγοράσαμε απο κατάστημα υδραυλικών ειδών, πάλι ρετάλια. Αγοράσαμε σχοινί τρίκλονο απο κατάστημα με είδη συσκευασίας όπου μία κουλούρα έκανε 10€ αλλά μας περίσσεψε και η μισή. Δώσαμε και άλλα 2€ περίπου για βίδες και μεταλλικές γωνίες στήριξης. Αυτά. Επίσης απαραίτητο είναι να έχεις κατσαβιδιέρα για να βιδώνεις εύκολα στις ενώσεις και ένα συρραπτικό μεγάλο για να καρφώνεις τη μοκέτα (εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι ταπετσέριδες κάτω απο τις καρέκλες όταν τις ντύνουν με ύφασμα). Αν θές το στολίζεις με παιχνιδάκια, χαντρούλες και ότι άλλο αρέσει στη γατούλα σου... Καλή επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.419 22-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφο κι εξυπνο! Ανοιγεις τη πορτα ή τη κλεινεις και σερνεις και τις γατες μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #2.420 22-09-09 11:40 Ειναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο. Αλήθεια θα μπορουσαμε να το βρουμε κάπου? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:25 Η Melini έγραψε: #2.413 22-09-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά έχει πάει τώρα ο Yogi; Θα πρέπει να λάβω σοβαρά υπ'όψιν το θέμα του βάρους... ο Γκάνταλφ νομίζω ότι θα μεγαλώσει κι άλλο Είναι ενός έτους τώρα... δε θα συνεχίσει μέχρι να πάει ενάμισι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.414 22-09-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχουν και χειρότερα.... μια πολυκατοικία για Μέιν Κούν έχει ειδικές προδιαγραφές κατασκευής... ειδικά άμα είναι να χρησιμοποιείται από 10 γάτες ταυτόχρονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #2.415 22-09-09 09:28 Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.416 22-09-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά... ο Γκάνταλφ πρέπει να είναι γύρω στα 6 κιλά τώρα... πρέπει να τον ζυγίσω επιτέλους, να δω Τέλος πάντων, μόλις με πήραν τηλ. κι απ'το πετ σοπ, παρέλαβαν τις τροφές που είχα παραγγείλει, και σήμερα που θα πάω να τις πάρω, θα ρίξω και μια ματιά στον κατάλογο... θέλω να τους πάρω και ένα μεγάλο παχύ μαξιλάρι, να το βάλω στο χαμηλό ράφι της βιβλιοθήκης, όπου κοιμούνται... θέλω να τους πάρω και ένα ωραίο μεγάλο μπολ για νερό (κι έχει ένα φανταστικό με πατουσάκια ) Αχ, με βλέπω να τα σκάω κανονικότατα σήμερα... είναι πειρασμός αυτό το μαγαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η aretha έγραψε: #2.417 22-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.418 22-09-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Click για ανάπτυξη... zanin, ευχαρίστως να σου πω... χρειάζεσαι ξύλα για να κάνεις τα ράφια και το σπιτάκι, αυτά τα ζητάς από έναν ξυλουργό στις επιθυμητές διαστάσεις και του λές να σου δώσει ότι ξύλα να είναι (mdf, novopan) ή οτιδήποτε άλλα ρετάλια έχει, και αυτό για να σου κοστίσει λιγότερο... Εμεις του δώσαμε 12€ και μας έδωσε ένα κομμάτι πάγκο κουζίνας που είχε περισσέψει απο τοποθέτηση νεροχύτη και κάτι πορτάκια που είχε για πέταμα. Δεν σε ενδιαφέρει και πολύ τι ξύλα θα πάρεις αφού έτσι κι αλλίως θα τα ντύσεις με μοκέτα. Αγοράσαμε ένα κουτάκι βενζινόκολλα και ένα πινέλο δηλαδή άλλα 2,50€ από χρωματοπωλείο, 2τ.μ. μοκέτα (επί 3,50€ το μέτρο) απο μαγαζί με μοκέτες και χαλιά. Επίσης θα χρειαστείς σωλήνες αποχέτευσης πλαστικές. Eμείς βάλαμε Φ100, Φ40 και τετράγωνη 6χ10cm μας κόστισαν 15€ και τις αγοράσαμε απο κατάστημα υδραυλικών ειδών, πάλι ρετάλια. Αγοράσαμε σχοινί τρίκλονο απο κατάστημα με είδη συσκευασίας όπου μία κουλούρα έκανε 10€ αλλά μας περίσσεψε και η μισή. Δώσαμε και άλλα 2€ περίπου για βίδες και μεταλλικές γωνίες στήριξης. Αυτά. Επίσης απαραίτητο είναι να έχεις κατσαβιδιέρα για να βιδώνεις εύκολα στις ενώσεις και ένα συρραπτικό μεγάλο για να καρφώνεις τη μοκέτα (εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι ταπετσέριδες κάτω απο τις καρέκλες όταν τις ντύνουν με ύφασμα). Αν θές το στολίζεις με παιχνιδάκια, χαντρούλες και ότι άλλο αρέσει στη γατούλα σου... Καλή επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.419 22-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφο κι εξυπνο! Ανοιγεις τη πορτα ή τη κλεινεις και σερνεις και τις γατες μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #2.420 22-09-09 11:40 Ειναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο. Αλήθεια θα μπορουσαμε να το βρουμε κάπου? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα μη νομιζεις και η γατοπολυκατοικια δεν αντεξε τον Yogi...Οποτε ο,τι εχει κανεις καλο ειναι. Click για ανάπτυξη... Πόσα κιλά έχει πάει τώρα ο Yogi; Θα πρέπει να λάβω σοβαρά υπ'όψιν το θέμα του βάρους... ο Γκάνταλφ νομίζω ότι θα μεγαλώσει κι άλλο Είναι ενός έτους τώρα... δε θα συνεχίσει μέχρι να πάει ενάμισι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.414 22-09-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχουν και χειρότερα.... μια πολυκατοικία για Μέιν Κούν έχει ειδικές προδιαγραφές κατασκευής... ειδικά άμα είναι να χρησιμοποιείται από 10 γάτες ταυτόχρονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #2.415 22-09-09 09:28 Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.416 22-09-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά... ο Γκάνταλφ πρέπει να είναι γύρω στα 6 κιλά τώρα... πρέπει να τον ζυγίσω επιτέλους, να δω Τέλος πάντων, μόλις με πήραν τηλ. κι απ'το πετ σοπ, παρέλαβαν τις τροφές που είχα παραγγείλει, και σήμερα που θα πάω να τις πάρω, θα ρίξω και μια ματιά στον κατάλογο... θέλω να τους πάρω και ένα μεγάλο παχύ μαξιλάρι, να το βάλω στο χαμηλό ράφι της βιβλιοθήκης, όπου κοιμούνται... θέλω να τους πάρω και ένα ωραίο μεγάλο μπολ για νερό (κι έχει ένα φανταστικό με πατουσάκια ) Αχ, με βλέπω να τα σκάω κανονικότατα σήμερα... είναι πειρασμός αυτό το μαγαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η aretha έγραψε: #2.417 22-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.418 22-09-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Click για ανάπτυξη... zanin, ευχαρίστως να σου πω... χρειάζεσαι ξύλα για να κάνεις τα ράφια και το σπιτάκι, αυτά τα ζητάς από έναν ξυλουργό στις επιθυμητές διαστάσεις και του λές να σου δώσει ότι ξύλα να είναι (mdf, novopan) ή οτιδήποτε άλλα ρετάλια έχει, και αυτό για να σου κοστίσει λιγότερο... Εμεις του δώσαμε 12€ και μας έδωσε ένα κομμάτι πάγκο κουζίνας που είχε περισσέψει απο τοποθέτηση νεροχύτη και κάτι πορτάκια που είχε για πέταμα. Δεν σε ενδιαφέρει και πολύ τι ξύλα θα πάρεις αφού έτσι κι αλλίως θα τα ντύσεις με μοκέτα. Αγοράσαμε ένα κουτάκι βενζινόκολλα και ένα πινέλο δηλαδή άλλα 2,50€ από χρωματοπωλείο, 2τ.μ. μοκέτα (επί 3,50€ το μέτρο) απο μαγαζί με μοκέτες και χαλιά. Επίσης θα χρειαστείς σωλήνες αποχέτευσης πλαστικές. Eμείς βάλαμε Φ100, Φ40 και τετράγωνη 6χ10cm μας κόστισαν 15€ και τις αγοράσαμε απο κατάστημα υδραυλικών ειδών, πάλι ρετάλια. Αγοράσαμε σχοινί τρίκλονο απο κατάστημα με είδη συσκευασίας όπου μία κουλούρα έκανε 10€ αλλά μας περίσσεψε και η μισή. Δώσαμε και άλλα 2€ περίπου για βίδες και μεταλλικές γωνίες στήριξης. Αυτά. Επίσης απαραίτητο είναι να έχεις κατσαβιδιέρα για να βιδώνεις εύκολα στις ενώσεις και ένα συρραπτικό μεγάλο για να καρφώνεις τη μοκέτα (εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι ταπετσέριδες κάτω απο τις καρέκλες όταν τις ντύνουν με ύφασμα). Αν θές το στολίζεις με παιχνιδάκια, χαντρούλες και ότι άλλο αρέσει στη γατούλα σου... Καλή επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.419 22-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφο κι εξυπνο! Ανοιγεις τη πορτα ή τη κλεινεις και σερνεις και τις γατες μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #2.420 22-09-09 11:40 Ειναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο. Αλήθεια θα μπορουσαμε να το βρουμε κάπου? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δεις αυτην της Νεκταριαςμε ειδικα σκοινια εχει ενισχυσει τα πατωματα...καλα ο Τροι δεν χωραει...δεν το συζητω Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχουν και χειρότερα.... μια πολυκατοικία για Μέιν Κούν έχει ειδικές προδιαγραφές κατασκευής... ειδικά άμα είναι να χρησιμοποιείται από 10 γάτες ταυτόχρονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #2.415 22-09-09 09:28 Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.416 22-09-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά... ο Γκάνταλφ πρέπει να είναι γύρω στα 6 κιλά τώρα... πρέπει να τον ζυγίσω επιτέλους, να δω Τέλος πάντων, μόλις με πήραν τηλ. κι απ'το πετ σοπ, παρέλαβαν τις τροφές που είχα παραγγείλει, και σήμερα που θα πάω να τις πάρω, θα ρίξω και μια ματιά στον κατάλογο... θέλω να τους πάρω και ένα μεγάλο παχύ μαξιλάρι, να το βάλω στο χαμηλό ράφι της βιβλιοθήκης, όπου κοιμούνται... θέλω να τους πάρω και ένα ωραίο μεγάλο μπολ για νερό (κι έχει ένα φανταστικό με πατουσάκια ) Αχ, με βλέπω να τα σκάω κανονικότατα σήμερα... είναι πειρασμός αυτό το μαγαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η aretha έγραψε: #2.417 22-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.418 22-09-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Click για ανάπτυξη... zanin, ευχαρίστως να σου πω... χρειάζεσαι ξύλα για να κάνεις τα ράφια και το σπιτάκι, αυτά τα ζητάς από έναν ξυλουργό στις επιθυμητές διαστάσεις και του λές να σου δώσει ότι ξύλα να είναι (mdf, novopan) ή οτιδήποτε άλλα ρετάλια έχει, και αυτό για να σου κοστίσει λιγότερο... Εμεις του δώσαμε 12€ και μας έδωσε ένα κομμάτι πάγκο κουζίνας που είχε περισσέψει απο τοποθέτηση νεροχύτη και κάτι πορτάκια που είχε για πέταμα. Δεν σε ενδιαφέρει και πολύ τι ξύλα θα πάρεις αφού έτσι κι αλλίως θα τα ντύσεις με μοκέτα. Αγοράσαμε ένα κουτάκι βενζινόκολλα και ένα πινέλο δηλαδή άλλα 2,50€ από χρωματοπωλείο, 2τ.μ. μοκέτα (επί 3,50€ το μέτρο) απο μαγαζί με μοκέτες και χαλιά. Επίσης θα χρειαστείς σωλήνες αποχέτευσης πλαστικές. Eμείς βάλαμε Φ100, Φ40 και τετράγωνη 6χ10cm μας κόστισαν 15€ και τις αγοράσαμε απο κατάστημα υδραυλικών ειδών, πάλι ρετάλια. Αγοράσαμε σχοινί τρίκλονο απο κατάστημα με είδη συσκευασίας όπου μία κουλούρα έκανε 10€ αλλά μας περίσσεψε και η μισή. Δώσαμε και άλλα 2€ περίπου για βίδες και μεταλλικές γωνίες στήριξης. Αυτά. Επίσης απαραίτητο είναι να έχεις κατσαβιδιέρα για να βιδώνεις εύκολα στις ενώσεις και ένα συρραπτικό μεγάλο για να καρφώνεις τη μοκέτα (εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι ταπετσέριδες κάτω απο τις καρέκλες όταν τις ντύνουν με ύφασμα). Αν θές το στολίζεις με παιχνιδάκια, χαντρούλες και ότι άλλο αρέσει στη γατούλα σου... Καλή επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.419 22-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφο κι εξυπνο! Ανοιγεις τη πορτα ή τη κλεινεις και σερνεις και τις γατες μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #2.420 22-09-09 11:40 Ειναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο. Αλήθεια θα μπορουσαμε να το βρουμε κάπου? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.416 22-09-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά... ο Γκάνταλφ πρέπει να είναι γύρω στα 6 κιλά τώρα... πρέπει να τον ζυγίσω επιτέλους, να δω Τέλος πάντων, μόλις με πήραν τηλ. κι απ'το πετ σοπ, παρέλαβαν τις τροφές που είχα παραγγείλει, και σήμερα που θα πάω να τις πάρω, θα ρίξω και μια ματιά στον κατάλογο... θέλω να τους πάρω και ένα μεγάλο παχύ μαξιλάρι, να το βάλω στο χαμηλό ράφι της βιβλιοθήκης, όπου κοιμούνται... θέλω να τους πάρω και ένα ωραίο μεγάλο μπολ για νερό (κι έχει ένα φανταστικό με πατουσάκια ) Αχ, με βλέπω να τα σκάω κανονικότατα σήμερα... είναι πειρασμός αυτό το μαγαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η aretha έγραψε: #2.417 22-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.418 22-09-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Click για ανάπτυξη... zanin, ευχαρίστως να σου πω... χρειάζεσαι ξύλα για να κάνεις τα ράφια και το σπιτάκι, αυτά τα ζητάς από έναν ξυλουργό στις επιθυμητές διαστάσεις και του λές να σου δώσει ότι ξύλα να είναι (mdf, novopan) ή οτιδήποτε άλλα ρετάλια έχει, και αυτό για να σου κοστίσει λιγότερο... Εμεις του δώσαμε 12€ και μας έδωσε ένα κομμάτι πάγκο κουζίνας που είχε περισσέψει απο τοποθέτηση νεροχύτη και κάτι πορτάκια που είχε για πέταμα. Δεν σε ενδιαφέρει και πολύ τι ξύλα θα πάρεις αφού έτσι κι αλλίως θα τα ντύσεις με μοκέτα. Αγοράσαμε ένα κουτάκι βενζινόκολλα και ένα πινέλο δηλαδή άλλα 2,50€ από χρωματοπωλείο, 2τ.μ. μοκέτα (επί 3,50€ το μέτρο) απο μαγαζί με μοκέτες και χαλιά. Επίσης θα χρειαστείς σωλήνες αποχέτευσης πλαστικές. Eμείς βάλαμε Φ100, Φ40 και τετράγωνη 6χ10cm μας κόστισαν 15€ και τις αγοράσαμε απο κατάστημα υδραυλικών ειδών, πάλι ρετάλια. Αγοράσαμε σχοινί τρίκλονο απο κατάστημα με είδη συσκευασίας όπου μία κουλούρα έκανε 10€ αλλά μας περίσσεψε και η μισή. Δώσαμε και άλλα 2€ περίπου για βίδες και μεταλλικές γωνίες στήριξης. Αυτά. Επίσης απαραίτητο είναι να έχεις κατσαβιδιέρα για να βιδώνεις εύκολα στις ενώσεις και ένα συρραπτικό μεγάλο για να καρφώνεις τη μοκέτα (εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι ταπετσέριδες κάτω απο τις καρέκλες όταν τις ντύνουν με ύφασμα). Αν θές το στολίζεις με παιχνιδάκια, χαντρούλες και ότι άλλο αρέσει στη γατούλα σου... Καλή επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.419 22-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφο κι εξυπνο! Ανοιγεις τη πορτα ή τη κλεινεις και σερνεις και τις γατες μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #2.420 22-09-09 11:40 Ειναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο. Αλήθεια θα μπορουσαμε να το βρουμε κάπου? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εξαρταται απο την αναπτυξη του και το ρυθμο της.Ο Υο-Υο ειναι λιγοτερο απο εξι μηνων και πλησιαζει τα τεσσεραμισι κιλα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά... ο Γκάνταλφ πρέπει να είναι γύρω στα 6 κιλά τώρα... πρέπει να τον ζυγίσω επιτέλους, να δω Τέλος πάντων, μόλις με πήραν τηλ. κι απ'το πετ σοπ, παρέλαβαν τις τροφές που είχα παραγγείλει, και σήμερα που θα πάω να τις πάρω, θα ρίξω και μια ματιά στον κατάλογο... θέλω να τους πάρω και ένα μεγάλο παχύ μαξιλάρι, να το βάλω στο χαμηλό ράφι της βιβλιοθήκης, όπου κοιμούνται... θέλω να τους πάρω και ένα ωραίο μεγάλο μπολ για νερό (κι έχει ένα φανταστικό με πατουσάκια ) Αχ, με βλέπω να τα σκάω κανονικότατα σήμερα... είναι πειρασμός αυτό το μαγαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η aretha έγραψε: #2.417 22-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.418 22-09-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Click για ανάπτυξη... zanin, ευχαρίστως να σου πω... χρειάζεσαι ξύλα για να κάνεις τα ράφια και το σπιτάκι, αυτά τα ζητάς από έναν ξυλουργό στις επιθυμητές διαστάσεις και του λές να σου δώσει ότι ξύλα να είναι (mdf, novopan) ή οτιδήποτε άλλα ρετάλια έχει, και αυτό για να σου κοστίσει λιγότερο... Εμεις του δώσαμε 12€ και μας έδωσε ένα κομμάτι πάγκο κουζίνας που είχε περισσέψει απο τοποθέτηση νεροχύτη και κάτι πορτάκια που είχε για πέταμα. Δεν σε ενδιαφέρει και πολύ τι ξύλα θα πάρεις αφού έτσι κι αλλίως θα τα ντύσεις με μοκέτα. Αγοράσαμε ένα κουτάκι βενζινόκολλα και ένα πινέλο δηλαδή άλλα 2,50€ από χρωματοπωλείο, 2τ.μ. μοκέτα (επί 3,50€ το μέτρο) απο μαγαζί με μοκέτες και χαλιά. Επίσης θα χρειαστείς σωλήνες αποχέτευσης πλαστικές. Eμείς βάλαμε Φ100, Φ40 και τετράγωνη 6χ10cm μας κόστισαν 15€ και τις αγοράσαμε απο κατάστημα υδραυλικών ειδών, πάλι ρετάλια. Αγοράσαμε σχοινί τρίκλονο απο κατάστημα με είδη συσκευασίας όπου μία κουλούρα έκανε 10€ αλλά μας περίσσεψε και η μισή. Δώσαμε και άλλα 2€ περίπου για βίδες και μεταλλικές γωνίες στήριξης. Αυτά. Επίσης απαραίτητο είναι να έχεις κατσαβιδιέρα για να βιδώνεις εύκολα στις ενώσεις και ένα συρραπτικό μεγάλο για να καρφώνεις τη μοκέτα (εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι ταπετσέριδες κάτω απο τις καρέκλες όταν τις ντύνουν με ύφασμα). Αν θές το στολίζεις με παιχνιδάκια, χαντρούλες και ότι άλλο αρέσει στη γατούλα σου... Καλή επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.419 22-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφο κι εξυπνο! Ανοιγεις τη πορτα ή τη κλεινεις και σερνεις και τις γατες μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #2.420 22-09-09 11:40 Ειναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο. Αλήθεια θα μπορουσαμε να το βρουμε κάπου? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θα ήθελα να είχα μια γατοπολυκατοικία, αυτή θα έλυνε το πρόβλημά μου, γιατί θα έμπαινε στη μόνη επιφάνεια που έχει μείνει ακάλυπτη... στην πόρτα Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:35 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.418 22-09-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Click για ανάπτυξη... zanin, ευχαρίστως να σου πω... χρειάζεσαι ξύλα για να κάνεις τα ράφια και το σπιτάκι, αυτά τα ζητάς από έναν ξυλουργό στις επιθυμητές διαστάσεις και του λές να σου δώσει ότι ξύλα να είναι (mdf, novopan) ή οτιδήποτε άλλα ρετάλια έχει, και αυτό για να σου κοστίσει λιγότερο... Εμεις του δώσαμε 12€ και μας έδωσε ένα κομμάτι πάγκο κουζίνας που είχε περισσέψει απο τοποθέτηση νεροχύτη και κάτι πορτάκια που είχε για πέταμα. Δεν σε ενδιαφέρει και πολύ τι ξύλα θα πάρεις αφού έτσι κι αλλίως θα τα ντύσεις με μοκέτα. Αγοράσαμε ένα κουτάκι βενζινόκολλα και ένα πινέλο δηλαδή άλλα 2,50€ από χρωματοπωλείο, 2τ.μ. μοκέτα (επί 3,50€ το μέτρο) απο μαγαζί με μοκέτες και χαλιά. Επίσης θα χρειαστείς σωλήνες αποχέτευσης πλαστικές. Eμείς βάλαμε Φ100, Φ40 και τετράγωνη 6χ10cm μας κόστισαν 15€ και τις αγοράσαμε απο κατάστημα υδραυλικών ειδών, πάλι ρετάλια. Αγοράσαμε σχοινί τρίκλονο απο κατάστημα με είδη συσκευασίας όπου μία κουλούρα έκανε 10€ αλλά μας περίσσεψε και η μισή. Δώσαμε και άλλα 2€ περίπου για βίδες και μεταλλικές γωνίες στήριξης. Αυτά. Επίσης απαραίτητο είναι να έχεις κατσαβιδιέρα για να βιδώνεις εύκολα στις ενώσεις και ένα συρραπτικό μεγάλο για να καρφώνεις τη μοκέτα (εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι ταπετσέριδες κάτω απο τις καρέκλες όταν τις ντύνουν με ύφασμα). Αν θές το στολίζεις με παιχνιδάκια, χαντρούλες και ότι άλλο αρέσει στη γατούλα σου... Καλή επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.419 22-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφο κι εξυπνο! Ανοιγεις τη πορτα ή τη κλεινεις και σερνεις και τις γατες μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #2.420 22-09-09 11:40 Ειναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο. Αλήθεια θα μπορουσαμε να το βρουμε κάπου? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zanin: μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Click για ανάπτυξη... zanin, ευχαρίστως να σου πω... χρειάζεσαι ξύλα για να κάνεις τα ράφια και το σπιτάκι, αυτά τα ζητάς από έναν ξυλουργό στις επιθυμητές διαστάσεις και του λές να σου δώσει ότι ξύλα να είναι (mdf, novopan) ή οτιδήποτε άλλα ρετάλια έχει, και αυτό για να σου κοστίσει λιγότερο... Εμεις του δώσαμε 12€ και μας έδωσε ένα κομμάτι πάγκο κουζίνας που είχε περισσέψει απο τοποθέτηση νεροχύτη και κάτι πορτάκια που είχε για πέταμα. Δεν σε ενδιαφέρει και πολύ τι ξύλα θα πάρεις αφού έτσι κι αλλίως θα τα ντύσεις με μοκέτα. Αγοράσαμε ένα κουτάκι βενζινόκολλα και ένα πινέλο δηλαδή άλλα 2,50€ από χρωματοπωλείο, 2τ.μ. μοκέτα (επί 3,50€ το μέτρο) απο μαγαζί με μοκέτες και χαλιά. Επίσης θα χρειαστείς σωλήνες αποχέτευσης πλαστικές. Eμείς βάλαμε Φ100, Φ40 και τετράγωνη 6χ10cm μας κόστισαν 15€ και τις αγοράσαμε απο κατάστημα υδραυλικών ειδών, πάλι ρετάλια. Αγοράσαμε σχοινί τρίκλονο απο κατάστημα με είδη συσκευασίας όπου μία κουλούρα έκανε 10€ αλλά μας περίσσεψε και η μισή. Δώσαμε και άλλα 2€ περίπου για βίδες και μεταλλικές γωνίες στήριξης. Αυτά. Επίσης απαραίτητο είναι να έχεις κατσαβιδιέρα για να βιδώνεις εύκολα στις ενώσεις και ένα συρραπτικό μεγάλο για να καρφώνεις τη μοκέτα (εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι ταπετσέριδες κάτω απο τις καρέκλες όταν τις ντύνουν με ύφασμα). Αν θές το στολίζεις με παιχνιδάκια, χαντρούλες και ότι άλλο αρέσει στη γατούλα σου... Καλή επιτυχία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.419 22-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφο κι εξυπνο! Ανοιγεις τη πορτα ή τη κλεινεις και σερνεις και τις γατες μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #2.420 22-09-09 11:40 Ειναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο. Αλήθεια θα μπορουσαμε να το βρουμε κάπου? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφο κι εξυπνο! Ανοιγεις τη πορτα ή τη κλεινεις και σερνεις και τις γατες μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #2.420 22-09-09 11:40 Ειναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο. Αλήθεια θα μπορουσαμε να το βρουμε κάπου? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο. Αλήθεια θα μπορουσαμε να το βρουμε κάπου? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Υπάρχει κι αυτή η λύση, γατόδεντρο για την πόρτα: Δεν το έχω δει πουθενά στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν φαίνεται και τόσο ογκώδες, ίσως να μπορείς να το πάρεις μέσω internet Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.