chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η chryssa έγραψε: #2.441 22-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαμ, κακα και νανι 3 σε 1 Click για ανάπτυξη... Φοβερό!!! Από το ίδιο site είναι Γιούλη? Πόσο πάει το μαλλί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:33 Η evelynkar: #2.442 22-09-09 12:33 δεν νομιζω η bailey να κοιμοτανε ποτε πανω απο τα κακακια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η chryssa έγραψε: #2.443 22-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν νομιζω η bailey να κοιμοτανε ποτε πανω απο τα κακακια της Click για ανάπτυξη... Σ' αυτό έχεις ένα δίκιο... Μπορεί να μην τους αρέσει, αλλά μπορώ να κάθομαι εγώ για να φοράω τα παπούτσια μου! Απορία για άλλο γατοαξεσουάρ... περίπου! Θέλω να πάρω ένα διαχωριστικό πόρτας για το υπνοδωμάτιο που έχω το μωρό, ώστε να μην τρυπώνει μέσα η γάτα, αλλά και να έχω ανοιχτή την πόρτα για να το ελέγχω (δεν θέλω κλειστή πόρτα, θέλω οπτική επαφή!). Αυτά που έχω βρει στα μωρουδιακά, έχουν ύψος το πολύ 80 εκατοστά, δηλαδή η γάτα μπαίνει μέσα για πλάκα. https://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10104&itmid=18628 Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι να πάρω ένα τέτοιο και να βάλω κάποια αυτοσχέδια επέκταση ύψους με πλέγμα, αλλά θα κρατάει? Έχετε κάτι άλλο υπόψη σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.444 22-09-09 13:58 Δεν ενώνονται δύο τέτοια χρύσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.445 22-09-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Φοβερό!!! Από το ίδιο site είναι Γιούλη? Πόσο πάει το μαλλί? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειναι υπέροχο. Μπήκα στα σάιτ που βαλατε πιο πάνω αλλα παιδιά ειναι πανάκριβα. Και μάλιστα λέει πως τα εχουν και σε προσφορά. Click για ανάπτυξη... το site Modern cats ειναι μονο για οφθαλμολουτρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:50 Η staman2 έγραψε: #2.446 22-09-09 14:50 Χρύσα μου μπορεις ίσως να πάρεις κάποιο σπαστό παρκο για ζωάκια απο λεπτό μέταλο. Αυτο λοιπόν, επειδή έχει σπαστά κομματια, ίσως θα μπορουσες να το στηρίξεις στην πόρτα σου σε δυο κομματια το ένα πάνω απ΄το άλλο. Με στηρίγματα όπως π.χ πρόκες σε σχήμα Γ για να το κρεμας και να βγαίνει ευκολα. Δεν μπορω να σκεφτω κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #2.447 22-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κομοδινο γατοσπιτο με κηπο ηθελα να΄ξερα ποια γατα θα το προτιμησει απο το να ανεβει στο κρεβατι σαςεκτος αν πεφτει παντοφλα Click για ανάπτυξη... Οι δικές μου σίγουρα προτιμούν να κοιμούνται στο δικό τους κρεββάτι ή καλάθι πάρα στο κρεββάτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.448 22-09-09 15:09 Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Η kounelaki: #2.449 22-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιΑ τα διχτυα του ΙΚΕΑ δεν εχουν τρυπες πανω κατω για να σκαρφαλωνει ο γατος...Ειναι μονο στα ολαγια και ετσι δε θα μπορει ποτε να ανεβει στο τελευταιο πατωμα...Ασε που θα κουνιεται και νομιζω θα το φοβουνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η elvenstar: #2.450 22-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Click για ανάπτυξη... Να την ξεχαρίσεις για να μάθει να είναι ελεεινός Εμένα χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο είναι πρωτιμούν να κοιμηθούν στο χαλί πάρα στο κρεββάτι μου τα 3άθλια Κουνελάκι για ποια δίχτυα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.451 22-09-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οι δικές μου σίγουρα προτιμούν να κοιμούνται στο δικό τους κρεββάτι ή καλάθι πάρα στο κρεββάτι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Να την ξεχαρίσεις για να μάθει να είναι ελεεινός Εμένα χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο είναι πρωτιμούν να κοιμηθούν στο χαλί πάρα στο κρεββάτι μου τα 3άθλια Κουνελάκι για ποια δίχτυα λες; Click για ανάπτυξη... κι εγω που νομιζα οτι ολα θελουν κρεβατινα μη νοιωθω τυψεις που τα δικα μας τα εχουμε στο μπαλκονι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η kounelaki: #2.452 22-09-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα χαρα! κι εμεις οταν τον αφηνουμε μεσα, μετα απο λιγο παει παλι εξω στο γατοδεντρο η χαζευει κατω στο δρομο...εκει τον εχω τις περισσοτερες ωρες παντως...ασε που λυσσανε κι οι αλλες δυο και θελουν κι αυτες εξω Click για ανάπτυξη... Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #2.453 22-09-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Κουνέλα ιδέα μου είναι ή υποτιμάτε τη νοημοσύνη των παιδιών μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η ιωάννα-μπιάνκα: #2.454 22-09-09 16:11 απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #2.455 22-09-09 16:19 Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η bunny έγραψε: #2.456 22-09-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η kounelaki: #2.457 22-09-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Click για ανάπτυξη... Θα μας βγαλεις μια φωτο?Θελω πολυ να δω πως το εχεις κανει γιατι καποια στιγμη στο αποτερο μελλον θα μετακομισω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η kounelaki: #2.458 22-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Click για ανάπτυξη... Εγω ετρεμα για τον δικο μου...Καμια φορα εβγαινε απο το κλουβι(γιατι το ειχαμε στο μπαλκονι) και οταν το εψαχνα και δεν το εβρισκα μου κοβοντουσαν τα ποδια:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #2.459 22-09-09 17:06 Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η kounelaki: #2.460 22-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Click για ανάπτυξη... Και δεν εχει κανενα κενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαμ, κακα και νανι 3 σε 1 Click για ανάπτυξη... Φοβερό!!! Από το ίδιο site είναι Γιούλη? Πόσο πάει το μαλλί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:33 Η evelynkar: #2.442 22-09-09 12:33 δεν νομιζω η bailey να κοιμοτανε ποτε πανω απο τα κακακια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η chryssa έγραψε: #2.443 22-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν νομιζω η bailey να κοιμοτανε ποτε πανω απο τα κακακια της Click για ανάπτυξη... Σ' αυτό έχεις ένα δίκιο... Μπορεί να μην τους αρέσει, αλλά μπορώ να κάθομαι εγώ για να φοράω τα παπούτσια μου! Απορία για άλλο γατοαξεσουάρ... περίπου! Θέλω να πάρω ένα διαχωριστικό πόρτας για το υπνοδωμάτιο που έχω το μωρό, ώστε να μην τρυπώνει μέσα η γάτα, αλλά και να έχω ανοιχτή την πόρτα για να το ελέγχω (δεν θέλω κλειστή πόρτα, θέλω οπτική επαφή!). Αυτά που έχω βρει στα μωρουδιακά, έχουν ύψος το πολύ 80 εκατοστά, δηλαδή η γάτα μπαίνει μέσα για πλάκα. https://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10104&itmid=18628 Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι να πάρω ένα τέτοιο και να βάλω κάποια αυτοσχέδια επέκταση ύψους με πλέγμα, αλλά θα κρατάει? Έχετε κάτι άλλο υπόψη σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.444 22-09-09 13:58 Δεν ενώνονται δύο τέτοια χρύσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.445 22-09-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Φοβερό!!! Από το ίδιο site είναι Γιούλη? Πόσο πάει το μαλλί? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειναι υπέροχο. Μπήκα στα σάιτ που βαλατε πιο πάνω αλλα παιδιά ειναι πανάκριβα. Και μάλιστα λέει πως τα εχουν και σε προσφορά. Click για ανάπτυξη... το site Modern cats ειναι μονο για οφθαλμολουτρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:50 Η staman2 έγραψε: #2.446 22-09-09 14:50 Χρύσα μου μπορεις ίσως να πάρεις κάποιο σπαστό παρκο για ζωάκια απο λεπτό μέταλο. Αυτο λοιπόν, επειδή έχει σπαστά κομματια, ίσως θα μπορουσες να το στηρίξεις στην πόρτα σου σε δυο κομματια το ένα πάνω απ΄το άλλο. Με στηρίγματα όπως π.χ πρόκες σε σχήμα Γ για να το κρεμας και να βγαίνει ευκολα. Δεν μπορω να σκεφτω κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #2.447 22-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κομοδινο γατοσπιτο με κηπο ηθελα να΄ξερα ποια γατα θα το προτιμησει απο το να ανεβει στο κρεβατι σαςεκτος αν πεφτει παντοφλα Click για ανάπτυξη... Οι δικές μου σίγουρα προτιμούν να κοιμούνται στο δικό τους κρεββάτι ή καλάθι πάρα στο κρεββάτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.448 22-09-09 15:09 Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Η kounelaki: #2.449 22-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιΑ τα διχτυα του ΙΚΕΑ δεν εχουν τρυπες πανω κατω για να σκαρφαλωνει ο γατος...Ειναι μονο στα ολαγια και ετσι δε θα μπορει ποτε να ανεβει στο τελευταιο πατωμα...Ασε που θα κουνιεται και νομιζω θα το φοβουνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η elvenstar: #2.450 22-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Click για ανάπτυξη... Να την ξεχαρίσεις για να μάθει να είναι ελεεινός Εμένα χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο είναι πρωτιμούν να κοιμηθούν στο χαλί πάρα στο κρεββάτι μου τα 3άθλια Κουνελάκι για ποια δίχτυα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.451 22-09-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οι δικές μου σίγουρα προτιμούν να κοιμούνται στο δικό τους κρεββάτι ή καλάθι πάρα στο κρεββάτι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Να την ξεχαρίσεις για να μάθει να είναι ελεεινός Εμένα χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο είναι πρωτιμούν να κοιμηθούν στο χαλί πάρα στο κρεββάτι μου τα 3άθλια Κουνελάκι για ποια δίχτυα λες; Click για ανάπτυξη... κι εγω που νομιζα οτι ολα θελουν κρεβατινα μη νοιωθω τυψεις που τα δικα μας τα εχουμε στο μπαλκονι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η kounelaki: #2.452 22-09-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα χαρα! κι εμεις οταν τον αφηνουμε μεσα, μετα απο λιγο παει παλι εξω στο γατοδεντρο η χαζευει κατω στο δρομο...εκει τον εχω τις περισσοτερες ωρες παντως...ασε που λυσσανε κι οι αλλες δυο και θελουν κι αυτες εξω Click για ανάπτυξη... Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #2.453 22-09-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Κουνέλα ιδέα μου είναι ή υποτιμάτε τη νοημοσύνη των παιδιών μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η ιωάννα-μπιάνκα: #2.454 22-09-09 16:11 απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #2.455 22-09-09 16:19 Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η bunny έγραψε: #2.456 22-09-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η kounelaki: #2.457 22-09-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Click για ανάπτυξη... Θα μας βγαλεις μια φωτο?Θελω πολυ να δω πως το εχεις κανει γιατι καποια στιγμη στο αποτερο μελλον θα μετακομισω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η kounelaki: #2.458 22-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Click για ανάπτυξη... Εγω ετρεμα για τον δικο μου...Καμια φορα εβγαινε απο το κλουβι(γιατι το ειχαμε στο μπαλκονι) και οταν το εψαχνα και δεν το εβρισκα μου κοβοντουσαν τα ποδια:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #2.459 22-09-09 17:06 Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η kounelaki: #2.460 22-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Click για ανάπτυξη... Και δεν εχει κανενα κενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν νομιζω η bailey να κοιμοτανε ποτε πανω απο τα κακακια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η chryssa έγραψε: #2.443 22-09-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν νομιζω η bailey να κοιμοτανε ποτε πανω απο τα κακακια της Click για ανάπτυξη... Σ' αυτό έχεις ένα δίκιο... Μπορεί να μην τους αρέσει, αλλά μπορώ να κάθομαι εγώ για να φοράω τα παπούτσια μου! Απορία για άλλο γατοαξεσουάρ... περίπου! Θέλω να πάρω ένα διαχωριστικό πόρτας για το υπνοδωμάτιο που έχω το μωρό, ώστε να μην τρυπώνει μέσα η γάτα, αλλά και να έχω ανοιχτή την πόρτα για να το ελέγχω (δεν θέλω κλειστή πόρτα, θέλω οπτική επαφή!). Αυτά που έχω βρει στα μωρουδιακά, έχουν ύψος το πολύ 80 εκατοστά, δηλαδή η γάτα μπαίνει μέσα για πλάκα. https://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10104&itmid=18628 Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι να πάρω ένα τέτοιο και να βάλω κάποια αυτοσχέδια επέκταση ύψους με πλέγμα, αλλά θα κρατάει? Έχετε κάτι άλλο υπόψη σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.444 22-09-09 13:58 Δεν ενώνονται δύο τέτοια χρύσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.445 22-09-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Φοβερό!!! Από το ίδιο site είναι Γιούλη? Πόσο πάει το μαλλί? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειναι υπέροχο. Μπήκα στα σάιτ που βαλατε πιο πάνω αλλα παιδιά ειναι πανάκριβα. Και μάλιστα λέει πως τα εχουν και σε προσφορά. Click για ανάπτυξη... το site Modern cats ειναι μονο για οφθαλμολουτρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:50 Η staman2 έγραψε: #2.446 22-09-09 14:50 Χρύσα μου μπορεις ίσως να πάρεις κάποιο σπαστό παρκο για ζωάκια απο λεπτό μέταλο. Αυτο λοιπόν, επειδή έχει σπαστά κομματια, ίσως θα μπορουσες να το στηρίξεις στην πόρτα σου σε δυο κομματια το ένα πάνω απ΄το άλλο. Με στηρίγματα όπως π.χ πρόκες σε σχήμα Γ για να το κρεμας και να βγαίνει ευκολα. Δεν μπορω να σκεφτω κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #2.447 22-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κομοδινο γατοσπιτο με κηπο ηθελα να΄ξερα ποια γατα θα το προτιμησει απο το να ανεβει στο κρεβατι σαςεκτος αν πεφτει παντοφλα Click για ανάπτυξη... Οι δικές μου σίγουρα προτιμούν να κοιμούνται στο δικό τους κρεββάτι ή καλάθι πάρα στο κρεββάτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.448 22-09-09 15:09 Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Η kounelaki: #2.449 22-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιΑ τα διχτυα του ΙΚΕΑ δεν εχουν τρυπες πανω κατω για να σκαρφαλωνει ο γατος...Ειναι μονο στα ολαγια και ετσι δε θα μπορει ποτε να ανεβει στο τελευταιο πατωμα...Ασε που θα κουνιεται και νομιζω θα το φοβουνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η elvenstar: #2.450 22-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Click για ανάπτυξη... Να την ξεχαρίσεις για να μάθει να είναι ελεεινός Εμένα χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο είναι πρωτιμούν να κοιμηθούν στο χαλί πάρα στο κρεββάτι μου τα 3άθλια Κουνελάκι για ποια δίχτυα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.451 22-09-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οι δικές μου σίγουρα προτιμούν να κοιμούνται στο δικό τους κρεββάτι ή καλάθι πάρα στο κρεββάτι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Να την ξεχαρίσεις για να μάθει να είναι ελεεινός Εμένα χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο είναι πρωτιμούν να κοιμηθούν στο χαλί πάρα στο κρεββάτι μου τα 3άθλια Κουνελάκι για ποια δίχτυα λες; Click για ανάπτυξη... κι εγω που νομιζα οτι ολα θελουν κρεβατινα μη νοιωθω τυψεις που τα δικα μας τα εχουμε στο μπαλκονι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η kounelaki: #2.452 22-09-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα χαρα! κι εμεις οταν τον αφηνουμε μεσα, μετα απο λιγο παει παλι εξω στο γατοδεντρο η χαζευει κατω στο δρομο...εκει τον εχω τις περισσοτερες ωρες παντως...ασε που λυσσανε κι οι αλλες δυο και θελουν κι αυτες εξω Click για ανάπτυξη... Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #2.453 22-09-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Κουνέλα ιδέα μου είναι ή υποτιμάτε τη νοημοσύνη των παιδιών μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η ιωάννα-μπιάνκα: #2.454 22-09-09 16:11 απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #2.455 22-09-09 16:19 Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η bunny έγραψε: #2.456 22-09-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η kounelaki: #2.457 22-09-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Click για ανάπτυξη... Θα μας βγαλεις μια φωτο?Θελω πολυ να δω πως το εχεις κανει γιατι καποια στιγμη στο αποτερο μελλον θα μετακομισω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η kounelaki: #2.458 22-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Click για ανάπτυξη... Εγω ετρεμα για τον δικο μου...Καμια φορα εβγαινε απο το κλουβι(γιατι το ειχαμε στο μπαλκονι) και οταν το εψαχνα και δεν το εβρισκα μου κοβοντουσαν τα ποδια:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #2.459 22-09-09 17:06 Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η kounelaki: #2.460 22-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Click για ανάπτυξη... Και δεν εχει κανενα κενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν νομιζω η bailey να κοιμοτανε ποτε πανω απο τα κακακια της Click για ανάπτυξη... Σ' αυτό έχεις ένα δίκιο... Μπορεί να μην τους αρέσει, αλλά μπορώ να κάθομαι εγώ για να φοράω τα παπούτσια μου! Απορία για άλλο γατοαξεσουάρ... περίπου! Θέλω να πάρω ένα διαχωριστικό πόρτας για το υπνοδωμάτιο που έχω το μωρό, ώστε να μην τρυπώνει μέσα η γάτα, αλλά και να έχω ανοιχτή την πόρτα για να το ελέγχω (δεν θέλω κλειστή πόρτα, θέλω οπτική επαφή!). Αυτά που έχω βρει στα μωρουδιακά, έχουν ύψος το πολύ 80 εκατοστά, δηλαδή η γάτα μπαίνει μέσα για πλάκα. https://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10104&itmid=18628 Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι να πάρω ένα τέτοιο και να βάλω κάποια αυτοσχέδια επέκταση ύψους με πλέγμα, αλλά θα κρατάει? Έχετε κάτι άλλο υπόψη σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.444 22-09-09 13:58 Δεν ενώνονται δύο τέτοια χρύσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.445 22-09-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Φοβερό!!! Από το ίδιο site είναι Γιούλη? Πόσο πάει το μαλλί? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειναι υπέροχο. Μπήκα στα σάιτ που βαλατε πιο πάνω αλλα παιδιά ειναι πανάκριβα. Και μάλιστα λέει πως τα εχουν και σε προσφορά. Click για ανάπτυξη... το site Modern cats ειναι μονο για οφθαλμολουτρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:50 Η staman2 έγραψε: #2.446 22-09-09 14:50 Χρύσα μου μπορεις ίσως να πάρεις κάποιο σπαστό παρκο για ζωάκια απο λεπτό μέταλο. Αυτο λοιπόν, επειδή έχει σπαστά κομματια, ίσως θα μπορουσες να το στηρίξεις στην πόρτα σου σε δυο κομματια το ένα πάνω απ΄το άλλο. Με στηρίγματα όπως π.χ πρόκες σε σχήμα Γ για να το κρεμας και να βγαίνει ευκολα. Δεν μπορω να σκεφτω κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #2.447 22-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κομοδινο γατοσπιτο με κηπο ηθελα να΄ξερα ποια γατα θα το προτιμησει απο το να ανεβει στο κρεβατι σαςεκτος αν πεφτει παντοφλα Click για ανάπτυξη... Οι δικές μου σίγουρα προτιμούν να κοιμούνται στο δικό τους κρεββάτι ή καλάθι πάρα στο κρεββάτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.448 22-09-09 15:09 Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Η kounelaki: #2.449 22-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιΑ τα διχτυα του ΙΚΕΑ δεν εχουν τρυπες πανω κατω για να σκαρφαλωνει ο γατος...Ειναι μονο στα ολαγια και ετσι δε θα μπορει ποτε να ανεβει στο τελευταιο πατωμα...Ασε που θα κουνιεται και νομιζω θα το φοβουνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η elvenstar: #2.450 22-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Click για ανάπτυξη... Να την ξεχαρίσεις για να μάθει να είναι ελεεινός Εμένα χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο είναι πρωτιμούν να κοιμηθούν στο χαλί πάρα στο κρεββάτι μου τα 3άθλια Κουνελάκι για ποια δίχτυα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.451 22-09-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οι δικές μου σίγουρα προτιμούν να κοιμούνται στο δικό τους κρεββάτι ή καλάθι πάρα στο κρεββάτι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Να την ξεχαρίσεις για να μάθει να είναι ελεεινός Εμένα χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο είναι πρωτιμούν να κοιμηθούν στο χαλί πάρα στο κρεββάτι μου τα 3άθλια Κουνελάκι για ποια δίχτυα λες; Click για ανάπτυξη... κι εγω που νομιζα οτι ολα θελουν κρεβατινα μη νοιωθω τυψεις που τα δικα μας τα εχουμε στο μπαλκονι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η kounelaki: #2.452 22-09-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα χαρα! κι εμεις οταν τον αφηνουμε μεσα, μετα απο λιγο παει παλι εξω στο γατοδεντρο η χαζευει κατω στο δρομο...εκει τον εχω τις περισσοτερες ωρες παντως...ασε που λυσσανε κι οι αλλες δυο και θελουν κι αυτες εξω Click για ανάπτυξη... Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #2.453 22-09-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Κουνέλα ιδέα μου είναι ή υποτιμάτε τη νοημοσύνη των παιδιών μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η ιωάννα-μπιάνκα: #2.454 22-09-09 16:11 απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #2.455 22-09-09 16:19 Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η bunny έγραψε: #2.456 22-09-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η kounelaki: #2.457 22-09-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Click για ανάπτυξη... Θα μας βγαλεις μια φωτο?Θελω πολυ να δω πως το εχεις κανει γιατι καποια στιγμη στο αποτερο μελλον θα μετακομισω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η kounelaki: #2.458 22-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Click για ανάπτυξη... Εγω ετρεμα για τον δικο μου...Καμια φορα εβγαινε απο το κλουβι(γιατι το ειχαμε στο μπαλκονι) και οταν το εψαχνα και δεν το εβρισκα μου κοβοντουσαν τα ποδια:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #2.459 22-09-09 17:06 Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η kounelaki: #2.460 22-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Click για ανάπτυξη... Και δεν εχει κανενα κενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ενώνονται δύο τέτοια χρύσα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.445 22-09-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Φοβερό!!! Από το ίδιο site είναι Γιούλη? Πόσο πάει το μαλλί? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειναι υπέροχο. Μπήκα στα σάιτ που βαλατε πιο πάνω αλλα παιδιά ειναι πανάκριβα. Και μάλιστα λέει πως τα εχουν και σε προσφορά. Click για ανάπτυξη... το site Modern cats ειναι μονο για οφθαλμολουτρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:50 Η staman2 έγραψε: #2.446 22-09-09 14:50 Χρύσα μου μπορεις ίσως να πάρεις κάποιο σπαστό παρκο για ζωάκια απο λεπτό μέταλο. Αυτο λοιπόν, επειδή έχει σπαστά κομματια, ίσως θα μπορουσες να το στηρίξεις στην πόρτα σου σε δυο κομματια το ένα πάνω απ΄το άλλο. Με στηρίγματα όπως π.χ πρόκες σε σχήμα Γ για να το κρεμας και να βγαίνει ευκολα. Δεν μπορω να σκεφτω κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #2.447 22-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κομοδινο γατοσπιτο με κηπο ηθελα να΄ξερα ποια γατα θα το προτιμησει απο το να ανεβει στο κρεβατι σαςεκτος αν πεφτει παντοφλα Click για ανάπτυξη... Οι δικές μου σίγουρα προτιμούν να κοιμούνται στο δικό τους κρεββάτι ή καλάθι πάρα στο κρεββάτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.448 22-09-09 15:09 Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Η kounelaki: #2.449 22-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιΑ τα διχτυα του ΙΚΕΑ δεν εχουν τρυπες πανω κατω για να σκαρφαλωνει ο γατος...Ειναι μονο στα ολαγια και ετσι δε θα μπορει ποτε να ανεβει στο τελευταιο πατωμα...Ασε που θα κουνιεται και νομιζω θα το φοβουνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η elvenstar: #2.450 22-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Click για ανάπτυξη... Να την ξεχαρίσεις για να μάθει να είναι ελεεινός Εμένα χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο είναι πρωτιμούν να κοιμηθούν στο χαλί πάρα στο κρεββάτι μου τα 3άθλια Κουνελάκι για ποια δίχτυα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.451 22-09-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οι δικές μου σίγουρα προτιμούν να κοιμούνται στο δικό τους κρεββάτι ή καλάθι πάρα στο κρεββάτι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Να την ξεχαρίσεις για να μάθει να είναι ελεεινός Εμένα χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο είναι πρωτιμούν να κοιμηθούν στο χαλί πάρα στο κρεββάτι μου τα 3άθλια Κουνελάκι για ποια δίχτυα λες; Click για ανάπτυξη... κι εγω που νομιζα οτι ολα θελουν κρεβατινα μη νοιωθω τυψεις που τα δικα μας τα εχουμε στο μπαλκονι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η kounelaki: #2.452 22-09-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα χαρα! κι εμεις οταν τον αφηνουμε μεσα, μετα απο λιγο παει παλι εξω στο γατοδεντρο η χαζευει κατω στο δρομο...εκει τον εχω τις περισσοτερες ωρες παντως...ασε που λυσσανε κι οι αλλες δυο και θελουν κι αυτες εξω Click για ανάπτυξη... Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #2.453 22-09-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Κουνέλα ιδέα μου είναι ή υποτιμάτε τη νοημοσύνη των παιδιών μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η ιωάννα-μπιάνκα: #2.454 22-09-09 16:11 απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #2.455 22-09-09 16:19 Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η bunny έγραψε: #2.456 22-09-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η kounelaki: #2.457 22-09-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Click για ανάπτυξη... Θα μας βγαλεις μια φωτο?Θελω πολυ να δω πως το εχεις κανει γιατι καποια στιγμη στο αποτερο μελλον θα μετακομισω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η kounelaki: #2.458 22-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Click για ανάπτυξη... Εγω ετρεμα για τον δικο μου...Καμια φορα εβγαινε απο το κλουβι(γιατι το ειχαμε στο μπαλκονι) και οταν το εψαχνα και δεν το εβρισκα μου κοβοντουσαν τα ποδια:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #2.459 22-09-09 17:06 Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η kounelaki: #2.460 22-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Click για ανάπτυξη... Και δεν εχει κανενα κενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Φοβερό!!! Από το ίδιο site είναι Γιούλη? Πόσο πάει το μαλλί? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειναι υπέροχο. Μπήκα στα σάιτ που βαλατε πιο πάνω αλλα παιδιά ειναι πανάκριβα. Και μάλιστα λέει πως τα εχουν και σε προσφορά. Click για ανάπτυξη... το site Modern cats ειναι μονο για οφθαλμολουτρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:50 Η staman2 έγραψε: #2.446 22-09-09 14:50 Χρύσα μου μπορεις ίσως να πάρεις κάποιο σπαστό παρκο για ζωάκια απο λεπτό μέταλο. Αυτο λοιπόν, επειδή έχει σπαστά κομματια, ίσως θα μπορουσες να το στηρίξεις στην πόρτα σου σε δυο κομματια το ένα πάνω απ΄το άλλο. Με στηρίγματα όπως π.χ πρόκες σε σχήμα Γ για να το κρεμας και να βγαίνει ευκολα. Δεν μπορω να σκεφτω κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #2.447 22-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κομοδινο γατοσπιτο με κηπο ηθελα να΄ξερα ποια γατα θα το προτιμησει απο το να ανεβει στο κρεβατι σαςεκτος αν πεφτει παντοφλα Click για ανάπτυξη... Οι δικές μου σίγουρα προτιμούν να κοιμούνται στο δικό τους κρεββάτι ή καλάθι πάρα στο κρεββάτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.448 22-09-09 15:09 Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Η kounelaki: #2.449 22-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιΑ τα διχτυα του ΙΚΕΑ δεν εχουν τρυπες πανω κατω για να σκαρφαλωνει ο γατος...Ειναι μονο στα ολαγια και ετσι δε θα μπορει ποτε να ανεβει στο τελευταιο πατωμα...Ασε που θα κουνιεται και νομιζω θα το φοβουνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η elvenstar: #2.450 22-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Click για ανάπτυξη... Να την ξεχαρίσεις για να μάθει να είναι ελεεινός Εμένα χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο είναι πρωτιμούν να κοιμηθούν στο χαλί πάρα στο κρεββάτι μου τα 3άθλια Κουνελάκι για ποια δίχτυα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.451 22-09-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οι δικές μου σίγουρα προτιμούν να κοιμούνται στο δικό τους κρεββάτι ή καλάθι πάρα στο κρεββάτι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Να την ξεχαρίσεις για να μάθει να είναι ελεεινός Εμένα χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο είναι πρωτιμούν να κοιμηθούν στο χαλί πάρα στο κρεββάτι μου τα 3άθλια Κουνελάκι για ποια δίχτυα λες; Click για ανάπτυξη... κι εγω που νομιζα οτι ολα θελουν κρεβατινα μη νοιωθω τυψεις που τα δικα μας τα εχουμε στο μπαλκονι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η kounelaki: #2.452 22-09-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα χαρα! κι εμεις οταν τον αφηνουμε μεσα, μετα απο λιγο παει παλι εξω στο γατοδεντρο η χαζευει κατω στο δρομο...εκει τον εχω τις περισσοτερες ωρες παντως...ασε που λυσσανε κι οι αλλες δυο και θελουν κι αυτες εξω Click για ανάπτυξη... Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #2.453 22-09-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Κουνέλα ιδέα μου είναι ή υποτιμάτε τη νοημοσύνη των παιδιών μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η ιωάννα-μπιάνκα: #2.454 22-09-09 16:11 απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #2.455 22-09-09 16:19 Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η bunny έγραψε: #2.456 22-09-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η kounelaki: #2.457 22-09-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Click για ανάπτυξη... Θα μας βγαλεις μια φωτο?Θελω πολυ να δω πως το εχεις κανει γιατι καποια στιγμη στο αποτερο μελλον θα μετακομισω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η kounelaki: #2.458 22-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Click για ανάπτυξη... Εγω ετρεμα για τον δικο μου...Καμια φορα εβγαινε απο το κλουβι(γιατι το ειχαμε στο μπαλκονι) και οταν το εψαχνα και δεν το εβρισκα μου κοβοντουσαν τα ποδια:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #2.459 22-09-09 17:06 Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η kounelaki: #2.460 22-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Click για ανάπτυξη... Και δεν εχει κανενα κενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρύσα μου μπορεις ίσως να πάρεις κάποιο σπαστό παρκο για ζωάκια απο λεπτό μέταλο. Αυτο λοιπόν, επειδή έχει σπαστά κομματια, ίσως θα μπορουσες να το στηρίξεις στην πόρτα σου σε δυο κομματια το ένα πάνω απ΄το άλλο. Με στηρίγματα όπως π.χ πρόκες σε σχήμα Γ για να το κρεμας και να βγαίνει ευκολα. Δεν μπορω να σκεφτω κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:58 Η elvenstar: #2.447 22-09-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κομοδινο γατοσπιτο με κηπο ηθελα να΄ξερα ποια γατα θα το προτιμησει απο το να ανεβει στο κρεβατι σαςεκτος αν πεφτει παντοφλα Click για ανάπτυξη... Οι δικές μου σίγουρα προτιμούν να κοιμούνται στο δικό τους κρεββάτι ή καλάθι πάρα στο κρεββάτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.448 22-09-09 15:09 Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Η kounelaki: #2.449 22-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιΑ τα διχτυα του ΙΚΕΑ δεν εχουν τρυπες πανω κατω για να σκαρφαλωνει ο γατος...Ειναι μονο στα ολαγια και ετσι δε θα μπορει ποτε να ανεβει στο τελευταιο πατωμα...Ασε που θα κουνιεται και νομιζω θα το φοβουνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η elvenstar: #2.450 22-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Click για ανάπτυξη... Να την ξεχαρίσεις για να μάθει να είναι ελεεινός Εμένα χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο είναι πρωτιμούν να κοιμηθούν στο χαλί πάρα στο κρεββάτι μου τα 3άθλια Κουνελάκι για ποια δίχτυα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.451 22-09-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οι δικές μου σίγουρα προτιμούν να κοιμούνται στο δικό τους κρεββάτι ή καλάθι πάρα στο κρεββάτι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Να την ξεχαρίσεις για να μάθει να είναι ελεεινός Εμένα χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο είναι πρωτιμούν να κοιμηθούν στο χαλί πάρα στο κρεββάτι μου τα 3άθλια Κουνελάκι για ποια δίχτυα λες; Click για ανάπτυξη... κι εγω που νομιζα οτι ολα θελουν κρεβατινα μη νοιωθω τυψεις που τα δικα μας τα εχουμε στο μπαλκονι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η kounelaki: #2.452 22-09-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα χαρα! κι εμεις οταν τον αφηνουμε μεσα, μετα απο λιγο παει παλι εξω στο γατοδεντρο η χαζευει κατω στο δρομο...εκει τον εχω τις περισσοτερες ωρες παντως...ασε που λυσσανε κι οι αλλες δυο και θελουν κι αυτες εξω Click για ανάπτυξη... Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #2.453 22-09-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Κουνέλα ιδέα μου είναι ή υποτιμάτε τη νοημοσύνη των παιδιών μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η ιωάννα-μπιάνκα: #2.454 22-09-09 16:11 απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #2.455 22-09-09 16:19 Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η bunny έγραψε: #2.456 22-09-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η kounelaki: #2.457 22-09-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Click για ανάπτυξη... Θα μας βγαλεις μια φωτο?Θελω πολυ να δω πως το εχεις κανει γιατι καποια στιγμη στο αποτερο μελλον θα μετακομισω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η kounelaki: #2.458 22-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Click για ανάπτυξη... Εγω ετρεμα για τον δικο μου...Καμια φορα εβγαινε απο το κλουβι(γιατι το ειχαμε στο μπαλκονι) και οταν το εψαχνα και δεν το εβρισκα μου κοβοντουσαν τα ποδια:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #2.459 22-09-09 17:06 Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η kounelaki: #2.460 22-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Click για ανάπτυξη... Και δεν εχει κανενα κενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κομοδινο γατοσπιτο με κηπο ηθελα να΄ξερα ποια γατα θα το προτιμησει απο το να ανεβει στο κρεβατι σαςεκτος αν πεφτει παντοφλα Click για ανάπτυξη... Οι δικές μου σίγουρα προτιμούν να κοιμούνται στο δικό τους κρεββάτι ή καλάθι πάρα στο κρεββάτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.448 22-09-09 15:09 Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Η kounelaki: #2.449 22-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιΑ τα διχτυα του ΙΚΕΑ δεν εχουν τρυπες πανω κατω για να σκαρφαλωνει ο γατος...Ειναι μονο στα ολαγια και ετσι δε θα μπορει ποτε να ανεβει στο τελευταιο πατωμα...Ασε που θα κουνιεται και νομιζω θα το φοβουνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η elvenstar: #2.450 22-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Click για ανάπτυξη... Να την ξεχαρίσεις για να μάθει να είναι ελεεινός Εμένα χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο είναι πρωτιμούν να κοιμηθούν στο χαλί πάρα στο κρεββάτι μου τα 3άθλια Κουνελάκι για ποια δίχτυα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.451 22-09-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οι δικές μου σίγουρα προτιμούν να κοιμούνται στο δικό τους κρεββάτι ή καλάθι πάρα στο κρεββάτι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Να την ξεχαρίσεις για να μάθει να είναι ελεεινός Εμένα χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο είναι πρωτιμούν να κοιμηθούν στο χαλί πάρα στο κρεββάτι μου τα 3άθλια Κουνελάκι για ποια δίχτυα λες; Click για ανάπτυξη... κι εγω που νομιζα οτι ολα θελουν κρεβατινα μη νοιωθω τυψεις που τα δικα μας τα εχουμε στο μπαλκονι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η kounelaki: #2.452 22-09-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα χαρα! κι εμεις οταν τον αφηνουμε μεσα, μετα απο λιγο παει παλι εξω στο γατοδεντρο η χαζευει κατω στο δρομο...εκει τον εχω τις περισσοτερες ωρες παντως...ασε που λυσσανε κι οι αλλες δυο και θελουν κι αυτες εξω Click για ανάπτυξη... Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #2.453 22-09-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Κουνέλα ιδέα μου είναι ή υποτιμάτε τη νοημοσύνη των παιδιών μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η ιωάννα-μπιάνκα: #2.454 22-09-09 16:11 απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #2.455 22-09-09 16:19 Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η bunny έγραψε: #2.456 22-09-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η kounelaki: #2.457 22-09-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Click για ανάπτυξη... Θα μας βγαλεις μια φωτο?Θελω πολυ να δω πως το εχεις κανει γιατι καποια στιγμη στο αποτερο μελλον θα μετακομισω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η kounelaki: #2.458 22-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Click για ανάπτυξη... Εγω ετρεμα για τον δικο μου...Καμια φορα εβγαινε απο το κλουβι(γιατι το ειχαμε στο μπαλκονι) και οταν το εψαχνα και δεν το εβρισκα μου κοβοντουσαν τα ποδια:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #2.459 22-09-09 17:06 Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η kounelaki: #2.460 22-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Click για ανάπτυξη... Και δεν εχει κανενα κενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Η kounelaki: #2.449 22-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιΑ τα διχτυα του ΙΚΕΑ δεν εχουν τρυπες πανω κατω για να σκαρφαλωνει ο γατος...Ειναι μονο στα ολαγια και ετσι δε θα μπορει ποτε να ανεβει στο τελευταιο πατωμα...Ασε που θα κουνιεται και νομιζω θα το φοβουνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η elvenstar: #2.450 22-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Click για ανάπτυξη... Να την ξεχαρίσεις για να μάθει να είναι ελεεινός Εμένα χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο είναι πρωτιμούν να κοιμηθούν στο χαλί πάρα στο κρεββάτι μου τα 3άθλια Κουνελάκι για ποια δίχτυα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.451 22-09-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οι δικές μου σίγουρα προτιμούν να κοιμούνται στο δικό τους κρεββάτι ή καλάθι πάρα στο κρεββάτι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Να την ξεχαρίσεις για να μάθει να είναι ελεεινός Εμένα χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο είναι πρωτιμούν να κοιμηθούν στο χαλί πάρα στο κρεββάτι μου τα 3άθλια Κουνελάκι για ποια δίχτυα λες; Click για ανάπτυξη... κι εγω που νομιζα οτι ολα θελουν κρεβατινα μη νοιωθω τυψεις που τα δικα μας τα εχουμε στο μπαλκονι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η kounelaki: #2.452 22-09-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα χαρα! κι εμεις οταν τον αφηνουμε μεσα, μετα απο λιγο παει παλι εξω στο γατοδεντρο η χαζευει κατω στο δρομο...εκει τον εχω τις περισσοτερες ωρες παντως...ασε που λυσσανε κι οι αλλες δυο και θελουν κι αυτες εξω Click για ανάπτυξη... Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #2.453 22-09-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Κουνέλα ιδέα μου είναι ή υποτιμάτε τη νοημοσύνη των παιδιών μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η ιωάννα-μπιάνκα: #2.454 22-09-09 16:11 απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #2.455 22-09-09 16:19 Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η bunny έγραψε: #2.456 22-09-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η kounelaki: #2.457 22-09-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Click για ανάπτυξη... Θα μας βγαλεις μια φωτο?Θελω πολυ να δω πως το εχεις κανει γιατι καποια στιγμη στο αποτερο μελλον θα μετακομισω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η kounelaki: #2.458 22-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Click για ανάπτυξη... Εγω ετρεμα για τον δικο μου...Καμια φορα εβγαινε απο το κλουβι(γιατι το ειχαμε στο μπαλκονι) και οταν το εψαχνα και δεν το εβρισκα μου κοβοντουσαν τα ποδια:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #2.459 22-09-09 17:06 Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η kounelaki: #2.460 22-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Click για ανάπτυξη... Και δεν εχει κανενα κενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα στο φερω τη Πεμπτη να το δοκιμασεις Μελινα...κι οταν σκιστει πετα το...δεν χανεις τιποτα Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιΑ τα διχτυα του ΙΚΕΑ δεν εχουν τρυπες πανω κατω για να σκαρφαλωνει ο γατος...Ειναι μονο στα ολαγια και ετσι δε θα μπορει ποτε να ανεβει στο τελευταιο πατωμα...Ασε που θα κουνιεται και νομιζω θα το φοβουνται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η elvenstar: #2.450 22-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Click για ανάπτυξη... Να την ξεχαρίσεις για να μάθει να είναι ελεεινός Εμένα χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο είναι πρωτιμούν να κοιμηθούν στο χαλί πάρα στο κρεββάτι μου τα 3άθλια Κουνελάκι για ποια δίχτυα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.451 22-09-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οι δικές μου σίγουρα προτιμούν να κοιμούνται στο δικό τους κρεββάτι ή καλάθι πάρα στο κρεββάτι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Να την ξεχαρίσεις για να μάθει να είναι ελεεινός Εμένα χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο είναι πρωτιμούν να κοιμηθούν στο χαλί πάρα στο κρεββάτι μου τα 3άθλια Κουνελάκι για ποια δίχτυα λες; Click για ανάπτυξη... κι εγω που νομιζα οτι ολα θελουν κρεβατινα μη νοιωθω τυψεις που τα δικα μας τα εχουμε στο μπαλκονι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η kounelaki: #2.452 22-09-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα χαρα! κι εμεις οταν τον αφηνουμε μεσα, μετα απο λιγο παει παλι εξω στο γατοδεντρο η χαζευει κατω στο δρομο...εκει τον εχω τις περισσοτερες ωρες παντως...ασε που λυσσανε κι οι αλλες δυο και θελουν κι αυτες εξω Click για ανάπτυξη... Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #2.453 22-09-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Κουνέλα ιδέα μου είναι ή υποτιμάτε τη νοημοσύνη των παιδιών μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η ιωάννα-μπιάνκα: #2.454 22-09-09 16:11 απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #2.455 22-09-09 16:19 Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η bunny έγραψε: #2.456 22-09-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η kounelaki: #2.457 22-09-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Click για ανάπτυξη... Θα μας βγαλεις μια φωτο?Θελω πολυ να δω πως το εχεις κανει γιατι καποια στιγμη στο αποτερο μελλον θα μετακομισω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η kounelaki: #2.458 22-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Click για ανάπτυξη... Εγω ετρεμα για τον δικο μου...Καμια φορα εβγαινε απο το κλουβι(γιατι το ειχαμε στο μπαλκονι) και οταν το εψαχνα και δεν το εβρισκα μου κοβοντουσαν τα ποδια:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #2.459 22-09-09 17:06 Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η kounelaki: #2.460 22-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Click για ανάπτυξη... Και δεν εχει κανενα κενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Click για ανάπτυξη... Να την ξεχαρίσεις για να μάθει να είναι ελεεινός Εμένα χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο είναι πρωτιμούν να κοιμηθούν στο χαλί πάρα στο κρεββάτι μου τα 3άθλια Κουνελάκι για ποια δίχτυα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.451 22-09-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οι δικές μου σίγουρα προτιμούν να κοιμούνται στο δικό τους κρεββάτι ή καλάθι πάρα στο κρεββάτι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Να την ξεχαρίσεις για να μάθει να είναι ελεεινός Εμένα χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο είναι πρωτιμούν να κοιμηθούν στο χαλί πάρα στο κρεββάτι μου τα 3άθλια Κουνελάκι για ποια δίχτυα λες; Click για ανάπτυξη... κι εγω που νομιζα οτι ολα θελουν κρεβατινα μη νοιωθω τυψεις που τα δικα μας τα εχουμε στο μπαλκονι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η kounelaki: #2.452 22-09-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα χαρα! κι εμεις οταν τον αφηνουμε μεσα, μετα απο λιγο παει παλι εξω στο γατοδεντρο η χαζευει κατω στο δρομο...εκει τον εχω τις περισσοτερες ωρες παντως...ασε που λυσσανε κι οι αλλες δυο και θελουν κι αυτες εξω Click για ανάπτυξη... Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #2.453 22-09-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Κουνέλα ιδέα μου είναι ή υποτιμάτε τη νοημοσύνη των παιδιών μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η ιωάννα-μπιάνκα: #2.454 22-09-09 16:11 απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #2.455 22-09-09 16:19 Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η bunny έγραψε: #2.456 22-09-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η kounelaki: #2.457 22-09-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Click για ανάπτυξη... Θα μας βγαλεις μια φωτο?Θελω πολυ να δω πως το εχεις κανει γιατι καποια στιγμη στο αποτερο μελλον θα μετακομισω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η kounelaki: #2.458 22-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Click για ανάπτυξη... Εγω ετρεμα για τον δικο μου...Καμια φορα εβγαινε απο το κλουβι(γιατι το ειχαμε στο μπαλκονι) και οταν το εψαχνα και δεν το εβρισκα μου κοβοντουσαν τα ποδια:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #2.459 22-09-09 17:06 Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η kounelaki: #2.460 22-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Click για ανάπτυξη... Και δεν εχει κανενα κενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Οι δικές μου σίγουρα προτιμούν να κοιμούνται στο δικό τους κρεββάτι ή καλάθι πάρα στο κρεββάτι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kαι εμένα ο ελεινός ο δικός μου προτιμάει το χειμώνα να κοιμάται σε μια καλαθούνα ζεστή που του έχουν χαρίσει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Να την ξεχαρίσεις για να μάθει να είναι ελεεινός Εμένα χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο είναι πρωτιμούν να κοιμηθούν στο χαλί πάρα στο κρεββάτι μου τα 3άθλια Κουνελάκι για ποια δίχτυα λες; Click για ανάπτυξη... κι εγω που νομιζα οτι ολα θελουν κρεβατινα μη νοιωθω τυψεις που τα δικα μας τα εχουμε στο μπαλκονι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η kounelaki: #2.452 22-09-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα χαρα! κι εμεις οταν τον αφηνουμε μεσα, μετα απο λιγο παει παλι εξω στο γατοδεντρο η χαζευει κατω στο δρομο...εκει τον εχω τις περισσοτερες ωρες παντως...ασε που λυσσανε κι οι αλλες δυο και θελουν κι αυτες εξω Click για ανάπτυξη... Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #2.453 22-09-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Κουνέλα ιδέα μου είναι ή υποτιμάτε τη νοημοσύνη των παιδιών μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η ιωάννα-μπιάνκα: #2.454 22-09-09 16:11 απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #2.455 22-09-09 16:19 Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η bunny έγραψε: #2.456 22-09-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η kounelaki: #2.457 22-09-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Click για ανάπτυξη... Θα μας βγαλεις μια φωτο?Θελω πολυ να δω πως το εχεις κανει γιατι καποια στιγμη στο αποτερο μελλον θα μετακομισω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η kounelaki: #2.458 22-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Click για ανάπτυξη... Εγω ετρεμα για τον δικο μου...Καμια φορα εβγαινε απο το κλουβι(γιατι το ειχαμε στο μπαλκονι) και οταν το εψαχνα και δεν το εβρισκα μου κοβοντουσαν τα ποδια:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #2.459 22-09-09 17:06 Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η kounelaki: #2.460 22-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Click για ανάπτυξη... Και δεν εχει κανενα κενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα χαρα! κι εμεις οταν τον αφηνουμε μεσα, μετα απο λιγο παει παλι εξω στο γατοδεντρο η χαζευει κατω στο δρομο...εκει τον εχω τις περισσοτερες ωρες παντως...ασε που λυσσανε κι οι αλλες δυο και θελουν κι αυτες εξω Click για ανάπτυξη... Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:59 Η bunny έγραψε: #2.453 22-09-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Κουνέλα ιδέα μου είναι ή υποτιμάτε τη νοημοσύνη των παιδιών μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η ιωάννα-μπιάνκα: #2.454 22-09-09 16:11 απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #2.455 22-09-09 16:19 Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η bunny έγραψε: #2.456 22-09-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η kounelaki: #2.457 22-09-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Click για ανάπτυξη... Θα μας βγαλεις μια φωτο?Θελω πολυ να δω πως το εχεις κανει γιατι καποια στιγμη στο αποτερο μελλον θα μετακομισω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η kounelaki: #2.458 22-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Click για ανάπτυξη... Εγω ετρεμα για τον δικο μου...Καμια φορα εβγαινε απο το κλουβι(γιατι το ειχαμε στο μπαλκονι) και οταν το εψαχνα και δεν το εβρισκα μου κοβοντουσαν τα ποδια:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #2.459 22-09-09 17:06 Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η kounelaki: #2.460 22-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Click για ανάπτυξη... Και δεν εχει κανενα κενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ax πως δεν φοβαστε ρε παιδια μην πεσουν?Τρεμω μονο που ακουω για γατοδεντρα στο μπαλκονι...:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Κουνέλα ιδέα μου είναι ή υποτιμάτε τη νοημοσύνη των παιδιών μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Η ιωάννα-μπιάνκα: #2.454 22-09-09 16:11 απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #2.455 22-09-09 16:19 Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η bunny έγραψε: #2.456 22-09-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η kounelaki: #2.457 22-09-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Click για ανάπτυξη... Θα μας βγαλεις μια φωτο?Θελω πολυ να δω πως το εχεις κανει γιατι καποια στιγμη στο αποτερο μελλον θα μετακομισω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η kounelaki: #2.458 22-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Click για ανάπτυξη... Εγω ετρεμα για τον δικο μου...Καμια φορα εβγαινε απο το κλουβι(γιατι το ειχαμε στο μπαλκονι) και οταν το εψαχνα και δεν το εβρισκα μου κοβοντουσαν τα ποδια:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #2.459 22-09-09 17:06 Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η kounelaki: #2.460 22-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Click για ανάπτυξη... Και δεν εχει κανενα κενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #2.455 22-09-09 16:19 Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η bunny έγραψε: #2.456 22-09-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η kounelaki: #2.457 22-09-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Click για ανάπτυξη... Θα μας βγαλεις μια φωτο?Θελω πολυ να δω πως το εχεις κανει γιατι καποια στιγμη στο αποτερο μελλον θα μετακομισω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η kounelaki: #2.458 22-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Click για ανάπτυξη... Εγω ετρεμα για τον δικο μου...Καμια φορα εβγαινε απο το κλουβι(γιατι το ειχαμε στο μπαλκονι) και οταν το εψαχνα και δεν το εβρισκα μου κοβοντουσαν τα ποδια:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #2.459 22-09-09 17:06 Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η kounelaki: #2.460 22-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Click για ανάπτυξη... Και δεν εχει κανενα κενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η bunny έγραψε: #2.456 22-09-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η kounelaki: #2.457 22-09-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Click για ανάπτυξη... Θα μας βγαλεις μια φωτο?Θελω πολυ να δω πως το εχεις κανει γιατι καποια στιγμη στο αποτερο μελλον θα μετακομισω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η kounelaki: #2.458 22-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Click για ανάπτυξη... Εγω ετρεμα για τον δικο μου...Καμια φορα εβγαινε απο το κλουβι(γιατι το ειχαμε στο μπαλκονι) και οταν το εψαχνα και δεν το εβρισκα μου κοβοντουσαν τα ποδια:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #2.459 22-09-09 17:06 Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η kounelaki: #2.460 22-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Click για ανάπτυξη... Και δεν εχει κανενα κενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: απ'οτι ξερω το μπαλκονι της γιουλης ειναι κλειστο μερι πανω αρα δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν... η νοημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με την περιεργεια της γατας για το τι κρυβεται περα απο το μπαλκονι η για το πιασιμο ενος πουλιου.... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η kounelaki: #2.457 22-09-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Click για ανάπτυξη... Θα μας βγαλεις μια φωτο?Θελω πολυ να δω πως το εχεις κανει γιατι καποια στιγμη στο αποτερο μελλον θα μετακομισω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η kounelaki: #2.458 22-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Click για ανάπτυξη... Εγω ετρεμα για τον δικο μου...Καμια φορα εβγαινε απο το κλουβι(γιατι το ειχαμε στο μπαλκονι) και οταν το εψαχνα και δεν το εβρισκα μου κοβοντουσαν τα ποδια:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #2.459 22-09-09 17:06 Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η kounelaki: #2.460 22-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Click για ανάπτυξη... Και δεν εχει κανενα κενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και το δικο μας κλειστο ειναι,σαν Αλκατραζ... Click για ανάπτυξη... Θα μας βγαλεις μια φωτο?Θελω πολυ να δω πως το εχεις κανει γιατι καποια στιγμη στο αποτερο μελλον θα μετακομισω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η kounelaki: #2.458 22-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Click για ανάπτυξη... Εγω ετρεμα για τον δικο μου...Καμια φορα εβγαινε απο το κλουβι(γιατι το ειχαμε στο μπαλκονι) και οταν το εψαχνα και δεν το εβρισκα μου κοβοντουσαν τα ποδια:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #2.459 22-09-09 17:06 Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η kounelaki: #2.460 22-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Click για ανάπτυξη... Και δεν εχει κανενα κενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το ξέρω,το είπα για πλάκα,επειδή της είχα πει ότι αμολάω κι εγώ τα κουνελάκια σε ταράτσες/μπαλκόνια κλπ,για να ξεμουδιάζουν...Ε και ύστερα άρχισε να μου εκφράζει τις ανυσηχίες της,γι' αυτό το είπα. Click για ανάπτυξη... Εγω ετρεμα για τον δικο μου...Καμια φορα εβγαινε απο το κλουβι(γιατι το ειχαμε στο μπαλκονι) και οταν το εψαχνα και δεν το εβρισκα μου κοβοντουσαν τα ποδια:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #2.459 22-09-09 17:06 Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η kounelaki: #2.460 22-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Click για ανάπτυξη... Και δεν εχει κανενα κενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η kounelaki: #2.460 22-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Click για ανάπτυξη... Και δεν εχει κανενα κενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε βαλει πλαστικη σιτα που πιανει απο την ταρατσα,και πανω της διακλαδωνουμε σιγα σιγα φυτα για να γινει ομορφο και οπτικα.Δε γινεται να στο βγαλω γιατι ειναι στενομακρο... Click για ανάπτυξη... Και δεν εχει κανενα κενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.