Luna
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
catali's Ρανια και το εχουν 2 αδελφες...(κοπελες ε?

) τις λεμε καταλινες λοιπον

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Από το Prakticker είναι?

Γιούλιτσκα, τέλεια η κουβέρτα, και εγώ το σκέφτομαι να την παραγγείλω για τον χειμώνα

Αν την πάρει κανείς ας μας πεί εντυπώσεις.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειμαστε για γελια εε??
οι σκοτσεζοι ηταν περιφανοι και ηρωες!!!οχι φλωροι και χ***δες!!!
με επιασαν τα γελια γιατι φανταστηκα τον yuri με κιλτ.....
μμμμμμμμ!!!!!!!!!!!μ'αρεσει αυτο....![]()
βαλε απο πανω τη Λουνα να σε καμει τραχανα γλυκο, να γλυφεις τα δαχτυλα σου

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα τη παρω για το σπιτακι του Μορφεα, θα τον ρωτησω μετα και θα σου πωΤέλειο το σπιτάκι τους Δώρα!
Από το Prakticker είναι?
Γιούλιτσκα, τέλεια η κουβέρτα, και εγώ το σκέφτομαι να την παραγγείλω για τον χειμώνα
Αν την πάρει κανείς ας μας πεί εντυπώσεις.![]()

chryssa
Διάσημο μέλος
Ωραία, περιμένουμε εντυπώσεις!θα τη παρω για το σπιτακι του Μορφεα, θα τον ρωτησω μετα και θα σου πω![]()

Είναι και σε καλή τιμή, αν κάνει τη δουλειά που λέει! Περιμένω πώς και πώς να αρχίσω να ξαναβγαίνω έξω, έχω να κάνω κάτι ψώνια!
Ιδίως για τη γάτα, γιατί σκέφτομαι αυτό που είχες πει κάποτε Γιούλη, ότι όσα πιο πολλά δικά τους πράγματα έχουν (σπιτάκια, δέντρα κλπ) τόσο λιγότερο κάθονται στα δικά μας και γλιτώνουμε καθάρισμα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος

Προσεχώς φωτος 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ετσι!!Ωραία, περιμένουμε εντυπώσεις!
Είναι και σε καλή τιμή, αν κάνει τη δουλειά που λέει! Περιμένω πώς και πώς να αρχίσω να ξαναβγαίνω έξω, έχω να κάνω κάτι ψώνια!Ιδίως για τη γάτα, γιατί σκέφτομαι αυτό που είχες πει κάποτε Γιούλη, ότι όσα πιο πολλά δικά τους πράγματα έχουν (σπιτάκια, δέντρα κλπ) τόσο λιγότερο κάθονται στα δικά μας και γλιτώνουμε καθάρισμα!
Αχ κι εγω θυμαμαι στις 20 μερες ως λεχωνα, ειχα λυσσαξει και βγηκα με το αυτοκινητο μεχρι το ΙΚΑ και μου φανηκε "Η" εξοδος

με γεια σας!!!!Εγώ μόλις παρήγγειλα για τα παιδιά μου καινούργια κεραμεικά μπολάκια για τροφή και νερό και ένα ωραιότατο μαξιλαράκι για να βάλω στο ράφι της βιβλιοθήκης όπου κουρνιάζουνΠροσεχώς φωτος
![]()

Melini
Διάσημο μέλος
Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνω
είναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους
Τιμή 29.14
Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερό
Τιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο 

moukelis
Επιφανές μέλος
Το κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σωστο κι αυτο....ειναι για ευαισθητουςΚαλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.Το κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα.
![]()
Βιρμανικους ποπους
κι οχι μονο
πολυ ωραια!!Ιδού το στρωματάκι μας, μοντέλο Marlon, διαστάσεις 60χ50 εκ.
Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνωείναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους
Τιμή 29.14
Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερόΤιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο
![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
βαλε απο πανω τη Λουνα να σε καμει τραχανα γλυκο, να γλυφεις τα δαχτυλα σου
![]()

με πεθανες!!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα!
με πεθανες!!!!![]()
Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα??
Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε

Luna
Περιβόητο μέλος
oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα!
Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα??
Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε![]()
θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα.....

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα.....![]()

θα τα βλεπω ολα μπλε μετα

Luna
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Το δοκιμασα και ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!
εχει σημα στο κουτι το σκυλο και τη γατα

τιμη δεν γνωριζω...ειναι δωρο

14.4V Cordless Cyclonic Hand Vac with Retriever™ Brush
Model # CHV1408P
moukelis
Επιφανές μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
μονο μια μεγαλη σκουπα ακριβη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ δωρα...Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα...
μη ξεχνας οτι ειμαι "ψειρα" εγω σε αυτα...
μαντεψε ποιος μου το εκανε δωρο

για να καταλαβεις δηλ. αν ειναι αποτελεσματικο

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool