Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
αυτες οι καταλινες εχουν το σπιτι των ονειρων μου!!!!ασε με μην με συγχιζεις!!!:D:D:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το εκτροφειο που πηρα τα γατια μου λεγεται
catali's Ρανια και το εχουν 2 αδελφες...(κοπελες ε?:redface::P)

τις λεμε καταλινες λοιπον :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέλειο το σπιτάκι τους Δώρα!:up::up:
Από το Prakticker είναι?:)

Γιούλιτσκα, τέλεια η κουβέρτα, και εγώ το σκέφτομαι να την παραγγείλω για τον χειμώνα:hmm:
Αν την πάρει κανείς ας μας πεί εντυπώσεις.;)

ειμαστε για γελια εε??:P:P

οι σκοτσεζοι ηταν περιφανοι και ηρωες!!!οχι φλωροι και χ***δες!!!:lol::lol:
με επιασαν τα γελια γιατι φανταστηκα τον yuri με κιλτ.....:lol::lol:

μμμμμμμμ!!!!!!!!!!!μ'αρεσει αυτο....:rolleyes::rolleyes:

βαλε απο πανω τη Λουνα να σε καμει τραχανα γλυκο, να γλυφεις τα δαχτυλα σου:lol::lol::lol:
kouve701.jpg

Τέλειο το σπιτάκι τους Δώρα!:up::up:
Από το Prakticker είναι?:)

Γιούλιτσκα, τέλεια η κουβέρτα, και εγώ το σκέφτομαι να την παραγγείλω για τον χειμώνα:hmm:
Αν την πάρει κανείς ας μας πεί εντυπώσεις.;)
θα τη παρω για το σπιτακι του Μορφεα, θα τον ρωτησω μετα και θα σου πω:P:lol:

θα τη παρω για το σπιτακι του Μορφεα, θα τον ρωτησω μετα και θα σου πω:P:lol:
Ωραία, περιμένουμε εντυπώσεις!:P:P:P
Είναι και σε καλή τιμή, αν κάνει τη δουλειά που λέει! Περιμένω πώς και πώς να αρχίσω να ξαναβγαίνω έξω, έχω να κάνω κάτι ψώνια!:rolleyes: Ιδίως για τη γάτα, γιατί σκέφτομαι αυτό που είχες πει κάποτε Γιούλη, ότι όσα πιο πολλά δικά τους πράγματα έχουν (σπιτάκια, δέντρα κλπ) τόσο λιγότερο κάθονται στα δικά μας και γλιτώνουμε καθάρισμα!

Εγώ μόλις παρήγγειλα για τα παιδιά μου καινούργια κεραμεικά μπολάκια για τροφή και νερό και ένα ωραιότατο μαξιλαράκι για να βάλω στο ράφι της βιβλιοθήκης όπου κουρνιάζουν :D:D Προσεχώς φωτος :)

Ωραία, περιμένουμε εντυπώσεις!:P:P:P
Είναι και σε καλή τιμή, αν κάνει τη δουλειά που λέει! Περιμένω πώς και πώς να αρχίσω να ξαναβγαίνω έξω, έχω να κάνω κάτι ψώνια!:rolleyes: Ιδίως για τη γάτα, γιατί σκέφτομαι αυτό που είχες πει κάποτε Γιούλη, ότι όσα πιο πολλά δικά τους πράγματα έχουν (σπιτάκια, δέντρα κλπ) τόσο λιγότερο κάθονται στα δικά μας και γλιτώνουμε καθάρισμα!
ετσι!!
Αχ κι εγω θυμαμαι στις 20 μερες ως λεχωνα, ειχα λυσσαξει και βγηκα με το αυτοκινητο μεχρι το ΙΚΑ και μου φανηκε "Η" εξοδος:lol::lol:
Εγώ μόλις παρήγγειλα για τα παιδιά μου καινούργια κεραμεικά μπολάκια για τροφή και νερό και ένα ωραιότατο μαξιλαράκι για να βάλω στο ράφι της βιβλιοθήκης όπου κουρνιάζουν :D:D Προσεχώς φωτος :)
με γεια σας!!!! :up:

Ιδού το στρωματάκι μας, μοντέλο Marlon, διαστάσεις 60χ50 εκ.
Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνω ;) είναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους :D Τιμή 29.14

Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερό :D Τιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο :)

Καλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.:PΤο κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα.:P

Καλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.:PΤο κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα.:P
σωστο κι αυτο....ειναι για ευαισθητους:redface: Βιρμανικους ποπους:cool: κι οχι μονο:lol:
Ιδού το στρωματάκι μας, μοντέλο Marlon, διαστάσεις 60χ50 εκ.
Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνω ;) είναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους :D Τιμή 29.14

Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερό :D Τιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο :)
πολυ ωραια!! :up:

βαλε απο πανω τη Λουνα να σε καμει τραχανα γλυκο, να γλυφεις τα δαχτυλα σου:lol::lol::lol:
kouve701.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
με πεθανες!!!!:up::up:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
με πεθανες!!!!:up::up:
oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα!
Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα??
Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε:lol:

oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα!
Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα??
Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε:lol:

θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα.....:lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:
θα τα βλεπω ολα μπλε μετα
:lol::lol::lol:

Σκουπακι της Black & Decker με ειδικη προεκταση για τριχες κατοικιδιων!!
Το δοκιμασα και ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!
εχει σημα στο κουτι το σκυλο και τη γατα:P
τιμη δεν γνωριζω...ειναι δωρο:redface::redface:

CHV1408P_1.jpg

14.4V Cordless Cyclonic Hand Vac with Retriever™ Brush
Model # CHV1408P
pixel.jpg
ArrowRed.jpg
14.4 volts of power for extreme suction
pixel.jpg
ArrowRed.jpg
Retriever™ Powered Brush - specialized bristles easily remove pet hair with limited tangling around brush
pixel.jpg
ArrowRed.jpg
Cyclonic action - powerful spinning action keeps dust and debris away from the filter so suction power stays strong
pixel.jpg
ArrowRed.jpg
Perfect for pet hair - easily cleans stairs, upholstery, and more
pixel.jpg
ArrowRed.jpg
3 stage filtration prevents dust from escaping into the air

Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα...

αααα το θελω αν ειναι τοσο φτηνο, πηγα και ρωτησα για τετοιο που να κανει για τριχες και δεν μου εδειξαν τπτ στο μαγαζι που πηγα!!:mad: μονο μια μεγαλη σκουπα ακριβη!

Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα...
το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ δωρα...
μη ξεχνας οτι ειμαι "ψειρα" εγω σε αυτα...
μαντεψε ποιος μου το εκανε δωρο:rolleyes:
για να καταλαβεις δηλ. αν ειναι αποτελεσματικο :lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back