Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:44 Η Luna έγραψε: #2.501 23-09-09 13:44 αυτες οι καταλινες εχουν το σπιτι των ονειρων μου!!!!ασε με μην με συγχιζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.502 23-09-09 13:50 το εκτροφειο που πηρα τα γατια μου λεγεται catali's Ρανια και το εχουν 2 αδελφες...(κοπελες ε?) τις λεμε καταλινες λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η Μυρτω4038: #2.503 23-09-09 13:52 Τέλειο το σπιτάκι τους Δώρα! Από το Prakticker είναι? Γιούλιτσκα, τέλεια η κουβέρτα, και εγώ το σκέφτομαι να την παραγγείλω για τον χειμώνα Αν την πάρει κανείς ας μας πεί εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.504 23-09-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαστε για γελια εε?? οι σκοτσεζοι ηταν περιφανοι και ηρωες!!!οχι φλωροι και χ***δες!!! με επιασαν τα γελια γιατι φανταστηκα τον yuri με κιλτ..... μμμμμμμμ!!!!!!!!!!!μ'αρεσει αυτο.... Click για ανάπτυξη... βαλε απο πανω τη Λουνα να σε καμει τραχανα γλυκο, να γλυφεις τα δαχτυλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.505 23-09-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τέλειο το σπιτάκι τους Δώρα! Από το Prakticker είναι? Γιούλιτσκα, τέλεια η κουβέρτα, και εγώ το σκέφτομαι να την παραγγείλω για τον χειμώνα Αν την πάρει κανείς ας μας πεί εντυπώσεις. Click για ανάπτυξη... θα τη παρω για το σπιτακι του Μορφεα, θα τον ρωτησω μετα και θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Η chryssa έγραψε: #2.506 23-09-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη παρω για το σπιτακι του Μορφεα, θα τον ρωτησω μετα και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Ωραία, περιμένουμε εντυπώσεις! Είναι και σε καλή τιμή, αν κάνει τη δουλειά που λέει! Περιμένω πώς και πώς να αρχίσω να ξαναβγαίνω έξω, έχω να κάνω κάτι ψώνια! Ιδίως για τη γάτα, γιατί σκέφτομαι αυτό που είχες πει κάποτε Γιούλη, ότι όσα πιο πολλά δικά τους πράγματα έχουν (σπιτάκια, δέντρα κλπ) τόσο λιγότερο κάθονται στα δικά μας και γλιτώνουμε καθάρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η Melini έγραψε: #2.507 23-09-09 14:01 Εγώ μόλις παρήγγειλα για τα παιδιά μου καινούργια κεραμεικά μπολάκια για τροφή και νερό και ένα ωραιότατο μαξιλαράκι για να βάλω στο ράφι της βιβλιοθήκης όπου κουρνιάζουν Προσεχώς φωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.508 23-09-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ωραία, περιμένουμε εντυπώσεις! Είναι και σε καλή τιμή, αν κάνει τη δουλειά που λέει! Περιμένω πώς και πώς να αρχίσω να ξαναβγαίνω έξω, έχω να κάνω κάτι ψώνια! Ιδίως για τη γάτα, γιατί σκέφτομαι αυτό που είχες πει κάποτε Γιούλη, ότι όσα πιο πολλά δικά τους πράγματα έχουν (σπιτάκια, δέντρα κλπ) τόσο λιγότερο κάθονται στα δικά μας και γλιτώνουμε καθάρισμα! Click για ανάπτυξη... ετσι!! Αχ κι εγω θυμαμαι στις 20 μερες ως λεχωνα, ειχα λυσσαξει και βγηκα με το αυτοκινητο μεχρι το ΙΚΑ και μου φανηκε "Η" εξοδος Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ μόλις παρήγγειλα για τα παιδιά μου καινούργια κεραμεικά μπολάκια για τροφή και νερό και ένα ωραιότατο μαξιλαράκι για να βάλω στο ράφι της βιβλιοθήκης όπου κουρνιάζουν Προσεχώς φωτος Click για ανάπτυξη... με γεια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #2.509 23-09-09 14:13 Ιδού το στρωματάκι μας, μοντέλο Marlon, διαστάσεις 60χ50 εκ. Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνω είναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους Τιμή 29.14 Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερό Τιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #2.510 23-09-09 14:13 Καλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.Το κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.511 23-09-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.Το κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα. Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο....ειναι για ευαισθητους Βιρμανικους ποπους κι οχι μονο Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ιδού το στρωματάκι μας, μοντέλο Marlon, διαστάσεις 60χ50 εκ. Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνω είναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους Τιμή 29.14 Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερό Τιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο Click για ανάπτυξη... πολυ ωραια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:03 Η Luna έγραψε: #2.512 23-09-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαλε απο πανω τη Λουνα να σε καμει τραχανα γλυκο, να γλυφεις τα δαχτυλα σου Click για ανάπτυξη... με πεθανες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 23-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με πεθανες!!!! Click για ανάπτυξη... oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.514 23-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Click για ανάπτυξη... θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.515 23-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Click για ανάπτυξη... θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.516 23-09-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 25-09-09 09:56 Σκουπακι της Black & Decker με ειδικη προεκταση για τριχες κατοικιδιων!! Το δοκιμασα και ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! εχει σημα στο κουτι το σκυλο και τη γατα τιμη δεν γνωριζω...ειναι δωρο 14.4V Cordless Cyclonic Hand Vac with Retriever™ Brush Model # CHV1408P 14.4 volts of power for extreme suction Retriever™ Powered Brush - specialized bristles easily remove pet hair with limited tangling around brush Cyclonic action - powerful spinning action keeps dust and debris away from the filter so suction power stays strong Perfect for pet hair - easily cleans stairs, upholstery, and more 3 stage filtration prevents dust from escaping into the air Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #2.518 25-09-09 09:58 Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η evelynkar: #2.519 25-09-09 10:01 αααα το θελω αν ειναι τοσο φτηνο, πηγα και ρωτησα για τετοιο που να κανει για τριχες και δεν μου εδειξαν τπτ στο μαγαζι που πηγα!! μονο μια μεγαλη σκουπα ακριβη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 25-09-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ δωρα... μη ξεχνας οτι ειμαι "ψειρα" εγω σε αυτα... μαντεψε ποιος μου το εκανε δωρο για να καταλαβεις δηλ. αν ειναι αποτελεσματικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτες οι καταλινες εχουν το σπιτι των ονειρων μου!!!!ασε με μην με συγχιζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.502 23-09-09 13:50 το εκτροφειο που πηρα τα γατια μου λεγεται catali's Ρανια και το εχουν 2 αδελφες...(κοπελες ε?) τις λεμε καταλινες λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η Μυρτω4038: #2.503 23-09-09 13:52 Τέλειο το σπιτάκι τους Δώρα! Από το Prakticker είναι? Γιούλιτσκα, τέλεια η κουβέρτα, και εγώ το σκέφτομαι να την παραγγείλω για τον χειμώνα Αν την πάρει κανείς ας μας πεί εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.504 23-09-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαστε για γελια εε?? οι σκοτσεζοι ηταν περιφανοι και ηρωες!!!οχι φλωροι και χ***δες!!! με επιασαν τα γελια γιατι φανταστηκα τον yuri με κιλτ..... μμμμμμμμ!!!!!!!!!!!μ'αρεσει αυτο.... Click για ανάπτυξη... βαλε απο πανω τη Λουνα να σε καμει τραχανα γλυκο, να γλυφεις τα δαχτυλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.505 23-09-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τέλειο το σπιτάκι τους Δώρα! Από το Prakticker είναι? Γιούλιτσκα, τέλεια η κουβέρτα, και εγώ το σκέφτομαι να την παραγγείλω για τον χειμώνα Αν την πάρει κανείς ας μας πεί εντυπώσεις. Click για ανάπτυξη... θα τη παρω για το σπιτακι του Μορφεα, θα τον ρωτησω μετα και θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Η chryssa έγραψε: #2.506 23-09-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη παρω για το σπιτακι του Μορφεα, θα τον ρωτησω μετα και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Ωραία, περιμένουμε εντυπώσεις! Είναι και σε καλή τιμή, αν κάνει τη δουλειά που λέει! Περιμένω πώς και πώς να αρχίσω να ξαναβγαίνω έξω, έχω να κάνω κάτι ψώνια! Ιδίως για τη γάτα, γιατί σκέφτομαι αυτό που είχες πει κάποτε Γιούλη, ότι όσα πιο πολλά δικά τους πράγματα έχουν (σπιτάκια, δέντρα κλπ) τόσο λιγότερο κάθονται στα δικά μας και γλιτώνουμε καθάρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η Melini έγραψε: #2.507 23-09-09 14:01 Εγώ μόλις παρήγγειλα για τα παιδιά μου καινούργια κεραμεικά μπολάκια για τροφή και νερό και ένα ωραιότατο μαξιλαράκι για να βάλω στο ράφι της βιβλιοθήκης όπου κουρνιάζουν Προσεχώς φωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.508 23-09-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ωραία, περιμένουμε εντυπώσεις! Είναι και σε καλή τιμή, αν κάνει τη δουλειά που λέει! Περιμένω πώς και πώς να αρχίσω να ξαναβγαίνω έξω, έχω να κάνω κάτι ψώνια! Ιδίως για τη γάτα, γιατί σκέφτομαι αυτό που είχες πει κάποτε Γιούλη, ότι όσα πιο πολλά δικά τους πράγματα έχουν (σπιτάκια, δέντρα κλπ) τόσο λιγότερο κάθονται στα δικά μας και γλιτώνουμε καθάρισμα! Click για ανάπτυξη... ετσι!! Αχ κι εγω θυμαμαι στις 20 μερες ως λεχωνα, ειχα λυσσαξει και βγηκα με το αυτοκινητο μεχρι το ΙΚΑ και μου φανηκε "Η" εξοδος Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ μόλις παρήγγειλα για τα παιδιά μου καινούργια κεραμεικά μπολάκια για τροφή και νερό και ένα ωραιότατο μαξιλαράκι για να βάλω στο ράφι της βιβλιοθήκης όπου κουρνιάζουν Προσεχώς φωτος Click για ανάπτυξη... με γεια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #2.509 23-09-09 14:13 Ιδού το στρωματάκι μας, μοντέλο Marlon, διαστάσεις 60χ50 εκ. Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνω είναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους Τιμή 29.14 Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερό Τιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #2.510 23-09-09 14:13 Καλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.Το κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.511 23-09-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.Το κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα. Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο....ειναι για ευαισθητους Βιρμανικους ποπους κι οχι μονο Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ιδού το στρωματάκι μας, μοντέλο Marlon, διαστάσεις 60χ50 εκ. Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνω είναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους Τιμή 29.14 Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερό Τιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο Click για ανάπτυξη... πολυ ωραια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:03 Η Luna έγραψε: #2.512 23-09-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαλε απο πανω τη Λουνα να σε καμει τραχανα γλυκο, να γλυφεις τα δαχτυλα σου Click για ανάπτυξη... με πεθανες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 23-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με πεθανες!!!! Click για ανάπτυξη... oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.514 23-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Click για ανάπτυξη... θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.515 23-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Click για ανάπτυξη... θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.516 23-09-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 25-09-09 09:56 Σκουπακι της Black & Decker με ειδικη προεκταση για τριχες κατοικιδιων!! Το δοκιμασα και ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! εχει σημα στο κουτι το σκυλο και τη γατα τιμη δεν γνωριζω...ειναι δωρο 14.4V Cordless Cyclonic Hand Vac with Retriever™ Brush Model # CHV1408P 14.4 volts of power for extreme suction Retriever™ Powered Brush - specialized bristles easily remove pet hair with limited tangling around brush Cyclonic action - powerful spinning action keeps dust and debris away from the filter so suction power stays strong Perfect for pet hair - easily cleans stairs, upholstery, and more 3 stage filtration prevents dust from escaping into the air Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #2.518 25-09-09 09:58 Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η evelynkar: #2.519 25-09-09 10:01 αααα το θελω αν ειναι τοσο φτηνο, πηγα και ρωτησα για τετοιο που να κανει για τριχες και δεν μου εδειξαν τπτ στο μαγαζι που πηγα!! μονο μια μεγαλη σκουπα ακριβη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 25-09-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ δωρα... μη ξεχνας οτι ειμαι "ψειρα" εγω σε αυτα... μαντεψε ποιος μου το εκανε δωρο για να καταλαβεις δηλ. αν ειναι αποτελεσματικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το εκτροφειο που πηρα τα γατια μου λεγεται catali's Ρανια και το εχουν 2 αδελφες...(κοπελες ε?) τις λεμε καταλινες λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η Μυρτω4038: #2.503 23-09-09 13:52 Τέλειο το σπιτάκι τους Δώρα! Από το Prakticker είναι? Γιούλιτσκα, τέλεια η κουβέρτα, και εγώ το σκέφτομαι να την παραγγείλω για τον χειμώνα Αν την πάρει κανείς ας μας πεί εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.504 23-09-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαστε για γελια εε?? οι σκοτσεζοι ηταν περιφανοι και ηρωες!!!οχι φλωροι και χ***δες!!! με επιασαν τα γελια γιατι φανταστηκα τον yuri με κιλτ..... μμμμμμμμ!!!!!!!!!!!μ'αρεσει αυτο.... Click για ανάπτυξη... βαλε απο πανω τη Λουνα να σε καμει τραχανα γλυκο, να γλυφεις τα δαχτυλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.505 23-09-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τέλειο το σπιτάκι τους Δώρα! Από το Prakticker είναι? Γιούλιτσκα, τέλεια η κουβέρτα, και εγώ το σκέφτομαι να την παραγγείλω για τον χειμώνα Αν την πάρει κανείς ας μας πεί εντυπώσεις. Click για ανάπτυξη... θα τη παρω για το σπιτακι του Μορφεα, θα τον ρωτησω μετα και θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Η chryssa έγραψε: #2.506 23-09-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη παρω για το σπιτακι του Μορφεα, θα τον ρωτησω μετα και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Ωραία, περιμένουμε εντυπώσεις! Είναι και σε καλή τιμή, αν κάνει τη δουλειά που λέει! Περιμένω πώς και πώς να αρχίσω να ξαναβγαίνω έξω, έχω να κάνω κάτι ψώνια! Ιδίως για τη γάτα, γιατί σκέφτομαι αυτό που είχες πει κάποτε Γιούλη, ότι όσα πιο πολλά δικά τους πράγματα έχουν (σπιτάκια, δέντρα κλπ) τόσο λιγότερο κάθονται στα δικά μας και γλιτώνουμε καθάρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η Melini έγραψε: #2.507 23-09-09 14:01 Εγώ μόλις παρήγγειλα για τα παιδιά μου καινούργια κεραμεικά μπολάκια για τροφή και νερό και ένα ωραιότατο μαξιλαράκι για να βάλω στο ράφι της βιβλιοθήκης όπου κουρνιάζουν Προσεχώς φωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.508 23-09-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ωραία, περιμένουμε εντυπώσεις! Είναι και σε καλή τιμή, αν κάνει τη δουλειά που λέει! Περιμένω πώς και πώς να αρχίσω να ξαναβγαίνω έξω, έχω να κάνω κάτι ψώνια! Ιδίως για τη γάτα, γιατί σκέφτομαι αυτό που είχες πει κάποτε Γιούλη, ότι όσα πιο πολλά δικά τους πράγματα έχουν (σπιτάκια, δέντρα κλπ) τόσο λιγότερο κάθονται στα δικά μας και γλιτώνουμε καθάρισμα! Click για ανάπτυξη... ετσι!! Αχ κι εγω θυμαμαι στις 20 μερες ως λεχωνα, ειχα λυσσαξει και βγηκα με το αυτοκινητο μεχρι το ΙΚΑ και μου φανηκε "Η" εξοδος Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ μόλις παρήγγειλα για τα παιδιά μου καινούργια κεραμεικά μπολάκια για τροφή και νερό και ένα ωραιότατο μαξιλαράκι για να βάλω στο ράφι της βιβλιοθήκης όπου κουρνιάζουν Προσεχώς φωτος Click για ανάπτυξη... με γεια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #2.509 23-09-09 14:13 Ιδού το στρωματάκι μας, μοντέλο Marlon, διαστάσεις 60χ50 εκ. Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνω είναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους Τιμή 29.14 Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερό Τιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #2.510 23-09-09 14:13 Καλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.Το κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.511 23-09-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.Το κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα. Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο....ειναι για ευαισθητους Βιρμανικους ποπους κι οχι μονο Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ιδού το στρωματάκι μας, μοντέλο Marlon, διαστάσεις 60χ50 εκ. Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνω είναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους Τιμή 29.14 Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερό Τιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο Click για ανάπτυξη... πολυ ωραια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:03 Η Luna έγραψε: #2.512 23-09-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαλε απο πανω τη Λουνα να σε καμει τραχανα γλυκο, να γλυφεις τα δαχτυλα σου Click για ανάπτυξη... με πεθανες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 23-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με πεθανες!!!! Click για ανάπτυξη... oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.514 23-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Click για ανάπτυξη... θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.515 23-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Click για ανάπτυξη... θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.516 23-09-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 25-09-09 09:56 Σκουπακι της Black & Decker με ειδικη προεκταση για τριχες κατοικιδιων!! Το δοκιμασα και ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! εχει σημα στο κουτι το σκυλο και τη γατα τιμη δεν γνωριζω...ειναι δωρο 14.4V Cordless Cyclonic Hand Vac with Retriever™ Brush Model # CHV1408P 14.4 volts of power for extreme suction Retriever™ Powered Brush - specialized bristles easily remove pet hair with limited tangling around brush Cyclonic action - powerful spinning action keeps dust and debris away from the filter so suction power stays strong Perfect for pet hair - easily cleans stairs, upholstery, and more 3 stage filtration prevents dust from escaping into the air Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #2.518 25-09-09 09:58 Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η evelynkar: #2.519 25-09-09 10:01 αααα το θελω αν ειναι τοσο φτηνο, πηγα και ρωτησα για τετοιο που να κανει για τριχες και δεν μου εδειξαν τπτ στο μαγαζι που πηγα!! μονο μια μεγαλη σκουπα ακριβη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 25-09-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ δωρα... μη ξεχνας οτι ειμαι "ψειρα" εγω σε αυτα... μαντεψε ποιος μου το εκανε δωρο για να καταλαβεις δηλ. αν ειναι αποτελεσματικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέλειο το σπιτάκι τους Δώρα! Από το Prakticker είναι? Γιούλιτσκα, τέλεια η κουβέρτα, και εγώ το σκέφτομαι να την παραγγείλω για τον χειμώνα Αν την πάρει κανείς ας μας πεί εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.504 23-09-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαστε για γελια εε?? οι σκοτσεζοι ηταν περιφανοι και ηρωες!!!οχι φλωροι και χ***δες!!! με επιασαν τα γελια γιατι φανταστηκα τον yuri με κιλτ..... μμμμμμμμ!!!!!!!!!!!μ'αρεσει αυτο.... Click για ανάπτυξη... βαλε απο πανω τη Λουνα να σε καμει τραχανα γλυκο, να γλυφεις τα δαχτυλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.505 23-09-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τέλειο το σπιτάκι τους Δώρα! Από το Prakticker είναι? Γιούλιτσκα, τέλεια η κουβέρτα, και εγώ το σκέφτομαι να την παραγγείλω για τον χειμώνα Αν την πάρει κανείς ας μας πεί εντυπώσεις. Click για ανάπτυξη... θα τη παρω για το σπιτακι του Μορφεα, θα τον ρωτησω μετα και θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Η chryssa έγραψε: #2.506 23-09-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη παρω για το σπιτακι του Μορφεα, θα τον ρωτησω μετα και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Ωραία, περιμένουμε εντυπώσεις! Είναι και σε καλή τιμή, αν κάνει τη δουλειά που λέει! Περιμένω πώς και πώς να αρχίσω να ξαναβγαίνω έξω, έχω να κάνω κάτι ψώνια! Ιδίως για τη γάτα, γιατί σκέφτομαι αυτό που είχες πει κάποτε Γιούλη, ότι όσα πιο πολλά δικά τους πράγματα έχουν (σπιτάκια, δέντρα κλπ) τόσο λιγότερο κάθονται στα δικά μας και γλιτώνουμε καθάρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η Melini έγραψε: #2.507 23-09-09 14:01 Εγώ μόλις παρήγγειλα για τα παιδιά μου καινούργια κεραμεικά μπολάκια για τροφή και νερό και ένα ωραιότατο μαξιλαράκι για να βάλω στο ράφι της βιβλιοθήκης όπου κουρνιάζουν Προσεχώς φωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.508 23-09-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ωραία, περιμένουμε εντυπώσεις! Είναι και σε καλή τιμή, αν κάνει τη δουλειά που λέει! Περιμένω πώς και πώς να αρχίσω να ξαναβγαίνω έξω, έχω να κάνω κάτι ψώνια! Ιδίως για τη γάτα, γιατί σκέφτομαι αυτό που είχες πει κάποτε Γιούλη, ότι όσα πιο πολλά δικά τους πράγματα έχουν (σπιτάκια, δέντρα κλπ) τόσο λιγότερο κάθονται στα δικά μας και γλιτώνουμε καθάρισμα! Click για ανάπτυξη... ετσι!! Αχ κι εγω θυμαμαι στις 20 μερες ως λεχωνα, ειχα λυσσαξει και βγηκα με το αυτοκινητο μεχρι το ΙΚΑ και μου φανηκε "Η" εξοδος Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ μόλις παρήγγειλα για τα παιδιά μου καινούργια κεραμεικά μπολάκια για τροφή και νερό και ένα ωραιότατο μαξιλαράκι για να βάλω στο ράφι της βιβλιοθήκης όπου κουρνιάζουν Προσεχώς φωτος Click για ανάπτυξη... με γεια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #2.509 23-09-09 14:13 Ιδού το στρωματάκι μας, μοντέλο Marlon, διαστάσεις 60χ50 εκ. Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνω είναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους Τιμή 29.14 Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερό Τιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #2.510 23-09-09 14:13 Καλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.Το κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.511 23-09-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.Το κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα. Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο....ειναι για ευαισθητους Βιρμανικους ποπους κι οχι μονο Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ιδού το στρωματάκι μας, μοντέλο Marlon, διαστάσεις 60χ50 εκ. Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνω είναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους Τιμή 29.14 Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερό Τιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο Click για ανάπτυξη... πολυ ωραια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:03 Η Luna έγραψε: #2.512 23-09-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαλε απο πανω τη Λουνα να σε καμει τραχανα γλυκο, να γλυφεις τα δαχτυλα σου Click για ανάπτυξη... με πεθανες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 23-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με πεθανες!!!! Click για ανάπτυξη... oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.514 23-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Click για ανάπτυξη... θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.515 23-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Click για ανάπτυξη... θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.516 23-09-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 25-09-09 09:56 Σκουπακι της Black & Decker με ειδικη προεκταση για τριχες κατοικιδιων!! Το δοκιμασα και ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! εχει σημα στο κουτι το σκυλο και τη γατα τιμη δεν γνωριζω...ειναι δωρο 14.4V Cordless Cyclonic Hand Vac with Retriever™ Brush Model # CHV1408P 14.4 volts of power for extreme suction Retriever™ Powered Brush - specialized bristles easily remove pet hair with limited tangling around brush Cyclonic action - powerful spinning action keeps dust and debris away from the filter so suction power stays strong Perfect for pet hair - easily cleans stairs, upholstery, and more 3 stage filtration prevents dust from escaping into the air Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #2.518 25-09-09 09:58 Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η evelynkar: #2.519 25-09-09 10:01 αααα το θελω αν ειναι τοσο φτηνο, πηγα και ρωτησα για τετοιο που να κανει για τριχες και δεν μου εδειξαν τπτ στο μαγαζι που πηγα!! μονο μια μεγαλη σκουπα ακριβη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 25-09-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ δωρα... μη ξεχνας οτι ειμαι "ψειρα" εγω σε αυτα... μαντεψε ποιος μου το εκανε δωρο για να καταλαβεις δηλ. αν ειναι αποτελεσματικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαστε για γελια εε?? οι σκοτσεζοι ηταν περιφανοι και ηρωες!!!οχι φλωροι και χ***δες!!! με επιασαν τα γελια γιατι φανταστηκα τον yuri με κιλτ..... μμμμμμμμ!!!!!!!!!!!μ'αρεσει αυτο.... Click για ανάπτυξη... βαλε απο πανω τη Λουνα να σε καμει τραχανα γλυκο, να γλυφεις τα δαχτυλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.505 23-09-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τέλειο το σπιτάκι τους Δώρα! Από το Prakticker είναι? Γιούλιτσκα, τέλεια η κουβέρτα, και εγώ το σκέφτομαι να την παραγγείλω για τον χειμώνα Αν την πάρει κανείς ας μας πεί εντυπώσεις. Click για ανάπτυξη... θα τη παρω για το σπιτακι του Μορφεα, θα τον ρωτησω μετα και θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Η chryssa έγραψε: #2.506 23-09-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη παρω για το σπιτακι του Μορφεα, θα τον ρωτησω μετα και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Ωραία, περιμένουμε εντυπώσεις! Είναι και σε καλή τιμή, αν κάνει τη δουλειά που λέει! Περιμένω πώς και πώς να αρχίσω να ξαναβγαίνω έξω, έχω να κάνω κάτι ψώνια! Ιδίως για τη γάτα, γιατί σκέφτομαι αυτό που είχες πει κάποτε Γιούλη, ότι όσα πιο πολλά δικά τους πράγματα έχουν (σπιτάκια, δέντρα κλπ) τόσο λιγότερο κάθονται στα δικά μας και γλιτώνουμε καθάρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η Melini έγραψε: #2.507 23-09-09 14:01 Εγώ μόλις παρήγγειλα για τα παιδιά μου καινούργια κεραμεικά μπολάκια για τροφή και νερό και ένα ωραιότατο μαξιλαράκι για να βάλω στο ράφι της βιβλιοθήκης όπου κουρνιάζουν Προσεχώς φωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.508 23-09-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ωραία, περιμένουμε εντυπώσεις! Είναι και σε καλή τιμή, αν κάνει τη δουλειά που λέει! Περιμένω πώς και πώς να αρχίσω να ξαναβγαίνω έξω, έχω να κάνω κάτι ψώνια! Ιδίως για τη γάτα, γιατί σκέφτομαι αυτό που είχες πει κάποτε Γιούλη, ότι όσα πιο πολλά δικά τους πράγματα έχουν (σπιτάκια, δέντρα κλπ) τόσο λιγότερο κάθονται στα δικά μας και γλιτώνουμε καθάρισμα! Click για ανάπτυξη... ετσι!! Αχ κι εγω θυμαμαι στις 20 μερες ως λεχωνα, ειχα λυσσαξει και βγηκα με το αυτοκινητο μεχρι το ΙΚΑ και μου φανηκε "Η" εξοδος Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ μόλις παρήγγειλα για τα παιδιά μου καινούργια κεραμεικά μπολάκια για τροφή και νερό και ένα ωραιότατο μαξιλαράκι για να βάλω στο ράφι της βιβλιοθήκης όπου κουρνιάζουν Προσεχώς φωτος Click για ανάπτυξη... με γεια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #2.509 23-09-09 14:13 Ιδού το στρωματάκι μας, μοντέλο Marlon, διαστάσεις 60χ50 εκ. Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνω είναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους Τιμή 29.14 Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερό Τιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #2.510 23-09-09 14:13 Καλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.Το κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.511 23-09-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.Το κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα. Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο....ειναι για ευαισθητους Βιρμανικους ποπους κι οχι μονο Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ιδού το στρωματάκι μας, μοντέλο Marlon, διαστάσεις 60χ50 εκ. Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνω είναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους Τιμή 29.14 Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερό Τιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο Click για ανάπτυξη... πολυ ωραια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:03 Η Luna έγραψε: #2.512 23-09-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαλε απο πανω τη Λουνα να σε καμει τραχανα γλυκο, να γλυφεις τα δαχτυλα σου Click για ανάπτυξη... με πεθανες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 23-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με πεθανες!!!! Click για ανάπτυξη... oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.514 23-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Click για ανάπτυξη... θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.515 23-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Click για ανάπτυξη... θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.516 23-09-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 25-09-09 09:56 Σκουπακι της Black & Decker με ειδικη προεκταση για τριχες κατοικιδιων!! Το δοκιμασα και ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! εχει σημα στο κουτι το σκυλο και τη γατα τιμη δεν γνωριζω...ειναι δωρο 14.4V Cordless Cyclonic Hand Vac with Retriever™ Brush Model # CHV1408P 14.4 volts of power for extreme suction Retriever™ Powered Brush - specialized bristles easily remove pet hair with limited tangling around brush Cyclonic action - powerful spinning action keeps dust and debris away from the filter so suction power stays strong Perfect for pet hair - easily cleans stairs, upholstery, and more 3 stage filtration prevents dust from escaping into the air Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #2.518 25-09-09 09:58 Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η evelynkar: #2.519 25-09-09 10:01 αααα το θελω αν ειναι τοσο φτηνο, πηγα και ρωτησα για τετοιο που να κανει για τριχες και δεν μου εδειξαν τπτ στο μαγαζι που πηγα!! μονο μια μεγαλη σκουπα ακριβη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 25-09-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ δωρα... μη ξεχνας οτι ειμαι "ψειρα" εγω σε αυτα... μαντεψε ποιος μου το εκανε δωρο για να καταλαβεις δηλ. αν ειναι αποτελεσματικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Τέλειο το σπιτάκι τους Δώρα! Από το Prakticker είναι? Γιούλιτσκα, τέλεια η κουβέρτα, και εγώ το σκέφτομαι να την παραγγείλω για τον χειμώνα Αν την πάρει κανείς ας μας πεί εντυπώσεις. Click για ανάπτυξη... θα τη παρω για το σπιτακι του Μορφεα, θα τον ρωτησω μετα και θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Η chryssa έγραψε: #2.506 23-09-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη παρω για το σπιτακι του Μορφεα, θα τον ρωτησω μετα και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Ωραία, περιμένουμε εντυπώσεις! Είναι και σε καλή τιμή, αν κάνει τη δουλειά που λέει! Περιμένω πώς και πώς να αρχίσω να ξαναβγαίνω έξω, έχω να κάνω κάτι ψώνια! Ιδίως για τη γάτα, γιατί σκέφτομαι αυτό που είχες πει κάποτε Γιούλη, ότι όσα πιο πολλά δικά τους πράγματα έχουν (σπιτάκια, δέντρα κλπ) τόσο λιγότερο κάθονται στα δικά μας και γλιτώνουμε καθάρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η Melini έγραψε: #2.507 23-09-09 14:01 Εγώ μόλις παρήγγειλα για τα παιδιά μου καινούργια κεραμεικά μπολάκια για τροφή και νερό και ένα ωραιότατο μαξιλαράκι για να βάλω στο ράφι της βιβλιοθήκης όπου κουρνιάζουν Προσεχώς φωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.508 23-09-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ωραία, περιμένουμε εντυπώσεις! Είναι και σε καλή τιμή, αν κάνει τη δουλειά που λέει! Περιμένω πώς και πώς να αρχίσω να ξαναβγαίνω έξω, έχω να κάνω κάτι ψώνια! Ιδίως για τη γάτα, γιατί σκέφτομαι αυτό που είχες πει κάποτε Γιούλη, ότι όσα πιο πολλά δικά τους πράγματα έχουν (σπιτάκια, δέντρα κλπ) τόσο λιγότερο κάθονται στα δικά μας και γλιτώνουμε καθάρισμα! Click για ανάπτυξη... ετσι!! Αχ κι εγω θυμαμαι στις 20 μερες ως λεχωνα, ειχα λυσσαξει και βγηκα με το αυτοκινητο μεχρι το ΙΚΑ και μου φανηκε "Η" εξοδος Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ μόλις παρήγγειλα για τα παιδιά μου καινούργια κεραμεικά μπολάκια για τροφή και νερό και ένα ωραιότατο μαξιλαράκι για να βάλω στο ράφι της βιβλιοθήκης όπου κουρνιάζουν Προσεχώς φωτος Click για ανάπτυξη... με γεια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #2.509 23-09-09 14:13 Ιδού το στρωματάκι μας, μοντέλο Marlon, διαστάσεις 60χ50 εκ. Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνω είναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους Τιμή 29.14 Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερό Τιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #2.510 23-09-09 14:13 Καλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.Το κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.511 23-09-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.Το κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα. Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο....ειναι για ευαισθητους Βιρμανικους ποπους κι οχι μονο Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ιδού το στρωματάκι μας, μοντέλο Marlon, διαστάσεις 60χ50 εκ. Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνω είναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους Τιμή 29.14 Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερό Τιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο Click για ανάπτυξη... πολυ ωραια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:03 Η Luna έγραψε: #2.512 23-09-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαλε απο πανω τη Λουνα να σε καμει τραχανα γλυκο, να γλυφεις τα δαχτυλα σου Click για ανάπτυξη... με πεθανες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 23-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με πεθανες!!!! Click για ανάπτυξη... oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.514 23-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Click για ανάπτυξη... θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.515 23-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Click για ανάπτυξη... θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.516 23-09-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 25-09-09 09:56 Σκουπακι της Black & Decker με ειδικη προεκταση για τριχες κατοικιδιων!! Το δοκιμασα και ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! εχει σημα στο κουτι το σκυλο και τη γατα τιμη δεν γνωριζω...ειναι δωρο 14.4V Cordless Cyclonic Hand Vac with Retriever™ Brush Model # CHV1408P 14.4 volts of power for extreme suction Retriever™ Powered Brush - specialized bristles easily remove pet hair with limited tangling around brush Cyclonic action - powerful spinning action keeps dust and debris away from the filter so suction power stays strong Perfect for pet hair - easily cleans stairs, upholstery, and more 3 stage filtration prevents dust from escaping into the air Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #2.518 25-09-09 09:58 Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η evelynkar: #2.519 25-09-09 10:01 αααα το θελω αν ειναι τοσο φτηνο, πηγα και ρωτησα για τετοιο που να κανει για τριχες και δεν μου εδειξαν τπτ στο μαγαζι που πηγα!! μονο μια μεγαλη σκουπα ακριβη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 25-09-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ δωρα... μη ξεχνας οτι ειμαι "ψειρα" εγω σε αυτα... μαντεψε ποιος μου το εκανε δωρο για να καταλαβεις δηλ. αν ειναι αποτελεσματικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη παρω για το σπιτακι του Μορφεα, θα τον ρωτησω μετα και θα σου πω Click για ανάπτυξη... Ωραία, περιμένουμε εντυπώσεις! Είναι και σε καλή τιμή, αν κάνει τη δουλειά που λέει! Περιμένω πώς και πώς να αρχίσω να ξαναβγαίνω έξω, έχω να κάνω κάτι ψώνια! Ιδίως για τη γάτα, γιατί σκέφτομαι αυτό που είχες πει κάποτε Γιούλη, ότι όσα πιο πολλά δικά τους πράγματα έχουν (σπιτάκια, δέντρα κλπ) τόσο λιγότερο κάθονται στα δικά μας και γλιτώνουμε καθάρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η Melini έγραψε: #2.507 23-09-09 14:01 Εγώ μόλις παρήγγειλα για τα παιδιά μου καινούργια κεραμεικά μπολάκια για τροφή και νερό και ένα ωραιότατο μαξιλαράκι για να βάλω στο ράφι της βιβλιοθήκης όπου κουρνιάζουν Προσεχώς φωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.508 23-09-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ωραία, περιμένουμε εντυπώσεις! Είναι και σε καλή τιμή, αν κάνει τη δουλειά που λέει! Περιμένω πώς και πώς να αρχίσω να ξαναβγαίνω έξω, έχω να κάνω κάτι ψώνια! Ιδίως για τη γάτα, γιατί σκέφτομαι αυτό που είχες πει κάποτε Γιούλη, ότι όσα πιο πολλά δικά τους πράγματα έχουν (σπιτάκια, δέντρα κλπ) τόσο λιγότερο κάθονται στα δικά μας και γλιτώνουμε καθάρισμα! Click για ανάπτυξη... ετσι!! Αχ κι εγω θυμαμαι στις 20 μερες ως λεχωνα, ειχα λυσσαξει και βγηκα με το αυτοκινητο μεχρι το ΙΚΑ και μου φανηκε "Η" εξοδος Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ μόλις παρήγγειλα για τα παιδιά μου καινούργια κεραμεικά μπολάκια για τροφή και νερό και ένα ωραιότατο μαξιλαράκι για να βάλω στο ράφι της βιβλιοθήκης όπου κουρνιάζουν Προσεχώς φωτος Click για ανάπτυξη... με γεια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #2.509 23-09-09 14:13 Ιδού το στρωματάκι μας, μοντέλο Marlon, διαστάσεις 60χ50 εκ. Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνω είναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους Τιμή 29.14 Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερό Τιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #2.510 23-09-09 14:13 Καλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.Το κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.511 23-09-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.Το κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα. Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο....ειναι για ευαισθητους Βιρμανικους ποπους κι οχι μονο Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ιδού το στρωματάκι μας, μοντέλο Marlon, διαστάσεις 60χ50 εκ. Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνω είναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους Τιμή 29.14 Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερό Τιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο Click για ανάπτυξη... πολυ ωραια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:03 Η Luna έγραψε: #2.512 23-09-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαλε απο πανω τη Λουνα να σε καμει τραχανα γλυκο, να γλυφεις τα δαχτυλα σου Click για ανάπτυξη... με πεθανες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 23-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με πεθανες!!!! Click για ανάπτυξη... oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.514 23-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Click για ανάπτυξη... θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.515 23-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Click για ανάπτυξη... θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.516 23-09-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 25-09-09 09:56 Σκουπακι της Black & Decker με ειδικη προεκταση για τριχες κατοικιδιων!! Το δοκιμασα και ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! εχει σημα στο κουτι το σκυλο και τη γατα τιμη δεν γνωριζω...ειναι δωρο 14.4V Cordless Cyclonic Hand Vac with Retriever™ Brush Model # CHV1408P 14.4 volts of power for extreme suction Retriever™ Powered Brush - specialized bristles easily remove pet hair with limited tangling around brush Cyclonic action - powerful spinning action keeps dust and debris away from the filter so suction power stays strong Perfect for pet hair - easily cleans stairs, upholstery, and more 3 stage filtration prevents dust from escaping into the air Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #2.518 25-09-09 09:58 Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η evelynkar: #2.519 25-09-09 10:01 αααα το θελω αν ειναι τοσο φτηνο, πηγα και ρωτησα για τετοιο που να κανει για τριχες και δεν μου εδειξαν τπτ στο μαγαζι που πηγα!! μονο μια μεγαλη σκουπα ακριβη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 25-09-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ δωρα... μη ξεχνας οτι ειμαι "ψειρα" εγω σε αυτα... μαντεψε ποιος μου το εκανε δωρο για να καταλαβεις δηλ. αν ειναι αποτελεσματικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ μόλις παρήγγειλα για τα παιδιά μου καινούργια κεραμεικά μπολάκια για τροφή και νερό και ένα ωραιότατο μαξιλαράκι για να βάλω στο ράφι της βιβλιοθήκης όπου κουρνιάζουν Προσεχώς φωτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.508 23-09-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ωραία, περιμένουμε εντυπώσεις! Είναι και σε καλή τιμή, αν κάνει τη δουλειά που λέει! Περιμένω πώς και πώς να αρχίσω να ξαναβγαίνω έξω, έχω να κάνω κάτι ψώνια! Ιδίως για τη γάτα, γιατί σκέφτομαι αυτό που είχες πει κάποτε Γιούλη, ότι όσα πιο πολλά δικά τους πράγματα έχουν (σπιτάκια, δέντρα κλπ) τόσο λιγότερο κάθονται στα δικά μας και γλιτώνουμε καθάρισμα! Click για ανάπτυξη... ετσι!! Αχ κι εγω θυμαμαι στις 20 μερες ως λεχωνα, ειχα λυσσαξει και βγηκα με το αυτοκινητο μεχρι το ΙΚΑ και μου φανηκε "Η" εξοδος Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ μόλις παρήγγειλα για τα παιδιά μου καινούργια κεραμεικά μπολάκια για τροφή και νερό και ένα ωραιότατο μαξιλαράκι για να βάλω στο ράφι της βιβλιοθήκης όπου κουρνιάζουν Προσεχώς φωτος Click για ανάπτυξη... με γεια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #2.509 23-09-09 14:13 Ιδού το στρωματάκι μας, μοντέλο Marlon, διαστάσεις 60χ50 εκ. Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνω είναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους Τιμή 29.14 Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερό Τιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #2.510 23-09-09 14:13 Καλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.Το κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.511 23-09-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.Το κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα. Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο....ειναι για ευαισθητους Βιρμανικους ποπους κι οχι μονο Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ιδού το στρωματάκι μας, μοντέλο Marlon, διαστάσεις 60χ50 εκ. Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνω είναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους Τιμή 29.14 Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερό Τιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο Click για ανάπτυξη... πολυ ωραια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:03 Η Luna έγραψε: #2.512 23-09-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαλε απο πανω τη Λουνα να σε καμει τραχανα γλυκο, να γλυφεις τα δαχτυλα σου Click για ανάπτυξη... με πεθανες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 23-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με πεθανες!!!! Click για ανάπτυξη... oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.514 23-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Click για ανάπτυξη... θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.515 23-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Click για ανάπτυξη... θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.516 23-09-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 25-09-09 09:56 Σκουπακι της Black & Decker με ειδικη προεκταση για τριχες κατοικιδιων!! Το δοκιμασα και ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! εχει σημα στο κουτι το σκυλο και τη γατα τιμη δεν γνωριζω...ειναι δωρο 14.4V Cordless Cyclonic Hand Vac with Retriever™ Brush Model # CHV1408P 14.4 volts of power for extreme suction Retriever™ Powered Brush - specialized bristles easily remove pet hair with limited tangling around brush Cyclonic action - powerful spinning action keeps dust and debris away from the filter so suction power stays strong Perfect for pet hair - easily cleans stairs, upholstery, and more 3 stage filtration prevents dust from escaping into the air Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #2.518 25-09-09 09:58 Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η evelynkar: #2.519 25-09-09 10:01 αααα το θελω αν ειναι τοσο φτηνο, πηγα και ρωτησα για τετοιο που να κανει για τριχες και δεν μου εδειξαν τπτ στο μαγαζι που πηγα!! μονο μια μεγαλη σκουπα ακριβη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 25-09-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ δωρα... μη ξεχνας οτι ειμαι "ψειρα" εγω σε αυτα... μαντεψε ποιος μου το εκανε δωρο για να καταλαβεις δηλ. αν ειναι αποτελεσματικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ωραία, περιμένουμε εντυπώσεις! Είναι και σε καλή τιμή, αν κάνει τη δουλειά που λέει! Περιμένω πώς και πώς να αρχίσω να ξαναβγαίνω έξω, έχω να κάνω κάτι ψώνια! Ιδίως για τη γάτα, γιατί σκέφτομαι αυτό που είχες πει κάποτε Γιούλη, ότι όσα πιο πολλά δικά τους πράγματα έχουν (σπιτάκια, δέντρα κλπ) τόσο λιγότερο κάθονται στα δικά μας και γλιτώνουμε καθάρισμα! Click για ανάπτυξη... ετσι!! Αχ κι εγω θυμαμαι στις 20 μερες ως λεχωνα, ειχα λυσσαξει και βγηκα με το αυτοκινητο μεχρι το ΙΚΑ και μου φανηκε "Η" εξοδος Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ μόλις παρήγγειλα για τα παιδιά μου καινούργια κεραμεικά μπολάκια για τροφή και νερό και ένα ωραιότατο μαξιλαράκι για να βάλω στο ράφι της βιβλιοθήκης όπου κουρνιάζουν Προσεχώς φωτος Click για ανάπτυξη... με γεια σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #2.509 23-09-09 14:13 Ιδού το στρωματάκι μας, μοντέλο Marlon, διαστάσεις 60χ50 εκ. Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνω είναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους Τιμή 29.14 Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερό Τιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #2.510 23-09-09 14:13 Καλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.Το κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.511 23-09-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.Το κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα. Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο....ειναι για ευαισθητους Βιρμανικους ποπους κι οχι μονο Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ιδού το στρωματάκι μας, μοντέλο Marlon, διαστάσεις 60χ50 εκ. Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνω είναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους Τιμή 29.14 Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερό Τιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο Click για ανάπτυξη... πολυ ωραια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:03 Η Luna έγραψε: #2.512 23-09-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαλε απο πανω τη Λουνα να σε καμει τραχανα γλυκο, να γλυφεις τα δαχτυλα σου Click για ανάπτυξη... με πεθανες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 23-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με πεθανες!!!! Click για ανάπτυξη... oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.514 23-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Click για ανάπτυξη... θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.515 23-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Click για ανάπτυξη... θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.516 23-09-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 25-09-09 09:56 Σκουπακι της Black & Decker με ειδικη προεκταση για τριχες κατοικιδιων!! Το δοκιμασα και ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! εχει σημα στο κουτι το σκυλο και τη γατα τιμη δεν γνωριζω...ειναι δωρο 14.4V Cordless Cyclonic Hand Vac with Retriever™ Brush Model # CHV1408P 14.4 volts of power for extreme suction Retriever™ Powered Brush - specialized bristles easily remove pet hair with limited tangling around brush Cyclonic action - powerful spinning action keeps dust and debris away from the filter so suction power stays strong Perfect for pet hair - easily cleans stairs, upholstery, and more 3 stage filtration prevents dust from escaping into the air Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #2.518 25-09-09 09:58 Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η evelynkar: #2.519 25-09-09 10:01 αααα το θελω αν ειναι τοσο φτηνο, πηγα και ρωτησα για τετοιο που να κανει για τριχες και δεν μου εδειξαν τπτ στο μαγαζι που πηγα!! μονο μια μεγαλη σκουπα ακριβη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 25-09-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ δωρα... μη ξεχνας οτι ειμαι "ψειρα" εγω σε αυτα... μαντεψε ποιος μου το εκανε δωρο για να καταλαβεις δηλ. αν ειναι αποτελεσματικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιδού το στρωματάκι μας, μοντέλο Marlon, διαστάσεις 60χ50 εκ. Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνω είναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους Τιμή 29.14 Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερό Τιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #2.510 23-09-09 14:13 Καλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.Το κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.511 23-09-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.Το κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα. Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο....ειναι για ευαισθητους Βιρμανικους ποπους κι οχι μονο Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ιδού το στρωματάκι μας, μοντέλο Marlon, διαστάσεις 60χ50 εκ. Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνω είναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους Τιμή 29.14 Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερό Τιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο Click για ανάπτυξη... πολυ ωραια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:03 Η Luna έγραψε: #2.512 23-09-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαλε απο πανω τη Λουνα να σε καμει τραχανα γλυκο, να γλυφεις τα δαχτυλα σου Click για ανάπτυξη... με πεθανες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 23-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με πεθανες!!!! Click για ανάπτυξη... oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.514 23-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Click για ανάπτυξη... θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.515 23-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Click για ανάπτυξη... θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.516 23-09-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 25-09-09 09:56 Σκουπακι της Black & Decker με ειδικη προεκταση για τριχες κατοικιδιων!! Το δοκιμασα και ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! εχει σημα στο κουτι το σκυλο και τη γατα τιμη δεν γνωριζω...ειναι δωρο 14.4V Cordless Cyclonic Hand Vac with Retriever™ Brush Model # CHV1408P 14.4 volts of power for extreme suction Retriever™ Powered Brush - specialized bristles easily remove pet hair with limited tangling around brush Cyclonic action - powerful spinning action keeps dust and debris away from the filter so suction power stays strong Perfect for pet hair - easily cleans stairs, upholstery, and more 3 stage filtration prevents dust from escaping into the air Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #2.518 25-09-09 09:58 Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η evelynkar: #2.519 25-09-09 10:01 αααα το θελω αν ειναι τοσο φτηνο, πηγα και ρωτησα για τετοιο που να κανει για τριχες και δεν μου εδειξαν τπτ στο μαγαζι που πηγα!! μονο μια μεγαλη σκουπα ακριβη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 25-09-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ δωρα... μη ξεχνας οτι ειμαι "ψειρα" εγω σε αυτα... μαντεψε ποιος μου το εκανε δωρο για να καταλαβεις δηλ. αν ειναι αποτελεσματικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.Το κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.511 23-09-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.Το κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα. Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο....ειναι για ευαισθητους Βιρμανικους ποπους κι οχι μονο Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ιδού το στρωματάκι μας, μοντέλο Marlon, διαστάσεις 60χ50 εκ. Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνω είναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους Τιμή 29.14 Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερό Τιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο Click για ανάπτυξη... πολυ ωραια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:03 Η Luna έγραψε: #2.512 23-09-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαλε απο πανω τη Λουνα να σε καμει τραχανα γλυκο, να γλυφεις τα δαχτυλα σου Click για ανάπτυξη... με πεθανες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 23-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με πεθανες!!!! Click για ανάπτυξη... oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.514 23-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Click για ανάπτυξη... θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.515 23-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Click για ανάπτυξη... θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.516 23-09-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 25-09-09 09:56 Σκουπακι της Black & Decker με ειδικη προεκταση για τριχες κατοικιδιων!! Το δοκιμασα και ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! εχει σημα στο κουτι το σκυλο και τη γατα τιμη δεν γνωριζω...ειναι δωρο 14.4V Cordless Cyclonic Hand Vac with Retriever™ Brush Model # CHV1408P 14.4 volts of power for extreme suction Retriever™ Powered Brush - specialized bristles easily remove pet hair with limited tangling around brush Cyclonic action - powerful spinning action keeps dust and debris away from the filter so suction power stays strong Perfect for pet hair - easily cleans stairs, upholstery, and more 3 stage filtration prevents dust from escaping into the air Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #2.518 25-09-09 09:58 Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η evelynkar: #2.519 25-09-09 10:01 αααα το θελω αν ειναι τοσο φτηνο, πηγα και ρωτησα για τετοιο που να κανει για τριχες και δεν μου εδειξαν τπτ στο μαγαζι που πηγα!! μονο μια μεγαλη σκουπα ακριβη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 25-09-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ δωρα... μη ξεχνας οτι ειμαι "ψειρα" εγω σε αυτα... μαντεψε ποιος μου το εκανε δωρο για να καταλαβεις δηλ. αν ειναι αποτελεσματικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα κατσε να μετακομισω κι εγω και αν δεςι τι εχω να φτιαξω...Ολοκληρη κατασκευη εχω σχεδιασει.Το κουβερτονι οχι,δε μας ενδιαφερει,εχομεν υποστρωμα. Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο....ειναι για ευαισθητους Βιρμανικους ποπους κι οχι μονο Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ιδού το στρωματάκι μας, μοντέλο Marlon, διαστάσεις 60χ50 εκ. Μην κοιτάτε που έχει ένα σκύλο πάνω είναι από τα αξεσουάρ σκύλων λόγω μεγέθους Τιμή 29.14 Και τα μπολάκια μας, κρεμ με μπλε, δυο μικρά για την τροφή (διάμετρος 12 εκ.) κι ένα μεσαίο (διάμετρος 18 εκ.) για νερό Τιμή περίπου 3.50 ευρώ έκαστο Click για ανάπτυξη... πολυ ωραια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:03 Η Luna έγραψε: #2.512 23-09-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαλε απο πανω τη Λουνα να σε καμει τραχανα γλυκο, να γλυφεις τα δαχτυλα σου Click για ανάπτυξη... με πεθανες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 23-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με πεθανες!!!! Click για ανάπτυξη... oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.514 23-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Click για ανάπτυξη... θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.515 23-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Click για ανάπτυξη... θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.516 23-09-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 25-09-09 09:56 Σκουπακι της Black & Decker με ειδικη προεκταση για τριχες κατοικιδιων!! Το δοκιμασα και ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! εχει σημα στο κουτι το σκυλο και τη γατα τιμη δεν γνωριζω...ειναι δωρο 14.4V Cordless Cyclonic Hand Vac with Retriever™ Brush Model # CHV1408P 14.4 volts of power for extreme suction Retriever™ Powered Brush - specialized bristles easily remove pet hair with limited tangling around brush Cyclonic action - powerful spinning action keeps dust and debris away from the filter so suction power stays strong Perfect for pet hair - easily cleans stairs, upholstery, and more 3 stage filtration prevents dust from escaping into the air Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #2.518 25-09-09 09:58 Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η evelynkar: #2.519 25-09-09 10:01 αααα το θελω αν ειναι τοσο φτηνο, πηγα και ρωτησα για τετοιο που να κανει για τριχες και δεν μου εδειξαν τπτ στο μαγαζι που πηγα!! μονο μια μεγαλη σκουπα ακριβη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 25-09-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ δωρα... μη ξεχνας οτι ειμαι "ψειρα" εγω σε αυτα... μαντεψε ποιος μου το εκανε δωρο για να καταλαβεις δηλ. αν ειναι αποτελεσματικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαλε απο πανω τη Λουνα να σε καμει τραχανα γλυκο, να γλυφεις τα δαχτυλα σου Click για ανάπτυξη... με πεθανες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 23-09-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με πεθανες!!!! Click για ανάπτυξη... oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.514 23-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Click για ανάπτυξη... θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.515 23-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Click για ανάπτυξη... θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.516 23-09-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 25-09-09 09:56 Σκουπακι της Black & Decker με ειδικη προεκταση για τριχες κατοικιδιων!! Το δοκιμασα και ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! εχει σημα στο κουτι το σκυλο και τη γατα τιμη δεν γνωριζω...ειναι δωρο 14.4V Cordless Cyclonic Hand Vac with Retriever™ Brush Model # CHV1408P 14.4 volts of power for extreme suction Retriever™ Powered Brush - specialized bristles easily remove pet hair with limited tangling around brush Cyclonic action - powerful spinning action keeps dust and debris away from the filter so suction power stays strong Perfect for pet hair - easily cleans stairs, upholstery, and more 3 stage filtration prevents dust from escaping into the air Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #2.518 25-09-09 09:58 Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η evelynkar: #2.519 25-09-09 10:01 αααα το θελω αν ειναι τοσο φτηνο, πηγα και ρωτησα για τετοιο που να κανει για τριχες και δεν μου εδειξαν τπτ στο μαγαζι που πηγα!! μονο μια μεγαλη σκουπα ακριβη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 25-09-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ δωρα... μη ξεχνας οτι ειμαι "ψειρα" εγω σε αυτα... μαντεψε ποιος μου το εκανε δωρο για να καταλαβεις δηλ. αν ειναι αποτελεσματικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: με πεθανες!!!! Click για ανάπτυξη... oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.514 23-09-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Click για ανάπτυξη... θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.515 23-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Click για ανάπτυξη... θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.516 23-09-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 25-09-09 09:56 Σκουπακι της Black & Decker με ειδικη προεκταση για τριχες κατοικιδιων!! Το δοκιμασα και ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! εχει σημα στο κουτι το σκυλο και τη γατα τιμη δεν γνωριζω...ειναι δωρο 14.4V Cordless Cyclonic Hand Vac with Retriever™ Brush Model # CHV1408P 14.4 volts of power for extreme suction Retriever™ Powered Brush - specialized bristles easily remove pet hair with limited tangling around brush Cyclonic action - powerful spinning action keeps dust and debris away from the filter so suction power stays strong Perfect for pet hair - easily cleans stairs, upholstery, and more 3 stage filtration prevents dust from escaping into the air Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #2.518 25-09-09 09:58 Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η evelynkar: #2.519 25-09-09 10:01 αααα το θελω αν ειναι τοσο φτηνο, πηγα και ρωτησα για τετοιο που να κανει για τριχες και δεν μου εδειξαν τπτ στο μαγαζι που πηγα!! μονο μια μεγαλη σκουπα ακριβη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 25-09-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ δωρα... μη ξεχνας οτι ειμαι "ψειρα" εγω σε αυτα... μαντεψε ποιος μου το εκανε δωρο για να καταλαβεις δηλ. αν ειναι αποτελεσματικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: oxι οχι μη πεθαινεις Γιαννουλα! Ποιος θα μας κανει το τραπεζι μετα?? Το τριμμενο τυρακι μη ξεχασετε Click για ανάπτυξη... θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.515 23-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Click για ανάπτυξη... θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.516 23-09-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 25-09-09 09:56 Σκουπακι της Black & Decker με ειδικη προεκταση για τριχες κατοικιδιων!! Το δοκιμασα και ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! εχει σημα στο κουτι το σκυλο και τη γατα τιμη δεν γνωριζω...ειναι δωρο 14.4V Cordless Cyclonic Hand Vac with Retriever™ Brush Model # CHV1408P 14.4 volts of power for extreme suction Retriever™ Powered Brush - specialized bristles easily remove pet hair with limited tangling around brush Cyclonic action - powerful spinning action keeps dust and debris away from the filter so suction power stays strong Perfect for pet hair - easily cleans stairs, upholstery, and more 3 stage filtration prevents dust from escaping into the air Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #2.518 25-09-09 09:58 Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η evelynkar: #2.519 25-09-09 10:01 αααα το θελω αν ειναι τοσο φτηνο, πηγα και ρωτησα για τετοιο που να κανει για τριχες και δεν μου εδειξαν τπτ στο μαγαζι που πηγα!! μονο μια μεγαλη σκουπα ακριβη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 25-09-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ δωρα... μη ξεχνας οτι ειμαι "ψειρα" εγω σε αυτα... μαντεψε ποιος μου το εκανε δωρο για να καταλαβεις δηλ. αν ειναι αποτελεσματικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: θα ειναι ο πρωτος γκρι τραχανας που εχεις δει.....με τυρι φυσικα..... Click για ανάπτυξη... θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.516 23-09-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 25-09-09 09:56 Σκουπακι της Black & Decker με ειδικη προεκταση για τριχες κατοικιδιων!! Το δοκιμασα και ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! εχει σημα στο κουτι το σκυλο και τη γατα τιμη δεν γνωριζω...ειναι δωρο 14.4V Cordless Cyclonic Hand Vac with Retriever™ Brush Model # CHV1408P 14.4 volts of power for extreme suction Retriever™ Powered Brush - specialized bristles easily remove pet hair with limited tangling around brush Cyclonic action - powerful spinning action keeps dust and debris away from the filter so suction power stays strong Perfect for pet hair - easily cleans stairs, upholstery, and more 3 stage filtration prevents dust from escaping into the air Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #2.518 25-09-09 09:58 Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η evelynkar: #2.519 25-09-09 10:01 αααα το θελω αν ειναι τοσο φτηνο, πηγα και ρωτησα για τετοιο που να κανει για τριχες και δεν μου εδειξαν τπτ στο μαγαζι που πηγα!! μονο μια μεγαλη σκουπα ακριβη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 25-09-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ δωρα... μη ξεχνας οτι ειμαι "ψειρα" εγω σε αυτα... μαντεψε ποιος μου το εκανε δωρο για να καταλαβεις δηλ. αν ειναι αποτελεσματικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τα βλεπω ολα μπλε μετα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 25-09-09 09:56 Σκουπακι της Black & Decker με ειδικη προεκταση για τριχες κατοικιδιων!! Το δοκιμασα και ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! εχει σημα στο κουτι το σκυλο και τη γατα τιμη δεν γνωριζω...ειναι δωρο 14.4V Cordless Cyclonic Hand Vac with Retriever™ Brush Model # CHV1408P 14.4 volts of power for extreme suction Retriever™ Powered Brush - specialized bristles easily remove pet hair with limited tangling around brush Cyclonic action - powerful spinning action keeps dust and debris away from the filter so suction power stays strong Perfect for pet hair - easily cleans stairs, upholstery, and more 3 stage filtration prevents dust from escaping into the air Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #2.518 25-09-09 09:58 Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η evelynkar: #2.519 25-09-09 10:01 αααα το θελω αν ειναι τοσο φτηνο, πηγα και ρωτησα για τετοιο που να κανει για τριχες και δεν μου εδειξαν τπτ στο μαγαζι που πηγα!! μονο μια μεγαλη σκουπα ακριβη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 25-09-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ δωρα... μη ξεχνας οτι ειμαι "ψειρα" εγω σε αυτα... μαντεψε ποιος μου το εκανε δωρο για να καταλαβεις δηλ. αν ειναι αποτελεσματικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σκουπακι της Black & Decker με ειδικη προεκταση για τριχες κατοικιδιων!! Το δοκιμασα και ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! εχει σημα στο κουτι το σκυλο και τη γατα τιμη δεν γνωριζω...ειναι δωρο 14.4V Cordless Cyclonic Hand Vac with Retriever™ Brush Model # CHV1408P 14.4 volts of power for extreme suction Retriever™ Powered Brush - specialized bristles easily remove pet hair with limited tangling around brush Cyclonic action - powerful spinning action keeps dust and debris away from the filter so suction power stays strong Perfect for pet hair - easily cleans stairs, upholstery, and more 3 stage filtration prevents dust from escaping into the air Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #2.518 25-09-09 09:58 Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η evelynkar: #2.519 25-09-09 10:01 αααα το θελω αν ειναι τοσο φτηνο, πηγα και ρωτησα για τετοιο που να κανει για τριχες και δεν μου εδειξαν τπτ στο μαγαζι που πηγα!! μονο μια μεγαλη σκουπα ακριβη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 25-09-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ δωρα... μη ξεχνας οτι ειμαι "ψειρα" εγω σε αυτα... μαντεψε ποιος μου το εκανε δωρο για να καταλαβεις δηλ. αν ειναι αποτελεσματικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η evelynkar: #2.519 25-09-09 10:01 αααα το θελω αν ειναι τοσο φτηνο, πηγα και ρωτησα για τετοιο που να κανει για τριχες και δεν μου εδειξαν τπτ στο μαγαζι που πηγα!! μονο μια μεγαλη σκουπα ακριβη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 25-09-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ δωρα... μη ξεχνας οτι ειμαι "ψειρα" εγω σε αυτα... μαντεψε ποιος μου το εκανε δωρο για να καταλαβεις δηλ. αν ειναι αποτελεσματικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
αααα το θελω αν ειναι τοσο φτηνο, πηγα και ρωτησα για τετοιο που να κανει για τριχες και δεν μου εδειξαν τπτ στο μαγαζι που πηγα!! μονο μια μεγαλη σκουπα ακριβη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 25-09-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ δωρα... μη ξεχνας οτι ειμαι "ψειρα" εγω σε αυτα... μαντεψε ποιος μου το εκανε δωρο για να καταλαβεις δηλ. αν ειναι αποτελεσματικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει τοσο καλη δουλεια;Γυρω στα 45 ευρω το βρηκα... Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ δωρα... μη ξεχνας οτι ειμαι "ψειρα" εγω σε αυτα... μαντεψε ποιος μου το εκανε δωρο για να καταλαβεις δηλ. αν ειναι αποτελεσματικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.