moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
(2 κομματια ειχε ολα και ολα βεβαια αλλα ποτε δεν ξερεις)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
με γειά~
το έχω δεί σε μεγάλη αλυσίδα πετ σοπ , οπότε δες και σε κανα μεγάλο πετσοπ Δώρα (τωρα θα μου πεις μεγαλο εκει που εισαι)
αλλά μου φάνηκε ακριβούτσικο...γιατι εχει 1μιση μηνα που πηρα νεα ηλεκτρικη -πλυντικη 250 ευρωπουλακια και ευχομαι να κανει καλη δουλεια...
![]()
Κορίτσια, τι λέτε! στο ιντερνετ κοσρίζει μόλις 49 Ε και το ενσύρματο μόλις 29. Πως σας φαίνεται? Το σημαντικό είναι να κάνει καλή δουλειά. Σίγουρα είναι τόσο καλό όσο είπε κάποια? δηλ. ρουφάει όλες τιε γατοτριχούλες που είναι τόσο λεπτές?
Mikri_Shakira
Νεοφερμένο μέλος
Θελει ακομα δουλεια βεβαια αλλα αυτη ειναι η κεντρικη ιδεα!
Ακουω γνωμες!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
απο πιο σάιτ?? με ενδιαφερει!Κορίτσια, τι λέτε! στο ιντερνετ κοσρίζει μόλις 49 Ε και το ενσύρματο μόλις 29. Πως σας φαίνεται? Το σημαντικό είναι να κάνει καλή δουλειά. Σίγουρα είναι τόσο καλό όσο είπε κάποια? δηλ. ρουφάει όλες τιε γατοτριχούλες που είναι τόσο λεπτές?
Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
Πώς το φτιάξατε? Για προτάσεις ... ίσως κάπου ένα πιο κλειστό χώρο σαν σπιτάκι/κουτάκι για να κρύβεται και βέβαια κανα υφασμα μαξιλαράκι (αν και μπορεί να τα έχεις ήδη στο πρόγραμμα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Αυτο βρηκα αλλα μου ειπε η Γιουλη δεν ειναι που βαλαμε στο θεμα
Της το εστειλα σε μειλ.Απομενει να το δει και να μας πει.Παντως συμφερει απο το ιντερνετ η αγορα,αν ειναι αυτο
Mikri_Shakira
Νεοφερμένο μέλος

Μας πηρε περιπου 2 ωρες να το φτιαξουμε. Το σιγουρο ειναι οτι χρειαζεσαι ηλεκτρικο πριονι και τρυπανι/"βιδανι" (αυτο που βιδωνει
)Απο κει και περα βρισκεις ενα προτυπο και με βαση αυτο αποφασιζεις πως θα κανεις το σπιτακι σου. εγω ειχα αυτο ως προτυπο
Απ'οτι καταλαβαινεις εχω πολυ δουλεια ακομη

Αλλα δεν πειραζει, χαλαλι του

Τεσπα, μετα βρισκεις τα καταλληλα ξυλα που θες (εμεις εδω ειχαμε πολυ σαβουρα, τελικα καπου χρησιμευσε) τα κοβεις και τα ραβεις οπως θες και τα βιδωνεις καλα μεταξυ τους

Δεν μπορω να σου δωσω περαιτερω οδηγιες γιατι και μενα ο μπαμπας μου με βοηθησε να το φτιαξουμε

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Μιά χαρά σας βλέπω!!!!

Όποιος θέλει και καμία άλλη ιδέα....
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
https://www.blackanddecker.gr/homeproducts/productdetails/catno/DV9605N/info/specifications/
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111
Και για να βοηθήσω λίγο ακόμα δείτε και εδώ
https://www.skroutz.gr/s/61260/Black-Decker-DV9605N.html
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.cpobd.com/products/chv1408p.html?ref=cdichv1408p&srccode=cii_8685595&cpncode=25-1157573
και
https://www.blackanddecker.com/ProductGuide/CategoryOverview.aspx?cPath=1499.2210
υπάρχει και στο Amazon αλλά μάλλον χωρίς Retriever. Προσοχή, μόνο αυτό είναι το καλο που έχει 14,4V.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
)
γιατι εχει 1μιση μηνα που πηρα νεα ηλεκτρικη -πλυντικη 250 ευρωπουλακια και ευχομαι να κανει καλη δουλεια...