aporw
Διακεκριμένο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Νίκη μου, μόλις το πάρω θα βγάλω πολλές φώτος!!1

Σιμώνη, ότι θέλεις πές μου και τα βάζω και αυτά σε παραγγελία..

Τα παιδιά εκεί είναι πολύ καλά Αυτό δεν το είχανε εκεί, από το site μου το δείξανε και το παρήγγειλα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ναι και εγώ πιστεύω θα το χαρούνε πάρα πολύ!!!![]()
Νίκη μου, μόλις το πάρω θα βγάλω πολλές φώτος!!1
Σιμώνη, ότι θέλεις πές μου και τα βάζω και αυτά σε παραγγελία..Τα παιδιά εκεί είναι πολύ καλά Αυτό δεν το είχανε εκεί, από το site μου το δείξανε και το παρήγγειλα!!!
![]()
Τεταρτη θα κανουν την παραγγελια? προλαβαινω δηλαδη??

natalouko
Επιφανές μέλος

Εκτός αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο!!!

natalouko
Επιφανές μέλος
Ναι, προλαβαίνεις!!!Τεταρτη θα κανουν την παραγγελια? προλαβαινω δηλαδη??![]()

Πες μου τι θέλεις να τους πάρω τηλέφωνο!!!

Μου είπαν επίσης ότι τα πράγματα που παρείγγειλες και δεν ήρθαν θα στα ξαναπαραγγείλουν!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ναι, προλαβαίνεις!!!Πες μου τι θέλεις να τους πάρω τηλέφωνο!!!
Μου είπαν επίσης ότι τα πράγματα που παρείγγειλες και δεν ήρθαν θα στα ξαναπαραγγείλουν!!!
![]()
ααα αν ειναι τα μου φερουν αυτα να μην παραγγειλω αλλα..

αλλα αν δεν ερθουν ξανα?
πφφ..δεν ξερω τι να κανω..
εσυ τι λες?
natalouko
Επιφανές μέλος
Κάτσε να δούμε αν θα έρθουν αυτά και αν δεν έρθουν, παραγγέλνεις τότε ότι άλλο θέλεις!!!ααα αν ειναι τα μου φερουν αυτα να μην παραγγειλω αλλα..αλλα αν δεν ερθουν ξανα?
πφφ..δεν ξερω τι να κανω..
εσυ τι λες?
![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Κάτσε να δούμε αν θα έρθουν αυτά και αν δεν έρθουν, παραγγέλνεις τότε ότι άλλο θέλεις!!!![]()
ναι αλλα μου ειχαν πει οτι για να μπορω να κανω παραγγελια θα πρεπει το ποσο να ειναι τουλαχιστον 200?..

δεν ισχυει κατι τετοιο?

natalouko
Επιφανές μέλος
Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???ναι αλλα μου ειχαν πει οτι για να μπορω να κανω παραγγελια θα πρεπει το ποσο να ειναι τουλαχιστον 200?..δεν ισχυει κατι τετοιο?
![]()

Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά..

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά..
![]()
καλα λες!
μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι??
οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω..
natalouko
Επιφανές μέλος
Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..καλα λες!μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι??
οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω..
![]()

Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων???

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων???
![]()

62046-39
62008-05
80026
απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου!

ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε?

natalouko
Επιφανές μέλος
Ο Λουκουμάς στο μέγεθος που είναι τώρα χωράει..ναι!
62046-39
62008-05
80026
απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου!
ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε?

Η Ραϊσούλα είναι πιο μεγάλη.

kounelaki
Περιβόητο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο!
δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα!δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο!![]()
aporw
Διακεκριμένο μέλος
τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια!Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν?τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια!
Διπλα μας ηταν τα γραφεια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν?Διπλα μας ηταν τα γραφεια!
sorry κιολας ετσι!

καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι??

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool