Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!!:P:P:P

Δεν είναι όνειρο????:D:D:D:D

ελα ρεεε ηθελα να παραγγειλω κι εγω πραγματα!:(:(:(

ειναι πολυ ομορφο!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!!:P:P:P

Δεν είναι όνειρο????:D:D:D:D

Ναταλάκι σαν...κάστρο παραμυθιού είναι!;):up::up::up:
Θέλω να δώ οπωσδήποτε σ'αυτό το Ηλεκτράκι και τον Λίνο ως πυργοδέσποινα και ιππότη!;):lol::lol::lol::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι και εγώ πιστεύω θα το χαρούνε πάρα πολύ!!!:D:D:D
Νίκη μου, μόλις το πάρω θα βγάλω πολλές φώτος!!1:):):)

Σιμώνη, ότι θέλεις πές μου και τα βάζω και αυτά σε παραγγελία..:D:D:DΤα παιδιά εκεί είναι πολύ καλά Αυτό δεν το είχανε εκεί, από το site μου το δείξανε και το παρήγγειλα!!!:):)

Ναι και εγώ πιστεύω θα το χαρούνε πάρα πολύ!!!:D:D:D
Νίκη μου, μόλις το πάρω θα βγάλω πολλές φώτος!!1:):):)

Σιμώνη, ότι θέλεις πές μου και τα βάζω και αυτά σε παραγγελία..:D:D:DΤα παιδιά εκεί είναι πολύ καλά Αυτό δεν το είχανε εκεί, από το site μου το δείξανε και το παρήγγειλα!!!:):)

Τεταρτη θα κανουν την παραγγελια? προλαβαινω δηλαδη??:D:D

Λοιπόν για να παραλάβετε τα πράγματα είτε μπορείτε να έρθετε από το Μαρούσι που είναι το γραφείο μου(10 00 - 18 30) είτε από το περιστέρι που είναι το σπίτι μου(από τις 20 30 και μετά).:):):)Εκτός αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο!!!:):):)

Τεταρτη θα κανουν την παραγγελια? προλαβαινω δηλαδη??:D:D
Ναι, προλαβαίνεις!!!:):):)Πες μου τι θέλεις να τους πάρω τηλέφωνο!!!:):):)Μου είπαν επίσης ότι τα πράγματα που παρείγγειλες και δεν ήρθαν θα στα ξαναπαραγγείλουν!!!:):):)

Ναι, προλαβαίνεις!!!:):):)Πες μου τι θέλεις να τους πάρω τηλέφωνο!!!:):):)Μου είπαν επίσης ότι τα πράγματα που παρείγγειλες και δεν ήρθαν θα στα ξαναπαραγγείλουν!!!:):):)

ααα αν ειναι τα μου φερουν αυτα να μην παραγγειλω αλλα..:hmm::hmm: αλλα αν δεν ερθουν ξανα?:/::/: πφφ..δεν ξερω τι να κανω..:rolleyes: εσυ τι λες?:D

ααα αν ειναι τα μου φερουν αυτα να μην παραγγειλω αλλα..:hmm::hmm: αλλα αν δεν ερθουν ξανα?:/::/: πφφ..δεν ξερω τι να κανω..:rolleyes: εσυ τι λες?:D
Κάτσε να δούμε αν θα έρθουν αυτά και αν δεν έρθουν, παραγγέλνεις τότε ότι άλλο θέλεις!!!:):):)

Κάτσε να δούμε αν θα έρθουν αυτά και αν δεν έρθουν, παραγγέλνεις τότε ότι άλλο θέλεις!!!:):):)

ναι αλλα μου ειχαν πει οτι για να μπορω να κανω παραγγελια θα πρεπει το ποσο να ειναι τουλαχιστον 200?..:hmm::/: δεν ισχυει κατι τετοιο?:hmm::confused:

ναι αλλα μου ειχαν πει οτι για να μπορω να κανω παραγγελια θα πρεπει το ποσο να ειναι τουλαχιστον 200?..:hmm::/: δεν ισχυει κατι τετοιο?:hmm::confused:
Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???:hmm::hmm:Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά..:happy::happy::happy:

Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???:hmm::hmm:Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά..:happy::happy::happy:

καλα λες!:happy: μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι??:):) οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω..:rolleyes:

καλα λες!:happy: μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι??:):) οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω..:rolleyes:
Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..:):)Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων???:):):)

Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..:):)Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων???:):):)

ναι!:D:D
62046-39
62008-05
80026

απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου!:happy::happy:

ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε?:P:P

ναι!:D:D
62046-39
62008-05
80026

απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου!:happy::happy:

ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε?:P:P
Ο Λουκουμάς στο μέγεθος που είναι τώρα χωράει..:):):) Η Ραϊσούλα είναι πιο μεγάλη.:):):)

Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο!

Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο!

δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο!:rolleyes:

δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο!:rolleyes:
Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα!

Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα!
τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια!

τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια!
Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν?:mad: Διπλα μας ηταν τα γραφεια!

Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν?:mad: Διπλα μας ηταν τα γραφεια!

sorry κιολας ετσι!:blink::blink: καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι??:blink::blink:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back