Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:54 Η Luna έγραψε: #3.041 27-11-09 12:54 εγω αν μπορω να παω σημερα, μπορω να παρω και καποια αλλα αμα θελει κανεις!! τα δικα μου δεν εχουν καν βαρος!! απλα πρεπει να ξερω αν γινεται να παω να παρω ενα μερος της παραγγελιας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:55 Η aporw έγραψε: #3.042 27-11-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω αν μπορω να παω σημερα, μπορω να παρω και καποια αλλα αμα θελει κανεις!! τα δικα μου δεν εχουν καν βαρος!! απλα πρεπει να ξερω αν γινεται να παω να παρω ενα μερος της παραγγελιας!!! Click για ανάπτυξη... θα παρω εγω την εταιρεια και θα συννενοηθω να σου δωσουν τα πραγματα σου! ουτως η αλλως εχουμε δοσει προκαταβολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 13:00 Η Luna έγραψε: #3.043 27-11-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aporw: θα παρω εγω την εταιρεια και θα συννενοηθω να σου δωσουν τα πραγματα σου! ουτως η αλλως εχουμε δοσει προκαταβολη! Click για ανάπτυξη... τι καλα....ρωτα αν θες κι εσυ τι ωρα κλεινουν γιατι ειμαι ακομα δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 14:11 Η natalouko: #3.044 27-11-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Click για ανάπτυξη... Θες να κανονίσουμε να πάμε μαζί την Δευτέρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 14:15 Η aporw έγραψε: #3.045 27-11-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Θες να κανονίσουμε να πάμε μαζί την Δευτέρα??? Click για ανάπτυξη... ναιιι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Η natalouko: #3.046 27-11-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναιιι!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η Luna έγραψε: #3.047 27-11-09 15:20 παιζει να φυγω απο δουλεια σε λιγο! Σιμωνακι εχουμε κανενα νεο?μπορω να παω?γιατι θα φυγω κατευθειαν απο εδω αν ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:39 Η aporw έγραψε: #3.048 27-11-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: παιζει να φυγω απο δουλεια σε λιγο! Σιμωνακι εχουμε κανενα νεο?μπορω να παω?γιατι θα φυγω κατευθειαν απο εδω αν ειναι.... Click για ανάπτυξη... τους περνω και δεν απαντανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:42 Η Luna έγραψε: #3.049 27-11-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τους περνω και δεν απαντανε! Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry: γαμωτο...κριμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #3.050 27-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: :cry::cry::cry::cry: γαμωτο...κριμα.. Click για ανάπτυξη... δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα! κατσε να ξαναπαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η Luna έγραψε: #3.051 27-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα! κατσε να ξαναπαρω! Click για ανάπτυξη... θα παρω και εγω αν ειναι πριν φυγω απο δουλεια αλλα αν τους βρεις μιλα τους να δουμε αν μπορω να παρω τα δικα μου και αν γινεται χωρις εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η kounelaki: #3.052 27-11-09 21:04 Ιντα ωρα θα πατε τη Δευτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:10 Η kounelaki: #3.053 30-11-09 13:10 Τελικα τι κανονισατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:12 Η natalouko: #3.054 30-11-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα τι κανονισατε? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πάω να τα πάρω εγώ το απόγευμα, αλλά δεν ξέρω σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:44 Η natalouko: #3.055 30-11-09 21:44 Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:55 Η aporw έγραψε: #3.056 30-11-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:11 Η natalouko: #3.057 30-11-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Click για ανάπτυξη... Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Η aporw έγραψε: #3.058 30-11-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Click για ανάπτυξη... ο κλειστος της κουνελας και ο καμπριο του tsitsini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η natalouko: #3.059 30-11-09 22:23 Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:29 Η ELENIP έγραψε: #3.060 30-11-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι Ναταλία!!!!! Θα το καταευχαριστηθούνε τα γατόνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω αν μπορω να παω σημερα, μπορω να παρω και καποια αλλα αμα θελει κανεις!! τα δικα μου δεν εχουν καν βαρος!! απλα πρεπει να ξερω αν γινεται να παω να παρω ενα μερος της παραγγελιας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 12:55 Η aporw έγραψε: #3.042 27-11-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω αν μπορω να παω σημερα, μπορω να παρω και καποια αλλα αμα θελει κανεις!! τα δικα μου δεν εχουν καν βαρος!! απλα πρεπει να ξερω αν γινεται να παω να παρω ενα μερος της παραγγελιας!!! Click για ανάπτυξη... θα παρω εγω την εταιρεια και θα συννενοηθω να σου δωσουν τα πραγματα σου! ουτως η αλλως εχουμε δοσει προκαταβολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 13:00 Η Luna έγραψε: #3.043 27-11-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aporw: θα παρω εγω την εταιρεια και θα συννενοηθω να σου δωσουν τα πραγματα σου! ουτως η αλλως εχουμε δοσει προκαταβολη! Click για ανάπτυξη... τι καλα....ρωτα αν θες κι εσυ τι ωρα κλεινουν γιατι ειμαι ακομα δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 14:11 Η natalouko: #3.044 27-11-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Click για ανάπτυξη... Θες να κανονίσουμε να πάμε μαζί την Δευτέρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 14:15 Η aporw έγραψε: #3.045 27-11-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Θες να κανονίσουμε να πάμε μαζί την Δευτέρα??? Click για ανάπτυξη... ναιιι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Η natalouko: #3.046 27-11-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναιιι!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η Luna έγραψε: #3.047 27-11-09 15:20 παιζει να φυγω απο δουλεια σε λιγο! Σιμωνακι εχουμε κανενα νεο?μπορω να παω?γιατι θα φυγω κατευθειαν απο εδω αν ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:39 Η aporw έγραψε: #3.048 27-11-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: παιζει να φυγω απο δουλεια σε λιγο! Σιμωνακι εχουμε κανενα νεο?μπορω να παω?γιατι θα φυγω κατευθειαν απο εδω αν ειναι.... Click για ανάπτυξη... τους περνω και δεν απαντανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:42 Η Luna έγραψε: #3.049 27-11-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τους περνω και δεν απαντανε! Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry: γαμωτο...κριμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #3.050 27-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: :cry::cry::cry::cry: γαμωτο...κριμα.. Click για ανάπτυξη... δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα! κατσε να ξαναπαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η Luna έγραψε: #3.051 27-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα! κατσε να ξαναπαρω! Click για ανάπτυξη... θα παρω και εγω αν ειναι πριν φυγω απο δουλεια αλλα αν τους βρεις μιλα τους να δουμε αν μπορω να παρω τα δικα μου και αν γινεται χωρις εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η kounelaki: #3.052 27-11-09 21:04 Ιντα ωρα θα πατε τη Δευτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:10 Η kounelaki: #3.053 30-11-09 13:10 Τελικα τι κανονισατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:12 Η natalouko: #3.054 30-11-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα τι κανονισατε? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πάω να τα πάρω εγώ το απόγευμα, αλλά δεν ξέρω σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:44 Η natalouko: #3.055 30-11-09 21:44 Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:55 Η aporw έγραψε: #3.056 30-11-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:11 Η natalouko: #3.057 30-11-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Click για ανάπτυξη... Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Η aporw έγραψε: #3.058 30-11-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Click για ανάπτυξη... ο κλειστος της κουνελας και ο καμπριο του tsitsini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η natalouko: #3.059 30-11-09 22:23 Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:29 Η ELENIP έγραψε: #3.060 30-11-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι Ναταλία!!!!! Θα το καταευχαριστηθούνε τα γατόνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω αν μπορω να παω σημερα, μπορω να παρω και καποια αλλα αμα θελει κανεις!! τα δικα μου δεν εχουν καν βαρος!! απλα πρεπει να ξερω αν γινεται να παω να παρω ενα μερος της παραγγελιας!!! Click για ανάπτυξη... θα παρω εγω την εταιρεια και θα συννενοηθω να σου δωσουν τα πραγματα σου! ουτως η αλλως εχουμε δοσει προκαταβολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 13:00 Η Luna έγραψε: #3.043 27-11-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aporw: θα παρω εγω την εταιρεια και θα συννενοηθω να σου δωσουν τα πραγματα σου! ουτως η αλλως εχουμε δοσει προκαταβολη! Click για ανάπτυξη... τι καλα....ρωτα αν θες κι εσυ τι ωρα κλεινουν γιατι ειμαι ακομα δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 14:11 Η natalouko: #3.044 27-11-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Click για ανάπτυξη... Θες να κανονίσουμε να πάμε μαζί την Δευτέρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 14:15 Η aporw έγραψε: #3.045 27-11-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Θες να κανονίσουμε να πάμε μαζί την Δευτέρα??? Click για ανάπτυξη... ναιιι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Η natalouko: #3.046 27-11-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναιιι!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η Luna έγραψε: #3.047 27-11-09 15:20 παιζει να φυγω απο δουλεια σε λιγο! Σιμωνακι εχουμε κανενα νεο?μπορω να παω?γιατι θα φυγω κατευθειαν απο εδω αν ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:39 Η aporw έγραψε: #3.048 27-11-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: παιζει να φυγω απο δουλεια σε λιγο! Σιμωνακι εχουμε κανενα νεο?μπορω να παω?γιατι θα φυγω κατευθειαν απο εδω αν ειναι.... Click για ανάπτυξη... τους περνω και δεν απαντανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:42 Η Luna έγραψε: #3.049 27-11-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τους περνω και δεν απαντανε! Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry: γαμωτο...κριμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #3.050 27-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: :cry::cry::cry::cry: γαμωτο...κριμα.. Click για ανάπτυξη... δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα! κατσε να ξαναπαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η Luna έγραψε: #3.051 27-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα! κατσε να ξαναπαρω! Click για ανάπτυξη... θα παρω και εγω αν ειναι πριν φυγω απο δουλεια αλλα αν τους βρεις μιλα τους να δουμε αν μπορω να παρω τα δικα μου και αν γινεται χωρις εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η kounelaki: #3.052 27-11-09 21:04 Ιντα ωρα θα πατε τη Δευτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:10 Η kounelaki: #3.053 30-11-09 13:10 Τελικα τι κανονισατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:12 Η natalouko: #3.054 30-11-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα τι κανονισατε? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πάω να τα πάρω εγώ το απόγευμα, αλλά δεν ξέρω σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:44 Η natalouko: #3.055 30-11-09 21:44 Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:55 Η aporw έγραψε: #3.056 30-11-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:11 Η natalouko: #3.057 30-11-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Click για ανάπτυξη... Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Η aporw έγραψε: #3.058 30-11-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Click για ανάπτυξη... ο κλειστος της κουνελας και ο καμπριο του tsitsini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η natalouko: #3.059 30-11-09 22:23 Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:29 Η ELENIP έγραψε: #3.060 30-11-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι Ναταλία!!!!! Θα το καταευχαριστηθούνε τα γατόνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: θα παρω εγω την εταιρεια και θα συννενοηθω να σου δωσουν τα πραγματα σου! ουτως η αλλως εχουμε δοσει προκαταβολη! Click για ανάπτυξη... τι καλα....ρωτα αν θες κι εσυ τι ωρα κλεινουν γιατι ειμαι ακομα δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 14:11 Η natalouko: #3.044 27-11-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Click για ανάπτυξη... Θες να κανονίσουμε να πάμε μαζί την Δευτέρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 14:15 Η aporw έγραψε: #3.045 27-11-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Θες να κανονίσουμε να πάμε μαζί την Δευτέρα??? Click για ανάπτυξη... ναιιι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Η natalouko: #3.046 27-11-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναιιι!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η Luna έγραψε: #3.047 27-11-09 15:20 παιζει να φυγω απο δουλεια σε λιγο! Σιμωνακι εχουμε κανενα νεο?μπορω να παω?γιατι θα φυγω κατευθειαν απο εδω αν ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:39 Η aporw έγραψε: #3.048 27-11-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: παιζει να φυγω απο δουλεια σε λιγο! Σιμωνακι εχουμε κανενα νεο?μπορω να παω?γιατι θα φυγω κατευθειαν απο εδω αν ειναι.... Click για ανάπτυξη... τους περνω και δεν απαντανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:42 Η Luna έγραψε: #3.049 27-11-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τους περνω και δεν απαντανε! Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry: γαμωτο...κριμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #3.050 27-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: :cry::cry::cry::cry: γαμωτο...κριμα.. Click για ανάπτυξη... δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα! κατσε να ξαναπαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η Luna έγραψε: #3.051 27-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα! κατσε να ξαναπαρω! Click για ανάπτυξη... θα παρω και εγω αν ειναι πριν φυγω απο δουλεια αλλα αν τους βρεις μιλα τους να δουμε αν μπορω να παρω τα δικα μου και αν γινεται χωρις εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η kounelaki: #3.052 27-11-09 21:04 Ιντα ωρα θα πατε τη Δευτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:10 Η kounelaki: #3.053 30-11-09 13:10 Τελικα τι κανονισατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:12 Η natalouko: #3.054 30-11-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα τι κανονισατε? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πάω να τα πάρω εγώ το απόγευμα, αλλά δεν ξέρω σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:44 Η natalouko: #3.055 30-11-09 21:44 Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:55 Η aporw έγραψε: #3.056 30-11-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:11 Η natalouko: #3.057 30-11-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Click για ανάπτυξη... Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Η aporw έγραψε: #3.058 30-11-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Click για ανάπτυξη... ο κλειστος της κουνελας και ο καμπριο του tsitsini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η natalouko: #3.059 30-11-09 22:23 Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:29 Η ELENIP έγραψε: #3.060 30-11-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι Ναταλία!!!!! Θα το καταευχαριστηθούνε τα γατόνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα! Click για ανάπτυξη... Θες να κανονίσουμε να πάμε μαζί την Δευτέρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 14:15 Η aporw έγραψε: #3.045 27-11-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Θες να κανονίσουμε να πάμε μαζί την Δευτέρα??? Click για ανάπτυξη... ναιιι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Η natalouko: #3.046 27-11-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναιιι!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η Luna έγραψε: #3.047 27-11-09 15:20 παιζει να φυγω απο δουλεια σε λιγο! Σιμωνακι εχουμε κανενα νεο?μπορω να παω?γιατι θα φυγω κατευθειαν απο εδω αν ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:39 Η aporw έγραψε: #3.048 27-11-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: παιζει να φυγω απο δουλεια σε λιγο! Σιμωνακι εχουμε κανενα νεο?μπορω να παω?γιατι θα φυγω κατευθειαν απο εδω αν ειναι.... Click για ανάπτυξη... τους περνω και δεν απαντανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:42 Η Luna έγραψε: #3.049 27-11-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τους περνω και δεν απαντανε! Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry: γαμωτο...κριμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #3.050 27-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: :cry::cry::cry::cry: γαμωτο...κριμα.. Click για ανάπτυξη... δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα! κατσε να ξαναπαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η Luna έγραψε: #3.051 27-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα! κατσε να ξαναπαρω! Click για ανάπτυξη... θα παρω και εγω αν ειναι πριν φυγω απο δουλεια αλλα αν τους βρεις μιλα τους να δουμε αν μπορω να παρω τα δικα μου και αν γινεται χωρις εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η kounelaki: #3.052 27-11-09 21:04 Ιντα ωρα θα πατε τη Δευτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:10 Η kounelaki: #3.053 30-11-09 13:10 Τελικα τι κανονισατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:12 Η natalouko: #3.054 30-11-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα τι κανονισατε? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πάω να τα πάρω εγώ το απόγευμα, αλλά δεν ξέρω σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:44 Η natalouko: #3.055 30-11-09 21:44 Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:55 Η aporw έγραψε: #3.056 30-11-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:11 Η natalouko: #3.057 30-11-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Click για ανάπτυξη... Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Η aporw έγραψε: #3.058 30-11-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Click για ανάπτυξη... ο κλειστος της κουνελας και ο καμπριο του tsitsini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η natalouko: #3.059 30-11-09 22:23 Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:29 Η ELENIP έγραψε: #3.060 30-11-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι Ναταλία!!!!! Θα το καταευχαριστηθούνε τα γατόνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Θες να κανονίσουμε να πάμε μαζί την Δευτέρα??? Click για ανάπτυξη... ναιιι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Η natalouko: #3.046 27-11-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναιιι!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η Luna έγραψε: #3.047 27-11-09 15:20 παιζει να φυγω απο δουλεια σε λιγο! Σιμωνακι εχουμε κανενα νεο?μπορω να παω?γιατι θα φυγω κατευθειαν απο εδω αν ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:39 Η aporw έγραψε: #3.048 27-11-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: παιζει να φυγω απο δουλεια σε λιγο! Σιμωνακι εχουμε κανενα νεο?μπορω να παω?γιατι θα φυγω κατευθειαν απο εδω αν ειναι.... Click για ανάπτυξη... τους περνω και δεν απαντανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:42 Η Luna έγραψε: #3.049 27-11-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τους περνω και δεν απαντανε! Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry: γαμωτο...κριμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #3.050 27-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: :cry::cry::cry::cry: γαμωτο...κριμα.. Click για ανάπτυξη... δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα! κατσε να ξαναπαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η Luna έγραψε: #3.051 27-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα! κατσε να ξαναπαρω! Click για ανάπτυξη... θα παρω και εγω αν ειναι πριν φυγω απο δουλεια αλλα αν τους βρεις μιλα τους να δουμε αν μπορω να παρω τα δικα μου και αν γινεται χωρις εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η kounelaki: #3.052 27-11-09 21:04 Ιντα ωρα θα πατε τη Δευτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:10 Η kounelaki: #3.053 30-11-09 13:10 Τελικα τι κανονισατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:12 Η natalouko: #3.054 30-11-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα τι κανονισατε? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πάω να τα πάρω εγώ το απόγευμα, αλλά δεν ξέρω σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:44 Η natalouko: #3.055 30-11-09 21:44 Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:55 Η aporw έγραψε: #3.056 30-11-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:11 Η natalouko: #3.057 30-11-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Click για ανάπτυξη... Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Η aporw έγραψε: #3.058 30-11-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Click για ανάπτυξη... ο κλειστος της κουνελας και ο καμπριο του tsitsini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η natalouko: #3.059 30-11-09 22:23 Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:29 Η ELENIP έγραψε: #3.060 30-11-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι Ναταλία!!!!! Θα το καταευχαριστηθούνε τα γατόνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναιιι!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η Luna έγραψε: #3.047 27-11-09 15:20 παιζει να φυγω απο δουλεια σε λιγο! Σιμωνακι εχουμε κανενα νεο?μπορω να παω?γιατι θα φυγω κατευθειαν απο εδω αν ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:39 Η aporw έγραψε: #3.048 27-11-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: παιζει να φυγω απο δουλεια σε λιγο! Σιμωνακι εχουμε κανενα νεο?μπορω να παω?γιατι θα φυγω κατευθειαν απο εδω αν ειναι.... Click για ανάπτυξη... τους περνω και δεν απαντανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:42 Η Luna έγραψε: #3.049 27-11-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τους περνω και δεν απαντανε! Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry: γαμωτο...κριμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #3.050 27-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: :cry::cry::cry::cry: γαμωτο...κριμα.. Click για ανάπτυξη... δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα! κατσε να ξαναπαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η Luna έγραψε: #3.051 27-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα! κατσε να ξαναπαρω! Click για ανάπτυξη... θα παρω και εγω αν ειναι πριν φυγω απο δουλεια αλλα αν τους βρεις μιλα τους να δουμε αν μπορω να παρω τα δικα μου και αν γινεται χωρις εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η kounelaki: #3.052 27-11-09 21:04 Ιντα ωρα θα πατε τη Δευτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:10 Η kounelaki: #3.053 30-11-09 13:10 Τελικα τι κανονισατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:12 Η natalouko: #3.054 30-11-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα τι κανονισατε? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πάω να τα πάρω εγώ το απόγευμα, αλλά δεν ξέρω σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:44 Η natalouko: #3.055 30-11-09 21:44 Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:55 Η aporw έγραψε: #3.056 30-11-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:11 Η natalouko: #3.057 30-11-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Click για ανάπτυξη... Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Η aporw έγραψε: #3.058 30-11-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Click για ανάπτυξη... ο κλειστος της κουνελας και ο καμπριο του tsitsini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η natalouko: #3.059 30-11-09 22:23 Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:29 Η ELENIP έγραψε: #3.060 30-11-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι Ναταλία!!!!! Θα το καταευχαριστηθούνε τα γατόνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιζει να φυγω απο δουλεια σε λιγο! Σιμωνακι εχουμε κανενα νεο?μπορω να παω?γιατι θα φυγω κατευθειαν απο εδω αν ειναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:39 Η aporw έγραψε: #3.048 27-11-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: παιζει να φυγω απο δουλεια σε λιγο! Σιμωνακι εχουμε κανενα νεο?μπορω να παω?γιατι θα φυγω κατευθειαν απο εδω αν ειναι.... Click για ανάπτυξη... τους περνω και δεν απαντανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:42 Η Luna έγραψε: #3.049 27-11-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τους περνω και δεν απαντανε! Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry: γαμωτο...κριμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #3.050 27-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: :cry::cry::cry::cry: γαμωτο...κριμα.. Click για ανάπτυξη... δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα! κατσε να ξαναπαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η Luna έγραψε: #3.051 27-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα! κατσε να ξαναπαρω! Click για ανάπτυξη... θα παρω και εγω αν ειναι πριν φυγω απο δουλεια αλλα αν τους βρεις μιλα τους να δουμε αν μπορω να παρω τα δικα μου και αν γινεται χωρις εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η kounelaki: #3.052 27-11-09 21:04 Ιντα ωρα θα πατε τη Δευτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:10 Η kounelaki: #3.053 30-11-09 13:10 Τελικα τι κανονισατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:12 Η natalouko: #3.054 30-11-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα τι κανονισατε? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πάω να τα πάρω εγώ το απόγευμα, αλλά δεν ξέρω σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:44 Η natalouko: #3.055 30-11-09 21:44 Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:55 Η aporw έγραψε: #3.056 30-11-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:11 Η natalouko: #3.057 30-11-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Click για ανάπτυξη... Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Η aporw έγραψε: #3.058 30-11-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Click για ανάπτυξη... ο κλειστος της κουνελας και ο καμπριο του tsitsini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η natalouko: #3.059 30-11-09 22:23 Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:29 Η ELENIP έγραψε: #3.060 30-11-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι Ναταλία!!!!! Θα το καταευχαριστηθούνε τα γατόνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: παιζει να φυγω απο δουλεια σε λιγο! Σιμωνακι εχουμε κανενα νεο?μπορω να παω?γιατι θα φυγω κατευθειαν απο εδω αν ειναι.... Click για ανάπτυξη... τους περνω και δεν απαντανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:42 Η Luna έγραψε: #3.049 27-11-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τους περνω και δεν απαντανε! Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry: γαμωτο...κριμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #3.050 27-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: :cry::cry::cry::cry: γαμωτο...κριμα.. Click για ανάπτυξη... δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα! κατσε να ξαναπαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η Luna έγραψε: #3.051 27-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα! κατσε να ξαναπαρω! Click για ανάπτυξη... θα παρω και εγω αν ειναι πριν φυγω απο δουλεια αλλα αν τους βρεις μιλα τους να δουμε αν μπορω να παρω τα δικα μου και αν γινεται χωρις εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η kounelaki: #3.052 27-11-09 21:04 Ιντα ωρα θα πατε τη Δευτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:10 Η kounelaki: #3.053 30-11-09 13:10 Τελικα τι κανονισατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:12 Η natalouko: #3.054 30-11-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα τι κανονισατε? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πάω να τα πάρω εγώ το απόγευμα, αλλά δεν ξέρω σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:44 Η natalouko: #3.055 30-11-09 21:44 Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:55 Η aporw έγραψε: #3.056 30-11-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:11 Η natalouko: #3.057 30-11-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Click για ανάπτυξη... Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Η aporw έγραψε: #3.058 30-11-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Click για ανάπτυξη... ο κλειστος της κουνελας και ο καμπριο του tsitsini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η natalouko: #3.059 30-11-09 22:23 Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:29 Η ELENIP έγραψε: #3.060 30-11-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι Ναταλία!!!!! Θα το καταευχαριστηθούνε τα γατόνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: τους περνω και δεν απαντανε! Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry: γαμωτο...κριμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #3.050 27-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: :cry::cry::cry::cry: γαμωτο...κριμα.. Click για ανάπτυξη... δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα! κατσε να ξαναπαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η Luna έγραψε: #3.051 27-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα! κατσε να ξαναπαρω! Click για ανάπτυξη... θα παρω και εγω αν ειναι πριν φυγω απο δουλεια αλλα αν τους βρεις μιλα τους να δουμε αν μπορω να παρω τα δικα μου και αν γινεται χωρις εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η kounelaki: #3.052 27-11-09 21:04 Ιντα ωρα θα πατε τη Δευτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:10 Η kounelaki: #3.053 30-11-09 13:10 Τελικα τι κανονισατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:12 Η natalouko: #3.054 30-11-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα τι κανονισατε? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πάω να τα πάρω εγώ το απόγευμα, αλλά δεν ξέρω σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:44 Η natalouko: #3.055 30-11-09 21:44 Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:55 Η aporw έγραψε: #3.056 30-11-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:11 Η natalouko: #3.057 30-11-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Click για ανάπτυξη... Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Η aporw έγραψε: #3.058 30-11-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Click για ανάπτυξη... ο κλειστος της κουνελας και ο καμπριο του tsitsini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η natalouko: #3.059 30-11-09 22:23 Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:29 Η ELENIP έγραψε: #3.060 30-11-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι Ναταλία!!!!! Θα το καταευχαριστηθούνε τα γατόνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: :cry::cry::cry::cry: γαμωτο...κριμα.. Click για ανάπτυξη... δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα! κατσε να ξαναπαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:48 Η Luna έγραψε: #3.051 27-11-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα! κατσε να ξαναπαρω! Click για ανάπτυξη... θα παρω και εγω αν ειναι πριν φυγω απο δουλεια αλλα αν τους βρεις μιλα τους να δουμε αν μπορω να παρω τα δικα μου και αν γινεται χωρις εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η kounelaki: #3.052 27-11-09 21:04 Ιντα ωρα θα πατε τη Δευτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:10 Η kounelaki: #3.053 30-11-09 13:10 Τελικα τι κανονισατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:12 Η natalouko: #3.054 30-11-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα τι κανονισατε? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πάω να τα πάρω εγώ το απόγευμα, αλλά δεν ξέρω σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:44 Η natalouko: #3.055 30-11-09 21:44 Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:55 Η aporw έγραψε: #3.056 30-11-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:11 Η natalouko: #3.057 30-11-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Click για ανάπτυξη... Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Η aporw έγραψε: #3.058 30-11-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Click για ανάπτυξη... ο κλειστος της κουνελας και ο καμπριο του tsitsini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η natalouko: #3.059 30-11-09 22:23 Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:29 Η ELENIP έγραψε: #3.060 30-11-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι Ναταλία!!!!! Θα το καταευχαριστηθούνε τα γατόνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα! κατσε να ξαναπαρω! Click για ανάπτυξη... θα παρω και εγω αν ειναι πριν φυγω απο δουλεια αλλα αν τους βρεις μιλα τους να δουμε αν μπορω να παρω τα δικα μου και αν γινεται χωρις εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η kounelaki: #3.052 27-11-09 21:04 Ιντα ωρα θα πατε τη Δευτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:10 Η kounelaki: #3.053 30-11-09 13:10 Τελικα τι κανονισατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:12 Η natalouko: #3.054 30-11-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα τι κανονισατε? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πάω να τα πάρω εγώ το απόγευμα, αλλά δεν ξέρω σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:44 Η natalouko: #3.055 30-11-09 21:44 Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:55 Η aporw έγραψε: #3.056 30-11-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:11 Η natalouko: #3.057 30-11-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Click για ανάπτυξη... Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Η aporw έγραψε: #3.058 30-11-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Click για ανάπτυξη... ο κλειστος της κουνελας και ο καμπριο του tsitsini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η natalouko: #3.059 30-11-09 22:23 Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:29 Η ELENIP έγραψε: #3.060 30-11-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι Ναταλία!!!!! Θα το καταευχαριστηθούνε τα γατόνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιντα ωρα θα πατε τη Δευτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:10 Η kounelaki: #3.053 30-11-09 13:10 Τελικα τι κανονισατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:12 Η natalouko: #3.054 30-11-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα τι κανονισατε? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πάω να τα πάρω εγώ το απόγευμα, αλλά δεν ξέρω σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:44 Η natalouko: #3.055 30-11-09 21:44 Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:55 Η aporw έγραψε: #3.056 30-11-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:11 Η natalouko: #3.057 30-11-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Click για ανάπτυξη... Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Η aporw έγραψε: #3.058 30-11-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Click για ανάπτυξη... ο κλειστος της κουνελας και ο καμπριο του tsitsini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η natalouko: #3.059 30-11-09 22:23 Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:29 Η ELENIP έγραψε: #3.060 30-11-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι Ναταλία!!!!! Θα το καταευχαριστηθούνε τα γατόνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελικα τι κανονισατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:12 Η natalouko: #3.054 30-11-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα τι κανονισατε? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πάω να τα πάρω εγώ το απόγευμα, αλλά δεν ξέρω σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:44 Η natalouko: #3.055 30-11-09 21:44 Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:55 Η aporw έγραψε: #3.056 30-11-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:11 Η natalouko: #3.057 30-11-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Click για ανάπτυξη... Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Η aporw έγραψε: #3.058 30-11-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Click για ανάπτυξη... ο κλειστος της κουνελας και ο καμπριο του tsitsini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η natalouko: #3.059 30-11-09 22:23 Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:29 Η ELENIP έγραψε: #3.060 30-11-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι Ναταλία!!!!! Θα το καταευχαριστηθούνε τα γατόνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα τι κανονισατε? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πάω να τα πάρω εγώ το απόγευμα, αλλά δεν ξέρω σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:44 Η natalouko: #3.055 30-11-09 21:44 Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:55 Η aporw έγραψε: #3.056 30-11-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:11 Η natalouko: #3.057 30-11-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Click για ανάπτυξη... Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Η aporw έγραψε: #3.058 30-11-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Click για ανάπτυξη... ο κλειστος της κουνελας και ο καμπριο του tsitsini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η natalouko: #3.059 30-11-09 22:23 Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:29 Η ELENIP έγραψε: #3.060 30-11-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι Ναταλία!!!!! Θα το καταευχαριστηθούνε τα γατόνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 21:55 Η aporw έγραψε: #3.056 30-11-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:11 Η natalouko: #3.057 30-11-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Click για ανάπτυξη... Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Η aporw έγραψε: #3.058 30-11-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Click για ανάπτυξη... ο κλειστος της κουνελας και ο καμπριο του tsitsini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η natalouko: #3.059 30-11-09 22:23 Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:29 Η ELENIP έγραψε: #3.060 30-11-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι Ναταλία!!!!! Θα το καταευχαριστηθούνε τα γατόνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!! Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:11 Η natalouko: #3.057 30-11-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Click για ανάπτυξη... Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Η aporw έγραψε: #3.058 30-11-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Click για ανάπτυξη... ο κλειστος της κουνελας και ο καμπριο του tsitsini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η natalouko: #3.059 30-11-09 22:23 Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:29 Η ELENIP έγραψε: #3.060 30-11-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι Ναταλία!!!!! Θα το καταευχαριστηθούνε τα γατόνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης! η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ ειναι της Ελενης! τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο.. Το τυρι καλο?? χωρανε τα κατσουλια σου? Click για ανάπτυξη... Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:20 Η aporw έγραψε: #3.058 30-11-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Click για ανάπτυξη... ο κλειστος της κουνελας και ο καμπριο του tsitsini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η natalouko: #3.059 30-11-09 22:23 Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:29 Η ELENIP έγραψε: #3.060 30-11-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι Ναταλία!!!!! Θα το καταευχαριστηθούνε τα γατόνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!! Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini??? Click για ανάπτυξη... ο κλειστος της κουνελας και ο καμπριο του tsitsini! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η natalouko: #3.059 30-11-09 22:23 Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:29 Η ELENIP έγραψε: #3.060 30-11-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι Ναταλία!!!!! Θα το καταευχαριστηθούνε τα γατόνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 151 152 153 154 155 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 153 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:29 Η ELENIP έγραψε: #3.060 30-11-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι Ναταλία!!!!! Θα το καταευχαριστηθούνε τα γατόνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... Τέλειο είναι Ναταλία!!!!! Θα το καταευχαριστηθούνε τα γατόνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.