aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:30 Η aporw έγραψε: #3.061 30-11-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... ελα ρεεε ηθελα να παραγγειλω κι εγω πραγματα! ειναι πολυ ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Μυρτω4038: #3.062 30-11-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... Ναταλάκι σαν...κάστρο παραμυθιού είναι! Θέλω να δώ οπωσδήποτε σ'αυτό το Ηλεκτράκι και τον Λίνο ως πυργοδέσποινα και ιππότη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:37 Η natalouko: #3.063 30-11-09 22:37 Ναι και εγώ πιστεύω θα το χαρούνε πάρα πολύ!!! Νίκη μου, μόλις το πάρω θα βγάλω πολλές φώτος!!1 Σιμώνη, ότι θέλεις πές μου και τα βάζω και αυτά σε παραγγελία..Τα παιδιά εκεί είναι πολύ καλά Αυτό δεν το είχανε εκεί, από το site μου το δείξανε και το παρήγγειλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:38 Η aporw έγραψε: #3.064 30-11-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι και εγώ πιστεύω θα το χαρούνε πάρα πολύ!!! Νίκη μου, μόλις το πάρω θα βγάλω πολλές φώτος!!1 Σιμώνη, ότι θέλεις πές μου και τα βάζω και αυτά σε παραγγελία..Τα παιδιά εκεί είναι πολύ καλά Αυτό δεν το είχανε εκεί, από το site μου το δείξανε και το παρήγγειλα!!! Click για ανάπτυξη... Τεταρτη θα κανουν την παραγγελια? προλαβαινω δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:39 Η natalouko: #3.065 30-11-09 22:39 Λοιπόν για να παραλάβετε τα πράγματα είτε μπορείτε να έρθετε από το Μαρούσι που είναι το γραφείο μου(10 00 - 18 30) είτε από το περιστέρι που είναι το σπίτι μου(από τις 20 30 και μετά).Εκτός αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:41 Η natalouko: #3.066 30-11-09 22:41 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Τεταρτη θα κανουν την παραγγελια? προλαβαινω δηλαδη?? Click για ανάπτυξη... Ναι, προλαβαίνεις!!!Πες μου τι θέλεις να τους πάρω τηλέφωνο!!!Μου είπαν επίσης ότι τα πράγματα που παρείγγειλες και δεν ήρθαν θα στα ξαναπαραγγείλουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:42 Η aporw έγραψε: #3.067 30-11-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι, προλαβαίνεις!!!Πες μου τι θέλεις να τους πάρω τηλέφωνο!!!Μου είπαν επίσης ότι τα πράγματα που παρείγγειλες και δεν ήρθαν θα στα ξαναπαραγγείλουν!!! Click για ανάπτυξη... ααα αν ειναι τα μου φερουν αυτα να μην παραγγειλω αλλα.. αλλα αν δεν ερθουν ξανα? πφφ..δεν ξερω τι να κανω.. εσυ τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:44 Η natalouko: #3.068 30-11-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ααα αν ειναι τα μου φερουν αυτα να μην παραγγειλω αλλα.. αλλα αν δεν ερθουν ξανα? πφφ..δεν ξερω τι να κανω.. εσυ τι λες? Click για ανάπτυξη... Κάτσε να δούμε αν θα έρθουν αυτά και αν δεν έρθουν, παραγγέλνεις τότε ότι άλλο θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:46 Η aporw έγραψε: #3.069 30-11-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κάτσε να δούμε αν θα έρθουν αυτά και αν δεν έρθουν, παραγγέλνεις τότε ότι άλλο θέλεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μου ειχαν πει οτι για να μπορω να κανω παραγγελια θα πρεπει το ποσο να ειναι τουλαχιστον 200?.. δεν ισχυει κατι τετοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:54 Η natalouko: #3.070 30-11-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι αλλα μου ειχαν πει οτι για να μπορω να κανω παραγγελια θα πρεπει το ποσο να ειναι τουλαχιστον 200?.. δεν ισχυει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:56 Η aporw έγραψε: #3.071 30-11-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά.. Click για ανάπτυξη... καλα λες! μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι?? οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:01 Η natalouko: #3.072 30-11-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα λες! μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι?? οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω.. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:07 Η aporw έγραψε: #3.073 30-11-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Click για ανάπτυξη... ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:25 Η natalouko: #3.074 30-11-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Click για ανάπτυξη... Ο Λουκουμάς στο μέγεθος που είναι τώρα χωράει.. Η Ραϊσούλα είναι πιο μεγάλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:27 Η kounelaki: #3.075 30-11-09 23:27 Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η aporw έγραψε: #3.076 30-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Click για ανάπτυξη... δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:43 Η kounelaki: #3.077 30-11-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Click για ανάπτυξη... Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η aporw έγραψε: #3.078 30-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Click για ανάπτυξη... τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η kounelaki: #3.079 30-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η aporw έγραψε: #3.080 30-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Click για ανάπτυξη... sorry κιολας ετσι! καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... ελα ρεεε ηθελα να παραγγειλω κι εγω πραγματα! ειναι πολυ ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:30 Η Μυρτω4038: #3.062 30-11-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... Ναταλάκι σαν...κάστρο παραμυθιού είναι! Θέλω να δώ οπωσδήποτε σ'αυτό το Ηλεκτράκι και τον Λίνο ως πυργοδέσποινα και ιππότη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:37 Η natalouko: #3.063 30-11-09 22:37 Ναι και εγώ πιστεύω θα το χαρούνε πάρα πολύ!!! Νίκη μου, μόλις το πάρω θα βγάλω πολλές φώτος!!1 Σιμώνη, ότι θέλεις πές μου και τα βάζω και αυτά σε παραγγελία..Τα παιδιά εκεί είναι πολύ καλά Αυτό δεν το είχανε εκεί, από το site μου το δείξανε και το παρήγγειλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:38 Η aporw έγραψε: #3.064 30-11-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι και εγώ πιστεύω θα το χαρούνε πάρα πολύ!!! Νίκη μου, μόλις το πάρω θα βγάλω πολλές φώτος!!1 Σιμώνη, ότι θέλεις πές μου και τα βάζω και αυτά σε παραγγελία..Τα παιδιά εκεί είναι πολύ καλά Αυτό δεν το είχανε εκεί, από το site μου το δείξανε και το παρήγγειλα!!! Click για ανάπτυξη... Τεταρτη θα κανουν την παραγγελια? προλαβαινω δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:39 Η natalouko: #3.065 30-11-09 22:39 Λοιπόν για να παραλάβετε τα πράγματα είτε μπορείτε να έρθετε από το Μαρούσι που είναι το γραφείο μου(10 00 - 18 30) είτε από το περιστέρι που είναι το σπίτι μου(από τις 20 30 και μετά).Εκτός αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:41 Η natalouko: #3.066 30-11-09 22:41 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Τεταρτη θα κανουν την παραγγελια? προλαβαινω δηλαδη?? Click για ανάπτυξη... Ναι, προλαβαίνεις!!!Πες μου τι θέλεις να τους πάρω τηλέφωνο!!!Μου είπαν επίσης ότι τα πράγματα που παρείγγειλες και δεν ήρθαν θα στα ξαναπαραγγείλουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:42 Η aporw έγραψε: #3.067 30-11-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι, προλαβαίνεις!!!Πες μου τι θέλεις να τους πάρω τηλέφωνο!!!Μου είπαν επίσης ότι τα πράγματα που παρείγγειλες και δεν ήρθαν θα στα ξαναπαραγγείλουν!!! Click για ανάπτυξη... ααα αν ειναι τα μου φερουν αυτα να μην παραγγειλω αλλα.. αλλα αν δεν ερθουν ξανα? πφφ..δεν ξερω τι να κανω.. εσυ τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:44 Η natalouko: #3.068 30-11-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ααα αν ειναι τα μου φερουν αυτα να μην παραγγειλω αλλα.. αλλα αν δεν ερθουν ξανα? πφφ..δεν ξερω τι να κανω.. εσυ τι λες? Click για ανάπτυξη... Κάτσε να δούμε αν θα έρθουν αυτά και αν δεν έρθουν, παραγγέλνεις τότε ότι άλλο θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:46 Η aporw έγραψε: #3.069 30-11-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κάτσε να δούμε αν θα έρθουν αυτά και αν δεν έρθουν, παραγγέλνεις τότε ότι άλλο θέλεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μου ειχαν πει οτι για να μπορω να κανω παραγγελια θα πρεπει το ποσο να ειναι τουλαχιστον 200?.. δεν ισχυει κατι τετοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:54 Η natalouko: #3.070 30-11-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι αλλα μου ειχαν πει οτι για να μπορω να κανω παραγγελια θα πρεπει το ποσο να ειναι τουλαχιστον 200?.. δεν ισχυει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:56 Η aporw έγραψε: #3.071 30-11-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά.. Click για ανάπτυξη... καλα λες! μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι?? οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:01 Η natalouko: #3.072 30-11-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα λες! μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι?? οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω.. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:07 Η aporw έγραψε: #3.073 30-11-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Click για ανάπτυξη... ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:25 Η natalouko: #3.074 30-11-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Click για ανάπτυξη... Ο Λουκουμάς στο μέγεθος που είναι τώρα χωράει.. Η Ραϊσούλα είναι πιο μεγάλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:27 Η kounelaki: #3.075 30-11-09 23:27 Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η aporw έγραψε: #3.076 30-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Click για ανάπτυξη... δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:43 Η kounelaki: #3.077 30-11-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Click για ανάπτυξη... Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η aporw έγραψε: #3.078 30-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Click για ανάπτυξη... τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η kounelaki: #3.079 30-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η aporw έγραψε: #3.080 30-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Click για ανάπτυξη... sorry κιολας ετσι! καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!! Δεν είναι όνειρο???? Click για ανάπτυξη... Ναταλάκι σαν...κάστρο παραμυθιού είναι! Θέλω να δώ οπωσδήποτε σ'αυτό το Ηλεκτράκι και τον Λίνο ως πυργοδέσποινα και ιππότη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:37 Η natalouko: #3.063 30-11-09 22:37 Ναι και εγώ πιστεύω θα το χαρούνε πάρα πολύ!!! Νίκη μου, μόλις το πάρω θα βγάλω πολλές φώτος!!1 Σιμώνη, ότι θέλεις πές μου και τα βάζω και αυτά σε παραγγελία..Τα παιδιά εκεί είναι πολύ καλά Αυτό δεν το είχανε εκεί, από το site μου το δείξανε και το παρήγγειλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:38 Η aporw έγραψε: #3.064 30-11-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι και εγώ πιστεύω θα το χαρούνε πάρα πολύ!!! Νίκη μου, μόλις το πάρω θα βγάλω πολλές φώτος!!1 Σιμώνη, ότι θέλεις πές μου και τα βάζω και αυτά σε παραγγελία..Τα παιδιά εκεί είναι πολύ καλά Αυτό δεν το είχανε εκεί, από το site μου το δείξανε και το παρήγγειλα!!! Click για ανάπτυξη... Τεταρτη θα κανουν την παραγγελια? προλαβαινω δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:39 Η natalouko: #3.065 30-11-09 22:39 Λοιπόν για να παραλάβετε τα πράγματα είτε μπορείτε να έρθετε από το Μαρούσι που είναι το γραφείο μου(10 00 - 18 30) είτε από το περιστέρι που είναι το σπίτι μου(από τις 20 30 και μετά).Εκτός αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:41 Η natalouko: #3.066 30-11-09 22:41 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Τεταρτη θα κανουν την παραγγελια? προλαβαινω δηλαδη?? Click για ανάπτυξη... Ναι, προλαβαίνεις!!!Πες μου τι θέλεις να τους πάρω τηλέφωνο!!!Μου είπαν επίσης ότι τα πράγματα που παρείγγειλες και δεν ήρθαν θα στα ξαναπαραγγείλουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:42 Η aporw έγραψε: #3.067 30-11-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι, προλαβαίνεις!!!Πες μου τι θέλεις να τους πάρω τηλέφωνο!!!Μου είπαν επίσης ότι τα πράγματα που παρείγγειλες και δεν ήρθαν θα στα ξαναπαραγγείλουν!!! Click για ανάπτυξη... ααα αν ειναι τα μου φερουν αυτα να μην παραγγειλω αλλα.. αλλα αν δεν ερθουν ξανα? πφφ..δεν ξερω τι να κανω.. εσυ τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:44 Η natalouko: #3.068 30-11-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ααα αν ειναι τα μου φερουν αυτα να μην παραγγειλω αλλα.. αλλα αν δεν ερθουν ξανα? πφφ..δεν ξερω τι να κανω.. εσυ τι λες? Click για ανάπτυξη... Κάτσε να δούμε αν θα έρθουν αυτά και αν δεν έρθουν, παραγγέλνεις τότε ότι άλλο θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:46 Η aporw έγραψε: #3.069 30-11-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κάτσε να δούμε αν θα έρθουν αυτά και αν δεν έρθουν, παραγγέλνεις τότε ότι άλλο θέλεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μου ειχαν πει οτι για να μπορω να κανω παραγγελια θα πρεπει το ποσο να ειναι τουλαχιστον 200?.. δεν ισχυει κατι τετοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:54 Η natalouko: #3.070 30-11-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι αλλα μου ειχαν πει οτι για να μπορω να κανω παραγγελια θα πρεπει το ποσο να ειναι τουλαχιστον 200?.. δεν ισχυει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:56 Η aporw έγραψε: #3.071 30-11-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά.. Click για ανάπτυξη... καλα λες! μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι?? οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:01 Η natalouko: #3.072 30-11-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα λες! μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι?? οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω.. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:07 Η aporw έγραψε: #3.073 30-11-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Click για ανάπτυξη... ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:25 Η natalouko: #3.074 30-11-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Click για ανάπτυξη... Ο Λουκουμάς στο μέγεθος που είναι τώρα χωράει.. Η Ραϊσούλα είναι πιο μεγάλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:27 Η kounelaki: #3.075 30-11-09 23:27 Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η aporw έγραψε: #3.076 30-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Click για ανάπτυξη... δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:43 Η kounelaki: #3.077 30-11-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Click για ανάπτυξη... Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η aporw έγραψε: #3.078 30-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Click για ανάπτυξη... τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η kounelaki: #3.079 30-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η aporw έγραψε: #3.080 30-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Click για ανάπτυξη... sorry κιολας ετσι! καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι και εγώ πιστεύω θα το χαρούνε πάρα πολύ!!! Νίκη μου, μόλις το πάρω θα βγάλω πολλές φώτος!!1 Σιμώνη, ότι θέλεις πές μου και τα βάζω και αυτά σε παραγγελία..Τα παιδιά εκεί είναι πολύ καλά Αυτό δεν το είχανε εκεί, από το site μου το δείξανε και το παρήγγειλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:38 Η aporw έγραψε: #3.064 30-11-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι και εγώ πιστεύω θα το χαρούνε πάρα πολύ!!! Νίκη μου, μόλις το πάρω θα βγάλω πολλές φώτος!!1 Σιμώνη, ότι θέλεις πές μου και τα βάζω και αυτά σε παραγγελία..Τα παιδιά εκεί είναι πολύ καλά Αυτό δεν το είχανε εκεί, από το site μου το δείξανε και το παρήγγειλα!!! Click για ανάπτυξη... Τεταρτη θα κανουν την παραγγελια? προλαβαινω δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:39 Η natalouko: #3.065 30-11-09 22:39 Λοιπόν για να παραλάβετε τα πράγματα είτε μπορείτε να έρθετε από το Μαρούσι που είναι το γραφείο μου(10 00 - 18 30) είτε από το περιστέρι που είναι το σπίτι μου(από τις 20 30 και μετά).Εκτός αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:41 Η natalouko: #3.066 30-11-09 22:41 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Τεταρτη θα κανουν την παραγγελια? προλαβαινω δηλαδη?? Click για ανάπτυξη... Ναι, προλαβαίνεις!!!Πες μου τι θέλεις να τους πάρω τηλέφωνο!!!Μου είπαν επίσης ότι τα πράγματα που παρείγγειλες και δεν ήρθαν θα στα ξαναπαραγγείλουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:42 Η aporw έγραψε: #3.067 30-11-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι, προλαβαίνεις!!!Πες μου τι θέλεις να τους πάρω τηλέφωνο!!!Μου είπαν επίσης ότι τα πράγματα που παρείγγειλες και δεν ήρθαν θα στα ξαναπαραγγείλουν!!! Click για ανάπτυξη... ααα αν ειναι τα μου φερουν αυτα να μην παραγγειλω αλλα.. αλλα αν δεν ερθουν ξανα? πφφ..δεν ξερω τι να κανω.. εσυ τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:44 Η natalouko: #3.068 30-11-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ααα αν ειναι τα μου φερουν αυτα να μην παραγγειλω αλλα.. αλλα αν δεν ερθουν ξανα? πφφ..δεν ξερω τι να κανω.. εσυ τι λες? Click για ανάπτυξη... Κάτσε να δούμε αν θα έρθουν αυτά και αν δεν έρθουν, παραγγέλνεις τότε ότι άλλο θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:46 Η aporw έγραψε: #3.069 30-11-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κάτσε να δούμε αν θα έρθουν αυτά και αν δεν έρθουν, παραγγέλνεις τότε ότι άλλο θέλεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μου ειχαν πει οτι για να μπορω να κανω παραγγελια θα πρεπει το ποσο να ειναι τουλαχιστον 200?.. δεν ισχυει κατι τετοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:54 Η natalouko: #3.070 30-11-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι αλλα μου ειχαν πει οτι για να μπορω να κανω παραγγελια θα πρεπει το ποσο να ειναι τουλαχιστον 200?.. δεν ισχυει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:56 Η aporw έγραψε: #3.071 30-11-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά.. Click για ανάπτυξη... καλα λες! μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι?? οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:01 Η natalouko: #3.072 30-11-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα λες! μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι?? οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω.. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:07 Η aporw έγραψε: #3.073 30-11-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Click για ανάπτυξη... ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:25 Η natalouko: #3.074 30-11-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Click για ανάπτυξη... Ο Λουκουμάς στο μέγεθος που είναι τώρα χωράει.. Η Ραϊσούλα είναι πιο μεγάλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:27 Η kounelaki: #3.075 30-11-09 23:27 Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η aporw έγραψε: #3.076 30-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Click για ανάπτυξη... δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:43 Η kounelaki: #3.077 30-11-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Click για ανάπτυξη... Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η aporw έγραψε: #3.078 30-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Click για ανάπτυξη... τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η kounelaki: #3.079 30-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η aporw έγραψε: #3.080 30-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Click για ανάπτυξη... sorry κιολας ετσι! καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι και εγώ πιστεύω θα το χαρούνε πάρα πολύ!!! Νίκη μου, μόλις το πάρω θα βγάλω πολλές φώτος!!1 Σιμώνη, ότι θέλεις πές μου και τα βάζω και αυτά σε παραγγελία..Τα παιδιά εκεί είναι πολύ καλά Αυτό δεν το είχανε εκεί, από το site μου το δείξανε και το παρήγγειλα!!! Click για ανάπτυξη... Τεταρτη θα κανουν την παραγγελια? προλαβαινω δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:39 Η natalouko: #3.065 30-11-09 22:39 Λοιπόν για να παραλάβετε τα πράγματα είτε μπορείτε να έρθετε από το Μαρούσι που είναι το γραφείο μου(10 00 - 18 30) είτε από το περιστέρι που είναι το σπίτι μου(από τις 20 30 και μετά).Εκτός αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:41 Η natalouko: #3.066 30-11-09 22:41 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Τεταρτη θα κανουν την παραγγελια? προλαβαινω δηλαδη?? Click για ανάπτυξη... Ναι, προλαβαίνεις!!!Πες μου τι θέλεις να τους πάρω τηλέφωνο!!!Μου είπαν επίσης ότι τα πράγματα που παρείγγειλες και δεν ήρθαν θα στα ξαναπαραγγείλουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:42 Η aporw έγραψε: #3.067 30-11-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι, προλαβαίνεις!!!Πες μου τι θέλεις να τους πάρω τηλέφωνο!!!Μου είπαν επίσης ότι τα πράγματα που παρείγγειλες και δεν ήρθαν θα στα ξαναπαραγγείλουν!!! Click για ανάπτυξη... ααα αν ειναι τα μου φερουν αυτα να μην παραγγειλω αλλα.. αλλα αν δεν ερθουν ξανα? πφφ..δεν ξερω τι να κανω.. εσυ τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:44 Η natalouko: #3.068 30-11-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ααα αν ειναι τα μου φερουν αυτα να μην παραγγειλω αλλα.. αλλα αν δεν ερθουν ξανα? πφφ..δεν ξερω τι να κανω.. εσυ τι λες? Click για ανάπτυξη... Κάτσε να δούμε αν θα έρθουν αυτά και αν δεν έρθουν, παραγγέλνεις τότε ότι άλλο θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:46 Η aporw έγραψε: #3.069 30-11-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κάτσε να δούμε αν θα έρθουν αυτά και αν δεν έρθουν, παραγγέλνεις τότε ότι άλλο θέλεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μου ειχαν πει οτι για να μπορω να κανω παραγγελια θα πρεπει το ποσο να ειναι τουλαχιστον 200?.. δεν ισχυει κατι τετοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:54 Η natalouko: #3.070 30-11-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι αλλα μου ειχαν πει οτι για να μπορω να κανω παραγγελια θα πρεπει το ποσο να ειναι τουλαχιστον 200?.. δεν ισχυει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:56 Η aporw έγραψε: #3.071 30-11-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά.. Click για ανάπτυξη... καλα λες! μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι?? οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:01 Η natalouko: #3.072 30-11-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα λες! μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι?? οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω.. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:07 Η aporw έγραψε: #3.073 30-11-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Click για ανάπτυξη... ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:25 Η natalouko: #3.074 30-11-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Click για ανάπτυξη... Ο Λουκουμάς στο μέγεθος που είναι τώρα χωράει.. Η Ραϊσούλα είναι πιο μεγάλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:27 Η kounelaki: #3.075 30-11-09 23:27 Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η aporw έγραψε: #3.076 30-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Click για ανάπτυξη... δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:43 Η kounelaki: #3.077 30-11-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Click για ανάπτυξη... Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η aporw έγραψε: #3.078 30-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Click για ανάπτυξη... τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η kounelaki: #3.079 30-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η aporw έγραψε: #3.080 30-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Click για ανάπτυξη... sorry κιολας ετσι! καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν για να παραλάβετε τα πράγματα είτε μπορείτε να έρθετε από το Μαρούσι που είναι το γραφείο μου(10 00 - 18 30) είτε από το περιστέρι που είναι το σπίτι μου(από τις 20 30 και μετά).Εκτός αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:41 Η natalouko: #3.066 30-11-09 22:41 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Τεταρτη θα κανουν την παραγγελια? προλαβαινω δηλαδη?? Click για ανάπτυξη... Ναι, προλαβαίνεις!!!Πες μου τι θέλεις να τους πάρω τηλέφωνο!!!Μου είπαν επίσης ότι τα πράγματα που παρείγγειλες και δεν ήρθαν θα στα ξαναπαραγγείλουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:42 Η aporw έγραψε: #3.067 30-11-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι, προλαβαίνεις!!!Πες μου τι θέλεις να τους πάρω τηλέφωνο!!!Μου είπαν επίσης ότι τα πράγματα που παρείγγειλες και δεν ήρθαν θα στα ξαναπαραγγείλουν!!! Click για ανάπτυξη... ααα αν ειναι τα μου φερουν αυτα να μην παραγγειλω αλλα.. αλλα αν δεν ερθουν ξανα? πφφ..δεν ξερω τι να κανω.. εσυ τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:44 Η natalouko: #3.068 30-11-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ααα αν ειναι τα μου φερουν αυτα να μην παραγγειλω αλλα.. αλλα αν δεν ερθουν ξανα? πφφ..δεν ξερω τι να κανω.. εσυ τι λες? Click για ανάπτυξη... Κάτσε να δούμε αν θα έρθουν αυτά και αν δεν έρθουν, παραγγέλνεις τότε ότι άλλο θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:46 Η aporw έγραψε: #3.069 30-11-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κάτσε να δούμε αν θα έρθουν αυτά και αν δεν έρθουν, παραγγέλνεις τότε ότι άλλο θέλεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μου ειχαν πει οτι για να μπορω να κανω παραγγελια θα πρεπει το ποσο να ειναι τουλαχιστον 200?.. δεν ισχυει κατι τετοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:54 Η natalouko: #3.070 30-11-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι αλλα μου ειχαν πει οτι για να μπορω να κανω παραγγελια θα πρεπει το ποσο να ειναι τουλαχιστον 200?.. δεν ισχυει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:56 Η aporw έγραψε: #3.071 30-11-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά.. Click για ανάπτυξη... καλα λες! μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι?? οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:01 Η natalouko: #3.072 30-11-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα λες! μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι?? οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω.. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:07 Η aporw έγραψε: #3.073 30-11-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Click για ανάπτυξη... ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:25 Η natalouko: #3.074 30-11-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Click για ανάπτυξη... Ο Λουκουμάς στο μέγεθος που είναι τώρα χωράει.. Η Ραϊσούλα είναι πιο μεγάλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:27 Η kounelaki: #3.075 30-11-09 23:27 Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η aporw έγραψε: #3.076 30-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Click για ανάπτυξη... δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:43 Η kounelaki: #3.077 30-11-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Click για ανάπτυξη... Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η aporw έγραψε: #3.078 30-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Click για ανάπτυξη... τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η kounelaki: #3.079 30-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η aporw έγραψε: #3.080 30-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Click για ανάπτυξη... sorry κιολας ετσι! καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Τεταρτη θα κανουν την παραγγελια? προλαβαινω δηλαδη?? Click για ανάπτυξη... Ναι, προλαβαίνεις!!!Πες μου τι θέλεις να τους πάρω τηλέφωνο!!!Μου είπαν επίσης ότι τα πράγματα που παρείγγειλες και δεν ήρθαν θα στα ξαναπαραγγείλουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:42 Η aporw έγραψε: #3.067 30-11-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι, προλαβαίνεις!!!Πες μου τι θέλεις να τους πάρω τηλέφωνο!!!Μου είπαν επίσης ότι τα πράγματα που παρείγγειλες και δεν ήρθαν θα στα ξαναπαραγγείλουν!!! Click για ανάπτυξη... ααα αν ειναι τα μου φερουν αυτα να μην παραγγειλω αλλα.. αλλα αν δεν ερθουν ξανα? πφφ..δεν ξερω τι να κανω.. εσυ τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:44 Η natalouko: #3.068 30-11-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ααα αν ειναι τα μου φερουν αυτα να μην παραγγειλω αλλα.. αλλα αν δεν ερθουν ξανα? πφφ..δεν ξερω τι να κανω.. εσυ τι λες? Click για ανάπτυξη... Κάτσε να δούμε αν θα έρθουν αυτά και αν δεν έρθουν, παραγγέλνεις τότε ότι άλλο θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:46 Η aporw έγραψε: #3.069 30-11-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κάτσε να δούμε αν θα έρθουν αυτά και αν δεν έρθουν, παραγγέλνεις τότε ότι άλλο θέλεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μου ειχαν πει οτι για να μπορω να κανω παραγγελια θα πρεπει το ποσο να ειναι τουλαχιστον 200?.. δεν ισχυει κατι τετοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:54 Η natalouko: #3.070 30-11-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι αλλα μου ειχαν πει οτι για να μπορω να κανω παραγγελια θα πρεπει το ποσο να ειναι τουλαχιστον 200?.. δεν ισχυει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:56 Η aporw έγραψε: #3.071 30-11-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά.. Click για ανάπτυξη... καλα λες! μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι?? οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:01 Η natalouko: #3.072 30-11-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα λες! μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι?? οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω.. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:07 Η aporw έγραψε: #3.073 30-11-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Click για ανάπτυξη... ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:25 Η natalouko: #3.074 30-11-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Click για ανάπτυξη... Ο Λουκουμάς στο μέγεθος που είναι τώρα χωράει.. Η Ραϊσούλα είναι πιο μεγάλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:27 Η kounelaki: #3.075 30-11-09 23:27 Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η aporw έγραψε: #3.076 30-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Click για ανάπτυξη... δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:43 Η kounelaki: #3.077 30-11-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Click για ανάπτυξη... Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η aporw έγραψε: #3.078 30-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Click για ανάπτυξη... τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η kounelaki: #3.079 30-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η aporw έγραψε: #3.080 30-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Click για ανάπτυξη... sorry κιολας ετσι! καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ναι, προλαβαίνεις!!!Πες μου τι θέλεις να τους πάρω τηλέφωνο!!!Μου είπαν επίσης ότι τα πράγματα που παρείγγειλες και δεν ήρθαν θα στα ξαναπαραγγείλουν!!! Click για ανάπτυξη... ααα αν ειναι τα μου φερουν αυτα να μην παραγγειλω αλλα.. αλλα αν δεν ερθουν ξανα? πφφ..δεν ξερω τι να κανω.. εσυ τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:44 Η natalouko: #3.068 30-11-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ααα αν ειναι τα μου φερουν αυτα να μην παραγγειλω αλλα.. αλλα αν δεν ερθουν ξανα? πφφ..δεν ξερω τι να κανω.. εσυ τι λες? Click για ανάπτυξη... Κάτσε να δούμε αν θα έρθουν αυτά και αν δεν έρθουν, παραγγέλνεις τότε ότι άλλο θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:46 Η aporw έγραψε: #3.069 30-11-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κάτσε να δούμε αν θα έρθουν αυτά και αν δεν έρθουν, παραγγέλνεις τότε ότι άλλο θέλεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μου ειχαν πει οτι για να μπορω να κανω παραγγελια θα πρεπει το ποσο να ειναι τουλαχιστον 200?.. δεν ισχυει κατι τετοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:54 Η natalouko: #3.070 30-11-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι αλλα μου ειχαν πει οτι για να μπορω να κανω παραγγελια θα πρεπει το ποσο να ειναι τουλαχιστον 200?.. δεν ισχυει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:56 Η aporw έγραψε: #3.071 30-11-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά.. Click για ανάπτυξη... καλα λες! μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι?? οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:01 Η natalouko: #3.072 30-11-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα λες! μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι?? οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω.. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:07 Η aporw έγραψε: #3.073 30-11-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Click για ανάπτυξη... ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:25 Η natalouko: #3.074 30-11-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Click για ανάπτυξη... Ο Λουκουμάς στο μέγεθος που είναι τώρα χωράει.. Η Ραϊσούλα είναι πιο μεγάλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:27 Η kounelaki: #3.075 30-11-09 23:27 Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η aporw έγραψε: #3.076 30-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Click για ανάπτυξη... δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:43 Η kounelaki: #3.077 30-11-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Click για ανάπτυξη... Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η aporw έγραψε: #3.078 30-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Click για ανάπτυξη... τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η kounelaki: #3.079 30-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η aporw έγραψε: #3.080 30-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Click για ανάπτυξη... sorry κιολας ετσι! καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: ααα αν ειναι τα μου φερουν αυτα να μην παραγγειλω αλλα.. αλλα αν δεν ερθουν ξανα? πφφ..δεν ξερω τι να κανω.. εσυ τι λες? Click για ανάπτυξη... Κάτσε να δούμε αν θα έρθουν αυτά και αν δεν έρθουν, παραγγέλνεις τότε ότι άλλο θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:46 Η aporw έγραψε: #3.069 30-11-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κάτσε να δούμε αν θα έρθουν αυτά και αν δεν έρθουν, παραγγέλνεις τότε ότι άλλο θέλεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μου ειχαν πει οτι για να μπορω να κανω παραγγελια θα πρεπει το ποσο να ειναι τουλαχιστον 200?.. δεν ισχυει κατι τετοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:54 Η natalouko: #3.070 30-11-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι αλλα μου ειχαν πει οτι για να μπορω να κανω παραγγελια θα πρεπει το ποσο να ειναι τουλαχιστον 200?.. δεν ισχυει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:56 Η aporw έγραψε: #3.071 30-11-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά.. Click για ανάπτυξη... καλα λες! μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι?? οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:01 Η natalouko: #3.072 30-11-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα λες! μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι?? οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω.. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:07 Η aporw έγραψε: #3.073 30-11-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Click για ανάπτυξη... ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:25 Η natalouko: #3.074 30-11-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Click για ανάπτυξη... Ο Λουκουμάς στο μέγεθος που είναι τώρα χωράει.. Η Ραϊσούλα είναι πιο μεγάλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:27 Η kounelaki: #3.075 30-11-09 23:27 Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η aporw έγραψε: #3.076 30-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Click για ανάπτυξη... δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:43 Η kounelaki: #3.077 30-11-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Click για ανάπτυξη... Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η aporw έγραψε: #3.078 30-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Click για ανάπτυξη... τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η kounelaki: #3.079 30-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η aporw έγραψε: #3.080 30-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Click για ανάπτυξη... sorry κιολας ετσι! καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κάτσε να δούμε αν θα έρθουν αυτά και αν δεν έρθουν, παραγγέλνεις τότε ότι άλλο θέλεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλα μου ειχαν πει οτι για να μπορω να κανω παραγγελια θα πρεπει το ποσο να ειναι τουλαχιστον 200?.. δεν ισχυει κατι τετοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:54 Η natalouko: #3.070 30-11-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι αλλα μου ειχαν πει οτι για να μπορω να κανω παραγγελια θα πρεπει το ποσο να ειναι τουλαχιστον 200?.. δεν ισχυει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:56 Η aporw έγραψε: #3.071 30-11-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά.. Click για ανάπτυξη... καλα λες! μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι?? οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:01 Η natalouko: #3.072 30-11-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα λες! μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι?? οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω.. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:07 Η aporw έγραψε: #3.073 30-11-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Click για ανάπτυξη... ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:25 Η natalouko: #3.074 30-11-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Click για ανάπτυξη... Ο Λουκουμάς στο μέγεθος που είναι τώρα χωράει.. Η Ραϊσούλα είναι πιο μεγάλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:27 Η kounelaki: #3.075 30-11-09 23:27 Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η aporw έγραψε: #3.076 30-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Click για ανάπτυξη... δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:43 Η kounelaki: #3.077 30-11-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Click για ανάπτυξη... Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η aporw έγραψε: #3.078 30-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Click για ανάπτυξη... τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η kounelaki: #3.079 30-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η aporw έγραψε: #3.080 30-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Click για ανάπτυξη... sorry κιολας ετσι! καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι αλλα μου ειχαν πει οτι για να μπορω να κανω παραγγελια θα πρεπει το ποσο να ειναι τουλαχιστον 200?.. δεν ισχυει κατι τετοιο? Click για ανάπτυξη... Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 22:56 Η aporw έγραψε: #3.071 30-11-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά.. Click για ανάπτυξη... καλα λες! μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι?? οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:01 Η natalouko: #3.072 30-11-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα λες! μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι?? οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω.. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:07 Η aporw έγραψε: #3.073 30-11-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Click για ανάπτυξη... ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:25 Η natalouko: #3.074 30-11-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Click για ανάπτυξη... Ο Λουκουμάς στο μέγεθος που είναι τώρα χωράει.. Η Ραϊσούλα είναι πιο μεγάλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:27 Η kounelaki: #3.075 30-11-09 23:27 Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η aporw έγραψε: #3.076 30-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Click για ανάπτυξη... δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:43 Η kounelaki: #3.077 30-11-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Click για ανάπτυξη... Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η aporw έγραψε: #3.078 30-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Click για ανάπτυξη... τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η kounelaki: #3.079 30-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η aporw έγραψε: #3.080 30-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Click για ανάπτυξη... sorry κιολας ετσι! καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μήπως επειδή ανήκαν στην μεγάλη παραγγελία και δεν έφταιγες εσύ, στα ξαναπαραγγέλνουν???Εγώ στο είπα για να μην πας και κάνεις και άλλη παραγγελία και στο τέλος σου φέρουν και τα παλιά.. Click για ανάπτυξη... καλα λες! μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι?? οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:01 Η natalouko: #3.072 30-11-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα λες! μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι?? οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω.. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:07 Η aporw έγραψε: #3.073 30-11-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Click για ανάπτυξη... ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:25 Η natalouko: #3.074 30-11-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Click για ανάπτυξη... Ο Λουκουμάς στο μέγεθος που είναι τώρα χωράει.. Η Ραϊσούλα είναι πιο μεγάλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:27 Η kounelaki: #3.075 30-11-09 23:27 Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η aporw έγραψε: #3.076 30-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Click για ανάπτυξη... δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:43 Η kounelaki: #3.077 30-11-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Click για ανάπτυξη... Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η aporw έγραψε: #3.078 30-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Click για ανάπτυξη... τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η kounelaki: #3.079 30-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η aporw έγραψε: #3.080 30-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Click για ανάπτυξη... sorry κιολας ετσι! καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα λες! μπορεις μιας και εχεις κανει εσυ παραγγελια να μιλησεις μαζι τους αυριο και να τους πεις να τα ξαναπαραγγειλουν κανονικα και αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα η οχι?? οχι τιποτα για να ξερω τι θα κανω.. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:07 Η aporw έγραψε: #3.073 30-11-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Click για ανάπτυξη... ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:25 Η natalouko: #3.074 30-11-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Click για ανάπτυξη... Ο Λουκουμάς στο μέγεθος που είναι τώρα χωράει.. Η Ραϊσούλα είναι πιο μεγάλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:27 Η kounelaki: #3.075 30-11-09 23:27 Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η aporw έγραψε: #3.076 30-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Click για ανάπτυξη... δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:43 Η kounelaki: #3.077 30-11-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Click για ανάπτυξη... Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η aporw έγραψε: #3.078 30-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Click για ανάπτυξη... τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η kounelaki: #3.079 30-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η aporw έγραψε: #3.080 30-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Click για ανάπτυξη... sorry κιολας ετσι! καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν έχω πρόβλημα να τους πάρω αλλά δεν ξέρω τι παρήγγειλες..Μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Θέλεις να μου δώσεις τους κωδικούς των προϊόντων??? Click για ανάπτυξη... ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:25 Η natalouko: #3.074 30-11-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Click για ανάπτυξη... Ο Λουκουμάς στο μέγεθος που είναι τώρα χωράει.. Η Ραϊσούλα είναι πιο μεγάλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:27 Η kounelaki: #3.075 30-11-09 23:27 Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η aporw έγραψε: #3.076 30-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Click για ανάπτυξη... δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:43 Η kounelaki: #3.077 30-11-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Click για ανάπτυξη... Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η aporw έγραψε: #3.078 30-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Click για ανάπτυξη... τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η kounelaki: #3.079 30-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η aporw έγραψε: #3.080 30-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Click για ανάπτυξη... sorry κιολας ετσι! καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι! 62046-39 62008-05 80026 απλα ρωτησε τους αν ξερουν αν πιστευουν οτι θα ερθουν αυτη τη φορα..για να ξερω αν ειναι να παραγγειλω κατι αλλο μαζι σου! ειπες οτι θα χωραει λογικα στο τυρι ο χοντρολουκουμας ε? Click για ανάπτυξη... Ο Λουκουμάς στο μέγεθος που είναι τώρα χωράει.. Η Ραϊσούλα είναι πιο μεγάλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:27 Η kounelaki: #3.075 30-11-09 23:27 Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η aporw έγραψε: #3.076 30-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Click για ανάπτυξη... δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:43 Η kounelaki: #3.077 30-11-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Click για ανάπτυξη... Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η aporw έγραψε: #3.078 30-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Click για ανάπτυξη... τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η kounelaki: #3.079 30-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η aporw έγραψε: #3.080 30-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Click για ανάπτυξη... sorry κιολας ετσι! καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η aporw έγραψε: #3.076 30-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Click για ανάπτυξη... δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:43 Η kounelaki: #3.077 30-11-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Click για ανάπτυξη... Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η aporw έγραψε: #3.078 30-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Click για ανάπτυξη... τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η kounelaki: #3.079 30-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η aporw έγραψε: #3.080 30-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Click για ανάπτυξη... sorry κιολας ετσι! καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πως θα παρουμε τα πραγματα?Σιμωνη σου εστειλα μνμ στο κινητο! Click για ανάπτυξη... δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:43 Η kounelaki: #3.077 30-11-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Click για ανάπτυξη... Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η aporw έγραψε: #3.078 30-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Click για ανάπτυξη... τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η kounelaki: #3.079 30-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η aporw έγραψε: #3.080 30-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Click για ανάπτυξη... sorry κιολας ετσι! καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν το εχω λαβει..απο αυριο θα εχω και παλι τηλεφωνο! Click για ανάπτυξη... Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Η aporw έγραψε: #3.078 30-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Click για ανάπτυξη... τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η kounelaki: #3.079 30-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η aporw έγραψε: #3.080 30-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Click για ανάπτυξη... sorry κιολας ετσι! καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σου ειπα να τους πεις οτι θα το παρει η μαμα μου με την ταυτοτητα! Click για ανάπτυξη... τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η kounelaki: #3.079 30-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η aporw έγραψε: #3.080 30-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Click για ανάπτυξη... sorry κιολας ετσι! καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από aporw: τα παρελαβε ολα σημερα η Ναταλια! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η aporw έγραψε: #3.080 30-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Click για ανάπτυξη... sorry κιολας ετσι! καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν επρεπε να ειδοποιησετε πριν? Διπλα μας ηταν τα γραφεια! Click για ανάπτυξη... sorry κιολας ετσι! καποιος επρεπε να τα παραλαβει και μονο η Ναταλια προσφερθηκε! να της βαλουμε και χερι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.