Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Είναι βαριούτσικο... στο site τους λέει ότι η συσκευασία ζυγίζει 7,9 κιλά (διαστάσεις δε δίνει, δυστυχώς).
Έχω κάτι "άκρες" στο Λονδίνο, θα κάνω μια προσπάθεια να δούμε τι θα βγει...:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ όχι τόσο να σε διώξω ακόμη...Εχουμε το καλάθι για τα άπλυτα και μια ομπρελιέρα καθώς και τη μοκέτα για ξύσιμο. Και η Ταρτούκα εκεί πάει σαν να έχει πινακίδα "Εδω ξύνουμε τα νύχια"!:blink:
Εγώ όμως δεν έκανα πλάκα, είπαμε και όταν λέμε , λέμε!:rolleyes::D
Καλά!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι βαριούτσικο... στο site τους λέει ότι η συσκευασία ζυγίζει 7,9 κιλά (διαστάσεις δε δίνει, δυστυχώς).
Έχω κάτι "άκρες" στο Λονδίνο, θα κάνω μια προσπάθεια να δούμε τι θα βγει...:rolleyes:

Άντε καλέ το βάρος μιας "αφράτης" γατούλας έχει:lol::lol::lol:

Το εδώ ΙΚΕΑ δεν έχει και πολύ μεγάλη ποικιλία πάντως :(

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ο Σάκης ζυγίζει πιο πολύ από ένα τεράστιο γατοδέντρο :confused::blink::redface: τώρα το συνειδητοποίησα!

Πήρα πρόσφατα στη γάτα μου το παρακάτω παιχνίδι και έχει ξετρελαθεί! Παίζει μαζί του για ώρα. Επιπλέον, κάνει καλό και στα δόντια της γιατί τα καθαρίζει και γυμνάζει τα ούλα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!;)

https://www.puddlepetcare.co.uk/acatalog/cat_toys.html

Συνημμένα

• dental_health_chew.jpg
    dental_health_chew.jpg
    63,7 KB · Εμφανίσεις: 141
Μιμίκα αν τα Χριστούγεννα έρθετε μαζί με τον άντρα σου μπορεί να κουβαλήσει και αυτός ένα έτσι δεν είναι???:lol::lol::lol::lol: και όχι φυσικά μην φύγεις πιο γρήγορα...αλλωστε πρέπει να τα πούμε και από κοντά πριν φύγεις...

Μιμικα, θα πεις στον Φρου να κουβαλισει και ενα για μενα???
Ολοι οι αλλοι ειστε πιασμενοι!:lol:

Μιμίκα αν τα Χριστούγεννα έρθετε μαζί με τον άντρα σου μπορεί να κουβαλήσει και αυτός ένα έτσι δεν είναι???:lol::lol::lol::lol: και όχι φυσικά μην φύγεις πιο γρήγορα...αλλωστε πρέπει να τα πούμε και από κοντά πριν φύγεις...

Αχ ναι αλλά εγώ θα κουβαλάω και τον Φρού....:/: Το σκέφτηκα και αυτό μην ανησυχείς:D:D Εκείνος θα τα κουβαλήσει αν είναι:lol::lol:

Εγώ λέω να έρθει καλύτερα μία από εσάς και να γυρίσουμε μαζί, να βοηθήσει και στο κουβάλημα!!!:lol::lol::lol:

Αχ θα σκάσω αν δεν το πώ αλλά είμαι σίγουρη ότι της Ασπασίας θα της άρεσε πολύ η ιδέα!!!:whistle::rolleyes:

:lol::lol: τι έπαθες και εσύ ...τώρα θα βιαζόμαστε να πας ένα ταξιδάκι-αστραπή

:(:( Ήταν κλειστό λόγω Αγίου Δημητρίου, θα πάω αύριο όμως!!!Θα πάω να χαζέψω και να πάρω τροφές και θέλω να δω τιμές για τα κρεβατάκια

Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω κολάρα για γάτες; Από τα γουστόζικα, που να έχουν τη δυνατότητα να βγαίνουν από το λαιμό σε περίπτωση που πιαστούν κάπου. Αυτά που είδα στην Κτηνιατρική τις προάλλες δε μου άρεσαν καθόλου:/: Και όσα ωραία είδα στο Διαδίκτυο είτε είχαν μεγάλο κόστος μεταφορικών (λες και αγοράζεις έπιπλο!) ή δεν αποστέλλονται στην Ελλάδα.

Έχει φανταστικά σε ένα πετ σοπ εδώ Θεσσαλονίκη! Μήπως κανονίζετε καμία εκδρομή προς τα εδώ;;)

Στο Accessorize έχει τέλεια!! (δεν έχουν όλα τα accessorize όμως, έχει σίγουρα στο Κολωνάκι, στην Κηφισιά και στο The Mall)

Ευχαριστώ:) Μήπως ξέρετε και ποιός φτιάχνει πινακιδάκια με τα στοιχεία του κατόχου;

Σε pet shop σίγουρα,και σε κτηνίατρο αν πας

Φωτεινή, αντι για πινακιδάκι, ή συμπληρωματικά, θα πρότεινα κάτι σαν κάψουλες μεταλλικες που μπαίνει μέσα χαρτάκι με οτι στοιχεια θες. Η πινακιδούλα μου φαίνεται μεγάλα για γάτα και δεν χωράει πολλά πράγματα. Φαντάσου μέσα στο χαρτάκι γράφω "Χάθηκα, με λένε Ραούλ, τηλ..." και χωράει και σταθερό και κινητό.

ναι και εγω αυτην εχω στο σκυλο,αλλα μερικες φορες φοβαμαι μηπως μπλεχτει πουθενα και του βγει.

Το πινακιδάκι δηλαδή στερεώνεται πιο καλά Αγγελική;
Κι εμενα εχει τύχη να βγάλει είτε την "κάψουλα" είτε ολο το κολάρο, αλλά έχει συμβει 1-2 φορές/

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back