AGGELIKI
Διάσημο μέλος
αλλαξα τρια μεχρι να βρω καποιο που μεχρι τωρα δεν εχει ανοιξει.παντως για να ειμαι σιγουρη γραφω και το τηλεφωνο πανω στο κολλαρο με ανεξητιλο μαρκαδορο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!!![]()
Έχω πάθει τρελό έρωτα!!ΤΟ ΘΕΛΩ!!
ωραιο ειναι και δεν πιανει και χωρο αλλα τα ραφακια δεν ειναι πολυ στενα?

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!!![]()
Έχω πάθει τρελό έρωτα!!ΤΟ ΘΕΛΩ!!
(το είδα στο site του αγγλικού ΙΚΕΑ, θα πάρω να ρωτήσω μήπως το φέρουν και εδώ, αλλιώς...
Μιμίκααα... ακούς; )![]()
ωραίο σχέδιο, λέω να φτιάξω κάτι παρόμιο με ξύλα για τζάκι

κάπως έτσι δηλαδή

αλλά με ποιό φαρδία κλαδιά γιανα σκαρφαλώνει και να αράζει θα ήθελα να θυμίζει ποιό πολύ κανονικό δέντρο (φυλλοβόλο τον χειμώνα)

mimikaki
Διάσημο μέλος

Εγώ παλιά στο πατρικό μου τους το έγραφα με μαρκαδόρο πάνω στο λουράκι και ακτά καιρούς το ξαναπέρναγα από πάνω...Όπως εσύ Αγγελική..
aretha
Περιβόητο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ δύσκολο να φύγει όμως, είχε χαθεί μια φορά,έβγαινε στην είσοδο και έκανε βόλτες,και η από πάνω δεν ήξερε ότι είχαμε γάτα και την άφησε να βγει έξω,νόμιζε λέει ότι μπήκε μέσα καταλάθος. Ευτυχώς όμως,απ'τον φόβο της είχε κάτσει κάτω απ'το αμάξι του μπαμπά μου και δεν κουνιόταν, και από τότε όταν βγαίνει στην είσοδο να κάνει τη βόλτα της,αν κάνω πως κλείνω την πόρτα τρέχει σαν τρελή να μπει μέσα. Πήρε το μάθημα τηςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω.Ποιός σου έφτιαξε αυτή την ταυτότητα;
Fotini
Διάσημο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω.
ΕυχαριστώΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί;
Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά.
ruko
Διάσημο μέλος
Το πινακιδάκι δηλαδή στερεώνεται πιο καλά Αγγελική;
Κι εμενα εχει τύχη να βγάλει είτε την "κάψουλα" είτε ολο το κολάρο, αλλά έχει συμβει 1-2 φορές/
Εκτός αυτού, μην ξεχνάς ότι δεν ξέρουν όλοι για τις κάψουλες. Η Πετουλίτα π.χ. (την υιοθέτησα από μια κοπέλα από εδώ) είχε μια τέτοια κάψουλα στο λουράκι της. Ε, σας πληροφορώ ότι μου πήρε κανά μήνα να καταλάβω ότι δεν είναι διακοσμητικό αλλά για τηλέφωνα!

Οπότε, αν ανησυχεί κανείς μη χαθεί η γάτα του, θα πρότεινα την κλασική ταυτότητα.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά.
Έχεις σκεφτεί να της βάλεις μικροτσίπ;
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
ΤΟ ΘΕΛΩ!!