aretha
Περιβόητο μέλος
Έχω κάτι "άκρες" στο Λονδίνο, θα κάνω μια προσπάθεια να δούμε τι θα βγει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος

Καλά!Εγώ όμως δεν έκανα πλάκα, είπαμε και όταν λέμε , λέμε!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Είναι βαριούτσικο... στο site τους λέει ότι η συσκευασία ζυγίζει 7,9 κιλά (διαστάσεις δε δίνει, δυστυχώς).
Έχω κάτι "άκρες" στο Λονδίνο, θα κάνω μια προσπάθεια να δούμε τι θα βγει...![]()
Άντε καλέ το βάρος μιας "αφράτης" γατούλας έχει

anabou
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος

τώρα το συνειδητοποίησα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

https://www.puddlepetcare.co.uk/acatalog/cat_toys.html
Συνημμένα
RedCat
Διάσημο μέλος

και όχι φυσικά μην φύγεις πιο γρήγορα...αλλωστε πρέπει να τα πούμε και από κοντά πριν φύγεις...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ολοι οι αλλοι ειστε πιασμενοι!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Μιμίκα αν τα Χριστούγεννα έρθετε μαζί με τον άντρα σου μπορεί να κουβαλήσει και αυτός ένα έτσι δεν είναι???και όχι φυσικά μην φύγεις πιο γρήγορα...αλλωστε πρέπει να τα πούμε και από κοντά πριν φύγεις...
Αχ ναι αλλά εγώ θα κουβαλάω και τον Φρού....
Το σκέφτηκα και αυτό μην ανησυχείς
Εκείνος θα τα κουβαλήσει αν είναι

mimikaki
Διάσημο μέλος

Αχ θα σκάσω αν δεν το πώ αλλά είμαι σίγουρη ότι της Ασπασίας θα της άρεσε πολύ η ιδέα!!!

RedCat
Διάσημο μέλος

τι έπαθες και εσύ ...τώρα θα βιαζόμαστε να πας ένα ταξιδάκι-αστραπήΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Ήταν κλειστό λόγω Αγίου Δημητρίου, θα πάω αύριο όμως!!!Θα πάω να χαζέψω και να πάρω τροφές και θέλω να δω τιμές για τα κρεβατάκιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Και όσα ωραία είδα στο Διαδίκτυο είτε είχαν μεγάλο κόστος μεταφορικών (λες και αγοράζεις έπιπλο!) ή δεν αποστέλλονται στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Μήπως ξέρετε και ποιός φτιάχνει πινακιδάκια με τα στοιχεία του κατόχου;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Κι εμενα εχει τύχη να βγάλει είτε την "κάψουλα" είτε ολο το κολάρο, αλλά έχει συμβει 1-2 φορές/
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool