katerina10
Περιβόητο μέλος
Ααααα Γιούλη τους πήρες και εσύ???Εμένα ανεβαίνουν γιατί είναι μακριά γατιά ενώ πολύ συχνα τους είχα από δίπλα και το καλαθάκι τους σαν βοηθητκή σκάλα..Μια χαρά, κουτί τους ήρθε..Αρκεί να έχετε γερά χερούλια ντουλάπας..Στο καινούριο σπίτι δεν ξέρω αν θα αντέξει!!!Kι εγώ το μικρό τους έχω... κι ανεβαίνουν μόνο στο 1ο... πάντως είναι μια ωραία λύση κι αυτό!![]()

Πάνε και για ΄4 κιλά το καθένα τώρα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
ωραιο και αυτο του ΙΚΕΑ... αλλα δνε ξερω ποσο βαρος αντεχει.... με τι το κρεμασες Κατερινακι???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Το είχα από παλιά για τα παιχνίδια του ΧρήστουΑαααα Γιούλη τους πήρες και εσύ???Εμένα ανεβαίνουν γιατί είναι μακριά γατιά ενώ πολύ συχνα τους είχα από δίπλα και το καλαθάκι τους σαν βοηθητκή σκάλα..Μια χαρά, κουτί τους ήρθε..Αρκεί να έχετε γερά χερούλια ντουλάπας..Στο καινούριο σπίτι δεν ξέρω αν θα αντέξει!!!Πάνε και για ΄4 κιλά το καθένα τώρα!!!
![]()

Niar έχει πάνω σκριτσ σκράτς αυτοκόλητο... τα 2 μαζί τα δικά μου δεν χωράνε... αλλά για ένα σιαμεζάκι νομίζω αντέχει

katerina10
Περιβόητο μέλος
Έχει ένα πιαστράκι!!Το γύρισα τρεις φορές γύρω από το χερούλι και βουαλά!!!Δυστυχως και εγω δεν το βρηκα![]()
ωραιο και αυτο του ΙΚΕΑ... αλλα δνε ξερω ποσο βαρος αντεχει.... με τι το κρεμασες Κατερινακι???![]()

Πάντως τα 6,5 κιλά τα αντέχει προς το παρόν!!!

Δοκιμασμένα πράγματα..Άλλο αν ο δεύτερος όροφος γίνεται πρώτος και ο πρώτος ισόγειο λόγω βάρους!!!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχει ένα πιαστράκι!!Το γύρισα τρεις φορές γύρω από το χερούλι και βουαλά!!!Πάντως τα 6,5 κιλά τα αντέχει προς το παρόν!!!
Δοκιμασμένα πράγματα..Άλλο αν ο δεύτερος όροφος γίνεται πρώτος και ο πρώτος ισόγειο λόγω βάρους!!!
![]()
Το είχα από παλιά για τα παιχνίδια του Χρήστου
Niar έχει πάνω σκριτσ σκράτς αυτοκόλητο... τα 2 μαζί τα δικά μου δεν χωράνε... αλλά για ένα σιαμεζάκι νομίζω αντέχει![]()
σας ευχαριστω! θα το δοκιμασω, μια και το αλλο...δεν το βρηκα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
προτίμησε το μικρούλι!σας ευχαριστω! θα το δοκιμασω, μια και το αλλο...δεν το βρηκα![]()

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Y.Γ Για τις γατομαμαδες απο Θεσ/νικη. Οποια το πετυχει στο carrfour ας ειδιποιησει με post

stellak
Διάσημο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!!Παιδιά και το μικρό ΙΚΕΑ παίζει? τιμή?

katerina10
Περιβόητο μέλος
Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!!Εμείς πάντως το βρήκαμε το παιχνιδάκι μας από το carrefour του Καλαμακίου στην Αλίμου. Πήραμε δυο και είχε άλλα δυο (χτες το πρωί). Μόλις το τοποθετήσουμε, θα σας πούμε εντυπώσεις![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????

Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο????

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο????
![]()

θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία
... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο
katerina10
Περιβόητο μέλος
Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία
... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο
![]()
Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!

Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Είναι για γατούλες η σκηνούλα?Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!
Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ...

elvenstar
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!!![]()
Ευχαριστώ
Σκέφτομαι να του πάρω κάτι τέτοιο γιατί πάει και μου μπαίνει σε ότι σακούλα βρειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
good luck
Νεοφερμένο μέλος
! Η τέντα μπαίνει και βγαίνει με velcro αλλά ποτέ δεν τη χωνέψαμε! Αυτό που βλέπετε δεν είναι βέβαια το καινούριο μας σπιτάκι αλλά έχει περάσει τα πάνδεινα και έπονται και πολλά άλλα...Γι'αυτό πήραμε και extra προίκα γιατί στο μέλλον θα μας χρειαστεί σίγουρα!
Πάντως στο carrefour της Δράμας είναι σχεδόν όλα απούλητα
! Εγώ το έβαλα στην πόρτα γιατί έτσι έχω όλο τον τοίχο ακέραιο αλλά η πόρτα ανοίγει μέχρι τις 100˚ περίπου(έχει άλλα στηρίγματα για πόρτα και άλλα για τοίχο). Το θετικό είναι ότι εσωτερικά έχει μεταλλικό σκελετό και έτσι είναι πολύ γερό, όμως αυτό κάνει την όλη κατασκευή λίγο βαριά. Επίσης το ξεκρεμάω, το στηρίζω στον κήπο και το πλένω με το λάστιχο ωραιότατα! Όσες φορές το έβγαλα για να το πλύνω τα γατουλίνια κάνανε σαν παλαβά μέχρι να στεγνώσει και να το ξανακρεμάσω! Τα άλλα που είχα πάρει παλιότερα δεν έβγαλαν το δίμηνο
! Δείτε μας:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
katerina10
Περιβόητο μέλος
Για ζωάκια..σκύλοι κ γατεςΕίναι για γατούλες η σκηνούλα?![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool