NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:49 Η NiaR έγραψε: #741 22-08-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από good luck: Ελάτε να σας κάνω το τραπέζι! Το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Επίσης είναι πιθανόν να πάρει ένα γατάκι μου μία κοπέλα από Θεσσαλονίκη οπότε θα της το φέρω σε 2-3 εβδομάδες. Επομένως έχουμε πολλές επιλογές. Click για ανάπτυξη... Στρωσ΄το τραπεζι σου για τρειςςςςς χαζα χαζα εγω το θελωωωωωω ...μηπως να σου στελναμε τα λεφτα να το παρεις να υπαρχει στην ακρη κ με την 1η ευκαιρια να τα παρουμε..... ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:59 Η AGGELIKI έγραψε: #742 22-08-08 11:59 στελλα ,τελικα 10 ευρω εκανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:03 Η stellak έγραψε: #743 22-08-08 12:03 Δέκα ευρώ, ναι. Αλλά αρχίζω να βλέπω φως... όλο και πλησιάζουν το ... θηρίο να δουν περί τίνος πρόκειται. Αν το αφήσω κρεμασμένο όλη μέρα, κάπου μπορεί να καταλήξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #744 22-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δέκα ευρώ, ναι. Αλλά αρχίζω να βλέπω φως... όλο και πλησιάζουν το ... θηρίο να δουν περί τίνος πρόκειται. Αν το αφήσω κρεμασμένο όλη μέρα, κάπου μπορεί να καταλήξουμε. Click για ανάπτυξη... Χώσε καμιά κροκέτα μέσα να τσιμπήσουν το δόλωμα! Αντε καλορίζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η Raisa έγραψε: #745 22-08-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Στρωσ΄το τραπεζι σου για τρειςςςςς χαζα χαζα εγω το θελωωωωωω ...μηπως να σου στελναμε τα λεφτα να το παρεις να υπαρχει στην ακρη κ με την 1η ευκαιρια να τα παρουμε..... ??? Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω.....πόσο μεγάλο τραπέζι έχεις;;;; Βάλε σερβίτσιο για 4.....θέλω και γωωωωωωω Κάτι πρέπει να σκεφτούμε......μήπως μια μαζική παραγγελία και μετά με courier Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:25 Ο good luck: #746 22-08-08 15:25 Μέχρι 8 καθόμαστε μέσα. Από 8 και πάνω θα κάνουμε...πικνικ! Θα ξαναπάω το απόγευμα να δω πόσα έχει και θα σας γράψω. Στέλλα πέθανα στο γέλιο όταν διάβασα την απάντησή σου. Και τα δικά μου το ίδιο ακριβώς κάνανε. Μετά όμως άρχισα να τους κουνάω τα παιχνιδάκια που έχει κρεμασμένα και τους κίνησα την περιέργεια. Το ζήτημα είναι μέχρι να μπουν την πρώτη φορά. Μετά δε θα θέλουν να ξαναβγούν! Φιλάκια P.S. Ραΐσα μπορούμε να κάνουμε μια ειδική συμφωνία. Θα σου πάρω όλο το στοκ και θα μου δώσεις ένα μικρουλίνι! Εϊναι απλά τέλεια! Δεν έχω δει πιο απίστευτες φατσούλες. Να σου ζήσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η Μυρτω4038: #747 22-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να ρωτήσω.....πόσο μεγάλο τραπέζι έχεις;;;; Βάλε σερβίτσιο για 4.....θέλω και γωωωωωωω Κάτι πρέπει να σκεφτούμε......μήπως μια μαζική παραγγελία και μετά με courier Click για ανάπτυξη... Λοιπον και εγω στην αρχη το ελεγα για αστειο αλλα να σκεφτουμε μηπως ειναι εφαρμοσιμο. Να ψαξουμε το τηλεφωνο του carrfour Δραμας, να ρωτησουμε αν υπαρχει στοκ ακομη, και αν μπορουμε να παραγγειλουμε περισσοτερα με courier και αντικαταβολη. Αν σου τα φερνουν σπιτι μπορω εγω να τα παραλαβω θα τα εχω στην βεραντα και ερχεσται και τα περνετε απο μενα.Αρκει να μην χρειαστει να τα παρω με αυτοκινητο γιατι εχω Smart και αυτο θα χωραει ενα μετα βιας.Το θεμα ειναι να μπορεις να τα παραγγιλεις απο το τηλεφωνο με courier και αντικαταβολη. Αληθεια πως θα το ζητησουμε απο το τηλεφωνο? Λοιπον σκεφτειτε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Ni@ έγραψε: #748 22-08-08 16:47 ΟΥΡΑΝΙΑ το ίδιο πρόβλημα!Κ λείπει κ ο αδερφός μου (που μένει Αθήνα) αυτή την περίοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #749 22-08-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: ΟΥΡΑΝΙΑ το ίδιο πρόβλημα!Κ λείπει κ ο αδερφός μου (που μένει Αθήνα) αυτή την περίοδο. Click για ανάπτυξη... Εμένα Αθήνα είναι αλλά τον έχω φορτώσει με τόσα τώρα που λείπω που πολύ φοβάμαι ότι θα μου την πει άμα του πω να πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:55 Η Αντα έγραψε: #750 22-08-08 16:55 Μου αρεσει που εχουμε ξεσηκωθει ολες να βρουμε ''αυτη τη μεγαλη θηκη, στην οποια σκαρφαλωνουν οι γατες και παιζουν''!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #751 22-08-08 16:59 Τωρα με μια φιλη μου παιρνουμε τα carefour της Αθηνας να δουμε που το εχει...γιατι Αλιμου ειναι λιγο μακρια. Παντως στην Ιφιγενειας - κοντα στο Ν.Ηρακλειο - δεν το εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:03 Η NiaR έγραψε: #752 22-08-08 17:03 παντως απο το καρφουρ Δραμας μου παν πως δεν γινεται ουτε να το στειλουν με κουριερ, ουτε με αντικαταβολη, ουτε καν σε καρφουρ της Θεσ/νικης Στειλε λεει καποιον να τα παρει .... Χαιρω πολυ της λεω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #753 22-08-08 17:07 Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Η Ni@ έγραψε: #754 22-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #755 22-08-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ το θέλω Ρόδο είμαι για ρώτα και πες μου γιατί εγώ δεν είμαι κέντρο και πρέπει να κατεβαίνω 55 χιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:27 Η Ni@ έγραψε: #756 22-08-08 17:27 Οκ. Αύριο θα ξέρω. Ελπίζω να έχω θετική απάντηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:35 Η katerina10: #757 22-08-08 17:35 Πήρα...Παιδιά έχει Λεωφ.Αθηνών..!!!Αν πάει καμία της δίνω και μπουρμπουάρ..Θέλω 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:24 Ο good luck: #758 22-08-08 18:24 Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:12 Η Raisa έγραψε: #759 22-08-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από good luck: Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Click για ανάπτυξη... Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:24 Η Μυρτω4038: #760 22-08-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Click για ανάπτυξη... Eτσι ακριβως ειναι.Θα περιμενουμε οσο χρειαστει. Good luck σκεψου ποσες γατομαμαδες θα περιμενουν τον ερχομο σου στην Θεσ/νικη και τι υποδοχη θα σου κανουν Ευκαιρια να σε γνωρισουμε απο κοντα Υ.Γ Επειδη δεν το δειχνει το προφιλ σου ,εισαι αντρας η γυναικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από good luck: Ελάτε να σας κάνω το τραπέζι! Το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Επίσης είναι πιθανόν να πάρει ένα γατάκι μου μία κοπέλα από Θεσσαλονίκη οπότε θα της το φέρω σε 2-3 εβδομάδες. Επομένως έχουμε πολλές επιλογές. Click για ανάπτυξη... Στρωσ΄το τραπεζι σου για τρειςςςςς χαζα χαζα εγω το θελωωωωωω ...μηπως να σου στελναμε τα λεφτα να το παρεις να υπαρχει στην ακρη κ με την 1η ευκαιρια να τα παρουμε..... ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 11:59 Η AGGELIKI έγραψε: #742 22-08-08 11:59 στελλα ,τελικα 10 ευρω εκανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:03 Η stellak έγραψε: #743 22-08-08 12:03 Δέκα ευρώ, ναι. Αλλά αρχίζω να βλέπω φως... όλο και πλησιάζουν το ... θηρίο να δουν περί τίνος πρόκειται. Αν το αφήσω κρεμασμένο όλη μέρα, κάπου μπορεί να καταλήξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #744 22-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δέκα ευρώ, ναι. Αλλά αρχίζω να βλέπω φως... όλο και πλησιάζουν το ... θηρίο να δουν περί τίνος πρόκειται. Αν το αφήσω κρεμασμένο όλη μέρα, κάπου μπορεί να καταλήξουμε. Click για ανάπτυξη... Χώσε καμιά κροκέτα μέσα να τσιμπήσουν το δόλωμα! Αντε καλορίζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η Raisa έγραψε: #745 22-08-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Στρωσ΄το τραπεζι σου για τρειςςςςς χαζα χαζα εγω το θελωωωωωω ...μηπως να σου στελναμε τα λεφτα να το παρεις να υπαρχει στην ακρη κ με την 1η ευκαιρια να τα παρουμε..... ??? Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω.....πόσο μεγάλο τραπέζι έχεις;;;; Βάλε σερβίτσιο για 4.....θέλω και γωωωωωωω Κάτι πρέπει να σκεφτούμε......μήπως μια μαζική παραγγελία και μετά με courier Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:25 Ο good luck: #746 22-08-08 15:25 Μέχρι 8 καθόμαστε μέσα. Από 8 και πάνω θα κάνουμε...πικνικ! Θα ξαναπάω το απόγευμα να δω πόσα έχει και θα σας γράψω. Στέλλα πέθανα στο γέλιο όταν διάβασα την απάντησή σου. Και τα δικά μου το ίδιο ακριβώς κάνανε. Μετά όμως άρχισα να τους κουνάω τα παιχνιδάκια που έχει κρεμασμένα και τους κίνησα την περιέργεια. Το ζήτημα είναι μέχρι να μπουν την πρώτη φορά. Μετά δε θα θέλουν να ξαναβγούν! Φιλάκια P.S. Ραΐσα μπορούμε να κάνουμε μια ειδική συμφωνία. Θα σου πάρω όλο το στοκ και θα μου δώσεις ένα μικρουλίνι! Εϊναι απλά τέλεια! Δεν έχω δει πιο απίστευτες φατσούλες. Να σου ζήσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η Μυρτω4038: #747 22-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να ρωτήσω.....πόσο μεγάλο τραπέζι έχεις;;;; Βάλε σερβίτσιο για 4.....θέλω και γωωωωωωω Κάτι πρέπει να σκεφτούμε......μήπως μια μαζική παραγγελία και μετά με courier Click για ανάπτυξη... Λοιπον και εγω στην αρχη το ελεγα για αστειο αλλα να σκεφτουμε μηπως ειναι εφαρμοσιμο. Να ψαξουμε το τηλεφωνο του carrfour Δραμας, να ρωτησουμε αν υπαρχει στοκ ακομη, και αν μπορουμε να παραγγειλουμε περισσοτερα με courier και αντικαταβολη. Αν σου τα φερνουν σπιτι μπορω εγω να τα παραλαβω θα τα εχω στην βεραντα και ερχεσται και τα περνετε απο μενα.Αρκει να μην χρειαστει να τα παρω με αυτοκινητο γιατι εχω Smart και αυτο θα χωραει ενα μετα βιας.Το θεμα ειναι να μπορεις να τα παραγγιλεις απο το τηλεφωνο με courier και αντικαταβολη. Αληθεια πως θα το ζητησουμε απο το τηλεφωνο? Λοιπον σκεφτειτε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Ni@ έγραψε: #748 22-08-08 16:47 ΟΥΡΑΝΙΑ το ίδιο πρόβλημα!Κ λείπει κ ο αδερφός μου (που μένει Αθήνα) αυτή την περίοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #749 22-08-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: ΟΥΡΑΝΙΑ το ίδιο πρόβλημα!Κ λείπει κ ο αδερφός μου (που μένει Αθήνα) αυτή την περίοδο. Click για ανάπτυξη... Εμένα Αθήνα είναι αλλά τον έχω φορτώσει με τόσα τώρα που λείπω που πολύ φοβάμαι ότι θα μου την πει άμα του πω να πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:55 Η Αντα έγραψε: #750 22-08-08 16:55 Μου αρεσει που εχουμε ξεσηκωθει ολες να βρουμε ''αυτη τη μεγαλη θηκη, στην οποια σκαρφαλωνουν οι γατες και παιζουν''!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #751 22-08-08 16:59 Τωρα με μια φιλη μου παιρνουμε τα carefour της Αθηνας να δουμε που το εχει...γιατι Αλιμου ειναι λιγο μακρια. Παντως στην Ιφιγενειας - κοντα στο Ν.Ηρακλειο - δεν το εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:03 Η NiaR έγραψε: #752 22-08-08 17:03 παντως απο το καρφουρ Δραμας μου παν πως δεν γινεται ουτε να το στειλουν με κουριερ, ουτε με αντικαταβολη, ουτε καν σε καρφουρ της Θεσ/νικης Στειλε λεει καποιον να τα παρει .... Χαιρω πολυ της λεω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #753 22-08-08 17:07 Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Η Ni@ έγραψε: #754 22-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #755 22-08-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ το θέλω Ρόδο είμαι για ρώτα και πες μου γιατί εγώ δεν είμαι κέντρο και πρέπει να κατεβαίνω 55 χιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:27 Η Ni@ έγραψε: #756 22-08-08 17:27 Οκ. Αύριο θα ξέρω. Ελπίζω να έχω θετική απάντηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:35 Η katerina10: #757 22-08-08 17:35 Πήρα...Παιδιά έχει Λεωφ.Αθηνών..!!!Αν πάει καμία της δίνω και μπουρμπουάρ..Θέλω 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:24 Ο good luck: #758 22-08-08 18:24 Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:12 Η Raisa έγραψε: #759 22-08-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από good luck: Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Click για ανάπτυξη... Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:24 Η Μυρτω4038: #760 22-08-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Click για ανάπτυξη... Eτσι ακριβως ειναι.Θα περιμενουμε οσο χρειαστει. Good luck σκεψου ποσες γατομαμαδες θα περιμενουν τον ερχομο σου στην Θεσ/νικη και τι υποδοχη θα σου κανουν Ευκαιρια να σε γνωρισουμε απο κοντα Υ.Γ Επειδη δεν το δειχνει το προφιλ σου ,εισαι αντρας η γυναικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στελλα ,τελικα 10 ευρω εκανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:03 Η stellak έγραψε: #743 22-08-08 12:03 Δέκα ευρώ, ναι. Αλλά αρχίζω να βλέπω φως... όλο και πλησιάζουν το ... θηρίο να δουν περί τίνος πρόκειται. Αν το αφήσω κρεμασμένο όλη μέρα, κάπου μπορεί να καταλήξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #744 22-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δέκα ευρώ, ναι. Αλλά αρχίζω να βλέπω φως... όλο και πλησιάζουν το ... θηρίο να δουν περί τίνος πρόκειται. Αν το αφήσω κρεμασμένο όλη μέρα, κάπου μπορεί να καταλήξουμε. Click για ανάπτυξη... Χώσε καμιά κροκέτα μέσα να τσιμπήσουν το δόλωμα! Αντε καλορίζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η Raisa έγραψε: #745 22-08-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Στρωσ΄το τραπεζι σου για τρειςςςςς χαζα χαζα εγω το θελωωωωωω ...μηπως να σου στελναμε τα λεφτα να το παρεις να υπαρχει στην ακρη κ με την 1η ευκαιρια να τα παρουμε..... ??? Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω.....πόσο μεγάλο τραπέζι έχεις;;;; Βάλε σερβίτσιο για 4.....θέλω και γωωωωωωω Κάτι πρέπει να σκεφτούμε......μήπως μια μαζική παραγγελία και μετά με courier Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:25 Ο good luck: #746 22-08-08 15:25 Μέχρι 8 καθόμαστε μέσα. Από 8 και πάνω θα κάνουμε...πικνικ! Θα ξαναπάω το απόγευμα να δω πόσα έχει και θα σας γράψω. Στέλλα πέθανα στο γέλιο όταν διάβασα την απάντησή σου. Και τα δικά μου το ίδιο ακριβώς κάνανε. Μετά όμως άρχισα να τους κουνάω τα παιχνιδάκια που έχει κρεμασμένα και τους κίνησα την περιέργεια. Το ζήτημα είναι μέχρι να μπουν την πρώτη φορά. Μετά δε θα θέλουν να ξαναβγούν! Φιλάκια P.S. Ραΐσα μπορούμε να κάνουμε μια ειδική συμφωνία. Θα σου πάρω όλο το στοκ και θα μου δώσεις ένα μικρουλίνι! Εϊναι απλά τέλεια! Δεν έχω δει πιο απίστευτες φατσούλες. Να σου ζήσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η Μυρτω4038: #747 22-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να ρωτήσω.....πόσο μεγάλο τραπέζι έχεις;;;; Βάλε σερβίτσιο για 4.....θέλω και γωωωωωωω Κάτι πρέπει να σκεφτούμε......μήπως μια μαζική παραγγελία και μετά με courier Click για ανάπτυξη... Λοιπον και εγω στην αρχη το ελεγα για αστειο αλλα να σκεφτουμε μηπως ειναι εφαρμοσιμο. Να ψαξουμε το τηλεφωνο του carrfour Δραμας, να ρωτησουμε αν υπαρχει στοκ ακομη, και αν μπορουμε να παραγγειλουμε περισσοτερα με courier και αντικαταβολη. Αν σου τα φερνουν σπιτι μπορω εγω να τα παραλαβω θα τα εχω στην βεραντα και ερχεσται και τα περνετε απο μενα.Αρκει να μην χρειαστει να τα παρω με αυτοκινητο γιατι εχω Smart και αυτο θα χωραει ενα μετα βιας.Το θεμα ειναι να μπορεις να τα παραγγιλεις απο το τηλεφωνο με courier και αντικαταβολη. Αληθεια πως θα το ζητησουμε απο το τηλεφωνο? Λοιπον σκεφτειτε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Ni@ έγραψε: #748 22-08-08 16:47 ΟΥΡΑΝΙΑ το ίδιο πρόβλημα!Κ λείπει κ ο αδερφός μου (που μένει Αθήνα) αυτή την περίοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #749 22-08-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: ΟΥΡΑΝΙΑ το ίδιο πρόβλημα!Κ λείπει κ ο αδερφός μου (που μένει Αθήνα) αυτή την περίοδο. Click για ανάπτυξη... Εμένα Αθήνα είναι αλλά τον έχω φορτώσει με τόσα τώρα που λείπω που πολύ φοβάμαι ότι θα μου την πει άμα του πω να πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:55 Η Αντα έγραψε: #750 22-08-08 16:55 Μου αρεσει που εχουμε ξεσηκωθει ολες να βρουμε ''αυτη τη μεγαλη θηκη, στην οποια σκαρφαλωνουν οι γατες και παιζουν''!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #751 22-08-08 16:59 Τωρα με μια φιλη μου παιρνουμε τα carefour της Αθηνας να δουμε που το εχει...γιατι Αλιμου ειναι λιγο μακρια. Παντως στην Ιφιγενειας - κοντα στο Ν.Ηρακλειο - δεν το εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:03 Η NiaR έγραψε: #752 22-08-08 17:03 παντως απο το καρφουρ Δραμας μου παν πως δεν γινεται ουτε να το στειλουν με κουριερ, ουτε με αντικαταβολη, ουτε καν σε καρφουρ της Θεσ/νικης Στειλε λεει καποιον να τα παρει .... Χαιρω πολυ της λεω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #753 22-08-08 17:07 Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Η Ni@ έγραψε: #754 22-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #755 22-08-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ το θέλω Ρόδο είμαι για ρώτα και πες μου γιατί εγώ δεν είμαι κέντρο και πρέπει να κατεβαίνω 55 χιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:27 Η Ni@ έγραψε: #756 22-08-08 17:27 Οκ. Αύριο θα ξέρω. Ελπίζω να έχω θετική απάντηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:35 Η katerina10: #757 22-08-08 17:35 Πήρα...Παιδιά έχει Λεωφ.Αθηνών..!!!Αν πάει καμία της δίνω και μπουρμπουάρ..Θέλω 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:24 Ο good luck: #758 22-08-08 18:24 Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:12 Η Raisa έγραψε: #759 22-08-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από good luck: Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Click για ανάπτυξη... Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:24 Η Μυρτω4038: #760 22-08-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Click για ανάπτυξη... Eτσι ακριβως ειναι.Θα περιμενουμε οσο χρειαστει. Good luck σκεψου ποσες γατομαμαδες θα περιμενουν τον ερχομο σου στην Θεσ/νικη και τι υποδοχη θα σου κανουν Ευκαιρια να σε γνωρισουμε απο κοντα Υ.Γ Επειδη δεν το δειχνει το προφιλ σου ,εισαι αντρας η γυναικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δέκα ευρώ, ναι. Αλλά αρχίζω να βλέπω φως... όλο και πλησιάζουν το ... θηρίο να δουν περί τίνος πρόκειται. Αν το αφήσω κρεμασμένο όλη μέρα, κάπου μπορεί να καταλήξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #744 22-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δέκα ευρώ, ναι. Αλλά αρχίζω να βλέπω φως... όλο και πλησιάζουν το ... θηρίο να δουν περί τίνος πρόκειται. Αν το αφήσω κρεμασμένο όλη μέρα, κάπου μπορεί να καταλήξουμε. Click για ανάπτυξη... Χώσε καμιά κροκέτα μέσα να τσιμπήσουν το δόλωμα! Αντε καλορίζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η Raisa έγραψε: #745 22-08-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Στρωσ΄το τραπεζι σου για τρειςςςςς χαζα χαζα εγω το θελωωωωωω ...μηπως να σου στελναμε τα λεφτα να το παρεις να υπαρχει στην ακρη κ με την 1η ευκαιρια να τα παρουμε..... ??? Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω.....πόσο μεγάλο τραπέζι έχεις;;;; Βάλε σερβίτσιο για 4.....θέλω και γωωωωωωω Κάτι πρέπει να σκεφτούμε......μήπως μια μαζική παραγγελία και μετά με courier Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:25 Ο good luck: #746 22-08-08 15:25 Μέχρι 8 καθόμαστε μέσα. Από 8 και πάνω θα κάνουμε...πικνικ! Θα ξαναπάω το απόγευμα να δω πόσα έχει και θα σας γράψω. Στέλλα πέθανα στο γέλιο όταν διάβασα την απάντησή σου. Και τα δικά μου το ίδιο ακριβώς κάνανε. Μετά όμως άρχισα να τους κουνάω τα παιχνιδάκια που έχει κρεμασμένα και τους κίνησα την περιέργεια. Το ζήτημα είναι μέχρι να μπουν την πρώτη φορά. Μετά δε θα θέλουν να ξαναβγούν! Φιλάκια P.S. Ραΐσα μπορούμε να κάνουμε μια ειδική συμφωνία. Θα σου πάρω όλο το στοκ και θα μου δώσεις ένα μικρουλίνι! Εϊναι απλά τέλεια! Δεν έχω δει πιο απίστευτες φατσούλες. Να σου ζήσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η Μυρτω4038: #747 22-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να ρωτήσω.....πόσο μεγάλο τραπέζι έχεις;;;; Βάλε σερβίτσιο για 4.....θέλω και γωωωωωωω Κάτι πρέπει να σκεφτούμε......μήπως μια μαζική παραγγελία και μετά με courier Click για ανάπτυξη... Λοιπον και εγω στην αρχη το ελεγα για αστειο αλλα να σκεφτουμε μηπως ειναι εφαρμοσιμο. Να ψαξουμε το τηλεφωνο του carrfour Δραμας, να ρωτησουμε αν υπαρχει στοκ ακομη, και αν μπορουμε να παραγγειλουμε περισσοτερα με courier και αντικαταβολη. Αν σου τα φερνουν σπιτι μπορω εγω να τα παραλαβω θα τα εχω στην βεραντα και ερχεσται και τα περνετε απο μενα.Αρκει να μην χρειαστει να τα παρω με αυτοκινητο γιατι εχω Smart και αυτο θα χωραει ενα μετα βιας.Το θεμα ειναι να μπορεις να τα παραγγιλεις απο το τηλεφωνο με courier και αντικαταβολη. Αληθεια πως θα το ζητησουμε απο το τηλεφωνο? Λοιπον σκεφτειτε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Ni@ έγραψε: #748 22-08-08 16:47 ΟΥΡΑΝΙΑ το ίδιο πρόβλημα!Κ λείπει κ ο αδερφός μου (που μένει Αθήνα) αυτή την περίοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #749 22-08-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: ΟΥΡΑΝΙΑ το ίδιο πρόβλημα!Κ λείπει κ ο αδερφός μου (που μένει Αθήνα) αυτή την περίοδο. Click για ανάπτυξη... Εμένα Αθήνα είναι αλλά τον έχω φορτώσει με τόσα τώρα που λείπω που πολύ φοβάμαι ότι θα μου την πει άμα του πω να πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:55 Η Αντα έγραψε: #750 22-08-08 16:55 Μου αρεσει που εχουμε ξεσηκωθει ολες να βρουμε ''αυτη τη μεγαλη θηκη, στην οποια σκαρφαλωνουν οι γατες και παιζουν''!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #751 22-08-08 16:59 Τωρα με μια φιλη μου παιρνουμε τα carefour της Αθηνας να δουμε που το εχει...γιατι Αλιμου ειναι λιγο μακρια. Παντως στην Ιφιγενειας - κοντα στο Ν.Ηρακλειο - δεν το εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:03 Η NiaR έγραψε: #752 22-08-08 17:03 παντως απο το καρφουρ Δραμας μου παν πως δεν γινεται ουτε να το στειλουν με κουριερ, ουτε με αντικαταβολη, ουτε καν σε καρφουρ της Θεσ/νικης Στειλε λεει καποιον να τα παρει .... Χαιρω πολυ της λεω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #753 22-08-08 17:07 Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Η Ni@ έγραψε: #754 22-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #755 22-08-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ το θέλω Ρόδο είμαι για ρώτα και πες μου γιατί εγώ δεν είμαι κέντρο και πρέπει να κατεβαίνω 55 χιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:27 Η Ni@ έγραψε: #756 22-08-08 17:27 Οκ. Αύριο θα ξέρω. Ελπίζω να έχω θετική απάντηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:35 Η katerina10: #757 22-08-08 17:35 Πήρα...Παιδιά έχει Λεωφ.Αθηνών..!!!Αν πάει καμία της δίνω και μπουρμπουάρ..Θέλω 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:24 Ο good luck: #758 22-08-08 18:24 Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:12 Η Raisa έγραψε: #759 22-08-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από good luck: Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Click για ανάπτυξη... Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:24 Η Μυρτω4038: #760 22-08-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Click για ανάπτυξη... Eτσι ακριβως ειναι.Θα περιμενουμε οσο χρειαστει. Good luck σκεψου ποσες γατομαμαδες θα περιμενουν τον ερχομο σου στην Θεσ/νικη και τι υποδοχη θα σου κανουν Ευκαιρια να σε γνωρισουμε απο κοντα Υ.Γ Επειδη δεν το δειχνει το προφιλ σου ,εισαι αντρας η γυναικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δέκα ευρώ, ναι. Αλλά αρχίζω να βλέπω φως... όλο και πλησιάζουν το ... θηρίο να δουν περί τίνος πρόκειται. Αν το αφήσω κρεμασμένο όλη μέρα, κάπου μπορεί να καταλήξουμε. Click για ανάπτυξη... Χώσε καμιά κροκέτα μέσα να τσιμπήσουν το δόλωμα! Αντε καλορίζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η Raisa έγραψε: #745 22-08-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Στρωσ΄το τραπεζι σου για τρειςςςςς χαζα χαζα εγω το θελωωωωωω ...μηπως να σου στελναμε τα λεφτα να το παρεις να υπαρχει στην ακρη κ με την 1η ευκαιρια να τα παρουμε..... ??? Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω.....πόσο μεγάλο τραπέζι έχεις;;;; Βάλε σερβίτσιο για 4.....θέλω και γωωωωωωω Κάτι πρέπει να σκεφτούμε......μήπως μια μαζική παραγγελία και μετά με courier Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:25 Ο good luck: #746 22-08-08 15:25 Μέχρι 8 καθόμαστε μέσα. Από 8 και πάνω θα κάνουμε...πικνικ! Θα ξαναπάω το απόγευμα να δω πόσα έχει και θα σας γράψω. Στέλλα πέθανα στο γέλιο όταν διάβασα την απάντησή σου. Και τα δικά μου το ίδιο ακριβώς κάνανε. Μετά όμως άρχισα να τους κουνάω τα παιχνιδάκια που έχει κρεμασμένα και τους κίνησα την περιέργεια. Το ζήτημα είναι μέχρι να μπουν την πρώτη φορά. Μετά δε θα θέλουν να ξαναβγούν! Φιλάκια P.S. Ραΐσα μπορούμε να κάνουμε μια ειδική συμφωνία. Θα σου πάρω όλο το στοκ και θα μου δώσεις ένα μικρουλίνι! Εϊναι απλά τέλεια! Δεν έχω δει πιο απίστευτες φατσούλες. Να σου ζήσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η Μυρτω4038: #747 22-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να ρωτήσω.....πόσο μεγάλο τραπέζι έχεις;;;; Βάλε σερβίτσιο για 4.....θέλω και γωωωωωωω Κάτι πρέπει να σκεφτούμε......μήπως μια μαζική παραγγελία και μετά με courier Click για ανάπτυξη... Λοιπον και εγω στην αρχη το ελεγα για αστειο αλλα να σκεφτουμε μηπως ειναι εφαρμοσιμο. Να ψαξουμε το τηλεφωνο του carrfour Δραμας, να ρωτησουμε αν υπαρχει στοκ ακομη, και αν μπορουμε να παραγγειλουμε περισσοτερα με courier και αντικαταβολη. Αν σου τα φερνουν σπιτι μπορω εγω να τα παραλαβω θα τα εχω στην βεραντα και ερχεσται και τα περνετε απο μενα.Αρκει να μην χρειαστει να τα παρω με αυτοκινητο γιατι εχω Smart και αυτο θα χωραει ενα μετα βιας.Το θεμα ειναι να μπορεις να τα παραγγιλεις απο το τηλεφωνο με courier και αντικαταβολη. Αληθεια πως θα το ζητησουμε απο το τηλεφωνο? Λοιπον σκεφτειτε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Ni@ έγραψε: #748 22-08-08 16:47 ΟΥΡΑΝΙΑ το ίδιο πρόβλημα!Κ λείπει κ ο αδερφός μου (που μένει Αθήνα) αυτή την περίοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #749 22-08-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: ΟΥΡΑΝΙΑ το ίδιο πρόβλημα!Κ λείπει κ ο αδερφός μου (που μένει Αθήνα) αυτή την περίοδο. Click για ανάπτυξη... Εμένα Αθήνα είναι αλλά τον έχω φορτώσει με τόσα τώρα που λείπω που πολύ φοβάμαι ότι θα μου την πει άμα του πω να πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:55 Η Αντα έγραψε: #750 22-08-08 16:55 Μου αρεσει που εχουμε ξεσηκωθει ολες να βρουμε ''αυτη τη μεγαλη θηκη, στην οποια σκαρφαλωνουν οι γατες και παιζουν''!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #751 22-08-08 16:59 Τωρα με μια φιλη μου παιρνουμε τα carefour της Αθηνας να δουμε που το εχει...γιατι Αλιμου ειναι λιγο μακρια. Παντως στην Ιφιγενειας - κοντα στο Ν.Ηρακλειο - δεν το εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:03 Η NiaR έγραψε: #752 22-08-08 17:03 παντως απο το καρφουρ Δραμας μου παν πως δεν γινεται ουτε να το στειλουν με κουριερ, ουτε με αντικαταβολη, ουτε καν σε καρφουρ της Θεσ/νικης Στειλε λεει καποιον να τα παρει .... Χαιρω πολυ της λεω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #753 22-08-08 17:07 Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Η Ni@ έγραψε: #754 22-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #755 22-08-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ το θέλω Ρόδο είμαι για ρώτα και πες μου γιατί εγώ δεν είμαι κέντρο και πρέπει να κατεβαίνω 55 χιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:27 Η Ni@ έγραψε: #756 22-08-08 17:27 Οκ. Αύριο θα ξέρω. Ελπίζω να έχω θετική απάντηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:35 Η katerina10: #757 22-08-08 17:35 Πήρα...Παιδιά έχει Λεωφ.Αθηνών..!!!Αν πάει καμία της δίνω και μπουρμπουάρ..Θέλω 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:24 Ο good luck: #758 22-08-08 18:24 Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:12 Η Raisa έγραψε: #759 22-08-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από good luck: Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Click για ανάπτυξη... Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:24 Η Μυρτω4038: #760 22-08-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Click για ανάπτυξη... Eτσι ακριβως ειναι.Θα περιμενουμε οσο χρειαστει. Good luck σκεψου ποσες γατομαμαδες θα περιμενουν τον ερχομο σου στην Θεσ/νικη και τι υποδοχη θα σου κανουν Ευκαιρια να σε γνωρισουμε απο κοντα Υ.Γ Επειδη δεν το δειχνει το προφιλ σου ,εισαι αντρας η γυναικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Στρωσ΄το τραπεζι σου για τρειςςςςς χαζα χαζα εγω το θελωωωωωω ...μηπως να σου στελναμε τα λεφτα να το παρεις να υπαρχει στην ακρη κ με την 1η ευκαιρια να τα παρουμε..... ??? Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσω.....πόσο μεγάλο τραπέζι έχεις;;;; Βάλε σερβίτσιο για 4.....θέλω και γωωωωωωω Κάτι πρέπει να σκεφτούμε......μήπως μια μαζική παραγγελία και μετά με courier Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:25 Ο good luck: #746 22-08-08 15:25 Μέχρι 8 καθόμαστε μέσα. Από 8 και πάνω θα κάνουμε...πικνικ! Θα ξαναπάω το απόγευμα να δω πόσα έχει και θα σας γράψω. Στέλλα πέθανα στο γέλιο όταν διάβασα την απάντησή σου. Και τα δικά μου το ίδιο ακριβώς κάνανε. Μετά όμως άρχισα να τους κουνάω τα παιχνιδάκια που έχει κρεμασμένα και τους κίνησα την περιέργεια. Το ζήτημα είναι μέχρι να μπουν την πρώτη φορά. Μετά δε θα θέλουν να ξαναβγούν! Φιλάκια P.S. Ραΐσα μπορούμε να κάνουμε μια ειδική συμφωνία. Θα σου πάρω όλο το στοκ και θα μου δώσεις ένα μικρουλίνι! Εϊναι απλά τέλεια! Δεν έχω δει πιο απίστευτες φατσούλες. Να σου ζήσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η Μυρτω4038: #747 22-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να ρωτήσω.....πόσο μεγάλο τραπέζι έχεις;;;; Βάλε σερβίτσιο για 4.....θέλω και γωωωωωωω Κάτι πρέπει να σκεφτούμε......μήπως μια μαζική παραγγελία και μετά με courier Click για ανάπτυξη... Λοιπον και εγω στην αρχη το ελεγα για αστειο αλλα να σκεφτουμε μηπως ειναι εφαρμοσιμο. Να ψαξουμε το τηλεφωνο του carrfour Δραμας, να ρωτησουμε αν υπαρχει στοκ ακομη, και αν μπορουμε να παραγγειλουμε περισσοτερα με courier και αντικαταβολη. Αν σου τα φερνουν σπιτι μπορω εγω να τα παραλαβω θα τα εχω στην βεραντα και ερχεσται και τα περνετε απο μενα.Αρκει να μην χρειαστει να τα παρω με αυτοκινητο γιατι εχω Smart και αυτο θα χωραει ενα μετα βιας.Το θεμα ειναι να μπορεις να τα παραγγιλεις απο το τηλεφωνο με courier και αντικαταβολη. Αληθεια πως θα το ζητησουμε απο το τηλεφωνο? Λοιπον σκεφτειτε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Ni@ έγραψε: #748 22-08-08 16:47 ΟΥΡΑΝΙΑ το ίδιο πρόβλημα!Κ λείπει κ ο αδερφός μου (που μένει Αθήνα) αυτή την περίοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #749 22-08-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: ΟΥΡΑΝΙΑ το ίδιο πρόβλημα!Κ λείπει κ ο αδερφός μου (που μένει Αθήνα) αυτή την περίοδο. Click για ανάπτυξη... Εμένα Αθήνα είναι αλλά τον έχω φορτώσει με τόσα τώρα που λείπω που πολύ φοβάμαι ότι θα μου την πει άμα του πω να πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:55 Η Αντα έγραψε: #750 22-08-08 16:55 Μου αρεσει που εχουμε ξεσηκωθει ολες να βρουμε ''αυτη τη μεγαλη θηκη, στην οποια σκαρφαλωνουν οι γατες και παιζουν''!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #751 22-08-08 16:59 Τωρα με μια φιλη μου παιρνουμε τα carefour της Αθηνας να δουμε που το εχει...γιατι Αλιμου ειναι λιγο μακρια. Παντως στην Ιφιγενειας - κοντα στο Ν.Ηρακλειο - δεν το εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:03 Η NiaR έγραψε: #752 22-08-08 17:03 παντως απο το καρφουρ Δραμας μου παν πως δεν γινεται ουτε να το στειλουν με κουριερ, ουτε με αντικαταβολη, ουτε καν σε καρφουρ της Θεσ/νικης Στειλε λεει καποιον να τα παρει .... Χαιρω πολυ της λεω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #753 22-08-08 17:07 Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Η Ni@ έγραψε: #754 22-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #755 22-08-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ το θέλω Ρόδο είμαι για ρώτα και πες μου γιατί εγώ δεν είμαι κέντρο και πρέπει να κατεβαίνω 55 χιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:27 Η Ni@ έγραψε: #756 22-08-08 17:27 Οκ. Αύριο θα ξέρω. Ελπίζω να έχω θετική απάντηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:35 Η katerina10: #757 22-08-08 17:35 Πήρα...Παιδιά έχει Λεωφ.Αθηνών..!!!Αν πάει καμία της δίνω και μπουρμπουάρ..Θέλω 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:24 Ο good luck: #758 22-08-08 18:24 Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:12 Η Raisa έγραψε: #759 22-08-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από good luck: Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Click για ανάπτυξη... Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:24 Η Μυρτω4038: #760 22-08-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Click για ανάπτυξη... Eτσι ακριβως ειναι.Θα περιμενουμε οσο χρειαστει. Good luck σκεψου ποσες γατομαμαδες θα περιμενουν τον ερχομο σου στην Θεσ/νικη και τι υποδοχη θα σου κανουν Ευκαιρια να σε γνωρισουμε απο κοντα Υ.Γ Επειδη δεν το δειχνει το προφιλ σου ,εισαι αντρας η γυναικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μέχρι 8 καθόμαστε μέσα. Από 8 και πάνω θα κάνουμε...πικνικ! Θα ξαναπάω το απόγευμα να δω πόσα έχει και θα σας γράψω. Στέλλα πέθανα στο γέλιο όταν διάβασα την απάντησή σου. Και τα δικά μου το ίδιο ακριβώς κάνανε. Μετά όμως άρχισα να τους κουνάω τα παιχνιδάκια που έχει κρεμασμένα και τους κίνησα την περιέργεια. Το ζήτημα είναι μέχρι να μπουν την πρώτη φορά. Μετά δε θα θέλουν να ξαναβγούν! Φιλάκια P.S. Ραΐσα μπορούμε να κάνουμε μια ειδική συμφωνία. Θα σου πάρω όλο το στοκ και θα μου δώσεις ένα μικρουλίνι! Εϊναι απλά τέλεια! Δεν έχω δει πιο απίστευτες φατσούλες. Να σου ζήσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η Μυρτω4038: #747 22-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να ρωτήσω.....πόσο μεγάλο τραπέζι έχεις;;;; Βάλε σερβίτσιο για 4.....θέλω και γωωωωωωω Κάτι πρέπει να σκεφτούμε......μήπως μια μαζική παραγγελία και μετά με courier Click για ανάπτυξη... Λοιπον και εγω στην αρχη το ελεγα για αστειο αλλα να σκεφτουμε μηπως ειναι εφαρμοσιμο. Να ψαξουμε το τηλεφωνο του carrfour Δραμας, να ρωτησουμε αν υπαρχει στοκ ακομη, και αν μπορουμε να παραγγειλουμε περισσοτερα με courier και αντικαταβολη. Αν σου τα φερνουν σπιτι μπορω εγω να τα παραλαβω θα τα εχω στην βεραντα και ερχεσται και τα περνετε απο μενα.Αρκει να μην χρειαστει να τα παρω με αυτοκινητο γιατι εχω Smart και αυτο θα χωραει ενα μετα βιας.Το θεμα ειναι να μπορεις να τα παραγγιλεις απο το τηλεφωνο με courier και αντικαταβολη. Αληθεια πως θα το ζητησουμε απο το τηλεφωνο? Λοιπον σκεφτειτε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Ni@ έγραψε: #748 22-08-08 16:47 ΟΥΡΑΝΙΑ το ίδιο πρόβλημα!Κ λείπει κ ο αδερφός μου (που μένει Αθήνα) αυτή την περίοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #749 22-08-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: ΟΥΡΑΝΙΑ το ίδιο πρόβλημα!Κ λείπει κ ο αδερφός μου (που μένει Αθήνα) αυτή την περίοδο. Click για ανάπτυξη... Εμένα Αθήνα είναι αλλά τον έχω φορτώσει με τόσα τώρα που λείπω που πολύ φοβάμαι ότι θα μου την πει άμα του πω να πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:55 Η Αντα έγραψε: #750 22-08-08 16:55 Μου αρεσει που εχουμε ξεσηκωθει ολες να βρουμε ''αυτη τη μεγαλη θηκη, στην οποια σκαρφαλωνουν οι γατες και παιζουν''!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #751 22-08-08 16:59 Τωρα με μια φιλη μου παιρνουμε τα carefour της Αθηνας να δουμε που το εχει...γιατι Αλιμου ειναι λιγο μακρια. Παντως στην Ιφιγενειας - κοντα στο Ν.Ηρακλειο - δεν το εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:03 Η NiaR έγραψε: #752 22-08-08 17:03 παντως απο το καρφουρ Δραμας μου παν πως δεν γινεται ουτε να το στειλουν με κουριερ, ουτε με αντικαταβολη, ουτε καν σε καρφουρ της Θεσ/νικης Στειλε λεει καποιον να τα παρει .... Χαιρω πολυ της λεω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #753 22-08-08 17:07 Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Η Ni@ έγραψε: #754 22-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #755 22-08-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ το θέλω Ρόδο είμαι για ρώτα και πες μου γιατί εγώ δεν είμαι κέντρο και πρέπει να κατεβαίνω 55 χιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:27 Η Ni@ έγραψε: #756 22-08-08 17:27 Οκ. Αύριο θα ξέρω. Ελπίζω να έχω θετική απάντηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:35 Η katerina10: #757 22-08-08 17:35 Πήρα...Παιδιά έχει Λεωφ.Αθηνών..!!!Αν πάει καμία της δίνω και μπουρμπουάρ..Θέλω 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:24 Ο good luck: #758 22-08-08 18:24 Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:12 Η Raisa έγραψε: #759 22-08-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από good luck: Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Click για ανάπτυξη... Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:24 Η Μυρτω4038: #760 22-08-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Click για ανάπτυξη... Eτσι ακριβως ειναι.Θα περιμενουμε οσο χρειαστει. Good luck σκεψου ποσες γατομαμαδες θα περιμενουν τον ερχομο σου στην Θεσ/νικη και τι υποδοχη θα σου κανουν Ευκαιρια να σε γνωρισουμε απο κοντα Υ.Γ Επειδη δεν το δειχνει το προφιλ σου ,εισαι αντρας η γυναικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να ρωτήσω.....πόσο μεγάλο τραπέζι έχεις;;;; Βάλε σερβίτσιο για 4.....θέλω και γωωωωωωω Κάτι πρέπει να σκεφτούμε......μήπως μια μαζική παραγγελία και μετά με courier Click για ανάπτυξη... Λοιπον και εγω στην αρχη το ελεγα για αστειο αλλα να σκεφτουμε μηπως ειναι εφαρμοσιμο. Να ψαξουμε το τηλεφωνο του carrfour Δραμας, να ρωτησουμε αν υπαρχει στοκ ακομη, και αν μπορουμε να παραγγειλουμε περισσοτερα με courier και αντικαταβολη. Αν σου τα φερνουν σπιτι μπορω εγω να τα παραλαβω θα τα εχω στην βεραντα και ερχεσται και τα περνετε απο μενα.Αρκει να μην χρειαστει να τα παρω με αυτοκινητο γιατι εχω Smart και αυτο θα χωραει ενα μετα βιας.Το θεμα ειναι να μπορεις να τα παραγγιλεις απο το τηλεφωνο με courier και αντικαταβολη. Αληθεια πως θα το ζητησουμε απο το τηλεφωνο? Λοιπον σκεφτειτε το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Ni@ έγραψε: #748 22-08-08 16:47 ΟΥΡΑΝΙΑ το ίδιο πρόβλημα!Κ λείπει κ ο αδερφός μου (που μένει Αθήνα) αυτή την περίοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #749 22-08-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: ΟΥΡΑΝΙΑ το ίδιο πρόβλημα!Κ λείπει κ ο αδερφός μου (που μένει Αθήνα) αυτή την περίοδο. Click για ανάπτυξη... Εμένα Αθήνα είναι αλλά τον έχω φορτώσει με τόσα τώρα που λείπω που πολύ φοβάμαι ότι θα μου την πει άμα του πω να πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:55 Η Αντα έγραψε: #750 22-08-08 16:55 Μου αρεσει που εχουμε ξεσηκωθει ολες να βρουμε ''αυτη τη μεγαλη θηκη, στην οποια σκαρφαλωνουν οι γατες και παιζουν''!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #751 22-08-08 16:59 Τωρα με μια φιλη μου παιρνουμε τα carefour της Αθηνας να δουμε που το εχει...γιατι Αλιμου ειναι λιγο μακρια. Παντως στην Ιφιγενειας - κοντα στο Ν.Ηρακλειο - δεν το εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:03 Η NiaR έγραψε: #752 22-08-08 17:03 παντως απο το καρφουρ Δραμας μου παν πως δεν γινεται ουτε να το στειλουν με κουριερ, ουτε με αντικαταβολη, ουτε καν σε καρφουρ της Θεσ/νικης Στειλε λεει καποιον να τα παρει .... Χαιρω πολυ της λεω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #753 22-08-08 17:07 Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Η Ni@ έγραψε: #754 22-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #755 22-08-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ το θέλω Ρόδο είμαι για ρώτα και πες μου γιατί εγώ δεν είμαι κέντρο και πρέπει να κατεβαίνω 55 χιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:27 Η Ni@ έγραψε: #756 22-08-08 17:27 Οκ. Αύριο θα ξέρω. Ελπίζω να έχω θετική απάντηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:35 Η katerina10: #757 22-08-08 17:35 Πήρα...Παιδιά έχει Λεωφ.Αθηνών..!!!Αν πάει καμία της δίνω και μπουρμπουάρ..Θέλω 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:24 Ο good luck: #758 22-08-08 18:24 Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:12 Η Raisa έγραψε: #759 22-08-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από good luck: Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Click για ανάπτυξη... Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:24 Η Μυρτω4038: #760 22-08-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Click για ανάπτυξη... Eτσι ακριβως ειναι.Θα περιμενουμε οσο χρειαστει. Good luck σκεψου ποσες γατομαμαδες θα περιμενουν τον ερχομο σου στην Θεσ/νικη και τι υποδοχη θα σου κανουν Ευκαιρια να σε γνωρισουμε απο κοντα Υ.Γ Επειδη δεν το δειχνει το προφιλ σου ,εισαι αντρας η γυναικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΟΥΡΑΝΙΑ το ίδιο πρόβλημα!Κ λείπει κ ο αδερφός μου (που μένει Αθήνα) αυτή την περίοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #749 22-08-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: ΟΥΡΑΝΙΑ το ίδιο πρόβλημα!Κ λείπει κ ο αδερφός μου (που μένει Αθήνα) αυτή την περίοδο. Click για ανάπτυξη... Εμένα Αθήνα είναι αλλά τον έχω φορτώσει με τόσα τώρα που λείπω που πολύ φοβάμαι ότι θα μου την πει άμα του πω να πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:55 Η Αντα έγραψε: #750 22-08-08 16:55 Μου αρεσει που εχουμε ξεσηκωθει ολες να βρουμε ''αυτη τη μεγαλη θηκη, στην οποια σκαρφαλωνουν οι γατες και παιζουν''!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #751 22-08-08 16:59 Τωρα με μια φιλη μου παιρνουμε τα carefour της Αθηνας να δουμε που το εχει...γιατι Αλιμου ειναι λιγο μακρια. Παντως στην Ιφιγενειας - κοντα στο Ν.Ηρακλειο - δεν το εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:03 Η NiaR έγραψε: #752 22-08-08 17:03 παντως απο το καρφουρ Δραμας μου παν πως δεν γινεται ουτε να το στειλουν με κουριερ, ουτε με αντικαταβολη, ουτε καν σε καρφουρ της Θεσ/νικης Στειλε λεει καποιον να τα παρει .... Χαιρω πολυ της λεω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #753 22-08-08 17:07 Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Η Ni@ έγραψε: #754 22-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #755 22-08-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ το θέλω Ρόδο είμαι για ρώτα και πες μου γιατί εγώ δεν είμαι κέντρο και πρέπει να κατεβαίνω 55 χιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:27 Η Ni@ έγραψε: #756 22-08-08 17:27 Οκ. Αύριο θα ξέρω. Ελπίζω να έχω θετική απάντηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:35 Η katerina10: #757 22-08-08 17:35 Πήρα...Παιδιά έχει Λεωφ.Αθηνών..!!!Αν πάει καμία της δίνω και μπουρμπουάρ..Θέλω 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:24 Ο good luck: #758 22-08-08 18:24 Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:12 Η Raisa έγραψε: #759 22-08-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από good luck: Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Click για ανάπτυξη... Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:24 Η Μυρτω4038: #760 22-08-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Click για ανάπτυξη... Eτσι ακριβως ειναι.Θα περιμενουμε οσο χρειαστει. Good luck σκεψου ποσες γατομαμαδες θα περιμενουν τον ερχομο σου στην Θεσ/νικη και τι υποδοχη θα σου κανουν Ευκαιρια να σε γνωρισουμε απο κοντα Υ.Γ Επειδη δεν το δειχνει το προφιλ σου ,εισαι αντρας η γυναικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ni@: ΟΥΡΑΝΙΑ το ίδιο πρόβλημα!Κ λείπει κ ο αδερφός μου (που μένει Αθήνα) αυτή την περίοδο. Click για ανάπτυξη... Εμένα Αθήνα είναι αλλά τον έχω φορτώσει με τόσα τώρα που λείπω που πολύ φοβάμαι ότι θα μου την πει άμα του πω να πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:55 Η Αντα έγραψε: #750 22-08-08 16:55 Μου αρεσει που εχουμε ξεσηκωθει ολες να βρουμε ''αυτη τη μεγαλη θηκη, στην οποια σκαρφαλωνουν οι γατες και παιζουν''!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #751 22-08-08 16:59 Τωρα με μια φιλη μου παιρνουμε τα carefour της Αθηνας να δουμε που το εχει...γιατι Αλιμου ειναι λιγο μακρια. Παντως στην Ιφιγενειας - κοντα στο Ν.Ηρακλειο - δεν το εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:03 Η NiaR έγραψε: #752 22-08-08 17:03 παντως απο το καρφουρ Δραμας μου παν πως δεν γινεται ουτε να το στειλουν με κουριερ, ουτε με αντικαταβολη, ουτε καν σε καρφουρ της Θεσ/νικης Στειλε λεει καποιον να τα παρει .... Χαιρω πολυ της λεω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #753 22-08-08 17:07 Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Η Ni@ έγραψε: #754 22-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #755 22-08-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ το θέλω Ρόδο είμαι για ρώτα και πες μου γιατί εγώ δεν είμαι κέντρο και πρέπει να κατεβαίνω 55 χιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:27 Η Ni@ έγραψε: #756 22-08-08 17:27 Οκ. Αύριο θα ξέρω. Ελπίζω να έχω θετική απάντηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:35 Η katerina10: #757 22-08-08 17:35 Πήρα...Παιδιά έχει Λεωφ.Αθηνών..!!!Αν πάει καμία της δίνω και μπουρμπουάρ..Θέλω 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:24 Ο good luck: #758 22-08-08 18:24 Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:12 Η Raisa έγραψε: #759 22-08-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από good luck: Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Click για ανάπτυξη... Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:24 Η Μυρτω4038: #760 22-08-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Click για ανάπτυξη... Eτσι ακριβως ειναι.Θα περιμενουμε οσο χρειαστει. Good luck σκεψου ποσες γατομαμαδες θα περιμενουν τον ερχομο σου στην Θεσ/νικη και τι υποδοχη θα σου κανουν Ευκαιρια να σε γνωρισουμε απο κοντα Υ.Γ Επειδη δεν το δειχνει το προφιλ σου ,εισαι αντρας η γυναικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου αρεσει που εχουμε ξεσηκωθει ολες να βρουμε ''αυτη τη μεγαλη θηκη, στην οποια σκαρφαλωνουν οι γατες και παιζουν''!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #751 22-08-08 16:59 Τωρα με μια φιλη μου παιρνουμε τα carefour της Αθηνας να δουμε που το εχει...γιατι Αλιμου ειναι λιγο μακρια. Παντως στην Ιφιγενειας - κοντα στο Ν.Ηρακλειο - δεν το εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:03 Η NiaR έγραψε: #752 22-08-08 17:03 παντως απο το καρφουρ Δραμας μου παν πως δεν γινεται ουτε να το στειλουν με κουριερ, ουτε με αντικαταβολη, ουτε καν σε καρφουρ της Θεσ/νικης Στειλε λεει καποιον να τα παρει .... Χαιρω πολυ της λεω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #753 22-08-08 17:07 Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Η Ni@ έγραψε: #754 22-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #755 22-08-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ το θέλω Ρόδο είμαι για ρώτα και πες μου γιατί εγώ δεν είμαι κέντρο και πρέπει να κατεβαίνω 55 χιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:27 Η Ni@ έγραψε: #756 22-08-08 17:27 Οκ. Αύριο θα ξέρω. Ελπίζω να έχω θετική απάντηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:35 Η katerina10: #757 22-08-08 17:35 Πήρα...Παιδιά έχει Λεωφ.Αθηνών..!!!Αν πάει καμία της δίνω και μπουρμπουάρ..Θέλω 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:24 Ο good luck: #758 22-08-08 18:24 Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:12 Η Raisa έγραψε: #759 22-08-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από good luck: Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Click για ανάπτυξη... Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:24 Η Μυρτω4038: #760 22-08-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Click για ανάπτυξη... Eτσι ακριβως ειναι.Θα περιμενουμε οσο χρειαστει. Good luck σκεψου ποσες γατομαμαδες θα περιμενουν τον ερχομο σου στην Θεσ/νικη και τι υποδοχη θα σου κανουν Ευκαιρια να σε γνωρισουμε απο κοντα Υ.Γ Επειδη δεν το δειχνει το προφιλ σου ,εισαι αντρας η γυναικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τωρα με μια φιλη μου παιρνουμε τα carefour της Αθηνας να δουμε που το εχει...γιατι Αλιμου ειναι λιγο μακρια. Παντως στην Ιφιγενειας - κοντα στο Ν.Ηρακλειο - δεν το εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:03 Η NiaR έγραψε: #752 22-08-08 17:03 παντως απο το καρφουρ Δραμας μου παν πως δεν γινεται ουτε να το στειλουν με κουριερ, ουτε με αντικαταβολη, ουτε καν σε καρφουρ της Θεσ/νικης Στειλε λεει καποιον να τα παρει .... Χαιρω πολυ της λεω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #753 22-08-08 17:07 Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Η Ni@ έγραψε: #754 22-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #755 22-08-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ το θέλω Ρόδο είμαι για ρώτα και πες μου γιατί εγώ δεν είμαι κέντρο και πρέπει να κατεβαίνω 55 χιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:27 Η Ni@ έγραψε: #756 22-08-08 17:27 Οκ. Αύριο θα ξέρω. Ελπίζω να έχω θετική απάντηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:35 Η katerina10: #757 22-08-08 17:35 Πήρα...Παιδιά έχει Λεωφ.Αθηνών..!!!Αν πάει καμία της δίνω και μπουρμπουάρ..Θέλω 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:24 Ο good luck: #758 22-08-08 18:24 Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:12 Η Raisa έγραψε: #759 22-08-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από good luck: Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Click για ανάπτυξη... Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:24 Η Μυρτω4038: #760 22-08-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Click για ανάπτυξη... Eτσι ακριβως ειναι.Θα περιμενουμε οσο χρειαστει. Good luck σκεψου ποσες γατομαμαδες θα περιμενουν τον ερχομο σου στην Θεσ/νικη και τι υποδοχη θα σου κανουν Ευκαιρια να σε γνωρισουμε απο κοντα Υ.Γ Επειδη δεν το δειχνει το προφιλ σου ,εισαι αντρας η γυναικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παντως απο το καρφουρ Δραμας μου παν πως δεν γινεται ουτε να το στειλουν με κουριερ, ουτε με αντικαταβολη, ουτε καν σε καρφουρ της Θεσ/νικης Στειλε λεει καποιον να τα παρει .... Χαιρω πολυ της λεω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #753 22-08-08 17:07 Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Η Ni@ έγραψε: #754 22-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #755 22-08-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ το θέλω Ρόδο είμαι για ρώτα και πες μου γιατί εγώ δεν είμαι κέντρο και πρέπει να κατεβαίνω 55 χιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:27 Η Ni@ έγραψε: #756 22-08-08 17:27 Οκ. Αύριο θα ξέρω. Ελπίζω να έχω θετική απάντηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:35 Η katerina10: #757 22-08-08 17:35 Πήρα...Παιδιά έχει Λεωφ.Αθηνών..!!!Αν πάει καμία της δίνω και μπουρμπουάρ..Θέλω 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:24 Ο good luck: #758 22-08-08 18:24 Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:12 Η Raisa έγραψε: #759 22-08-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από good luck: Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Click για ανάπτυξη... Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:24 Η Μυρτω4038: #760 22-08-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Click για ανάπτυξη... Eτσι ακριβως ειναι.Θα περιμενουμε οσο χρειαστει. Good luck σκεψου ποσες γατομαμαδες θα περιμενουν τον ερχομο σου στην Θεσ/νικη και τι υποδοχη θα σου κανουν Ευκαιρια να σε γνωρισουμε απο κοντα Υ.Γ Επειδη δεν το δειχνει το προφιλ σου ,εισαι αντρας η γυναικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Η Ni@ έγραψε: #754 22-08-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #755 22-08-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ το θέλω Ρόδο είμαι για ρώτα και πες μου γιατί εγώ δεν είμαι κέντρο και πρέπει να κατεβαίνω 55 χιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:27 Η Ni@ έγραψε: #756 22-08-08 17:27 Οκ. Αύριο θα ξέρω. Ελπίζω να έχω θετική απάντηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:35 Η katerina10: #757 22-08-08 17:35 Πήρα...Παιδιά έχει Λεωφ.Αθηνών..!!!Αν πάει καμία της δίνω και μπουρμπουάρ..Θέλω 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:24 Ο good luck: #758 22-08-08 18:24 Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:12 Η Raisa έγραψε: #759 22-08-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από good luck: Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Click για ανάπτυξη... Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:24 Η Μυρτω4038: #760 22-08-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Click για ανάπτυξη... Eτσι ακριβως ειναι.Θα περιμενουμε οσο χρειαστει. Good luck σκεψου ποσες γατομαμαδες θα περιμενουν τον ερχομο σου στην Θεσ/νικη και τι υποδοχη θα σου κανουν Ευκαιρια να σε γνωρισουμε απο κοντα Υ.Γ Επειδη δεν το δειχνει το προφιλ σου ,εισαι αντρας η γυναικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\ Click για ανάπτυξη... Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #755 22-08-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ το θέλω Ρόδο είμαι για ρώτα και πες μου γιατί εγώ δεν είμαι κέντρο και πρέπει να κατεβαίνω 55 χιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:27 Η Ni@ έγραψε: #756 22-08-08 17:27 Οκ. Αύριο θα ξέρω. Ελπίζω να έχω θετική απάντηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:35 Η katerina10: #757 22-08-08 17:35 Πήρα...Παιδιά έχει Λεωφ.Αθηνών..!!!Αν πάει καμία της δίνω και μπουρμπουάρ..Θέλω 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:24 Ο good luck: #758 22-08-08 18:24 Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:12 Η Raisa έγραψε: #759 22-08-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από good luck: Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Click για ανάπτυξη... Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:24 Η Μυρτω4038: #760 22-08-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Click για ανάπτυξη... Eτσι ακριβως ειναι.Θα περιμενουμε οσο χρειαστει. Good luck σκεψου ποσες γατομαμαδες θα περιμενουν τον ερχομο σου στην Θεσ/νικη και τι υποδοχη θα σου κανουν Ευκαιρια να σε γνωρισουμε απο κοντα Υ.Γ Επειδη δεν το δειχνει το προφιλ σου ,εισαι αντρας η γυναικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι! Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ το θέλω Ρόδο είμαι για ρώτα και πες μου γιατί εγώ δεν είμαι κέντρο και πρέπει να κατεβαίνω 55 χιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:27 Η Ni@ έγραψε: #756 22-08-08 17:27 Οκ. Αύριο θα ξέρω. Ελπίζω να έχω θετική απάντηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:35 Η katerina10: #757 22-08-08 17:35 Πήρα...Παιδιά έχει Λεωφ.Αθηνών..!!!Αν πάει καμία της δίνω και μπουρμπουάρ..Θέλω 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:24 Ο good luck: #758 22-08-08 18:24 Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:12 Η Raisa έγραψε: #759 22-08-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από good luck: Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Click για ανάπτυξη... Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:24 Η Μυρτω4038: #760 22-08-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Click για ανάπτυξη... Eτσι ακριβως ειναι.Θα περιμενουμε οσο χρειαστει. Good luck σκεψου ποσες γατομαμαδες θα περιμενουν τον ερχομο σου στην Θεσ/νικη και τι υποδοχη θα σου κανουν Ευκαιρια να σε γνωρισουμε απο κοντα Υ.Γ Επειδη δεν το δειχνει το προφιλ σου ,εισαι αντρας η γυναικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οκ. Αύριο θα ξέρω. Ελπίζω να έχω θετική απάντηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:35 Η katerina10: #757 22-08-08 17:35 Πήρα...Παιδιά έχει Λεωφ.Αθηνών..!!!Αν πάει καμία της δίνω και μπουρμπουάρ..Θέλω 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:24 Ο good luck: #758 22-08-08 18:24 Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:12 Η Raisa έγραψε: #759 22-08-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από good luck: Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Click για ανάπτυξη... Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:24 Η Μυρτω4038: #760 22-08-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Click για ανάπτυξη... Eτσι ακριβως ειναι.Θα περιμενουμε οσο χρειαστει. Good luck σκεψου ποσες γατομαμαδες θα περιμενουν τον ερχομο σου στην Θεσ/νικη και τι υποδοχη θα σου κανουν Ευκαιρια να σε γνωρισουμε απο κοντα Υ.Γ Επειδη δεν το δειχνει το προφιλ σου ,εισαι αντρας η γυναικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πήρα...Παιδιά έχει Λεωφ.Αθηνών..!!!Αν πάει καμία της δίνω και μπουρμπουάρ..Θέλω 2!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 18:24 Ο good luck: #758 22-08-08 18:24 Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:12 Η Raisa έγραψε: #759 22-08-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από good luck: Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Click για ανάπτυξη... Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:24 Η Μυρτω4038: #760 22-08-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Click για ανάπτυξη... Eτσι ακριβως ειναι.Θα περιμενουμε οσο χρειαστει. Good luck σκεψου ποσες γατομαμαδες θα περιμενουν τον ερχομο σου στην Θεσ/νικη και τι υποδοχη θα σου κανουν Ευκαιρια να σε γνωρισουμε απο κοντα Υ.Γ Επειδη δεν το δειχνει το προφιλ σου ,εισαι αντρας η γυναικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:12 Η Raisa έγραψε: #759 22-08-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από good luck: Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Click για ανάπτυξη... Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:24 Η Μυρτω4038: #760 22-08-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Click για ανάπτυξη... Eτσι ακριβως ειναι.Θα περιμενουμε οσο χρειαστει. Good luck σκεψου ποσες γατομαμαδες θα περιμενουν τον ερχομο σου στην Θεσ/νικη και τι υποδοχη θα σου κανουν Ευκαιρια να σε γνωρισουμε απο κοντα Υ.Γ Επειδη δεν το δειχνει το προφιλ σου ,εισαι αντρας η γυναικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από good luck: Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω! Click για ανάπτυξη... Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:24 Η Μυρτω4038: #760 22-08-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Click για ανάπτυξη... Eτσι ακριβως ειναι.Θα περιμενουμε οσο χρειαστει. Good luck σκεψου ποσες γατομαμαδες θα περιμενουν τον ερχομο σου στην Θεσ/νικη και τι υποδοχη θα σου κανουν Ευκαιρια να σε γνωρισουμε απο κοντα Υ.Γ Επειδη δεν το δειχνει το προφιλ σου ,εισαι αντρας η γυναικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες???? Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! Click για ανάπτυξη... Eτσι ακριβως ειναι.Θα περιμενουμε οσο χρειαστει. Good luck σκεψου ποσες γατομαμαδες θα περιμενουν τον ερχομο σου στην Θεσ/νικη και τι υποδοχη θα σου κανουν Ευκαιρια να σε γνωρισουμε απο κοντα Υ.Γ Επειδη δεν το δειχνει το προφιλ σου ,εισαι αντρας η γυναικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.