Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ελάτε να σας κάνω το τραπέζι! Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!;)
Επίσης είναι πιθανόν να πάρει ένα γατάκι μου μία κοπέλα από Θεσσαλονίκη οπότε θα της το φέρω σε 2-3 εβδομάδες. Επομένως έχουμε πολλές επιλογές.:up:

Στρωσ΄το τραπεζι σου για τρειςςςςς :lol:
χαζα χαζα εγω το θελωωωωωω ...μηπως να σου στελναμε τα λεφτα να το παρεις να υπαρχει στην ακρη κ με την 1η ευκαιρια να τα παρουμε..... ??? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στελλα ,τελικα 10 ευρω εκανε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δέκα ευρώ, ναι. Αλλά αρχίζω να βλέπω φως... όλο και πλησιάζουν το ... θηρίο να δουν περί τίνος πρόκειται. Αν το αφήσω κρεμασμένο όλη μέρα, κάπου μπορεί να καταλήξουμε.:lol:

Δέκα ευρώ, ναι. Αλλά αρχίζω να βλέπω φως... όλο και πλησιάζουν το ... θηρίο να δουν περί τίνος πρόκειται. Αν το αφήσω κρεμασμένο όλη μέρα, κάπου μπορεί να καταλήξουμε.:lol:
Χώσε καμιά κροκέτα μέσα να τσιμπήσουν το δόλωμα! ;)
Αντε καλορίζικο :up:

Στρωσ΄το τραπεζι σου για τρειςςςςς :lol:
χαζα χαζα εγω το θελωωωωωω ...μηπως να σου στελναμε τα λεφτα να το παρεις να υπαρχει στην ακρη κ με την 1η ευκαιρια να τα παρουμε..... ??? :hmm:

Να ρωτήσω.....πόσο μεγάλο τραπέζι έχεις;;;;:lol::lol::lol::lol::lol:
Βάλε σερβίτσιο για 4.....θέλω και γωωωωωωω:D:D:D
Κάτι πρέπει να σκεφτούμε......:hmm::hmm:μήπως μια μαζική παραγγελία και μετά με courier:hmm:

Μέχρι 8 καθόμαστε μέσα. Από 8 και πάνω θα κάνουμε...πικνικ:D! Θα ξαναπάω το απόγευμα να δω πόσα έχει και θα σας γράψω. Στέλλα πέθανα στο γέλιο όταν διάβασα την απάντησή σου. Και τα δικά μου το ίδιο ακριβώς κάνανε. Μετά όμως άρχισα να τους κουνάω τα παιχνιδάκια που έχει κρεμασμένα και τους κίνησα την περιέργεια. Το ζήτημα είναι μέχρι να μπουν την πρώτη φορά. Μετά δε θα θέλουν να ξαναβγούν! Φιλάκια

P.S. Ραΐσα μπορούμε να κάνουμε μια ειδική συμφωνία. Θα σου πάρω όλο το στοκ και θα μου δώσεις ένα μικρουλίνι:D:D:D! Εϊναι απλά τέλεια! Δεν έχω δει πιο απίστευτες φατσούλες. Να σου ζήσουν.

Να ρωτήσω.....πόσο μεγάλο τραπέζι έχεις;;;;:lol::lol::lol::lol::lol:
Βάλε σερβίτσιο για 4.....θέλω και γωωωωωωω:D:D:D
Κάτι πρέπει να σκεφτούμε......:hmm::hmm:μήπως μια μαζική παραγγελία και μετά με courier:hmm:

Λοιπον και εγω στην αρχη το ελεγα για αστειο αλλα να σκεφτουμε μηπως ειναι εφαρμοσιμο.
Να ψαξουμε το τηλεφωνο του carrfour Δραμας, να ρωτησουμε αν υπαρχει στοκ ακομη, και αν μπορουμε να παραγγειλουμε περισσοτερα με courier και αντικαταβολη.
Αν σου τα φερνουν σπιτι μπορω εγω να τα παραλαβω θα τα εχω στην βεραντα και ερχεσται και τα περνετε απο μενα.Αρκει να μην χρειαστει να τα παρω με αυτοκινητο γιατι εχω Smart και αυτο θα χωραει ενα μετα βιας.Το θεμα ειναι να μπορεις να τα παραγγιλεις απο το τηλεφωνο με courier και αντικαταβολη.:hmm::D
Αληθεια πως θα το ζητησουμε απο το τηλεφωνο?:)
Λοιπον σκεφτειτε το.

ΟΥΡΑΝΙΑ το ίδιο πρόβλημα!Κ λείπει κ ο αδερφός μου (που μένει Αθήνα) αυτή την περίοδο.

ΟΥΡΑΝΙΑ το ίδιο πρόβλημα!Κ λείπει κ ο αδερφός μου (που μένει Αθήνα) αυτή την περίοδο.

Εμένα Αθήνα είναι αλλά τον έχω φορτώσει με τόσα τώρα που λείπω που πολύ φοβάμαι ότι θα μου την πει άμα του πω να πάει:)

Μου αρεσει που εχουμε ξεσηκωθει ολες να βρουμε ''αυτη τη μεγαλη θηκη, στην οποια σκαρφαλωνουν οι γατες και παιζουν''!!!!!

Τωρα με μια φιλη μου παιρνουμε τα carefour της Αθηνας να δουμε που το εχει...γιατι Αλιμου ειναι λιγο μακρια. Παντως στην Ιφιγενειας - κοντα στο Ν.Ηρακλειο - δεν το εχει..:(

παντως απο το καρφουρ Δραμας μου παν πως δεν γινεται ουτε να το στειλουν με κουριερ, ουτε με αντικαταβολη, ουτε καν σε καρφουρ της Θεσ/νικης
Στειλε λεει καποιον να τα παρει .... Χαιρω πολυ της λεω!!!!

Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες:) Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\

Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρες:) Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\
Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι!;)

Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι!;)

Βρε εγώ το θέλω Ρόδο είμαι για ρώτα και πες μου γιατί εγώ δεν είμαι κέντρο και πρέπει να κατεβαίνω 55 χιλ:)

Οκ. Αύριο θα ξέρω. Ελπίζω να έχω θετική απάντηση!!:)

Πήρα...Παιδιά έχει Λεωφ.Αθηνών..!!!Αν πάει καμία της δίνω και μπουρμπουάρ..;)Θέλω 2!!!!

Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε:P. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω!

Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε:P. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω!

Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες????:lol::lol::lol::lol:
Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! :D:D:D:up::up::up::up:

Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες????:lol::lol::lol::lol:
Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!! :D:D:D:up::up::up::up:
Eτσι ακριβως ειναι.:lol:Θα περιμενουμε οσο χρειαστει.:D
Good luck σκεψου ποσες γατομαμαδες θα περιμενουν τον ερχομο σου στην Θεσ/νικη και τι υποδοχη θα σου κανουν:blink:;):lol::lol:
Ευκαιρια να σε γνωρισουμε απο κοντα:up::D
Υ.Γ Επειδη δεν το δειχνει το προφιλ σου ,εισαι αντρας η γυναικα?:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back