Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλέ τι ΤΕΛΕΙΑ πραγματάκια είναι αυτά????:up::up::up:
Άραγε στέλνουν και στο εξωτερικό ?:hmm::hmm::hmm:
Αν σε ενδιαφέρει να ρωτήσω τις Γερμανίδες;)...μπορείς να ράψεις τα ονόματά τους πάνω... ή ό,τι άλλο θέλεις...
Τιμές έχει στο site? Δεν είδα....:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για κάποια έχει.Κι εμενα μου αρεσε πολυ αυτη η κουκουλιτσα για τη γατοφορο,ειναι πολυ πρακτικη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ τι ΤΕΛΕΙΑ πραγματάκια είναι αυτά????:up::up::up:
Άραγε στέλνουν και στο εξωτερικό ?:hmm::hmm::hmm:

Τους έστειλα μειλ;)...για να δούμε τι θα πούνε!:hmm:

Για κάποια έχει.Κι εμενα μου αρεσε πολυ αυτη η κουκουλιτσα για τη γατοφορο,ειναι πολυ πρακτικη!
Νομίζω τις χρησιμποποιούν στις εκθέσεις ράβοντας πάνω το όνομα του εκτροφείου ή του ζώου και συγχρόνως καλύπτουν τη θέα του ζώου κάνοντας του φωλίτσα για να μη φοβάται...:hmm:

Καλά είναι τέλεια! Συγγνώμη αλλά είχε κάτι εξεφτυλιστικές τιμές της τάξης του 1 εώς 15 ευρώ το σάιτ!!!!:blink::blink::blink::blink:

Ισχύουν; :blink: :hmm: Αν, ναι τότε μας κλέβουν πλουσιοπάροχα στην Ελλάδα τα πετ-σοπ...:mad:

Καλά είναι τέλεια! Συγγνώμη αλλά είχε κάτι εξεφτυλιστικές τιμές της τάξης του 1 εώς 15 ευρώ το σάιτ!!!!:blink::blink::blink::blink:

Ισχύουν; :blink: :hmm: Αν, ναι τότε μας κλέβουν πλουσιοπάροχα στην Ελλάδα τα πετ-σοπ...:mad:
και εμένα οι τιμές μου φαίνονται πολύ λογικές...:hmm:

Ναι αλλα ειναι πολυ ωραια ιδεα και για ταξιδι Γιουλη,εγω ηδη σκεφτομαι το ταξιδακι μας για Χριστουγεννα,ειδικα την επιστροφη που το Μοιρακι ευελπιστουμε να ειναι εγκυος.Θελω να ειναι ζεστη και να μην τρομαζει,οποτε ειναι πολυ ωραια λυση.Και θα τους παραγγειλω με κεντημενα τα ονοματα τους,γιατι τα εκτροφειου τι παραπανω εχουν δλδ απο το Σειριονι;:P

Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν,:hmm: να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή!:P:D:lol::lol:

Ενημερωση προς γατομαμαδες που ναμενουν γατοπιατακια:Θα στειλω με κουριερ τα πιατακια της Prince και της Ελενης.Οποια αλλη ενδιαφερεται να πει εγκαιρως,αλλιως θα υποθεσω οτι θα τα παρει απο Αθηνα.Επαναλαμβανω οτι αν δεν μπορειτε ή δεν θελετε να τα παρετε απο Αθηνα,αυτος ειναι ο πιο ασφαλης και οικονομικος τροπος να τα παραλαβετε.

Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας.

Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/

Συνημμένα

• 462_0.jpg
    462_0.jpg
    15,2 KB · Εμφανίσεις: 36
Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν,:hmm: να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή!:P:D:lol::lol:
Πάντως αν ασχοληθεί...πελατεία στην Αθήνα της έχουμε;)

Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας.

πολύ ωραία αντικείμενα...:up:

Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo;

Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo;

Δεν είδα όχι. Έχει ποδιές, πετσέτες κουζίνας, γάντια, πετσέτες μπάνιου, λίγες μπλούζες, πυζάμες,κουρτίνες, διακοσμητικά, είδη κουζίνας, τσάντες και ότι φανταστείτε ( σχεδόν).
Δεν είναι όλα από την ίδια εταιρεία, αλλά δουλεύει πολύ με το Haronds ( τώρα το έγραψα καλά αυτό;) της Αγγλίας. ειδικά στις τσάντες που συνήθως είναι για ψώνια.

Εγώ την ποδιά την πήρα 23 ευρώ και στο σάιτ έχει περίπου 19 ευρώ. Δεν έχει μεγάλη διαφορά.
Της είπα να μου παραγγείλει και ίδια πετσέτα για την κουζίνα.
Θέλεις να τη ρωτήσω για παπλωματοθήκη καιπόσο κάνει; Για μονή ή διπλή;
Στέλνει και με αντικαταβολή πάντως, να ξέρεις. Και αν της πω εγώ που ψωνίζω χρόνια, νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα.

Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων!

Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων!

Επειδή δεν είδα όλο το σάιτ που έβαλα...είδες κάποια συγκεκριμένη;

Ρώτησέ την τι υπάρχει σε διπλή,γιατί δεν ξέρω σε τι μέγεθος βγαίνουν αυτές...Περίπου ίδιες τιμές έχουν αυτες που μου άρεσαν,οποτε αν μπορει να φερει ας μας πει στο περιπου.

Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum?

Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum?

νομίζω Σόλωνος 65:hmm: Είχα πάει πριν λίγο καιρό, είναι πολύ καλό:up: Αν πας από Ομόνοια είναι μετά τη Νομική

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back